Orbis S.A.

3 Dodaj opinię
Orbis S.A.
3 50 6 1

Opinie o Orbis S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

Proszę, abyś nie wprowadzała użytkowników w błąd, ponieważ na forum GoWork.pl nie zachodzą żadne - jak określiłaś - "manipulacje". Każdy ma prawo wypowiedzieć się na forum niezależnie od tego, czy pisze o firmie w sposób pozytywny, czy też nie. Jednak istnieje tu regulamin, który obowiązuje nas wszystkich. Jeżeli dany komentarz został usunięty to zapewne nie był zgodny z regulaminem forum lub/i polskim prawem. Jeżeli masz wątpliwości, zawsze możesz zwrócić się do administracji serwisu: admin@gowork.pl

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maksik
 Opinia

jak na początek ok zarobki i fajni ludzie, chociaż pracy jest sporo. pisze o pracy na recepcji w Warszawie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@maksik 20.11.2018 21:52

Dziękuje za informacje na temat warunków pracy w konkretnej lokalizacji. Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat pracy w Orbisie? Czy poleciłbyś tę pracę młodym osobom, które posiadają już niezbędne kwalifikacje jednak mają niewielkie doświadczenie? Czekamy na Twój komentarz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maksik
 Opinia
@Julita 21.11.2018 11:38

Jasne, od początku masz wszystko tłumaczone, przechodzisz wdrożenie i uczysz się nowych kompetencji. Ludzie są naprawdę spoko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@maksik 29.11.2018 19:07

Swoją wypowiedzią zapewne nieco uspokoiłeś osoby, które aplikowały do Orbis i nurtowało ich, jacy ludzie pracują w tym miejscu. Czy masz jakieś wskazówki dla osób, które czeka rozmowa kwalifikacyjna? Podpowiesz nam, co zrobić, by najlepiej na niej wypaść?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klunton
 Opinia
@maksik 20.11.2018 21:52

tyle slodkich wypowiedzi na temat firmy, ale nikt nie wpadł na pomysł, żeby napisać coś o zarobkach. Ludzie, czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem? do sedna: ile proponują na początku Recepcjoniście w Warszawie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elatula
 Opinia
@maksik 20.11.2018 21:52

Co rozumiesz przez "ok zarobki"?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oszukana jak dziecko
 Opinia
@Elatula 19.12.2018 22:07

Witaj . Nie wiem ile w Wawie ale w Łodzi mozesz liczyc na (usunięte przez administratora)brutto. Z tego co wiem to stawki nie odbiegaja od siebie w całej Polsce. Własnie sie zwalniam z tego cyrku. Poswiecilam im ponad 8 miesiecy zycia i tylko slyszalam obietnice. Jedna kpina.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elatula
 Opinia
@Oszukana jak dziecko 26.12.2018 00:28

Zawsze jakoś cieplej mi się robi jak słyszę że ktoś się zwalnia ???? a co do zarobków (usunięte przez administratora)brutto to nie są "spoko zarobki" w każdym markecie się tyle dostaje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elatula
 Opinia

Zarobki niskie. Brak możliwości rozwoju. Kierownictwo obsadzane ludźmi z zewnątrz którzy nie koniecznie ogarniają co trzeba. Hotel oszczędza na czym się da. Klienci potem marudzą. Pracowalem 4 lata. Generalnie nie polecam. Novotel w Szczecinie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanować pracownika

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia

Ile obecnie można zarobić jako recepcjonistka?

Pomocna?
Tak57Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia

Ile obecnie zarabia się na recepcji?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beata
 Opinia

Jakieś opinie na temat pracy w charakterze recepcjonistki? Hotel Mercure Gdynia, z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beata
 Opinia

Czy jakieś opinie na temat pracy w charakterze recepcjonistki - w Trójmieście ? Z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Orbis S.A.? Napisz o tym!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
TakNie
juli
 Opinia

Pracuję od niedawna, jest ok, ludzie mili i pomocni. Zarobki w porządku. Polecam.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Tak świętujemy zdobycie tytułu Aon Best Employer 2018 w Polsce :) Szukasz pracy? Dołącz do nas!

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia

Jak się pracuje? Może ktoś podpowie, warto aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? nie mogę nic namierzyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Iza 16.12.2017 19:10

Oczywiście, zapraszamy do odwiedzenia naszej strony rekrutacyjnej: http://hotelovekariery.pl/oferty-pracy/ :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Grupa Hotelowa Orbis zdobywcą prestiżowego tytułu Aon Best employer w Polsce 2018! Zapraszamy na relację:
Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@anonymous, czy tego typu sytuacje były zgłaszane gdzieś do przełożonych? Może to by pomogło w tej sprawie? A masz informacje jak pracuje się w innych działach? Czy oprócz pensji podstawowej można liczyć na dodatkowe benefity pozapłacowe? Czy jest tu jakaś osoba, która może ostatnio była na rozmowie w Orbis? Podzielcie się opinią z innym użytkownikami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Nie przesadzajcie z tym uciekaniem. Dobra firma to nie znaczy , że wszystko jest idealne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Klara - a możesz napisać nieco więcej? Być może firma się rozwija, stąd nowe oferty pracy. Właśnie pojawiło się ogłoszenie dla kandydatów na stanowisko recepcjonistki - jakie są proponowane warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Czy Orbis SA zapewnia dodatkowe benefity, np. prywatną piekę medyczną?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K
 Opinia
@Julita 10.08.2017 15:23

