Pracuję w Firmie Gredan kilka dobrych lat i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Podejmując pracę w biurze byłam w trakcie studiów, nie miałam także doświadczenia w branży windykacyjnej a pomimo to zostałam zauważona i dostałam szansę od firmy. Ówczesna Pani Kierownik, teraz Pani Dyrektor nauczyła mnie wszystkiego, za co jestem jej bardzo wdzięczna, a współpracownicy byli życzliwi i pomocni. Uważam, iż Firma Gredan dba o swoich pracowników: dodatki motywacyjne, bony świąteczne, imprezy integracyjne, konkursy dla pracowników z atrakcyjnymi nagrodami, jak również wypłaty z funduszu socjalnego (wczasy pod gruszą). Równocześnie nasza firma stawia szczególny nacisk na rozwój pracowników dowodem, czego są liczne szkolenia organizowane w celu podwyższenia ich kwalifikacji. Jeśli chodzi o szeroko omawianą kwestię wynagrodzenia jest ona szczegółowo przedstawiana każdej osobie uczestniczącej w rozmowie kwalifikacyjnej. Rekrutująca osoba mając pełną wiedzę w tym zakresie zawsze może zrezygnować i szukać oferty spełniającej jej oczekiwania. Warto również wspomnieć, iż w firmie panuje bardzo duża tolerancja dla pracowników będących w trakcie studiów, szczególnie, jeżeli chodzi o piątkowe zjazdy. W pracy docenia się zaangażowanie w wykonywaną pracę, chęć do nauki oraz umiejętności bezkonfliktowej pracy w zespole. Myślę, iż na tym forum jest dużo wpisów, które niesłusznie oczerniają naszą firmę oraz całą kadrę menadżerską. Trzeba pamiętać, iż żadna osoba a tym bardziej firma pomimo usilnych starań, nie jest w stanie dogodzić wszystkim swoim pracownikom, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wiecznie niezadowolony cokolwiek by nie zrobić!