GC Energy

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Opinie o GC Energy Rzeszów

Nie przegap nowości o GC Energy Sp. z o.o.!

Wesoły

10.06.2021 14:11

Nie wiem o co Wam chodzi ja jestem na projekcie w Niemczech nie narzekam. Stawka 8.70 E netto jako pomocnik za nic nie płace mam nawet obiady po robocie darmowe. Robota w porządku (usunięte przez administratora)Kierownictwo ok pośmieją pogadają i robi się dalej. Wiedzieliście o warunkach od początku wiec nie rozumiem po co siać zamęt. Robota ok ja polecam.
    zamer

24.07.2024 14:37

Witam, czy w dalszym ciągu masz namiary na konkretną firmę, która przyjmie grupę elektryków? Jeśli tak, proszę o wiadomość :) Pozdrawiam
    qzety

12.09.2025 11:24

Ale tak w zasadzie to nie rozumiem o co wy tutaj w ogóle się spinacie, kolega napisał prosto, że jest pomocnikiem, ma wszystko opłacone i do tego coś wpada. Nikt nie pisze o warunkach, doświadczeniu, papierach, tak to można z fusów wróżyć ile kto powinien dostawać. Okolice 10 netto to normalna stawka dla nowicjusza.

09.02.2022 14:38

Dlaczego reklamuje się zatrudnienie na budowie Tesli skoro Was z tamtą usunięto?
    elektryk

02.03.2022 14:54

potwierdzam też byłem na Berlinie kasa na czas a co do ludzi jak wszedzie rozni, jak sie robi to co trzeba jest ok
    spalos

02.03.2022 23:17

Tak tez tam byłem i pracowałem w Tesli,,super Hotel z jedzeniem w restauracji ,wypłata na czas,dobrze płaca,wszystkie sprawy z dbałościa o pracownika ubranie samochód narzedzia,,bardzo dobrych kierowników prowadzacych prace .Bardzo polecam .
    spalos

01.03.2022 09:50

Witam, Panstwa. Jestem Bardzo zainteresowany pracą w Panstwa firmie,wiem że jestescie solidna dobra firma i mało takich firm jest w Polsce. Czy macie Państwo w tej chwili prace jako elektryk ?

Operator lasera

23.05.2026 21:47

Sergio

Przebieg rekrutacji Rozmowa na kiepskim poziomie. Wypytują się o wszytko tylko nie o to co związane z rekrutowanym stanowiskiem. Pytają sie o wcześniejsze stanowiska i dlaczego tam juz się nie pracuje.(usunięte przez administratora) Ogólnie rozmowa nieprofesjonalna. Plus jeszcze spóźnienie. Pytania Pytają sie o wcześniejsze stanowiska i dlaczego tam juz się nie pracuje.(usunięte przez administratora)

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #OperatorLasera

26.05.2026 11:28

Dziękujemy za opinię. Podczas rozmów chcemy lepiej poznać doświadczenie kandydatów, dlatego pojawiają się też pytania o wcześniejsze miejsca pracy. Przykro nam, że rozmowa została odebrana negatywnie i przepraszamy za niedogodności. Zwrócimy na to większą uwagę przy kolejnych rekrutacjach. Dobrego dnia:)

Kandydat..

27.04.2026 13:52

Jak zwykle...Kolejna firma z żenującym poziomem rekrutacji. Ogłoszenie kopiuj-wklej. To samo stanowisko i szukają po połowie powiatu....Zbieranie CV odchodzi jak leci, szkoda było CV wysyłać nawet, ale wiem że tu nie ma sensu się nawet zatrudniać.. Więc nawet jeżeli zadzwonią to podziękuję
    #PracownikKolei

28.04.2026 14:29

Dzień dobry, tak, zapraszamy kandydatów z całej Polski i spoza kraju również. Jesteśmy międzynarodową firmą i realizujemy duże projekty przemysłowe, które trwają nawet kilka lat, stąd nasze ogłoszenia o pracę są widoczne na wielu portalach o pracę, zapraszam do kontaktu bezpośredniego, telefonicznego, 500 095 590, dobrego dnia:)
    ExPracownikGC

