Laudam
2 145 150 5 1

Opinie o Laudam

Filtruj opinie po kryteriach:

Kamil
 Opinia

Podpowie mi ktoś jak dostać się do pracy w firmie? Czy mają jakieś konkretne wymagania?

Pomocna?
TakNie
Asia
 Opinia

Firma rzetelna wypłaty zawsze na czas . Jedyny minus to p. Jarek ( dyrektor czy jak to nazywają prezes) kompletny brak szacunku do ludzi jak ma zły dzień potrafi zwolnić z godz. na godz. Bardzo nieprzyjemna osoba (przerost ambicji nad treścią ) Moje sugestie dla Laudam: Szacunek do ludzi to podstawa dobrej współpracy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanować swoich pracowników zwłaszcza przez p. Jarka i Tomka . Ci panowie powinni swoje animozje załatwiać między sobą a nie dzielić osoby kto jest od kogo

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kid
 Opinia
@Asia 17.12.2018 14:04

Dokladnie rodzina w pierwszej kolejnosci musi miec prace .... Normalni ludzie bez znajomosci siedza na domkach...

Pomocna?
Tak4Nie
Jolcia
 Opinia

Biuro ok kadra też

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leon
 Opinia

Przy takiej postawie roszczeniowej nie dziwi mnie, że jesteście tak obsługiwani. Tu pracują ludzie i wystarczy więcej życzliwości.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Brak prawa jazdy
 Opinia

Pod żadnym pozorem nie mówcie że posiadacie prawo jazdy .... Będziecie wykorzystywani ani grosza za to nie płacą że pracowników do pracy .... Mandaty ty płacisz.. i za wszystko odpowiadasz...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia

Praca na telefon malo godzin. a jak sie nie podoba to moge wracac do polski tak usłyszalem . odradzam ta agencje każdemu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil b
 Opinia

Ta agencja to jakis zart praca na telefon jak zaządalem stalej pracy to rzucono mnie na paleciarnie praca byla stala ale na wiekowce zarobilem 712 e za miesiac i odciski na rekach. Kordynstorzy odbierali telefon jak chciel teraz pracuje od poltora roku przez grntalent i nie narzekam. Dodam ze za domek pobieraja 470 e plus dojazdy 3 e fziennie . odradzam szczerze chyba ze ktos jest w desperacji.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

Odradzam wybor tej agencji zadnej stalej pracy tylko z doskoku na pole lub sprzatania mieszkan szmieszne zarobki ponizej 900 e odradzam a tym bardziej osobom mlodym.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ficek
 Opinia

nie polecam nikomy tymbardziej osobom mlodym zadnej stalej pracy praca na skoczka na telefon zarobki do tysiaca euro na cztery tygodnie. ta pseudo firma zatrudnia zaledwie 200 osob bo nie ma nic za oferowania jedynie prace na telefon. jedyne co ze sa wyplacalni. nie polecam nikomu Moje sugestie dla Laudam: pozdrawiam pana tomka Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nic

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik
 Opinia

Szczerze polecam :) pracuje już 7 tydzień i jestem bardzo zadowolony, z całą ekipą Laudamu można się świetnie dogadać, trafiłem do domku w którym niezbyt odpowiadało mi towarzystwo i poprosiłem o zmianę. Tego samego dnia mogłem się przeprowadzić. Wypłacalni w 100%, możliwość nadgodzin, pracy w weekendy. Polecam

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
moniaq
 Opinia

DRAMAT DRAMAT DRAMAT. Dojedziesz do biura posiedzisz 2 godziny az ktos zwróci uwage na Ciebie potem arkusz i znow 2h siedzisz az ktos powie Ci cokolwiwk o mieszkaniu. przydzie koles rzuci Ci klucze i adres i powie ze dojedzie za kilka h a Ty masz sobie znalezc wolny pokoj. wtem pedzisz 60km aby na miejscu zastac warunki ze zyc Ci sie odechciewa. brud smród (usunięte przez administratora) fetor jakby cos zdechlo w tym domu, znajdujesz sobie pokoj jeden z dziesieciu z obszczanym materacem i czekasz modląc sie zeby sie niczym nie zarazić. obleśnie, obrzydliwie, gorzej niż w chlewie. pitu pitiu oni potrafią w biurze a zycie zyciem. Laudam=dramat.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leszko Peszko
 Opinia
@moniaq 11.09.2018 16:55

