GREDAN SP. Z O.O.

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 37 ocen.

Opinie o GREDAN SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GREDAN SP. Z O.O.

albert

@Jola chyba nie. Wydaje mi się, że tych ofert nie ma bo brak tu zupełnie jakiejś rotacji między pracownikami. Moja siostra próbowała tam podejść i złożyć cv, ale pracownicy mocno trzymają się swoich posad. Wydaje się, że nie mogą mieć tu źle w takim razie ;)

jola

to branża windykacyjna oksana' wiec isntnieja tylko jak wpisujesz ich nazwe to po niej wyswietla sie ,,skuteczna widykacja'' istnieja jak najabrdziej, wczesniej poszukiwali Przedstawicieli Handlowych a czy teraz to nie wiem.

oksana

Witam nie rozumie czy firma Gredan nie istnieje?dziwne ,może ktos mi odpowiedziec?

JKB
@oksana 19.04.2016 20:14
Witam nie rozumie czy firma Gredan nie istnieje?dziwne ,może ktos mi odpowiedziec?

Firma Gredan z siedzibą w Tychach nie prowadzi już windykacji polubownej. Pod adresem w Tychach mieści się teraz Pro Zysk

rtyui

@yyy no ja tam w dalszym caigu czekam na jakies najnowsze oferty pracy od nich i tez widzialem oglsozenia na tego przedstawiecla handlowego wiaodmo tu spore zarobki

yyy

I jak tam w Gredanie się dzieje, wie ktoś coś może na ten temat? Według mnie firma, która zawiesza działalność handlową, powinna jakimś innym sposobem "wyjść na wyżyny"

Gosia

@@rew tp dziwne, bo jeszcze niedawno wisiały tu oferty pracy od firmy Gredan właśnie na stanowisko przedstawiciela handlowego, sama zwróciłam na to uwagę. Skoro firma nie prowadzi już działalności handlowej, to czym się zajmują.. Ciekawe, wydawało mi się, że głównie na tym sektorze pracują więc nie rozumiem.

@rew

Gredan nie prowadzi już działalności handlowej

ojej

serio gredan sp zoo upada. przegladam ich strone i firma ktora 13 lat dziala na rynku ? chociaz rzeczywscie na stronie widnieje zapis iz od dnia 13 stycznia 2015 r. firma nie przyjmuje nowych zlecen i powiem troche mnie to zastanawialo... a @ciag dalszy skad masz informacje ze gredan przeksztalcil sie w prozysk? z gory dzieki

Ciąg dlszy

Firma pszekształca się w Prozysk...

Prw

Firma była mocno nie poważna, z dnia na dzień zapada decyzja o zamknięciu działalności, a niestety tak jest w całej korporacji Chwilówek (przykład - dział marketingu w 2014 r też poleciał prawie cały z dnia na dzień). Projekt Gredan windykacja to działalność zdecydowanie przefinansowana ze strony zarządu całej korporacji i ludzie, którzy nie potrafili tego wykorzystać i nie mieli pomysłu żeby firmę rozwinąć, nie szukali nawet możliwości tylko wypełniali minimalne cele, tak żeby się wygodnie pracowało, a nie przepracowywało. Żal tylko ambitnych młodych ludzi, którzy wiązali dużą nadzieję z firmą. Mam tylko nadzieję, że Skawina nie podzieli losu Gredana windykacji terenowej

aaann

Ciekawe, a gdzie handlowcy którzy zostali zwolnieni?? Bo w Nobiles 2 s.c. ich nie ma.Informacja na stronie www.gredan.pl też świadczy że zawiesili swoją dział. to chyba świadczy o tym że wycofali się z rynku. Ciekawe czym jeszcze może się gredan zajmować. Moja koleżanka pracowała w gredanie i wiem co tam się dzieje... wiec nie gadaj że zatrudnia 100 pracowników jak poleciał dział handlowy i dział wniosków, a gdzie CC ??

ja
@aaann 21.04.2015 21:01
Ciekawe, a gdzie handlowcy którzy zostali zwolnieni?? Bo w Nobiles 2 s.c. ich nie ma.Informacja na stronie www.gredan.pl też św...