16.10.2025 14:13

Nie dotrzymują złożonych obietnic.(usunięte przez administratora) obiecuje gruszki na wierzbie. Podobnie rekruterzy. Obiecują podwyżki po 2€ netto/godzinę po okresie próbnym 3ech miesięcy co nigdy nie ma przełożenia na rzeczywistość. Potrącają pieniądze za - jak to nazwała osoba odpowiedzialna - "mikro pęknięcia" na skrzynkach narzędziowych (była to rysa na plastikowej skrzynce!) oraz potrącają za zużyte narzędzia podręczne typu śrubokręty, obcinaczki itp.! Szkoda czasu i straconych nerwów. Absolutnie odradzam przyjmowania ofert pracy z tej tragicznej firmy. PS 80% pracujących ludzi na projektach GC to obcokrajowcy od podwykonawców nie mówiący nawet po Polsku

22.10.2025 14:22

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Z przykrością czytamy taką ocenę, ponieważ dokładamy wszelkich starań, aby zasady współpracy i warunki zatrudnienia w GC Energy były zawsze jasne, a komunikacja – rzeczowa. Nie zgadzamy się jednak z częścią przedstawionych informacji. W naszej firmie wynagrodzenie za pracę przyznawane jest zgodnie z prawem i obowiązującymi zasadami, a o nich informujemy każdego kandydata już na etapie choćby pierwszej rozmowy telefonicznej – nigdy nie „obiecujemy gruszek na wierzbie”. Zasady dotyczące użytkowania sprzętu i narzędzi są jasno określone. Pytanie, czy sprzęt, o którym Pan wspomina nie został faktycznie uszkodzony lub zagubiony? Bo uznajemy za naturalne "zużywanie się narzędzi wskutek pracy". Zależy nam na otwartej rozmowie, dlatego jeśli zechce Pan/Pani szczegółowo omówić opisaną sytuację i uzyskać pomoc, prosimy o bezpośredni kontakt, udostępniamy nr tel. bezpośrednio do HR Managera, 661 590 590. Dobrego dnia:)
    Robson

13.01.2025 22:07

Witam czy obecnie realizują państwo projekt w ,,ciepłych krajach,, lub kontynent ameryki północnej ,gdzie możliwe jest wysłanie świeżaka elektomontera ? oraz jak obecnie wyglądają zjazdy czy w dalszym ciągu 6 tyg /1 ?

14.01.2025 10:10

Dzień dobry, tak, jednym z projektów przez nas realizowanych jest projekt we Włoszech nieopodal jeziora Garda. Do zjazdów podchodzimy indywidualnie - w zależności od projektu - zachęcamy do kontaktu telefonicznego, 663 590 590. Dobrego dnia:)

11.01.2025 10:52

Dzień dobry, widzialem keidys oferte pracy w niemczech czy jest wymagany jezyk?

13.01.2025 10:53

Dzień dobry, jeśli zatrudniamy elektryka, to nie wymagamy znajomości języka (np.niemieckiego), zapewniamy opiekę koordynatora, który mówi w języku obcym:)
    jarko

15.09.2024 05:36

Czy jest możliwość otrzymania zaliczki w firmie na utrzymanie
    aneczka

18.09.2024 08:43

Jeść coś jeszcze trzeba. nawet części wynagrodzenia nie da sie otrzymać na to wcześniej?

19.09.2024 09:57

Dzień dobry, wynagrodzenie płatne jest każdorazowo do 10 dnia miesiąca, jednak gdyby chciała Pani dopytać o jakieś szczególne przypadki, proszę o kontakt - śmiało, chętnie wszystko opowiem, jak się u nas pracuje,dobrego dnia, tel. 661 590 590:)
    Maciej

15.09.2024 12:20

Powiedzcie jak robota teraz wygląda. maja dobre projekty i nie pozaluje aplikowania? też zauważyłem ze dość długo nikt niczego nie pisał co martwi
    bogusia

16.09.2024 23:21

Tylko zatrudnienie czy kwatery tez? dla męza to wazne więc pytam dla niego. chyba dbacie tez o to gdzie pracownik bedzie mieszkal czy wszystko na jego głowie ma być?

17.09.2024 08:29

Dzień dobry, zakwaterowanie i media oraz transport do miejsca pracy mąż będzie miał opłacone i zapewnione przez nasza firmę, dodatkowo prywatną opiekę medyczną i opiekę polskiego koordynatora bezpośrednio na projekcie, dobrego dnia:)
    Jarko

15.09.2024 21:24

Czy jest możliwość zaliczki na pocztę utrzymania na kontrakcie?

