GC Energy

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Opinie o GC Energy Rzeszów

Nie przegap nowości o GC Energy Sp. z o.o.!

Trof

16.05.2019 10:19

Wkońcu firma w ktorej nie ma chlania i chamstwa
    werty

23.05.2019 08:45

ale to ze jeden koles jest taki a nie inny nie znaczyz e cala firma to (usunięte przez administratora)
    werty

04.06.2019 09:48

usuneli komentarz na ktory odpowiadalem i teraz wyglada jakbym wcyiagnal swoj komentarz nie powiem skad...glupio to wyglada
    Gość

29.05.2019 19:39

Ta firma to wielkie nieporozumienie, (usunięte przez administratora).
    bronek

30.05.2019 11:09

mow sobie co chcesz ale to nieprawda ja nie moge powiedziec zlego slowa ale no jak uwazasz wiadomo ze nie bylo nidgy 100 procent idealnie i nie jestem jakims mega obroncom w tym momencie ale naprawde wstyd byloby mi nazwac ta firme dziadostwo bo to nieuczciwe

30.05.2019 09:15

Zdecydowanie nie polecam, szukajcie pracy gdzie indziej
    stanek

30.04.2019 09:15

Kiedys pracowalem w GC po ilosci ogloszen widze ze sie rozwija niezle to dobrze dobrze wspominam wspolprace
    kaper123

15.05.2019 08:53

no to to wiem, bardziej by mnie szczegoly interesowaly cos wiecej

16.05.2019 15:30

Witamy, dziękujemy za komentarz, pytanie i zainteresowanie naszą Firmą. Jeśli jest Pan ciekawy na jakie stanowiska obecnie poszukujemy pracowników oraz tym jak się u nas pracuje, to zapraszamy do źródła, czyli do GC Energy. Zachęcamy do przesłania do nas swojego CV pod adres: [email protected], kontaktu telefonicznego pod numerem: 665 590 590 lub odwiedzenia naszej siedziby w Rzeszowie przy ul. Połonińskiej 15. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas, GC ENERGY
    zxcvbn

15.04.2019 12:41

cefałka wyysłana na to ogloszenie nizej co jest i zobaczymy co dalej
    wlado

17.04.2019 09:28

ja tez wysylamn wlasnie no zobaczymy zobaczymy co z nami bedzie hehe ale ogolnie mysle ze na spokojnie wszystko pojdzie doswiadczenie mam zagranica juz pracowalem i wogole. powinno byc ok
    gutek

18.04.2019 12:26

No a jak ma byc jak nie ok, jak juz byles zagranica to nic cie nie zaskoczy nie ma co portkami trzasc ze strony agencji wszystko jest jak trza
    Tomek

23.01.2019 16:43

Cześć, zaczynam pracę w GC Energy od marca 2019r jako inżynier budowy najprawdopobniej na delegacji w Middenmeer. Pracuje ktoś z was już w tej firmie ? Co można sie spodziewać po niej ? Są jakieś zjazdy co jakis czas do Polski czy robi się non stop ? Jak traktowani są pracownicy za granicą w tej firmie ? Może ktoś obeznany w temacie sie wypowiedzieć ?
    Bucu

10.04.2019 23:19

(usunięte przez administratora)firma jest generalnie Ok (usunięte przez administratora)
    Adam G.

12.04.2019 17:11

Ja też firma ok, ale z tym kolesiem nie da się współpracować
    bobby

03.04.2019 12:27

slyszalem ze jest opcja zjazdow po 6 tyg ale chyba nie na wszystkich budowach jak to jest
    Vand

04.04.2019 14:29

aj nie skorzystam i sie starej nie przyznam ale jest Holandia Niemcy
    Hamet

05.04.2019 14:49

Moze ty nie skozystasz ale dobrze ze mozna

19.03.2019 20:29

Jak awansować w tej firmie
    Były prawiczek

29.03.2019 15:36

Potwierdzam
    Paczur

05.04.2019 14:11

czarny pr to twoja zasluga, po co tkaie bzdury wypisujsz, toche szacunku, może o twojej starej tez tak mowią
    Kwaku

26.03.2019 12:31

Bylem w Holandii nie raz tez z GC ale tez z innymi firmami praca czasem ciezka (elektryk) nie to co na malych budowach ale przynajmniej na pieniadze nie narzekam.Plusem jest darmowa kwatera moze nie na 5 gwiazek ale widywalem gorsze rzeczy
    K2lk1

27.03.2019 09:19

Słyszałem że dojazd na budowe organizuje firma jak to jest zbieraja spod domu czy jakies ustalone miejsce zbiórki i wyjazd?
    Olo

21.03.2019 21:48

Firma słoików 99 procentach to biuro a 100 procent tak zwana kadra
    Impotro

19.03.2019 13:52

Pierwszy raz sie spotkałem z tym, ze firma placi urlopy po stawce zagraniczej robi to roznice
    dasdasgfvsdaf

20.03.2019 08:56

A jak ma płacić??skoro poprzedzające miesiace byłes zagranicą to urlop liczy się z ostatnich 3 miesięcy poprzedzających twoją datę urlopu..

17.03.2019 12:41

Aggddgg

17.03.2019 21:12

Deutschland
    manymany

06.03.2019 15:25

Lepiej zarabiac w euro niz nie
    Oleg

09.03.2019 07:39

(usunięte przez administratora) najlepszy kierownik w firmie, człowiek z wizją i wiedzą która każdy może mu zazdrościć
    Supervisior

17.03.2019 12:28

-Stasiu: "Ile chcesz zarabiać?" -Zibi "Nie ważne ile byle by robota była"
    Que

13.03.2019 13:44

Przyzwyczaiłem się już do pracy w takim trybie, kasa się zgadza tyle w temacie
    Tytus

17.08.2018 09:35

Pytanie do GC Energy Piszecie tutaj że zatrudniacie legalnie i wszystko jest zgodnie z prawem. W takim razie mam 4 pytania: 1. Czy praca po 220h miesięcznie zgodna jest z kodeksem pracy? 2. Czy wypłacacie dodatki za nadgodziny zgodnie z kodeksem pracy? 3. Czy wypłacacie dodatki za pracę w soboty zgodnie z kodeksem pracy? 3. Czy wypłacacie diety za pobyt za granicą?
    X

01.02.2019 12:55

Kłamstwo nikt nie dostał dyscplinarki tylko rozwiązanie umowy zgodnie z prawem bo Ja tak dostałem dwa tygodnie wypowiedzenia tak jak pisało w umowie
    Karol

11.03.2019 15:15

Witam może i nie mają zaległych urlopów ale żyjemy w świecie cywilizowanym . dlaczego niektóre firmy potrafiły zgodzić się żeby pracownik jeździł częściej do domu. W waszej firmie standard to 3 miesiące na 2 tygodnie . najlepsze systemy rotacyjne 3 na 1 lub 6 na 2. to jest podejście do człowieka który zarabia pieniądze dla firmy. ale znając życie zaraz będzie że to koszty duże i tyle. nie chce Cię obrażać czy wyzywać ale niestety były osoby z kadry które jeździły raz w miesiąc do domu.. osoby te były zaworzone na letnisko ale gdy zwykły pracownik chciał lecieć samolotem niestety musiały jechać autobusem lub pociągiem. .

23.02.2019 18:23

pikaczu

26.02.2019 08:45

A ty nadal nie znalazles sobie nic lepszego do roboty?...
    brak słów.

05.03.2019 11:07

wasze wypłaty i sposób traktowania jest adekwatny do waszego poziomu, który sobą prezentujecie!
    Vertu

02.03.2019 06:35

Dziękuję że szereg opinii..po rozmowie telefonicznej wiem że w dużej mierze mogą być one prawdziwie i nie kierowane emocjami. Po przeczytaniu tego wszystkiego będę chyba zdecydowany podziękować za zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną.
    vortex

04.03.2019 14:22

ciężko się odnieść do tak merytorycznego komentarza,ja jestem nowy na pokładzie i zastanawiam się co możesz mieć na mysli
    Tomi

28.02.2019 08:59

Co ile sie zjezdza do polski? obilo mi sie o uszy ze mialo byc 6tyg pracy 1 tydz w pl dziala to juz?
    Gddjb

28.02.2019 13:48

Ja słyszałem ze 8 tyg i dwa wolnego wypłacanego za soboty
    Xxc

01.03.2019 18:12

3 miesiące z łaska na 2 tygodnie albo na jeden jak to często próbują wymusić na budowach kierownicy ... więc nie wiem skąd macie takie wiadomości o jakimś 6na1 czy 8na2
    On

27.02.2019 15:52

Vox i inni mi się dobrze pracuje, euro wynagradza chwilowe frustracje przynajmniej mi
    Vox

13.02.2019 16:22

Przymierzam się do zmiany pracy więc ludzki odruch zanim człowiek odejdzie to zrobić jakiś research po rynku pracy, naturalnym odruchem jest wejście na serwisy służące do wyrażanie opinii przez pracowników zanim podejmie się pracę w danym miejscu. Pierwszy raz zetknąłem się z goworkiem jakiś czas temu, byłem trochę sceptyczny ale ciekawość zwyciężyła. Teraz przyznaję, że przeglądam pasjami. Jeszcze nie trafiłem na profil firmy gdzie ktokolwiek zadowolony by się wypowiadał i wychodzi na to, że lepiej mnożyć się na potęgę niż gdziekolwiek pracować bo wszędzie "patola". Pozdrawiam
    Num

18.02.2019 11:24

Nie powiem, ciekawa puenta. Pochwal się lepiej jak ci idzie szukanie pracy
    norman

27.02.2019 10:11

Madre slowa, zadowoleni zwykle maja lepsze rzeczy do roboty a nieudacznicy wola wylewac pomyje w internecie.... u nas jest raczej dobrze jak cos to dawaj do nas bo potrzeba madrych ludzi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GC Energy?

Kontakt - GC Energy Sp. z o.o.

Połonińska 15 35-082 Rzeszów

Branża główna: Usługi techniczne
    Elektryk

20.02.2019 11:40

macie wolny wakat dla elektryka?
    pierre

21.02.2019 10:19

eletromenter poszukiwany , wejdz sobie na strone > oferty pracy
    slawomir

31.01.2019 11:02

(usunięte przez administratora) Jeśli bedziesz wykonywał jej wszystkie polecenia nawet te które nie mają sensu ani zadnych korzyści dla ludzi ciebie czy kogokolwiek oprócz jej i firmy to sukces gwarantowany i kolejne projekty bąda stały przed tobą otworem. Pamiętaj tylko że jeśli nie będzies dobrze żył z pracownikami to oni nie pomogą ci w skończeniu projektu za który prezes pewnie obiecał ci sporą sumkę )

01.02.2019 10:29

Firmy w to nie mieszaj bo nie o wszystko dohodzi do Rzeszowa może kiedyś PREZES się obudzi?

29.09.2018 09:19

Dlaczego są usuwane posty które zawierają 95/prawdy? czego boi się biuro że je usuwa?to że ludzie odchodzą ,teraz więcej pracuje w biurze niż na projektach a może trzeba usunąć tych co robią taki klimat że innych zniechęcają do odejścia?
    były z Bayet

30.09.2018 14:56

(usunięte przez administratora)Kiedyś forum GC było najlepszą książką.Wszyscy czytali i mieli ubaw na całego.Lepsze to było od wszystkich kabaretów.Pamiętam (usunięte przez administratora)jak przyjechał do Bayet we Francji i pytał kto pisze na forum,prawda ich bolała.(usunięte przez administratora)Co do zjazdów to się zgadzam.I niech się nie tłumaczą że mają harmonogram wykonania.Inne firmy też mają i jakoś ich pracownicy zjeżdżają na urlopy.Ludzie trzeba zrozumieć że życie jest jedno.Podstawowa zasada i prawda to nie żyjemy po to tylko aby robić,tylko robimy po to aby żyć,czyli mieć na chleb itd.Może tak biuro zostawi swoje rodziny i wyjedzie,mieszka w (usunięte przez administratora) po 2 w pokojach i zapierdziela cały tydzień.Znaleźli się mądrale.P(usunięte przez administratora)
    Były z Elsty

30.01.2019 09:12

Dobre Ekstra to normalna firma idź się lecz na głowe

13.11.2018 16:49

mam dość hejtu!

