Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

5. Opinie o METALFER POLONIA

Opinie o METALFER POLONIA Bielsko-biała

ReviewUserIconRadzio

29.08.2018 14:39

Jakie zarobiki w metalfer ? Czy duza rotacja jest?
    ReviewUserIconzaciekawiony

27.03.2019 13:41

Pan "poważny" bardzo interesuje się firmą, zakładam że to z sentymentu, skoro już nie pracuje a w dalszym ciągu intensywnie udziela się na forum, słychać duże rozżalenie w tym co pisze, najlepiej hejtuje się zza ekranu monitora, a odwagi na to żeby się ujawnić brak-kolego jak jesteś taki odważny to powiedz w czym masz problem i miej odwagę się przedstawić.
    ReviewUserIconByły

14.04.2019 10:22

Ta minimalna rotacja... Z pewnością.. Buhaha

09.04.2019 15:26

Witam jak wyglada praca ? I Ile mogę liczyć na początek ?
    ReviewUserIconPat

19.03.2019 17:26

Witam.Szukam pracy w dziale jakosci.Jak wyglądają zarobki,atmosfera ,jacy ludzie są w kontroli? I czy duzy nawał pracy?
    ReviewUserIconschlumpf

24.02.2019 21:03

A ja mam pytanie o nową ofertę tj. INFORMATYK/PROGRAMISTA z wymaganą znajomością ENOVA365 ??? Trochę to dziwne bo to bardziej wdrożeniowiec ERP, magazynier, handlowiec a nie informatyk programista :) Jak już ktoś wspomniał wcześniej brak jakiś konkretów w ogłoszeniu. Jest tu ktoś kto ma/miał styczność z biurem bądź IT ?? Jak to wygląda z godzinami, stawką ??? Bo ogłoszenie pojawia się co kilka miesięcy i albo faktycznie taka rotacja albo sami nie wiedzą kogo szukają. Jak czytam te opinie to zaczynam się zastanawiać czy gra warta świeczki i zmiany pracy co by nie wejść na minę
    ReviewUserIconKtoś

19.03.2019 00:00

Odradzam....
    ReviewUserIconIdź spać

09.03.2019 07:19

Drażni mnie tylko jedno pytanie DLACZEGO CI LUDZIE SIĘ JESZCZE NIE ZWOLNILI? Praca za marne grosze za pracę w takim (usunięte przez administratora) i w takiej atmosferze powinni płacić dużo więcej mogę powiedzieć więcej wydaje mi się że w tym zakładzie jest co raz gorzej za kilka lat ten zakład ogłosi upadłość i nie rozumiem dlaczego zatrudniają tam takich półgłówków oczywiście się nie dziwię bo z nich najłatwiej kasę wyzyskać raz weszłem na tą całą ich hale i se myślę k... ale tu nadymione cała hala zadymiona... Te maszyny wydzielają tyle ciepła... z maszyn wylewa się chłodziwo wycieraja to w jakieś szmaty i rzucają do kosza jak to postoi z tydzień to tak śmierdzi że na wymioty nadciąga... Ale czego tu się spodziewać... Nie widzę w tym zakładzie żadnych pozytywów

12.10.2018 11:29

@Luk Na podstawie Twojego komentarza trudno właściwie orzec, czy jesteś pracownikiem METALFER POLONIA. Ale widać, iż posiadasz jakieś pojęcie na temat tego pracodawcy. Może w związku z tym wiesz, czy planuje on w najbliższym czasie przeprowadzenie rekrutacji? Sporo osób może być zainteresowanych podjęciem tam pracy, stąd moje pytanie.
    ReviewUserIconHR

