Ceneo.pl

2.2/5

• Zobacz Nasze biuro
  • Działamy zespołowo. Poznaj nas!
  • Co możemy Ci zaoferować?
  • Kariera w Ceneo
  • Publikacje

Zobacz Nasze biuro

Działamy zespołowo. Poznaj nas!

Co możemy Ci zaoferować?

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Ceneo.pl Sp. z o.o.

Opinie o Ceneo.pl Wrocław

Nie przegap nowości o Ceneo.pl Sp. z o.o.!

Ciekawy

09.04.2026 12:12

Hej. Jak się pracuje w Ceneo? Można zdalnie? Jaki klimat w firmie? Warto aplikować?

Pracownik IT

16.04.2026 09:45

W IT każdy ma dostęp do narzędzi AI w zasadzie bez ograniczeń. W innych działach również korzysta się z AI na co dzień. Co ciekawe, kierownictwo bardzo „aktywnie zachęca” do tego, aby tak się działo. Jeżeli ktoś nie ma licencji na jakieś zabawkę AI, to albo dlatego, że korzysta już z innych, albo sprawa zakupu utknęła gdzieś na etapie formalności.

heheheszki

18.04.2026 09:14

W innych działach rzeczywiście korzysta się z narzędzi AI. Darmowego Gemini, darmowego Chata GPT.

nabuchodonozor

21.03.2026 22:16

Gratuluję Ceneo niesamowitej funkcjonalności. Wchodzę na Apple AirPods 4 z ANC (MXP93ZMA) i w "często kupowane razem" widzę Apple AirPods Pro 2 gen MagSafe USB-C (MTJV3ZM/A) i HUAWEI Watch GT 5 Pro 46mm Active. Na pewno często ktoś kupuje dwa różne AirPodsy i dorzuca do tego zegarek Huawei. No i the best: Obroża FORESTO dla dużych psów powyżej 8kg najczęściej kupowana jest z FORESTO dla małych psów i kotów poniżej 8kg. Dwa psy i to różne to na pewno najczęstsza kombinacja.

16.10.2025 09:44

Chcę aplikować do działu handlowego, ale mam kilka pytań. Czy zamieszanie z Allegro dotyczy też Ceneo? Jest obowiązek powrotu do biur i czuć to całe zamieszanie? Jak przeglądam osoby pracujące w Ceneo na linkedinie to wiele ma status "open to work" z czego to wynika? Jakieś zwolnienia? Czy same odchodzą?

20.11.2025 20:34

Sytuacja w DH jak i całym Ceneo jest dobra. Powrót do biur będzie od stycznia 4:1. Likwidacja biura nie dotyczy Ceneo.

20.12.2025 12:41

Powrót do biura dotyczy całej grupy Allegro. I nikt się nie wypowie za wszystkich, ale statusy na LinkedIn pewnie z tego wynikają. Śledź je i sprawdzaj, czy faktycznie ktoś z nich zmienił pracę. Powrót do biura dotyczy wielu firm, więc pewnie nie tak łatwo znaleźć coś zdalnego. Choć oczywiście zależy od stanowiska.
    Sławek

18.06.2025 00:43

Ceneo promuje fikcyjne sklepy. Ludzie kupują i tracą pieniądze. Ceneo nie panuje nad oszustami i nic z tego sobie nie robią.
    Srokalee

08.10.2025 11:03

Przerabiam właśnie taki scenariusz. Pieniądze przytulili i za nic nie chcą zwrócić. Nie odpuszczę im.
    Antonioni

19.07.2025 18:28

Uwaga na rekomendacje ceneo . Nie sprawdzają dostawców. Zamówiłem w RTV AGD powerbank , rozrusznik samochodowy , pojemność 10000 mAh , na fakturze mam 10000 mAh , a dostałem 3350 mAh . W razie czego mam scany.

10.09.2024 11:30

Każda ryba gnije od głowy i to określenie idealnie opisuje Ceneo. Firma płynie na fali sprzed kilku lat, zarząd uważa, że wszystko jest w porządku, tymczasem konkurencja zajmująca się marketingiem już dawno zostawiła Ceneo w technologicznym tyle, co ma realny wpływ na stagnację oraz regresję serwisu. Niektóre działy Twoje porażki traktują jako swój sukces. Spotkania firmowe to roast, którym cała organizacja się karmi. Toksyczne środowisko - permanentna presja i stres zdejmują uśmiech z twarzy, demotywująca pracowników do czegokolwiek więcej niż niezbędne minimum. Gdybym stanęło po drugiej stronie, po stronie klienta - Ceneo byłoby na końcu moich zainteresowań pod kątem rozwiązań w eCommerce oraz brak nowych, młodych użytkowników. Ceneo to nic więcej niż idealna pozycja w Twoim CV, pozycja która będzie Cię dużo kosztować.

16.10.2024 13:28

Kolego, jest sporo prawdy w tym, co napisales. Ja dodam od siebie, ze realny marketing w Ceneo nie istnieje. Marketing jest tu traktowany jako pozyskiwanie ruchu. Zreszta osoby za ten obszar odpowiedzialne specjalizuja sie przede wszystkim w tym, jak wytlumaczyc fakt, ze Ceneo od kilku lat w najlepszym razie nie rosnie. I tu trzeba przyznac, ze sa w tym bardzo dobre. SEO i SEM to obszary na ktorych marketing w Ceneo sie konczy. Co ciekawe te same osoby, ktore specjalizuja sie w tlumaczeniu dlaczego Ceneo nie rosnie, sa takze ekspertami w ironizowaniu i roastowaniu zza kotary :)
    Kuba

11.08.2024 12:16

Rekrutacja trwała łączenie dwa miesiące (od pierwszego telefonu do telefonu z ofertą pracy). Największym minusem rekrutacji jest nieterminowość. Przypominanie się o sobie odniosło pozytywne skutki.
    Ddjrym

18.06.2024 13:58

Brak informacji zwrotnej po rekrutacji mimo zapewnienia, że taka zostanie udzielona. Brak reakcji na zapytanie o wynik rekrutacji mailowo.
    @Kandydat

27.06.2024 20:44

A na jakie stanowisko?
    Anonim anonimowy

15.05.2024 21:29

Pracujecie zdalnie coś czy wszystkich do biura ściągneli?

30.09.2022 10:13

Czy Ceneo.pl Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    Nick carter

30.09.2022 14:56

Jeszcze jak!
    Andrzej

31.05.2023 13:32

W ciągu 3 lat miałem jedno szkolenie z wzorców programowania (IT)
    Guess_who

06.02.2023 20:07

Po rozmowie rekrutacyjnej do IT dostałem zapewnienie, że otrzymam odpowiedź w ciągu tygodnia, czy tam dwóch. Minęło kilka miesięcy i jakoś się jej nie doczekałem. Dodam że nie jestem jakimś juniorem z ulicy. Bardzo słabe, bo ja byłem w stanie poświęcić godzinę, gdzie na koniec najbardziej istotna była chyba moja odpowiedź, czy zgadzam się na negocjację stawki, której oczekuję (od samego początku wiedzieli ile chcę). Strata czasu, niepoważne podejście do rekrutacji, nie polecam.
    Ciekawa

15.03.2022 01:18

Hej. Może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie, jak w rzeczywistości wygląda praca na stanowisku: wsparcia sklepu ? Dziękuję Miłego
    Agnieszka

24.11.2022 15:17

Czy mogę prosić o więcej informacji jak to teraz wygląda? Jest praca zdalna, hybrydowa? Konkretne godziny pracy są- jedno, dwu zmianowa? Bardziej jest kontakt telefoniczny, czy emailowy ? Jakie wskaźniki są brane pod uwagę przy rozliczaniu pracy?
    Xxxx

19.12.2022 20:50

Praca hybrydowa, jednozmianowa, święta i weekendy wolne. Jest to kontakt mailowy oraz telefoniczny (nie call center ).
    Grażyna

24.11.2022 22:34

Pisaliście ze przez pandemie pracowaliście zdalnie a od maja miał być powrót do siedziby lub hybrydowo… od tego czasu nikt tu nic nie napisał a jestem ciekawa czy faktycznie już wróciliście do standardów przed pandemia czy nadal zdalnie? Jak to jest obecnie?

30.11.2022 10:48

Powoli wracamy, nowe biuro, 2 pietra. Obecnie już pracujemy hybrydowo: raz na jakis czas w biurze, zależy od działu. Teraz są osoby, które chcą przychodzić przez cały tydzień, są osoby, które przychodzą raz w tygodniu. Docelowo (już niedługo) mają być konkretniejsze ustalenia dotyczące hybyrydy typu ile dni w tygodniu i od kiedy. Natomiast czy za rok o tej porze, będziemy full time w biurze - na razie nic nie wiadomo.
    Ross

17.03.2022 14:40

Czy firma posiada biuro w Krakowie?

04.06.2022 19:23

Nie, ale na wielu stanowiskach jest możliwa praca zdalna.
    Radek

29.09.2022 09:40

Julia podpowiem Ci rozwiązanie, które wpłynie pozytywnie na Twoje dylematy. Policz sobie ile energii zużyjesz pracując zdalnie. A później dodaj tę kwotę do Twoich oczekiwań finansowych w zakresie pensji. Nie ma sprawy, lubię pomagać ludziom.
    Meg

17.03.2022 14:29

Cześć, rozważam aplikację na stanowisko specjalisty ds afiliacji. Czy jest się częścią większego zespołu, czy działa jako wolny elektron? Jak wygląda kwestia wdrożenia oraz późniejszych szkoleń? Czy znane są widełki płacowe oraz czy jest możliwość awansu/ rozwoju w Ceneo? :)
    Meg2

04.04.2022 13:44

Polecam się uzbroić w cierpliwość, bo rekrutacja na to stanowisko trwa od kilku miesięcy, oczywiście po rozmowie zero feedbacku i mój przypadek nie jest odosobniony.
    kandydat

24.06.2022 07:30

Mało kto dostaje feedback.
    Zraniona

05.05.2022 11:34

Nigdy więcej. Odradzam.
    Doświadczony

09.05.2022 09:59

Toksycznie!!! Twoją wartość definiuje sympatia grupy trzymającej władzę. Nie liczą się kompetencje. Na porządku dziennym sa personalne docinki, obgadywanie, podcinanie skrzydeł, deprecjonowanie osiągnięć i doświadczenia.
    Kandydatka

14.02.2022 22:47

Rozmowa rekrutacyjna (trwała godzinę z Panią Sylw. + Manager) ponad miesiąc temu, do dzisiaj żadnej informacji zwrotnej, czytałem sporo komentarzy na temat rozmów w tej firmie niestety się potwierdziły, nie polecam
    Meg2

04.04.2022 13:46

Tak! Jedyny feedback, na jaki można u nich liczyć, to chyba tylko brak feedbacku. Bardzo słabe, tym bardziej, że faktycznie kandydaci poświęcają godzinę i nie mogą nawet liczyć na maila z automatu
    Łukasz Sz

18.11.2021 11:43

Oceniam jako kandydat. Brałem udział w procesie na stanowisko: Kierownik ds. Marketingu produktowego. Cały proces rekrutacji (zdalnie) - oceniam bardzo pozytywnie, były 3 etapy każdy był prowadzony profesjonalnie, stały kontakt.
    Boże broń

20.12.2021 16:55

Szczerze radzę zastanowić się 8 x przed przyjęciem oferty, jeśli taka padnie..

18.11.2021 09:19

Czy w Ceneo.pl Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
    N.

01.12.2021 11:36

Jasne że tak.
    Pablo

20.12.2021 08:38

Ja usłyszałem, że mogę znaleźć sobie na YouTube.
    Lewak

31.10.2020 22:03

Czy w firmie jest dział marketingu?
    Między młotem a kowadłem

25.10.2021 13:36

@Krychu Kiedy po 23 zamiast pójść spać sprawdzasz opinie na goworku :DDD No to drogi @krychu. Tutaj panuje zasada KMWTW. A wie niewiele osób - ci najbliżej ucha "prezesa".
    Były kandydat

01.12.2021 19:51

Mógłbyś chociaż nie kłamać. Nie znam żadnej osoby której odpowiedzieliście po rozmowie rekrutacyjnej, w tym mi, mimo że zarówno napisałem smsa jak i upominałem się 2 razy z prośbą o feedback na mailu. Nie znam drugiej takiej firmy jak wy co nie szanuje tak ludzi i ich czasu. Jak widać po ilości polubień innych wiadomości i dislajków waszej a takze innych opiniach to tez widać jak jest. Nielicznym osobom to Wy chyba odpowiadacie co najwyżej. Ale cały czas udajecie ze nie widzicie problemu xD

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ceneo.pl?

Kontakt - Ceneo.pl Sp. z o.o.

Grunwaldzka 182 60-166 Wrocław

Branża główna: Content marketing

Obserwator ONZ

11.08.2021 11:18

Firma w której mówi się o wartościach, ale się nimi nie żyje. Nie ma długofalowego planu - żyje się od pożaru do pożaru, od pomysłu jednego z dyrektorów do pomysłu. Wielkie braki jeśli chodzi o umiejętności miękkie, zarządzanie zasobami ludzkimi, radzenie sobie z kryzysami, rozwojem i pozyskiwaniem talentów. Każdy kto myśli inaczej otrzymuje łatkę "nie rozumiesz tego biznesu". Nie jest to miejsce dla wyróżniających się charakterów i indywidualistów. Promowana jest uległość i czołobitność. Ale jeśli się ich nauczysz mozesz mieć tutaj bardzo długą karierę.
    Ed.

18.10.2021 23:18

To są Twoje przypuszczenia czy może Twoje doświadczenie? Bo widzę tu pewną sprzeczność.
    Między młotem a kowadłem

25.10.2021 13:34

Nie ma sprzeczności :) Potwierdzi każdy kto przepracuje kilka miesięcy.
    Anna

04.11.2020 23:14

Dlaczego w Ceneo pracuje tak mało kobiet na stanowiskach kierowniczych?
    Mało

13.11.2020 16:44

Mało. Pani dyrektor już nie pracuje. Nie ma ani jednej kobiety na stanowisku dyrektorskim. Na kilkanaście działów jest tylko jedna kierwoniczka od HR. To jest po prostu średniowiecze zarządzane jedynie przez mężczyzn. Liderki pojawiają się, ale to nie one są szefami działów. WSTYD
    Serio...

03.08.2021 16:35

Awans dostaję się za osiągi. To, że nie ma kobiet na takich stanowiskach o niczym nie świadczy. Czy każda firma ma teraz na siłę zatrudniać kobiety na kierownicze stanowiska aby zadowolić feministki? Czasami po prostu z dostępnych kandydatów najlepszy jest mężczyzną, chociaż miałem w swoim życiu kobiety przełożone wielokrotnie i nie twierdzę, że jako płeć są gorsze. Trzeba wziąć też pod uwagę to, że w tej branży zdecydowana większość to mężczyźni. To, że najlepszy kandydat to mężczyzna, nie świadczy o firmie a o kandydatach.

11.07.2021 12:44

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Ceneo.pl Sp. z o.o.?
    Wujek Dobra Rada

12.07.2021 15:49

O funkcjonalności Ceneo.
    Rozczarowana

08.07.2021 13:49

Rozczarowująca firma. Żałuję że nie przeczytałam tych opinii wcześniej i nie dałam sobie spokoju. Najbardziej rozczarowujący jednak jest dział HR. Brak słów, szkoda czasu i życia. To co zarobisz na akcjach Allegro, stracisz na terapię.
    Paweł

20.11.2020 19:16

Miejsce, w którym spotkasz człowieka któremu wydaje się, że jest Stevem Jobsem. Drugiego któremu wydaje się, że jest Pablo Escobarem. Znajdzie się też charakterologiczny sobowtór Edzi Górniak czy łysego z Brazzers. Napewno nie będzie nudno.
    Jarutas

13.04.2021 23:10

Ciekawe kto jest tym łysym z Brazzers :D ? Jak dla mnie firma ok pracowałem ponad 4 lata polecam. Pandemia zmusiła do pracy na HO jak dla mnie to był spory problem nie jestem zwolennikiem takiej pracy. Mam nadzieje ze wszystko wróci do normy. Pozdrawiam
    Yas

02.07.2021 12:41

Made my day!
    K.

12.04.2021 13:44

Mikrozarządzanie level master.
    Michał

28.05.2021 10:56

Nie zliczę ile wartościowych pracowników i super osób odeszło właśnie z tego powodu. Można byłoby założyć drugie takie Ceneo z nich wszystkich...
    Andrew

10.06.2021 08:03

Ludzie nie porzucają pracy, porzucają menedżerów
    Wojciech Mrozik

14.04.2021 18:57

Od: Wojciech Mrozik Wysłano: środa, 14 kwietnia 2021 Prośba o unieważnienie opinii na Ceneo Unieważniam negatywną opinię o zamówieniu 81398 (folia do zgrzewarki) zrealizowaną w CTC Clatronic Sp. z. o.o. Ul. Brzeska 1 45 960 Opole Zamówienie zostało zrealizowane prawidłowo, sprawnie i z dużym profesjonalizmem. Opinię zapewne wystawiłem przez pomyłkę. Następne zamówienie z pewnością zrealizuję w w/w firmie. Pozdrawiam Wojciech Mrozik
    Rekrutacja

14.02.2021 08:16

Miałem taki okres, że bardzo pilnie musiałem zmienić pracę, jedno z moich cv poleciało również do ceneo. Szybki kontakt zwrotny, umówienie się na rozmowe i w końcu sama rozmowa... Takiego zażenowania nie czułem już dawno, osoby rekrutujące na każde pytanie odpowiadały pytaniem, zero konkretów, lanie wody, kiedy zapytałem wprost jakie są konkretne obowiązki na danym stanowisku otrzymałem odpowiedź "domyśl się" XD Szkoda, że nie pytaliście gdzie widzę siebie za 87 lat. Tacy ludzie to dramat, zamknąłem laptopa. Cieszę się, że chwile pózniej znalazlem pracę, w której szanują drugiego człowieka.
    Były kandydat

13.04.2021 02:23

W pełni się zgadzam, babka od rekrutacji wyśmiała mnie za jedno zainteresowanie, a później nie dostałem od nich żadnej informacji zwrotnej mimo zapewnień, że takowa będzie. Nawet po tym jak sam wysyłałem maila z prośbą o to, więc no ta firma to jakiś żart kompletny, a pozytywne komentarze to tu chyba piszą tylko te główne osoby w firmie z anonima aby trochę podreperować wizerunek #ceneoisoverparty jak dla mnie
    Nindża

13.04.2021 18:08

Mój poziom zażenowania jest wprost proporcjonalny do poziomu rekrutacji :) mam wrażenie, że HR tworzą przypadkowe osoby. Rekrutacja zdecydowanie do poprawy. Feedback powinien dawać wskazówkę na przyszłość, a tak serio dostaje się lakoniczny bełkot.
    Tomasz

10.03.2021 13:45

Awanse i podwyżki rozdawane po koleżeńsku. Dla ludzi spoza układu ciągłe mydlenie oczu. Podwyżkę i awans znajdziesz tylko poza Ceneo.

03.04.2021 15:58

Dostałem i awans i podwyżkę... tylko nie wiem z jakiego układu - kurcze, nie pamiętam, żebym się do jakiegoś układu zapisywał... zwłaszcza, że od roku na home office: D

12.04.2021 13:43

Dla kolegów i koleżanek podwyżki po 20% i więcej. Dla reszty max. 5%. Masz się z tego cieszyć bo to i tak wywalczone. Taka prawda.

01.04.2021 11:24

Czy Ceneo.pl Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?

03.04.2021 15:55

Pośrednio - dostajesz punktu myBenefit co miesiąc i tej puli możesz sobie np. zakupić multisport, opiekę, ubezpiecznie itp Punktów spokojnie wystarcza na multisport dla pracownika i partnera (opcja)

08.04.2021 16:17

Tak plus inne benefity
    Masakra

08.04.2021 16:07

Odchodzę to jest chora firmie i wykorzystują ludzi. Taki amazon przed biurkiem...
    potencjalny pracownik

21.10.2020 17:37

Chciałbym zapytać o kilka interesujących mnie rzeczy w Ceneo, które z pewnością są ważne dla wielu potencjalnych pracowników. 1. Jaki jest stosunek kobiet do mężczyzn pełniących funkcje kierownicze (kierownicy/dyrektorzy działów; % oraz ilość)? 2. Czy płace kobiet i mężczyzn są równe na tym samym stanowisku? 3. Czy w Ceneo pracują obcokrajowcy? Jeśli tak to jaki jest obowiązujący w firmie język? 4. Jak firma odnosi się do osób LGBTQ+? Czy uczestniczycie w „Marszach Równości” jako firma (wiele firm tak robi)? Czy osoby LGBTQ+ mogą liczyć na wsparcie w Ceneo w razie naruszenia ich praw? 5. Jakie mechanizmy są stosowane i co jest robione, aby nie dopuszczać do (usunięte przez administratora)i molestowania seksualnego w pracy? 6. W jaki sposób motywowani są pracownicy (nie chodzi tu o owocowe dni i wspaniałą atmosferę)? 7. Czy jest możliwość pracy zdalnej w każdym dziale (sytuacje przed i w trakcie pandemii)? 8. W jaki sposób firma wspiera pracowników w czasie pandemii (darmowe testy, sprzęt, dodatki do pensji)? 9. Czy premie są wypłacane każdemu pracownikowi, niezależnie od tego, czy znajduje się na wypowiedzeniu, czy też nie? 10. Od czego zależy premia, czy są konkretne i przejrzyste KPI, czy też jest to widzimisię przełożonego? 11. Czy utrzymujecie Państwo kontakt oraz czy korzystacie z wiedzy byłych pracowników? 12. Czy pracownicy Ceneo otrzymają akcje Allegro, jeśli tak to w jakiej kwocie? 13. Czym jest GAC? Czy są to pracownicy Ceneo? Temat był już poruszany na forum, ale nie doczekał się odpowiedzi. Liczę, że ustosunkujecie się Państwo do tych pytań, a post nie zostanie skasowany. Zachęcam również obecnych i byłych pracowników, aby podzielili się swoimi spostrzeżeniami.
    Eks pracownik

05.03.2021 13:37

1. Więcej mężczyzn zdecydowanie 2. Ciężko powiedzieć, bo rozmowa o wynagrodzeniach jest zabroniona 3. Raczej nie 4. Tego nie wiem, ale wiem że pracują/pracowały osoby LGBT i były traktowane normalnie 5. Tego nie wiem 6. Premie, benefity 7. Tak 8. Nie wiem 9. Nie wiem 10. Nie wiem 11. Hahahaha, nie, osoby które odeszły są persona non grata 12. Kiedys tak bylo 13. Nie wiem
    Ciekawa

03.11.2020 11:39

Skąd taka rozbieżność między opiniami o pracy w Allegro i Ceneo? Skoro to jedna grupa?
    Madam

11.11.2020 19:05

Bo w Ceneo panuje mobbingu.
    Eks pracownik

05.03.2021 13:30

Inne miasta, inne siedziby, inni ludzie. Stąd. To de facto dwie odrębne firmy.
    Andrew

14.12.2020 21:54

To idealne miejsce dla osób, które dopiero zaczynają swoją zawodową karierę. Warto się pośpieszyć, bo marka już mocno blednie w oczach. Sklepy coraz lepiej radzą sobie z samodzielnym dotarciem do klientów. Co do warunków pracy to trzeba przyznać, że sprzęt i biuro mają na przyzwoitym poziomie. Płacą na czas, chyba, że nie przynosisz odpowiednich zysków...spokojnie. Dadzą znać, a przy odrobinie szczęścia nawet sami wyprowadzą cię z biura. Bądź czujny, rób swoje. W najlepszym wypadku przepracujesz rok -a to w tym miejscu niezły wyniki! Powodzenia!
    Jasne

08.01.2021 19:31

Tak tak. Grono 10latków się powiększa. Ludzi powyżej 2 lat jest mnóstwo. To że skończyłeś szybciej nie znaczy że inni sobie nie chwalą.
    Nie dowierzam

04.02.2021 14:07

Że też prezes i dyrektor wciąż mają czas pisać bzdurne odpowiedzi, broniąc się rekami i nogami przed brutalną prawdą. Ceneo to (usunięte przez administratora), a osoby decyzyjne powinny dawno stracić swoje stanowiska. Setki opinii i średnia 2. Z czym próbujecie się kłócić tymi wypowiedziami gimnazjalistów?
    Joanna

07.01.2021 18:14

Czy to prawda, że pracownicy Ceneo mają zakaz kontaktowania się z byłymi pracownikami?
    Radek

08.01.2021 09:04

To nieprawda. Ja kontaktuję się z byłymi pracownikami Ceneo i nie zostałem za to ścięty.

12.01.2021 16:34

Jeszcze lub jeszcze ulubienice z HR o tym nie widzą.
    Wujek dobra rada

20.11.2020 19:33

Jeżeli masz okazję idź pracować do Ceneo, żadne opinie nie tego oddadzą. Po kilku miesiącach zrozumiesz.
    Strajk Kobiet

27.10.2020 23:21

Czy osoby, które uczestniczą w Strajku Kobiet mogą liczyć na wsparcie ze strony Ceneo (prawnik, wolne godziny)? Czy będą wyciągane konsekwencje wobec osób, które w ramach Strajku nie pojawią się w pracy 28 października?
    B.

17.11.2020 20:34

Do kandydatów czytających GoWork(usunięte przez administratora) W firmie pracuje 200 osób i większość tu się nie wypowiada. To, że komuś coś nie pasuje - normalna w świecie sprawa. Chcesz, zmienić pracę - spoko, działaj (a czy chcesz pogadać przed rzuceniem papierem, co jest nie tak?). Podoba się w pracy? Super, działaj dalej;). Czy w firmie są możliwości rozwoju i ciekawe przypadki? Tak są. Czy zdarza się nudna i żmudna praca? Oczywiście! Każda firma ma swoje plusy i minusy, naiwny jest ktoś kto sądzi inaczej. Uważasz, że wszędzie lepiej niż w Ceneo - patrz wyżej i powodzenia w życiu;) Do Ciebie należy czy bilans plusów i minusów jest akceptowalny, Nie ma też linii politycznej. Można sobie luźno pogadać w swoim gronie o czym się chce... ale to wszystko. Firma to miejsce pracy, a nie polityki więc firma się miesza w sprawy niezwiązane z ecommerce itp. Jestem w stanie zrozumieć, że niektórzy mogą mieć inne oczekiwania ale tak to tutaj, póki co nie działa. PS. Jak czytam negi, to nie wiem czy my w tej samej firmie pracowaliśmy. Naprawdę polecam dystans.
    Pablo

19.11.2020 23:20

Sztywniutko jest! Szkoda tracić czas na komentarze. Lepiej zająć się akwarystyką. Albo sprawdzić jak historia cen przed Black Friday? Albo czy żaden bezdomny z Łodzi nie myśli o otwarciu nowego sklepu przed świetami? Sztywniutko jest! Nie przejmować się tymi co za plecami sieją ferment.
    Michał

15.11.2020 22:34

Fajna firma, w której można się rozwijać, uczyć od kompetentnych przełożonych. Decyzje zapadają tu szybko i nie są zmieniane 3 razy w ciągu dnia jak w innych firmach. To co jest dla mnie bardzo ważne to przyjazne podejście do problemów zwykłych pracowników i takie ludzkie zrozumienie. Home office zawsze był standardem i nikt nigdy nie robił z tego powodu problemu. Tylko, że to nie ta firma:)
    Beny

18.11.2020 21:52

Hahaha no właśnie. Nie ta firma.
    Paweł

14.11.2020 23:12

Miałem okazję pracować w Ceneo. Pierwsze dni były zachwycające, tyle możliwości, tak wspaniałe produkty, tyle można tu osiągnąć. Niestety to wszystko ułuda. Pomysły są tłumione, przełożeni podcinają skrzydła, donosy to codzienność, konflikty i rozgrywanie ludzi ich jest chlebem powszednim, pensje niższe niż średnia, benefity marne, a HR broni firmy, a nie rozwiązuje problemy. Smutna firma dla smutnych ludzi.
    Kamil

14.11.2020 15:54

Dobra firma. Przekonałem się w niej, że HR reprezentuje interes firmy, a nie pracowników. Wiele człowiek się w niej nauczy. Dobra szkoła życia.

Zostaw merytoryczną opinię o Ceneo.pl Sp. z o.o.