Opinie o Work Service Express

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service Express

Urząd Skarbowy Skarga

Prace za granicą na Polskiej umowie to se w (usunięte przez administratora) możecie wsadzić naprawdę ktoś jest tak głupi żeby na polskiej umowie za granicą pracować? zmarnowałem 5 min rzycia na czytanie oferty pracy za to 0 gwiazdek oszuści :(

Andzej jasiniski

Witam. Co z pracom pszy budowie metra we francji wyjechał ktoś?

Ka

Witam ,czy ktoś jedzie do Francji do pracy peugota przy kompletacji zamówień ? praca ma się zacząć 24.10.2017

ostrzegający

Przestrzegam wszystkich przed oferta pracy we Francji w miejscowości miluna w fabryce peugeota tam nie ma żadnej pracy po prostu francuzi nie chca polakow! fabryka od miejsca zamieszkania ponad 30km te (usunięte przez administratora) w biurze w Katowicach opowiadaja jakies chore wymysły

Work Service Express
pracodawca
@ostrzegający 06.09.2017 18:03
Przestrzegam wszystkich przed oferta pracy we Francji w miejscowości miluna w fabryce peugeota tam nie ma żadnej pracy po prost...

Dzień dobry. Projekt ISS we Francji jest cały czas w toku, wciąż potrzebujemy pracowników. Jeżeli ma Pani jakieś wątpliwości zachęcam do kontaktu z naszym Rzecznikiem Pracownika. Dane kontaktowe: 32 721 57 59 rzecznikpracownika@workexpress.pl

oszukany
@Work Service Express 13.09.2017 14:45
Dzień dobry. Projekt ISS we Francji jest cały czas w toku, wciąż potrzebujemy pracowników. Jeżeli ma Pani jakieś wątpliwości za...

Jak potrzebujecie ludzi cały czas jak tam pojechali ludzie do pracy w sierpniu i pracy nie było nieprzepracowali ani jednego dnia!!! Osoby te sie zadłużyli tylko teraz musza odrabiac te pieniadze w innych pracach !!!!

mikolaj

pracowalem w belgi prefabrykacja robisz wszysto jako pomiotlo niby 14 cos tam euro na godz.po potraceniu za kwatere zrzutki na paliwo a czasami dojazd do pracy 30 km to z tych 14 cos tam euro zostaje z 8 euro nie mowie juz o podatku bo trzeba sie samemu rozliczac a doplaty sa wielkie tak ze trzeba sobie jeszcze odlozyc by za rok miec z czego podatek oddac to jest gra nie warta swieczki i tak wszystko zebrac do kupy zapierda.......sz za 6000 jak kon .pozdrawiam i wiem co pisze pracowalem prawie rok az sobie uswiadomile chlopie co ty robisz tutaj za taka kase.odradzam chyba ze ktos lubi bardzo zapierdal....c to moze sprobowac bo po pracy nie ma nawet ochoty sie piwa napic jednym slowem prefabrykacje w belgi to obozy pracy

zainteresowany

Co chwile tel. odbiera ktoś inny , maja duży bałagan , żadnych konkretów przy rozmowie , słaba organizacja wyjazdu pracownika itp.

mal

uważam , że jest to dobra firma - mieszkania spoko i w Belgii i we Francji

ryszard

Co sądzicie o Malowaniu w Aubenas Francja ? Ktoś coś?

myszka miki

Uwaga, w ofercie pracy jako pokojówka w Amsterdamie rekrutują dla Arbex Services

Judi
@myszka miki 15.06.2017 21:05
Uwaga, w ofercie pracy jako pokojówka w Amsterdamie rekrutują dla Arbex Services

Uwaga? Chciałam pojechać do tej pracy, odradzasz?

Iza

Czy ktoś jechał jako pokojówka do Amsterdamu? Jak wygląda praca i zakwaterowanie?

Janas88.1988@wp.pl

Witam Mam zapytanie czy ktos jechal moze do pracy z firma WORSK SERVICE EXPRES DO NIEMIEC do opieki nad osobami starszymi? Pozdrawiam i czekam na informacje

Aneta
@Janas88.1988@wp.pl 30.05.2017 19:40
Witam Mam zapytanie czy ktos jechal moze do pracy z firma WORSK SERVICE EXPRES DO NIEMIEC do opieki nad osobami starszymi?...

Kolega mieszka w Niemczech ? Lepiej sobie samemu prace dla opiekuna osób starszych załatwić niż pracować za mniej dla agencji która na Tobie zarobi krocie. Pracowałam kiedys na bawarii okolice nurnberg i wiem ze szukają tam sporo osób do pomocy. Pozdrawiam

nick

ludzie jak podpisujecie umowę z tą firmą to wszystko co wam proponują bierzcie wyłącznie na piśmie !!!!!! a jak możecie to wybierzcie inną agencję , znam tą firmę i gdybym wiedział że tak traktują pracowników NIGDY NIGDY nie podpisał bym żadnej umowy z tą agencją NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Work Service Express
pracodawca
@nick 11.05.2017 01:13
ludzie jak podpisujecie umowę z tą firmą to wszystko co wam proponują bierzcie wyłącznie na piśmie !!!!!! a jak możecie to wyb...

Dzień dobry. Z jakim konkretnie problemem się Pan spotkał? Chcąc rozwiać wszelkie Pana wątpliwości związane ze współpracą z Work Service Express serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym Rzecznikiem Pracownika - tel. 32 721 57 59 lub mailowo na adres rzecznikpracownika@workexpress.pl Chętnie odpowiemy na każde pytanie związane z rekrutacją i pracą w naszej firmie.

kriss

Ktoś prcuje przez ta firmę w Belgii jako Zbrojarz ? bo mam ofertę od nich jestem ciekaw jak warunki mieszkaniowe i ogólnie praca tam ??

Labundek

Nie polacam tej firmy,choć przepracowałem u nich kilka lat... Pan koordynator z belgii,powinień kozy paść a nie z ludźmi pracowć. Trzymajcie sie od nich z daleka.

darek123

Work zatrudnia ludzi do Belgi nie nadających się do tej pracy. Ludzie się dosłowie opierdalają i nic nie robią w firmie panuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poprostu dramat co się tam dzieje . Niepolecam !!!

Johny bravo
@darek123 12.03.2017 11:36
Work zatrudnia ludzi do Belgi nie nadających się do tej pracy. Ludzie się dosłowie opierdalają i nic nie robią w firmie panuje...

Jony bravo

J.B.
@darek123 12.03.2017 11:36
Work zatrudnia ludzi do Belgi nie nadających się do tej pracy. Ludzie się dosłowie opierdalają i nic nie robią w firmie panuje...

Pewnie masz na mysli firme Danilith, faktycznie ten spęd to jekas masakra

Fachman

Tak, spaprała się ta firma. Pięć lat temu pracowałem w Worku i było dobrze - kwaterunek i auto francuskiej firmy do dyspozycji i ich firmy koszty. Zarobki nad wyraz solidne i terminowe. Teraz jak to czytam, to odczuwam, że ktoś w Worku przejął stery i dziadostwo się zrobiło.

Plakist

Napisze ogólnie o tej firmie pracował em tam nie długo bo szukali ludzi do aubena pana gassenta przyjechało nas 10 ludzi przed świętami bożego narodzenia obiecywali prace na długo starzy pracownicy wyjechali na święta urlop jak zaczęli wracać to wciągu 3 tyg wszystkich nas zwolnili u gassenta na depo totalny bałagan chodzi mi o rozdział pracy zajerzdzasz na 6 rano czekasz jak idiota czasem nawet do 8 rano fakt wypłata na czas ogólnie to nie polecam

manam

żeby podjąć prace za granicą przez workexpress głownie w belgii to natychmiastowo i bezapelacyjnie trzeba usunąć koordynatora marcina.d który wprowadza jakies gierki psychologiczne i roz....dala cały system jak to robiła była koordynatorka pani debora. Ciagle w ogloszeniach jest ze work express szuka koordynatorow do niemiec i francji gdyz obecni sie nie nadają a pan marcin jest wszechnajlepszym otóż nie!!!! nie zastaawia was spadek ofert prac w belgii przez work express?? Belgwie jak slysza o workexpress i panu marcinie dziekuja od razu rezygnują z kontraktow z agencją work express ktora nie zdaje sobie sprawy ze to przyczyna pana marcina.d on sam nie zdaje z tego sprawy tłumaczac sobie to w jakis dziwny sposób. podsumowują : marcin.d miesza kombinuje i mydli wszystkim oczy a siebie wybiela i stawia sie na 1 miejscu. Work expressie nie bój sie zmian nie ma ludzi nie zastąpionych.

Waldek

Chciałbym przestrzec wszystkich chętnych do wyjazdu do Francji przez firmę Work Express z Katowic.Kochani właśnie wróciłem z Francji po zrezygnowaniu z tej pracy. Jakie są fakty? W Polsce podpisaliśmy z kolegą umowę w W-wie i było wszystko ok. Zajechaliśmy do Chamberry do mieszkania a tam totalna klapa i porażka!!! Mieszkanie w ogóle nie przygotowane tzn. brak mebli,łóżek. Materace mieliśmy chyba przyniesione ze śmietnika bo były obsikane i brudne. Koordynator po głosie wnioskuję że to młody chłopak zamiast przygotować mieszkanie do zasiedlenia przez brygadę to jeszcze chamsko się wykłócał???Dobrze że go tam nie było bo chyba by został zlinczowany?Wyobraźcie sobie po 20-u godzinach podróży marzycie o kąpieli i śnie a tu zero kąpania i nocleg w aucie. Dobrze że chociaż mieliśmy co zjeść?Zrobiliśmy sobie wycieczkę 1750 km w jedną stronę. Tam siedzą tylko Ci którzy przyjechali autobusem. Po napisaniu esm-a do biura w Katowicach Pani stwierdziła że najlepiej dla wszystkich będzie jak zjedziemy do Polski???Chamstwo i brak profesjonalizmu tak mogę skwitować tę firmę w dwóch słowach. Dodam jeszcze że przed nami w krótkim czasie przewinęło się około 40-u ludzi. O czymś to świadczy, prawda??? Kategorycznie nie polecam tej firmy!!!

Oi

W tym momencie nie wiem jak jest, ale mam nadzieję, że dość dobrze będzie, w końcu Work Express Agencja Pracy Tymczasowej jest w stanie znaleźć ludziom naprawdę sensowne zajęcia nawet w najtrudniejszych sytuacjach życiowych, moim zdaniem warto próbować

Nick

Witam wszystkich na forum.. Chciałbym się zapytać ludzi którzy skorzystali pomocy firmy Work Express co sądzą o firmie, jak im się podoba praca np na terenie Niemiec i czy zarobki są adekwatne do pracy wykonywanej. oraz czy miejsce zakwaterowania są dobre czyli bez tak zwanego syfu po lokatorach itp. Czy zarobki otrzymuje się +/- 1300 euro na miesiąc ? czy poniżej grubo poniżej 1000 euro... Chciałbym poznań tylko i wyłącznie opinie ludzi którzy pracowali przez tą agencje bez ingerencji Pana Artura Ragana

ex
@Nick 04.08.2016 09:44
Witam wszystkich na forum.. Chciałbym się zapytać ludzi którzy skorzystali pomocy firmy Work Express co sądzą o firmie, jak i...

Nawet nie wyjeżdzaj z nimi,oszukują na wszystkim począwszy od wypłaty,a kończywszy na opłatach za zakwaterowanie,zawsze coś się nie zgadza z wypłatami,a potem na wyrównanie czeka się miesiącami!! banda krętaczy,nie polecam!!!!

nick
@Nick 04.08.2016 09:44
Witam wszystkich na forum.. Chciałbym się zapytać ludzi którzy skorzystali pomocy firmy Work Express co sądzą o firmie, jak i...

pracowałem i już nigdy więcej nie popełnię tego błędu

tola

Lola - Logistyka Pl to jedna ze spółeczek Worka.

Lola

Logistik PL sp z o.o. co to jest? Opiekunki pracujące w Niemczech rozmawiają z firma Works Express a umowa podpisana przez Log Pl????

Lola

Proszę o informację co to jest Logistyka Pl Sp. o.o.

Sajmon

Jeśli o mnie chodzi to współpraca z Work Express miała dwie strony medalu. Te pozytywne to znakomity kontakt i wyczerpujące informacje w Katowicach, bardzo sympatyczna i solidna pani Ania, uczciwy pracodawca w Belgii. Niestety to co skłoniło mnie do rezygnacji z dalszej współpracy to brak jakiejkolwiek kontroli i nadzoru nad Polskimi pracownikami w miejscu zakwaterowania. O ile praca była przyjemna to już towarzystwo trzech alkoholików po pracy dobijało. Mimo że czterej pozostali koledzy byli w porządku to ta patologiczna trójka destabilizowała odpoczynek i czas wolny innym współlokatorom. Dla tego muszę dać dużego minusa za brak możliwości wynajęcia jednoosobowej kwatery lub lokum na wolnym rynku z dala od "Polskiej" grupy, dodatkowo uzależnienie od wspólnego transportu wraz z tymi typami do pracy i z powrotem. Bardzo chciałem dalej pracować przy basenach bo polubiłem Belgijskich pracowników i kilku fajnych ludzi z Polski ale w tych warunkach uznałem że pieniądze nie są najważniejsze. Koordynator miły i sympatyczny gość, niestety był bardzo zabiegany i widać było że firma nałożyła na niego za dużo obowiązków co powodowało że nie był w stanie nadzorować sytuacji na ośrodku przez co cierpieli normalni i sumienni pracownicy. Od siebie mogę dać pewną sugestię dla firmy Work Express, jeśli naprawdę szukacie solidnych i uczciwych pracowników a nie jakiejś patologi to zachęcam was do rozwiązania jakie zastosował koordynator w innej firmie gdzie miałem przyjemność pracować. W wynajętym hotelu pracowniczym były pokoje jedno i dwu osobowe i specjalnie zatrudniony "gospodarz domu" który pilnował porządku, ciszy nocnej po 22.00, dodatkowo informował koordynatora o problemach lokatorów itp. a osoby problematyczne były zwalniane lub przenosiły się na własny koszt do kwater prywatnych na mieście. Według mnie najlepszym rozwiązaniem była by możliwość wynajmu jednoosobowego pokoju, lokum, nawet płacąc te kilkaset euro więcej, blisko miejsca zatrudnienia, samemu z dala od patologi. Tak żeby styczność z tymi ludźmi ograniczyć do minimum. Mimo wszystko dziękuję za współpracę, tak jak wspomniałem na wstępie firma godna polecenia, pracodawca Belgijski również, ale kwatera obowiązkowo na wolnym rynku.

Sajmon
@komisjoner 21.06.2016 10:06
Proponuję pomieszkanie w ,,super'' kwaterze na Bawarii Alitzheim,to się kolega dopiero dowie co to patologia,o znikan...

komisjoner zdaję sobie sprawę że są gorsze miejsca i gorsze towarzystwo tak jak napisałeś o tej Bawarii ale tak długo jak długo my pracownicy będziemy zgadzać się na wspólne zakwaterowanie tak długo będą problemy. Nie pisałem żeby kogoś oskarżać czy wylewać swoje żale ale ku przestrodze a docelowo z sugestią dla takich agencji aby była opcja wynajmu kwater jednoosobowych na wolnym rynku a nie w polskim kołchozie.

komisjoner
@Sajmon 22.06.2016 15:06
komisjoner zdaję sobie sprawę że są gorsze miejsca i gorsze towarzystwo tak jak napisałeś o tej Bawarii ale tak długo jak długo...

Work nie pójdzie na wynajmowanie prywatnych kwater,bo za nie będzie musiał uczciwie zapłacić z fakturą.A te niby firmowe prywatne to sposób na okradanie pracowników,od nas brali 250 E miesięcznie,a właścicielka domków mówiła,że dostaje od Worka tylko 150E.Na wezwanie o fakturę tej transakcji Ragan udawał głupka i mówił ,że ta nasza ślina którą ma na gębie to tylko deszcz.

romek17

witam panie Arturze mają państwo jakies oferty pracy jako spawacz

Artur Ragan
@romek17 26.04.2016 21:47
witam panie Arturze mają państwo jakies oferty pracy jako spawacz

Dzień dobry Mamy pracę dla spawaczy niemal wszystkich specjalności. Zapraszamy na naszą nową stronę.

Artur Ragan

Dzień dobry Możemy jakoś pomóc? Pozdrawiam

dik 44

bardzo niezetelna firma nie polecam

Były katoen Natie

Witam pracowałem na magazynach katoen natie około 4 miesięcy (2014) na podatku Belgijskim właśnie rozliczyłem się i do zapłaty mam 472 euro. Jestem żonaty i mam dziecko wielkie oszustwo.Nie mówiąc o Polskim picie zarabiałem w euro a rozliczam się w złotówkach jakieś chore wydatki w Belgi. Mój księgowy wyrywa sobie włosy żeby to ogarnąć. WIĘC JAK CHCECIE PRACOWAĆ W BELGI PRZEZ FIRMĘ WORK EXPRESS TO ODKŁADAJCIE SOBIE KASKĘ NA PODATEK

Artur Ragan
@Były katoen Natie 21.03.2016 14:45
Witam pracowałem na magazynach katoen natie około 4 miesięcy (2014) na podatku Belgijskim właśnie rozliczyłem się i do zapłaty...

Dzień dobry Jeśli ma Pan pytania dotyczące podstawy opodatkowania przychodu uzyskanego na terenie Królestwa Belgii, nasz Dział Kadr i Płac chętnie pomoże. Faktycznie, podatki w Belgii należą do najwyższych w Europie i dla nikogo nie jest to tajemnicą. Pozdrawiam

Były
@Artur Ragan 22.03.2016 08:46
Dzień dobry Jeśli ma Pan pytania dotyczące podstawy opodatkowania przychodu uzyskanego na terenie Królestwa Belgii, nasz Dział...

Tak tylko dlaczego odciągacie jedyne 11 procent ja wiem że lepiej wyglądacie w oczach pracowników takie wysokie zarobki ale to obłuda. A Pani z kadr wie tylko tyle że musi wystawić dokument o poniesionych kosztach w Belgi, i tu jej wiedza się kończy.

Artur Ragan

Dzień dobry Konkurencja jak widać od rana na stanowiskach i pluje, jak umie. :) W sumie to krzepiące, że musi się chwytać takich metod. Wkrótce dostarczymy więcej pretekstów do plucia. Polecam zapoznawanie się z kolejnymi ofertami pracy we Francji, Belgii i Niemczech. Pozdrawiam

Francj

Uważajcie na pracę w Damvillers Francja. Oferta na spawacza. Szukają na zastępstwo na tygodnie i następna osoba. Work pcha tam ludzi a Francuzi nie chcą.Jest tam grupka polaczków którzy wciskaja kit dla francuza aby tylko oni i ich zimkowie sie utrzymali na stanowisku. Szeeeeeerokim łukiem ta ofertę omijać

RAMBO
@Francj 01.03.2016 07:56
Uważajcie na pracę w Damvillers Francja. Oferta na spawacza. Szukają na zastępstwo na tygodnie i następna osoba. Work pcha tam...

witaj kolegoniestety trafilem tu do pracy na SERVE I TERAZ MNIE ( usunięte przez administratora ) NAPISZ MI NA KOGO TRZEBA UWAZAC POZDRO KOLEGO AMIASTECZKO JEST CUDOWNE ZAKOCHALEM SIE

Nick

Work Express zaczyna byc firmą niepoważną , chodzi oto , że konsultanci , rekruterzy nie odbierają telefonów od osób chcących zasięgnąć informacji odnoście ogłoszeń o pracę. Spróbujcie się tam dodzwonić to sami się przekonacie.

Artur Ragan
@Nick 26.02.2016 22:44
Work Express zaczyna byc firmą niepoważną , chodzi oto , że konsultanci , rekruterzy nie odbierają telefonów od osób chcących...

Dzień dobry - proszę w takiej sytuacji dzwonić pod numer 32 775 88 80. Pozdrawiam

romek17

witam pojawiła sie oferta u państwa jako spawacz i państwo mieli do mnie zadzwonić jak cos sie nowego pojawi ponownie aplikowałem na to stanowisko

Artur Ragan

Dzień dobry - jeśli ma Pan(i) jakieś konkretne uwagi do standardu zakwaterowania, proszę to zgłosić do Rzecznika Pracownika WE. Wyjaśnimy niezwłocznie. Przypominam też, że warunki płacy i pracy są zawsze omawiane przed wyjazdem. Są również opisane w umowie, którą się wtedy podpisuje. Pozdrawiam

....

Pracownik służy tylko do nabijania kasy dla firmy - nieważne, że za granicą będzie mieszkał w spartańskich warunkach za grube pieniądze, zarabiał marne grosze i pracował bardzo ciężko fizycznie. Nie polecam, trzymajcie się od tej firmy z daleka.

Marson
@.... 11.02.2016 12:06
Pracownik służy tylko do nabijania kasy dla firmy - nieważne, że za granicą będzie mieszkał w spartańskich warunkach za grube p...

Witam pracowałem we francji..było ok dopóki nie zachorowalem automatycznie chciano zemnom rozwiązać umowę niejaki Pan Barc..cwaniaczek..nie polecam tej firmy..pozdro..Marason

Artur Ragan

Dzień dobry - prosze wysłać CV pod pracazagranica_workexpress_pl lub aplikować za pośrednictwem naszej strony.

wojt

Chciałem sie dowiedziec czy są jakies oferty dla Monterów Konstrukcji Stalowych. Na jaki adres wyslac CV? Pozdrawiam

Ala

Ja do nich wysłałam Cv bo interesowała mnie praca w Belgii na pakowaniu kapsułek i nie dostałam odpowiedzi od nich żadnej

Ala

Ja do nich wysłałam Cv bo interesowała mnie praca w Belgii na pakowaniu kapsułek i nie dostałam odpowiedzi od nich żadnej

Artur Ragan

Dzień dobry Każda oferta jest nieco inna, więc proszę o szczegóły pytać pod numerem telefonu 32 775 88 80 lub wysłać pytania pod adres pracazagranica workexpress.pl Pozdrawiam

Spawacz

Witam, 8 lat doświadczenia zawodowego jako Spawacz,uprawnienia TUV ,aktualne. Panie Artur Ragan ,proszę o szczegóły oferty pracy we Francji. Co ile są zjazdy do Polski i czy jest możliwość zarobienia więcej niż 1650 euro, (nadgodziny), jaka jest umowa o prace ? Na jak długo jest praca we Francji? Mam stałą prace w Polsce i chce wyjechać ,tylko,żeby praca była na dłużej

nick
@Spawacz 09.01.2016 22:18
Witam, 8 lat doświadczenia zawodowego jako Spawacz,uprawnienia TUV ,aktualne. Panie Artur Ragan ,proszę o szczegóły oferty pr...

daj sobie chłopie spokój z tą agencją wybierz inną jak możesz

baran

powiem krotko ja bym szerokim łukiem omijał takie biuro , nie zastanawia was fakt ze, setki wpisow pracownikow zostalo usunietych z forum opini gowork oczywiscie dot. forum work expres katowice

romek17

przesłałem Panu cv na mail a to była jakaś pani ale nie znam nazwiska

Artur Ragan

W takim razie poproszę o przesłanie pod adres artur.ragan( )workexpress.pl Pańskiego CV oraz nazwiska rekrutera, z którym Pan rozmawiał. Wyjaśnię to i odpiszę.

romek17

ale powiedziano mi że rekrutacja na spawacza max. do środy przed świętami a wyjazd już po świętach

romek17

rozumiem ale nie wiem kto rekrutuje ponieważ wysyłałem cv i doświadczenie mam itp a zero kontaktu .

Artur Ragan
@romek17 22.12.2015 20:28
rozumiem ale nie wiem kto rekrutuje ponieważ wysyłałem cv i doświadczenie mam itp a zero kontaktu .

Dzień dobry - jeśli uzyskał Pan potwierdzenie, że kandydatura została przyjęta, proszę o cierpliwość - mamy sezon świąteczny i część rekruterów jest nieobecna. Projekty rekrutacyjne na stanowisko spawacza zakończą się po Nowym Roku. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

Artur Ragan

...a wymagania wobec kandydatów na stanowisko to zwykle udokumentowane doświadczenie pracy jako spawacz, certyfikat spawalniczy w określonej w ofercie metodzie (np.MAG), często również doświadczenie przy spawaniu konkretnych elementów lub materiałów. W wielu przypadkach zapraszamy na próbki spawalnicze darmowe przed wyjazdem. Są obowiązkowe i odbywają się w Katowicach. A aktualne oferty sa dostępne nw stronie workexpress pl.

romek17

witam powie mi ktoś jakie wymagania trzeba spełnić jako spawacz żeby dostać sie przez work express do pracy w Francji ponieważ już kilkanaście razy wysyłałem cv i nic tylko odpowiedz ,,odezwie sie nasz rekruter itp ,, i nic dlatego nie mam pojęcia jakie wymagania trzeba spełniać ?

Artur Ragan
@romek17 22.12.2015 15:59
witam powie mi ktoś jakie wymagania trzeba spełnić jako spawacz żeby dostać sie przez work express do pracy w Francji ponieważ...

Dzień dobry - aktualnie rekrutujemy spawaczy na styczeń do Le Cateau-Cambrésis oraz Damvillers. Prosze aplikować za pomoca zielonego przycisku na dole oferty lub poprzez portal jobexpress pl. Proszę w nagłówku maila wkleić nazwę stanowiska. Może Pan zasięgnąć szczegółowych informacji o wymaganiach pod adresem (usunięte przez administratora)

pinokio

Dziekuje za szybka odpowiedz. W ogloszeniach widze ze podawana jest niemiecka stawka mininalna. Czy pieniazki z wyplat sa przeliczane na zlotowki czy otrzymuje sie wyplaty w euro? I czy na spotkanie rekrutacyjne trzeba przyjechac do Was do Krakowa czy wszystko jest zalatwiane telefonicznie i mailowo ?

Artur Ragan
@pinokio 15.12.2015 13:41
Dziekuje za szybka odpowiedz. W ogloszeniach widze ze podawana jest niemiecka stawka mininalna. Czy pieniazki z wyplat sa pr...

Dzień dobry Waluta wypłaty zależy od decyzji pracownika. W wyjątkowych sytuacjach istnieje możliwość załatwienia formalności możliwość drogą mailową. Pozdrawiam

Artur Ragan

Dzień dobry - pracujący w magazynach na terenie Niemiec podpisują z Work Express polską umowę o pracę. Możliwości wyboru miejsca pracy nie ma. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Work Service Express - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service Express