Naftomontaż Sp. z o.o.

Trzebinia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 160 ocen.

Naftomontaż Sp. z o.o.
2 160 6 1

Opinie o Naftomontaż Sp. z o.o.

anonim

(usunięte przez administratora)

Henry

No to słuchamy co masz do powiedzenia.

Marta

@Ja to Twoje subiektywne zdanie, że moje wpisy nic nie wnoszą do wątku o pracy w firmie naftomontaż, a może innym osobom w czymś pomogły. Dlatego, proszę, nie zabraniaj mi wypowiadania się, bo każdy ma prawo tu napisać swoją opinię.

Ja
@Marta 10.08.2018 14:30

Nie nauczył Cię nikt, że odpowiada się pod postem a nie tworzy nowego? Zaraz cała strona to będą Twoje wypociny spamerze a opinie o firmie pójdą w tło. Masz narzucony limit podbijania opinii czy jak? Albo chora polityka portaliku albo Ty nie masz pojęcia o forum a o jego moderowaniu już w ogóle. Zastanów się nad sobą bo to co robisz jest chore. Dokładnie, każdy zainteresowany ma prawo, ale nie Ty bo nie jesteś zainteresowana. Do regulaminu won.

Marta

@Ja co Twój komentarz miał na myśli i co ma wnieść merytorycznego do wątku? Możesz się wypowiedzieć o firmie, w sposób który wszyscy zrozumiemy? Będziemy wdzięczni.

Ja
@Marta 02.08.2018 14:19

A co Twoje wpisy wnoszą tutaj poza śmietnikiem, który tworzysz wraz z resztą przepychaczy? Może pytanie zostaw ludziom zainteresowanym pracą a swoje daruj skoro nic nie wnoszą?

Marta

@sztuczny_tłok_robisz zapewniam Cię, że tylko ja Marta jestem moderatorem forum i jestem tutaj po to, by dyskusja przynosiła nam wiele ciekawych informacji o firmie naftomontaż. Nie mam w zamiarze tworzyć sztucznego tłumu.

Ja
@Marta 27.07.2018 13:14

hahahahahahahahahahahahahaha

Marta

@Ja nie jestem zainteresowana pracą w firmie naftomontaż. Pytam ze względu na innych użytkowników, którzy poszukują pracy. Ważne, by takie informacje były na forum. @sztuczny_tłok_robisz czyli firma potem korzysta z bazy CV podczas rekrutacji?

sztuczny_tłok_robisz
@Marta 20.07.2018 12:20

To po co pytasz? Przecież gdyby ludzie korzystali z tego portalu szukając pracy to by pytali :D Czarek, Administrator, Marek, Marta to najpewniej jedna i ta sama osoba, która tworzy sztuczny tłok tutaj aby było wrażenie, że coś się dzieje :D Kiepski pomysł na rozwój portalu.

Marek

Czy firma potrzebuje pracowników? Jakieś dodatki do podstawy macie?

sztuczny_tłok_robisz
@Marek 13.07.2018 17:33

Obecnie nie potrzebuje, ale podanie można złożyć. Dodatki są + premia dla wszystkich.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniego wpisu zmieniło się w naftomontaż, jeśli chodzi o wynagrodzenia?

Ja
@Administrator 24.06.2018 10:09

Dużo, zarobki poszły 60% do góry, teraz minimalne wynagrodzenie to ok 3500zł na rękę. Jest też socjal i wczasy pod gruszą. Od przyszłego roku wprowadzają 13stą pensję i paczki na święta.

wodo
@Ja 24.06.2018 12:34

Serio tak zarobki poszły do góry czy to żarty ?

Ja
@wodo 09.07.2018 02:24

Serio, oczywiście około tylu, mniej, więcej. Firma się szybko rozwija, dużo roboty jest.

Marta

@Ja Wbrew temu co piszesz, na stronie internetowej Naftomontaż Serwis znalazłam kilka aktualnych ofert pracy. @Czarek możesz sprawdzić tutaj https://www.naftomontaz.pl/15,a,praca.htm @Olek A Ty mógłbyś napisać o firmie cos pozytywnego? Każda informacja będzie bardzo cenna dla potencjalnych kandydatów do pracy.

Ja
@Marta 26.06.2018 23:15

Zadzwoń skoro chcesz się zatrudnić a nie pytaj tutaj :D Dla Ciebie jest miejsce bo potrzebujemy akurat na teraz sprzątaczki.