28.01.2019 16:07

co konkretnie? Jak Zostałeś oszukany? Ja pracuje od kilku miesięcy i nie mam takiej opinii. Pracuje w innej firmie niż ty?
    Ffkdsbb

29.01.2019 05:38

To właśnie jest najlepsze u pracowników. ..dogaduje się na coś. ..jest ponad 550 opinie wiec nawet z nich można się dowiedziec co ile zjazd jak z mieszkaniami itp..ale potem zdziwienie i szkalowanie ludzi...tu każdy na każdym stanowisku ma presję..nikt nie lezy..firma oczywiście traci na tych zjazdach pracowników ale to już temat na spokojnie przez Pana prezesa do przemyslenia. .pozdrawiam rozumnych. ..

24.01.2019 08:56

Praca jak praca zjazdy co 3 miesiące,(usunięte przez administratora)
    Obecny w pracy

28.01.2019 15:53

Praca w GC jest w porządku. Ja wszystko ustaliłem przed wyjazdem o wszystko się dopytałem i nie byłem niczym zaskoczony. Polecam!
    Tymek

28.10.2018 10:11

Chwalą się na stronach jacy oni są super i w ogóle, a firmę budują jednak budują pracownicy i jak się ich traktuje jak (usunięte przez administratora)to niestety, nie wróży to nic dobrego i żadna prezentacja w internecie nie zabije prawdy, kiedyś może było tam dobrze, dziś trzeba wyrzec się swojej osobowości żeby jakoś tam egzystować i nie zwracać uwagi na wiele rzeczy niezgodnych z prawem i zwykłą przyzwoitością. Zwykła zaściankowa firemka.Firma kreuje się na korporacje która robi światowa karierę a jednocześnie swoich pracowników ma gdzieś. Jeśli nie masz i nie chcesz mieć własnego życia prywatnego i rodzinnego, cały swój czas oddajesz pracy to i tak nikt tego nie doceni, ale jeśli coś pójdzie nie tak albo postawisz swoje życie przed praca to koniec, zniszczą cie. Zero szacunku do pewnych spraw i poszanowania ludzkiej wartości i godności. Trochę tam byłem i jestem bogatszy w poczucie swojej wartości, które firma niestety próbuje odebrać, przykre bo pracowali tam kiedyś naprawdę fajni i wartościowi ludzie, zostali sami (usunięte przez administratora). Serdecznie nie polecam wszystkim ceniącym sobie swoją prywatność, osobowość, rodzinę, zdrowie, wolny czas a przede wszystkim godność swoją i innych ludzi. Ta firma nie jest po to żeby ludziom było dobrze, ta firma ma zarabiać, cytat z właściciela.

20.01.2019 17:09

Na chorobowym
    mam dość hejtu!

28.01.2019 15:52

Piękny wywód, tylko jakoś mam wrażenie, że ktoś cię zatrudnił by tak obszernie szkalować innych choć by dziewczyny które tam pracują
    koordynator

10.01.2019 14:47

(usunięte przez administratora) Co to za ludzie ? ponoć koordynator zarabia 8000 na delegacji ??? w ogłoszeniach z olx Poproszę o INFO
    Hmm

13.01.2019 12:37

A cóż w tym dziwnego..mieszkania..samochodu...problemy pracowników ze z tym a z tym musi ktoś mieszkać itp..a 8000tys to zaledwie 1800 euro..to i tak mało przy 220h..
    Hmm

13.01.2019 12:40

A i zapomnialem dodać jeszcze wysluchiwanie Z Rzeszową od kadr z księgowości logistyki ..po godzinach telefony ..nagle zwroty akcji itp

09.01.2019 16:11

Witam czy ktoś wie co się stało na Finlandii z panem brygadzistą Leszkiem

18.12.2018 12:09

Hm dodałam wczoraj opinie dziwnym trafem została usunięta, dlaczego?

19.12.2018 20:11

Non stop usuwają boją się prawdy to co ludzie myślą i mówią o tej firmie, przecież już tam mało kto został na początku roku było ok 400 osób a teraz? niecałe 100, tylko biuro się rozrasta,przykre ale prawdziwe

15.08.2018 08:01

obserwator

30.09.2018 17:32

zgadzam się opinia firmy cyt:młodzi mieli więcej zapału i pomysłów.... np. jak przykładnie prawie spalić mieszkanie :)
    syla

08.11.2018 14:06

Hahaha Finlandia się kłania :D
    RobBob

02.11.2018 12:41

A co nowego na ams07, pozdrawiam was (usunięte przez administratora), ze słonecznej Skandynawii
    twój znajomy

02.11.2018 23:47

(usunięte przez administratora) trzeba było myśleć , przepraszam zapomniałem że nie masz czym myśleć.

