Orbis

Warszawa - Sofitel Victoria
Wrocław - Ibis

5. Opinie o Orbis S.A.

Opinie o Orbis Warszawa

Nie przegap nowości o Orbis S.A.!

Miam

20.01.2017 08:17

Mam pytanie czy aktualna jest oferta dla kucharza w Szczecinie?
    zielona

16.01.2017 13:08

hey..aplikuję na pokojową w Szczecinie...czy ktoś może mi powiedzieć więcej o tym jak i co się tam dzieje?co z płacą i obowiązkami? help.
    Mamba

10.01.2017 16:57

Super, super praca polecam jak ktoś zna języki obce i jest pozytywnie nastawiony do pracy.
    2i2

18.10.2016 09:10

czy jak chcę was być szefem kuchni to jest prestiż na stanowisku?
    aro

18.09.2016 10:53

Możesz wybrać jakie chcesz staoiwsko bo jest ich trochę do wyboru poza tym znana firma wiec płacą adekwatnie do kompetencji.ara
    Ttgjj

18.09.2016 07:57

Pracuje krótko na recepcji. 2000 netto. Ekipa zajebista
    MonikaS

27.10.2016 13:07

hej. a czy na rozmowie sprawdzają Twój poziom języków obcych?
    Gos

12.11.2016 23:08

Tak
    fvgb

15.06.2016 12:05

@bonzo no ale czy moglbys podac jakeis konkrety? bo widze ze sporo maja teraz ofert pracy i chcialobym sie czegos dowiedziec
    Marta N.

06.05.2016 00:54

Bardzo podobała mi się Pani rekrutująca z Orbis Group w Warszawie. Kiedy po rozmowie firma ostatecznie nie zatrudniła mnie na stanowisko, Pani zaproponowała mi kandydowanie na inne, które też było dla mnie interesujące. Ostatecznie stanowisko zajął ktoś z wewnątrz, co zawsze ma pierwszeństwo, ale to też wiem tylko dlatego, że Pani była ze mną w stałym kontakcie i o wszystkim informowała. Bardzo miłe doświadczenie rekrutacyjne.
    Przyszlypracownik?

31.03.2016 17:32

Wiecie moze jakie sa zarobki na st. Koordynator sprzedazy w novotelu?
    mika

14.03.2016 21:55

nie wszystkie firmy dbają o pracowników, jeżeli orbis oferuje umowę o prace i do tego dobry socjal @pikolo to się nie zastanawiaj tylko aplikuj na to stanowisko

Kontakt - Orbis S.A.

Bracka 16 00-028 Warszawa

Branża główna: Hotele, noclegi

robok

11.02.2016 20:28

Cały czas pojawiają się jakieś oferty pracy, ale wiadomo, że jest to związane z ciągłym rozwojem orbisa. Ciekawe jest ogłoszenie na koordynatora ds. konferencji i bankietów, bo zapewniają nawet prywatną opiekę medyczną.
    tama

25.01.2016 22:14

No tak uyt, jesli kogoś interesuje praca na recepcji to owszem jest ogłoszenie. Mnie bardziej interesuje tutaj posada kelnera, wymagana nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista, dyspozycyjność i mile widziana aktualna książęczka sanitarna.
    uyt

13.01.2016 19:45

@niemek dokladnie sie z Toba zgadzam, jezli komus zalezy to sam moze sie przekonac jak jest, teraz to mozna wlasnie sie zalapac do pracy u nich jako recepcjonistka
    niemek

14.10.2015 02:15

@mika - oczywiście, że najlepiej można wyrobić opinie jak samemu spróbuje się sił w zawodzie chociążby szefa ds. eksploatacji technicznej. Branża hotelowa jest wymagająca i wymaga się profesjonalizmu na każdym stanowisku. Ibis ma hotele w całej Polsce i całkiem dobrze sobie radz w branży, a to trudna sprawa dość.
    mika

13.09.2015 23:10

proponuje wszystkim co maja watpliwosci mimo wszystko sprobowac a nie sie sugerowac tym co slyszelismy bo jak wiadomo ile ludzi tyle opinii. orbis teraz przeprowadza wiele rekrutacji na rozne stanowiska wiec mysle ze kazde zainteresowany moze cos dla siebie znalezc. ja osobiscie sama chce sprobowac dostac sie na stnaowisko recepcjonistki
    Opacz

27.01.2015 10:00

Jeżeli kogoś jakoś mocno interesuje praca to powinien szukać samych ofert pracy. Wydaje mi się, że kto jak kto, ale Orbis je wystawia na portalach zewnętrznych. Odnoszę wrażenie, że są firmą dosyć zorganizowaną i wszelkie informacje udzielają na rozmowie rekrutacyjnej, także jeżeli ktoś miał przyjemność w niej uczestniczyć to może się podzielić jej przebiegiem ...
    gładki stefan rybka

12.01.2015 16:47

jako osobę zainteresowną pracą w Orbis SA możecie udzielić mi pewnych kilku informacji? a mianowicie chciałabym wiedzieć na jakie godziny zmiany i w jakie dni pracuje się w tej firmie? bardzo mnie interesują wymagania jako ten pracodawca stawia w procesie rekrutacyjnym nowym pracownikom, pomożecie mi?
    dsar

13.12.2014 18:31

a ktoś wie na temat atmosfery w tej firmie? Jakie obowiązują godziny pracy na tym bądź podobnym stanowisku w tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika?Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? uprzejmie proszę o odpowiedz dziekuje bardzo i pozdrawiam.
    franz

30.10.2014 16:04

Jak bardzo zmienil sie Orbis od lat '90? Kiedys to byla kluczowa baza hotelowa w Polsce. Nie mozna o tym zapominac. Z tego powodu nalezy im sie szacunek. Z drugiej strony przy tak olbrzymiem konkurencji nie wiem jak oni sobie radza. Czy pracownicy są objęci jakimś pakietem socjalnym? Kiedys chyba byl
    Magda

13.01.2014 17:22

Witam, Czy moglibyście opisać atmosferę w hotelu, zwłaszcza u Pań sprzątających pokoje. Jestem zainteresowana pracą w tym hotelu, ale nie wiem czy warto aplikować.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Orbis?

Zostaw merytoryczną opinię o Orbis S.A.