witam, również niestety zrobiłam zakupy w tym sklepie... pomimo zamieszkania w Krakowie, czyli mieście gdzie znajduje się sklep stacjonarny, zdecydowałam się na zakup z dostawą do domu. Jestem w 9 miesiącu ciąży i jeszcze brakowało mi m,kilku artykułów. Zamówienie złożyłam we czwartek, przelew podobno doszedł na piątek przed południem (telefonowałam w sobotę bo na liczne maile nikt nie odpisywał). Pytałam kiedy towar zostanie wysłany i doręczony, bo w końcu to to samo miasto, usłyszałam, że być może jeszcze dzisiaj.Pani była niezbyt uprzejma i niekontaktowa. Paczka przyszła w poniedziałek. Nie było dwóch artykułów, które zamówiłam a jedna rzecz była nie zgodna z opisem-po prostu inny produkt Zadzwoniłam od razu do firmy, tłumacząc Pani,jaka jest sytuacja. Z tak bezczelną osoba nie miałam jeszcze styczności! Usłyszałam cyt: "jeśli pani nie ma innych problemow, to niech się pani powiesi" i odłożyła telefon... Zdenerwowana wzięłam Córkę i pojechałam do sklepu stacjonarnego. Pochodziłam po sklepie troszkę się rozglądając. Następnie podeszłam do Pani prosząc o rozmowę z właścicielem. Usłyszałam, że to ona. Pogratulowałam więc podejścia do klientów i zażądałam wymiany towaru, którego nie zamawiałam oraz zwrotu pieniędzy za nie dostarczony towar. I znów usłyszałam PRZY 4 LETNIM DZIECKU!!! żebym się powiesiła, po czym dodała, że pieniądze będą zwrócone na konto. Zażądałam potwierdzenia na piśmie. Stwierdziła,że takiego nie dostane wypraszając mnie ze sklepu. Na koniec dodała cyt: "niech pani uważa na schodach, bo ma pani spora nadwagę..." Dodam, że Pani sylwetka nie grzeszy, więc swoje uwagi mogła zachować w stosunku do swojej osoby a nie kobiety w połowie 9 miesiąca ciąży! Przecież to brzmiało jak groźba!!! Taka osoba w ogóle nie powinna prowadzić własnej działalności gospodarczej, a już w szczególności sklepu z artykułami dla dzieci i do porodu!!! Wstrętna, opryskliwa, bezczelna kobieta, która nie ma szacunku do nikogo i oszukuje!
Sprawę zgłosiłam do federacji konsumenta, napisałam reklamację i czekam na zwrot należnych mi pieniędzy. Sprawy nie podaruję, bo jak widzę nie jestem pierwsza ani ostatnia.
ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!! LEPIEJ JUŻ ZAPŁACIĆ TROCHĘ WIĘCEJ NIŻ MIEĆ NIEPRZYJEMNOŚĆ Z TĄ PANIĄ