24.05.2024 07:13

Ktoś napisał ze atmosfera zależy od ludzi i kierownika. gdyby mi sie pechowo trafiło i bym sie kompletnie nie dogadał to jest w ogóle szansa ze dadzą mi coś innego jak sie zgłoszę czy jednak specjalnie trzeba sie prosić?
    Erni

15.06.2024 12:51

Ugodowi i życiowi ludzie tu są na decyzyjnych stanowiskach jak wynika Twoich słów. Wiem z doświadczenia po różnych innych firmach że nie wszędzie tak to wygląda. Równie łatwo się ugadać na umowę o pracę na stałe jakoś szybciej?
    Okuratny elektryk

27.06.2024 20:40

Ugodowi nie są, ale czasami lepiej jest przystać na warunki pracownika niż go stracić. To też zależy jaką role wykonujesz, doświadczony automatyk może pozwolić sobie na trochę więcej elastyczności od pomocnika. Co do umowy to nie mam pojęcia.

29.02.2024 15:43

Jak warunki na projektach za granicą przy budowie tras? Jak na zakwaterowaniu w pracy i atmosfera.
    Pracobiorca

17.05.2024 02:10

Atmosfera zależy od ludzi i kierownika, raczej ok. Spodziewaj sie przynajmniej jednej osoby w pokoju i domku 8 osobowego, żeby auto było na full.

31.03.2024 10:03

Dzień dobry, wiem ze w tej ofercie na stronie dla specjalisty ds. harmonogramów jest napisane wprost, że trzeba mieć minimum 5 lat doświadczenia na podobnym stanowisku, ale zastanawiam się czy jest to w ogóle do przeskoczenia? otóż od trzech lat się tym zajmuje. Nie mam pojęcia czy jest sens wysyłać CV. czy dostałbym odmowe z uzasadnieniem?

02.04.2024 09:36

Dzień dobry, proszę przesłać CV - śmiało:) Żadnej aplikacji nie pozostawiamy bez odpowiedzi, dobrego dnia:)
    Kora

16.03.2024 13:25

Witam, czytam jedna z ofert ze strony dla specjalisty ds. rozliczeń kontraktów. Zastanawiam się jak kwestia wynagrodzenia za prace może się przedstawiać. chodzi mi o te „mile widziane” na przykład uprawnienia SCC/VCA lub ogólne doświadczenie. czy wystartuje się wtedy z wyższą kwotą?

18.03.2024 08:58

Witam, już na pierwszej rozmowie informujemy o proponowanym wynagrodzeniu, można też dowiedzieć się szeregu innych rzeczy dzwoniąc pod numer 663 590 590 - POWODZENIA! Dobrego dnia:)
    Dominik

03.03.2024 10:44

Dzień dobry czy jest jakaś oferta pracy na dzień dzisiejszy dla pomocnika i ewentualnie w jakim kraju dziękuję i pozdrawiam

30.01.2024 17:30

15.02.2024 14:21

Dzień dobry, każdy z naszych pracowników otrzymuje wynagrodzenie na czas i bez opóźnień, stawkę dział rekrutacji podaje zwykle w tzw. widełkach, więc zawsze jest możliwość negocjacji w zależności od kwalifikacji przyszłego pracownika. Podkreślam, że wszyscy nasi pracownicy mają komfort zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę plus dodatkowe benefity w naszej organizacji. Dobrego dnia:)

13.02.2024 10:26

Czy firma GC Energy Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

14.02.2024 11:42

Dzień dobry, bardzo dbamy o równe traktowanie w zatrudnieniu. Można sprawdzić, aplikując na jedno z wolnych stanowisk pracy:) https://gc-energy.eu/pl/praca/ Dobrego dnia:)
    Gadżet

10.12.2023 11:25

Witam . Czy gc ma nowe wyjazdy od stycznia?
    Nikt

11.01.2024 14:29

Witam kiedy właściwie będzie wyjazd na Holandię

11.01.2024 15:13

Witam, to już jest czas, by zadzwonić do nas i dopytać o szczegóły zatrudnienia, bo pierwsi pracownicy wyjadą końcem stycznia. Podaję telefon, by o wszystko zapytać: 500 095 590. Dobrego dnia:)

11.12.2023 03:29

Hej. ;) opiszecie mi Case Study na ten staż dla kosztorysantów? Jakiś miejsca temu widzę ze proces rekrutacyjny został przedstawiony, czy brał ktoś ostatnio udział jak i później już w samum stażu i może ocenić? To wcześniej wspomniane CS mnie zastanawia, jak oceniacie poziom?