Czarek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Ja
@Czarek 24.06.2018 12:46

Nie, każdy pilnuje stanowiska jak oka. Przy takich zarobkach nie ma rotacji.

Olek

Mocno przesadzacie, chyba , że to konkurencja tak inspiruje?

Skóra

Firma....Totalne Dno...włącznie z kadrą.

...
@Skóra 08.05.2018 08:46

Złożyłeś juz wypowiedzenie umowy?

Igor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Marta

@Dropdnbp, @maxi, zaznaczam, że to forum służy do wymiany informacji między użytkownikami odnośnie aktualnie prowadzonych rekrutacji w Naftomontaż, a także na temat warunków pracy w firmie. Nie jest miejscem, do obrażania innych użytkowników oraz współpracowników. Regulamin forum jest dostępny na stronie internetowej gowork.pl. Przed przystąpieniem do dyskusji należy szczegółowo się z nim zapoznać. Dla ułatwienia podaję link do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Przypominam, że wpisy które łamią postanowienia regulaminu będą usuwane z forum przez administratora.

Dropdnbp

Haha i jeszcze bank godzin no kpina totalna..I zarobek Max 10tyś pln na elektrowni w Niemczech no porażka totalna pozdro wy marne topidruty i partacze nafciarskie feee

Dropdnbp

Masakra jedna wielka na eksporcie..prowadzący nie mają pojęcia o robocie i są zwykłymi burakami takimi jak skóra..robota sztuka na maksa żeby ino szybko zrobić ludzie większość sami nafciarze dlatego naftomontaz chyba, na hotelu w bedburgu patologia sam dorobkiewicze ze wsi wstyd i sloma z butow wystaje..A w biurze mały i duży i gruba locha siedzi i nigdy nie ma czasu

maxi
@Dropdnbp 28.03.2018 17:58

Locha moze schudnac a tobie mozg juz raczej nie odrosnie:) zalosny i glupi wpis... naprawde reprezentuje poziom tych najnizszych intelektem pracownikow. I tak szczerze na co poniektore prostackie zapite i tylko potrafiace szczekac mordy to juz sie patrzec nieda. Prostaki, ktorzy uwazaja sie za elite.

leon zawodowiec
@Dropdnbp 28.03.2018 17:58

A jeszcze zapytam ty elita to jaką szkołę skończyłeś? :) no jak taki lepszy od innych to pewnie magisterke ma... tylko dlaczego więc fizycznie tyra....? :) hehe tacy jak ty to obecnie plaga tego narodu. (usunięte przez administratora) wart a mniemanie o sobie jak by był super inteligentny.

banio
@Dropdnbp 28.03.2018 17:58

Podawanie nazwiska i obrażanie innych klifikuje sie jako wykroczenie i będzie scigane karnie. Proszę nie obrażać drugich i zostanowic. Co sie pisze

Dropdnb
@maxi 28.03.2018 19:52

Hahaha no właśnie nie robię tam dlatego Ty buraku..byłem raz zobaczyłem i wystarczy..róbcie dalej dla tych plakatów z Jasła

Tonik

Ponieważ na rynku ciągle brakuje fachowców to może firma zdecyduje sie podnieść wynagrodzenia?

....
@Tonik 21.03.2018 23:02

Fachowców nie ma bo za 2 tysiaki tacy nie będą robić.

Gogul

Witam. Myslalem ze mnie nic juz nie zaskoczy. Ale tera na exporcie szok. Kierownik zrobil losy i losowalismy kto ma is do roboty a kto zostac w hotelu. Szczena mi opadla jak i calej reszcie. Emotionki byly do wygrania :-) - arbait , :-( -nich arbait.

Ja

Praca fajna, ekipa w Polsce też ok, ale ciężko dziś wyżyć za lekko ponad 2 tysiące, dlatego nikt nie ukrywa, że jak trafi lepszą pracę to opuści Naftomontaż. Niestety raz po raz ktoś ją znajduje i znika. Nie wiem czemu tam mało zarabiamy, może jest to wina Prezesa a może Państwa Polskiego. Wszystko idzie co roku w górę, podwyżki wszelkich cen są dużo wyższe niż podwyżki w firmie, przez co z roku na rok stajemy się zwyczajnie dziadami.