Warunki finansowe zależą od doświadczenia, stanowiska i innych czynników jak w każdej firmie. Benefity są i to sporo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
 Opinia

Taka fajna firma i nie daje mi spokoju dlaczego nawet oni maja takie potrzeby kadrowe? Czyżby braki fachowców na rynku pracy dawały się we znaki firmom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
madziks
 Opinia

Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w Orbisie - fajna załoga, dużo benefitów, szkolenia. Polecam wszystkim, którzy lubią pracę z ludźmi i szukają miejsca na dłużej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Konrad
 Opinia

Świetna firma to i praca jest fajna. Jeszcze nie tak dawno nawet marzyć o pracy w takiej firmie nie było sensu bo była poza zasięgiem. Czy praca w inwestycjach jest jeszcze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaangażowana pasjonatka hotelarstwa
 Opinia

Pracuję już kilka lat w Orbis. Ugruntowana pozycja na rynku, duża firma notowana na giełdzie, gdzie nie ma mowy o działaniu wbrew lub na granicy prawa. Jest Uklad Zbiorowy i działające związki zawodowe wiec prawa pracownika są mocno przestrzegane, m.in. system premiowania rzetelnie rozliczany, jubileusze itp. Szkolenia dostępne na wyciągnięcie ręki właściwie codziennie w temacie szkoleń coś się dzieje. Żadna inna firma jeszcze tyle we mnie nie zainwestowała jeśli chodzi o szkolenia, w tym studia podyplomowe, indywidualny kurs językowy i inne z mojej dziedziny pracy. Opieka medyczna, elastyczny czas pracy (w zal od stanowiska), praca z domu. Wartości firmy to m.in. zaufanie i szacunek i w takiej atmosferze pracuję.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaangażowana pasjonatka hotelarstwa
 Opinia

Pracuję już kilka lat w Orbis. Ugruntowana pozycja na rynku, duża firma notowana na giełdzie, gdzie nie ma mowy o działaniu wbrew lub na granicy prawa. Jest Uklad Zbiorowy i działające związki zawodowe wiec prawa pracownika są mocno przestrzegane, m.in. system premiowania rzetelnie rozliczany, jubileusze itp. Szkolenia dostępne na wyciągnięcie ręki właściwie codziennie w temacie szkoleń coś się dzieje. Żadna inna firma jeszcze tyle we mnie nie zainwestowała jeśli chodzi o szkolenia, w tym studia podyplomowe, indywidualny kurs językowy i inne z mojej dziedziny pracy. Opieka medyczna, elastyczny czas pracy (w zal od stanowiska), praca z domu. Wartości firmy to m.in. zaufanie i szacunek i w takiej atmosferze pracuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirka
 Opinia

Co słychać w firmie? Tak mało piszecie czyli jest dobrze a tak dużo osób potrzeba?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olinek
 Opinia

Pracuje w Orbisie. Fajny zespól ludzi, dlatego polecam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Moruska
 Opinia

Rzucić jedno słowo złe o firmie, to ma być ocena,? Orbis to super historia.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Amator
 Opinia

Czy może mi ktoś odpowiedzieć jaki jest powód, że Orbis ma tak długa listę ofert pracy? Bardzo się tym faktem ucieszyłam ale również bardzo zdziwiłam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
scvt
 Opinia
@Amator 13.07.2017 09:46

myślę, że większość tak dużych firm ma dużo ofert pracy, bo rekrutują wielu pracowników, przy takie liczbie hoteli to wcale nie dziwi

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klara
 Opinia
@Amator 13.07.2017 09:46

Rotacja. Niewielu wytrzymuje ;)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monik
 Opinia

Czy aktualna jest oferta pracownika rezerwacji w Krakowie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mańka
 Opinia

Pewnie mogę tylko pomarzyć o pracy w takiej firmie. Jak firma jest dobra to i kandydatów jest wielu. Słyszałem od znajomego wiele dobrego o firmie i mogę jedynie pozazdrościć. Orbis to tradycja i prestiż i jak widać na forum nie ma specjalnie negatywnych opinii.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Orbis SA
 Opinia
@Mańka 23.07.2017 23:10

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony i złożenia aplikacji do naszej firmy. Dla nas ważny jest każdy kandydat, jego otwartość i entuzjazm. Oferujemy różnorodne stanowiska pracy, jak również mamy bogatą ofertę stażową.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Mańka 23.07.2017 23:10

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony i złożenia aplikacji do naszej firmy. Dla nas ważny jest każdy kandydat, jego otwartość i entuzjazm. Oferujemy różnorodne stanowiska pracy, jak również mamy bogatą ofertę stażową.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbi
 Opinia

Bardzo interesuje mnie oferta pracy w Orbis-ie. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat podstawowych warunków jakie firma stawia kandydatom do pracy na stanowisku inspektora obsługi pieter?Dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Norbi 19.07.2017 12:10

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Wszystkie informacje dotyczące wymagań, jak również aktualnych rekrutacji prowadzonych na stanowisko inspektora obsługi pięter znajdują się na naszej stronie: http://www.orbis.pl/kariera/oferty-pracy. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasm
 Opinia

Od kilku miesięcy pracuję w biurze zarządu. Fajna atmosfera pracy, ludzie przyjaźni, co bardzo ważne zwłaszcza na początku, gdy człowiek musi odnaleźć się w nowym miejscu. Zarobki jak wszędzie uzależnione od stanowiska i doświadczenia, sporo benefitów i szkolenia. Ogólnie polecam :)

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Orbis S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orbis S.A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny