Galeria Twarzy (Atv Film)

3.9/5

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film)

Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film) Łódź

Nie przegap nowości o ATV FILM!

Mama Oli

08.07.2025 15:41

Bardzo dziękujemy za zmotywowanie nas do wzięcia udziału\ w castingu, nie wierzyliśmy że się uda. Zaproszono nas na plan po wysłaniu zgłoszenia online. Ola była w swoim żywiole i nie może doczekać się kolejnych zdjęć. Atmosfera na planie dynamiczna, ale Ola czuła się bezpiecznie. Dziękujemy za pomoc Pań z biura. Jeszcze raz bardzo dziękujemy

29.08.2025 09:40

Bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! Cieszymy się, że udało się zmotywować Was do udziału w castingu i że Ola mogła w pełni cieszyć się pracą na planie. To dla nas ogromna radość słyszeć, że poczuła się komfortowo i bezpiecznie w dynamicznej atmosferze. Dziękujemy również za docenienie pracy naszego zespołu – przekażemy Paniom z biura Pani podziękowania. Życzymy Oli kolejnych wspaniałych doświadczeń, sukcesów i samych udanych zdjęć!
    Tato Nicol

10.07.2025 11:49

dziękujemy za współpracę i drugi castin Nicol

29.08.2025 09:38

Aneta Wieczorska

10.07.2025 14:46

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Nigdy nie mieliśmy żadnych niedomówień . Castingi są na stronie więc można śmiało się zgłaszać samemu . Polecam i Serdecznie POZDRAWIAM

29.08.2025 09:37

To dla nas ogromna radość, gdy uczestnicy czują się komfortowo i mogą w pełni korzystać z naszych castingów. Życzymy wielu dalszych sukcesów, wygranych ról i satysfakcji z pracy przed kamerą!
    Aleksandra Fijałkowska

15.07.2025 15:32

Polecam. Zaproponowano córce casting do reklamy który udało jej się wygrać i miała możliwość wystąpienia w prawdziwym planie zdjęciowym co było dla niej naprawdę niesamowitym doświadczeniem. Czekamy na reklamę w telewizji. Dziękujemy

29.08.2025 09:34

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tą radosną wiadomością! Cieszymy się, że udział w castingu i praca na planie była dla córki tak wyjątkowym doświadczeniem. Gratulujemy wygranej roli i nie możemy się doczekać, aż zobaczymy ją w reklamie. Życzymy dalszych sukcesów, wielu inspirujących projektów i niezapomnianych chwil przed kamerą!
    Ewelina Skawińska

15.07.2025 15:47

Jesteśmy zadowoleni, Pola bardzo zadowolna z warsztatów. Dziękujemy

29.08.2025 09:33

Życzymy Poli wielu kolejnych sukcesów i niezapomnianych chwil na planach zdjęciowych!
    Arkadiusz John

21.07.2025 10:15

Bardzo dziękujemy za wszystkie castingi, to niesamowita przygoda dla Nas jako rodziców, a także dla Lenki. Mamy nadzieję, że po otrzymaniu roli do reklamy mrożonek będziemy mieli jeszcze nieraz okazję zobaczyć Lenkę na ekranie. Jeszcze raz dziękujemy, jesteśmy też wdzieczni za pomoc Pani Adzie przy załatwianiu wszystkich formalności.

29.08.2025 09:32

Cieszymy się, że udział w castingach stał się dla Was i Lenki tak wyjątkową przygodą. Gratulujemy zdobycia roli w reklamie – to ogromny krok naprzód i powód do dumy! Dziękujemy również za ciepłe słowa pod adresem Pani Ady – przekażemy je z przyjemnością. Życzymy Lence dalszych sukcesów, wielu pięknych ról i niezapomnianych chwil na planach filmowych!
    Sylwia Mała

24.07.2025 12:19

dziękuję za współpracę

29.08.2025 09:24

Dziękujemy również! Życzymy samych sukcesów, wielu ciekawych projektów i niezapomnianych chwil na planie!
    Dawid

24.07.2025 13:44

Nowe doświadczenia i co najważniejsze dobra zabawa przy castingach online. Dziękuję Centrum Filmowemu ATV za wszystkie propozycje

29.08.2025 09:23

Cieszymy się, że udział w castingach online przynosi Panu tyle radości i nowych doświadczeń. To dla nas ogromna satysfakcja, że możemy wspierać w zdobywaniu kolejnych angaży. Życzymy Panie Dawidzie dalszych sukcesów, wielu ciekawych projektów i niezapomnianych chwil na planie!
    Lipsky

25.07.2025 10:19

w necie można znaleźć opinie negatywne, ale po przygodzie z atv stwierdzam, że są pisane przez jakichś wyjątkowych frustratów 😊 wystarczy spojrzeć na facebooka GT żeby przekonać się, ile jest zleceń

29.08.2025 09:22

Dziękujemy za tak szczerą opinię i zaufanie! Cieszymy się, że Pana doświadczenia z nami były pozytywne i że mógł się Panprzekonać, jak wiele ciekawych zleceń realizujemy. To dla nas ogromna motywacja, by dalej dbać o wysoką jakość współpracy. Życzymy powodzenia w kolejnych projektach i wielu udanych angaży!
    Alicja

07.08.2025 10:28

Polecam, pierwsze zlecenie już zrealizowane ☺️

29.08.2025 09:21

Gratulujemy pierwszego zrealizowanego zlecenia! Życzymy kolejnych udanych projektów, wielu wygranych castingów i satysfakcji z pracy przed kamerą!
    Spinka

19.08.2025 08:27

Polecam współpracę, to był bardzo fajny rok. Dużo pozytywnych wrażeń, świetny zarobek . Atmosfera na planie .. nie spodziewałam się, aż takich przeżyć

29.08.2025 09:20

Dziękujemy za tak ciepłe słowa! To dla nas ogromna satysfakcja, że mijający rok przyniósł tyle pozytywnych doświadczeń i niezapomnianych chwil na planie. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tej przygody. Życzymy dalszych sukcesów, kolejnych angaży i jeszcze więcej inspirujących przeżyć w nadchodzących projektach!
    Aneta

19.08.2025 09:11

dziękuję za współpracę. Czekam na kolejne zlecenia :)

29.08.2025 09:19

Dziękujemy za współpracę i zaufanie! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy razem realizować ten projekt. Liczymy, że kolejne zlecenia pojawią się już wkrótce i przyniosą jeszcze więcej satysfakcji. Życzymy powodzenia w kolejnych przedsięwzięciach i wielu udanych castingów!
    Kaja Nawolska

26.08.2025 12:13

Dziękuję za pomoc przy castingu online. Zostaliśmy zaproszeni na plan do Warszawy. Świetna przygoda, oby więcej takich angaży.

29.08.2025 09:18

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tą wspaniałą wiadomością! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że udział w castingu zakończył się zaproszeniem na plan. To ogromne wyróżnienie i piękna przygoda – oby było ich jak najwięcej! Życzymy dalszych sukcesów, samych owocnych angaży i wielu niezapomnianych chwil na planach.
    ja

27.08.2025 20:16

ATV Centrum Filmowe w Łodzi to miejsce, które zdecydowanie warto polecić każdemu, kto interesuje się pracą przed kamerą. Profesjonalna i przyjazna atmosfera sprawia, że od razu czuć się swobodnie. Zespół podchodzi indywidualnie do każdej osoby, udziela cennych wskazówek i dba o komfort uczestników. Organizacja castingów stoi na bardzo wysokim poziomie – wszystko przebiega sprawnie, a komunikacja jest jasna i rzeczowa. To świetne miejsce dla osób, które chcą zdobywać doświadczenie i rozwijać się w branży filmowej i telewizyjnej.

29.08.2025 09:17

Dziękujemy za tak miłe i szczegółowe słowa! Bardzo się cieszymy, że atmosfera oraz nasze podejście spełniły oczekiwania. Zależy nam, aby każdy uczestnik czuł się swobodnie i miał przestrzeń do rozwoju, dlatego tym bardziej doceniamy tę opinię. Życzymy wielu sukcesów, samych wygranych castingów i nieustannej satysfakcji z pracy w branży filmowej oraz telewizyjnej!
    Gwiazdka

01.04.2022 09:53

Miałam przyjemność po raz kolejny współpracować z Galerią Twarzy tym razem w projekcie "X" Jakuba Ż.. Niesamowita przygoda , poznanie nowych ludzi dających z siebie wszystko aby każda scena została dopięta na ostatni guzik . Ekipa pracująca na planie której nie widać na ekranie dawała z siebie więcej niż 100%. Jestem pełna podziwu zaangażowania , tych wszystkich osób. Prócz ekipy która wszystkiego pilnowała i pracowała na najwyższych obrotach. (...) Opisując w kilku słowach bo było by można napisać książkę czułam się jak w jednej wielkiej rodzinie jakbym znała każdego. Oby więcej takich wspaniałych produkcji. Dziękuję wszystkim za plan i atv za szanse ta jak i poprzednie że mogłam uczestniczyć w projekcie. Zarówno podziękowania należą się Pani Magdalenie za odpowiedź na każde pytanie , na planie , przed planem ale przede wszystkim za poprowadzenie przez tą przygodę." -Milena "Nie spodziewałam się, że atmosfera będzie tak wspaniała. Bawiłam się świetnie i chętnie powtórzyłabym to jeszcze raz !” WSZYSTKIM NALEŻĄ SIĘ WIELKIE GRATULACJE ZA WYTRWAŁOŚĆ I ZA JAK TO OPISAŁ REŻYSER "SPEKTAKULARNY EFEKT", KTÓRY UDAŁO NAM SIĘ UZYSKAĆ ! BRAWO !

28.08.2025 14:38

Dziękujemy za tak wspaniałą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że udział w projekcie przyniósł Pani wiele pozytywnych doświadczeń i satysfakcji, a atmosfera na planie była inspirująca i twórcza. Doceniamy Pani zaangażowanie oraz ciepłe słowa pod adresem całego zespołu i naszej obsługi – to dla nas ogromna motywacja, by kontynuować pracę na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję na kolejne wspólne projekty, które przyniosą równie wyjątkowe wrażenia.
    EwelinaB

26.04.2021 16:19

Z agencją ATV współpracuję od dwóch lat. Jestem zachwycona obsługą, pełen profesjonalizm. Wygrałam dwa castingi do reklam. Jestem na bieżąco informowana o aktualnych castingach . Kontakt z agentem jest bardzo szybki. Pracują tam osoby bardzo dobrze przygotowane merytorycznie. Polecam gorąco. Świetna przygoda

28.08.2025 14:37

Pani Ewelino, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i tak pozytywną oceną naszej pracy. Cieszymy się, że współpraca z nami przynosi Pani wymierne efekty i że nasze wsparcie merytoryczne spełniają oczekiwania. Doceniamy Pani zaufanie i rekomendację – to dla nas najlepsza motywacja do dalszego działania.
    Radek

01.04.2022 13:17

Współpraca na najwyższym poziomie. Mam duży dług wdzięczności wobec ATV- spełnili moje marzenie o zobaczeniu, jak wyglądają kulisy produkcji filmowej.Wynagrodzenie wypłacone na czas . Pozdrawiam

28.08.2025 14:36

Panie Radku cieszymy się, że współpraca z nami była dla Pana satysfakcjonująca i że mogliśmy umożliwić poznanie kulisów produkcji filmowej. Dokładamy starań, aby każdy aspekt współpracy był profesjonalny i terminowy, więc miło nam słyszeć, że nasze działania zostały docenione. Pozdrawiamy serdecznie.
    Jula

26.04.2024 18:17

Dziękuję spelniliście moje marzenie z dzieciństwa. Zawsze marzyłam żeby zagrać w filmie i dzięki Wam mi się udało. Jeszcze raz dzięki wielkie, będę Was polecać znajomym.

28.08.2025 14:35

Dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do spełnienia Pani marzenia i że doświadczenie pracy z nami okazało się satysfakcjonujące. Doceniamy Pani rekomendację i mamy nadzieję na dalszą współpracę w przyszłości.
    Hostessa / Host

24.07.2025 14:28

Ola

Przebieg rekrutacji Na rozmowę zaproszono kilka osób, przede mną były jeszcze dwie dziewczyny. Kiedy przyszła moja kolej poproszono mnie do głównego pomieszczenia. Zostałam przywitana uprzejmie i od razu wprowadzona w temat spotkania. Rozmowę prowadził sam szef - bardzo sympatyczny i uprzejmy. Przedstawił krótko działalność oraz zakres obowiązków hostessy. Następnie zostałam poproszona o opowiedzenie o swoim doświadczeniu, motywacji do pracy na tym stanowisku oraz dyspozycyjności. Padło kilka pytań dotyczących kontaktu z klientem i umiejętności pracy zespołowej. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze. Pytania Jak wyglądało dotychczasowe doświadczenie w pracy z klientem Czy jestem dyspozycyjna

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    #Hostessa/Host
    mama Hani

21.07.2025 12:10

Właśnie przedłużyliśmy z mężem współprace. Dziękujemy

21.07.2025 12:17

Dziękujemy i życzymy Hani dalszych sukcesów. Zespół ATV Group Centrum Filmowe ATV Film

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Galeria Twarzy (Atv Film)?

Kontakt - ATV FILM

Piotrkowska 68 lok. 32 90-105 Łódź

Sonia

24.06.2025 10:32

Jedno z najbardziej inspirujących doświadczeń zawodowych, jakie miałam do tej pory. Od pierwszego dnia czułam się częścią zespołu. Doceniam to, że moje zdanie jest brane pod uwagę, a moje zaangażowanie – zauważane. Czuję, że rozwijam się zawodowo i mam realny wpływ na jakość realizowanych projektów. To miejsce, w którym chce się pracować i do którego codziennie przychodzi się z uśmiechem. Ogromna przyjemność i cenne doświadczenie – zarówno zawodowe, jak i osobiste.
    Katarzyna Grobel

17.06.2025 10:07

Jestem bardzo zadowolna ze współracy. Wygrałam narazie jeden casting, ale cały czas próbuję i biorę udział w castingach online. Bardzo dziękuję Paniom za wszystkie cenne sugestie.

17.06.2025 11:03

Dziękujemy Pani Kasiu za miłe słowa i życzymy sukcesów w dalszych projektach. Pozdrawiamy Zespół ATV Centrum Filmowe
    Kient

14.06.2025 13:17

Czy trezba opłacić zobowiazenia za zdjęcia czy też można zrezygnować nie opłacając

16.06.2025 09:49

Udział w sesji zdjęciowej nie jest obowiązkowy – istnieje możliwość rezygnacji bez ponoszenia kosztów, pod warunkiem dostarczenia własnych zdjęć spełniających określone wytyczne. Rekomendujemy wykonanie zdjęć w ramach sesji studyjnej, co zapewnia ich wysoką jakość i spójność z resztą materiałów.
    Kamil

16.06.2025 10:33

Kazdy kto widział zdjęcia wykonane przez waszych fotografów powie, że można to samemu lepiej zrobić za pomocą kalkulatora. Niedoświadczeni ludzie dostają stare lustrzanki i udają, ze potrafią uzywac
    Dmitrii

26.05.2025 21:25

Dzień dobry, wczoraj zagrałem w reklamie ale nie zapytałem w jakim terminie dostanę wypłatę . Czy ktoś wie ?

27.05.2025 10:37

Dzień dobry, prosimy o kontakt z działem realizacji zleceń: [email protected]
    Lublin

16.02.2025 22:03

Witam czy był w Lublinie casting z waszej firmy?
    REGI

10.05.2024 16:42

Nasza opinia jest w najwyższym stopniu negatywna. Podpisaliśmy umowę, zapłaciliśmy wpisowe. Zgodnie z umową przesłaliśmy zdjęcia na email. Po miesiącu okazało się, że na stronie nie można wyszukać kodu syna. Spróbowałam się skontaktować telefonicznie. Okazało się, że trzykrotnie mnie przekierunkowywano. Kiedy wreszcie porozmawiałam z osobą, która podpisywała z nami umowę, to usłyszałam, że zdjęć nie można przesyłać e-mailem i podobno powiedziano nam że zdjęcia trzeba dostarczyć osobiście na płytce CD do Katowic. Przy podpisywaniu umowy byłam z mężem. Oczywiście nikt nam czegoś takiego nie powiedział, bo byśmy się nie zgodzili na takie warunki. (usunięte przez administratora)Zero profesjonalizmu, wszystko przystosowane do (usunięte przez administratora)kolejnych osób. Słabe to. Zastanawiam się nad dalszymi krokami, by uchronić innych przed podobnym potraktowaniem.
    Niki

08.10.2024 17:41

Zosytaliśmy zaproszeni na casting, córka szczęśliwa. Na castingu dowiadujemy się że oprócz (usunięte przez administratora) wpisowych, jest płatna sesja za ponad (usunięte przez administratora) nie pamiętam czy (usunięte przez administratora)ł bo się nie zgodziliśmy) troche słabe, specjalnie przyjechaliśmy na miejsce, zrezygnowaliśmy z opłaconych zajęć basenowych. Nasze poczucie dużego niesmaku i rozczarowanie dziecka.
    Urszula

19.05.2023 10:07

Hej, wiecie może czy będą w najbliższym czasie szukali do pracy fotografów? :) Jestem świeżo po studiach fotograficznych i też po pedagogice, wiem że firma szuka dzieciaczków do castingów i tak pomyślałam, że fajnie by było na początek się tu zaczepić :)
    Martyna Krawczyk

19.05.2023 18:17

Zapraszam do kontaktu. DYREKTOR, COO Martyna Krawczyk Foto Stars- Agencja Fotograficzna Tel: +48 698 413 763 e-mail: [email protected]
    Martyna Kraczyk

21.05.2023 22:19

Zapraszam do kontaktu bezpośredniego. Jak wpiszesz #mentalpro❤️ w Google i odnajdziesz do mnie kontakt to z przyjemnością z Tobą porozmawiam i przedstawię możliwości rozwoju w mojej firmie ????????????

03.01.2023 10:08

Czy w Galeria Twarzy (Atv Film) są ściśle ustalone godziny pracy?
    Pracownik ATV - Łódź

03.01.2023 11:35

Tak jak na naszej stronie internetowej jest napisane Centrala Firmy pracuje w godz od 8 do 17 w dni powszednie .
    Gość

13.07.2022 17:02

Byłem klientem i cieszę się, że już nie jestem. Przed pierwszym spotkaniem w celu założenia profilu nie było mowy o pieniądzach i, że nie można kartą płacić. Oferty owszem przychodzily ale niektóre już po terminie. Jedyny plus to fajne zdjęcia.

20.04.2022 10:58

Jaka atmosfera jest między działami w ATV FILM?

11.05.2022 13:50

Cześć, ja dzisiaj byłam na rozmowie i było bardzo miło. Między działami przyjemna atmosfera, tak rodzinnie ;) dostałam pracę i zaczynam od poniedziałku!
    Dagmara Majchrzyk

10.06.2022 11:44

Bardzo dobra, a wręcz jest bardzo rodzinnie
    Ktoś

20.03.2022 11:31

Dzień dobry, Byłam dziś na takim "castingu". Jak mam być zachęcona? Z sms nic nie wiem, że to spotkanie grupowe, że będą koszty ( nie małe jak się okazuje, i bez gwarancji ). No ok, niech będzie. W jednej sali spotkanie z osobami zainteresowanymi, a tuż obok...plan zdjęciowy, czyli głośne dzieci, mamy, fotograf, dyskusje...Nie uszanowano osób przybyłych, połowę słyszę od prowadzącej(usunięte przez administratora)Ktoś próbował na sali dowiedzieć się o samej firmie, bo na "łapance" zero informacji, to został odesłany na stronę www. Dziękuję, zrezygnowałam ;)
    Marta

26.03.2022 18:39

Ja w taki sam sposób zapisałam moją Natalkę. Płaciłam owszem za umieszczenie jej wizerunku w galerii twarzy, ale nie żałuję. W galerii jesteśmy już 3 rok . Kilka castingow już za nami , raz Natalka brała udział w reklamie proszku do prania. Więc raz się udało, mimo że nie obiecywali złotych gór. Pozdrawiam

09.01.2022 09:31

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z ATV FILM? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    PRACOWNIK PR

03.03.2022 08:46

ATV Group jest firmą która istnieje od 21 lat na rynku , ma sieć franczyzową i łatwo można sprawdzić we wpisach ewidencji , że wszystkie oddziały tej firmy funkcjonują na rynku pod niezmiennymi nazwami właścicieli - a każdy z właścicieli zatrudnia osoby wg swojego uznania i faktycznie pracownicy ich pracują w danym oddziale bardzo długo. @Koornelka pisze Pani "Firma mała ???" - może proszę zaznaczyć przy tym, że trafiła Pani jedynie do biura Centrali , które rzeczywiście ma powierzchnię jedynie 100m2 i posiada dwa pokoje z salą konferencyjną . Bardzo dziwi nas fakt , że w tych czasach ludzie potrafią tak wprowadzać inne osoby w błąd nie znając chociażby struktury działania danej firmy.
    Maja

03.03.2022 08:57

@Bartosz pracowałam tam 4 lata , właścicielka firmy przemiła , choć rzadko z nią mieliśmy kontakt , nikt nikogo nie zwalniał a podczas mojego stażu w tej firmie może z 2 osoby odeszły z niej i jestem pewna , że dobrowolnie i że nie zostały przez nikogo zwolnione. Bardzo dużo osób pracuje też tak dorywczo , na umowy o dzieło na krótkie okresy - czyli wtedy gdy jest organizowany plan zdjęciowy np. do filmu - oni obsadzają po nawet 100osób dziennie - głównie są to studenci filmówki. Naprawdę firma jest ok , kto chce pracuje - ważne by wywiązywała sie ze swoich obowiązków - ale tam każdy wie co ma robić
    czanka30

04.02.2022 11:31

Witam mam pytanie córka 2razy wygrała twarz miesiąca i do tej pory nie otrzymała zadnego dyplomu nagród które opisane są w regulaminie. Czy to tylko taki chwyt reklamowy czy po te nagrody trzeba się samemu zgłosić. pozdrawiam

04.02.2022 12:48

Tak jak już pisaliśmy nr. nadania przesyłek można sprawdzić śmiało w siedzibie ATV- zgodnie z regulaminem konkursu
    PR

07.02.2022 07:39

Przecież tłumaczyliśmy Pani już telefonicznie , że nagrody z grudnia były wysłane 30 stycznia zgodnie z regulaminem zamieszczonym na www, natomiast nagrody ze stycznia dopiero będą wysłane 28 lutego. Czy w czymś możemy jeszcze pomóc?
    Noemi blich@rsq

07.06.2021 23:29

Witam ATV, kto prowadzi te warsztaty? Dzięki współpracy z agencją castingową B.I.G Production realizujemy cykl warsztatów aktorskich. Wzięcie udziału w tym projekcie proponujemy wszystkim (bez względu na płeć, wiek i kolor skóry), którzy chcą stanąć w świetle jupiterów, ale nie do końca wiedzą, jak to zrobić. Podczas szkolenia gwarantujemy Ci: poznanie podstawowych narzędzi pracy aktora, czyli emocji i ekspresji, zajęcia przed kamerą, ćwiczenia symultaniczne: słowo w ruchu, pracę nad ciałem i poznanie znaczenia gestu, ćwiczenia logopedyczne poprawiające dykcję i emisję głosu, trening relaksacyjny uwalniający od stresu ciało i aparat mowy, możliwość zmierzenia się z własnymi słabościami, oswojenia z obiektywem i zdobycia większej pewności siebie. Ćwiczenia warsztatowe ułatwią Ci panowanie nad swoim ciałem i głosem nie tylko przed kamerą, ale we wszystkich sferach życia zarówno zawodowego, jak i osobistego. My pokażemy Ci, jak rozwinąć własny potencjał, abyś potem Ty mógł samodzielnie wykorzystać swoje możliwości. Całkowity koszty szkolenia: 270 PLN Ilość miejsc ograniczona (6 osób) - decyduje kolejność zgłoszeń. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt mailowy na adres: (usunięte przez administratora) z dopiskiem WARSZTATY AKTORSKIE.

30.07.2021 07:36

Jest umieszczona - p. Elżbieta Walczak - instruktor teatralny
    Marta

02.02.2022 17:24

Poproszę o jakiś kontakt?

09.09.2021 10:21

Jaka atmosfera jest między działami w ATV FILM?

09.09.2021 12:29

Proszę o sprecyzowanie pytania. Między jakimi działami???
    Basia

09.08.2021 22:32

Póki co to wydałam sporo pieniędzy na sesję, a informacji brak. Na spotkaniu powiedzieli, że w wakacje na pewno coś będzie. Minęły 4 miesiące, a jedyne co mam to zdjęcia. Czy castingów trzeba samemu szukać? Bo z tego co powiedziała mi Pani na spotkaniu mam dostawać zlecenia na email.

11.08.2021 16:03

@Basia przedstawiamy na czym polega współpraca - Wizerunek przez cały okres współpracy z Galerią Twarzy jest zamieszczony na stornie, z której reżyser castingowy, czy inny Zleceniodawca może przeglądać całą bazę i pod swoje wymagania wybierać poszczególne osoby - Dla uczestników została specjalnie stworzona aplikacja „dodaj się do listy castingowej” , z której zachęcamy by korzystać. Castingi są aktualizowane, jak tylko otrzymujemy nowy briefing castingowy, wtedy opisujemy kto, w jakim wieku, o jakich cechach jest potrzebny pod kątem danego zlecenia. Jeżeli osoba spełnia wymienione kryteria, dodaje się do listy castingowej. - Istnieją castingi, o których Państwo mogą nie wiedzieć, że osoba bierze w nich udział, ponieważ są to tzw. Wizerunkowe ( wysyłamy zdjęcia na podstawie jego wymagań ) i to on ( zleceniodawca) na podstawie port folio decyduje, kto bierze udział w danym projekcie. - Castingi bezpośrednie dotyczą takich, na które chcąc spróbować swoich sił, trzeba się po prostu udać na nie i fizycznie wziąć udział . Najprostszą drogą do czynnego udziału w proponowanych przez nas projektach jest bycie na bieżąco ze stroną internetową, dodawanie się do listy castingowej, odpowiadanie na maila oraz kontaktowanie się z nami telefonicznie - dział marketingu czyli dział zleceń przecież codziennie realizuje projekty i chętnie Państwa poinformuje jakie one są w danej chwili. Pozdrawiamy - Zespół ATV
    WERONIKA

02.07.2021 10:04

Pierwsze wrażenie bardzo niedobre. Zaczepiły mnie (usunięte przez administratora) zrobiły zdjęcie dziecka, jeszcze tego samego dnia SMS z zaproszenie na spotkanie. Pojechałam, diabeł mnie podkusił. Wpisowe 60 zł, dobra myślę nie ma tragedii, przedstawienie opcji PROFESJONALNEJ(usunięte przez administratora)zł, 30 zdjęć. Zgodziłam się. Myślę nie ma tragedii jak za taką ilość. Dziecko będzie miało pamiątka, my piękne zdjęcia, obrobione, wyrwtuszowne, wykadrowane, profesjonalne tak jak przedstawiły Panie. Dziecko 5 miesięcy, wiadomo, wymagający model, na tyle ile pozwoli to zrobimy. Sesja nie trwała długo, ja to wszystko rozumiem. Wracamy do domu, podekscytowani czekamy na zdjęcia które miały być tego samego dnia wieczorem. Zdjęć nie ma. Po przypomnieniu się smsem przychodzą dnia następnego w południe. Co dostałam za (usunięte przez administratora)zł? Zdjęcie nieobrocone, niewyretuszowane, o jakiejkolwiek obróbce nie ma mowy. (usunięte przez administratora)tak jak kliknęła parę fotek to takie mi załączyła w pliku. Surowe zdjęcia. Lepsze robię dziecku na kanapie telefonem. Po zwróceniu uwagi że zdjęcia są tragicznie i nie do zaakceptowania za takie pieniądze, miałam dostać poprawione zdjęcia. Oczywiście cisza.. Odradzam wsyztskim, typowa łapanka i naciąganie na beznadziejne fotki. Czemu nikt nei wyciąga konsekwencji? Zastanówcie się dwa razy, nie badzie tak głupi jak ja. Zmarnowane pieniądze, które mogły być przeznaczone na coś potrzebniejszego..

29.07.2021 13:57

W dniu dzisiejszym wyjaśniliśmy sprawę która została poruszona na forum. Kierownik grupy castingowej poinformowała nas , że rzeczywiście miała miejsce sytuacja opisana przez WERONIKĘ - natomiast nie do końca prawdą jest , że została ona nie wyjaśniona czyli cytuję :" bez ciszy". Sesja zdjęciowa została poprawiona i Państwo otrzymaliście zdjęcia z niej które spełniają wymogi zdjęć castingowych - czyli tzn. PORTFOLIO CASTINGOWEGO. Przykro nam iż pierwsze wrażenie było dla Państwa negatywnym , mamy nadzieję jednak iż będziecie w pełni korzystać z oferowanych przez nas castingów znajdujących się na www. W razie jakichkolwiek pytań bądź problemów zapraszamy serdecznie do kontaktu z naszą infolinią 42/6364858, pozdrawiamy.
    Martyna

29.07.2021 14:16

Dziękujemy bardzo za sprostowanie i wyjaśnienie. Bardzo dobrze to świadczy o firmie, że rozwiązuje problemy i robi wszystko aby klient był zadowolony. Tak trzymać ATV!
    Jola

29.07.2021 13:34

Dla mnie to fajna przygoda. Zapisałam się do ich bazy, dosłałam im zdjęcia we własnym zakresie więc jak komuś nie pasuje opcja zrobienia foto u nich to można samemu zorganizować (ale u innych fotografów jednak drożej, ja miałam akurat fotografa jako członka rodziny). Udało mi się dostać kilka zleceń. Grałam np. w serialu Bodo i byłam bardzo zadowolona z obsługi. Ludzie, którzy tam pracują bardzo sympatyczni.

29.07.2021 14:00

Dziękujemy za wypowiedź Jolu - i jak zwykle serdecznie zapraszamy do brania udziału w oferowanych castingach . Od sierpnia rusza film historyczny i oczywiście w W-wie gdzie mieszkasz ( zadzwoń koniecznie ) . Buziaki:-)
    XYZ

28.07.2021 09:49

Wszystko ładnie, pięknie się zaczyna. Pani w galerii stająca i zaczepiając, że zaprasza na kilka zdjęć, jak się spodobasz to zadzwonią na rozmowę. Prawda jest taka, że dzwonią praktycznie do każdego. Później robią spotkania, co godzinę na których jest kilkanaście osób. I nagle wszyscy się nadają (jak zapłacą), no ale musisz mieć zdjęcia do pokazania (za które trzeba płacić). Dużo obiecują, a tak naprawdę dostajesz jedynie maila od czasu do czasu z informacją o castingu, gdzie równie dobrze możesz to sobie sprawdzić sam w Google czy na ich stronie za free. Nie robią nawet segregacji w mailach, tylko np. poszukujemy brunetki 35+, gdzie jestem blondynką ledwo po 20stce, więc po co mi taką informacja... Nie polecam. Jeśli ktoś na im zapłacić to lepiej przelać tą kasę na jakiś cel charytatywny.

29.07.2021 13:49

Sprostowanie Po pierwsze nie trzeba wykonywać zdjęć ze współpracującym z Centrum Filmowym studiem fotograficznym - można zdjęcia dostarczyć we własnym zakresie, bądź skorzystać z innych usług fotograficznych . Po drugie ATV Film zajmuje się wysyłaniem na castingi i zlecenia wyłącznie osoby , które są w ich katalogach - dotyczy to zarówno amatorów, jak i statystów i aktorów.
    Eljot

16.07.2021 09:50

Pojechałam z córką która została zaproszona. Usłyszałam o 330 zł które trzeba zapłacić.(usunięte przez administratora) Czuję się zmanipulowana i oszukana. Taka 12 czy 13 latka ma marzenia a ta firma je im odbiera. Żenada. Żenada i jeszcze raz żenada. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o ATV FILM