Goliat

Panowie jak ktoś pracuje w tej firmie fatomontaż to jest idiota.Chora firma..tylko w biurze każdy w Krakowie siedzą Jasloki w garniturach i rządzą gdzie kto ma jechać na tydzień albo na 3 dni w miesiącu do pracy.Jeden (usunięte przez administratora) Za waszą kasę tzn.pracowników kupili biuro w Krakowie. DARMOZJADY.Siedzą takie h.... co nawet w domu żarówki nie potrafi wkręcić a taką firmę udaje że prowadzi. Mają prowadzących alkoholików jak jakiś tam Kondrad co nic nie potrafi sam zrobić..nawet nie nadaje się na pracownika a dopiero za prowadzącego.Panowie nie dajcie się robić w konia...normalnie firma powinna wam płacić 12 euro na godz. netto. I tak z was mają (usunięte przez administratora) koło 40 euro na godz. za pracownika a może więcej..

A_weź_ich_już_kuwa
@Goliat 08.02.2018 23:35

Po pierwsze to naucz się pisać po polsku, po drugie masz rację, zarobki w firmie są niskie, po trzecie, zwolnij się a "idioto" mów nam w twarz a nie w internetach.

Jaślok

Witam.Ta firma to jedno (usunięte przez administratora) ..1/3 z tego co im płacą to jest wasza wypłata a reszta to dla biura i tych co rządzą co i tak na żadnej pracy się nie znają. Planujecie się i nie pracujecie w złodziejami. Tak samo możesz założyć sam firmę i zebrać tych nierobów z biora z naftomontażu do pracy za 20 euro na rękę.. I wiesz co?? nikt nie pójdzie za tą kasę bo za siedzenie mają (usunięte przez administratora) 40 euro za godz. za Ciebie

Posraniec
@Jaślok 08.02.2018 23:58

Jaśloki to same guptoki, co mają małe ptoki.

A_weź_ich_już_kuwa
@Jaślok 08.02.2018 23:58

To po co robisz w tej firmie jaśloku? :D Zwolnij się i biel las w Bieszczadach za 5zł na h

Irek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Taki sobie pracownik.
@Irek 14.01.2018 12:38

Potrzebuje, ale żeby coś umieli zrobić. Nie tak jak Ukraincy, którzy przyjechali na wycieczkę.

AlfaBoy
@Irek 14.01.2018 12:38

Owszem potrzebuja, ale dla tego ze najpierw pare osob zwolnili sami, a nastepnie wiele osob kumatych i tych co cos umialo samo odeszlo. Atmosfera w firmie fatalna, zarobki jeszcze gorsze. Wyplata za grudzien to jakas zenada, tak kiepsko jeszcze nie bylo. W firmie chaos, ciekawe jaka badzie teraz wyplata za styczen :)

Ja
@Taki sobie pracownik. 14.01.2018 22:34

Kumaty narzędziowiec z uprawnieniami SEP potrzebny na Alwernie, ogłoszenie jest w Urzędzie pracy. Poza tym potrzebują spawaczy i monterów.

Ja
@Taki sobie pracownik. 14.01.2018 22:34

Miałem z trzema Ukraińcami do czynienia, dwóch braci robotnych, operują spawarką, palnikiem i wiedzą co robić, trzeci słaby, patrzy tylko w telefon i aby zerwać się na szatnię.

Ja
@AlfaBoy 18.01.2018 11:57

Wiesz, przy takich zarobkach nie utrzymasz w firmie dobrych pracowników, każdy prędzej czy później odejdzie jeśli nie zostanie doceniony.

AlfaBoy
@Ja 18.01.2018 22:10

Dokladnie masz racje. Oprocz zarobkow liczy sie tez organizacja pracy i atmosfera, ktora jest kiepska. W ostatnim czasie odeszly z firmy 3 kumate i wyksztalcone osoby - spawalnik, inzynier budowy i narzedziowiec. Jak narazie nikogo nie znalezli na zastepstwo. Do kadr rowniez potrzeba dwoch osob.

Posraniec
@AlfaBoy 19.01.2018 08:46

Inżynier budowy? O kim mowa?

Posraniec
@Irek 14.01.2018 12:38

Nie, bo zatrudniają nierobów z Ukrainy, ta firma schodzi na psy. Beznadziejnie wydawana kasa na takich pracowników, lepiej byłoby dołożyć swoim. To by przyniosło lepszy efekt.

