Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Rzeszów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 228 ocen.

Opinie o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież

asia

Witam, zastanawiam się nad złożeniem CV w Rzeszowie. Może ktoś napisać jak obecnie wyglądają zarobki?

Ciekawyyyy

A jak z pracą jaki ochroniarz zarobki i wgl

Kasia

Czy ktoś wie jak wygląda praca i zarobki w dyskontach w Rzeszowie na dzień dzisiejszy ?:)

Ja
@Kasia 18.05.2017, 22:39
Czy ktoś wie jak wygląda praca i zarobki w dyskontach w Rzeszowie na dzień dzisiejszy ?:)

Mogę jedynie napisać że praca w dyskoncie tania odzież jest spoko. Pieniądze jakie tam się zarabiało były dobre. Ja pracowałam w dyskoncie w Krośnie i kierowniczka tam była spoko i dziewczyny. Warto spróbować pracy w dyskoncie i nie rezygnować po pierwszym dniu bo nie jest wcale ciężko jak niektórzy mówią.

Ja

Polecam pracę w dyskoncie tania odzież w Krośnie na kletowkach. Fajne dziewczyny i ogólnie robota jest spoko. Pozdrawiam dziewczyny które tam pracują i kierowniczke Wiole :)

rubi1234

Czy mógłby mi ktos powiedziec jak jest w dyskoncie odzieżowym tania odzież w Dębicy na ulicy rzeszowskiej w budynku nowej renomy? Jaka atmosfera? Ile placa na miesiąc? i czy oplaca sie ta praca przy sortowaniu odziezy ? jaka jest kierowniczka?

drezd
użytkownik zarejestrowany

Taki sprzedawca oprócz dobrej podstawy zarobków ma szansę na jakieś premie, bo przecież takie dwuskładnikowe zarobki są najważniejsze dla pracownikow. A atmosfera jaka teraz panuje? Chętnie bym się załapał, bo zależy im na zadowoleniu pracowników. Dzięki

anonim

Do wszystkich osób które mają zamiar pracować w dyskontach odzieżowych.Odradzam tą pracę totalny wyzysk ludzki i to za jakie pieniądze. Przynajmniej wynagrodzenie powinno być adekwatne do pracy którą się wykonuje.Dramat. Tym bardziej bez żadnej umowy o pracę. Jeśli chodzi o kierowniczki powinny być bardziej wyrozumiałe w stosunku do swoich pracowników i powinny cieszyć się że w ogóle jakichkolwiek mają w swoich dyskontach. Jak pracowałam to czasem było tak ze trzeba było robić za dwie a to juz nie było fair no i do tego te wprowadzone normy coś strasznego. Jednym słowem nie polecam!!!

Pracownik

Patrycja to tępa idiotka. Okrada swoja przyjacioleczke olke. Udaje nie wiadomo kogo a sloma wystaje jej z butow. W dodatku jest łysa .

nowa

interesuje mnie założenie działalności pod szyldem Taniej Odzieży - powie ktos czy warto i jak to wygląda?

Ona22

brak umowy, 900zł na miesiac, praca pon - pt 9-17 oraz w soboty 9-14, jeden dzień wolny w miesiącu..

minka

Witam czy ktoś pracował w Dyskoncie Odzieżowym w Dębicy na przeciw Ducha ? możecie powiedzieć jak tam jest i ile płacą ?