11.12.2023 09:04

Dzień dobry, to dobry moment, by wysłać swoje zgłoszenie na ten staż, a z CS Aga pomoże, tel. 500 095 590, dobrego dnia:)

05.11.2023 14:59

Są teraz jakieś kontrakty? Widzę, że takie zapytanie o nie padło i ciekaw byłbym szczegółów. był gdzieś jakiś sygnał może? kiedyś widziałem, że kogoś do kosztorysów szukali ale to już chyba nieaktualne, przynajmniej na stronie nie widzę takiej oferty. mnie wstępnie praca przy jakości by interesowała. Czy możecie najpierw proszę opisać dział? Atmosferę? jakich pytań na rozmowie się spodziewać?

06.11.2023 10:47

Dzień dobry, obecnie pracujemy przy budowie biorafinerii, elektrowni, rafinerii, zakładów farmaceutycznych, głównie w Niemczech, Holandii, Polsce (dla Hyundaia, Siemensa między innymi). To wiedza o naszych kontraktach. Jeśli chodzi o pracę w siedzibie, to bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie pytania odnośnie atmosfery i wymagań podczas rozmowy, tel. 663 590 590 - zapraszamy do kontaktu:)
    Praca

05.11.2023 09:57

Jakie kontrakty ma gc?

06.11.2023 10:35

Dzień dobry, obecnie pracujemy przy budowie biorafinerii, elektrowni, rafinerii, zakładów farmaceutycznych, głównie w Niemczech, Holandii, Polsce (dla Hyundaia, Siemensa między innymi). Wszelkich szczegółów udzieli nasz dział rekrutacji, tel. 663 590 590, dobrego dnia:)

04.11.2023 10:31

Czy GC Energy Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?

06.11.2023 09:16

Dzień dobry, tak - obecnie proponujemy staż w naszym Dziale Kosztorysów. Staż jest dedykowany studentom Czego oczekujemy?: • Studia kierunkowe w trakcie: elektrotechnika, automatyka i robotyka, energetyka lub elektronika • Znajomość zasad sporządzania dokumentacji technicznej • Zainteresowanie branżowe (ENERGY/PETRO/GAS/OIL) • Średniozaawansowany język angielski • Podstawowa/średniozaawansowana znajomość programów i algorytmów kosztorysowych (Zuzia, Norma, Programy CAD) Co możesz zyskać dołączając do naszego zespołu: • wsparcie doświadczonego mentora • doświadczenie zawodowe • praktyczna znajomość branży Etapy rekrutacji: 1) zgłoszenie (prosimy wysyłać na adres e’mail: [email protected], w tytule należy wpisać: staż kosztorysy) 2) Rozwiązanie Case Study 3) Rozmowa z mentorem POWODZENIA! W razie dodatkowych pytań proszę zadzwonić - postaramy się rozwiać wszelkie wątpliwości, tel. 661 590 590, dobrego dnia:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GC Energy?

Kontakt - GC Energy Sp. z o.o.

Połonińska 15 35-082 Rzeszów

Branża główna: Usługi techniczne

26.07.2023 11:41

Czy w GC Energy Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?

01.08.2023 09:53

Dzień dobry, w naszej organizacji wypłaty wynagrodzenia za pracę dokonuje się raz w miesiącu, dobrego dnia.

01.01.2023 13:53

19.04.2023 15:51

Dzień dobry, prawdą jest, że i w biurze, i na budowach mamy dobrą atmosferę:) Nasi pracownicy zwykle zostają z nami przez kilka lat, pewnie głównym powodem jest stabilność zatrudnienia i możliwość nabycia praktycznych umiejętności na budowach. Dobrego dnia:)

05.06.2023 09:47

Dzień dobry, cenimy każdą opinię, jeśli zechce Pan podzielić się swoimi uwagami, podaję telefon do kontaktu 661 590 590, dobrego dnia:)

25.04.2023 10:17

Firma robi błąd że daje tak niskie stawki za granicą. Ciężko będzie im znaleźć dobrych pracowników. Młody przyjdzie poduczy się i pójdzie gdzie są większe pieniądze.
    Ktoś

18.05.2023 13:57

Prywatną opiekę medyczną? W jaki sposób bo nie rozumiem

18.05.2023 14:43

Dzień dobry, jeśli jesteś naszym Pracownikiem, to możesz przystąpić do programu prywatnej opieki medycznej, te koszty pokryje dla Ciebie GC Energy. W dziale kadr, płac lub HR uzyskasz wszystkie szczegóły. Większość naszych pracowników korzysta z tej możliwości, bo to wygodne jest, by umówić się do lekarza-specjalisty w trakcie pobytu na projekcie i iść na tę wizytę w trakcie pobytu w domu, poza tym ta możliwość daje szansę szybkiego dostępu do wielu specjalistów i to bezpłatnie. W razie innych pytań, proszę o kontakt 661 590 590, dobrego dnia:)
    Może przyszły pracownik

26.04.2023 20:59

Witam gc energy czy są przyjęcia na pomocnika ?

27.04.2023 09:54

Dzień dobry, realizujemy obecnie wiele wymagających projektów, dokładne informacje na temat stanowisk na naszych obiektach przedstawi dział rekrutacji, tel. 663 590 590, dobrego dnia:)
    Rekrutacja

27.04.2023 09:55

Dzień dobry, tak, prowadzimy nabór na to stanowisko do GC Energy. Zapraszamy do kontaktu pod numerem 500 095 590 Pozdrawiam :) Krzysztof

31.12.2022 14:45

GC Energy Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko Specjalista Ds. BHP w mieście Middenmeer. Wiesz, jak wygląda proces rekrutacji? Z ilu etapów się składa?

02.01.2023 10:32

Dzień dobry, szanujemy czas naszego Kandydata, dlatego nasza rekrutacja przebiega szybko i jest maksymalnie uproszczona. Poniżej skrót etapów rekrutacji 1. Analizujemy Twoje zgłoszenie. 2. Kontaktujemy się w ciągu 72 h i spotykamy się z Tobą lub dzwonimy do Ciebie w ramach rozmowy rekrutacyjnej - to dobry moment, abyś zadał nam swoje pytania. 3. Przeprowadzamy krótki test umiejętności praktycznych. 4. Decydujemy o zatrudnieniu. Dobrego dnia:)

25.12.2022 09:04

Dlaczego w tym roku firma nic nie podarowała pracownikom na tzw "karpia""?

27.12.2022 09:16

Dzień dobry, nasi Pracownicy otrzymali świąteczne paczki:)
    Prac

06.12.2022 09:18

Czy jakieś bony na święta są???
    Paluszek

14.12.2022 14:30

Cieple slowa od HRu
    Monter Tesla

09.12.2022 05:49

Dzień dobry dlaczego firma daje umowę na najniższą krajową ?A faktyczną stawka jest ustalana indywidualnie?Czy jest to zgodne z prawem?
    Brother Louis

09.12.2022 10:42

Ogólnie rzecz biorąc Przedstawiciele Firmy unikają nie wygodnych odpowiedzi nic dodać nic ująć......

09.12.2022 14:48

Dzień dobry, stawki ustalane są indywidualnie w zależności od stanowiska i doświadczenia, ale zawsze zgodnie z prawem. Zachęcamy do kontaktu z naszą rekrutacją: [email protected], by poznać dokładne warunki - takie informacje przekazujemy już na pierwszej rozmowie. Pozdrawiamy :)
    Anymous

07.12.2022 12:39

Witam jak wygląda sprawa posiłków Praca przy budowie szpitala jako ekektryk

26.11.2022 10:04

GC Energy Sp. z o.o. szukała niedawno pracowników w mieście Middenmeer. Kto podzieli się opinią na temat pracy w tej firmie?
    Balamurali

26.11.2022 11:48

I am interested to work in your company please consider me
    Balamurali

26.11.2022 11:52

I am interested to work in your company please consider let me know if you any requirement
    Tomasz

22.11.2022 20:08

Dlaczego firma nie zapewnia pracownikom ciepłego posiłku na budowach?Przecież to reguluje kodeks pracy.

23.11.2022 11:30

Dzień dobry Panie Tomaszu, na wszystkich naszych obiektach działamy zgodnie z przepisami kodeksu pracy, również w myśl art. 232 KP, o którym Pan wspomina. Dziękujemy za Pański sygnał, każda uwaga jest dla nas cenna, więc sprawdzimy, czy wszystko na budowach działa, jak trzeba. Dobrego dnia.
    Robert

16.11.2022 05:00

Na jaką stawkę netto może liczyć spawacz 111,135 w GC Energy?
    Balamurali boddeda

18.11.2022 10:05

I was keenly interested with your company, job posting for the position of mechanical department I believe my experience is a strong usefull for our organization. my roles and responsibilities pertaining to this role may match me to work with production company, and I’m pleased to submit my application for the position. Thanks you Balamurali boddeda +48729248017

21.11.2022 12:38

Thank you for leaving your phone number for contact. Our recruitment department will contact you.

09.09.2022 10:50

GC Energy Sp. z o.o. szukała niedawno pracowników w mieście Łódź. Kto podzieli się opinią na temat pracy w tej firmie?
    Ku słońcu

07.11.2022 20:15

Witaj pracowałem u nich w Świnoujściu przy gazoporcie. Na początku było ok po jakimś czasie trochę różki zaczęli pokazywać ale tak poza tym byli ok. Zakwaterowanie było po ich stronie twoje jedzonko musiało być - jak ktoś wcześniej napisał że obiady miał - dla mnie to bzdura. Katering był ale jak sam go opłaciłeś. Wypłata zgodnie z umową .Zjazd do domu na własny koszt. Mam nadzieję że troszkę pomogłem.
    Ok

31.08.2022 22:06

Czemu gc negatywnie sle informacje do innych firm o byłych pracownikach?
    Roman

05.09.2022 12:48

Tak to prawda przesaja negatywne opinie mialem informacje z innych firm .gdzie pan pracowal jak dowiedzieli sie ze w gc zero kontaktu I co ?

06.09.2022 08:58

Dzień dobry, powyższa sytuacja nie ma nic wspólnego z nami - bo nie udostępniamy zewnętrznym firmom informacji o pracownikach. Dobrego dnia:)
    Woj woj

18.08.2022 08:07

Witam. Pytanko mam czy ktoś już jest na projekcie na Słowacji????

18.08.2022 13:23

Dzień dobry, pierwsi pracownicy przygotowywani są do wyjazdu. Dokładnych informacji udzieli dział rekrutacji 663 590 590. Dobrego dnia.
    Reko

16.08.2022 12:59

Oszukali, przejechałem 400 km do biura i wycyckali.

17.08.2022 08:37

Dzień dobry, a co się dokładnie stało? Dopytuję, bo chcę pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji. Dobrego dnia:)
    Pavel

09.08.2022 16:21

czy jeden z pracowników, którzy aktualnie pracują nad projektami, może zadzwonić na mój numer telefonu, chcę dowiedzieć się więcej o pracy w tej firmie +48733484712

10.08.2022 15:04

Dzień dobry, dokładnie jakich informacji Pan poszukuje?:) Jeśli zastanawia się Pan nad konkretnym stanowiskiem, możemy poprosić o kontakt z Panem osoby pracującej na takim samym stanowisku:)
    DZON

05.08.2022 16:39

Panowie jakie zarobki proponują na projekcie na morzu w Danii jako elektromonter?

08.08.2022 14:45

Dzień dobry, namawiam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego lub też osobistego (w siedzibie w Rzeszowie) z działem rekrutacji. Będzie to informacja z "pierwszej ręki", co do zarobków w naszej firmie. Dobrego dnia.
    Ekmh

24.06.2022 14:41

Czy firma zatrudnia tylko na umowę czy bierze ludzi z własną działalność gospodarczą?
    Ad

02.08.2022 11:13

Jedno i drugie

04.08.2022 12:46

Witam Panie Marku, każdy zatrudniony w GC Energy pracownik od pierwszego dnia pracuje na podstawie umowy o pracę z pełnymi składkami. Dodatkowo proponujemy ubezpieczenie grupowe oraz wszyscy nasi pracownicy mają dostęp do pakietu prywatnej opieki medycznej. Nie trzeba się dogadywać - tak to u nas jest. Dobrego dnia.

09.06.2022 15:01

prac1

24.06.2022 11:51

Tak
    pytanie

20.07.2022 13:03

Chcesz sie tu dostac do roboty?

Zostaw merytoryczną opinię o GC Energy Sp. z o.o.