A na ktorym domku byłaś?????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nat234
 Opinia

NIE POLECAM zwłaszcza osobom na wiekówkach. Nie da się tu zarobić, częste przeprowadzki z domek na domek gdzie nie wiesz na kogo trafisz, mało tego klimatyczne, ubezpieczenie, domek łącznie jakieś ok 500 € miesięcznie odtrącą z wypłaty... Cyrki !! Więc te pieniądze, które zarobisz tu zarobisz w Polsce. Zależy jeszcze ile ma się h przepracowanych w miesiącu ale z tym to różnie bywa. Koordynatorzy nigdy nic nie wiedzą, są niechętni do współpracy więc Szczerze odradzam, to był pierwszy i ostatni raz w Laudamie... Jedyny plus to taki, że są wypłacalni.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
słabo
 Opinia

Agencja to nic specjalnego , po kilka osób w pokojach , samochody to były wraki , zarobki marne , dojazdy zależnie od lokalizacji zdarzały się dalekie . Kierowcy nie wiem czy nie jeździli za darmo. Praca ze starymi dziadami , naarkotyki , agresja , alkoholizm . Brak wsparcia na miejscu. Jak ktoś nie ma dużych wymagań to może ostatecznie być żeby związać koniec z końcem ale dość daleko żeby jechać bo tyle to w kraju można zarobić więc żaden pożytek ze stresującego wyjazdu. Brak kantyny chociażby żeby coś zjeść.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justyna
 Opinia

@damian, wspominasz coś o pobiciach, lecz niestety nie do końca rozumiem o czym piszesz. Czy mógłbyś wyjaśnić swój komentarz w sposób bardziej przystępny dla tych, którzy do końca nie są w temacie? @gosia, w Laudam nie ma żadnych grafików? Praca jest 24/dobę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
damian
 Opinia

ludzie którzy wylecieli z innych agencji za ciężkie pobicia są przyjmowani z otwartymi rękami ,,,, strach mieszkać , pijaństwo ,,,

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Rzetelne opinie osób, które pracowały w firmie, to cenna wskazówka dla osób rozważających zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzenia? Napisz, jak wygląda to w Laudam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anka
 Opinia

Witam wszystkich...mam kilka pytan... ile tak naprawde w tym Laudamie mozna zarobic miesiecznie?przy normalnych godzinach pracy ...jaka jest stawka na godzine netto?czy pracuje sie w weekendy?czy odciagaja za domki i dlaczego tak zmieniaja domki?...i czy naprawde jest tam az tak ciezko?Ja sie nie boje ciezkiej pracy bo obecnie pracuje w takiej fabryce gdzie jest akord zespolowy wiec wiem co to znaczy wiecej i szybciej jak ci stoi nad uszami i popedza...tylko bata brakuje...prosze o obiektywne opinie i odpowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@anka 09.08.2012 10:30

tam nie ma normalnych godzin trzeba byc zawsze na tel nie ma zycia prywatnego

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@anka 09.08.2012 10:30

tam nie ma normalnych godzin trzeba byc zawsze na tel nie ma zycia prywatnego

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia

Walcze z Laudamem od ponad dwoch lat jak pracowalam bylam super pracownikiem jak zachorowalam przestali mnie ubezpieczac i ich ubezpieczenie to fikcja maja wlasne ryzyko prosze o kontakt z tym num tel 0049 176 0000 60 szukam swiadkow osob ktozy czuja sie pokrzywdzeni i oszukani przez LAUDAM nie pozwole traktowac sie jak smiec i prosze odezwicie sie do mnie sprawa trafi do sadu i potrzebuje SWIADKOW Gosia