25.10.2018 12:41

Koniec
    Smoluch

12.10.2018 06:14

Ta firma jest fałszywa i robi wszystko na pokaz, że na początku cieżko się zorientować co i jak. Ja stanowczo odradzam tam pracę, zarobki żadne, brak życia prywatnego, (usunięte przez administratora), ale każdy ma wolną wolę o sam podejmuję decyzję.

13.10.2018 14:35

Potwierdzam opinię kolegi, atmosfera fatalna, szukają ludzi bo dużo osób im się zwolniło z uwagi na marne zarobki i traktowanie. Dla zainteresowanych nie polecam
    Marcin

29.09.2018 21:54

przykro mi ale tak jak poprzednicy piszą prawdziwe komentarze , opinie o firmie są usuwane. pisze teraz do biura , kto jest z was w stanie pojechać na projekt i pracować trzy miesiące nieraz i troszkę dłużej bez dzieci , żony ,rodziny. gwarantuje wam że żadne z was nie wytrzymało by dłużej niż dwa tygodnie. tak byłem pracownikiem i miałem dość tego. 3 miesiące na 2 tygodnie. ludzie z jakim wieku my żyjemy. A co firma wymyśliła na kontrakt z Niemczech? jeśli będziesz pracował przeżyłem3 miesiące dostaniesz dwa tygodnie urlopu i 2000euro jeżeli będziesz pracował 6 tygodni pojedziesz na tydzień i wypłaty na miesiąc 1800. . dlatego nie dziwcie się że ludzie odchodzą , mają dość. za ta sama pracę przez różne agencje pracy dostają więcej i są częściej w domu. więc to jest karta przetargowa.
    koleszko

26.09.2018 16:20

Co tam slychac na Finlandii
    Mała Blondi

28.09.2018 20:57

Grypa tam jest
    Chłopak z Keravy

10.09.2018 14:43

To jest żenada, (usunięte przez administratora) Niby legalnie (usunięte przez administratora). Jak ktoś ma odrobinę rozumu to ucieka z tamtad,LUDZIE NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE, BĘDZIECIE PŁAKAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.09.2018 10:16

to nieprawda że o wypłatę trzeba się prosić. Nigdy nie zdarzyło się żeby firma nie wywiązała się ze swoich zobowiązań wobec kogokolwiek. Pomimo, że nie wszyscy inwestorzy wywiązują się wobec firm świadczących usługi na inwestycjach, to GC Energy płaci zawsze i dotyczy to zarówno pracowników, podwykonawców jak i dostawców.

29.08.2018 10:45

30.08.2018 14:56

No i proszę już przedstawiciel handlowy co on będzie szukał ? pracowników?(usunięte przez administratora)

28.09.2018 09:21

GC Energy nie poszukuje ani przedstawicieli handlowych ani akwizytorów. To jakaś pomyłka. Nie publikowaliśmy takiego ogłoszenia. Przypuszczalnie autor tego wpisu pomylił adresy.
    Papcio Chmiel

23.09.2018 12:40

Fachowcy i fajni ludzie odchodzą, firma przez niekompetencje osób tzw. kadrę kierowniczą staje się coraz gorsza, ludzi którzy się znają na robocie praktycznie już tam nie ma,(usunięte przez administratora)
    Biuro

26.09.2018 21:20

Smutne ale prawdziwe, szkoda ludzi co tworzyli tą firmę
    koleszko

26.09.2018 17:41

PYTANIE Dlaczego usowacie posty ,bardzo bym prosil o odpowiedz.
    Tymek

22.09.2018 09:40

22.09.2018 20:21

Uwaga na tego pracodawcę-(usunięte przez administratora), praca po 10h dziennie i wszystkie soboty w miesiącu za stawkę taką samą jak w tygodniu. Nie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o GC Energy Sp. z o.o.