BADAV

SUPER SUPER FIRMA CIESZE SIĘ ZE W NIEJ PRACUJE MAJA DOBRE ZAROBKI I TRZYMAC CHLOPAKI TAK DALEJ.

Posraniec
@BADAV 02.01.2018 22:14

Wariat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BADAV
@Posraniec 03.01.2018 22:41

jak mnie obraziłeś to zgłaszam o usunięcie postu pana o nicku ,,Posraniec"

Posraniec
@BADAV 08.01.2018 22:58

Oj jaki ty delikatny jesteś. Co ty robisz w tej firmie, skoro jesteś taki uczuciowy.

Marta

Oczywiście nie każdy musi wierzyć we wszystko co jest napisane na forum. To od Ciebie zależy czy wierzysz czy nie. Ja tylko napisałam, że nie mam nic wspólnego z pracą w firmie naftomontaż. Proszę o pozostawianie merytorycznych informacji na temat pracy w firmie naftomontaż. Są one ważne dla tych osób, które planują się przyjąć tutaj do firmy.

Inna Marta
@Marta 06.10.2017 16:41

Czy Pani jest moderatorem Go Work? Ja mam tak samo na imię i pracuję w tej firmie i tak się złożyło, że otoczenie uznało, że Pani wypowiedzi należą do mnie.

Ech
@Inna Marta 26.10.2017 07:47

Otoczenie chyba niezbyt inteligentne skoro nie potrafi rozpoznać moderatora i twierdzi, że "jednemu psu burek na imię" :)

Posraniec
@Ech 26.10.2017 18:32

Po czym poznać kto tu jest moderatorem?

...
@Posraniec 28.11.2017 22:33

Nick ma inny kolor, jest szary. Nick użytkowników jest czarny. Może gdyby była podstrona z wykazem załogi lub klikalny link z informacjami to nie byłoby wątpliwości.

Obserwator z ulicy

Pytanie za 100 pkt - gdzie zniknął wózek widłowy z bazy? Przecież, to był jeden z lepszych wózków starej generacji i dopiero co po odbiorze UDT. Dziwna jest polityka w tej firmie, pozbyć się sprawnego wózka, jakby jeszcze 10 stało nowych w garażu to rozumiem. Ale w tej firmie nie takie rzeczy już znikły?

pręcik

nie polecam tej firmy, zarobki masakra, nie wspominając o ręcznikach które nie dawno dostaliśmy - szmaty nie ręczniki. traktują ludzi jak zwierzęta a nawet gorzej. wiele wiele lat przepracowanych w tej firmie i taka podwyżka co teraz była - śmiech na sali !!!!!!!!!!! obecny zarząd zniszczył tą firmę. przez pół roku ludzie nie mieli nawet past BHP do umycia, dali je łaskawie po pół roku jako wyrównanie za minione pół. ubrania coraz gorszej jakości, buty to szrot. patrzą tylko swojej kieszeni tak by wycykać prostych ludzi. tracą kontrakty i tylko wyciągają łapy po kasę z tych robót co jeszcze idą. niestety po bardzo wielu latach przepracowanych w tej firmie będę się musiał z nią rozstać. bye

Posraniec

Pani Marta chyba tu działa na zlecenie Prezesa. Jeżeli to ta Pani Marta, to niepotrzebnie sobie robi wrogów wśród załogi.

Marta

Jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszał on regulamin forum, dlatego warto zapoznać się z nim przed pozostawieniem opinii Regulamin znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie naftomontaż? Na jakie warunki pracy można liczyć?

Marta

@CoTuSięOdwala? czy pracujesz w firmie naftomontaż? Czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Na tym forum proszę, aby pozostawiać opinię i informacje na temat pracy w firmie. Każda informacja będzie ważna dla osób, które będą się chciały zatrudnić tu w przyszłości.

bxbxc

Niech Pan o niku pos..... . myśli większą głową, a nie mniejszą.

CoTuSięOdwala?
@bxbxc 10.09.2017 16:17

Nie ma sensu Twoje nawiązanie do mniejszej głowy bo używanie tej tyczy się innych spraw.

Posraniec

Jak my pójdziemy do sądu pracy, albo wezwiemy PIP lub Sanepid, to zobaczymy kto będzie ścigany prawnie.

mahj
@Posraniec 06.09.2017 21:55

A po co wzywać organy

Zostaw opinię o Naftomontaż Sp. z o.o. - Trzebinia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naftomontaż Sp. z o.o.