naftomontaż

Trzebinia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 138 ocen.

Opinie o naftomontaż

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż

Marta

Oczywiście nie każdy musi wierzyć we wszystko co jest napisane na forum. To od Ciebie zależy czy wierzysz czy nie. Ja tylko napisałam, że nie mam nic wspólnego z pracą w firmie naftomontaż. Proszę o pozostawianie merytorycznych informacji na temat pracy w firmie naftomontaż. Są one ważne dla tych osób, które planują się przyjąć tutaj do firmy.

Posraniec
@Ech 26.10.2017 18:32
Otoczenie chyba niezbyt inteligentne skoro nie potrafi rozpoznać moderatora i twierdzi, że "jednemu psu burek na imię&quot...

Po czym poznać kto tu jest moderatorem?

...
@Posraniec 28.11.2017 22:33
Po czym poznać kto tu jest moderatorem?

Nick ma inny kolor, jest szary. Nick użytkowników jest czarny. Może gdyby była podstrona z wykazem załogi lub klikalny link z informacjami to nie byłoby wątpliwości.

Obserwator z ulicy

Pytanie za 100 pkt - gdzie zniknął wózek widłowy z bazy? Przecież, to był jeden z lepszych wózków starej generacji i dopiero co po odbiorze UDT. Dziwna jest polityka w tej firmie, pozbyć się sprawnego wózka, jakby jeszcze 10 stało nowych w garażu to rozumiem. Ale w tej firmie nie takie rzeczy już znikły?

pręcik

nie polecam tej firmy, zarobki masakra, nie wspominając o ręcznikach które nie dawno dostaliśmy - szmaty nie ręczniki. traktują ludzi jak zwierzęta a nawet gorzej. wiele wiele lat przepracowanych w tej firmie i taka podwyżka co teraz była - śmiech na sali !!!!!!!!!!! obecny zarząd zniszczył tą firmę. przez pół roku ludzie nie mieli nawet past BHP do umycia, dali je łaskawie po pół roku jako wyrównanie za minione pół. ubrania coraz gorszej jakości, buty to szrot. patrzą tylko swojej kieszeni tak by wycykać prostych ludzi. tracą kontrakty i tylko wyciągają łapy po kasę z tych robót co jeszcze idą. niestety po bardzo wielu latach przepracowanych w tej firmie będę się musiał z nią rozstać. bye

Posraniec

Pani Marta chyba tu działa na zlecenie Prezesa. Jeżeli to ta Pani Marta, to niepotrzebnie sobie robi wrogów wśród załogi.

Marta

Jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszał on regulamin forum, dlatego warto zapoznać się z nim przed pozostawieniem opinii Regulamin znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie naftomontaż? Na jakie warunki pracy można liczyć?

Marta

@CoTuSięOdwala? czy pracujesz w firmie naftomontaż? Czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Na tym forum proszę, aby pozostawiać opinię i informacje na temat pracy w firmie. Każda informacja będzie ważna dla osób, które będą się chciały zatrudnić tu w przyszłości.

bxbxc

Niech Pan o niku pos..... . myśli większą głową, a nie mniejszą.

CoTuSięOdwala?
@bxbxc 10.09.2017 16:17
Niech Pan o niku pos..... . myśli większą głową, a nie mniejszą.

Nie ma sensu Twoje nawiązanie do mniejszej głowy bo używanie tej tyczy się innych spraw.

Posraniec

Jak my pójdziemy do sądu pracy, albo wezwiemy PIP lub Sanepid, to zobaczymy kto będzie ścigany prawnie.

mahj
@Posraniec 06.09.2017 21:55
Jak my pójdziemy do sądu pracy, albo wezwiemy PIP lub Sanepid, to zobaczymy kto będzie ścigany prawnie....

A po co wzywać organy

wielki men

Witam Jak ktoś nie chce pracować zawsze może pracować Dubaj wietnamie w chile l

Zirytowany Sierszanin

Dlaczego żenada? Przecież wszyscy wiedzą jakie mają stawki Koledzy z Ukrainy bo sami mówili na Sierszy. Co w tym dziwnego, że nie napisałem od razu jakie mają stawki? Przecież nie jest to tajemnicą w firmie. Uważasz, że ktoś w dzisiejszych czasach nie zasługuje na 11 czy 12zł? Nie rozumiem kim trzeba być aby takie coś napisać. 12zł brutto na godzinę daję wypłatę z której człowiek nie jest w stanie godnie przeżyć miesiąca. Lepsi pracownicy mają wyższe stawki, ale i one są żenująco niskie bo czym np dziś jest 15 czy 16zł brutto? A to są maksymalne stawki w firmie.

Proty pracownik
@Zirytowany Sierszanin 21.08.2017 11:00
Dlaczego żenada? Przecież wszyscy wiedzą jakie mają stawki Koledzy z Ukrainy bo sami mówili na Sierszy. Co w tym dziwnego, że n...

Nikt nie każe komuś pracować za 12 zł brutto. Jak ma większe ambicje i wymagania co do zarobku, to go nikt nie trzyma w tej firmie. Piszecie posty, wylewacie żale, a i tak siedzicie dalej w tym syfie. I dalej twierdzę że to żenada i brak ambicji.

Zirytowany Sierszanin

Ukraińcy mają stawkę 12zł a wielu starych pracowników firmy ma stawki 11 czy 11,5zł, więc co Ty tu kłamiesz nam publicznie? :) Pracuję na Sierszy od dawna, widzę co jest a jak jest wszyscy widzą.

Taki sobie pracownik
@Zirytowany Sierszanin 20.08.2017 13:05
Ukraińcy mają stawkę 12zł a wielu starych pracowników firmy ma stawki 11 czy 11,5zł, więc co Ty tu kłamiesz nam publicznie? :)...

W pierwszym wpisie piszesz że Ukraińcy zarabiają więcej od polaków, ktoś ci odpisuje że to nie prawda, to nagle wiesz jakie mają stawki. Żenada. A prawda jest taka że niektórzy starzy pracownicy nie zasługują na taką stawkę, zresztą młodzi też nie.

Zirytowany Sierszanin

W firmie chaos, nikt nic nie wie, panuje spychologia. Wypłata bardzo słaba, bez pracy po godzinach nie jestem w stanie utrzymać rodziny. Pracuje dużo starszych osób, które chcą dociągnąć do emerytury, młodych jest bardzo niewiele. W firmie jest sporo doświadczonych fachowców z uprawnieniami, znających się na robocie lecz niestety nie są oni doceniani i wypłata nie jest adekwatna do doświadczenia oraz umiejętności. Pomijam pojedynczych alko którzy nic nie robią, a trzepią taką samą kasę jak pracownicy, którzy zapieprzają na robocie. Środków czystości nie ma od początku roku. Ukraińcy zarabiają więcej od Polaków. Trzeba uważać na przydupasów, którzy podpieprzają ludzi, ba nawet wymyślają niestworzone rzeczy byle podlizać się tym z Krakowa. Jestem zażenowany tym co się dzieje w Nafcie oraz pozostałych firmach.

Ukrainiec
@Zirytowany Sierszanin 15.08.2017 13:01
W firmie chaos, nikt nic nie wie, panuje spychologia. Wypłata bardzo słaba, bez pracy po godzinach nie jestem w stanie utrzymać...

Proszę nie pisać bzdur o Ukraińcach, jak nie macie pojęcia ile zarabiają.

dobry chlopw

Super firma. Mamy fajnych kierowników na budowiachniach w POLSCE i zagrniaca. Da się z nimi poruziemieć. Fajne chlopy. I zawsze mozna na nich liczyc stawiaja sie nawet z moijja podwyrzka. pozdrawiam dobry pracowniki

...

@Marta nie pracuję już od kilku miesięcy w tej firmie, ale podwyżki co jakiś czas dają.