DyskontowaGrażyna

Pracowałam w dyskoncie odzieżowym w Sosnowcu przez 3 miesiące. Na początku było potwornie ciężko - dzienna norma na dziewczynę to 550 kg. Wszystko trzeba robić w biegu. Ale do tego można się przyzwyczaić. Trafiłam akurat na świetnego kierownika, nie było dziewczyny, która by na niego narzekała. Wszystkie bardzo go lubiłyśmy. Co tydzień przyjeżdżał ktoś z góry, ale rzadko wtrącał się w naszą pracę. Zdarzało się, że kierownictwo pomagało nam metkować ubrania, albo wyceniać je, kiedy momentami brakowało czasu. Wszystko było w porządku, dopóki do sklepu nie zawitała na stałe szwagierka jednego z właścicieli sieci tych dyskontów. Kompletnie zepsuła atmosferę, zdezorganizowała nam pracę, na sklepie zaczął panować chaos i bałagan, bo tak nami zarządzała. Musiałyśmy robić to co ona mówi, chociaż przed jej pojawieniem się sklep funkcjonował o wiele sprawniej. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia, to umowa zlecenie i wynagrodzenie 1550 zł za ok. 200h. Wypłata zawsze była w terminie. Generalnie polecam pracę w Dyskoncie odzieżowym, bo to naprawdę uczciwy pracodawca. Ja odeszłam, bo nie mogłam znieść tej atmosfery, która zapanowała po przyjeździe siostry kierownika.

dyskonciara
@DyskontowaGrażyna 12.01.2016, 16:29
Pracowałam w dyskoncie odzieżowym w Sosnowcu przez 3 miesiące. Na początku było potwornie ciężko - dzienna norma na dziewczynę...

jak miala na imie?

klient

Może ktoś wie dlaczego w tych sklepach handlarzy wyrywających ciuchy z rąk traktuje się jak dobrych znajomych,a zwykłych klientów jak złodziei?.A łysy gruby ochroniarz dostaje może odsyp od handlarzy że nie reaguje na to co się w sklepach dzieje?.

Asia

Niestety 1000 zł wychodzi na miesiac, odradzam tam pracować.

ajka

aha a jeżeli chodzi o pracodawce to mówimy o łysawym Panie z wąsem ? byłam wczoraj na rozmowie otwiera nowy Dyskont w Rybniku. atrudnienie w oparciu o samoatrudnienie i okolo 5000 na ręke.

zderhjbf

No chyba ci sie w glowie poprzewracalo. Czytam co napisalas i po glowie sie drapie, nie pracowalas widze jeszcze prawdziwie. Niektorzy mysla ze przyjda do pracy i beda siedziec 8 godzin! W glowoe sie nie miesci, w kazdym jednym sklepie spozywczym (jezeli ktos tam napisal, ze 100 kg musi przerzucac) dzienna norma to 200-300kg. Nie rozsmieszajcie mnie, ze to taka ciezka praca.

Helvete
@zderhjbf 05.11.2015, 10:18
No chyba ci sie w glowie poprzewracalo. Czytam co napisalas i po glowie sie drapie, nie pracowalas widze jeszcze prawdziwie. Ni...

Akurat w tej firmie przewracałam 450 kg dziennie. Praca, jak praca nie była zła, tylko szefostwo jest tam największym problemem i ich wieczne niezadowolenie ze wszystkiego.

Bomba
@Helvete 2 tygodnie temu
Akurat w tej firmie przewracałam 450 kg dziennie. Praca, jak praca nie była zła, tylko szefostwo jest tam największym problem...

Tam się nie da normalnie pracować! Miesięcznie robisz minimum 180 godzin, a dostajesz śmieszne pieniądze( 6,25 zł za godzinę!). Robienie nadgodzin za darmo to już norma. O umowie można zapomnieć, a jak już ją dostajesz (z wielką łaska) to na pół etatu! Skandal! Na 10 pracownic może, że 3 ma umowę, reszta pracuje na czarno Zasówasz jak bury osioł, a łysa wampirzyca i tak ci powie, że nic nie robiłaś cały dzień i że pensje będzie obcinać. Ludzi traktuje się jak robaki, którym nic się nie należy. Najgorzej jest na Kopernika. Klientom radzę brać paragony, bo robiąc zakupy np. na 50 zł wybijany jest paragon na kwotę 1 zł. Dziewczyn nie dajcie z siebie robić niewolników, nie pracujecie tam, a jak już to szybko uciekajcie. Jedyny plus to to, że poznaję się dużo nowych osób i atmosfera jest spoko o ile kierowniczka jest w porządku. Nie wszędzie tak jest bo większość to donosicielki i podlizują się łysej wampirzycy, ale wyjątki się zdarzają.

