Jaki dress code obowiązuje w LAS VEGAS POWER ENERGY DRINK SP. Z O.O.?
Z cała pewnością wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!! Normalna firma dla tych co nie boją się pracy.
Na stronie LAS VEGAS POWER ENERGY DRINK SP. Z O.O. znaleźć można ofertę pracy jako samodzielna księgowa. Waszym zdaniem warto aplikować na to stanowisko? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć osoba, która zdecyduje się złożyć swoje cv?
Co powiecie o wynagrodzeniu w LAS VEGAS POWER ENERGY DRINK SP. Z O.O.? Czy w ostatnim czasie jego poziom uległ zmianie?
Kto obecnie jest Dyrektorem Handlowym w LVD?
Firma rozwija cały czas swoją działalność, efekty widać. Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o tym nowym biurowcu? Pracowałem na początku w Las Vegas
Dla mnie firma jest spoko i pewnie nic bym nie pisał ale jak ludzie mają na pieńku z firmą to piszą co tylko chcą. Nie ma idealnych firm ale trzeba pracować a nie leżeć!
Firma dziadostwo.Stawki najniższe,pracownik to śmieć i złodziej.Pracowałam (tyrałam) i więcej tam moja noga nie postanie
Może ktoś pochwali się co nowego wLAS VEGAS POWER ENERGY DRINK ?
Co taka cisza od marca.Żadnego wpisu, nie ma co czytać.
Jestem pracownikiem firmy i jak czytam te wpisy to jestem wściekły. Firma normalna jak inne a tyle hejtu.
I Was będzie coraz mniej bo rynek się kurczy, a energetyki sprzedawać to tak jakby sprzedawać piwa na wiadra....... różni się tylko nalepką (receptura Red Bull przez domorosłych chemików dawno rozpracowana). Wszystko jeden wielki SHEET.
Coś nowego słychać w firmie? Ostatnio bardzo mało było wpisów konkretnie na temat firmy! Czy mają nowe oferty pracy?
Pytanie Czy ktoś z uczestników forum posiada info na temat widełek wynagrodzenia w dziale logistyki? Jaka struktura organizacyjna obowiązuje w dziale logistyki? Czy są jakiekolwiek szanse na stanowisko managera bez (polecenia przez znajomego)? Dziękuję za udzielenie informacji? Pozdrawiam Max
Pracow na jakim stanowisku pracujesz?
Pracow, może podzielisz się więc swoimi doświadczeniami? :)
Ty miałeś starą pandę, kase wg uznania i wy.....ali Cie koło września bo widocznie byłeś słaby. Ja tu pracuję wiele lat i jakoś nie mam takich doświadczeń :))) Pozdro nieudaczniku LV GÓRĄ :))))
Gościu jesteś GŁUPI "jak Rysiu z Klanu".Jak jest to sam wiesz,więc takie wstawki są niżej krytyki
Jeśli chcecie dowiedzieć się, jak LAS VEGAS POWER ENERGY DRINK SP. Z O.O. integruje swoich pracowników, koniecznie zajrzyjcie do zakładki "Wywiad" ! ;)
Ten straszny hejt jaki się wylewa z ludzi to czysta plaga, każda firma zmaga się z tym. Słyszałem opinię o firmie , że jest spoko i dba o załogę. Złożyłem cv na przedstawiciela handlowego i mam pytanko. Jak rozmowa ? Ile kasy można zarobić? Co jeszcze można dostać?
Mam spotkanie rekrutacyjne, zależy mi na pracy u nich. Jak tu jest?