...

hehehe, z serii frustracje sprzątaczki czyli pana Krzysztofa W. Masz poważne zaburzenia psychiczne. Nie bronisz kolegi, ty sie podszywasz co chwilę pod kogoś innego a później liczysz, że nikt nie wie o co chodzi. Wspomnę ponownie, nazwisk nie daję panie Krzysztofie W. :) Pracujesz sobie w Valeo, pracuj, dbaj o pracę, pilnuj dwutonówki bo kolejna puści cie bokiem z innym. Żyj dobrze to nie będziesz musiał być frustratem w internecie. I słów typu kuna czy hun unikaj bo spotka cie jeden czy drugi na mieście i wtedy będziesz płakał tuku :) Po co ci to? Przemyśl pewne sprawy, nie jesteś anonimowy, było się nie chwalić nam wcześniejszymi wpisami, które tutaj nabazgrałeś.

KAMILBOBEK

InzTB4 czosnek za ciebie zalatwial wode do picia ciuchy i buty z bhpowcem zalatwial a ty wiecznie wystraszony oo i woda do picia co wiecznie nie bylo on zalatwil i dalej robi tylko ze w James on zalatwil a ty nie i nie ma sie potem co dziwic ze takue opinie sa o tobie a Marella kiedys cie opierdal i mial racje bronil co jego i byl dobrym pracownikiem zwolnil sie przez ciebie glownie i twoich dupowlazow z nafty ktorzy robia na TB4 taka jest prawda nikt cie nie obraza tylko prawde stwierdza.

...

I znowu zmiana nicka i chrzanienie o premiach... Psychiatryk. Chłopcze, Naftomontaż to firma w której pracują fachowcy, monterzy, spawacze, wykonujący remonty np elektrowni, ty byłeś sprzątaczką, przyjmij to na klatę i skończ się ośmieszać z tymi premiami. Sprzątaczka nie będzie mieć nigdy zarobków montera czy spawacza.

...

I przestań się co chwile podpisywać innym imieniem i podszywać. Raz jedziesz na Inżyniera a za chwilę jako Krystian liżesz mu tyłek. Ty masz poważne problemy ze swoim zdrowiem psychicznym a my i tak wiemy Panie o pseudo "Marella" kim jesteś.

Bartek47

Prawda jest taka inz TB4 ze jak bys chcial to bys premie rowno dzielil i prawda jest taka ze przez ciebie cfb i oze dostawalo po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szczegolnie ci co zapieprzali po pietrach i na 0 a reszta robila albo i nie robila i premie ci co h...a robili mieli a ci co zapierdali nie mieli i obgadywanie wiecznie pomiedzy pracownikami .I przez ciebie i twoja opinie pare osob ucierpialo miedzy innymi czosnek nie winny gosc i Marella ktory robil wiecej od innych a ci i tak gadali ze nic nie robil Marella a zapierdalal na Naftomontaz j taka jest prawda on wiecej robil od innych reszta bardziej gemba robila albo i nic chowali sie a on robil na nich tyle w temacie inzTB4 otworz oczy w koncu i sie opamietaj i badz za ludzmi nie przeciwko nim nikt cie nie lubi taka jest prawda

...

Danych nie zawarłem, tylko dozwolone prawem. Zachowujesz się jak wsiok w internecie i wcale się za to nie wstydzisz. Wiecznie płakałeś, że zarabiasz minimum socjalne, fachowców nazywasz lizusami, dupowłazami. Tylko za co Ty chciałeś zarabiać tyle co oni skoro potrafiłeś jedynie zmywać posadzkę na OZE? Szanuj się chłopczyku.

mario90
@... 27.07.2017 18:56
Danych nie zawarłem, tylko dozwolone prawem. Zachowujesz się jak wsiok w internecie i wcale się za to nie wstydzisz. Wieczn...

Nazwisk kur...o sie nie publikuje ty h...u nie myty za to mozesz beknac pajacu.Chlopczyk to cie kur...nie dorobil i bronie kolege ktory juz nie pracuje .

Krystian

Pan inzynier to swietny gosc zawsze pomocny i wyrozumialy jest dla ludzi .Ten portal sluzy do pisania opini ale na temat nie obelg

Marta

@... pracujesz dalej w tej firmie?Jak wygląda sprawa z premiami? Skoro ktoś pracuje tyle lat to jakieś podwyżki są ?

...

Ale nie jest każdy doceniony, stań przed zarobkami tego montera/spawacza i zapłacz. Nie wspomnę o ludziach pracujących po 20 lat w firmie i więcej, którzy zarabiają mniej od nowo przyjętych Ukraińców. Później ludzie, którzy nie są doceniani wylewają w takich miejscach swój żal. Dziwne? PS: on już z Tobą nie porozmawia bo się zwolnił kolega zwany "Marellą" aka Pan Krzysztof W. Marelli i Czosnkowi zalazłeś za skórę, ale nie Twoja wina, że jeden był tukiem a drugi krzykliwym alkoholikiem.

ppj

dajcie spokój Panu INŻ fajny chłop tylko czasami ciężko znimch sięe dogadać

mario90

Witam firme Nafto montaz serwis kiedy zwolnicie tego samozwanczego kierownika z Jaworzna ten to nawet ludzi nie potrafi upilnowac.Jak sie mozna nie pokapowac jak ktos wychodzi przez pol roku o roznych porach do domu no jak np o 8 o 9 rano ale nie ma sie co dziwic jak sie tytul inzyniera kupuje na www.oxl.pl Ludzie maja naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki szkodliwe sie naleza im za meczenie sie z tym panem inzynierem.Pan inzynier wystawil zla opinie jednemu czlowiekowi z Marelli a i co wyszlo na to ze to bzdury co na opowiadal ten czlowiek walczyl o siebie i pracownikow i tak robi tylko w James ten czlowiek zna sie na robocie.A jak inzynier rozdzielal i dzielil premie to zawsze cierpieli ludzie na sprzataniu z Cfb i Oze.Premie zawsze dawal dupowlazom.Inzynier powinien zmienic fach na zegarmistrz bo tu jak ludzie po calym dniu ciezkiej i brudnej pracy zchodzili wczesniej to patrzyl na zegarek i zabieral premie a ludzie ciezko pracuja w naftomontazu.Jest tam taki jeden on nigdy premii nie mial nazywa ja go Pan mopek chodzil po smietnikach i grzebal zeby na cygara miec a po pracy wszystkie kosze oblecial na Chrzanowie zeby jakos koniec z koncem wiazac.Taki czlowiek powinien miec premie.

Inż. Budowy TB-4
@mario90 23.06.2017 04:31
Witam firme Nafto montaz serwis kiedy zwolnicie tego samozwanczego kierownika z Jaworzna ten to nawet ludzi nie potrafi upilnow...

Masz ode mnie okej'ke ;) Zawsze możesz podejść do przełożonego i z nim porozmawiać. Pamiętaj mario90, że słowa wypowiedziane wprost mówią wszystko w przeciwieństwie do wypisywania różnych obelg, czy też bzdur na internecie! Nie bądź anonimowy, podejdź porozmawiaj! Jesteśmy otwarci na różne uwagi. Bo tak na prawdę czym jest Dyrektor bez kierownika, kierownik bez majstra/inż budowy, majster bez brygadzisty, brygadzista bez montera, spawacz, itd. ...Każdy człowiek powinien być doceniony! Pozdrawiam! Inż. budowy W.K. TB-4 Jaworzno tel. - znany zainteresowanym e-mail - znany zainteresowanym

tomek

Polimex robi w nafcie firma rewelacja jest tam wysokiej rangi specjalista i brygadzista Obchodowy wysoki chłop z brodą bardzo dobry kolega pomocny zna się na robocie, zdrowie mu do pisuje mógłby wżiość udział w olimpiadzie i zastąpic Korzeniowskiego dodatkowo świetnie się zna na papierach dusza człowiek i stawke mu powinna nafta podniesc do 50 zl netto na godzinę a jego zastępcy Kangurkowi który cieżko robi 30 zł netto bo nie raz musi ostro pracowac

gghj

Kolego który kierownik ma kia

Oszukany-wydymany

Chciałem poinformować urząd skarbowy za pośrednictwem tego portalu że dalej posiadam stawkę 10,50 zł/rbg . A moje najniższe ( jakie obowiązuje od stycznia) wynagrodzenie jest osiągane z premią, co chyba nie jest zgodne z prawem.

ja
@Oszukany-wydymany 16.03.2017 20:12
Chciałem poinformować urząd skarbowy za pośrednictwem tego portalu że dalej posiadam stawkę 10,50 zł/rbg . A moje najniższe...

Czemu niezgodne? Minimum socjalne pewnie masz. Może pogadaj z Prezesem, tutaj pisanie jest bezsensowne :]

Daniel
@ja 22.03.2017 22:58
Czemu niezgodne? Minimum socjalne pewnie masz. Może pogadaj z Prezesem, tutaj pisanie jest bezsensowne :]...

Dzień dobry widziałem ofertę na kontrakt do niemiec jaka stawka netto?

Kazek65

Super Firma umowa jest kasa na czas co cza wiecej kochana firma jesteście boscy .

Nick
@Kazek65 13.03.2017 21:10
Super Firma umowa jest kasa na czas co cza wiecej kochana firma jesteście boscy .

Dokładnie, super firma, kasa zawsze 10tego, 1450zł na koncie i już można robić opłaty. Rewelacja, polecam.

tomek32

Naftomontaz super genialna firma kierownictwo super oczywiście robię se jaja prawdę każdy zna .Polimexu mi szkoda to dobrzy ludzie skończy się remont to będzie kopniak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki los .

mario90

Demokracji brak w Firmie

Donos

Uważajcie na tego co ta Kią jeździ. Niby spokojny a ludzi zwalnia. A maj sie zbliza.

piotr

FB ma profil z boku czarne okularki wszędzie go pełno lazi jak smród po gaciach ludzi stresuje nie potrzeb nie nawet nie ma jak wypić piwo bo lazi ruda Szuja i weszy zamiast zająć się robota i kopie dołki pod Naftomontazem

Makapaka
@piotr 08.03.2017 19:31
FB ma profil z boku czarne okularki wszędzie go pełno lazi jak smród po gaciach ludzi stresuje nie potrzeb nie nawet nie ma jak...

Chcę się wykazać kierowniczek :D Karierowicz pewnie jakiś z brązowym językiem.

ccc

Jak ma na imie kierownik Rudy

XXX

Czy ktoś się orientuje kiedy z tej firmy odejdą zbędni ludzie (balast)?

anonim

(usunięte przez administratora)

Perez
@Wydymany pracownik 06.03.2017 22:14
Pan Prezes traci w oczach pracowników już od dawna, i tracił będzie dalej, ale czy on się tym przejmuje? A tym bardziej nie p...

Niestety, człowiek, człowiekowi gotuje taki los. Nie wiem czy się przejmuje czy nie, ale na pewno to czyta.

XXX
@Perez 06.03.2017 22:32
Niestety, człowiek, człowiekowi gotuje taki los. Nie wiem czy się przejmuje czy nie, ale na pewno to czyta....

Chyba jesteś dobrze poinformowany Perez?

artur46

14 zl 15 zl 18 zl takie stawki nie ktorzy dostali z polimexu ja osobiscie do nich nic nie mam Nafto montaz rzadzi swoimi prawami i robia co chca pozatym ludzie z Polimexu sa w Porzadku wiekszosc nie ktorzy sa prawdziwi fachowcy w swoim fachu znaja sie na Robocie.Pozdrowienia dla Polimexu .

Wydymany pracownik

Życzliwy, to może byś jeszcze napisał jak wiesz jakie stawki dostali?

Życzliwy pracownik już byłego Polimexu

Pracownicy Naftomontażu, uważajcie na RUDEGO z Polimexu - kawał szui i przekręt, po trupach do celu. A tak na marginesie to plotka niesie, że nowi pracownicy niezłe stawki dostali, a wy dalej klepiecie biedę.

...
@Życzliwy pracownik już byłego Polimexu 02.03.2017 23:02
Pracownicy Naftomontażu, uważajcie na RUDEGO z Polimexu - kawał szui i przekręt, po trupach do celu. A tak na marginesie to pl...

Dużo się mówi o tym, że Prezes Nafty postąpił bardzo nieuczciwie wobec swoich pracowników dając przejmowanym z Polimexu wyższe stawki niż mają wieloletni pracownicy Nafty. Ludzie czują się oszukani.

Artur46
@Życzliwy pracownik już byłego Polimexu 02.03.2017 23:02
Pracownicy Naftomontażu, uważajcie na RUDEGO z Polimexu - kawał szui i przekręt, po trupach do celu. A tak na marginesie to pl...

Zgadza sie Kierownik Rudy z Polimexu to szuja on mogl by sobie smialo reke podac z Inzynierem z Jaworzna obydwaj inteligetni inaczej i potrafia zniszczyc zycie innym.A pozatym Prezes Naftomontazu faktycznie powinien ludzi traktowac na rowni bo potem sa zgrzyty ze Polimex ma wieksze stawki godzinowe jak Nafta.Fakt w Nafcie jest garstka fachowcow ale i w Polimexie jest duzo dobrych zajebistych fachowcow.Przykladem jest Brygadzista z HR1 z broda to swietny brygadzista ktory zna sie na robocie i powinien miec stawke co najmniej 25 zl jest dobrym fachowcem z niego nalezy brac przyklad

Pawel

Firma super potrafi zadbac o pracownika zeby mial dobrze w zyciu. Inzynier budowy w Jaworznie jeste zywym przykladem potrafi wystawic opinie taka ze potem ciagnie sie ona jak smrod po gaciach chociaz jest to nie prawda dla mnie tego Inzyniera powinni zwolnic i ogolic jaja i brode i do przedszkola wyslac zeby zmandrzal .Taki jak on psuje renome firmie i daje slabe premie co za tym idzie zla atmosfera w firmie pracownicy nastepnie wyzywaja sie na firmie wypisujac co im na jezyk slina przyniesie .

eha
@Pawel 28.02.2017 10:17
Firma super potrafi zadbac o pracownika zeby mial dobrze w zyciu. Inzynier budowy w Jaworznie jeste zywym przykladem potrafi wy...

A komu Pan inrzyniet sie narazil. Oj

Gobon

Firma naftomontaź zmieniła siedzibę do krakowa bo każdy już za bardzo ich znał i zamiast zmienić wszystkich prowadzących co niektórych dyrektorów to zmienili tylko miejsce .. Nie ma w tej firmie normalnej pracy każdy huj na swuj strój .Jedziesz do pracy na tydzień to masz 2 przeprowadzki na inne kwatery A tam pracuje dużo przydupasow dla podpierdzirlania dla kierowników i dyrektorów i prowadzących. Proszę uważać na tą firme

Gawron

Jest tam parę dupkøw prowadzących co nie mają zielonego pojęcia o pracy ..jak taki jak Konrad co tylk chla gozołe. .wielki prowadzący. .tępak i baran i jeszcze jeden Wicek Uważać na tą firmę

Gawron

Dajcie tej firmie spokuj bo to same darmo zjady co biją kasę na nas i na zielonego pojęcia o pracy nie mają. Jeden syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak się zmieni wszystkich prowadzących i dyrektorków z tej firmy to może przyjdzie ktoś normalny i będzie normalna firma

Posraniec
@Gawron 10.02.2017 22:02
Dajcie tej firmie spokuj bo to same darmo zjady co biją kasę na nas i na zielonego pojęcia o pracy nie mają. Jeden syf i [usuni...

Najpierw to firma musiała by mieć prezesa który zna się na robocie, a nie na słupkach finansowych.

Aniol
@Posraniec 21.08.2017 21:39
Najpierw to firma musiała by mieć prezesa który zna się na robocie, a nie na słupkach finansowych.

Proszę nie obrażać Prezesa jest to wykroczenie i może być ścigane prawnie. Pozdrawiam Aniol

DfffhDfffh

Super firma k. Dają pracę za dobre pieniądze. Najlepiej jest na jaworzno pan kierownik jest fajny służy radą i zawsze da dobra plete l.

tomek

roboty brak kadra kierownicza nie wie co ma robic z ludzmi bez sens rzucaja ich to tui tam jaki to ma sens a firmy podrzedne James i Marella tam to ludzi traktowani sa gorzej jak pies robia ciezko a zarobki ponizej godnosci wiadomo nie pasuje to sie zwolnij a nawet z tym jest problem bo utrudniaja samo zwolnienie sie samemu wiec prosze Nafto montaz zacznijcie wszystkich swoich pracownikow traktowac na równii a noi od stycznia najnizsza krajowa wynosi 1459 zl wiadomo ze dla was to ciezko bedzie to wyplacic he he noi ciekawe czy kazdy teraz dostanie premie czy tylko swiete krowy bedą nagrodzone czyli pupile ktorzy wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo ciagna druta komu trzeba he he

Ja pierdziele
@tomek 21.01.2017 20:21
roboty brak kadra kierownicza nie wie co ma robic z ludzmi bez sens rzucaja ich to tui tam jaki to ma sens a firmy podrzedne J...

Premię się bierze zależnie od wykonywanej pracy, jak tylko sprzątasz kocioł i wycierasz barierki to nie wymagaj takiej samej premii, którą mają ludzie pracujący na remontach. To samo dotyczy zarobków, jak zmywasz podłogi, sprzątasz kocioł to nie wymagaj zarobków spawacza czy innego pracownika remontów. Potrafisz coś konkretnego? Udaj się do kierownika, niech Cię przydzieli na remonty.

Ja pierdziele

Nie włażę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napisałem Ci wyżej, że płaca musi być adekwatna do pracy. Ty chcesz taką samą premię jak monter czy spawacz a jedyne co potrafisz to obsługa mopa i wycieranie barierek. Czyli co? Uważasz, że masz przesrane, bo Nafta bazuje na remontach? Uważasz, że powinna bazować na sprzątaniu kotłów i wycieraniu barierek? aaaahahahahaha Żenada

Peter

Zarobki niskie w tej firmie są. Pochwalcie się na remontach pracownikom ZRE czy Tauronu, że zarabiacie do dwóch tysięcy to się z tego śmieją i powtarzają jak mantrę, że za takie ochlapy nie pracowaliby. Aż wstyd pracować w Nafcie, niestety. Pracownik ZRE, Tauronu czy innych firm w tej branży zarabia ok 3-3,5 tysiąca wykonując pracę taką samą jak pracownik Naftomontażu, który weźmie 2 tysiące jest gorszym pracownikiem? Nie jest, problem polega na pazerności prezesa Naftomontażu, który mimo, że jest milionerem nadal próbuje sobie wmawiać, że ma mało co usprawiedliwia jego nieszczęście :D Wszystkiego najlepszego Prezesie w nowym roku :D Pomyśl niekiedy o ludziach z których żyjesz a oni żyją z miesiaca na miesiąc. Pozdro Siersza

gienek

firma zawsze patrzy na siebie nie na ludzi jak cos komu nie pasuje zawsze sie moze zwolnic i pojsc do lepszej pracy ta firma jest na chwile dobra zeby sie zachaczyc

Bla. Bla

Uciekajcie jak najdalej od tej firmy ... gdzie jest szkodliwe za 8 lat.. gdzie wczasy pod gruszą..posiłki regeneracyjne .. maści się ..gdzie jest premia . Za grudzień..

Bla. Bla

Uciekajcie jak najdalej od tej firmy ... gdzie jest szkodliwe za 8 lat.. gdzie wczasy pod gruszą..posiłki regeneracyjne .. maści się ..gdzie jest premia . Za grudzień..

Zainter

I jak? dostaliście te paczki i na rybę co pisaliście wyżej?

mariusz
@Zainter 27.12.2016 01:49
I jak? dostaliście te paczki i na rybę co pisaliście wyżej?

Zostaliśmy życzenia

Zostaw opinię o naftomontaż - Trzebinia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż