Dancoal Sp. z o.o.
4 119 6 1

Opinie o Dancoal Sp. z o.o.

prez

macie jakiś wolny wakat? na ile zmian robicie?

U
@prez 29.11.2018 15:17

zależy gdzie magazyn 2 zmiany produkcja 4-brygadowka na 3 zmiany, mechanicy 3 zmiany ale ogólnie warunki dobre

mc wisnia
@U 03.12.2018 15:35

warunki jakie?

mc wisnia
@mc wisnia 07.12.2018 13:53

tzn czy mozesz cos wiecej powiedziec

Czaro
@mc wisnia 07.12.2018 13:53

mc warunki jako atmosfera zależy od ludzi a na tych nie narzekam bo w porządku są, umowa jest. pracują tu ludzie od lat więc kwestia wejścia w klimat

Anonimous

Najmłodszy mistrz z mistrzów , beka nad beką , ludzie pracują , nie opuszczają pracy , są wporządku wobec innych (zarty zartami) ale nie dość ze (usunięte przez administratora) i robi krzywe akcje to sam napierdala w robocie procenty tak jak jego kudłata brygadzistka , to jeszcze spaprał szlaufa , pijacka zwykła (usunięte przez administratora) , ktos niedługo na tą zmiane trafi który zrobi tam porządek .

pliniusz

JA akurat na magazynie pracuje i mi pasuje dwuzmianówka, są sprawy do zalatwienia rano i popoludniu tez by czlwoiek czasami posiedzial w domu i bez proszenia sie mozna poustalac

zahartowanywboju
@pliniusz 19.11.2018 14:41

od 25 lat pracuje na zmiany i powiem ci że ciężko byłoby mi się teraz przestawić na jedną siła przyzwyczajenia

Szukasz pracy?

Kostek

Pracuje w Dancoalu od lat, bywały lepsze gorsze czasy, ale jak na razie nie planuję stąd odchodzić. Stabilnie

sznap

mi najtrudniej sie bylo przyzwyczaic do pracy na zmiany, ale mam blisko i ogolnie mi tu dobrze

dan

jako pracodawce oceniam na 4/ 4.5

pzdr

wiecie może czy kogoś szukają ?

Iza
@pzdr 29.10.2018 14:47

Owszem, na stronie internetowej Dancoal, znajduje się informacja, że firma szuka osób do pracy na poniższych stanowiskach: Pakowacz – pracownik produkcji, Operator wózków widłowych, Mechanik utrzymania ruchu. Pozostawiam link, pod którym znajdziesz wszystkie szczegóły: https://www.dancoal.pl/?q=pl/kariera Czy któraś z tych ofert jest dla Ciebie interesująca i będziesz składał aplikację?

pzdr
@Iza 29.10.2018 21:47

wczoraj wieczorem wysłałem na operatora wózka, papiery mam, doświadzcenie też, tylko nie wiem czy nie lepiej byłoby się przejść i pogadać normalnie zamiast pisać. pożyjemy zobaczymy

Iza
@pzdr 05.11.2018 14:01

W takim razie trzymam kciuki. Jeżeli zostaniesz zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, koniecznie daj nam znać jak przebiegła. Dzielenie się osobistymi doświadczeniami na forum jest bardzo ważne. Dzięki temu, innym będzie łatwiej podjąć decyzję czy również wysłać CV. Każda obiektywna i merytoryczna decyzja może być pomocna.

Paskal

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Firma jak firma, jak dla mnie w porządku, mi się tu dobrze pracuje. Jakby mi było zle zamiast pisac na forum, zacząlbym pisac cv i szukac innej jak ta taka beznadziejna

Fikus

Co czlowiek to opinia... wedlug mnie normalnie sie pracuje. no trzeba byc nauczonym roboty to napewno ale nie ma co tak wieszac psow. calkiem znosna robota.

Rosek
@Fikus 08.10.2018 13:11

Mam takie samo zdanie

anonim

(usunięte przez administratora)

Lorde

Jesli w LM jest lepsza atmosfera i podejście do pracowników to musisz byc masohista

wisnia

W sumie tez nie narzekam na klimat w pracy. Pozdrawiam

edzia

Lubię atmosferę w Dancoal Sp. z o.o. za: praca jak praca atmosfera była bardzo miła bo pracowałam z fajnymi ludżmi

Hehe

A w dziale handlowym jaka teraz atmosfera ? Wszystko ok czy dalej się żrą miedzy sobą i splacają kredyty we frankach ??

Iza

@Urszulka @Religijny niczym prezes, na forum regulamin zabrania podawania nazwisk osób, które są zatrudnione w firmach, o których dyskutujemy. Jest to związane z koniecznością ochrony danych osobowych. Wpisy, które zawierają takie informacje mogą zostać usunięte przez administratora serwisu.

Urszula

Niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie. Trzeba pracować z zaangażowaniem a firma to doceni!!

Czarek

Czy firma normalnie funkcjonuje? Jaki jest powód, że zupełnie nikt tu nie zagląda?

Iza

@Pracownik miesiąca, napisałeś bardzo rozbudowaną wypowiedź na temat pracy w Dancoal. Jednak muszę Ci przypomnieć, że na forum nie opisujemy konkretnych osób. Jest to niezgodne z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin Piszesz, że można liczyć na premie, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy po za premią można liczyć na inne benefity pozapłacowe? @Witek, rozwiń proszę swoją wypowiedź. Jakie są Twoje doświadczenia z firmą Dancoal?

Witek

Niestety nie potrafimy doceniać tego co mamy. A mamy dobrą firmę

Gregor

Czy ta cisza na forum to efekt dobrej pracy?

Feliks

Dobry pracownik zawsze będzie miał dobrze ponieważ szanuje pracę i firmę!!!

Igor

Firma która ma dobrą opinię jako pracodawca nie zasługuje na negatywne wpisy!

Lennaa

Hej! Jak jest w tej firmie ? To prawda że zarabia się 2400? Na rękę?? Czy warto do niej iść ? I Czy zatrudnienie przez personalpartner gwarantuje mi co miesięczna wypłatę ? Bo słyszałam że oni nie wypłacają należności.

Ktoś
@Lennaa 14.02.2018 20:23

Pracowałem przez tą agencję I do 8 zawsze był przelew. A z promilami można wyciągnąć nawet więcej.

Ktoś
@Ktoś 21.02.2018 21:34

Poprawka. Z premiami

Ktoś inny

2400 na rękę za 8 godzin pracy, nie wprowadzaj ludzi w błąd

Carbo medicinalis

Jak widać to jeszcze niektórzy mają zmiany z głową ;) Płacą na czas i 2400 to jest bez problemu z podstawy. A pylica to po węglu kamiennym a nie drzewnym proponuje poczytać a nie siać zamęt. pylica węglowa (anthracosis) Pył węglowy jest względnie obojętny i dopiero duże jego ilości zalegają w płucach ujawniając zmiany kliniczne. Dlatego typowo występuje u górników węgla kamiennego. Jednak narażeni na wystąpienie choroby są również mieszkańcy dużych aglomeracji miejskich i palacze tytoniu. Krzem i azbest są bardziej reaktywne niż pył węglowy, dlatego nawet niskie stężenia wywołują wyraźne zmiany włókniste w płucach.

Zawiedziony

Najgorsze są te młoty w handlówce...nic załatwić nie potrafią...przepływ informacji idzie z dużym opóźnieniem...chyba czas na zmianę dostawcy, telefony tez z wielką łaską odbierają !!!!!

Rafał

Na chwilę obecną stali pracownicy odchodzą i nikt nie robii z tego problemu chcesz idź...nie zatrzymują, nawet nie pytają dlaczego odchodzisz.... Lepiej niech idą bo chcą podwyżkę za parę lat ciężkiej pracy a z Ukrainy zrobią za grosze... Nie polecam pracy .... Nie zależy im na stałych dobrych pracownikach. Pracownik pracownikowi nie równy ,są ważni i najważniejsi (usunięte przez administratora)

Gogol

Jak ktoś nie ma chęci do dobrej pracy to żadna firma nie będzie dobra ponieważ wymagają pracy.

Józek
@Gogol 06.01.2018 19:10

Są chęci do pracy i uczciwa praca nie poplaca. Tylko wybrane osoby podwyżki dostają !

Logistyk

Rok temu pracowałem w handlówce jako logistyk i nie polecam, sam odszedłem To nie jest robota dla normalnych ludzi To co piszą poniżej to prawda Tempo, tempo,tempo.... Kolesiostwo, układy, szczucie jednych na drugich i wywyższanie się ludzi

anonim

(usunięte przez administratora)

Zastanów się

Kolego Patriota, Jak czytam Twoje wypowiedzi to tak jakbym żywcem wydarł je z marszu 11 listopada. Zapomniałeś jeszcze dodać kilku haseł o Żydach i uchodźcach i będzie wszystko. Sami pozwalacie na taki stan rzeczy bo praca jest tylko 500+ i ta hołota co je rozdaje wodę z mózgu robi i lepiej brać na 2 dzieci kasę i na czarno dorobić a do uczciwej pracy nie pójdzie jeden z drugim bo jak wykaże legalne dochody to dopłata znika. I kto tu nie płaci podatków i jest w szarej strefie!!! Kończąc to pokaż mi Polaka który tyra za granicą i kasy na dzieci nie bierze ???? Nie spotkałem jeszcze takiego a mało tego to i w Polsce jeszcze chcą wyłudzić 500+!!!! Uderz się w pierś Patrioto a dopiero kieruj takie słowa do innych!!

Patriota
@Zastanów się 20.11.2017 07:05

Proszę uprzejmie przeczytać raz jeszcze z naciskiem na zrozumienie wątku

mechanior

Witajcie...a może szukają mechaników? Jak to tam wygląda? Czy też jakaś masakra jak w np. "handlowym" jak wszyscy krytykują?

Warsztatowy
@mechanior 30.07.2017 22:27

Szukają cały czas nawet ogloszenia były. Masz doświadczenie to startuj!

Misiek

Ehhhhh ludzie czytam te bzdury i zastanawiam się czy nie szkoda Wam życia na pisanie takich głupot. Jeden pożal się Panie Boże patriota jedzie na Ukraińca a sam pewnie za niemiecką granicę do pracy by chętnie ruszył tylko nygusa nie chcą tam ;) A zapomniał kto był okupantem bo euro nie śmierdzi!!! Inni na atmosferę jadą a to WY ja tworzycie. Jeszcze jakiś pracuś czuje się uciskany i wyzyskiwany. Ja pracuje tak prawie 2 lata i nie narzekam. Robota jak każda inna swoje musisz zrobić bo za leżenie nikt nie zapłaci ale mam wszytko na umowie o pracę, świstek z wypłaty do ręki, bonus na święta jedne i drugie, jakieś paczki dla dzieci więc nie biadolcie tylko do roboty nygusy. Nie każdy może być biznesmenem i odnieść sukces ale każdy może spróbować ....... powodzenia. Idę na 8h wiem co mam robić i za ile więc co mam się czepiać. Stawka całkiem niezła bonus za 4 brygady jest premia jest i jeszcze dodatkowo teraz jedną premia do stawki zrobili wiec w sumie jest nieźle bo ponad 20zł/h możesz mieć. Jak masz papiery na wózek to od razu 2 oczka wyżej startujesz i na magazynie z wyrobami czystą robotę masz. Polecam każdemu kto potrafi pracować i ma dystans do ludzi bo co mnie obchodzi biuro, prezes, franki i inne elementy skoro robię swoje i kasa na czas. Też kiedyś czytałem te opinie zanim złożyłem CV i gdym tylko tym się sugerował to dalej bym nic nie zmienił w życiu. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz!!

Patriota nr 2
@Misiek 10.11.2017 23:04

Panie Misiek Kompletnie nie odpowiedziałeś Pan na poniższy apel kolegi tylko zachwalasz Pan produkcję i prace za 20zl/h. Prosze przeczytac raz jeszcze ze zrozumieniem

Kejsssiii

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Być może również myślisz podobnie? Być może Ciebie również nie interesuje praca w systemie niewolniczym od pon-pt, od 8-16, przez 50 lat, wakacje raz w roku(no dobra! przy dobrych wiatrach dwa!) i ciężka harówka na „widzimisię” swojego ukochanego szefa? Być może również i Twoim celem jest dojśćie do WOLNOŚCI FINANSOWEJ? Być może chcesz poznać ludzi, którzy ku tej wolności sukcesywnie zmierzają? Być może czujesz że to TEN CZAS i chciałbyś w końcu zatroszczyć się o swoją finansową przyszłość? Być może chciałbyś zainwestować swoje pieniądze, pomnażać je oraz budować sobie dochód pasywny a nie wiesz jak to zrobić i gdzie? Być może potrzebujesz motywacji? Inspiracji?

Zostaw opinię o Dancoal Sp. z o.o. - Goleniów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.