Marlena

Ten właściciel to jakiś szemrany typ chyba

ola

Witam mam pytanko czy opłaca się iść na rozkładanie towaru do Dyskontu?? i jak długo z tym rozkładaniem schodzi??

ola

Witam mam pytanko czy opłaca się iść na rozkładanie towaru do Dyskontu?? i jak długo z tym rozkładaniem schodzi??

anonim

To co dzieje sie w dyskontach to jakas paranoja. Laski chowaja sobie rzeczy dzien przed tym jak sa przeceny za 1 zl a potem przychodza jak gdyby nigdy nic i sobie kupuja. Szkoda kasy jak jest za 50% to lepiej nie kupujcie wogole. Takie zachowania powinny byc zabronione.

ciuchy

jak sie nazywa chlopak ktory pracuje (pracowal) jako ochroniarz w dyskontach tania odziez. wysoki szatyn

Ciuszki

Jak się nazywa chłopak z center parku, który pracuje jako ochroniarz?

xxx
@Ciuszki 21.06.2015, 09:23
Jak się nazywa chłopak z center parku, który pracuje jako ochroniarz?

Nie jeden tam pracuje bo sie wymieniaja :P

stw

Monika Żarów nie używa mózgu bo jest tam pusto! nic nie wie musi się zawsze pytać Agi bo sama nic nie zrobi! potrafi tylko kogoś opieprzyć do tego nie potrzebuje konsultacji Agi wtedy pokazuje co to nie ona.

asiaasia

a tam narzekacie ;] Przynajmniej ochroniarzy macie przystojnych ;p zwłaszcza jednego szkoda ze niewiem jak sie nazywa

ktoś

nie, w Wielka Sobotę jest nieczynny

Iga

Czy ktoś wie czy jutro tzn w Wielką Sobotę jest czynny dyskont na Piłsudskiego w Center Parku???

agraf

Możecie mi napisac czy jak dyskont jest zamknięty w poniedziałek i jest 50% lub all po 1 to przechodzi to jakoś na dzień wcześniej? Czy coś takiego jest?

Natalia
@agraf 02.04.2015, 14:38
Możecie mi napisac czy jak dyskont jest zamknięty w poniedziałek i jest 50% lub all po 1 to przechodzi to jakoś na dzień wcześn...

Ciekawe jak pomożesz?

agraf
@Natalia 03.04.2015, 22:03
Ciekawe jak pomożesz?

To Iga twierdzi, że może pomóc. Spójrz jakie jest moje pytanie:/

Korek

Jask nazywa sie Szef i skad pochodzi? to wazne mysle ze moge pomoc aby lepiej sie tam dzialo

aga
@Korek 01.04.2015, 22:17
Jask nazywa sie Szef i skad pochodzi? to wazne mysle ze moge pomoc aby lepiej sie tam dzialo

ciekawe jak mozesz pomóc,skoro nawet nie wiesz jak sie nazywa szef??/?co pozwalniasz wszystkie kierowniczki we wszystkich kilkunastu:):):)dyskontach.nie w kazdej pracy bedzie idealnie i zawsze znajdzie sie kilka osób którym cos bedzie nie odpowiadało.nie ma takiej pracy zeby było super i zarobki i kierowniczka nam pasowała.

Opiekunka

to nie magda tylko monika zuraw ze zdziechowic :) kompletne dno i zero w calym chyba powiecie stalowowolskim. Tam sa zawsze przyjecia bo co chwile sie zmieniaja. nie polecam tam kazdemu a ta monike to kierownictwo trzyma chyba tylko po to zeby gnoic i ponizac innych. Bylam swiadkiem jak do klientki pyskowala a ona sie nie dawala jej. przy nas krzyczy na pol sklepu na swoje dziewczyny ktore biegaja po sklepie jak opentane przez diabla. nie polecam tam nikomu

errr

Stalowa Wola. "kierowniczka Monika"uważam ja za mało inteligentna osobę . Po pierwsze jako "kierowniczka" nie ma pojęcia o niczym wiecznie się o wszystko wypytuje co ma zrobić itd . Jeszcze takiego pustaka na oczy nie widziałam, zamiast zajac sie praca to wiecznie znajduje powody aby wymigac sie od swojej pracy i wrzuca swoja leniwe postepowanie na inne dziewczyny oczekujac szybszego tepa i nadrabinia jej normy. Wiecznie rozmawia przez telefon tak jakby poza nim swiata nie istniał. Po drugie jest arogancka i ordynarna dziewczyna , nie ma szacunku ani do klientów ani do dziewczyn na ktore hłapie tylko po to aby pokazać swoja wyzszosc a zarówno pokazuje ze matka jej nie nauczyła kultury osobistej:)a co najlepsze dostała stanowisko kierownicze tylko dlatego ze to kabel ktory o wszystkim imformuje rzeszów a tam ci uwielbiają takie puste panieneczki szkoda ze nie poimformuje ich jeszcze ile razy dziennie sra i nie rozumie jak moze ta ku....r..wa patrzec prosto w oczy dzieczyna po tym jak obrobia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyna do patrysi a zeby byc bardziej żenująca niż jest potrawi sie rozryczec i zgonic wszystko na innych bo przeciez ona jest tak idealna ze nie popełnia bledów a notorycznie je popełnia ale cóz jesli ktos ma za duze ego i idealny swiat zaczynajac od idealnej i wszystko wiedzącej rodzinie kończąc na idealnym i wszystko wiedzącym Piotrusiu to sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od malego poprzewracalo . Asmieszne jest to ze gra taka laseczke ktora zeruje na swoim chlopakau sutudencie ktory jedynie utrzymuje sie z rety po ojcu w Rzeszowie . Takab wyrachowana su..cza moze byc tylko Monika Zóraw z Zdziechowic

pracownica

Ta monika to sie do niczego nie nadaje jedynie do dojenia swoich koz na wsi Zdziechowice nic nie umie nie szanuje swoich pracownic ma siano w glowie ktore sa przeznaczone dla swoich koz. Bez Agnieszkhp nie daje rade. Fakt ze non stop dzwoni zamiast sie wziasc za robote matol do potegi

cvb

kto ma szanse na awans w tej sieci ?

stw

Monika kierowniczka jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle gada przez telefon i pisze sobie sms zamiast wziąść się za robotę ciągle się kogoś o coś pyta bo ona jest tak pusta że nic sama nie zrobi.

gosc

to te kierowniczki jezdzą tymi autami firmowymi ?

ktos

nie polecam tam pracy. 2lata tam pracowalam i psychika wysiada

stw

Ta kierowniczka Monika to sucz nie z tej ziemi gówniara potrafi tylko rządzić a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi.

Obcy

Wszyscy jestescie tutaj smieszni.Kto byl ten widzial i wie jaka jest Kierowniczka i jak traktuje osoby jak i klientow ktorzy narzekaja na nia. a ten co pisze ze jest tam ok to chyba jest kierowniczka. bo nikt tam jej pracownikow nie lubi to o czyms swiadczy a Szef sklepu nie wiem chyba co sie tam dzieje i jak sie gowniara tak wywyzsza... Zalosna sprawa

aaa

moim zdaniem jeśli tam pracujesz to najlepiej olewać pewne sytuacje i osoby,zrobić co się ma zrobić i iść do domu. a w między czasie szukać innej pracy. a swoją drogą: dyskont na jana pawła to ta sama sieć sklepów, a jednak inna kierowniczka i podobno zupełnie inna atmosfera tam panuje. więc chyba jednak szczypta prawdy jest w tym co tu piszecie....

