ControlExpert Polska Sp. z o.o.
2 55 6 1

Opinie o ControlExpert Polska Sp. z o.o.

ControlExpert Polska Sp. z o.o.
pracodawca
Wtorkowe witaminki:)
   
Mieczysław

9/10 !

Były pracownik

Jeżeli to fakt że zmienił sie zarząd to wielkie gratulacje dla właściciela firmy ???????????? kto teraz zarządza spółka ?

ControlExpert Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Były pracownik 24.08.2018 22:52

Bardzo dziękujemy i zapraszamy na oficjalną stronę http://www.controlexpert.com

janusz
@Były pracownik 24.08.2018 22:52

To już nieaktualne, połowa nowa, a połowa nie

Jo
@janusz 25.10.2018 13:58

Tzn co nieaktualne ?

ControlExpert Polska Sp. z o.o.
pracodawca
Jak co roku postanowiliśmy skorzystać z pięknych widoków, tym razem wyruszając na wycieczkę rowerową szlakiem wzdłuż rzeki Dunajec do Czerwonego Klasztoru na Słowacji. Pogoda piękna, jak na zamówienie specjalnie dla nas :)









   
ControlExpert Polska Sp. z o.o.
pracodawca
W niedzielę, 30 września br., wzięliśmy udział w 6.Biegu T-Mobile podsumowującym tegoroczną akcję Pomoc Mierzona Kilometrami.
Na czele z Tomaszem Tarkowskim – naszym Prezesem, jako firma Przyjazna Bieganiu, wspieraliśmy Fundację Rak’n’Roll Wygraj Życie!
Dopisała nam piękna pogoda, spotkaliśmy masę ludzi z energią, siłą, więc trasę pokonaliśmy w doskonałych nastrojach, z uśmiechem na ustach.
A po biegu,  razem, pełni pobiegowych endorfin,   uzupełniliśmy utracone kalorie pysznymi ciachami i kawą!



   
ControlExpert Polska Sp. z o.o.
pracodawca
To był rafting po Dunajcu, było trochę adrenaliny ale to była świetna ekipa i daliśmy radę.
Było też zwiedzanie Szczawnicy.
   
Norbi

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Może dowiem się jak idzie rekrutacja?

Pracownik

W tej chwili firma przechodzi metamorfozę, jest nowy zarząd. Od razu wprowadzono zmiany, historia z kuchnią to już legenda :) Atmosfera uległa poprawie, pracodawca zapewnia owoce dla wszystkich. Wprowadzono „politykę otwartości”, nowy prezes z szacunkiem i uśmiechem odnosi się do pracowników. Widać, że coś się dzieje, bardzo pozytywnie. Jeszcze 3 miesiące temu nie polecałbym tam pracy nikomu, dziś zapraszam do nas z pełną odpowiedzialnością.

Znam firmę
@Pracownik 23.06.2018 06:31

Historia z kuchnią to nie legenda tylko fakt. Zarząd się zmienił, bo firma pewnie była już na skraju upadku. Jeżeli owoce mają ludzi przekonać do pracy w waszej firmie to faktycznie macie super poziom.

ControlExpert Polska Sp. z o.o.
pracodawca
@Znam firmę 11.07.2018 14:53

Jeżeli chodzi o kuchnię to fakt, że już od długiego czasu jest otwarta, a jeżeli chodzi o upadek firmy to wielka fikcja, ponieważ cały czas tam pracuję. Jeżeli chodzi o owoce to mnie przekonują, miło że pracodawca myśli o pracownikach. Zapraszam do kontaktu info@controlexpert.pl. Pozdrawiam.

Patrycja

@Znam firmę, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że nie pracujesz już ani nie pracowałeś w ControlExpert Polska. Skąd więc posiadasz takie informacje? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w ControlExpert Polska? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Patrycja

@RoMi, a czy mógłbyś powiedzieć, czym zajmujesz się w ControlExpert Polska i jak wygląda Twój przykładowy dzień pracy w tym miejscu? @Pracownik, rozumiem, że atmosfera w pracy także się poprawiła, tak? Polecasz aplikować do pracy w ControlExpert Polska osobom młodym, bez większego doświadczenia zawodowego?

