Opinie o PRO Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.

Koleś

PRO to spoko firma, a rotacje w dzisiejszych czasach to normalne!

Mark

Jesli chodzi o ph , jak szybko dzwonią po pierwszym etapie ?

john

Wszyscy tutaj piszą o rotacji. A pomysleliscie , że wynika ona również z awansów ph ? Chyba logiczne , że odwalili kawał dobrej roboty na swoich terenach stąd poszli wyżej. Zarobki są wyższe niż piszecie. Narzekać potraficie - weźcie się do roboty. I ciągle negatywnie o firmie.... ah ta polska mentalność...

john

Wszyscy tutaj piszą o rotacji. A pomysleliscie , że wynika ona również z awansów ph ? Chyba logiczne , że odwalili kawał dobrej roboty na swoich terenach stąd poszli wyżej. Zarobki są wyższe niż piszecie. Narzekać potraficie - weźcie się do roboty. I ciągle negatywnie o firmie.... ah ta polska mentalność...

Lewy

Osoby, które być może już nie pracują w firmie PRO są bardzo aktywni na forum oczywiście aktywni negatywnie! Dobrze, że każdy może decydować sam o sobie!!

Niki

Witam. Jak wygląda sytuacja na północy kraju, chodzi mi o Słupsk, Koszalin. Czy kierownik jest normalny do dogadania? Czy można zarobić równie dobrze co w innych rejonach 3500-4000 na rękę i lepiej? auto do użytku priv. Liczą każdy przejechany kilometr prywatny? Pozdrawiam

Bobby
@Niki 09.10.2017 20:35
Witam. Jak wygląda sytuacja na północy kraju, chodzi mi o Słupsk, Koszalin. Czy kierownik jest normalny do dogadania? Czy moż...

po wynikach kolegi ktory tam pracowal teren dopieszczony,. Kierownik mlody, do pogadania. Stad z zarobkami problemow nie bedzie, kwoty o ktorych mowisz jak najbardziej do zrobienia. Auta wszyscy przedstawiciele uzywaja priv i jestplus ( oczywiscie o ile nie jezdzisz co tydzien do zakopanego i z powrotem). tyle, ze nie jest to praca do zachaczenia, tu trzeba robic wyniki.

Nikoś

Czy może ktoś wyjaśnić dlaczego firma PRO ma tak długą listę ofert pracy? Potrzebują sporo osób na stanowisko kierownika dużych projektów!

Natalia

Obecnie dostępnych jest kilka ofert pracy od PRO Sp. z o.o. Jakie są warunki zatrudnienia w tej firmie? W zamieszczonych ogłoszeniach brak informacji o rodzaju zawieranej umowy, a często jest to ważny czynnik w podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu.

Gustaw

PRO ma rzeczywiście spora listę ofert ale to może być jakiś nowy kierunek lub nowa umowa. I potrzebują ludzi.

nowy

Lolek to dlaczego nie ma takiej rotacji ludzi w Stalco, Modeco, Dedrze a nawet w Geko i tp. Pokarz mi chociaż czy jest z jeden pracownik ph po jakiej kol wiek narzędziówce. Do PRO idzie ktoś kto nie zna lub chce wystartować jako ph.

Karol

PRO jest spoko firmą ale bez dobrych wyników nikt nie utrzyma się.

boro

Atmosfera w porządku, bywa wesoło, bywa mniej przyjemnie. Zależy pewnie od działu, w handlu jest ok.

nowy

Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja ludzi nie świadczy dobrze o firmie. Wiec po co te pytania jak się pracuje. Jak jeden kierownik się wstawił za ludzmi to teraz pracy szuka. (usunięte przez administratora)

Lolek

Rotacja jest w dzisiejszych czasach zupełnie normalna, powodów jest bardzo dużo. A jaka jest atmosfera w firmie?

Nikoś

To dobrze, że dzieje się dużo w firmie. Jest perspektywa pracy i to pewnie dobrej pracy, z dobrymi zarobkami.

as

nowy sympatyczny kierownik magazynu, nowy magazyn w budowie, dzieje sie, pracy bedzie pod dostatkiem to na pewno. Pytanie jak z warunkami, trzeba isc i rozmawiac.

bba

A jak wygląda sytuacja na stanowisku Magazynier?

Natali

Czy może cos więcej napisać o tym nowym systemie płac? Jak to jest z uzależnianiem płacy od wysokości sprzedaży? Czy to jest dobra zmiana dla ludzi? Złożyłam cv i dlatego tak drążę ten temat ale dobrze wiedzieć teraz niż jak będzie za późno. Jak się pracuje?

byly
@Natali 23.06.2017 19:45
Czy może cos więcej napisać o tym nowym systemie płac? Jak to jest z uzależnianiem płacy od wysokości sprzedaży? Czy to jest do...

Natali dużo zależy na jaki region złożyłaś cv bo jak teren zaniedbany to może być różnie z zarobkami na początku ;) z tego co wiem to szukali ostatnio na kujawsko-pomorskie a tam dziewczyna fajną kasę zarabiała.

On i Ja

Wprowadzili podwyżki i nowy system premiowania tylę że sprzedając za podobną kwotę zarabiasz mniej. To jest PRO-fesjonalne robienie z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Wy i Oni
@On i Ja 20.06.2017 21:18
Wprowadzili podwyżki i nowy system premiowania tylę że sprzedając za podobną kwotę zarabiasz mniej. To jest PRO-fesjonalne robi...

Jest to nieprawda co mówisz. Jedynie ten będzie miał słabiej kto nie doczołga się do 80% planu. Biorąc pod uwagę jakie są wzrosty w sprzedaży- ten kto stoi w miejscu i sprzedaje za tyle samo tak naprawdę się cofa. Nie mówiąc o premii powyżej 100 tyś sprzedaży. To też jest robienie ludzi w bambuko ? Może trzeba wziąć przykład z najlepszych i sprzedawać więcej, a nie tylko narzekać.

kowboj
@Wy i Oni 21.06.2017 13:15
Jest to nieprawda co mówisz. Jedynie ten będzie miał słabiej kto nie doczołga się do 80% planu. Biorąc pod uwagę jakie są wzros...

No z Tobą też się nie zgodzę do końca Wy i Oni, w nowym systemie nikt nie ma gorzej- nawet jak nie zrobisz żadnego planu (czyli sprzedasz za tyle samo) to w związku ze znacznie podniesioną podstawą- zarobisz więcej niż wcześniej. Ja nie wiem jak na to można narzekać. Swoją drogą, jak jesteś taki niezadowolony kolego On i Ja, a znasz szczegóły podwyżki (choć po swojemu zeby być wiecznym pokrzywdzonym) czyli jesteś obecnym pracownikiem. To po co wypisywać jakieś płacze na forum ? Mogłoby tu przyjść kilku PH z PRO i napisać, że są zadowoleni. Ale wiesz co oni robią ? Sprzedają aż furczy - nie mają czasu na pierdoły.

Nikoś

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji na temat pracy dla sprzedawcy - doradcy klienta? Czy można tu zarobić godziwe pieniądze? Czy jest w firmie stosowany pakiet socjalny? Jaką podpisują umowę?

artuditu
@Nikoś 20.06.2017 10:14
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji na temat pracy dla sprzedawcy - doradcy klienta? Czy można tu zarobić godziwe pi...

Juz odpowiadam. Gps wszyty miedzy dwa palce lewej stopy. To tyle jesli chodzi o zaufanie do pracownika. Godziwe pieniadze... Zalezy co przez to rozumiesz. W pakiecie socjalnym masz weekend gdzie nie czuc na plecach oddechu pana TeWu, jego slugusow od brudnej roboty i pana GpSa. Czy dalej jestes zainteresowany typem umowy ?

Nikoś

Czy to rozwój firmy czy wietrzenie załogi, że PRO ma taka długa ofertę pracy? Proszę o merytoryczne wypowiedzi

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomasz z Kielc

Liderzy konkurencji nie szukają pracy gdyż ją po prostu mają i jest im bardzo dobrze i to oni wyznaczają poziomy nie musząc mierzyć marzeń :)

Nikola

Widziałam w ostatniej ofercie pracę dla referenta w Wydziale Rejestracji Danych. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedza na temat tej pracy? Jakie wymagania może mieć firma na początek? Czy da się godziwie zarobić ? Czy są w firmie jakieś dodatki np. socjalny?

Nikola

Jak widzę PRO Sp. z o.o. ma bardzo fajną, długa listę ofert pracy! Działają prężnie i potrzebują ludzi. To była moja firma i czasem lubię poczytać o niej.

Ona

Niespecjalnie wiem o jakich trikach mówisz- ja mowie o swojej wyplacie, moze Twoja byla/jest mniejsza bo mniej sprzedajesz. Takie ogolniki o dzieleniu sie kasa jak sie nie ma pojeciu o prowadzeniu przedsiebiorstwa swiadcza tylko o Twojej frustracji.

Martin

Witam. Jaka jest podstawa na stanowisku PH?

Ona
@Martin 17.05.2017 12:39
Witam. Jaka jest podstawa na stanowisku PH?

kolego podstawa nie jest wysoka, ok. 2 tys na ręke, ale srednio kolo 4 tys netto mozna wyciagnac. Przy dobrym miesiacu i dobrym zatowarowaniu nawet kolo 6 tki na reke sie zdarza.

Norbi

@pakowacz PRO w praktyce stosuje metody TQM. Zostało to docenione przez PIP nagrodą w konkursie „Pracodawca – Organizator Pracy Bezpiecznej”, promującym najlepsze praktyki w zakresie poprawy warunków bezpieczeństwa pracy.

Feliks

PRO w swojej ofercie ma pracę dla PH. Czy mógłby ktoś dodać kilka infornacji, słyszałem dobre opinie o firmie .

Kinga

Czy może ktoś przekazać trochę informacji o pracy w dziale administracyjnym? Na co można liczyć na początku?

demon
@Kinga 15.04.2017 18:14
Czy może ktoś przekazać trochę informacji o pracy w dziale administracyjnym? Na co można liczyć na początku?...

Na pewno możesz liczyć na Pana Tomasza , On jest wiernym przyjacielem każdego człowieka , pod warunkiem że stoisz do niego plecami

Jacy

A koledzy jaki PH dostaje samochód i jakie realne wynagrodzenie?

Lukas

Czy dowiem się coś więcej o pracy dla specjalisty ds. obsługi sklepów internetowych? Czy to praca w terenie? Proszę o kilka podpowiedzi gdyż planuje złożyć cv.

Kacy

Proszę o informację. Stanowisko pH jaki samochód czy faktycznie GPS na każdym kroku i jakie wynagrodzenia. Realne a nie wymyślone. Dzięki za pomoc. Może pH z Pomorza się też wypowiedzą?

Natalia

Witam, Czy dowiem sie cos na temat pracy - Promocja zdrowia > praca zdalna w Warszawie?

Mania

Szukam pracy w księgowości i widzę kilka ofert ale czy ktoś mógłby troszkę podpowiedzieć o firmie? Kiedyś słyszałam, że to dobra firma ale jak jest teraz.

Agent

Czy praca w Hamburgu jest jeszcze aktualna? Mam spore doświadczenie więc może się uda. Jak przebiega rozmowa, czy bardzo wałkują? Jak przebiega organizacja wyjazdu?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ben

Dodaj jeszcze ze tej pomocy nie otrzymuje bo przełożony ma o tym mierne pojęcie a firma temu miernemu pojęciu przyklaskuje.

Amir

Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem. Wystarczy zobaczyć historię ofert pracy i porównać sobie jak często zmienia się handlowiec na danym regionie. Jakby było pięknie i kolorowo , to nikt nie szukałby pracy. Może plany za wysokie , może produkty za drogie? Najlepiej pojechać na region , wejść do sklepu i zapytać.

Doradca
@Amir 20.01.2017 15:49
Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem. Wystarczy zobaczyć historię ofert pracy i porównać sobie jak często zmienia się handlowi...

Dla nieudacznika każda praca będzie zła. Generalnie trzeba być kreatywnym i na efekty nie będziesz długo czekał. Za leżenie i biadolenie nikt nie będzie płacił! A może po prostu nie jesteś handlowcem?

Zbychu

Drodzy użytkownicy, bardzo prosiłbym o obiektywne opinie. Ponieważ zastanawiam się czy pojechać na spotkanie rekrutacyjne czy nie?

dexter
@Zbychu 18.01.2017 20:53
Drodzy użytkownicy, bardzo prosiłbym o obiektywne opinie. Ponieważ zastanawiam się czy pojechać na spotkanie rekrutacyjne czy n...

Otwórz oczy. Odpowiedź masz przed sobą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikoś

Ja pracuję długo i jestem bardzo zadowolony z tej pracy.

Hdd

Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych celów ? Konkrety ludzie a nie się drapiecie jak koty..

robson
@Hdd 10.01.2017 19:57
Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych cel...

Wymóg to 10-12 wizyt dziennie, także codziennie możesz wracać do domu. Samochód Skoda Fabia 3, choć patrząc po kolegach zostało kilka 2jek jeszcze, trochę mają nabite, ale przyzwoicie się jeździ.

Kegel
@Hdd 10.01.2017 19:57
Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych cel...

Podobno w PRO zmieniony całkowicie system płac, podstawa tysiak więcej. Warto się zainteresować. Ja odszedłem bo presja jest duża, trzeba to lubić i trafić dobry teren. Ale ogólnie firma się bardzo rozwija. Powodzenia

Mir

Ech te negatywne opinie, nie wiem skąd się to bierze, ale nie zgadzam się z nimi, wiadomo przecież że specjalista w Pro zawsze będzie miał wszystko podane na tacy, generalnie to super sprawa

anonim

(usunięte przez administratora)

acid

Kuleje? jakos nie koniecznie... jak w kazdej firmie rozni ludzie i rozne charakterki ale mi pracuje sie bardzo dobrze.. narzekaja malkontenci i niespelnieni handlowcy... cala reszta dobrze sobie radzi i dobrze sobie zarabia :)HOŁK!

bohun

Witam. Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??

anonim

(usunięte przez administratora)

olo

były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ

wojas

Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) (usunięte przez administratora)

egotyk

Bez przesady robert, te ich corsy nie maja 300 tysięcy przebiegu. Wiadomo, ze Ph musi dużo jeżdzić, to przebieg leci, ale to chyba 2-3 letnie auta z tego co słyszałem. Jak dla mnie to super tez, że dają tablet, zawsze ułątwia to pracę.

acid

dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....

anonim

(usunięte przez administratora)

andrzej

No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty. Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz? Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami? Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nickodem

kolego zapraszamy na hale produkcyjna przy ul Londzina w bielsku bialej, gdzie odbywa sie najwieksza produkcja w kraju, znaczaca przewaga nad konkurencja w tym aspekcie, najlepsze poziomnice na rynku, produkt polski. milego dnia !

anonim

(usunięte przez administratora)

demon

Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........

Zostaw opinię o PRO Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.