Witam, a ja nie zgodzę się z Niektórymi opiniami :) A mianowicie :
Byłem pracownikiem Firmy Magra, 4 sezony i pracowałem na cięższym stanowisku niż kelnerka,bo na kuchni. Kelnerki pracowały po 10 h a my zapieprzalismy i po 15h. Atmosfera rodzinna! Fakt, że trzeba trzymać język za zębami i uważać co się do kogo mówi, ale chyba tak jest w każdej pracy! Pracę oceniają dziewczyny, które ledwo skończyły 18 lat i szkołę ? haha :) cieszcie się, że w ogóle pracowałyście :) , że zdobyłyście jakieś doświadczenie, że macie co wpisać w cv. Jeszcze życie was nauczy ciężkiej pracy :) idzcie na gospodarkę, albo do biedronki towar rozkładać, zobaczycie jak tam jest ciężko :) Myślałyście, że praca nad morzem i to jeszcze w sezonie to leżing, plażing i opierdalażing ? :D
Koleżanka, która została potraktowana mało-drobnostkowo chyba wie za co została wyrzucona? jaki miała szacunek do innych pracowników :)
Jeżeli chodzi o kierownictwo i właścicieli, nigdy nie poznałam lepszych ! P.Wojtek i P. Agnieszka ? tylko brać przykład i uczyć się od nich!
Jeśli Chodzi o wspomnianą Madzię, nie zgodzę się z tym. Fajna dziewczyna, fakt wymagająca, ale jako kierownik ma to narzucone z góry. Jeśli wy mieli byście tak renomowany ośrodek to czy nie dokładali byście wszystkich starań, żeby było jak najlepiej ? Słuchajcie tam pracuje 50 pracowników ! jakby każdy zaczął robić co mu się podoba to by z ośrodka została "obora".
Dziewczyny skazycie sie, że tylko 1200 zł ? Któraś napisała, że 3 posiłki dziennie, ale jakie posiłki ? śniadanie-szwedzki stół, obiad z 2 dań i deseru , kolacje tematyczne i tak samo szwedzki stól. Śniadania obiady i kolacje dla pracowników w dwóch godzinach np kolacja od 18 do 18.30 i pozniej od 21 , tylko jeść i tyć. Jedzenie przepyszne i zadnych chemi, a przedewszystkim zawsze świeże, osrodek dba o pracowników i jeśli ktoś sobie zazyczy diete np bo nie jje miesa, albo jakichs innych produktów jest to jak najbardziej uwzględniane. Ponadto pracownicy moga korzystać z basenu i innych atrakcji :) Można poznać ciekawych ludzi, nawiązać nowe przyjaźnie :)
Po tylu razach bycia tam i pracy nie pamiętam jeszcze ,żeby ktoś kto mówił ze ma już dośc pracy , nie płakał przy wyjezdzie do domu! sam tak miałem:)
Pozdrawiam serdecznie Magra Holiday Club