A co z Biurem Windykacji Prawnej w Skawinie, które zajmuje się postępowaniem sądowym i egzekucja komorniczą? Tam pracuje przecież około 100 osób...

aaan

Ciekawe, a gdzie handlowcy którzy zostali zwolnieni?? Bo w Nobiles 2 s.c. ich nie ma.Informacja na stronie www.gredan.pl też świadczy że zawiesili swoją dział. to chyba świadczy o tym że wycofali się z rynku. Ciekawe czym jeszcze może się gredan zajmować. Moja koleżanka pracowała w gredanie i wiem co tam się dzieje... wiec nie gadaj że zatrudnia 100 pracowników jak poleciał dział handlowy i dział wniosków, a gdzie CC ??

kolm

To może zamiast pisac o usługach Gredan napisałby ktoś w końcu coś w temacie tego forum i nakreślił chociaż orientacyjnie warunki pracy. Napiszcie może co jest w systemie socjalnym.

gruby
@kolm 15.04.2015 17:07
To może zamiast pisac o usługach Gredan napisałby ktoś w końcu coś w temacie tego forum i nakreślił chociaż orientacyjnie warun...

Gredan zwolnił przecież całą kadrę i wycofał się z rynku windykacyjnego to po co pisać o warunkach pracy jak nikogo nie zatrudniają, daje im czas do końca roku i samo ogłoszą upadłość.

ja
@gruby 20.04.2015 23:16
Gredan zwolnił przecież całą kadrę i wycofał się z rynku windykacyjnego to po co pisać o warunkach pracy jak nikogo nie zatrudn...

Bzdura! Gredan zatrudnia prawie 100 pracowników i nikogo nie zamierzają zwalniać, ponieważ zajmują się także inna działalnością - to nie tylko windykacja na zlecenie!

Jaś

Ja piszę o skuteczności firmy w odzyskaniu długu nie o pracy w firmie

Jaś

Ja piszę o skuteczności firmy GREDAN

anabel

a to proszę napisz co tez jest ewentualnie nie tak z umową skoro tak nisko ją oceniasz, też się zastanawiam nad zatrudnieniem u was i zarzuceniem zawdowoej kotwicy w GREDAN SP. Z O.O. ale skoro takie niskie noty dajesz to obawiam się że muszę powaznie jeszcze przewmyśleć moją decyzję, no chyba że się mylę a ty mnie zawodzisz

Jaś

Krótko i na temat: w skali 1-5 Umowa 3 Kontakt 5 (nawet z + panie miłe, szybki kontakt i takie tam ble ble ble) Skuteczność 0 (odkąd wypowiedziałem umowę sam skutecznie odzyskuję dług)

moleksa

Dobra, dobra tyle tu rozmów o wszystkim i niczym ale zero konkretów. Skoro np. Ty @matrona wiesz że firma działa to może i wiesz jak prosperuje albo w ogóle coś o niej? jaka atmosfera, czego może się spodziewać swieży pracownik albo jakieś takie konkrety? myślę nad pracą tam, ale tak w ciemno to nawet do gredana nie pójde

Rtyg

Nie ma już takiej firmy... z dniem 31.01.2015 kończy działalność

matrona
@Rtyg 20.01.2015 22:17
Nie ma już takiej firmy... z dniem 31.01.2015 kończy działalność

Co Ty gadasz? Sprawdź sobie KRS - firma działa!

pracownik

Bardzo rzetelna firma! Dba zarówno o klienta jak i o pracownika...

przedsiębiorca

Zleciłem tej firmie odzyskanie dość wysokiego długu od kontrachenta i przez kilka miesięcy nie dali rady dopiero inna firma dała radę...

RS
@przedsiębiorca 13.01.2015 22:26
Zleciłem tej firmie odzyskanie dość wysokiego długu od kontrachenta i przez kilka miesięcy nie dali rady dopiero inna firma dał...

czy może Pan napisać jaka firma dała radę odzyskać dług?

Rtyg

Nie ma już takiej firmy... z dniem 31.01.2015 kończy działalność

...

!!!

Mirek

@Having, a gdzie niby miałbyś używać innego języka, skoro gredan windykuje pieniądze od klientów w Polsce? Raczej windykuje sie kase od ludzi, którzy języków nie znają, tu sa potrzebne inne cechy, jak nieustępliwość, stanowczość, a nawet brak litości, bowiem różne rzeczy zdarza się windykatorowi w pracy zobaczyć.

Konczita
@Mirek 29.11.2014 14:12
@Having, a gdzie niby miałbyś używać innego języka, skoro gredan windykuje pieniądze od klientów w Polsce? Raczej windykuje sie...

Najniższa krajowa i '' pniesz się w górę'' ... To jest biurokracja a nie praca w terenie, skąd wy w ogóle bierzecie takie pomysły, młode pokolenie zaczyna dorastać i tworzy jakieś dziwne teorie.

ironwomen

zrozumiałam wpis Ali jako IRONIĘ, której jak widać nikt inny nie wyłapał, może jednak nadaję się do pracy w Gredan :) windykacja i szeroko pojęte ściąganie długów to nie jest praca dla każdego. czy w tak trudnych warunkach pracownikom przysługuje opieka psychologa? tak jest na zachodzie, warto by było i tu.

Having

Jakoś ciężko mi przyjąć fakt, że nie trzeba znać żadnego innego języka poza polskim by znaleźć tam zatrudnienie - chociaż... Możecie chociaż jeszcze powiedzieć jakie warunki finansowe tam panują, czy konkurencja daje więcej, bo chciałbym dokonać dobrego wyboru i nie zmieniać pracy po 3-5 miesiącach...

Durduś

@qweasdzxc Powiem Ci tak - raczej nigdzie nie dzwonią do wszystkich kandydatów mówiąc, że jednak nie, co więcej nie możesz od razu zakładać, że wzięli studentkę. Może aplikowała do nich jeszcze bardziej kompetentna osoba niż Ty?

Ala

Z tego, co wiem to nie zatrudniają tam studentów. Na pewno jednak wymogiem jest znajomość języka polskiego, zarówno w mowie, jak i w piśmie ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

qweasdzxc

Nie łudź się, że dostaniesz pracę, nawet jakbyś poszedł/poszła na rozmowę. Ja byłam na rozmowie. Przyszły jakieś trzy nawiedzone rekruterki. Pytania zadawały z prędkością światła. Jedna tak się patrzyła, jakby chciała mnie wzrokiem pożreć. Obiecały, że zadzwonią pod koniec tygodnia z informacją, czy udało się dostać pracę, czy nie. Jak się okazało, to nikomu nie chciało się zadzwonić, więc sama musiałam telefonować- ostatecznie okazało się, że wybrali inną osobę na to stanowisko. Pragnę zaznaczyć, że mam wyższe wykształcenie, znam wiele programów komputerowych, posługuję się językiem angielskim, mam zrobione kursy i doświadczenie w pracy biurowej i mimo to się nie udało. Bo pewnie wzięli sobie jakieś 18-letnie studentki, od których mają zniżki, jak je zatrudnią. Tyle w temacie.

odpv

Witaj KON. Niestety minimalne dostajesz bez względu na doświadczenie. to praca dla początkujących osób. poza tym nie polecam pracy tu ze wzgledu na atmosfere. nie jest fajna, bo za duzo ludzi tłamszonych. pozdrawiam

KON

Witam czy osoba posiadająca sporą wiedzę i doświadczenie w windykacji może liczyć na większą stawkę miesięczna niż minimalna na początek czy raczej nie za bardzo? :) pozdr

Aga
@KON 02.03.2014 15:03
Witam czy osoba posiadająca sporą wiedzę i doświadczenie w windykacji może liczyć na większą stawkę miesięczna niż minimalna n...

Witaj! Oczywiście, że tak - były już takie przypadki. Jeśli tylko rekrutacja jest na wyższe stanowisko, niż pracownik biurowy to najważniejszą rzeczą jest odpowiednie wykształcenie i doświadczenie zawodowe. W takiej sytuacji stawki są indywidualnie negocjowane z Zarządem. Pozdrawiam!

Gosia
@Aga 12.03.2014 08:23
Witaj! Oczywiście, że tak - były już takie przypadki. Jeśli tylko rekrutacja jest na wyższe stanowisko, niż pracownik biurowy t...