08.11.2018 12:57

PLANY REKRUTACYJNE: W związku z nieustannym rozwojem poszukujemy pracowników produkcji a także operatorów, ustawiaczy oraz programistów maszyn CNC. Środowisko produkcyjne jest bardzo złożone, zatem warto również pozostawić CV na potrzeby innych, przyszłych procesów rekrutacyjnych. DLACZEGO WARTO Z NAMI PRACOWAĆ: - wyróżnia nas to, że jesteśmy specjalistami w swojej dziedzinie jednak przede wszystkim troska o nasz kapitał ludzki, indywidualne podejście do każdego pracownika i spraw, które go dotyczą, co sprawia, że nasza produkcja to coś więcej niż maszyny - zapewniamy stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie, która jest częścią sektora przemysłu obrabiarkowego przy wykorzystaniu sterowanych numerycznie maszyn CNC będących rewolucją w obróbce metali -korzystamy z wysokiej technologii maszyn tokarskich i obrabiarek CNC służących do obróbki skrawaniem, co daje szerokie możliwości rozwoju przy użyciu najwyższej jakości produktów -cenimy doświadczonych pracowników i kandydatów do pracy w naszej firmie, ale jesteśmy także otwarci na ludzi chcących rozpocząć pracę w branży obróbki skrawaniem
    ReviewUserIconxzy

19.02.2019 12:00

Widziałem wasze ogłoszenie na informatyka / programistę, nie podajecie w nim nic konkretnego, jedyne co mi się rzuciło w oczy w wymaganiach "Enova 365 Wymaganie konieczne !!", tak mi się wydaje że to raczej magazyniera lub księgowego szukacie, a nie programistę, w wymaganiach nie ma wzmianki o wiedzy programisty, podejrzewam że macie oprogramowanie, ale nie wiecie w czym jest napisany. Równie dobrze można by było tak szukać doktora, nie ważne czy doktor dentystyczny, weterynaryjny, czy doktor informatyk. Tak prywatnie, w informatyce też są specjalizacje, podobnie jak w ich medycynie, i jest ich sporo, dziś już nie ma typowego "informatyka", czyli pana który wam który ogarnie sprzęt, coś odklepie do oprogramowania i zrobi wydanie z magazynu, w programie enova
    ReviewUserIconEmi

11.02.2019 10:39

Czy na produkcji pracuje się-3 zmiana,w następnym tygodniu 2 zmiana i w następnym 1 zmiana?

14.02.2019 15:26

Dokładnie
    ReviewUserIconNati

29.01.2019 09:53

Jak tak czytam komentarze i odpowiedź firmy, że dziękuję za te ostre słowa krytyki i nic z ty nie robi, bo to nie jest chwilowe tylko kilka lat trwa to firma sama sobie winna. Nie jestem pracownikiem tej firmy ale opinie moich znajomych jak i tu na forum odstraszyly.
    ReviewUserIconEmi

21.01.2019 15:29

Jak na produkcji z wykonaniem normy, są zawyżone czy da się wykonać?

21.01.2019 16:32

zależy od stanowiska, ale w wiekszosci da się bez problemu

20.01.2019 00:40

Jakie zarobki są na magazynie A jakie na produkcij ?

20.01.2019 22:09

Dzięki to trochę mało A atmosfera jaką panuje ?

21.01.2019 16:31

nie ma hamstwa, nikt Cie nie goni, jak się kogos o cos zapytasz to Ci powie

29.09.2018 12:23

@Radzio, A jak konkretnie przedstawia się ta różnica między zatrudnieniem przez firmę a przez pośrednika? I przez jaki czas, mniej więcej, należy liczyć na nieco niższe zarobki? @Mateusz, Rozumiem - kwestia zarobków jest już raczej indywidualna. A jaką formę umowy zaproponowano Ci w METALFER POLONIA?
    ReviewUserIconPawlo

01.10.2018 18:23

Przez cały czas robisz za 10,50zł u posrednika. Przez firmę jest 2500 brutto stałej stawki miesięcznej i taką umowę dostaję każdy nowo zatrudniony przez firmę

23.09.2018 18:56

@Pawlo A dlaczego, Twoim zdaniem, ludzie nie chcą pracować w METALFER POLONIA? Z czego może to wynikać? @Mateusz @Radzio Widzę, że jesteście zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie. Może użytkownik @Pawlo udzieli Wam jeszcze bardziej szczegółowych odpowiedzi na Wasze pytania. Aplikowaliście już, czy macie to dopiero w planach?
    ReviewUserIconRadzio

26.09.2018 12:00

Trzeba się nastawiać, że na początek się robi za grosze. I wszystko zależy czy zatrudnia firma czy pośrednik.
    ReviewUserIconMateusz

27.09.2018 17:15

Byłem już na rozmowie na początek dają 2500 zł i nic więcej szału nie ma .

Kontakt - METALFER POLONIA

Konwojowa 65 43-300 Bielsko-biała

NIP:5472076332

Branże: Części i akcesoria samochodowe

21.06.2018 16:13

@aniak84, a czy mogłabyś napisać, jak wygląda Twój dzień pracy w METALFER POLONIA? W jakim trybie pracuje się w tym miejscu? Jak oceniacie tego pracodawcę? Czy w firmie nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę?

07.07.2018 09:07

Pracuje się na trzy zmiany umowę o pracę się uzyskuje po 3 miesiącach .

26.07.2018 12:10

Ja już nie pracuję w metalfer niestety popełniłam błąd że się zwolniłam gdybym tylko mogła jeszcze szansę otrzymać bardzo bym się cieszyła ta praca mi się naprawdę podobała.
    ReviewUserIconM.P.

25.04.2011 15:16

Dodaj swoją opinię o firmie - klimat pracy, zarobki (brutto / netto), świadczenia socjalne, pracownicy, szefostwo itp. Twoja opinia może być bardzo cenna dla osób ubiegających się o pracę w tej firmie.
    ReviewUserIconEdek z fabryki kredek

26.07.2018 09:11

Eliza (Orzeszkowa :) po co podpisałaś taką umowę? Wytrzymałaś prawie rok? Dziwne?
    ReviewUserIconDominika

18.04.2018 18:43

Jeśli ktoś zaczyna pracę to od razu kokosów nie będzie. Doceńcie prace w dobrej firmie.
    ReviewUserIconanonymous

10.05.2018 16:19

Jaka ona dobra? Chyba że zresztą żuli na nockach wódkę pijesz
    ReviewUserIconanonymous

22.07.2018 10:35

Bzdura...!
    ReviewUserIconJasiek

06.07.2018 20:41

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
    ReviewUserIconMetalfer

16.07.2018 09:42

Szanowni Państwo, dziękujemy za każdą opinię z państwa strony. Wszystkie opinie są dla nas bardzo cenne, codziennie dążymy do tego, by praca w naszej firmie była dla Państwa satysfakcjonująca. Na ten moment poszukujemy operator maszyn CNC, ustawiacza, informatyka ze znajomością programu enova365 oraz pracownika do działu jakości. Zapewniamy stabilne i dobre warunki zatrudnienia w umowę o pracę. Serdecznie zachęcamy do wysyłania aplikacji bądź kontaktu telefonicznego bądź osobistego w siedzibie firmy !
    ReviewUserIconSyf

22.07.2018 10:29

POWODZENIA ŻYCZĘ... Z czym do ludu....
    ReviewUserIconanonim

09.04.2018 13:02

ReviewUserIconDociekliwy

12.07.2018 17:11

Jakie te zarobki są konkretnie?

21.06.2018 15:55

Praca nie jest ciężka ani warunki pracy. Jeżeli chodzi o zarobki to są porównywalne jak w większości zakładów. Dobre podejście do pracownika. Polecam tą pracę.
    ReviewUserIconDomii

17.04.2018 17:36

Jakie są zarobki na kontroli jakości? Jak wygląda praca na tym dziale?
    ReviewUserIconAnkieter

31.03.2018 17:44

Zarobki 1800-2100 jak wiekszosci zakladow

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w METALFER POLONIA?

ReviewUserIconKiwi

07.02.2018 10:35

Ile można tam zarobić?
    ReviewUserIconMargolcia

06.02.2018 21:40

Wykorzystywanie tylko z Ukrainy maja przywileje. Atmosfera obgadywanie drwiny wysmiewanie. Nerwcy i upokorzen dosc tam zaznalam.
    ReviewUserIcontandem

05.04.2016 22:22

Ostatnio pokazało się ogłoszenie @tokarz na operatora maszyn cnc. Wystarczy posiadać odpowiednie doświadczenie i na spokojnie możesz spróbować się do nich załapać.
    ReviewUserIconmark

09.06.2015 11:52

ile mlody moze zarobic u was.sa jakies sooboty 100% jakies dodatki pod grusza na swieta.z gory dzieki

Zostaw merytoryczną opinię o METALFER POLONIA

Nie przegap nowości o METALFER POLONIA!