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kk
 Opinia

witam czy moge sie dowiedziec jak tam na prawde jest bo mam zamiar wyjechac czy sa godziny jakie stawki i czy sa zaliczki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania57
 Opinia
@kk 15.01.2017 14:09

to koszmar praca narazie jest ale tak naprawde to wybrani nie ma mowy o pracy w sobote czy niedziele to tylko dla znajomych brak zainteresowania ze strony kadry czekasz na telefon do ostatnich minut albo jezeli jestes na zmianie to dowiadujesz sie na 1 godz przed zakonczeniem ze zostajesz dluzej koordynatorzy nie interesuja sie wogole swoimi podopiecznymi maja to gdzies

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@ania57 05.02.2017 14:23

prawda walcze od ponad dwoch lat z laudamem potrzebuje swiatkow prosze o kontakt 0049 17611000060

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
milosnik laudamu
 Opinia

Każdej młodej osobie (18-23l) szczerze odradzam zabiora ci każde euro jakie sie da dostaniesz stawke 6,70 -8,40 (zależy od wieku) za domek 12,5 euro dziennie czyli 350 miesiecznie !!! ubezpieczenie 77 e wiec przy 160 godzinach dostaniesz na czysto 600 e . W biurze pracują sami nie poważni ludzie , dla nich to normalne że pracujesz tyle co mozesz zarobic w polsce . na temat opiekunow też nic za bardzo dobrego nie można napisac pilnują tylko aby podpisać umowy a resztę mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczególnie" Kopiec Kreta".Warunki na domkach różne ale na większości jest przeludnienie a płaci sie za nie jak za zboże . Praca nie pewna szczegolnie jak pracuje sie na holland cropp . Ogólnie rzecz biorąc nie warto zaczynać z nimi współpracy .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@milosnik laudamu 27.05.2015 22:18

prawda walcze od ponad dwoch lat z laudamem potrzebuje swiatkow prosze o kontakt 0049 17611000060

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
skorpion
 Opinia

Nie polecam agencja jest wrecz smieszna zmiany stawki co chwile umowa tak skonstruowana, ze az szkoda gadac "opiekunowie" jak pojechalismy cala grupa po nr sofi i padlo ptanie od urzedniczki kto zna angielski to osoba odpowiedzialna uciekłą...musialem sam wszytkim tlumaczyc. Warunki mieszkaniowe kiepskie. Do pracy potrafia wysylac rowerem 20 km kosztow nie zwracaja mimo poczatkowych zapewnien Koszty mieszkania 350 euro miech kosztu bezpieczenia 80 odliczane od poczatkowej stawki. Co innego w elefonie co innego na miejscu takie sa noje osobste doswiadczenia z ta firma

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@skorpion 02.08.2015 10:35

prawda walcze z Laudamem od ponad dwoch lat szukam swiadkow prosze o kontakt 004917611000060

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waynt
 Opinia

w jakim miescie znajduje się ten zakład pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fluo
 Opinia
@Waynt 29.10.2015 11:11

firma znajduje sie w bergen op zoom,

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fluo (diamandijk 351)
 Opinia
@Waynt 29.10.2015 11:11

witm firma laudam, jedna z najgorszych firm w holandii, slynie z czestych przeprowadzek, jak sie uda to nawet 6 razy na 2 tygodnie przezuciaja na inne mieszkania, Slyna tez z pzeprowadzek pare dni przed urlopami a jak czlowiek niechce to kaza jechac do polski. na mieszkaniach bardzo czesto imprezy ktore normalnemu czlowiekowinie daja wypoczac.lubia wylaczac neta (nieplacenie rachunkowa) wtedy wciskaja ciemnote ze cos z siecia, niby ktos byl cos ogladac i szereg innych bajek itp. praca, praca wyglada tak jak "dz i w k i"na telefon 24h pod telefonem, slyszalo sie nawet ze ma sie chodzic z telefonem wszedzie nawet do wc( osobiscie nie stosowalem sie do tego bo nie jestem niewolnikiem ani nie bralem slubu z firma LAUDAM). firma umie tak zaczarowac naszyki zarobionymi € ze za 160 moze nawet wyjsc 650 € a niektorym za 150 wychodzi po 900 € magia firmy nie zna granic. nie macie stalej pracy tylko jak wyzej wypisalem jak jestesmy traktowani.klamstwa to ich podstawa. pozdro dla roberta, agnieszki i calej mojej ostatniej ekipy mieszkaniowej z diamandijk 351 jak obiecalem tak jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@Fluo (diamandijk 351) 01.01.2016 22:49