Cześć. Mogę wiedzieć czy pracuje Pani w firmie Gredan?

JESZCZE pracownik firmy

Nie koniecznie wypowiadają się źle o firmie byli pracownicy. Jestem pracownikiem z kilkuletnim stażem pracy w tej firmie. Ostatnio co się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.(usunięte przez administratora)Prawda jest taka, że jak się nie podlizujesz to nie jesteś lubiany. A jak chcesz mieć życie prywatne to masz problem. Najbardziej MAŁO profesjonalne jest to, że kierownicy (nie wszyscy), oraz nieomylna Pani dyrektor mieszają życie prywatne, stosunki międzyludzkie z pracą. Jestem w trakcie szukania innej pracy, bo jak patrze na te ,,uśmiechnięte'' twarze, które za plecami gadają okropne rzeczy a ty nic o tym nie wiesz i ufasz to żal. Na szczęście przyjdzie kryska na matyska. Plusem pracy są wczasy pod gruszą, bony na święta i umowa o pracę. Wynagrodzenie najniższe ale to dla początkujących można się skusić. Integracje też są ok, gdyby nie przymus i narzucanie woli. Praca byłaby ok, gdyby wdarł się profesjonalizm i normalne stosunki. Dodatkowo żegnanie się codzienne też jest poniżej poziomu bo jesteśmy dorośli. Jak zmienię pracę to myślę, że będzie to dobry wybór. To obiektywna opinia.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

Bardzo inteligentna i pomocna wypowiedź - kiedy brakuje argumentów merytorycznych pozostaje tylko obrażanie... Czytając niektóre wpisy (szczególnie byłych pracowników) nie mam już wątpliwości, dlaczego zostali zwolnieni - sami o sobie dają świadectwo. Takie skromne zdanie :)

byly pracownik

Najbardziej to mnie irytują wpisy np. Pani (usunięte przez administratora), która tak wychwala wszystko a przecież znam jej złe zdanie na temat Pani (usunięte przez administratora)i calej firmy. Wieksząść tych długich wpisów to czyste podlizywanie się. W gredanie w skawinie masz siedzieć cicho, nie możesz mieć swojego zdania i musisz się podlizywać non stop. Jeżeli wiesz i umiesz coś więcej masz przesrane. Ciągle tam żyją jakimiś plotkami wszystko ich interesuje, jeżeli nie zwierzysz się ze swojego życia to znów jesteś tym najgorszym. Zresztą zanim kogoś wezmą na rozmowę wcześniej robią wywiad co gdzie z kim i jak. Wszystko ich interesuje. Dział sekretariatu ma fajną kierowniczkę i są zgrani. Powodzenia w pracy w tej firmie w skawinie.

były pracownik

hehe widzę, że pracowniczki dostały dyspozycje w postaci pisania pozytywnych komentarzy o cudownej pracy w gredanie :). W tej firmie co drugi jest kierownikiem a co trzeci dyrektorem. Wychodzi na to, że jeden "dyrektor" ma pod sobą jednego, dwóch albo trzech pracowników. Wielki prestiż. Tam pracują ci na najniższych stanowiskach a "kadra zarządzająca" ma pełen luz, a w zależności jakie ma "układy z górą" tym więcej im można :). Jeden na drugiego nagaduje... Kwitnie tam (usunięte przez administratora) i układy, a jak ktoś powie za głośno swoje zdanie to wylatuje z hukiem. Zresztą czego spodziewać się po przysłowiowych "karkach" windykatorach, którzy prędzej czy później awansują na kierowników i dyrektorów :) :) Sama firma jest w porządku, od początku zawierane są umowy o pracę, pensje przyzwoite, są premie uznaniowe, dodatki stażowe, są bony, wczasy pod gruszą, imprezy firmowe, spotkania wigilijne itd. A jeszcze jak się jest z Oświęcimia to już może się czuć jak elita :) Niestety ludzie którzy tą firmę tworzą zbyt łatwo dostają się do władzy i później pomiatają resztą, a szkoda bo wystarczyłoby nieco dobroci, szacunku dla współpracowników i normalności w kontaktach międzyludzkich a firma by na tym zyskała a niestety stereotypy na temat WINDYKACJI są wciąż żywe i prędko się to nie zmieni.

ja
@były pracownik 14.11.2013 12:37
hehe widzę, że pracowniczki dostały dyspozycje w postaci pisania pozytywnych komentarzy o cudownej pracy w gredanie :). W tej...

Ten wątek dotyczy biura w Skawinie, gdzie jest jeden dyrektor + zastępca, 7 działów - 7 kierowników, 70 pracowników i nie ma tam żadnych "karków" windykatorów ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

Wysokość dodatku funkcyjnego zależy od ilości pracowników w dziale, natomiast premie są miesięczne i przyznawane są od pierwszego miesiąca pracy w firmie a po 10 latach jest dodatek stażowy.

xxx

Nie zgadzam się z powyższymi opiniami i myślę, że nie warto generalizować. Tak jak wspomniano wynagrodzenie jest uzależnione od doświadczenia i stanowiska. Pracuję w Gredanie od jakiegoś czasu, nie mam stanowiska kierowniczego, a mimo to zarabiam fajne pieniądze. Myślę, że najpierw trzeba spróbować, a potem oceniać... zawsze się znajdzie ktoś roszczeniowy, któremu warunki pracy i wynagrodzenia nie będą odpowiadać. Tym, którym ciężko dogodzić proponuję zatem pracę w korporacji, tam ich wysiłki i starania zapewne zostaną docenione.

Aga

W Gredanie należy władać biegle językiem polskim, angielski jest na razie zbędny. Nie ma stawki godzinowej tylko miesięczna. A ilość czasu, która jest potrzebna do nabycia niezbędnej wiedzy zależy od stanowiska, na którym się pracuje i wynosi od 6 miesięcy do 2 lat.

aga

Były pracowniku to do Ciebie jest ta odpowiedź. Każdy sądzi podług siebie, więc jeżeli tak uważasz; to się mylisz. Premie są udzielane przez kadrę kierowniczą, która ocenia zaangażowanie w pracę. Pełen profesjonalizm.

?

Ja zaczynając pracę w firmie Gredan nie miałam praktycznie żadnego doświadczenia. Pomimo to, zostałam zauważona i dostałam szansę. O branży windykacyjnej nie miałam bladego pojęcia. Dzięki pomocy Pani Dyrektor, kierowniczek, koleżanek z działu oraz organizowanym przez biuro szkoleniom, udało mi się przyswoić ta obcą mi dziedzinę. Wiedziałam, że mogę na nich liczyć, że mogę zwrócić się do nich z prośbą o pomoc. Zresztą do teraz tak jest ;-) Jako studentka studiów zaocznych zajęcia w piątki zaczynałam o godzinie 15:00, dzięki wyrozumiałej szefowej mogłam wyjść wcześniej z pracy i uczestniczyć na czas w zajęciach. Warto zauważyć, że nie jest obowiązkiem pracodawcy zwalniać współpracownika wcześniej z pracy, żeby mógł zdążyć na zajęcia – to jest jego dobra wola. Ktoś wspomniał na tym forum, że kierownictwo nie ma konkretnej wiedzy – nie zgodzę z się tym. Jeżeli czegoś nie wiem lub nie radzę sobie z czymś, to proszę właśnie o pomoc przełożonego. Zawsze służą pomocą, swoją wiedzą jak i dobrym słowem. Firma dba o swoich pracowników, czego przykładem są szkolenia organizowane przez panią [usuniete przez moderatora]jak i osoby z zewnątrz firmy, imprezy integracyjne, dodatki motywacyjne. Atmosfera jest bardzo przyjazna, a ludzie zawsze chętni do pomocy. Osobiście polecam tą firmę osobom, które właśnie poszukują pracy. Pozdrawiam :-) P.S. I nie jestem członkiem żadnej sekty ! ;-)

Pracownik :-)

Ja również nie rozumiem tych dziwnych opinii. Właśnie skończył mi się okres próbny i firma podpisała ze mną umowę z czego bardzo się cieszę! Nie zauważyłam żeby ktoś nie był doceniany-wręcz przeciwnie,byłam w wielkim szoku że dostałam premię będąc na okresie próbnym...Kwestie wynagrodzeń są bardzo dokładnie wyjaśnione już na rozmowie i jeśli komuś nie pasuje to po prostu dziękuje i tyle a nie wypisuje głupoty na forum. Atmosfera jest naprawdę bardzo przyjazna,ludzie mili i bardzo pomocni dla nowych osób. Jeśli ktoś myślał że przez 8 godzin będzie pił kawkę i nic nie robił a na dodatek mu zapłacą to się niestety rozczarował. Niema żadnej presji ale jednak myśleć trzeba co się robi,dzięki temu praca jest bardzo interesująca. Jeśli chodzi o Panią Dyrektor to jest bardzo sympatyczną i uśmiechniętą osobą. Więc tym bardziej nie rozumiem określenia "sekta", to że co rano przychodzi i wita się z nami to świadczy chyba tylko o tym że ma do nas szacunek-więc dobre wychowanie wymaga tego żeby po skończonej pracy iść i również się pożegnać...Z tego co wiem to w dużej ilości firm jest taka miła praktyka. Ja bardzo polecam tą firmę wszystkim osobą zainteresowanym ciekawą i dającą możliwość rozwoju pracą. Pozdrawiam :-)

pracownik

Ja również pracuję w firmie kilka lat i nie mam pojęcia skąd tyle negatywnych opinii na tema pracy w Skawinie, praca jest naprawdę ciekawa pracownicy są doceniani poprzez właśnie premie które są u nas praktykowane, a stawki są przedstawiane na rozmowach kwalifikacyjnych więc jeżeli komuś one nie odpowiadają to może przecież nie przyjąć propozycji pracy, a zrozumiałe jest to że właśnie "premie są uznaniowe czyli nie za piękne oczy tylko za wykonywana pracę". Ja dzięki firmie jak i Pani Dyrektor mam szansę wciąż rozwijać się i zdobywać nowa wiedzę. A forum ma pomóc osobom które szukają pracy i oczekują rzetelnych opinii o firmie a nie jakichś prywatnych rozterek osób które pracują i narzekają lub osób które już pożegnały firmę nie z własnej woli tylko zostały zwolnione :) Pozdrawiam

Paulina

Pracuję w Firmie Gredan kilka dobrych lat i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Podejmując pracę w biurze byłam w trakcie studiów, nie miałam także doświadczenia w branży windykacyjnej a pomimo to zostałam zauważona i dostałam szansę od firmy. Ówczesna Pani Kierownik, teraz Pani Dyrektor nauczyła mnie wszystkiego, za co jestem jej bardzo wdzięczna, a współpracownicy byli życzliwi i pomocni. Uważam, iż Firma Gredan dba o swoich pracowników: dodatki motywacyjne, bony świąteczne, imprezy integracyjne, konkursy dla pracowników z atrakcyjnymi nagrodami, jak również wypłaty z funduszu socjalnego (wczasy pod gruszą). Równocześnie nasza firma stawia szczególny nacisk na rozwój pracowników dowodem, czego są liczne szkolenia organizowane w celu podwyższenia ich kwalifikacji. Jeśli chodzi o szeroko omawianą kwestię wynagrodzenia jest ona szczegółowo przedstawiana każdej osobie uczestniczącej w rozmowie kwalifikacyjnej. Rekrutująca osoba mając pełną wiedzę w tym zakresie zawsze może zrezygnować i szukać oferty spełniającej jej oczekiwania. Warto również wspomnieć, iż w firmie panuje bardzo duża tolerancja dla pracowników będących w trakcie studiów, szczególnie, jeżeli chodzi o piątkowe zjazdy. W pracy docenia się zaangażowanie w wykonywaną pracę, chęć do nauki oraz umiejętności bezkonfliktowej pracy w zespole. Myślę, iż na tym forum jest dużo wpisów, które niesłusznie oczerniają naszą firmę oraz całą kadrę menadżerską. Trzeba pamiętać, iż żadna osoba a tym bardziej firma pomimo usilnych starań, nie jest w stanie dogodzić wszystkim swoim pracownikom, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wiecznie niezadowolony cokolwiek by nie zrobić!

pracownik

Jestem zdziwiona opiniami, myślę że mimo wszystko w gredanie pracownicy mają jak u Pana Boga za piecem, zarobki są omawiane już na rozmowie kwalifikacyjnej, każdy ma prawo nie zdecydować się na podjęcie pracy. Zresztą są one odgórnie ustalane. W toku pracy docenia się zaangażowanie i umiejętność pracy w zespole. Firma jest przyjazna w szczególności dla młodych ludzi bez doświadczenia. Jeśli ktoś ma większe aspiracje oferty pracy przecież dostępne są tak samo łatwo jak to forum. Natomiast atmosferę tworzymy wszyscy, a zasada jest prosta, szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego:) Życzę miłego weekendu!:)

leming

[usuniete przez moderatora] proszę Cię nie ośmieszaj się... każdy kto pracuje w gredanie dobrze wie jakie są realia... i dalej będziecie mydlić oczy?? tak samo z podwyżkami że ich nie będzie bo ponoć firma nie ma takiego zysku jak kiedyś? komu chcecie mydlić oczy?? pracownicy są o wiele mądrzejsi od Was i nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę. Pozdrawiam

Aga

Takie indywidualne warunki zatrudnienia są negocjowane bezpośrednio z właścicielem firmy i nie są podawane do publicznej wiadomości. To samo dotyczy dodatków za dojazd...lub zwrotu kosztów dojazdu do pracy.

były pracownik

Nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek przyszedł do oddziału w Skawinie z bogatym doświadczeniem i dostał wyższą stawkę. Wyjaśnij, więc proszę, na czym polegają owe dodatki, bo z tego, co mi wiadomo: -dodatki funkcyjne są przewidziane dla kierownictwa, w zależności od ilości ich podwładnych -stażowe- tylko dla długoletnich pracowników, a jak wcześniej wspominałaś „Biuro istnieje dopiero od kilku lat, więc nie ma jeszcze długoletnich pracowników” - za dojazd- to jest kwota około 5-10 zł MIESIĘCZNIE - premie miesięczne- uznaniowe od kierownika, ale jak już ktoś kiedyś na tym forum dobrze zauważył, są zależne bardziej od relacji z kierownikiem niż od wyników pracy Trzeba jednak przyznać, że dodatkowymi atutami są bony świąteczne oraz wczasy pod gruszą. Są również imprezy firmowe, integracyjne. Jednak w tym roku ze względu na presje wywartą na pracownikach na imprezie firmowej nie zjawiło się tak liczne grono pracowników, jak bywało w ubiegłych latach

Aga

Powyższe progi dotyczą osób, które nie mają żadnego doświadczenia w branży, więc zaczynają u nas pracę od "zera". Nie jest prawdą, że wszyscy mają takie stawki...do tego dochodzą też dodatki funkcyjne, stażowe, za dojazd oraz miesięczne premie. PS. Bardzo proszę o nieujawnianie informacji firmowych, szczególnie niepotwierdzonych

byly pracownik

Progi zatrudnienia netto 1300 przez pierwsze 3 miesiace 1400 przez nastepne 3 miesiace 1500 przez nastepne 6 miesiecy po roku masz 1600 przez kolejny rok po dwoch latach 1700 po trzech latach 1900 po czterech latach 2100 a max po 10 latach masz 2600 KAZDE STANOWISKO JEST TAK SAMO PLATNE NIEMA ZALEZNOSCI OD DOSWIADCZENIA I KWALIFIKACJI. TYLKO KIEROWNICY MAJA DODATKI FUNKCYJNE.

aga - zwolenniczka psów a nie kotów

Wszystko zależy od stanowiska, na które się aplikuje oraz od doświadczenia w branży. Na rozmowie kwalifikacyjnej proponujemy określoną stawkę i przedstawiamy możliwości dalszego rozwoju.

aaga - zwolenniczka psów a nie kotów

Biuro istnieje dopiero od kilku lat, więc nie ma jeszcze długoletnich pracowników. Aczkolwiek po pięciu przepracowanych latach każdy pracownik otrzymuje dodatek stażowy, którego wysokość systematycznie wzrasta z każdym przepracowanym w firmie rokiem. Kwiaty dajemy tylko z okazji urodzin a o dyplomach niewątpliwie pomyślimy ;)

Zostaw opinię o GREDAN SP. Z O.O. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GREDAN SP. Z O.O.