SOR-DREW

• Siemianowice Śląskie
  • Piekary Śląskie
  • Radzionków Nowy

3. Opinie o pracodawcach Świętochłowice
  5. Opinie o SOR-DREW S.A.

Opinie o SOR-DREW Świętochłowice

Nie przegap nowości o SOR-DREW S.A.!

Heptameron1

30.01.2026 10:43

Czy jednostka może zmienić świat? Tego nie wiem... Ale wiem jedno: nie trzeba być osobą "wykształconą", wystarczy być osobą "myślącą", żeby wiedzieć, że LOGOS potrafi zmienić świat... A jeśli nawet nie potrafi zmienić świata w zderzeniu z jego prymitywizmem, to chociaż potrafi NAZWAĆ jego mechanizm... Osobom "myślącym" polecam wystąpienie Marka Carney'a na forum ekonomicznym Davos:
    "Serdecznie 😏" "pozdrawiam 🤔" 🤣

Popcio

29.01.2026 11:30

Czy ktoś pracował jako pakowacz monter w tej firmie co to za praca ,ile mozna zarobic?

Heptameron1

17.12.2025 07:11

Co to się podziało, że mój komentarz nie został usunięty 😱 Czyżby pewne rzeczy się zmieniły?... A jak tam półgodzinne spacerki wokół biura? 😉

Heptameron

04.09.2025 10:10

Ignorują/nie odpowiadają na pytania, za to nieprzychylne komentarze - jak np. te, że nie szanują pracowników, a egalitaryzm jest terminem nie(u)zna(wa)nym przez kierownictwo - usuwają.

18.06.2025 19:17

Witam serdecznie. Jaką ścieżkę rozwoju proponujecie Państwo na stanowisku spawacza? Jaką umowę proponujecie Państwo po okresie próbnym? Czy stawki są rynkowe (ok. 65 zł/h). Jaki socjal proponujecie? Czy jest możliwość pracy w nadgodzinach? Pozdrawiam serdecznie
    Jo

05.06.2025 10:10

Jaka jest procedura przyznawania podwyżek i awansów?
    Tomek

05.06.2025 10:06

Jaka jest ścieżka awansu i podwyżek w Sor-Drew?
    Adrian

05.06.2025 09:36

Jaka jest mediana wynagrodzeń a Sor-Drew? W gospodarce wyniosła w grudniu 7,3 tys. zł brutto i to jest prawdziwa płaca przeciętnego Polaka.
    Szony

14.03.2025 09:01

To za najniższa place? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BEZ JAJ Twój zakres obowiązków składanie i sczepianie konstrukcji stalowych wg dokumentacji technicznej (metoda MIG/MAG) na podstawie rysunku technicznego szlifowanie zapewnianie jakości zgodnej z dokumentacją techniczną zapewnianie terminowej realizacji prac spawalniczych Nasze wymagania umiejętność składania konstrukcji stalowych bardzo dobra znajomość rysunku technicznego minimum roku doświadczenia w spawaniu metodą MIG/MAG wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane kierunkowe ślusarz-spawacz) umiejętność posługiwania się podstawowym sprzętem pomiarowym (suwmiarka, spoinomierz) dokładność, samodzielność, odpowiedzialnoś
    Nicoleon

18.03.2025 09:25

Obiecali podwyższki - nie dotrzymali słowa. Premia? Dla nielicznych, idziesz na L4 - nie masz premii. Pytasz o powyższke - unikają cię. Wykonujesz pracę nie związane z twoim stanowiskiem? - bo sobie na to pozwalasz. Nowy pracownik- jest traktowany jak król. Ludzie odchodzą i będą odchodzić dużo za pomocą ściagania pracownika poprzez byłego pracownika. A to nie koniec..... Biuro nie idzie doinformować się u pracownika zaufanego lecz wykonuje zadania według własnego upodobania- same problemy wychodzą z czasem.
    BUMP

19.03.2025 14:46

Zysk sordrew ze sprzedaży: 2021r 4 180 928,91zl 2022r 11 584 193,83zl 2023r 7 615 697,33zl
    Vader

17.06.2021 11:51

Sordrew to (usunięte przez administratora) nie szanują pracowników A brygadzisci wysmiewają wszystkich za plecami

29.11.2022 16:50

Witam, dla mnie nie było to oczywiste, ponieważ pracownicy Zabrza, zwyczaj bardzo pozytywnie oceniają swoje miejsce i warunki pracy, ale przekażę Pana uwagi, dziękujemy za informację.
    .......

07.11.2024 18:57

Tam żądzą (usunięte przez administratora)brygadzista słucha się pewnych gachów i są przekupni. Dyrektor ma wywalone na ludzi tak samo kierownik liczą się tylko fałszywi lizusy a uczciwy pracujący jest poniżany i cisną ich tak żeby robili na tych lizusw nierobów a kierownictwo z dyrektorem nic nie robi to wszystko jasne (usunięte przez administratora) jeleni szukają.
    Paprok szwajcer

28.10.2024 12:45

Witam Dzwonili do mnie z ofertą na spawacza, ale stawka bieda, trochę lepiej niż lidl
    Joachim

10.01.2023 13:40

Witam wszystkich bardzo serdecznie mam pytanie prosto z mostu ...jestem spawaczem z 7letnim doswiadczeniem aktualnie pracuje w mostostalu ( wiec rolkę drutu codziennie zużyje) moje pytanie brzmi czy z takim doswiadczeniem 30zl brutto na start jest mozliwe w firmie sor drew? Pozdrawiam
    DYRO były.

04.04.2023 14:17

Panie Konradzie, nie widzę pytani na które mam odpowiedzieć. Proszę wierzyć, ze nie mam nikogo w nosie. Proszę zadać pytanie jeszcze raz, może coś przeoczyłem. Informacyjnie, już nie pracuje w Sor Srew.
    @spawacz

05.07.2024 20:55

Aż tak chcesz zaniżyć stawki??... To ile na tym Mostostalu płacą?
    Mistrz.

23.01.2024 14:55

@PracodawcaSORDREW to firma rodzinna!i wyłącznie rodzinna,jak jesteś z rodziny to zarabiasz, a jak nie jesteś to zarabiasz około 4000 zł(200 godzin około w miesiącu) na rękę ale są tacy pracownicy szeregowi z stażem co ledwo osiągają taki pułap,firma przechodzi na ryczałt płacowy, wiec tyle ile dostaniesz brutto tyle będziesz miał i basta ,w, firmie jest rotacja i to duża,warunki na halach nie licz, na jednej na 2 halach jest temperatura bliska panującej na zewnątrz (cały czas brama jest otwarta bo wożą elementy konstrukcyjne lub materiał)a na drugiej jest tak ciepło ze nie wiesz jak się masz ubrać, do tego wszech obecne kamery w każdym rogu hali i jesteś pod czujnym okiem wielkiego brata cały czas,dla palących lub elektroniki wyznaczone są tylko przerwy 5 min.o 8:00 i o 12:00 ale oczywiście zabierane są one z przerwy śniadaniowej.Na halach pracuje jeden na drugim ,mało miejsca ,elementy nie są dość duże ale jest problem gdy trafi ci się coś większego,wózkiem widłowym trzeba obracać poza halą,i robisz wszystko jak nie ma montowania to pucujesz trzpieniówką i robisz kosmetykę pomagasz monterowi lub układasz , szukasz materiału by monter mógł ci przygotować pod spawanie ,szczepisz, spawasz, czyścisz na błysk .Choć nie wiem ile będzie?z miał lat doświadczenia na danym stanowisku i co będziesz wykonywał to i tak gdy cie będą zwalniać lub nie przedłużą ci umowy to cie oczernią i stwierdzą za mało jesteś wydajny a na dodatek nie wykonujesz roboty w ich bodajże standardach i jesteś w tym przypadku dla nich za drogi. Wiec jeśli pasują ci takie warunki pracy i zatrudnienia to ta firma jest akurat dla ciebie wiec nie zastanawiając się wyślij swoje CV a oni już się tobą zajmą.
    BAR

