Dancoal Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 90 ocen.

Dancoal Sp. z o.o.
3 90

Opinie o Dancoal Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.

Witek

Niestety nie potrafimy doceniać tego co mamy. A mamy dobrą firmę

   
Pracownik miesiąca

Szanowni koledzy i koleżanki z działu handlowego co wy gaaaadacie ??? Jakie zło, jakie roszczenia, jakie pretensje? Mając na uwadze fakt, że pracuję w tej firmie już przeszło 6 lat w handlówce powiem Wam jak jest ... Ogólnie zajmuję się sprzedażą i całkiem nieźle zarabiam ponad 3 tys. Czechowski trochę taki cwaniaczek ale zawsze płaci na czas !! Dlatego mam tą stabilizację i bezpieczeństwo pracy o której zawsze marzyłem !! Od kiedy prezes dał parę stówek podwyżki w końcu się odbiłem i teraz czuję w końcu że żyję jak trzeba Ja tam lubię socjalizm i relikt komuny dlatego w tej firmie pracuje mi się bardzo dobrze. Myśleć za dużo nie trzeba ale kasa jakaś wpływa co pozwala mi spłacać kredyt we frankach i jest git. Pracuję 7-19 ale jest kawa/ herbata/ lodówka...jakby było łóżko to nawet nie miałbym po co do domu wracać tak miło się tam pracuje. Żona przedszkolanka mówi teraz że już nie jestem ciotą i nieudacznikiem tylko w końcu robię karierę jak należy i mam ten szacuneczek u prezesa. Kiedyś mnie nawet dwa razy po ramieniu poklepał i powiedział że dobrze pracuję...to chyba o czymś świadczy. Co prawda muszę reagować na każdą komendę i stawać na baczność ale mi z tym dobrze....wszyscy tak przecież tam chodzą i się zachowują... Z tą firmą związałem swoją przyszłość, powiązałem cele prywatne mojej rodziny i cele zawodowe Jestem w 100% pewny że firma o mnie zadba i o moją rodzinę. Ja wyznaję socjalizm i lubię komunistyczne myślenie dlatego firma premiuje i nagradza właśnie takich ludzi. Prezes to jest gościu.... !! Gdyby nie Dancoal to z czego spłacałbym teraz kredyt we frankach do 67-go roku życia?? No z czego? a tak to jest ta stabilizacja, koleżanki i koledzy czasami troszkę donoszą jeden na drugiego ale to takie nasz polskie i do tego nic nie mam. W końcu czuję ze odbijam się w życiu, chciałem się bawić za pożyczone pieniądze - franki to teraz mam ale prezes da mi jeszcze jedną podwyżkę i w końcu wdrapię się na drabinę kariery w Dancoal. Jeszcze rok temu żona przedszkolanka mówiła mi ze jestem ciotą i nieudacznikiem a teraz juz tak nie mówi...a wszystko to dzięki Dancoal i możliwości budowania trwałej, stabilnej kariery. Dziękuję

   
Gregor

Czy ta cisza na forum to efekt dobrej pracy?

   
Dział handlowy

Trzeba wyeliminować konfidentów z handlówki i pozbyć się frajera ukraińca który kabluje Czechowskiemu ... Znajdzie się tu również kilku stałych adoratorów prezesa którzy za 100zł podwyżki potrafią płaszczyć się od godz 8 aż do 18... haha ....nazywają się PIESKI hauuu hauu pobieważ co Pan bogacz powie i nakaże to pieski i suczki ogon podkulą i (usunięte przez administratora) za miskę ryżu aż huczy :) Są też tam tacy którzy myślą że spłacą kredyt we Frankach do 67-go roku a później życie jak w Madrycie Są też tam tacy którzy boją się, siedzą jak za karę i udają że pracują... Najgorsza jest ta zaraza ukraińska którą należy wyplewić i pozwolić działać lokalnym. Byłam świadkiem jak z handlówki w ostatnich 2-3 latach uciekło z 10 osób....razem z kierownictwem To chyba dobrze nie świadczy...

   
Feliks

Dobry pracownik zawsze będzie miał dobrze ponieważ szanuje pracę i firmę!!!

   
Dział handlowy

Trzeba bardzo uważać na konfidentów w handlówce i pozbyć się ukraińca który kabluje Czechowskiemu ... Znajdzie się tu również kilku stałych adoratorów prezesa którzy za 100zł podwyżki potrafią płaszczyć się od godz 8 aż do 18... haha ....nazywają się PIESKI hauuu hauu pobieważ co Pan bogacz powie i nakaże to pieski i suczki ogon podkulą i (usunięte przez administratora) za miskę ryżu aż huczy :) Są też tam tacy którzy myślą że spłacą kredyt we Frankach do 67-go roku a później życie jak w Madrycie Są też tam tacy którzy boją się, siedzą jak za karę i udają że pracują... Najgorsza jest ta zaraza ukraińska którą należy wyplewić i pozwolić działać lokalnym. Byłam świadkiem jak z handlówki w ostatnich 2-3 latach uciekło z 10 osób....razem z kierownictwem To chyba dobrze nie świadczy...

   
Użytkownik grilla

Polecam wszystkim grille jednorazowe są świetne, dzisiaj smażyłem na nich kiełbaski i nie spodziewałem się, że tak długo ten grill będzie trzymał ciepło...kilka złotych a taka wygoda niesamowita. Dzięki, naprawdę innowacyjny produkt i spełnia swoją rolę. Użytkownik

   
Zm
@Alwaro 07.10.2016 11:19

I co masz jakiś filmik może się wymienimy

   
Igor

Firma która ma dobrą opinię jako pracodawca nie zasługuje na negatywne wpisy!

   
Lennaa

Hej! Jak jest w tej firmie ? To prawda że zarabia się 2400? Na rękę?? Czy warto do niej iść ? I Czy zatrudnienie przez personalpartner gwarantuje mi co miesięczna wypłatę ? Bo słyszałam że oni nie wypłacają należności.

   
Carbo medicinalis
@2400 za 12h dziennie w pyle i 21.02.2018 13:53

Jak widać to jeszcze niektórzy mają zmiany z głową ;) Płacą na czas i 2400 to jest bez problemu z podstawy. A pylica to po węglu kamiennym a nie drzewnym proponuje poczytać a nie siać zamęt. pylica węglowa (anthracosis) Pył węglowy jest względnie obojętny i dopiero duże jego ilości zalegają w płucach ujawniając zmiany kliniczne. Dlatego typowo występuje u górników węgla kamiennego. Jednak narażeni na wystąpienie choroby są również mieszkańcy dużych aglomeracji miejskich i palacze tytoniu. Krzem i azbest są bardziej reaktywne niż pył węglowy, dlatego nawet niskie stężenia wywołują wyraźne zmiany włókniste w płucach.

   
Zawiedziony

Najgorsze są te młoty w handlówce...nic załatwić nie potrafią...przepływ informacji idzie z dużym opóźnieniem...chyba czas na zmianę dostawcy, telefony tez z wielką łaską odbierają !!!!!

   
abc

Firma ta to jedna wielka PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pracuję tam ale za żadne pieniądze świata bym tam nie chciał pracować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! traktują ludzi jak śmieci ..... człowiek przyjeżdża do nich z załadunkiem jest u nich dobre kilkanaście godzin a Ci w firmie w piórka już obrośli bo ani z wc skorzystać z wielką łaską raz mnie do kanciapy wpuścili a tak martw się sam za siebie ŻAŁOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mówiąc już że w taką pogodę ( zaznaczam na dworze ok.-10 stopni a tam wszyscy w ciepełku sobie siedzą ale tobie nawet wody na herbatę nie pozwolą ugotować Wszystkich mają w (usunięte przez administratora) Jeśli tak traktują ludzi z zewnątrz to ciekawe jakie podejście mają do swoich pracowników NIE POLECAM

   
Biuro handlowe

Ja tam poszłam na macierzyński i sie śmieję. Masz rację!! Trzeba bardzo na CZECHOWSKIEGO złotoustego uważać!! Cwaniaczek doszedł do pieniędzy i gardzi ludźmi i sieje tylko zamęt. Ludzie w biurze wiedzcie jedno - przecież CZECHOWSKI ma was gdzieś. Macie tylko się kłaniać i dymać jak dzikusy Ile nakradłeś pieniedzy pod stołem ? Ile kasy na lewo wyciągnąłeś z firmy?

   
Rafał

Na chwilę obecną stali pracownicy odchodzą i nikt nie robii z tego problemu chcesz idź...nie zatrzymują, nawet nie pytają dlaczego odchodzisz.... Lepiej niech idą bo chcą podwyżkę za parę lat ciężkiej pracy a z Ukrainy zrobią za grosze... Nie polecam pracy .... Nie zależy im na stałych dobrych pracownikach. Pracownik pracownikowi nie równy ,są ważni i najważniejsi np.jeden za urlop na żądanie nie ma zabranej premii ...inni owszem !

   
A co !
@Rafał 26.01.2018 09:20

A jak....a tymczasem pan Prezesik sobie BMW śmiga i się śmieje z pachołków ktorzy na niego robią...

   
Prawdawoczykole

Ja ponad 5 lat tam przepracowałam i powiem krótko, że CZECHOWSKI CWANIACZEK DOSZEDŁ DO PIENIĘDZY i ma w (usunięte przez administratora) większość....układziki i układziki, ręka rękę myje....ale tak to jest w prywatnych firmach. Kolesiostwo jednym słowem. Uczciwą pracą sie tam nie dorobisz. Nie dajcie się nabrać na te jego gadki i szyderczy uśmiech ! Skoro firma taka duża i prężna to powinno się ludziom z reguły lżej pracować a nie tylko podkręcanie śruby cały czas. O ! Nie ma to nic wspólnego z lenistwem. Jaka jest kultura pracy np w Skandynawii?? Dużo nerwów i zdrowia mnie to kosztowało

   
Gogol

Jak ktoś nie ma chęci do dobrej pracy to żadna firma nie będzie dobra ponieważ wymagają pracy.

   
Józek
@Gogol 06.01.2018 19:10

Są chęci do pracy i uczciwa praca nie poplaca. Tylko wybrane osoby podwyżki dostają !

   
Biuro handlowe

Ja tam poszłam na macierzyński i sie śmieję. Masz rację!! Trzeba bardzo na CZECHOWSKIEGO złotoustego uważać!! Cwaniaczek doszedł do pieniędzy i gardzi ludźmi i sieje tylko zamęt. Ludzie w biurze wiedzcie jedno - przecież CZECHOWSKI ma was gdzieś. Macie tylko (usunięte przez administratora) jak dzikusy.

   
Logistyk

Rok temu pracowałem w handlówce jako logistyk i nie polecam, sam odszedłem To nie jest robota dla normalnych ludzi To co piszą poniżej to prawda Tempo, tempo,tempo.... Kolesiostwo, układy, szczucie jednych na drugich i wywyższanie się ludzi

   
APEL do rodaków w Dancoal!!

Kochani Polacy (pracownicy zakładu ...proszę przeczytajcie) !! Szanowna kadro niższego i wyższego szczebla, drogi " Polski robotniku", który trzymasz tą firmę na barkach swoją ciężką pracą...proszę przeczytaj i wyciągnij wnioski ! Od pewnego czasu widzę bardzo duży napływ "taniej siły roboczej ze wschodu" do zakładu- mam na myśli osoby pochodzenia ukraińskiego. JEST to ZARAZA która powoduje emigrację polaków do krajów zachodnich oraz zaniżanie waszych stawek....należy tym samym USUNĄĆ WSZYSTKICH UKRAIŃCÓW Z ZAKŁADU I WSZYSTKIE OSOBY POCHODZENIA UKRAIŃSKIEGO ABY ZAKŁAD SIĘ DOBRZE ROZWIJAŁ I ŻEBY POLACY GODNIE ZARABIALI ....ale do rzeczy, już wszystko tłumaczę: UKRAIŃCY ZABIERAJĄ MIEJSCA PRACY POLAKOM ! Jakie wnioski należy wyciągnąć: 1. Prezesi (REDMAN i CZECHOWSKI ) tworzą politykę która eliminuje polaków z rynku pracy w Polce co gorsza tworzą warunki do tego aby zatrudnienie znaleźli Ukraińcy, służą zagranicznym inwestorom i są zdrajcami polskiej przedsiębiorczości. Ta polityka eliminowania polaków to jest wypychanie młodych z polski i jest to sprzeczne z polityką prokreacji i tworzenia miejsc pracy dla polaków. Jeżeli ludzi się wypycha i dyskryminuje polaków w zakładzie to trudno aby chcieli oni tutaj zakładać rodziny i planować dzieci itd. Kadra zarządzająca jest w zmowie z politykami którzy premiują rozwój kapitału zagranicznego i wypływ pieniędzy z Polski i tym samym pogarsza się dysproporcja pomiędzy bidnymi a bogatszymi i ZANIK KLASY ŚREDNIEJ. 2. Ci polacy, którzy mogliby zarobić więcej (eliminując Ukraińców), nie musieliby się tak zadłużać w instytucjach finansowych, które również służą zachodowi. Ukraińcy pracują ciężko to fakt, ale często na szaro i na czarno ( mówię o rynku Goleniowskim), nie płacą podatków i oszczędzają bo chcą zaoszczędzone pieniądze wywieźć z kraju (Polska biednieje). Ukraińcy oszczędzając - nie kupują. Kto narzeka? Polski przedsiębiorca i handlowiec. Co robią ukraińcy? Wywożą tyle ile zaoszczędza z Polski zamieniając złotówki na dolary . Skala tego procederu jest ogromna. W skali kraju jest wywożonych z polski kilka miliardów złotych każdego roku. Powtarzam jest to szok dla narodu i ukraińska zaraza powinna zostać wyeliminowana. 3. To oznacza, że nie zarobił polski przedsiębiorca, nie zarobił polski FISKUS i w związku z tym nie ma inwestycji i nie ma nowych miejsc pracy - to jest ten KONKRET !!! 4. W najbliższych 5-10 latach zaniknie polska siła robotnicza. Tania siła robocza ze wschodu będzie bardziej opłacalna i banderowcy będą stanowić 70-80% siły roboczej zakładu - jest to straszna wizja. Zanik polskiej siły robotniczej. ZRÓBCIE coś już teraz ! 5. To będzie oznaczało problem dla polskiego budżetu bo szeroka gama Ukraińców jest w szarej strefie i wcale nie płaci podatków. Wszystkich Ukraińców WON z zakładu oraz każdą osobę pochodzenia ukraińskiego !! Zaczną się osiedlać i wiązać z polskimi kobietami. Polacy ! Będziecie przegrani. ! 6. Po co trzymać polskiego robotnika jak można mieć tańszego ze wschodu ? Bardzo źle się dzieje jeżeli dla imigrantów tworzymy warunki i miejsca pracy. 7.W pomyśle 500+ uwzględniono również że ponad 500 tys Ukraińców będzie otrzymywać pieniądze na swoje dzieci. Czy to jest normalne? Czy dla was jest to "(usunięte przez administratora)" normalne? ? ? 8. Jeśli robotnik polski chce zarobić 2500zł to gdybyśmy zamiast 500+ dołożyli tym ludziom którzy chcą pracować to byśmy mieli ponad 2 miliony ludzi, którzy nie musieliby wyjeżdżać i mogli by godniej zarabiać w zakładzie. POSŁUCHAJCIE PROSZĘ MĄDREGO CZŁOWIEKA - tak się dzieje w Dancoal już od dłuższego czasu. https://www.(usunięte przez administratora).com/watch?v=zEFw9TB_AA4 W trosce o Polskę !! Pozdrawiam Patriota

   
Patriota
@Zastanów się 20.11.2017 07:05

Proszę uprzejmie przeczytać raz jeszcze z naciskiem na zrozumienie wątku

   
mechanior

Witajcie...a może szukają mechaników? Jak to tam wygląda? Czy też jakaś masakra jak w np. "handlowym" jak wszyscy krytykują?

   
Warsztatowy
@mechanior 30.07.2017 22:27

Szukają cały czas nawet ogloszenia były. Masz doświadczenie to startuj!

   
Misiek

Ehhhhh ludzie czytam te bzdury i zastanawiam się czy nie szkoda Wam życia na pisanie takich głupot. Jeden pożal się Panie Boże patriota jedzie na Ukraińca a sam pewnie za niemiecką granicę do pracy by chętnie ruszył tylko nygusa nie chcą tam ;) A zapomniał kto był okupantem bo euro nie śmierdzi!!! Inni na atmosferę jadą a to WY ja tworzycie. Jeszcze jakiś pracuś czuje się uciskany i wyzyskiwany. Ja pracuje tak prawie 2 lata i nie narzekam. Robota jak każda inna swoje musisz zrobić bo za leżenie nikt nie zapłaci ale mam wszytko na umowie o pracę, świstek z wypłaty do ręki, bonus na święta jedne i drugie, jakieś paczki dla dzieci więc nie biadolcie tylko do roboty nygusy. Nie każdy może być biznesmenem i odnieść sukces ale każdy może spróbować ....... powodzenia. Idę na 8h wiem co mam robić i za ile więc co mam się czepiać. Stawka całkiem niezła bonus za 4 brygady jest premia jest i jeszcze dodatkowo teraz jedną premia do stawki zrobili wiec w sumie jest nieźle bo ponad 20zł/h możesz mieć. Jak masz papiery na wózek to od razu 2 oczka wyżej startujesz i na magazynie z wyrobami czystą robotę masz. Polecam każdemu kto potrafi pracować i ma dystans do ludzi bo co mnie obchodzi biuro, prezes, franki i inne elementy skoro robię swoje i kasa na czas. Też kiedyś czytałem te opinie zanim złożyłem CV i gdym tylko tym się sugerował to dalej bym nic nie zmienił w życiu. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz!!

   
Patriota nr 2
@Misiek 10.11.2017 23:04

Panie Misiek Kompletnie nie odpowiedziałeś Pan na poniższy apel kolegi tylko zachwalasz Pan produkcję i prace za 20zl/h. Prosze przeczytac raz jeszcze ze zrozumieniem

   
Kejsssiii

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Być może również myślisz podobnie? Być może Ciebie również nie interesuje praca w systemie niewolniczym od pon-pt, od 8-16, przez 50 lat, wakacje raz w roku(no dobra! przy dobrych wiatrach dwa!) i ciężka harówka na „widzimisię” swojego ukochanego szefa? Być może również i Twoim celem jest dojśćie do WOLNOŚCI FINANSOWEJ? Być może chcesz poznać ludzi, którzy ku tej wolności sukcesywnie zmierzają? Być może czujesz że to TEN CZAS i chciałbyś w końcu zatroszczyć się o swoją finansową przyszłość? Być może chciałbyś zainwestować swoje pieniądze, pomnażać je oraz budować sobie dochód pasywny a nie wiesz jak to zrobić i gdzie? Być może potrzebujesz motywacji? Inspiracji?

   
Iza

@mechanior czy aplikowałeś może na stanowisko mechanika? Jeśli tak to jak poszła rozmowa kwalifikacyjna? Czego spodziewać się na rozmowie? Jakich pytań? Czy doświadczenie trzeba mieć duże, aby zostać przyjętym? Takie informacje są ważne dla osób, które chcą przyjąć się do firmy Dancoal Sp. z o.o.

   
Niezadowolony

Ciezko pracuje w Dancoal w biurze a moja żona przedszkolanka mowi mi że jestem ciotą i nieudacznikiem.....:/

   
dr house
@Niezadowolony 29.06.2017 18:01

Zmień żonę:)

   
Xxx

A co powiecie na temat seula czy jak on tam się zwie

   
Chętny do pracy w biurze

Bardzo bym chciał pracować w Dancoalu w biurze w dziale handlowym ale boję się że codziennie będę sie musiał kłaniać przełożonym i zaczną mnie boleć plecy a ja wolę jak mnie plecy bolą od pracy niż od kłaniania się przełożonym.... Słyszałem teź że w biurze siedzi cała masa rozżalonych Frankowiczów którzy czekają na pomoc socjalną ze strony państwa i pracodawcy....a ja nie mam kredytu i innych długów więc Ci ludzie dostaliby szału i chyba by mnie zjedli..... :/ CV mam profesjonalne i podanie moglbym przesłać tylko czy ludzie w biurze to wytrzymają i nie będzie zawiści ze strony tych ludzi bo ja to znam z poprzednich firm że jak ktoś ma lepiej to piana może lecieć tym ludziom z mordy:/ Niech sie wypowie ktoś rzetelny proszę ...

   
Chętny do pracy w biurze

Bardzo bym chciał pracować w Dancoalu w biurze w dziale handlowym ale boję się że codziennie będę sie musiał kłaniać przełożonym i zaczną mnie boleć plecy a ja wolę jak mnie plecy bolą od pracy niż od kłaniania się przełożonym.... Słyszałem teź że w biurze siedzi cała masa rozżalonych Frankowiczów którzy czekają na pomoc socjalną ze strony państwa i pracodawcy....a ja nie mam kredytu i innych długów więc Ci ludzie dostaliby szału i chyba by mnie zjedli..... :/ CV mam profesjonalne i podanie moglbym przesłać tylko czy ludzie w biurze to wytrzymają i nie będzie zawiści ze strony tych ludzi bo ja to znam z poprzednich firm że jak ktoś ma lepiej to piana może lecieć tym ludziom z mordy:/ Niech sie wypowie ktoś rzetelny proszę ...

   
Czytaj uważnie !

Bogaci koncentrują się na szansach a biedni koncentrują się na przeszkodach !! Bogaci grają tak aby wygrać a biedni grają tak aby nie przegrać !! Bogaci we wszystkim widzą szanse a biedni widzą we wszystkim przeszkody !! Biedni splacaja kredyty a bogaci wykorzystują pieniadze I talenty innych ludzi !!

   
Prawda

Miała być ot WIELKA KARIERA W DANCOALU a są kredyty we frankach, płacz i lament i rzucanie kłód pod nogi między sobą ( tak samo reagują małpy gdy czują się zagrożone) Zachowujecie się dokładnie jak zwierzęta = gdy macie ciepło to szybko bierzecie 500+ i odrazu się rozmnażacie jak króliki i myślicie że pracodawca czy państwo o was zadbają przez całe życie.... Gdy zaś sufit zaczyna spadać na głowę wszyscy PANIKUJECIE jak stado. ZACHOWUJECIE SIĘ JAK ZWIERZĘTA dlatego tak łatwo można wami sterować. Czy warto płacić 40% podatku dochodowego ?

   
Prawda

Jeśli widzisz, że ktoś próbuje okazać swoją władzę siłą, czyli zastraszaniem i krzykiem, nie dyskutuj, zmień firmę jak najszybciej. Agresję powoduje strach. Zachowanie takich ludzi nie jest racjonalne, wynika z lęku i niepewności. Często ukrywają kompleksy, brak kompetencji. Są ograniczeni. Nie licz więc na uczciwe traktowanie i docenienie twojego zaangażowania. Nie warto z takimi ludźmi współpracować. Będziesz chodzić sfrustrowany, a nie o to przecież w tym chodzi.

   
prawda w oczy kole
@Prawda 05.06.2017 08:42

Prawda,bzdury piszesz wracają czasy kierownik=pan ,pracownik=robol tak ma być nie podoba ci się to won za granicy np. do Syrii

   
Indokrynacja

Biuro - Indokrynacja ludzi nieświadomych możliwości życia Tylko odpękac do 16, nażreć się spłacać kredyt we frankach przez 30 lat i udawać że jest miło ciepło i stabilnie. To jest cena jaką płacicie za IGNORANCJĘ

   

Zostaw opinię o Dancoal Sp. z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.