taka prawda walcze z Laudamem od ponad dwoch lat potrzebuje swiatkow prosze o kontakt 004917611000060

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Madzia
 Opinia

Witam Was moi drodzy Następna agencja pracy jest Laudam przyjęcia do pracy non stop nie zapewniają godzin 2 dni pracy 3 dni siedzenia w domu i tak w kółko a za mieszkania pobierają wysokości 380 € dojazdy 3€ strach mieszkać na domkach alkoholizm narkomania 30 os na domku tak jest przygotowana praca dla wszystkich . Rok temu super można było zarobić po 16 godz a teraz maja w tyłku pracowników tylko wybrane os czyli dziobaki z rodziny i koledzy koordynatorów maj zapewnioną prace Umowa Polska strach ja podpisać pierwszy raz pracuje w takiej agenci porażka

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gosia
 Opinia
@Madzia 12.10.2016 19:09

prosze o kontakt walcze z Laudamem od ponad dwoch lat potrzebuje swiadkow osob poszkodowanych moj num tel 049 17611000060

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agus
 Opinia

Bylam fajna praca swietni ludzie.Pewnie sa lepsze agencje;ale jak na pierwsza prace niezle wspiminam.Hiland Crop no coz....ciezko ale sympatycznie.Pozdrawiam Katarine I Kimberly

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldi
 Opinia

Słyszałem, że agencja ma dobrą opinię jako pracodawca. Podpowiedzcie gdzie maja teraz roboty??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anisia
 Opinia

Witam jak to tak naprawde tam jest bo moj znajomy pojechal jest tam od polowy niesiaca wievmcej marudzi niz soe cieszy i nie wiem czy nie przesadza kto tam byl prosze o kontakt ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania S.
 Opinia

Witam , czy orientuje się ktoś czy bioróżnorodności laudam w tej chwili przyjmuje pracowników? I czy pracuje się jeszcze w Holland Cropp?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

pracuję tam i jestem baaaardzo zadowolona.Opiekunowie o kazdej porze dnia i nocy pomocni bardzo.Pan Myszewski świetny człowiek.Jestem na urlopie i mam nadzieję że dostanę zgodę na powrót.A jak się komuś pracować nie chce to i opinie złą wystawi każdemu łącznie z operatorami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KaeSU
 Opinia
@Joanna 04.10.2017 18:30

Widzę nic się nie zmieniło ;) Pracowałem tam kilka lat temu. Bardo milo wspominam agencje jak i pracę. Fajni ludzie. Byłem raz w innej agencji... Laudam nie jest zły. Nie słuchajcie komentary negatywnych. awsze pisza to osoby, którym nie chce się pracować albo, które myślały że za granicą pieniądze same lecą do kieszeni i nie trzeba pracować. Możecie odpisać, kto "zajmuje się" kantyną na holland cropie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

pracuję tam i jestem baaaardzo zadowolona.Opiekunowie o kazdej porze dnia i nocy pomocni bardzo.Pan Myszewski świetny człowiek.Jestem na urlopie i mam nadzieję że dostanę zgodę na powrót.A jak się komuś pracować nie chce to i opinie złą wystawi każdemu łącznie z operatorami.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

Kto tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za mieszkanie nie biora ani grosza zla praca nie jest. Kto tam byl za komuny to moze tak bylo teraz jest dobrze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Laudam - Roosendaal

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej