naftomontaż

Trzebinia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 146 ocen.

naftomontaż
2146

Opinie o naftomontaż

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż

Olek

Mocno przesadzacie, chyba , że to konkurencja tak inspiruje?

Skóra

Firma....Totalne Dno...włącznie z kadrą.

...
@Skóra 08.05.2018 08:46

Złożyłeś juz wypowiedzenie umowy?

Igor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Marta

@Dropdnbp, @maxi, zaznaczam, że to forum służy do wymiany informacji między użytkownikami odnośnie aktualnie prowadzonych rekrutacji w Naftomontaż, a także na temat warunków pracy w firmie. Nie jest miejscem, do obrażania innych użytkowników oraz współpracowników. Regulamin forum jest dostępny na stronie internetowej gowork.pl. Przed przystąpieniem do dyskusji należy szczegółowo się z nim zapoznać. Dla ułatwienia podaję link do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Przypominam, że wpisy które łamią postanowienia regulaminu będą usuwane z forum przez administratora.

Dropdnbp

Haha i jeszcze bank godzin no kpina totalna..I zarobek Max 10tyś pln na elektrowni w Niemczech no porażka totalna pozdro wy marne topidruty i partacze nafciarskie feee

Dropdnbp

Masakra jedna wielka na eksporcie..prowadzący nie mają pojęcia o robocie i są zwykłymi burakami takimi jak skóra..robota sztuka na maksa żeby ino szybko zrobić ludzie większość sami nafciarze dlatego naftomontaz chyba, na hotelu w bedburgu patologia sam dorobkiewicze ze wsi wstyd i sloma z butow wystaje..A w biurze mały i duży i gruba locha siedzi i nigdy nie ma czasu

Dropdnb
@maxi 28.03.2018 19:52

Hahaha no właśnie nie robię tam dlatego Ty buraku..byłem raz zobaczyłem i wystarczy..róbcie dalej dla tych plakatów z Jasła

Tonik

Ponieważ na rynku ciągle brakuje fachowców to może firma zdecyduje sie podnieść wynagrodzenia?

....
@Tonik 21.03.2018 23:02

Fachowców nie ma bo za 2 tysiaki tacy nie będą robić.

Gogul

Witam. Myslalem ze mnie nic juz nie zaskoczy. Ale tera na exporcie szok. Kierownik zrobil losy i losowalismy kto ma is do roboty a kto zostac w hotelu. Szczena mi opadla jak i calej reszcie. Emotionki byly do wygrania :-) - arbait , :-( -nich arbait.

Ja

Praca fajna, ekipa w Polsce też ok, ale ciężko dziś wyżyć za lekko ponad 2 tysiące, dlatego nikt nie ukrywa, że jak trafi lepszą pracę to opuści Naftomontaż. Niestety raz po raz ktoś ją znajduje i znika. Nie wiem czemu tam mało zarabiamy, może jest to wina Prezesa a może Państwa Polskiego. Wszystko idzie co roku w górę, podwyżki wszelkich cen są dużo wyższe niż podwyżki w firmie, przez co z roku na rok stajemy się zwyczajnie dziadami.

Goliat

Panowie jak ktoś pracuje w tej firmie fatomontaż to jest idiota.Chora firma..tylko w biurze każdy w Krakowie siedzą Jasloki w garniturach i rządzą gdzie kto ma jechać na tydzień albo na 3 dni w miesiącu do pracy.Jeden (usunięte przez administratora) Za waszą kasę tzn.pracowników kupili biuro w Krakowie. DARMOZJADY.Siedzą takie h.... co nawet w domu żarówki nie potrafi wkręcić a taką firmę udaje że prowadzi. Mają prowadzących alkoholików jak jakiś tam Kondrad co nic nie potrafi sam zrobić..nawet nie nadaje się na pracownika a dopiero za prowadzącego.Panowie nie dajcie się robić w konia...normalnie firma powinna wam płacić 12 euro na godz. netto. I tak z was mają (usunięte przez administratora) koło 40 euro na godz. za pracownika a może więcej..

A_weź_ich_już_kuwa
@Goliat 08.02.2018 23:35

Po pierwsze to naucz się pisać po polsku, po drugie masz rację, zarobki w firmie są niskie, po trzecie, zwolnij się a "idioto" mów nam w twarz a nie w internetach.

Jaślok

Witam.Ta firma to jedno (usunięte przez administratora) ..1/3 z tego co im płacą to jest wasza wypłata a reszta to dla biura i tych co rządzą co i tak na żadnej pracy się nie znają. Planujecie się i nie pracujecie w złodziejami. Tak samo możesz założyć sam firmę i zebrać tych nierobów z biora z naftomontażu do pracy za 20 euro na rękę.. I wiesz co?? nikt nie pójdzie za tą kasę bo za siedzenie mają (usunięte przez administratora) 40 euro za godz. za Ciebie

A_weź_ich_już_kuwa
@Jaślok 08.02.2018 23:58

To po co robisz w tej firmie jaśloku? :D Zwolnij się i biel las w Bieszczadach za 5zł na h

Irek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Posraniec
@Irek 14.01.2018 12:38

Nie, bo zatrudniają nierobów z Ukrainy, ta firma schodzi na psy. Beznadziejnie wydawana kasa na takich pracowników, lepiej byłoby dołożyć swoim. To by przyniosło lepszy efekt.

BADAV

SUPER SUPER FIRMA CIESZE SIĘ ZE W NIEJ PRACUJE MAJA DOBRE ZAROBKI I TRZYMAC CHLOPAKI TAK DALEJ.

Posraniec
@BADAV 08.01.2018 22:58

Oj jaki ty delikatny jesteś. Co ty robisz w tej firmie, skoro jesteś taki uczuciowy.

Marta

Oczywiście nie każdy musi wierzyć we wszystko co jest napisane na forum. To od Ciebie zależy czy wierzysz czy nie. Ja tylko napisałam, że nie mam nic wspólnego z pracą w firmie naftomontaż. Proszę o pozostawianie merytorycznych informacji na temat pracy w firmie naftomontaż. Są one ważne dla tych osób, które planują się przyjąć tutaj do firmy.

...
@Posraniec 28.11.2017 22:33

Nick ma inny kolor, jest szary. Nick użytkowników jest czarny. Może gdyby była podstrona z wykazem załogi lub klikalny link z informacjami to nie byłoby wątpliwości.

Obserwator z ulicy

Pytanie za 100 pkt - gdzie zniknął wózek widłowy z bazy? Przecież, to był jeden z lepszych wózków starej generacji i dopiero co po odbiorze UDT. Dziwna jest polityka w tej firmie, pozbyć się sprawnego wózka, jakby jeszcze 10 stało nowych w garażu to rozumiem. Ale w tej firmie nie takie rzeczy już znikły?

pręcik

nie polecam tej firmy, zarobki masakra, nie wspominając o ręcznikach które nie dawno dostaliśmy - szmaty nie ręczniki. traktują ludzi jak zwierzęta a nawet gorzej. wiele wiele lat przepracowanych w tej firmie i taka podwyżka co teraz była - śmiech na sali !!!!!!!!!!! obecny zarząd zniszczył tą firmę. przez pół roku ludzie nie mieli nawet past BHP do umycia, dali je łaskawie po pół roku jako wyrównanie za minione pół. ubrania coraz gorszej jakości, buty to szrot. patrzą tylko swojej kieszeni tak by wycykać prostych ludzi. tracą kontrakty i tylko wyciągają łapy po kasę z tych robót co jeszcze idą. niestety po bardzo wielu latach przepracowanych w tej firmie będę się musiał z nią rozstać. bye

Posraniec

Pani Marta chyba tu działa na zlecenie Prezesa. Jeżeli to ta Pani Marta, to niepotrzebnie sobie robi wrogów wśród załogi.

Marta

Jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszał on regulamin forum, dlatego warto zapoznać się z nim przed pozostawieniem opinii Regulamin znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie naftomontaż? Na jakie warunki pracy można liczyć?

Marta

@CoTuSięOdwala? czy pracujesz w firmie naftomontaż? Czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Na tym forum proszę, aby pozostawiać opinię i informacje na temat pracy w firmie. Każda informacja będzie ważna dla osób, które będą się chciały zatrudnić tu w przyszłości.

bxbxc

Niech Pan o niku pos..... . myśli większą głową, a nie mniejszą.

CoTuSięOdwala?
@bxbxc 10.09.2017 16:17

Nie ma sensu Twoje nawiązanie do mniejszej głowy bo używanie tej tyczy się innych spraw.

Posraniec

Jak my pójdziemy do sądu pracy, albo wezwiemy PIP lub Sanepid, to zobaczymy kto będzie ścigany prawnie.

mahj
@Posraniec 06.09.2017 21:55

A po co wzywać organy

wielki men

Witam Jak ktoś nie chce pracować zawsze może pracować Dubaj wietnamie w chile l

Zirytowany Sierszanin

Dlaczego żenada? Przecież wszyscy wiedzą jakie mają stawki Koledzy z Ukrainy bo sami mówili na Sierszy. Co w tym dziwnego, że nie napisałem od razu jakie mają stawki? Przecież nie jest to tajemnicą w firmie. Uważasz, że ktoś w dzisiejszych czasach nie zasługuje na 11 czy 12zł? Nie rozumiem kim trzeba być aby takie coś napisać. 12zł brutto na godzinę daję wypłatę z której człowiek nie jest w stanie godnie przeżyć miesiąca. Lepsi pracownicy mają wyższe stawki, ale i one są żenująco niskie bo czym np dziś jest 15 czy 16zł brutto? A to są maksymalne stawki w firmie.

Proty pracownik
@Zirytowany Sierszanin 21.08.2017 11:00

Nikt nie każe komuś pracować za 12 zł brutto. Jak ma większe ambicje i wymagania co do zarobku, to go nikt nie trzyma w tej firmie. Piszecie posty, wylewacie żale, a i tak siedzicie dalej w tym syfie. I dalej twierdzę że to żenada i brak ambicji.

Zirytowany Sierszanin

Ukraińcy mają stawkę 12zł a wielu starych pracowników firmy ma stawki 11 czy 11,5zł, więc co Ty tu kłamiesz nam publicznie? :) Pracuję na Sierszy od dawna, widzę co jest a jak jest wszyscy widzą.

Taki sobie pracownik
@Zirytowany Sierszanin 20.08.2017 13:05

W pierwszym wpisie piszesz że Ukraińcy zarabiają więcej od polaków, ktoś ci odpisuje że to nie prawda, to nagle wiesz jakie mają stawki. Żenada. A prawda jest taka że niektórzy starzy pracownicy nie zasługują na taką stawkę, zresztą młodzi też nie.

Zirytowany Sierszanin

W firmie chaos, nikt nic nie wie, panuje spychologia. Wypłata bardzo słaba, bez pracy po godzinach nie jestem w stanie utrzymać rodziny. Pracuje dużo starszych osób, które chcą dociągnąć do emerytury, młodych jest bardzo niewiele. W firmie jest sporo doświadczonych fachowców z uprawnieniami, znających się na robocie lecz niestety nie są oni doceniani i wypłata nie jest adekwatna do doświadczenia oraz umiejętności. Pomijam pojedynczych alko którzy nic nie robią, a trzepią taką samą kasę jak pracownicy, którzy zapieprzają na robocie. Środków czystości nie ma od początku roku. Ukraińcy zarabiają więcej od Polaków. Trzeba uważać na przydupasów, którzy podpieprzają ludzi, ba nawet wymyślają niestworzone rzeczy byle podlizać się tym z Krakowa. Jestem zażenowany tym co się dzieje w Nafcie oraz pozostałych firmach.

Ukrainiec
@Zirytowany Sierszanin 15.08.2017 13:01

Proszę nie pisać bzdur o Ukraińcach, jak nie macie pojęcia ile zarabiają.

dobry chlopw

Super firma. Mamy fajnych kierowników na budowiachniach w POLSCE i zagrniaca. Da się z nimi poruziemieć. Fajne chlopy. I zawsze mozna na nich liczyc stawiaja sie nawet z moijja podwyrzka. pozdrawiam dobry pracowniki

...

@Marta nie pracuję już od kilku miesięcy w tej firmie, ale podwyżki co jakiś czas dają.

...

hehehe, z serii frustracje sprzątaczki czyli pana Krzysztofa W. Masz poważne zaburzenia psychiczne. Nie bronisz kolegi, ty sie podszywasz co chwilę pod kogoś innego a później liczysz, że nikt nie wie o co chodzi. Wspomnę ponownie, nazwisk nie daję panie Krzysztofie W. :) Pracujesz sobie w Valeo, pracuj, dbaj o pracę, pilnuj dwutonówki bo kolejna puści cie bokiem z innym. Żyj dobrze to nie będziesz musiał być frustratem w internecie. I słów typu kuna czy hun unikaj bo spotka cie jeden czy drugi na mieście i wtedy będziesz płakał tuku :) Po co ci to? Przemyśl pewne sprawy, nie jesteś anonimowy, było się nie chwalić nam wcześniejszymi wpisami, które tutaj nabazgrałeś.

KAMILBOBEK

InzTB4 czosnek za ciebie zalatwial wode do picia ciuchy i buty z bhpowcem zalatwial a ty wiecznie wystraszony oo i woda do picia co wiecznie nie bylo on zalatwil i dalej robi tylko ze w James on zalatwil a ty nie i nie ma sie potem co dziwic ze takue opinie sa o tobie a Marella kiedys cie opierdal i mial racje bronil co jego i byl dobrym pracownikiem zwolnil sie przez ciebie glownie i twoich dupowlazow z nafty ktorzy robia na TB4 taka jest prawda nikt cie nie obraza tylko prawde stwierdza.

...

I znowu zmiana nicka i chrzanienie o premiach... Psychiatryk. Chłopcze, Naftomontaż to firma w której pracują fachowcy, monterzy, spawacze, wykonujący remonty np elektrowni, ty byłeś sprzątaczką, przyjmij to na klatę i skończ się ośmieszać z tymi premiami. Sprzątaczka nie będzie mieć nigdy zarobków montera czy spawacza.

Zostaw opinię o naftomontaż - Trzebinia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż