PRO

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Kraków - Firma Pro Sp. z o.o.
Szczecin - Pro Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o PRO Sp. z o.o.

Opinie o PRO Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o PRO Sp. z o.o.!

Ona

19.05.2017 14:05

Niespecjalnie wiem o jakich trikach mówisz- ja mowie o swojej wyplacie, moze Twoja byla/jest mniejsza bo mniej sprzedajesz. Takie ogolniki o dzieleniu sie kasa jak sie nie ma pojeciu o prowadzeniu przedsiebiorstwa swiadcza tylko o Twojej frustracji.
Martin

17.05.2017 12:39

Witam. Jaka jest podstawa na stanowisku PH?
Ona

19.05.2017 13:09

kolego podstawa nie jest wysoka, ok. 2 tys na ręke, ale srednio kolo 4 tys netto mozna wyciagnac. Przy dobrym miesiacu i dobrym zatowarowaniu nawet kolo 6 tki na reke sie zdarza.
Norbi

10.05.2017 09:21

@pakowacz PRO w praktyce stosuje metody TQM. Zostało to docenione przez PIP nagrodą w konkursie „Pracodawca – Organizator Pracy Bezpiecznej”, promującym najlepsze praktyki w zakresie poprawy warunków bezpieczeństwa pracy.
Feliks

03.05.2017 09:58

PRO w swojej ofercie ma pracę dla PH. Czy mógłby ktoś dodać kilka infornacji, słyszałem dobre opinie o firmie .
Kinga

15.04.2017 18:14

Czy może ktoś przekazać trochę informacji o pracy w dziale administracyjnym? Na co można liczyć na początku?

17.04.2017 16:58

Na pewno możesz liczyć na Pana Tomasza , On jest wiernym przyjacielem każdego człowieka , pod warunkiem że stoisz do niego plecami
Jacy

11.04.2017 08:09

A koledzy jaki PH dostaje samochód i jakie realne wynagrodzenie?
Lukas

10.04.2017 19:47

Czy dowiem się coś więcej o pracy dla specjalisty ds. obsługi sklepów internetowych? Czy to praca w terenie? Proszę o kilka podpowiedzi gdyż planuje złożyć cv.
Kacy

10.04.2017 11:39

Proszę o informację. Stanowisko pH jaki samochód czy faktycznie GPS na każdym kroku i jakie wynagrodzenia. Realne a nie wymyślone. Dzięki za pomoc. Może pH z Pomorza się też wypowiedzą?
Mania

18.02.2017 09:50

Szukam pracy w księgowości i widzę kilka ofert ale czy ktoś mógłby troszkę podpowiedzieć o firmie? Kiedyś słyszałam, że to dobra firma ale jak jest teraz.
Agent

06.02.2017 08:38

Czy praca w Hamburgu jest jeszcze aktualna? Mam spore doświadczenie więc może się uda. Jak przebiega rozmowa, czy bardzo wałkują? Jak przebiega organizacja wyjazdu?

30.01.2017 14:46

Ben

30.01.2017 15:54

Dodaj jeszcze ze tej pomocy nie otrzymuje bo przełożony ma o tym mierne pojęcie a firma temu miernemu pojęciu przyklaskuje.
Amir

20.01.2017 15:49

Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem. Wystarczy zobaczyć historię ofert pracy i porównać sobie jak często zmienia się handlowiec na danym regionie. Jakby było pięknie i kolorowo , to nikt nie szukałby pracy. Może plany za wysokie , może produkty za drogie? Najlepiej pojechać na region , wejść do sklepu i zapytać.
Doradca

24.01.2017 10:48

Dla nieudacznika każda praca będzie zła. Generalnie trzeba być kreatywnym i na efekty nie będziesz długo czekał. Za leżenie i biadolenie nikt nie będzie płacił! A może po prostu nie jesteś handlowcem?
Zbychu

18.01.2017 20:53

Drodzy użytkownicy, bardzo prosiłbym o obiektywne opinie. Ponieważ zastanawiam się czy pojechać na spotkanie rekrutacyjne czy nie?
dexter

19.01.2017 09:55

Otwórz oczy. Odpowiedź masz przed sobą.

12.01.2017 20:47

Nikoś

18.01.2017 09:52

Ja pracuję długo i jestem bardzo zadowolony z tej pracy.
Hdd

10.01.2017 19:57

Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych celów ? Konkrety ludzie a nie się drapiecie jak koty..
robson

23.05.2017 14:25

Wymóg to 10-12 wizyt dziennie, także codziennie możesz wracać do domu. Samochód Skoda Fabia 3, choć patrząc po kolegach zostało kilka 2jek jeszcze, trochę mają nabite, ale przyzwoicie się jeździ.
Kegel

20.06.2017 13:23

Podobno w PRO zmieniony całkowicie system płac, podstawa tysiak więcej. Warto się zainteresować. Ja odszedłem bo presja jest duża, trzeba to lubić i trafić dobry teren. Ale ogólnie firma się bardzo rozwija. Powodzenia
Mir

29.08.2016 14:00

Ech te negatywne opinie, nie wiem skąd się to bierze, ale nie zgadzam się z nimi, wiadomo przecież że specjalista w Pro zawsze będzie miał wszystko podane na tacy, generalnie to super sprawa

05.05.2016 11:53

acid

01.08.2016 18:16

Kuleje? jakos nie koniecznie... jak w kazdej firmie rozni ludzie i rozne charakterki ale mi pracuje sie bardzo dobrze.. narzekaja malkontenci i niespelnieni handlowcy... cala reszta dobrze sobie radzi i dobrze sobie zarabia :)HOŁK!
bohun

04.03.2016 20:56

Witam. Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??

21.02.2016 09:15

olo

24.04.2016 15:19

były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ
wojas

16.02.2016 17:12

Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PRO?

Kontakt - PRO Sp. z o.o.

Strażacka 76 43-382 Bielsko-Biała

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
egotyk

05.02.2016 22:01

Bez przesady robert, te ich corsy nie maja 300 tysięcy przebiegu. Wiadomo, ze Ph musi dużo jeżdzić, to przebieg leci, ale to chyba 2-3 letnie auta z tego co słyszałem. Jak dla mnie to super tez, że dają tablet, zawsze ułątwia to pracę.
acid

04.02.2016 08:14

dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....

01.02.2016 15:13

andrzej

02.02.2016 18:09

No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty. Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz? Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami? Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.

24.01.2016 17:48

Nickodem

10.05.2017 12:45

kolego zapraszamy na hale produkcyjna przy ul Londzina w bielsku bialej, gdzie odbywa sie najwieksza produkcja w kraju, znaczaca przewaga nad konkurencja w tym aspekcie, najlepsze poziomnice na rynku, produkt polski. milego dnia !

03.12.2015 14:42

03.12.2015 20:40

Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........
marek

30.09.2015 18:32

ta firma generalnie zajmuje się poziomicami, narzędziami do obróbki no mają sporo tych produktów, taka firma bardziej z narzędziami, technicznymi rzeczami i pewnie tym co pracują w domu i mjasterkują sie przydaja takie rzeczy, ale niektóre są naprawde profesjonlane, więc i na budowie się przydadzą..
ktoś

09.09.2015 14:44

Witaj xyx odpowiadając na twoje pytania Zarobki to średnio od 2,5 do 4 tys (oczywiście wszystko zależny od wykonania planu ale jeśli średnio wyjdzie ci 3 lub mniej). Jeśli chodzi o plany to co miesiąc masz nowy plan (Jak w fmcg) który jest zawsze wyższy od tego z roku poprzedniego w danym miesiącu. Samochody to dość leciwa flota małych samochodów (corsa, fabia) które można użytkować prywatnie ale nie powinno Cię dziwić jeśli usłyszysz od kogoś z firmy gdzie byłeś w weekend bo jest GPS który jest wielokrotnie sprawdzany. Jeśli chodzi o prace tam to polecam jeśli potrzebujesz czegoś na przeczekanie ale jeśli nie masz daru przekonywania każdego do kupna to nie licz na długoletnią współpracę. Mam nadzieję że takie informacje Ci pomogą.

31.08.2015 15:10

02.09.2015 06:48

Maćku zdecydowanie pomyliły Ci się firmy.......
xyz

25.08.2015 09:31

Interesuje mnie zachodniopomorskie
xyx

25.08.2015 09:18

Proszę o szczegóły pracy na stanowisku PH. Zarobki, plany, czy samochód można wykorzystywać do celów prywatnych? Interesują mnie konkretne informacje bez animozji co do osób - one sa wszedzie takie same a pracowac trzeba.
jajakobyły

23.08.2015 10:33

UWAGA! Dla wszystkich szukających pracy w PRO. Opinie z tego forum w większości nie są merytoryczne!!! To często emocjonalne wypowiedzi - jak ten kolegi o nicku PUPU ;-) Albo takie, których celem jest - trudne słowo - DYSKREDYTACJA firmy. Można zapytać - dlaczego? Jak jeszcze byłem częścią tej organizacji, zaczęliśmy bezpośrednio przejmować obsługę sklepów, zamiast posługiwać się pośrednikami (czyli dystrybutorami). Czy mogli się zdenerwować? Jeszcze jak! Czy skorzystała na tym firma - nie mnie to oceniać, ale teraz mają podobno 2 razy więcej przedstawicieli niż pare lat temu. Czy to oznacza że firma się rozwija? Niech każdy uruchomi swój własny mózg i odpowie sobie na to pytanie. I najważniejsze czego tu szukamy na tym forum - ile można zarobić? Jakiś "miszczu" pisze "zarobki max 2500". To zadzwoniłem do kolegów którzy tam pracują, telefony można znaleźć na ich stronie. I się zapytałem. I wiesz co "miszczu" o nicku lewy - ten max to może być nawet piątka. Na konto. Pozdrawiam starych znajomych. Pamiętajcie to powiedzenie o psach i karawanie :-)))
dawny

03.08.2015 12:20

No tak, GPS na wszystkim gdzie się da , wpadasz i wypadasz do Klienta , liczy się tabelka , ilość odwiedzin i wartość zamówień.
rynek

20.07.2015 15:07

Oj dzieje się , dzieje , nie ma spokoju , ani w firmie ani w rynku... Gdzie te czasy z tamtych lat ?
AB

07.07.2015 23:22

Sytuacja w tej firmie jest dynamiczna... A co do spokoju, to zgodzę się z przedmówcą...

03.07.2015 12:18

zadowolony

04.07.2015 15:43

Ja w przeciwieństwie do poprzednika polecę Ci Pro ale tylko pod warunkiem że jesteś ambitna i chcesz pracować. Najwięcej zawsze narzekali Ci którzy chcieli mieć święty spokój, nie wiele robić, a przy tym narzekali na kasę. TAK SIĘ PO PROSTU NIE DA. Albo pracujesz i zarabiasz albo ściemniasz i masz mało na koncie i narzekasz że kierownik czy dyrektor się czepia.
kasa kasowski

04.07.2015 21:53

Ja odbije piłkę , w/g mnie tu nikt nie ma świętego spokoju. Lecz nie o to chodzi w firmach handlowych panie Zadowolony. Jeśli wypowiadasz sie w tej kwestii , to masz świadomość o czym pisałem. Pozdrawiam ,
Paprykarz :)

11.05.2015 18:36

Dawno tu nie zagladalem i widze ze straszny syf tu zie zrobil. Ludzie, troche szacunku bo takie pomyje jak sa tu wylewane to nie idzie nigdzie spotkac. Nikt nikomu nie karze pracowac tam i jesli komus nie pasuje to niech sie zwolni. A nie rzyga na forum. Ja sie zwolnilem w grudniu bo pewne rzeczy juz byly nie do przeskoczenia i mi nie pasowaly. Ale nawet do glowy mi nie przyszlo zeby tutaj wylewac swoje zale. Ludzie ktorzy tutaj sie skarza pewnie zostali zwolnieni za slaby wyniki. Poprostu sobie nie poradzily. Atmowsssfera jeszcze rok czy dwa lata temu byla bardzo fajna dopoki nie zostalo zatrudnionych pare dziwolongow. Tyle. Pozdrowienia dla normalnych!!!

06.05.2015 04:20

kasa kasowski PP

07.05.2015 06:46

Nie podszywaj się pode mnie baranie , to jest forum o pracodawcach a nie o czyimś życiu prywatnym , jeśli jesteś taki bohater zapraszam do dyskusji.
Konir

29.03.2015 19:28

Po czestotliwosci zmian PH na roznych regionach mozna stwierdzic ze cos jest nie tak , albo produkt slaby albo kasa mala , nie dawno lubuskie , potem wielkopolskie teraz inne regiony

27.03.2015 23:05

jajakobyły

10.05.2015 08:39

weź się parys puknij w ten pusty czerep, jak ci nie pasuje skoda znajdź sobie robote, gdzie dają mercedesy. Za to produkt jest ZAJEBISTY i lepszej poziomnicy nie ma na rynku. A jak zobaczysz w sezonie szóstke na koncie to żaden pan (usunięte przez administratora)cie nie rusza. A takie teksty o zarzutach prokuratorskich - ludzie to trzeba być jeb...tym. I komu ty chłopcze o niku "batory" chcesz zaszkodzić? To ty Łukasz? Jeśli tak to strasznie się (usunięte przez administratora). A szkodzisz tylko byłym kolegom. Weź i pomyśl o tym.
Maciuś

26.03.2015 20:19

patrzę że nowy sącz się zwolnił oprócz poznania...ogłoszenie z dziś a jak sprawa się miała z ph z terenów warmińsko-mazurskie i podlaskie ....??? tam też szukają a nic mi nie wiadomo o sytuacji z ph...prośba o info

Zostaw merytoryczną opinię o PRO Sp. z o.o.