blondi

Odezwała się kierowniczka aż trzy razy napisała o pracy kamerach i kto ile kradnie

nieznajoma
@blondi 28.01.2015, 22:37
Odezwała się kierowniczka aż trzy razy napisała o pracy kamerach i kto ile kradnie

moze kierowniczka moze i nie teraz juz tam nie pracuje ale pracowałam kilka lat,i wiem ze na poczatku bylo bardzo ciezko i tez myslałam ze zrezygnuje,ale jak w kazdej pracy poczatki sa trudne,ale jak sie dobrze pracuje a nie opiernicza to nikt cie nie zwolni.a zarobki moze i sa małe ale wiem ze co jakis czas sa podwyzki premie za dobra prace, i nadgodziny sa wiecej płacone takze chyba nie jest tak najgozej.apropo paragonów czy inych przekretów to szczerze wogóle mnie to nie interesowalo ja przepracowałam swoje osiem godzin i tyle.wszedzie sa przekrety tak sie ludzie dorabiaja.a apropo nie których dziewczyn co rezygnowało z pracy zaraz albo zostawały zwolnione tego samego dnia to prawda ale sory jak dziewczyna przychodzi do pracy i siedzi za ciuchami i pisze smsy co chwila w pierszy dzień pracy no to ...albo rezygnuje w połowie dnia bo ja plecy bola albo boi sie ze sobie połamie paznokcie to idzie sie usmiac.nie wiem jak jest na innych dyskontach moze zeczywiscie kierowniczki sa jakie sa,tam gdzie ja pracowałam tez nie wszystkie osoby mi sie podobały i miałam ich dość,ale tak jak pisałam ja robiłam swoje i tyle.ITAKZE JA Z CHECIA BYM SIE DO PRACY WRÓCIŁA TYLKO SZKODA ZE NIE MA TAM PRACY ZECZYWISCIE NA PÓŁ ETATU TAK JAK JEST W UMOWIE BO POPROSTU CAŁY DZIEŃ JEST ZMARNOWANY I CHOCIAZ ZEBY BYŁ JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU WOLNY TO BY BYŁO SUPER.

nieznajoma

a kto wam dziewczyny kazuje tam pracowac jak wam sie nie podoba to nie pracujcie siedzcie w domu ja prace polecam.

karolinka789

a co na temat jasła?? w dyskoncie na Kazimierza Wielkiego? Normy zawyżane przez kierowniczke która wiecznie boi sie o "zapas" a kopy po sam sufit, ciągłe ponaglanie, tylko bata brakuje. To co sie tam dzieje to istna masakra. Trefne paragony, instruowanie dziewczyn co mają mówić w razie kontroli. Jeżeli jacyś pracownicy urzędu skarbowego czy inspekcji pracy to czytają to wiedzcie że dziewczyny które poł roku temu były przesłuchiwane w us miały w torebkach dysktafony, żeby szef wiedział co mówią!!!!! miały wyuczone kwestie. Umowa na poł etatu a wszyscy pracują cały, jednym słowem najwiekszy krętacz na podkarpaciu, towar nielegalnie sprowadzany Bóg wie skąd. Kierowniczka wyżywa się na pracownikach gdy ma zły humor. To wszystko jest chore!!

xxxxx
@xx 06.02.2015, 21:50
Soryyy ale nikt nie zmusza was do pracy tam lepiej opierdzielać sie przed telewizorem a mamusia da a tak nawiasem jak ktoś się...

Czy ja zaznaczylam ze praca nie jest zla? Chyba tak. Nie narzekam na prace bo trzeba pracowac czasem ciezko. Tam akurat robota zla nie jest. Tyle ze chodzi mi o kierowniczke. I o ogolny klimat. Obgadywanie dziewczyn o na temat wygladu czy ubioru chyba nie ma nic wspolnego z praca. A bycie chamskim nie buduje zadnego szacunku.

