GC Energy

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Opinie o GC Energy Rzeszów

Nie przegap nowości o GC Energy Sp. z o.o.!

Nowy

03.10.2017 21:22

Wysokość wynagrodzenia to odwieczny problem między pracodawcą a pracownikiem. Może w obecnej sytuacji jak zaczyna brakować ludzi firmy zaczną podnosić wynagrodzenie? A jaka jest aktualnie atmosfera w firmie?
    Eden

30.09.2017 18:19

W każdej firmie wiele zależy od pracowników, a już z całą pewnością atmosfera na kwaterach podczas delegacji. !!
    wiewór

18.08.2017 07:09

W tej firmie robi się coraz gorzej, jeśli chodzi o zarobki i traktowanie pracowników to tragedia, o socjalu nie piszę bo go nigdy nie było. Trzeba będzie szukać chyba innej pracy.
    aga

22.09.2017 20:29

mam pytanie, czy na stanowiskach biurowych jest tez tak źle, jest ogłoszenie o prace na stanowisko specjalisty ds plac, czy ktoś wie jakie tam mogą być zarobki netto, proszę o informacje
    pavel

22.09.2017 14:22

chciałem aplikować do tej firmy, ale trochę nasłuchałem się od kolegów jak tam jest i mi odradzili, z tego co wiem za prace za granica oferuja nedzne grosze
    yurii

20.09.2017 17:12

Lepiej się tam nie zatrudniać, 4€/g za pracę za granicą to jest jakiś żart

13.09.2017 22:51

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego GC Energy potrzebuje tak dużo osób na stanowisko specjalisty bhp? Czy to jakieś nowe przepisy i muszą mieć tylu pracowników? Może ktoś dodać jaką macie atmosferę w firmie? Czy na tyn stanowisku można godziwie zarobić?
    safety

15.09.2017 14:41

Atmosfera fatalna, szukają ludzi bo dużo osób im się zwolniło z uwagi na marne zarobki i traktowanie. Dla zainteresowanych nie polecam
    Enigma

10.09.2017 20:19

Jeśli ktoś ma dowody na to co pisze to powinien zgłosić w firmie a nia na forum!
    Franek-Janek

09.09.2017 17:36

Czy może mi ktoś napisać jak obecnie wyglądają zarobki w Holandii lub Szwecji jako monter tras kablowych ?
    abiturient ŁÓDŹ

05.09.2017 11:18

złożyłem aplikację właśnie dziś na stanowisko montera tras kablowych, nie ukrywam iż posiadam staż pracy w automatyce produkcji od dziedziny energetyki po elektronikę. zobaczymy co zaproponują... czekam nie zrażam się negatywami z forum, z całym szacunkiem do w/w ale z praktyki wiem że tylko malkontenci wylewają swoje gorzkie żale na forach bo osobie zadowolonej nie chce się pisać, może jednak ktoś napisze co rzeczywiście ten pracodawca sobą reprezentuje. Mam namyśli stawkę za godzinę, profity (premie, ubezpieczenie), warunki wyjazdu (nocleg, wyżywienie) etc... z góry dziękuję pozdrawiam
    Hq3

05.09.2017 11:25

I jak ? jaką stawkę proponują w tym stanowisku ?
    Kostek

03.09.2017 10:33

Czy nie można napisać coś dobrego o firmie GC Energy ?
    x-X

31.08.2017 15:22

Dzwoniąc nie dawno do tej firmy uzyskałem informacje o pracy na stanowisku Pracownik Fizyczny/Pomocnik Elektromontera.Praca na Słowacji,(usunięte przez administratora)wyżywienie we własnym zakresie,zjazd do domu co 3 miesiące na 2 tygodnie.Oczywiście pracy w tej firmie nie podjąłem z oczywistych względów. Śmiem twierdzić że te wszystkie negatywne opinie to szczera prawda.
    Paulina

29.08.2017 15:36

@Unin, jak widzisz oferty pracy są skierowane na wiele lokalizacji, nie na jedną więc raczej nie powinno dziwić to, że potrzebują tylu osób. Ktoś zna warunki jakie taki monter otrzymuje w zamian za pracę w GC Energy Sp. z o.o.?
    Bob

30.08.2017 10:40

Monter (usunięte przez administratora) praca Włochy, Szwecja, Holandia
    Unin

29.08.2017 11:58

Nie dziwi mnie , że firma potrzebuje sporo osób ale dlaczego potrzebują aż tylu specjalistów ds. BHP oraz monterów tras kablowych?. Jest to trochę zastanawiające a myślę o aplikowaniu do firmy i dlatego chciałbym wiedzieć o co chodzi? Może ktoś podpowiedzieć?
    Julka

28.08.2017 21:04

To co panuje w tej firmie nie jest zbyt fajne. Jest dokładnie tak jest jak opisują na forum! Szkoda mi i jednocześnie żal mi tych którzy tam pracują i tych którzy będą tam pracować.

28.07.2017 15:47

27.08.2017 19:48

Witam Zapoznałem się z poniższymi wypowiedziami i zastanawiam się na której budowie są takie praktyki opisywane na forum. Pracuje w tej firmie i na pewno na budowie na której jestem z czymś takim się nie spotkałem.
    Maniek

24.08.2017 08:22

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Smutne jest to co piszecie ale zmienia sie wiele rzeczy, przede wszystkim firmy szukają zmniejszenia kosztów stąd tania siła.
    Efektywna

18.08.2017 20:28

GC Energy to spoko firma, i sądzę że negatywne opinie pisze ta sama osoba!

19.08.2017 19:44

ludzie konkurują ze sobą o fatalną nieraz pracę, zamiast walczyć o to, by warunki pracy były atrakcyjniejsze i dobre dla pracowników, naprawdę myślisz że GC Energy to spoko firma????? żal mi ciebie……naprawdę.
    steryd

17.08.2017 07:15

pracowalem w tej firmie parę miesięcy i szczerze, parę miesięcy za duzo, brak szacunku dla pracownika i ciagle delegacje a wyplaty marne biorac pod uwage to ze nie bylo mnie calymi tygodniami w domu jednym slowem słabo
    młody

16.08.2017 08:45

Praca jest i co z tego, teraz jej pełno wszędzie, po co dac sie wykorzystywac tej firmie, jest pelno lepszych firm gdzie można liczyć na normalne zarobki i traktowanie
    Ciekawy

15.08.2017 15:41

@gall Identyczne wypowiedzi zamieszczasz człowieku na forum innych firm. Czy ktoś płaci za takie usługi?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GC Energy?

Kontakt - GC Energy Sp. z o.o.

Połonińska 15 35-082 Rzeszów

Branża główna: Usługi techniczne
    Prądzik

12.08.2017 15:33

Czy może mi ktoś wytłumaczyć powód tak dużego zapotrzebowania na monterów tras kablowych? Jakieś nowe kontrakty czy jest inny powód? Firma dobra to z pewnością nie narzekacie na ilość roboty a ja chciałbym tu aplikować , dlatego tak dopytuję o informacje.
    rozsądny

12.08.2017 18:10

GC od lat oferuje od lat stawki poniżej realiów rynku. Ciagle oferty pracy to dowod na to ze maja ciagle braki personalne ze wzgledu na to ze nikt za pieniadze oferowane przez nich nie bedzie pracowal zbyt dlugo, kto mądry i rozsądny przy pierwsze okazji odchodzi

09.08.2017 14:01

obiektywna

10.08.2017 21:32

pracowałam w tej firmie parę, wszystkie te negatywne opinie na forum są prawdziwe, nie polecam
    lucky loser

09.08.2017 09:38

typowa agencja pracy tymczasowej
    Olek

31.07.2017 09:12

Te wszystkie negatywne opinie są pisane chyba przez jednego człowieka? Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją żeby wszyscy byli zadowoleni . Zawsze komuś coś nie pasuje i od razu zaczyna pisać żeby sobie ulżyć a często wystarczyłoby przemyśleć swoje postępowanie.
    zatroskana pracownica

02.08.2017 18:19

Próbujecie Państwo walczyć z pracownikami, zamiast wsłuchać się w ich potrzeby. Sugeruję ponownie przeczytać ich posty i wyciągnąć wnioski. Na pewno nie 100% jest prawdą, część jest podszyta emocjami, ale te negatywne wypowiedzi skądś się biorą. Może warto w końcu zastanowić się, dlaczego jest wśród ludzi tyle negatywnych emocji?
    Niki

31.07.2017 06:41

zdecydowanie odradzam !!!!!!!! ostatnie miejsce w którym chciałabym pracować.
    mario

30.07.2017 16:16

Odradzam pracę w tej firmie, wszystkie te negatywne opinie są prawdziwe.
    Denyc

30.07.2017 12:02

A ukraińców jest tam dużo pracuje?
    Denyc

28.07.2017 16:10

Witam, szanowni państwo!Jestem z Ukrainy! Można powiedzieć,czy warto w ten wertowania iść do pracy?Oferują jechać do Włoch (usunięte przez administratora)
    życzliwy

29.07.2017 14:01

Stawka którą ci zaproponowali jest śmieszna jak na prace do wykonania. Jeśli się szanujesz to szukaj czegoś innego
    Digg

30.07.2017 11:19

Warunki pracy we Włoszech fatalne więc raczej odpuść lub powalcz o wyższą stawkę (usunięte przez administratora)
    Urszula

24.07.2017 12:24

Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać coś pozytywnego?
    bfbf

25.07.2017 20:10

Jedyna pozytywna rzecz którą można napisać to jest to, że jednak płacą.

06.07.2017 10:51

mała blondi

20.07.2017 17:27

Firma kiepska, raczej dla ludzi bez jakichkolwiek ambicji. Myślę, że nawet nie warto zacząć kariery w czymś takim i nie piszcie bzdur jak wam tam dobrze. Ogólnie jeden wielki chaos. Chcesz pracuj, masz ambicje, szukaj czegoś innego i tyle w temacie
    Obecna

16.07.2017 23:17

Słyszałem, że GC Energy to niezła firma ale po lekturze opinii na forum jestem zniesmaczony. Wiadomo, że nigdzie nie jest idealnie, są jakieś drobne problemy. Nie zawsze ludzie którzy w firmie maja pewna pozycję są z kliki jak to piszecie. Może zapracowali na swoje miejsce?
    Maleńki

13.07.2017 15:23

@pracownik biura Jeśli firma GC Energy jest taka zła to pytam co tam jeszcze robisz? W jakim celu oczerniasz firmę?
    Elektryczek

10.07.2017 09:45

Każdy ma prawo do swoich decyzji i jeśli firma nie chce zatrudniać inaczej jak na umowę zlecenie to albo to akceptujemy albo szukamy dalej.

05.07.2017 22:14

Chciałem aplikować do firmy i poczytałem opinie. Trochę mnie martwi fakt tych negatywnych opinii, czy nie można coś zrobić, jakaś interwencja ze strony pracowników powinna być. Jak tolerujemy złe zachowania to jest to sygnał, że tak można postępować a jak się coś stanie to zła firma.

23.06.2017 19:58

Czy jakaś rewolucja w firmie? A może nowy kontrakt i dlatego taka długa jest aktualna lista ofert pracy? Czy firma nie zasługuje na kilka dobrych zdań? Działają, dają możliwość zarobienia kasy i ciągle jest nie tak.

18.06.2017 21:57

GC Energy Sp. z o.o. to fajna firma, trafiła niestety na wybitnych pracowników!
    drwalusz

03.06.2017 11:41

Mógłby ktoś opisać na czym konkretnie praca polega, jakie czynności trzeba wykonywać na stanowisku ?Ostatnio mają przyjęcia i bez problemu zatrudnią tylko czy ktoś jak nie ma doświadczenia na podobnych stanowiskach czy to załapie jak będzie chciał czy czynności są złożone, skomplikowane wymagające posiadania wiedzy i wprawy. Pytam bo chciałbym pracować a nie "motać" się.

13.05.2017 21:20

R.M

23.05.2017 12:11

Mylisz się mają doświadczenie i to wielkie.... tylko ze w donoszeniu do firmy!!!
    PRACOWNIK

25.05.2017 15:55

to co nazywasz donoszeniem to jest infromowanie pracodawcy i składanie raporrtu
    Dyro

25.05.2017 11:55

Uważam, że firma nie zasługuje na hejt, jedynie niektórzy pracownicy nie dorośli do pracy tutaj.
    nowy

22.05.2017 15:12

Jak wyglądają warunki pracy i zamieszkania w tej firmie która prowadzi prace w miejscowości Ravenna we Włoszech ?

Zostaw merytoryczną opinię o GC Energy Sp. z o.o.