RoMi
@Patrycja 02.07.2018 15:53

Halo Patrycja; na ogół zajmuje się kontrolą kosztorysów na oparciu zasad naszych klientów. Ale najlepiej jest zobaczyć opis pod linkiem: http://web-cdn.controlexpert.com/fileadmin/pl/documents/jobs/20160715_pracownik_ds_kontroli_technicznej.pdf Poza tym mogę podpisać sie pod wypowiedzią od „Pracownik“. Pozdrawiam !

RoMi

Pracuję w tej firmie od kilku dobrych lat i nie mogę narzekać, atmosfera jest super i bardzo dobrze rozumję się z wszyskimi, współpracownikami czy przełożonymi. Może powinno przepracować przez jakis pewien czas zanim złoży się jakąś wykwalifikowana opinię. Ja mogę tę firmę tylko polecić ! Pozdrawiam wszystkich z i w C€!

Grzegorz

Czym jest podyktowana ta metamorfoza o której piszecie?

Blam

Myślę, że firma jest w porządku. Nigdy żadnych opóźnień jeśli chodzi o wynagrodzenia. Umowa od ręki. To na co się umawiasz, dostajesz. Ludzie tak jak wszędzie, różni, ale w zdecydowanej większości przyjażni i fajni. a pracować trzeb, tak jak wszędzie:)

Były pracownik

Witam, miałem okazję całe szczęście chwile tam pracować. Mogę przekazać kilka info odnośnie tego pracodawcy. Zamykana kuchnia, którą otwierają w wyznaczonych godzinach :] Pensja z reguły około (usunięte przez administratora) tys, netto + premia nieosiągalna chyba, że dla pracoholików lub starych pracowników. Beznadziejna atmosfera , zero szkolenia i kiepscy kierownicy. Jak ktoś jest bardzo zdesperowany to i tak proponuje poszukać czegoś innego. PS. Sam odszedłem więc nie muszę wymyślać głupot dla zemsty.

Bartek

Dobrze słyszeć takie opinie. Miałem zamiar aplikować i teraz mam jasna sytuację , że warto

anonymous

Omijajcie z daleka, nawet nie wysyłajcie Cv.(usunięte przez administratora)

Anonim
@anonymous 07.04.2018 13:01

Pracuję w tej firmie już kilka lat i różnie bywało ale nigdy nie było tak źle jak piszecie. Opinie wystawiają osoby, które w naszej firmie się nie sprawdziły i po okresie próbnym przestały z nami współpracować. Obecnie wprowadzono wiele zmian usprawniających pracę. Jest dużo dobrego min. raz w tygodniu świeże owoce, bywają też dni w których dla wszystkich pracowników jest zamawiana pizza!(kawa i herbata zawsze były dostępne dla pracowników). Priorytetem obecnego Zarządu jest stworzenie zespołu ludzi wartościowych, na których zawsze można liczyć. Myślę, że w chwili obecnej tylko tacy u nas pozostali:) Bardzo proszę o wypowiedzi, które są zgodne z prawdą.

Prac.
@Anonim 13.06.2018 08:42

zgadzam się w 100% z Anonimem

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem, to co mógłbyś powiedzieć o organizacji pracy w firmie ControlExpert Polska Sp. z o.o.?

ig

Motto główne tej firmy: "Jakby tu oszczędzić na wypłatach dla pracowników".

Jony
@ig 27.04.2017 07:27

ig czyli co dostają raz na 2 miesiące? nieterminowo co za głupoty wypisujesz

Ja
@Jony 13.04.2018 11:56

pensja jest terminowo ale zaraz w ogóle mogą nie mieć z czego jej wypłacać.. a IG może chodzi o to, ze firma woli zatrudnić za marne grosze osobę bez doświadczenia i ją szkolić od podstaw niż zatrzymać starego pracownika który jest dłużej i sie stara. Prezes tez lubi dawać podwyżki a później zabierać. Teraz w całej firmie obcięta jest premia za targety a ludziom zostawili tylko słabe podstawy. Zle się dzieje, dlatego większość rzuca papierami.

58
@Ja 13.04.2018 17:57

Nie jest tak do końca jak piszesz jak byś się starał to byś został doceniony przez firmę. Skoro piszesz takie rzeczy to masz problem ze sobą i radzę szukaj innej pracy gdzie docenią Twoje cwaniactwo.

9999
@58 25.04.2018 09:11

58. Doceniony Hahaha weź nie pisz takich zeczy bo nie wiesz co mówisz! No chyba ze jesteś podstawiony:p

Pytek

Jak myślicie, z dobrym niemieckim dostanę chociaż(usunięte przez administratora)k do łapy? Bo aktualnie poszukują i zastanawiam się, czy aplikować.

leh
@Pytek 24.11.2017 20:22

Tyle nie ale (usunięte przez administratora)tys. średnio przy dużej ilości pracy możesz.

Patrycja

@Karol1 niestety czasy są bardzo roszczeniowe i dużo osób wymaga od pracodawcy dużych zarobków przy braku pracy. Niestety tak to nie działa. Myślisz, że dlatego pojawiają się negatywne opinie, bo ludzie inaczej postrzegają jak powinna wyglądać praca?

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia przedsiębiorstwa? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w ControlExpert Polska Sp. z o.o.. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

old

Dziwne reguły i zasady w firmie skutecznie zniechęcaly do pracy. Premia rozliczana co trzy miesiące, ciągle zmieniające sie warunki finansowe, zarzad wydaje sie oderwany od rzeczywistosci. Nie polecam pracy w tym miejscu, chyba ze nie masz nic innego do roboty.

Karol1
@old 07.06.2017 09:21

Chyba jednak tam nie pracowałeś! bo byś wiedział, że premia jest wypłacana po 2 miesiącach, a nie po trzech jak piszesz. Myślę, że na świecie nie ma pracodawcy, który by Cię zadowolił, chyba że gdzieś jest taki który płaci za nic ;) podaj namiar może też tam wyślę aplikację.

Patrycja

@On a Ty pracowałeś ControlExpert Polska? Powiesz więcej o swoich doświadczeniach z firmą? Czemu uważasz, żeby ich omijać? Ważne, by na forum była argumentacja, więc proszę wyjaśnij wszystkim.

Patrycja

Inni pracownicy też odczuwają to samo co @old? @old czy coś jeszcze przeszkadzało Ci w firmie? Osoby poszukujące pracy chętnie porównają sobie opinie.

Tom

Zdecydowanie odradzam jedna wielka pomyłka nie wspominając o zasadach jakie tam panują np kuchnia czynna tylko w określonych godzinach jeśli masz inna możliwość nie wachaj się

Enr

Praca w dziale Kompletacji Baz Danych bardzo spokojna. Zarobki to podstawa prawie (usunięte przez administratora)tys. + system prowizyjny, dodatkowo płatne weekendy oraz dni świąteczne, godziny pracy elastyczne. Ogólnie oceniam na plus i polecam.

Były Pracownik
@Enr 26.04.2016 17:57

Bzdura. Podstawa to 2500 netto, premii za wyrobienie dodatkowych sztuk już nie ma, są tylko płatne nadgodziny, (usunięte przez administratora). Jest też premia uznaniowa przyznawana wtedy gdy cały zespół przekroczy określoną ilość zrobionych spraw i dostają ją tylko te osoby z zespołu które według kierowniczki na to zasłużyły. Tak więc możliwości dorobienia sobie ponad podstawę są znikome, o podwyżkach nie ma co marzyć. Duża rotacja pracowników, kto tylko popracuje rok zaczyna szukać innej pracy. Podejście do pracownika całkowicie pozbawione szacunku. (usunięte przez administratora)Jeżeli macie możliwość zatrudnienia gdzieś indziej, omijajcie ControlExpert szerokim łukiem.

anonim
@Były Pracownik 26.01.2017 17:19

Nie sądzę. Pracuję w tej firmie od kilku lat i nigdzie się nie wybieram. Jeśli oczekujesz podwyżki po miesiącu pracy, gdzie w dodatku się nie nadajesz, to sie nie dziw.

ewentualnie
@anonim 03.02.2017 14:54

Ludzie pracujący po 2 lata, robiący dziennie po 160 spraw, przy targecie 130 jako jedyny sposób dorobienia sobie wskazują premię, której teraz już nie ma. Wniosek - pomimo długiego stażu pracy i wyników przekraczających normę mogli najwyżej pomarzyć o podwyżce. To, że takowe otrzymujesz świadczy tylko o nierównym traktowaniu pracowników i kolesiostwie. Mówię tu o niemieckim dziale kompletacji danych, nie wiem jak jest u techników i informatyków.

Sawa

Hmm, nie ukrywajmy - praca przy wprowadzaniu danych nie jest zbyt wymagająca ani ambitna ;) a płacą (usunięte przez administratora) brutto. Nie wiem kto i skąd wziął średnie zarobki w Warszawie (usunięte przez administratora)zł :D jak ktoś wie gdzie tyle można zarobić i to nie przemęczając się - będę wdzięczna za informacje ;)

nick
@Sawa 07.02.2015 20:56

mam okolo (usunięte przez administratora) liczac z dodatkami, Warszawa, staz 3-4 lata, samodzielny specjalista - nie-kierownik, wiec mozna spokojnie, co prawda trzeba miec mocne nerwy zeby komus w zeby nie dac, ale 8-9 godzin dziennie nie przekraczam; (usunięte przez administratora) idzcie do korpo za przyzwoite pieniadze, zacznijcie sie cenic

ak

pewnie, że tak.. ja firmy osobiście nie znam, ale sądzę, że to wszystko kwestia dogadania się :)

zainteresowany

Witam, Czy ktoś mógłby przybliżyć info jak obecnie wygląda praca jako "Pracownik ds. Kontroli Technicznej"? co oferują na początek? jak wygląda system płacowy i ile się realnie zarabia? jak z atmosferą w pracy? dzięki z góry i pozdrawiam

P.

Bardzo dziękuję za informację. Czy orientujesz się może na jaki adres najlepiej kierować swoje zgłoszenie?

P.

Witam. Czy aktualnie poszukujecie kogoś do pracy w firmie?

Ag

Przyznam, ze moje odczucia są całkiem inne. Może to zalezy na jakim dziale sie pracuje. Ja mam same dobre doświadczenia z ta firmą - Dział Kompletacji Baz Danych. Po pierwsze, bardzo sympatyczni ludzie. Mówię tu o pracownikach jak i o przełożonych. Atmosfera pracy bardzo przyjemna, jest dużo śmiechu na sali, dbają też o integrację zespołu. Wynagrodzenie, nie mam zastrzeżeń. Tyle ile było powiedziane na rozmowie, tyle było w umowie. Umowa, bardzo szybko podpisana, nawet na okresie próbnym była do podpisania dnia następnego od rozpoczęcia. Do tego zawsze idzie się dogadać co do godzin pracy, dni wolnych, można odpracować na spokojnie spóźnienia itd. Sama się bałam takiej korporacji i wykorzystywania, ale przynajmniej na tym ddziale, uważam że wszytsko jest naprawdę w porządku.

Zostaw opinię o ControlExpert Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ControlExpert Polska Sp. z o.o.