HEla
@karolinka789 12.01.2015, 21:02
a co na temat jasła?? w dyskoncie na Kazimierza Wielkiego? Normy zawyżane przez kierowniczke która wiecznie boi sie o "zap...

NIE MA LITOŚCI DLA KRADZIEŻY, NAWET JEŻELI KTOŚ WYNIESIE COŚ ZA ZŁOTÓWKĘ, JAK MOŻNA KRAŚĆ CUDZĄ WŁASNOŚĆ, CHCIAŁABYŚ, ABY CI KTOKOLWIEK WYNOSIŁ COKOLWIEK Z DOMU? Z JAKIEJ RACJI...?

patryk

A te " kary"wprowadzone przez właściciela dotyczące klientów, którzy są podejrzewani o zmianę ceny, zrywanie metek czy chowanie towaru( nieważne czy to zrobili wystarczy podejrzenie) A nie wspomnę już o wzywaniu policji gdy jakaś babinka wyniesie towar za złotówkę . Pazerny typ,który stoi ponad prawem i wydaje mu się że ma władzę nad wszystkimi.Niech się udławi.Ale kiedyś sprawiedliwość może go dosięgnie.Tylko chyba trzeba jej pomóc.Może rzeczywiście telewizja.

nieznajoma
@patryk 07.12.2014, 21:33
A te " kary"wprowadzone przez właściciela dotyczące klientów, którzy są podejrzewani o zmianę ceny, zrywanie metek cz...

a to wazne za ile ukradła czy za złotówke tu moze ukradła za 1zł a gdzie indziej ukradnie za wiecej jak dla mnie to chyba jest karane i jest przestepstwem.

MANIA

ja tam pracowałam dwa lata w tym czasie była nie jednia kontrola i co z tego kasa w rękę i po sprawie i jeszcze szmaty ciuchy wybrały i tak to się skończyło to tylko nadaje się do telewizji żeby nagrać ukryta kamera jak to wygląda bo on ma duże znajomości nie jedna zgłaszała to do urzędu i co mandaty dostały ten zapłacił a dziewczyna papiery zasrane .JEDYNA BOCJA To to tylko telewizja

xxx

tam jest tak caly czas ,dziewczyny przychodza non stop nowe i nowe i znowu nowe ....widocznie cos jest nie halo skoro ciagle tam sie zmieniaja dziewczyny prawda????

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zawiedziona

900 zł za 6 dni? tj.150 zł dniówka! co ty pier...isz? ja miałam 6 zł na godz i gnojenie od rana do wieczora, po dniu gdzie towar za 1 zł nogi bolały do (usunięte przez administratora) to syf i nic wiecej! pani która ponoć zatrudnia boi sie tzw "kierowników" ! o co (usunięte przez administratora) chodzi? że pracownica nie może nic kupić? ale qpa! stawki gówniane,wykończycie się! nie radzę tam się "pchać"

xxx

Tak jest!zgadzam sie z tym....pracowalam w sklepie w Stalowej woli i sama wiem jak to wyglada..Mloda kierowniczka pomiata pracownikami jak rowniez klientami..to co sie tam dzieje to jest porazka..powinna tam sie odbyc kontrola PIP ze wzgledu na warunki pracy a takze skarbowka powinna tam zajrzec ubrania kosztuja 20 czy 15 zl a na kase nabijaja po 1 zl lub 2 zl chyba ze klient chce paragon to nabija wlasciwa cene o godz 11 i 14 chowaja utarg z kasy zeby sie zgadzalo w razie kontroli jest to jedno wielkie oszustwo zarowno skarbu panstwa jak i wyzysk pracownic ktorym daja 900 zl za 6 dni ciezkiej pracy w tyg gdzie nieraz trzeba zostac po godzinach pracujac 10 czy 11 godzin!!!!praca jest ciezka duzo dzwigania napewno nie sa to normy przepisowe jest to ponad sily kobiet ktore tam pracuja...czy gdybym zglosila ta sytuacje jako byly pracownik tego sklepu udalo by mi sie cos zyskac????jesli ktos sie na tym zna to poprosze o rade

klaudiusz
@xxx 02.12.2014, 10:47
Tak jest!zgadzam sie z tym....pracowalam w sklepie w Stalowej woli i sama wiem jak to wyglada..Mloda kierowniczka pomiata praco...

Wspomniałaś o inspekcji pracy. I w zasadzie każdy pracownik może zgłaszać przypadki łamania prawa. Tym bardziej jako były pracownik ,bo w tej sytuacji nie masz się czego obawiać.A jeżeli się obawiasz to z tego co wiem mają obowiązek reagować wbrew temu co mówią na każdy anonim.Jeżeli chcesz coś ugrać finansowo to sąd pracy. Jeżeli pracodawca łamie prawo ( a tu ma to miejsce ewidentnie) to nie ma takiej opcji aby sąd nie stanął po stronie pracownika _ wiem bo mój znajomy , który należy do tych pracodawców przestrzegających prawa przegrał parę spraw ze swoimi pracownikami.A " lewe" nabijanie na kasę zgłasza się w urzędzie skarbowym.

ja
@xxx 02.12.2014, 10:47
Tak jest!zgadzam sie z tym....pracowalam w sklepie w Stalowej woli i sama wiem jak to wyglada..Mloda kierowniczka pomiata praco...

dlatego że (byłam świadkiem jako pracownica) ci kierownicy sprawia że personel nie ma nic do gadania,nawet pani która zakłada działalność i siedzi na kasie!

janek

Czytając wszystkie wypowiedzi dochodzę do wniosku,że znaczna część problemu leży w kierownictwie sklepów. Nie rozumiem więc dlaczego właściciel zatrudnia niekompetentne kierowniczki, które anie nie są miłe dla klientów ani personelu. To że sklep z tanią odzieżą to nie znaczy, że stosunek do innych ludzi też musi być "tani" i gorszej jakości .Wypowiadam się tu jako klient, który niejednokrotnie był świadkiem niewybrednych komentarzy i wprowadzanie przez obsługę sklepów dziwnych przepisów. Tu zasada "klient nasz Pan" nie obowiązuje.Ktoś się dobrze wypowiedział na temat za kogo uważa się klienta tej sieci.

xxx

w kazdym dyskontow tej sieci jest tak samo wiem bo mialam okazje tam pracowac i znam dziewczyny z innych miejscowosci ktore tez pracowaly w TANIEJ ODZIEZY...nie polecam....no chyba ze jestes bardzo zdesperowana bo niemasz wyjscia;/

ambrozja

A nie wiecie jak jest w Jarosławiu? Jacy ludzie tam pracują i jakie są warunki pracy. Znam tylko z relacji tych koleżanek ,które tam kupują. Marzekają na to ,że klienci są niefajnie traktowani i panują tam dziwne zasady.

xxx

ta jasne kamery...ktore nie dzialaja....ten dyskont to porazka....kierowniczka jest slaba haha wrecz smieszna....a brzydka jak noc ....pozatym jest pusta...no ale taki mamy klimat....

nieznajoma
@xxx 25.11.2014, 22:00
ta jasne kamery...ktore nie dzialaja....ten dyskont to porazka....kierowniczka jest slaba haha wrecz smieszna....a brzydka jak...

a skad wiesz ze atrapy? ja miałam okazje ogladac filmy z kamer akurat co dzieje sie na sklepie w dniu nowego towaru i nie tylko takze z tym to akurat sciemy nie ma.

Zostaw opinię o Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dyskonty Odzieżowe Tania Odzież