GC Energy

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Opinie o GC Energy Rzeszów

Nie przegap nowości o GC Energy Sp. z o.o.!

Jasiu

15.07.2018 09:02

Zwijać żagle, nic tu po nas!
    AnetaBhp

12.07.2018 22:30

My wypłaty dostaliśmy w terminie

10.07.2018 15:22

Brak wypłaty = brak pracy 11 lipca dniem pokazania, że za pracę należy się wynagrodzenie. Wszystkie budowy niech zaczną dzień od przerwy. Niech zleceniodawcy dowiedzą się jak płaci gc Energy!!! Dość tego!
    Aaaag

10.07.2018 09:28

Witam, czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat pracy w biurze? Zastanawiam się czy aplikować na stanowisko specjalisty ds . płac

17.06.2018 09:55

@byly pracownik, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Możesz wypowiedzieć się na temat obecnej sytuacji w firmie? Jak wyglądają możliwości rozwoju w tym miejscu? Twoja opinia będzie bardzo istotna dla użytkowników forum.

27.06.2018 19:59

zgadzam się z kolega. prawdę pisze ja też pracowałem i są osoby z kadrze które pomogą i nie ma problemów ale są osoby które mają wszystko w czterech literach np bhp pojawia się rano i na koniec dnia A tak to w biurze siedzi i pier . . i głupoty . jeżdżą do domu co miesiąc A zwykły pracownik co trzy więc gdzie tu jest sprawiedliwość. dobrze że już tu mnie nie ma ale przeżyłem to i mogę coś napisać.
    Xxx

08.07.2018 12:08

Jakiego wyjazdu co Wy ludzie chcecie żeby firma wam jeszcze wycieczki organizowała w wolnym czasie... no tak ale to prosto od cycka mamusi oderwane która organizowała wolny czas synusiowi
    Oo

02.07.2018 12:36

Chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie poprzednie opinie dot. monterów ?? Interesuje mnie stanowisko specjalisty ds AKPiA. Czy tak samo wygląda sytuacja jak piszą poprzednicy ??-

23.06.2018 09:59

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat warunków pracy w tym miejscu? @Pracownik Fizyczny, czy znasz już odpowiedź na swoje pytanie? Jesteś jak rozumiem zainteresowany pracą w firmie? @Krytyk, czy mógłbyś doprecyzować swoją wypowiedź? Co dokładnie masz na myśli?

25.06.2018 10:43

Byłam na rozmowie o pracę i mogę stwierdzić że szkoda czasu - chcą pracownika wysoko wykwalifikowanego plus ogromny zakres obowiązków za śmieszne pieniądze.
    Pracownik Fizyczny

19.06.2018 13:40

Podobno na projekcie w Finlandii są dobre warunki i pieniądze to prawda?
    GC

08.06.2018 13:00

Jakie warunki w Finlandi?
    Gc

17.06.2018 21:12

Podbijam pytanie
    byly pracownik

11.06.2018 21:47

Gc nie stawia wogóle na fachowców. Niedługo bedzie tak ze nie udzwigną projektu z tego powodu. Także firma nie zapowiada sie najlepiej. Ten filmik promocyjny to wielka sciema. Wszyscy szanujący sie pracownicy a szczególnie znający sie na ,,robocie" uciekają jak tyko nadarzy się okazja. Tak dalej Rzeszów a bedziecie nr1 na rynku. BRAWO!
    Bhp

09.06.2018 07:27

Puchacz dręczy ludzi, wyzywa i zbliża na każdym kroku a sam nie zna się na rysunku technicznym oraz nie ma pojęcia o pracach monterskich, przez niego się zwolnił dużo osób z firmy, a inni też o tym myślą bo nie chcą z nim współpracować, to co robi z Ukraińcami nadaje się tylko do zgłoszenia na policję

04.06.2018 09:55

@......, czy dysponujesz informacjami na temat aktualnej sytuacji w firmie GC Energy? @Dibo, jesteś zainteresowany pracą w GC Energy? @Seba, jaki aspekt, oprócz warunków rozwoju, jest dla Ciebie istotny w pracy? Czy możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery w GC Energy?
    Mariola

05.06.2018 10:27

Pani Paulino proszę mi wyjaśnić dlaczego niektóre komentarze są usuwane. przytoczę komentarz o urlopach że zjazdy co 3 a ktoś tam inaczej , był taki lecz już go nie ma. nie pierwszy raz z tym się spotykamy.
    Dibo

02.06.2018 08:38

A można Im od razu dać L4...? Gdzie podpisywaliscie Umowę? W Polsce, czy na miejscu?
    ......