08.03.2024 07:25

200 godzin w miesięcy, jak to możliwe skoro są limity? Przecież to (usunięte przez administratora)praca, trzymajcie dowody do zbiorowego pozwu bo nalezy się wam odszkodowanie. Jak fałszują dokumenty to już jest kryminał dla właściciela i kadrowej.
    Sorek

18.06.2024 15:57

Najbardziej nieuczciwa firmą w jakiej pracowałem. Prezes dba tylko o siebie i żonę, resztę ma w nosie.
    Mońka

25.01.2024 08:02

Konkurencja lepsza i stabilniejsza? Ktoś teraz niedawno tak zapewnił w jednej z opinii. chciałam się po prostu dowiedzieć jak się u was na UR pracuje, mój chłopak ma doświadczenie a oferta teraz została wystawiona. Co składa się na całość wynagrodzenia w tym przypadku? piszą, że jest atrakcyjne ale nie wiem co może być jeszcze prócz podstawy?
    Mistrz.

26.01.2024 10:23

Nic nie ma, wynagrodzenie taryfowe 5000 brutto i basta.
    POL

29.01.2024 17:20

Zgadza się, wynagrodzenie taryfowe około 5000 brutto w górnym stanowisku + na święta paczki, pieniądze. Z tematem o podwyżkach dla pozostałych osób olano po całej linii, więc jeśli sam nie wywalczysz to nie będziesz miał. Więc nie wszyscy tylko wybrani.

17.01.2024 17:50

QEN

18.01.2024 21:52

To jest fakt. Tutaj przyjmują aktualnie kogo kolwiek najlepiej z daleka, zanim zrozumieją gdzie trafiili zejdzie trochę czasu. Ludzie z pobliskich miast znają tą firmę i omijają szerokim łukiem. Konkurencja lepsza i stabilniejsza

13.10.2023 13:12

Widziałam ogłoszenie dla taty na stanowisko Tokarz CNC. Chcę dowiedzieć się od kogoś tutaj o opcjach rozwojowych na lepsze posady. Napisali, że to firma o rodzinnych tradycjach. Czyli co, na wyższych posadach są osoby z rodziny i nie ma tam jak awansować osoba z zewnątrz?
    Mini

10.01.2024 19:48

W dalszym ciągu jest okropnie. Ludzie fałszywi. Na rozmowie kwalifikacyjnej oraz przez parę tygodni pracy tutaj ludzi do ciebie są uprzejmi bo wiedzą że nowe mięso przyszło. A pużniej jesteś traktowany jak (usunięte przez administratora) Zazwyczaj potem sam odchodzisz. Szkoda czasu i nerwuw.
    SJ

16.01.2024 21:54

Pracowałem niedawno w tym zakładzie specjalnym- dosłownie. Ludzie są bardzo fałszywi, obgadują nie tracąc czasu. Doceniają tylko stałych pracowników a nowi są do zatykania dziur na stanowisku. Na halach (usunięte przez administratora) i zimno. Ogrzewanie nie działa. Porażka w moim życiu, że tu trafiłem na chwilę.
    Kasia

03.05.2023 16:15

Dzień dobry, widzę, że pojawiło się stanowisko specjalisty ds. kadr i płac. Chciałbym zapytać o widełki wynagrodzenia? Pozdrawiam serdecznie,
    Bubu

12.10.2023 22:25

Nie lepiej przyjść na rozmowę i się dowiedzieć?
    DAREK

02.06.2022 18:12

Witam czy odpowie ktos w koncu na zapytanie ile mniej wiecej moze zarobic na start spawacz z 10 letnim stażem Chodzi o widełki +/- szanujmy siebie nawzajem i nasz czas by za oferte 3500zl brutto ktos nie musiał sie fatygowac i przyjezdzac po daremno marnujac czasem dzien urlopu w swojej dotychczasowej pracy POZDRAWIAM

22.06.2022 14:40

Zgadzam się z przedmówcą, mamy dość ciasno na halach, mam nadzieję że to się zmieni. W planach inwestycyjnych Zarząd planuję budowę hali, ale dokładny termin jeszcze nie znany.

18.05.2023 00:25

Jakiego rodzaju to są próbki i jakiego rodzaju maksymalne kwoty na rękę/oferty realne dla spawaczy??

16.10.2022 15:21

SOR-DREW S.A. w Świętochłowice szuka pracownika na stanowisko Operator Maszyn. Brałeś udział w tym procesie? Napisz, jak on wygląda. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.
    Max

16.10.2022 20:15

Byłem i mnie przyjęli bez doświadczenia. Bardzo fajni ludzie, uczą i inwestują we mnie. Mam nadzieje ze zostanę!!!
    ha ha ha

09.12.2022 19:43

i na pierwszy dzień rozłożyli dla ciebie czerwony dywan, skończ trolować bo czytać sie tego nie da

19.11.2022 18:25

Czy zarobki w firmie SOR-DREW S.A. są Waszym zdaniem satysfakcjonujące? Co powiecie o warunkach zatrudnienia?

25.11.2022 06:23

Magda palce są pewnie różne, ja za swoją robotę dostaje całkiem fajne pieniążki. Premia jest uznaniowa, nie dostaje jej zawsze bo zazwyczaj jak jest to za coś, szkoda bo kasa jest potrzebna. Dostaje premie jak pracujemy w nadgodzinach, ale to każdy tak ma. Fajnie bo nie zmuszają do pracy w nadgodzinach, robią ci co mogą.

25.11.2022 06:31

Witam Pani Magdaleno, pozwolę sobie na odpowiedz Pani chociaż nie byłem pytany, a tylko z uwagi na to że, zależy mi na prawdziwych informacjach, ponieważ próbę dbać o prawdę na tym portalu. Zarobki uzależnione od stanowisk, premie uznaniowe ale planujemy od efektywności wykonywanych prac. W chwili obecnej szukamy dobrych fachowców, ale głównie spawaczy. Miłego dnia!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SOR-DREW?

Kontakt - SOR-DREW S.A.

Sztygarska 26 41-608 Świętochłowice

Branża główna: Opakowania i pakowanie

FacebookIconLinkedinIcon
    Adam K

01.09.2022 21:33

Witam, ostatnio starałem się o posadę Specjalisty ds. Sprzedaży w firmie SOR-DREW. Proces rekrutacyjny był dosyć czasochłonny i wymagający. Nie podjąłem pracy w firmie, mimo chęci zatrudnienia mnie, z powodów osobistych. Miałem okazję porozmawiać z kilkoma przedstawicielami firmy, zajmującymi biurowo-kadrowe stanowiska, jak i z prezesem firmy.. Wrażenie mam jak najbardziej pozytywne. Ludzie na poziomie, kulturalni i elokwentni. Pieniądze zaproponowane przez firmę - nie najgorsze. Stanowisko pracy schludne i nowoczesne. Można bez obaw wysyłać aplikacje, w razie wolnych wakatów. Jeżeli chodzi o pracę fizyczną, na produkcji, nie mogę się wypowiedzieć ponieważ nie znam tych realiów. Pozdrawiam.

12.10.2022 16:49

Dziękujemy za oponie.

13.10.2022 04:08

Witam, przekaże Pana/Pani uwagi do Prezesa.

02.09.2022 10:16

Jaka jest umowa w firmie SOR-DREW S.A.? Wiecie, czy jako Spawacz zatrudniają na umowę zlecenie?

05.09.2022 15:41

Witam, niestety, jak nie mam Pan stałego zatrudnienia w innej firmie, nie zatrudniamy na zlecenie.
    Emilia

05.09.2022 09:57

każdy szukający tutaj pracy ma rozmowę z dyrektorem firmy? czy jakimś kierownikiem danego działu ? np jako operator cnc to kto decyduje o przyjeciu do firmy ostatecznie ? spodobac sie trzeba kazdemu ?

05.09.2022 15:37

Witam Panią, rozmowa dzieli się na dwa etapy, ale w przypadku prochowników produkcyjnych raczej jednego dnia: 1) rozmowa z HR w kontekście oczekiwań obu stron, może być w obecności dyrektora. 2) rozmowa z osoba odpowiedzialną za obszar, np. CNC z technologiem. Zdarzają się sytuacje, że kwalifikację osoby aplikującej są bardzo niskie, ponieważ kandydat jest tylko po szkoleniach bez doświadczenia zawodowego, to dyrektor decyduje o przyjęciu i inwestycji w pracownika. Zaprasza do nas na rozmowę, jeżeli jest Pani zainteresowana. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
    Spawacz bombowy

01.06.2022 14:54

ile może zarobić doświadczony spawacz? 4500zł netto jest realne?
    Ahoj

07.06.2022 17:44

Lilo firma może wygląda jak śmieciowisko ale ma parę zalet. Chop się stara aby było dobrze, układa, projektuje, kombinuje ale potrafi zniechęcić w parę chwil.

22.06.2022 14:30

Szanony/na Lilo, jeżeli doświadczasz tego o czym piszesz, to proszę o kontakt z naszym działem HR, na takie zachowania nie mam tolerancji w naszej organizacji. Jeżeli nie zgłosisz tego do naszego HR, a nawet do PIP, ponieważ mobbing na to zasługuje, to proszę nie wypisuj takich rzeczy na forum, ponieważ są krzywdzące dla ludzi którzy pracują tu już kilka lat. Jeżeli uważasz że nie panujemy nad niczym to proszę przynajmniej o przykłady, chętnie nauczymy się czegoś nowego.

25.05.2022 19:28

Czy firma oferuje bonusy na święta i wczasy pod gruszą? Czy poza pensją jest jeszcze premia? W jakiej wysokości procentowo?
    Bolo

26.05.2022 12:57

Niczego przez przypadek się dodały Pozdrawiam
    QR

07.06.2022 17:08

Maju. Dodatki najniższe w całej polsce. Święta od 150-300zł Wczasy od 300-600zł Premia - zapomnij Co roku wczasy i święta są tak punktowane przez kreatywne księgowe abyś nic nie dostał lub troche. Premie sobie wybij z głowy. Kiedyś była procentowa, ale jeden to skasował.

30.05.2022 17:49

Czy kobiety pracują na produkcji? Jeśli tak, to na jakich stanowiskach?

31.05.2022 10:36

proszę o telefon 797 341 746
    Ole

07.06.2022 17:02

Maju, jest jedna spawaczka. Jedyna która wytrzymała, silny charakter i zaangażowanie ją wyróżniają.
    Emilia

07.06.2022 08:34

ile to znaczy od 25 zl za jedna godzine przy pracy jako operator cnc dla osoby ze sporym doswiadczeniem ( 10 lat) ? jest teraz wolny wakat i chcialabym wyslac ale chcialabym wiedziec ile firma naprawde placi ?

07.06.2022 13:23

proszę umówić się na rozmowę, a przed tym złożyć CV.

08.04.2022 16:43

Jak tam się pracuje? Normalna atmosfera?

24.05.2022 08:29

Witam, do 3 miesięcy.

25.05.2022 22:06

Pracuje nas trzech z jednej firmy, uważam ze lepiej niż w wcześniejszym zakładzie.

23.05.2022 18:11

Czy poszukujecie jeszcze magazyniera?

24.05.2022 08:28

Proszę wysłać do nas pilnie CV.

16.01.2022 17:10

Pamiętam, że firma prowadziła niedawno rekrutację na Kierownik. Czy komuś udało się zdobyć pracę i może się podzielić wrażeniami?
    Pepo

18.05.2022 21:31

A tutaj brak odpowiedzi? czyżby za wysoka stawka?

19.05.2022 12:52

Witam, przeprasza za brak odpowiedzi, ale nie dostałem wcześniej powiadomienia z systemu. W chili obecnej szukamy osoby do obsługi klienta, wymagania język niemiecki i angielski. Proszę o CV.

20.04.2022 20:49

W jakich godzinach pracuje magazynier?

05.05.2022 15:40

Przeprasza za brak odpowiedzi na Pani pytanie, ale dopiero dzisiaj zauważyłam że Pani Pisał. Nie ukrywam, że pracujemy z dość ciężkimi elementami bo są ze stali. Używamy wózków widłowych i paleciaków. Proszę o kontakt z naszym działem HR w godz. 7-15

05.05.2022 15:42

Pani Maju, mamy co raz to więcej pracy, to może zmusić nas do pracy w logistyce na II zmiany.

15.01.2022 11:39

Witam, na jaką stawkę może liczyć spawacz?

26.01.2022 16:23

Panie Dariuszu, widzę, że wie Pan o czym mowa. Spawacz wykonuje próbki na zlecenia Mistrza Produkcji lub Głównego spawalnika. Z nimi musi Pan rozmawiać dlatego nalegam, proszę CV lub kontakt telefoniczny. Życzę spokojnego popołudnia i do zobaczenia ma nadzieję :-)
    DURO

30.01.2022 17:31

Nie Pani Danuta, chodzi o to że każdy ma określony poziom umiejętności. Często przychodzą spawacze, którzy uważają ze są NAJ, a próbki są takie słabe ze rezygnujemy z kandydata. Zawsze zaczynamy od próbek. Miłego wieczoru.
    Tokarz

28.12.2021 18:14

Witam . Szukam pracy żeby bardziej się rozwinąć pokazać coś z siebie. Posiadam kwalifikacje ze sterowania Sinumeric + schopturn, Fanuc+ Manual Guide, Hass, Fado Ustawianie, wdrażanie pisanie programów, optymalizację procesów. Obsługę gniazda do 3 maszyn jednocześnie. I czy jest możliwość się w Waszej firmie rozwijać.? Pozdrawiam

29.12.2021 19:27

Witam, zapraszam do kontaktu i złożenia CV w naszych kadrach. Umówią Pana/Panią na rozmowę w zakresie ewe. współpracy.

21.09.2021 13:59

Co jaki czas w SOR-DREW S.A. można ubiegać się o podwyżkę?
    Elo

19.10.2021 10:02

A po co motywować skoro jest dobrze jak jest haha
    Kret

08.12.2021 20:11

Szkoda życia na tą firmę szczerze to stawki chyba stanęły tutaj w 2010 roku , współczuć tylko tym co robią 7 dni w tygodniu żeby "zarobić" praca dla emerytów i desperatów życiowych którzy chcą zarobić na żubra i fajki bo na komornika nie starczy.
    Jakub

25.02.2021 13:31

Witam. Czy osoby, które szukają miejsca pracy rozwojowego i takiego, gdzie mogłyby się czegoś nauczyć odnajdą się w firmie SOR-DREW? Pytam bo chciałbym po prostu uzyskać informację w tym zakresie, dlatego bardzo mocno w Was wierzę. Pomożecie?
    Prawy

10.08.2021 10:28

Na j.ang chodzi tylko kilka osób. Nikt z pracownikow hali. Dlaczego?

10.08.2021 16:21

Powód jest jeden. Dofinansownie jest dla osób które używają język ang w pracy. Dla pracowników z produkcji, organizujemy inne szkolenia za które płacimy. Np: Spawalnicze Na wózki Suwnice Inne…
    Ktoś:)

30.07.2021 12:03

Czy praca jest zmianowa??? Jak tak to czy da sie dogac z kierownictwem zeby na jeda zmiane pracowac??

31.07.2021 11:50

Witam, Zależy od stanowisk. Operatorzy CNC pracują na III zmiany. Ślusarze (składacze) na II zmiany, ale tylko cześć, ponieważ nie mamy jeszcze tyle zleceń aby obstawić pełne dwie. Ślusarze (przygotówka) raczej tylko na jedną zmianę. Spawacze jak jest potrzeba pracują na II zmianie. Biuro teraz na jedna, ale nie wykluczone ze to może ulec zmianie. Pozd aj.

10.08.2021 11:06

Dzień dobry, zmiany w biurze jak będą to maksymalnie pierwsza i druga zmiana, ale to jeszcze czas pokaże. W chwili obecnej nie ma takiej potrzeby. Nadgodziny w biurze to naprawdę rzadkość, występują tylko wtedy gdy jest coś pilnego do zrobienia.
    Dyrektor Operacyjny.

16.07.2021 11:01

Witam Wszystkich, Szanowni Państwo, przecież to nie jest zakład pracy przymusowej. Współczynnik rotacyjny pracownikow ze stażem powyżej 3 lat wynosi 7,2% co raczej wskazuje na to, ze chcemy razem pracować. Jeżeli ktoś z Was ma chęć zostać brygadzista i zarządzać swoim zespołem, to zapraszam. Czekamy na ambitnych, chcących rozwijać siebie i swój zespół. Otwieramy nowy projekt „Dział Wysyłek do Klienta” i potrzebujemy Lidera tej grupy. Bardzo odpowidzialny praca, jeżeli to Ty masz nim zostać, to zapraszam na rozmowę. Co tydzień w poniedziałek mamy odprawę na której możecie swobodnie się wypowiedzieć na temat problemów, które Was trapią, ale również zapraszam do siebie. Tylko odwaga wyróżnia prawdziwych męższczyzny, bo zakładam ze wpisy to nie dzieło naszej jedynej koleżanki na produkcji. Miejcie ???????????? i podejdźcie porozmawiać. Pozd. aj.

05.07.2021 20:02

Nie polecam nikomu tej firmy. Pracowalem jakiś czas temu w tej niby firmie. Z początku wszystko pięknie, obiecują wszystko co najlepsze, a z czasem jesteś zbywany i okłamywany w każdym temacie od narzędzi do umowy. Już o fizycznym stanowisku nie wspominając, takie nie istnieje. Postawią tobie stół na środku hali i powiedzą TO TWOJE STANOWISKO ( NIE WSPOMINAJAC O TYM ŻE NAD TOBĄ SUWNICA) (usunięte przez administratora) NIE POLECAM.
    TR

15.07.2021 21:24

Jacek to prawda płace niskie z wieloma wyżyczeniami od strony firmy. Na wszystkich pięciu halach pyły, brak wyciagów, dostaniesz maske i masz być zadowolony. Hale niebezpieczne, obstawione paletami, konstrukcjami trzeba uwarzać gdzie chodzisz. Firma posiada mobilną malarnie (gdzie wygodnie tam malują) czyli zero warunków. Umowe ktorą dostajesz jest fikcją, nie ważne czy jesteś ślusarzem, składaczem, malarzem, operatorem czy kierowcą - wykonujesz wszystko co ci każą czyli nie szanują ludzi. Firma powinna być wpisana do ksiegi ginessa o wpisie ( najwiekszej rotacji pracowników) bądz (utraty fachowców). Nikt nowy nie wytrzyma tutaj więcej niż 3-6miesięcy.
    Kret

16.07.2021 10:05

Dokładnie tak jest jak mówisz ludzie uciekają i będą uciekać jest paru którzy dają się w ten sposób wykorzystać i myślą że jest fajnie...innej pracy nie poznali więc będą tam siedzieć

12.06.2021 13:39

Czy w SOR-DREW S.A. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

14.06.2021 06:01

Nie, podpisujemy umowy o prace, ale oczywiście na krótki termin 1-3msc.
    HR

16.06.2021 08:48

To może jeszcze sprostuję tą odpowiedź- w okresie próbnym, jak przewiduje Kodeks, umowy o pracę są podpisywane na okres do 3 miesięcy. Docelowo poszukujemy pracowników, z którymi będziemy współpracować na stałe :) Umowy są w pełni "ozusowane" i opodatkowane. Tylko takie rozwiązania stosujemy. Zachęcamy do współpracy!
    Dyro

04.05.2021 17:29

Dynamicznie rozwijająca się firma.

Zostaw merytoryczną opinię o SOR-DREW S.A.