Jelcz

• Dziuplina
  • Stary Otok
  • Czernica

3. Opinie o pracodawcach Jelcz-Laskowice
  5. Opinie o Jelcz Sp. z o.o.

Opinie o Jelcz Jelcz-Laskowice

Nie przegap nowości o Jelcz Sp. z o.o.!

Franciszek

29.01.2021 19:12

Dokładnie. Ludzie,w żadnej firmie nie ma już takiego stanowiska! Nawet liderzy zespołów pracują razie że swoim zespołem,żeby wiedzieć potem za co ludzi rozliczają. (usunięte przez administratora)

17.02.2021 22:42

Zgadza się Lider robi razem z zespołem,służy radą. Robi razem,żeby wiedzieć ile można i jakie są bolączki. A nie czasy mierzyć, chyba sprinterom

12.02.2021 21:44

Jak obserwuję w Jelczu panuje bezkrólewię.

14.02.2021 09:30

Jedynym królem był Łopata

12.02.2021 22:29

Jak bez kwalifikacji? A przynależność do WIGRY 3 BYŁA ?.
    Wszystko wiedzący

07.02.2021 11:38

Jest super!!! Związki Zawodowe, w interesie nie swoim, a spółki kreują politykę kadrową, co morale buduje. Naczelna w mini kontrakty załatwi, a jak komuś się nie spodoba to marketingowcy mięsem go obrzucą. Powinno zacząć się kronikę pisać.

07.02.2021 22:51

Wigry 3 to szkodnik jakich mało na szczęście prostataprzyrasta.

07.02.2021 21:55

Lasery przodem.

07.02.2021 21:53

Związkowe ekspert górą.

30.01.2021 11:31

31.01.2021 13:06

Super szef ma wiedzę i doświadczenie,pomysły. A ten pozwala na nicnierobienie i klepie premie swoim,, bo drży o posadę i szuka poparcia.
    Zenobiusz

29.01.2021 19:10

Wiecie jak zrobić karierę na spawalni? Trzeba być czopkiem kierownika spawalni, mieć postepowanie mobbingowe z wynikiem negatywnym, to za karę dają stanowisko kierownika zmianowego. Tak się dzieje na całej spawalni,a w szczególności na kabinach. Firma osobie bez umiejętności spawania zrobi papiery, a potem i tak dostaje posadę KAPO,siedzi i tylko notuje

27.01.2021 21:57

Tyran 350 .Znasz to powiedzenie uderz w stół a nożyce się ideową "
    Pukaczu

27.01.2021 18:55

Witam, czy w firmie Jelcz sp zoo pracują fajne dziewczyny?

22.01.2021 23:35

A redaktor śledczy naoliwił gilotynę?.
    ST

28.12.2020 14:28

Co z plagą zwolnień lekarskich ??????????

31.12.2020 08:34

Dodrukują +8 nowych podatków a ten deszczowy najlepszy 3 zł od m2 dachu to dlatego Łopata chciał wyremontować a wodę butelkować.
    Kacper

22.01.2021 17:22

Akurat za 2019 rok, kiedy obaj panowie byli w Jelczu na funkcji odpowiednio dyrektora produkcji i prezesa, przedsiębiorstwo osiągnęło rekordowy zysk we współczesnej historii Jelcza, dwadzieścia kilka milionów złotych.

20.01.2021 22:37

#Zenek Martyniuk dokładnie tak jak mówisz!! Kierownik jak i jego mistrzowie i wazeliniarze to jakaś pomyłka. Dopóki dyrektor produkcji daje mu wolną rękę i mogą robić co chcą to nic się tam nie zmieni!! Czas na zmiany Pani Prezes, otwórzcie oczy!
    Szukający pracy

17.01.2021 19:31

Witam mam pytanie czy w firmie są obecnie albo będą jakieś rekrutacje na produkcję bądź montaż , pracownik fizyczny? Chciałbym złożyć podanie.
    Wacek

20.01.2021 18:22

Omijaj to (usunięte przez administratora) szerokim łukiem, jest w okolicy tyle firm gdzie pracuje się normalnie, że szkoda zdrowia.
    Zenek martyniuk

20.01.2021 09:38

Dokładnie tak jak mówicie. Kierownik spawalni także nie posiada żadnej wiedzy dlatego tak broni Damiana . W grę nawet wchodzą już kłamstwa ze strony kierownika o tym że jak niebylo brygadzisty to były reklamacje, sterta bzdur żeby ratować swój tylek. Normalnie wszystko szło i co najważniejsze była atmosfera. Jak wybiorą maistra z zewnątrz to nasz kierownik nieprzekaze mu żadnej wiedzy bo jej nie posiada za niego rabia wszystko maistrowie

20.01.2021 16:56

Zenek w zakładzie większość kierowników nie ma odpowiedniej wiedzy gdyż nabory robił prezes CZ obecnie komunalka.Tam liczyło się kolesiostwo a jak przychodził ktoś z zewnątrz to nie mógł mieć więcej rozumu jak miejscowi dlatego takie bagienko. Tak naprawdę na poziomie jest tylko montaż kabin reszta to trzymaj antek ścianę idziemy po pieniądze a prym wiedzie spawalnia i lakiernia.

10.01.2021 09:47

Oczywiście związkowej.

08.01.2021 09:45

Majsternia kabin to już rodzinna spółka, nikomu nie polecam tu pracować, tym bardziej jeżeli ktoś ma wiedzę na temat pracy to już całkiem jest zduszony.
    Frania

31.12.2020 15:37

Nie ma nawet 5 lat pracy w spółce ( dopiero w 2021 roku stuknie pierwsza piątka ) ,nie ma nawet 30 lat życia ,a zostaje mistrzem i to dwóch majsterni . Zgadnijcie o kim mowa ???

06.01.2021 07:19

Akurat z nim współpracuję i jest bardzo sprytny, ogarnięty i super daje radę...bzdury piszesz twierdząc, że wybrani nowi mistrzowie nie mają wiedzy....poprostu zazdrość i nic więcej...

06.01.2021 14:34

Oczywiście odnoszę się do mistrza spawalni i tłoczni bo jak zauważyłeś to po nich spływa tutaj fala hejtu....

30.12.2020 00:03

Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących i tolerujących jelczański URLOP+.

30.12.2020 09:26

Jak jest więcej w roku jak 2-3 miesiące na chorobowym na "kaszel" to powinno się z takim chorowitym żegnać problem jest taki że na pewno należą do związku Wigry 3 i jego nie da się ruszyć a tym samym morale pozostałej załogi upada.
    Cobra

24.12.2020 00:22

Załoga na górze do zwolnienia prywatny inwestor pozdrawiam Panią prezes nic się nie zmieni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jelcz?

Kontakt - Jelcz Sp. z o.o.

ul. Inżynierska 3 55-221 Jelcz-Laskowice

Cobra

21.12.2020 21:01

Miałem nadzieje ze pani prezes zrobi porządek ale się myliłem

23.12.2020 14:06

Porządek może zrobić tylko prywatny inwestor. Państwowe znaczy niczyje - tak to niestety u ns wygląda

20.12.2020 09:58

Życzenia dla firmy są takie aby Mon dalej przymykał oko i zamawiał zarządzający spółką za bardzo nie szkodzili a Łopaciarze kanalizę na wiochach robić i nie mącić.

16.12.2020 20:01

Jak widać bardzo nie wygodne dla firmy są pytania w sprawie mobbingu na spawalni jeżeli komentarze zostają usunięte. Czyli dalej pseudo kierownik i jego mistrzowie wazeliniarze mogą sobie robić co chcą, wynagradzać swoich i karać tych nie wygodnych!
    Julian

19.12.2020 17:07

A jak wygląda sytuacja na innych działach?
    twister

17.11.2020 21:32

Jak wam się podobają zmiany kadrowe na obróbce plastycznej i planowane dalsze zmiany ?? Co o nich sądzicie ??
    Robcio

19.12.2020 14:28

Fatalne, fatalne i jeszcze raz fatalne.

13.12.2020 19:48

Czym dłużej czytam te wypowiedzi jestem za jak najszybszą prywatyzacją. Z drugiej strony wiem, że dzisiejszym rynku światowym jest to nie możliwe. Dlatego potrzebny jest szef który wprowadzi porządek. Musiał by mieć poparcie inwestora. Jedyny kierunek
    Janek ze Mrzeżyna

10.12.2020 22:06

Ci co to wypominają hektary kostki... nie przeszkadza wam remont wejścia głównego? budowa wejścia zastępczego? budowa miejsc postojowych dla wybranych? niekończący się remont dachu? remont pomieszczeń dla związków? remont magazynu? oj ktoś przebił poprzedniego, ale w zamian za ... nie kuje w oczy?
    Ping

11.12.2020 21:48

co nie chcesz aby remontowali, według ciebie lepiej niech się zawali co ?? nikt wam nie dogodzi narzekacie aby narzekac i swoje zawisci rozładować, żenada ja tam chce remonty
    Janek z Mrzeżyna

13.12.2020 13:09

Wręcz przeciwnie. Nie potrafię tylko zrozumieć, że jak jeden ułożył kilkaset metrów kostki, to hejtu nie było końca. Obecnie jest tego 10x więcej i cisza. Jaki z tego morał płynie?
    opinia

13.12.2020 12:46

Nikt nie chce by wrociło to co rok temu było wyzwiska obelgi oczernianie innych za nic wyciaganie prywatnych spraw przeciw ludziaom co sie łopacie nie podobali. NIGDy tego wiecej . NIe chemy łysego co jak piesek wykonywał polecenia dziadziusia i wyzywał ludzi i mobingował i to za nic, za ni, za nic. Jak to sie mowi ...... NIGDy tego wiĘcej
    ???

12.12.2020 15:00

Jak długo w Jelczu będą pracować ludzie (usunięte przez administratora)" itp to nic się nie zmieni bo po prostu nie może koniec kropka.
    Do ???

13.12.2020 12:35

Nareszcie prawdziwe opinie o ktorych popiera cały zakład. Ile jeszcze ta pani od nic nierobienia bedzie udawać ze pracuje DOBRZE NAPISANE
    Ping

11.12.2020 21:43

Czytam te wypowiedzi i od razu widać ze pisze one stara (usunięte przez administratora) stary układ. Odwołali prezesa to sie pojawiły od razu hejty a zaraz potem pojawil się artykuł w gazecie co go napisał pzpr owiec co we Warszawie siedzi i ma pisać bzdury aby tylko obrazic bo sam niczego nie umiał. Wychwalanie łopaty jak boga to jakas kpina bo sasm pamietam jak nas w listopadzie i grudniu rok temu przy maszynach wyzywał bo miał zły dzień. Teraz jest lepszy porzadek i widac ze coś sie dzieje. Wiec nie piszcie głupot bo nikt oprocz starego dziadka, łysego i jego dawnych lizusów w to nie zawierza.
    Racja

12.12.2020 13:35

Oczywiście że wyzywał nie tylko przy maszynach. Ludzi miał za nic. Niech się cieszy że go nikt do sądu za mobbing nie podał.

10.12.2020 16:31

Proszę zapoznać się z artykułem w Auto Świat z 8 września " Nowy pojazd dla wojska" i zrozumiecie o co chodzi HSW może to początek końca dla Jelcza?

11.12.2020 19:41

A co ty zrozumiałeś z tego artykułu? Widać, że niewiele...
    Przyszły prezes

09.12.2020 22:11

Czytajac artykół na Wap Jelcz o zamówieniach przez wojsko samochodów volvo i jednocześnie mądrości na gowork dochodzę do wniosku, że trzeba zwolnić z 20 załogi i przykrócić związki zawodowe. Wtedy reszta weźmie się za pracę i myślenie. Przez lata jelcz produkował samochody 6x2 a teraz nie potrafi. Albo nie ma mocy. Potrzeba silnego prezesa
    Kkk

10.12.2020 13:01

Jesteś żałosny. Przyszły prezes raczej posiada taki informacje z MON-u. A nie z jakiejś strony internetowej. A zapomniałeś człowieku wspomnieć o produkcji strażaka. Dziękuję za uwagę, kurtyna.
    Rambo

11.12.2020 10:34

Warunkiem koniecznym powinien być brak komunistycznej przeszłości
    związkowy leń

11.12.2020 00:19

Nie ten co przyjmuje codziennie funkcyjnych i mnoży dyrektorów na miarę konglomeratu zatrudniającego tysiące pracowników.Chyba czujecie,że zaczyna śię równia pochyła Historia lubi się powtarzać.Nadzorca rozbiórki Jelcza czeka.A ten co dostał chałupe od zlomiarza to jak się czuje Panie nadzorco ?Beneficjenci tłustych lat upadku fabryki, tragedii tysięcy uczciwych pracowników i czasu obfitych łowów cwaniaków. Jedni nie mieli na chleb a (usunięte przez administratora) budowali domy .Czy domyślamy się o kim mówimy cdn.W spółce jeszcze wielu pracuje którzy wiedzą o kim mowa.
    Niesolidny pracownik

10.12.2020 12:57

Będą podwyżki? I jakieś bony na święta.? Pozdrawiam
    związkowy leń

08.12.2020 20:51

Mam jeden dom i jedno mieszkanie a chcę mieć cztery domy i dwa mieszkania jak to zrobić?.

09.12.2020 08:47

Odpowiedź jest prosta, zatrudnij się w zakupach.
    ???

09.12.2020 14:57

To fakt można też hektar kostki zrobić.

09.12.2020 05:57

Jak czytam kolejne wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że jelcz owi potrzebny jest prywatny inwestor. Na początek zwolniłby że 30 procent obiboków i przykrócił związki zawodowe. Dużo prywaty a mało pracy. Czytam na Wap Jelcz że kontrakty dla wojska wygrywa Volvo a w Jelczu ujadanie.

09.12.2020 13:21

Oczywiście. Prywatyzacja, innego lekarstwa nie ma i jak pokazuje historia raczej już nie będzie.

08.12.2020 13:15

Witam czy jest możliwość Complexowego wykonania remontu dachu w zakładzie? Każdą konkurencję przebiję łopatą.

09.12.2020 08:48

Jest nowy dyrektor od dachów, pewnie ogarnie to bez najmniejszego problemu, był przecież „wybitnym” technologiem od nic robienia.

07.12.2020 21:52

Zadziwiające jak szybko znikają komentarze opisujące negatywnie jelczanskich bożków typu bś????młodzieżówka pilnuje bo zainteresowani nie ogarniają internetu... LS wróć i zrób z leniwcami porządek

07.12.2020 15:42

Co redaktorku z żelem wypłakałeś usunięcie artykułu nt Pana Dalgiewicza.Nie jesteś godzien za nim teczki nosić.Pan J D bardzo kochał takich pracowitych jak ty.Starleś radzę z gilotyny.

05.12.2020 23:32

miernoto śledcza co był lepszy od domu kultury,oj ,oj dzieciaku nie szanujesz kolegów.

05.12.2020 19:22

redaktorze śledczy gilotyna ci zardzewiała tak ciężko pracujesz zmień pracę idź do prywatnej firmy wtedy zrozumiesz za co się tam pobiera wynagrodzenie.Zaczynacie zjadać własny ogon.(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Jelcz Sp. z o.o.