02.06.2018 17:30

Ja nawet nie aplikuję. Firma z mojej branży, znałem tam kilku ludzi i faktycznie widzę że ludzie pracują tam dwa trzy miesiące i odchodzę że względu na traktowanie, słabe i nieterminowe wypłaty, brak socjalny i diet itd. BHP też do du....y
    Seba

29.05.2018 19:18

Miałem swego czasu przykre doświadczenia zawodowe z tą firmą i nie polecam jej nikomu z prostego powodu - nie jest to firma rozwojowa, dająca stabilizację a tym bardziej stabilizację finansową. Zarabia się marnie, bo i firma jest marniutka. W sumie logiczne , że słaba firma = słabe finanse. Ale po co się tam pchać ? więc niech każdy w duchu sobie to rozważy
    Karol

24.05.2018 18:13

Firma jak firma wszędzie trzeba pracować , ale jak widzę dwóch nierobów z biura chodzi mi o bhp to normalnie szkoda słów. najlepiej nic nie robić być tylko tłem. może ktoś przeczyta to z biura z Rzeszowa i weźmie się za tych dwóch nierobów A nie tylko tego prostego pracownika gonić.

27.05.2018 21:38

Wszyscy co dobrzy odchodzą moze teraz bhp kiepskie, ale za moich czasow bylo paru rozumnych safety Krystian cos probowal ale juz go nie ma. Byl w czechach i gdansku. Przynajmniej z Nami porozmawial jak czlowiek i prawde mowil. Chwile aneta w czechach tez byla ok. Ja juz zmienilem prace i radze to kazdemu

28.05.2018 20:58

(usunięte przez administratora) A myślicie tylko o swoich posadach. gdyby nie te nieroby to pracy by Pan nie miał. bądź wdzięczny nim bo wątpię czy do czegoś się nadajesz.
    Pracownik fizyczny

27.05.2018 14:39

Zauważyłem że szukają ludzi na budowę w Finlandii? Kto wie jakie warunki pracy i płacy oferują?

20.03.2018 21:36

@ojdk, ale mówisz teraz o firmie konkurencyjnej, czy o GC Energy Sp. z o.o.? Twoja wypowiedź niestety nie jest jasna i może wprowadzać w błąd. Skoro pracowałeś u konkurencji to skąd wiesz, jakie są warunki w GC Energy Sp. z o.o.? :) Pozostałych uczestników dyskusji upominam, że nie jest to miejsce na plotki o kolegach z pracy, a forum służące do WYMIANY RZETELNYCH OPINII o pracodawcach. Wasze komentarze pisane w obraźliwym tonie mogą zostać usunięte, bo są niezgodne z naszym regulaminem.
    ojdk

07.05.2018 21:39

Poważnie jesteś adminem na tej stronie ? Ktoś kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem nie powinien być adminem.
    Warunki pracy w GC

25.05.2018 15:08

Warunki pracy są takie, że jak się porozmawia z kimś od was to wszyscy narzekają :)

18.05.2018 23:57

Firma kreuje się na korporacje która robi światowa karierę a jednocześnie swoich pracowników ma gdzieś. Chwalą się na stronach jacy oni są super i w ogóle, a firmę budują ludzie! i jak się ich traktuje jak niewolników to niestety, nie wróży to nic dobrego. i żaden gc calibron i PR w internecie nie zabije prawdy.

18.05.2018 15:29

Serdecznie nie polecam wszystkim ceniącym sobie swoją prywatność, osobowość, rodzinę, zdrowie i wolny czas.

12.05.2018 16:29

Kiero

16.05.2018 17:35

W tej firmie nie ma zmiłuj, ta firma nie jest po to żeby ludziom było dobrze, ta firma ma zarabiać! Wyciśniemy każdego jak cytrynkę...biznes is biznes
    olo

18.05.2018 15:20

biuro w r 8 h iwyplata na czas,kawka pierdoly na necie a reszta fizoli niech sie martwi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GC Energy?

Kontakt - GC Energy Sp. z o.o.

Połonińska 15 35-082 Rzeszów

Branża główna: Usługi techniczne

15.05.2018 15:21

@Elektryk, jak to za darmo? Mówisz o nadgodzinach? Czy można potem odebrać za nie dzień wolny? @Szukający pracy, i jak, zdecydowałeś się aplikować do pracy w GC Energy? @Nictuponas, @Pomocny, rozumiem, że pracujecie lub pracowaliście w GC Energy. Co możecie powiedzieć o tym pracodawcy i warunkach, jakie oferuje?
    Krzyś

17.05.2018 18:59

Tak zwana wywalczenia stawka nie pokrywa się z tym co jest na umowie więc w przypadku pójścia do sądu jesteś w du...e
    wolny

18.05.2018 14:25

Pracownicy z biura z poloninskiej traktują nas pracownikow na projektach jak smieci

16.05.2018 05:55

chwalą się na stronach i w TV jacy oni są super i w ogóle, a firmę budują ludzie! i jak się ich traktuje jak niewolników to niestety, nie wróży to nic dobrego
    Szukający pracy

11.05.2018 06:08

Widziałem ogłoszenie o pracę, specjalista ds pomiarów, warto aplikować czy dać sobie spokój. Posiadam doświadczenie, ale nie mam zamiaru ,,z deszczu pod rynnę,, a tu praktycznie same negatywne opinie. Może ktoś podpowie bo wiele złego szłyszłem o tej firmie???
    Pomocny

12.05.2018 08:59

To nie tutaj, tu jest firma dla niewolników
    Hdhddh

12.05.2018 15:01

Zarobki: zależy jak sobie wywalczysz. Diety brak: wszystko w stawce. Mieszkania w Polsce, pojedyńcze albo podwójne pokoje, za granicą pokoje w dwie osoby. Socjalu brak, tylko zwracają za bilety raz na 3 miesiące. Możliwości rozwoju też brak. Żadnych szkoleń nie doświadczysz.
    Czereśniak

11.05.2018 17:52

tak niby poszły przelewy dla wszystkich wczoraj a (usunięte przez administratora)nie ma kasy także wszyscy nie dostali co za (usunięte przez administratora)z resztą co tu mówić to polska firma dopóki nie nauczysz się języka i nie zaczniesz pracy w zagranicznej firmie to nie zarobisz koniec. (usunięte przez administratora)
    Anetka

11.05.2018 23:37

U nas w biurze przelewu były
    Cccccccc

12.05.2018 08:32

A po co wam wypłata, przecież gc daje wszystko: kwatery, jedzenie, wsparcie psychologa, wizerunek w TV nie narzekaj tylko (usunięte przez administratora) w pracy

10.05.2018 21:41

dlaczego firma nie płaci delegacji? może ktoś wie? chyba , że na niektórych budowach płaci?
    Gość..

08.05.2018 12:30

Zbliża się 10..ciekawe czy wypłata będzie na czas..????????????????
    Puchacz

08.05.2018 18:57

W większości tu wypowiada się patologia umysłowa, każdy normalny kto pracował w gc wie jak wygląda a narzekają ci co nic nie robią albo myślą że ktoś będzie za nich robić, powinni się cieszyć że w ogóle firma ich zatrudnia
    UPS

09.05.2018 19:36

JAK PISZĘ ŻE MAŁO ZARABIAM I CHCĘ PODWYŻKI ZA CIĘŻKĄ PRACĘ W BIURZE CZY NA BUDOWIE TO NIE JESTEM PATOLOGIĄ - PO PROSTU NIE JESTEM "ZNAJOMYM SZEFA" TAK JAK TY PUCHACZU
    monter

09.05.2018 18:03

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, jeśli chodzi o wynagrodzenie to  wyższą ofertę dostałem na pracę w Lidlu. Poziom rozmowy rekrutacyjnej to -10. Ludzie którzy prowadzili rekrutację zachowywali się jak osoby na stanowiskach kierowniczych, szukających ofiary a nie pracownika.

24.04.2018 19:05

ja

02.05.2018 13:04

Ludziom się w *pach poprzewracało. Wypłaty poniżej najniższej krajowej? na której budowie?
    Janusz

07.05.2018 23:53

Przecież każdy wie że ta firma zatrudni każdego za jak najniższe pieniądze bo i tak na nich zarabiają nawet jak to jest menel z ławki w parku liczy się sztuką nawet jak są to ludzie którzy nigdy młotka szlifierki nie mieli w ręku
    Pracownik gc

04.05.2018 19:59

Nie polecam Firmy kroja na wszystkim
    Pustelnik

29.04.2018 07:15

Totalna porażka ta firma, ludzi mają za nic, wypłaty z dużym opóźnieniem. Zresztą donos do inspekcji pracy poszedł

22.04.2018 20:11

Wcześniej pisaliście o zaległościach w wynagrodzeniach - czy zostały już one wypłacone wszystkim pracownikom? Jak obecnie przedstawia się sytuacja w GC Energy w Rzeszowie? Może firma miała tylko jakieś przejściowe kłopoty finansowe? @zxc, możesz powiedzieć coś więcej o tym pracodawcy? Jaka atmosfera panuje w pracy? Czy jest ona ciężka? Jak przedstawia się kwestia urlopów - czy nie ma problemu z wzięciem na przykład kilku wolnych dni?
    Kamil

25.04.2018 21:07

Pracodawca spóźnił się nie pierwszy raz z wypłatą. czy zostały one wypłacone wszystkim tego nie wiem. sytuacja na mieszkaniach fatalna jak by mogli to w pokoju 3na 3 postawili by trzy piętrowe łóżka tylko żeby zaoszczędzić . firma pod tym względem przesadza. zarobki są takie jakie każdy sobie ustalił ale niestety minimum , o wyższych stawkach można zapomnieć. co rośnie to tylko limity pracy która ma pracownik wykonać. A płaca za soboty ? niestety w soboty w tej firmie pracuje się za darmo. bo jak wytłumaczyć że osoba która pracowała 4 soboty dostała ok 200euro mniej od osoby która nie chodzi w soboty w ogóle.myślę że może coś dotrze do centrali w Rzeszowie i zaczną płacić normalnie za soboty.bo nikt nie będzie chodził za darmo do pracy. myśleliśmy że ta firma jest konkretna uczciwa ale wiadomo każde grabie grabią tylko do siebie. jeżeli ktoś rozważa przyjąć się do firmy niech pomyśli czy warto cały czas w stresie pracować

26.04.2018 23:55

Potwierdzam opinię kolega, dodam jeszcze że jak powiesz że nie przyjdziesz w sobotę to jesteś gnojony przez tak zwanych brygadzistów i traktowany gorzej niż niewolnik
    zxc

23.04.2018 21:46

A wiec tak atmosfera w pracy różna raz lepiej raz gorzej dużo zalerzy od pracowników (tragedi nie ma), urlopy, ja osobiście nie miałem z tym problemów ale 10 dni roboczych po przepracowanych 3 miesiącach No nie tak powinno być, każdy ma życie prywatne a nie jest maszyną do nabijania waluty. Wypłaty w terminie, chociaż ostatnio duża wpadka ze strony GC, 7 dni po terminie to lekka przesada. Mieszkania - można trafić dobrze a czasem tragedia. Po pracy należy nam się odpoczynek, a zdarza się że dwóch dorosłych mężczyzn ma pokój niecałe 4 m2. To nie wakacje ani weekend. Ogólnie firmę polecam dla ludzi szukających coś na początek bo przyszłości w niej nie widać, mnóstwo ludzi się przewija, firma nie potrafi zatrzymać tych ,,dobrych’’ i póki co nie jest w stanie. Ogólna ocena 6/10.
    Bolo

21.04.2018 07:06

Aż strach pomyśleć a tym co się dzieje w tej firmie, brak wypłat, wieczne poniżanie, kwatery po 10 osób na metr kwadratowy
    Zibi

19.04.2018 20:05

Wypłaty z opóźnieniem a teraz dopychanie ludzi do domków. Może jeszcze w łazience i kuchni dostawcie łóżka bo będzie taniej.
    Ulubieniec brygadzisty

20.04.2018 18:06

Cięcie kosztów, a z drugiej strony laboratorium za nie male pieniądze, no ale kto bogatemu zabroni
    Mateusz T.

18.04.2018 16:15

18.04. 2018 r. Wyplata nie zostala dostarczona. Pensja powinna być dostarczona do 10 kazdego dnia miesiąca. W dniu jutrzejszym zostanie powiadomiona Państwowa Inspekcja Pracy.
    Aaaaaaa

19.04.2018 17:44

My biurze nie mieliśmy opóźnień
    Kamil

19.04.2018 20:00

i jak powiadomiona ta inspekcja pracy? na forum każdy odważny A rzeczywistość niestety weryfikuje. he he najlepsze wyjście odebrać wypłatę i podziękować takiej firmie.
    tele

18.04.2018 13:26

Ludzie obudzić się w soboty robicie za darmo ! Chodziłem we wszystkie dni i wziełem tyle samo co kolega bez czterech sobot
    ...

18.04.2018 06:40

Wszyscy nie dostali wypłaty budowa Sluiskil Halandia nie otrzymała przelewu...podział na lepszych i gorszych do...... Żenada..!!!!

18.04.2018 12:54

Tak jest co miesiąc

18.04.2018 12:53

Na szczęście moja kariera w tej firmie dobiega końca
    S.

18.04.2018 10:39

Witam wszystkich. Pracuje w firmie GC Energy już jakiś czas. Praca na projektach wyglada tak iż każda sobota jest pracującą, praca pow. 220 h z pensja około 1600 e, brak diet bądź pensja otrzymywana to dieta. Jeżeli chodzi o atmosferę bywa to różnie raz jest lepiej raz gorzej tego się nie uniknie z racji tego iż różni sa ludzie. Wypłaty ostatnimi czasy wpływają nie regularnie. Pracodawca zapewnia mieszkania z facetami różnej maści. Czy polecam pracę w tej firmie ....
    zxc

17.04.2018 19:29

Wypłaty są , szkoda tylko że tyle czasu to firmie zajęło. Nie tak się robi reklamę. Miejmy nadzieje że to pierwszy i ostatni raz...
    Gość

18.04.2018 10:14

wszyscy nie dostali wypłaty !

Zostaw merytoryczną opinię o GC Energy Sp. z o.o.