Anatherone16.05.2019 12:29
Flow jak flow firma fajna, ale na jakiś czas... Dla ludzi młodych czy ambitnych to powinien być kolejny przystanek w doskonaleniu swoich umiejętności. Wynagrodzenie ok, bynajmniej było ok na 5 lat wstecz. Nie zapominajmy o socjalu bo tu przyznam ocenę 10/10.Ludzie jak najbardziej wporzadku a i kierownik nie był zły chłopak, wiadomo naciski z góry, terminy no bądźmy wyrozumiali. Reszta ekipy? Super. Siwy to już w ogóle człowiek miazga hehe podejście do życia i do ludzi naprawdę wyjątkowe moz a z gościem gadać na każdy temat. Pan Edek fachowiec i idealista, bardzie sympatyczna i poukładana osoba. Marcin i reszta jego chłopaków wyjebana hwhhe zawsze można było pójść i się pośmiać. Pajonier czy Dawidek, Stasiu, Mietek i wiele innych osobowości.... No takich ludzi nacodzien niespotykany, naprawdę fajne chłopaki. Wszystko zależy od nas z jakim nastawieniem wejdziemy do firmy to są tacy sami ludzie jaki my. Jeżeli jesteś w stosunku do innych fer i otrzymujesz to samo. Ja osobiście jestem zadowolony z pracy w flow i miło wspominam każda osobę. Pozdrawiam produkcję jak i górę. Życzę sukcesów i mało stresu.