Dancoal Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o Dancoal Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.

Lennaa

Hej! Jak jest w tej firmie ? To prawda że zarabia się 2400? Na rękę?? Czy warto do niej iść ? I Czy zatrudnienie przez personalpartner gwarantuje mi co miesięczna wypłatę ? Bo słyszałam że oni nie wypłacają należności.

Ktoś
@Lennaa 14.02.2018 20:23

Pracowałem przez tą agencję I do 8 zawsze był przelew. A z promilami można wyciągnąć nawet więcej.

Ktoś
@Ktoś 21.02.2018 21:34

Poprawka. Z premiami

Biuro handlowe

Ja tam poszłam na macierzyński i sie śmieję. Masz rację!! Trzeba bardzo na CZECHOWSKIEGO złotoustego uważać!! Cwaniaczek doszedł do pieniędzy i gardzi ludźmi i sieje tylko zamęt. Ludzie w biurze wiedzcie jedno - przecież CZECHOWSKI ma was gdzieś. Macie tylko się kłaniać i dymać jak dzikusy Ile nakradłeś pieniedzy pod stołem ? Ile kasy na lewo wyciągnąłeś z firmy?

Rafał

Na chwilę obecną stali pracownicy odchodzą i nikt nie robii z tego problemu chcesz idź...nie zatrzymują, nawet nie pytają dlaczego odchodzisz.... Lepiej niech idą bo chcą podwyżkę za parę lat ciężkiej pracy a z Ukrainy zrobią za grosze... Nie polecam pracy .... Nie zależy im na stałych dobrych pracownikach. Pracownik pracownikowi nie równy ,są ważni i najważniejsi np.jeden za urlop na żądanie nie ma zabranej premii ...inni owszem !

A co !
@Rafał 26.01.2018 09:20

A jak....a tymczasem pan Prezesik sobie BMW śmiga i się śmieje z pachołków ktorzy na niego robią...

Prawdawoczykole

Ja ponad 5 lat tam przepracowałam i powiem krótko, że CZECHOWSKI CWANIACZEK DOSZEDŁ DO PIENIĘDZY i ma w (usunięte przez administratora) większość....układziki i układziki, ręka rękę myje....ale tak to jest w prywatnych firmach. Kolesiostwo jednym słowem. Uczciwą pracą sie tam nie dorobisz. Nie dajcie się nabrać na te jego gadki i szyderczy uśmiech ! Skoro firma taka duża i prężna to powinno się ludziom z reguły lżej pracować a nie tylko podkręcanie śruby cały czas. O ! Nie ma to nic wspólnego z lenistwem. Jaka jest kultura pracy np w Skandynawii?? Dużo nerwów i zdrowia mnie to kosztowało

Gogol

Jak ktoś nie ma chęci do dobrej pracy to żadna firma nie będzie dobra ponieważ wymagają pracy.

Józek
@Gogol 06.01.2018 19:10

Są chęci do pracy i uczciwa praca nie poplaca. Tylko wybrane osoby podwyżki dostają !

Biuro handlowe

Ja tam poszłam na macierzyński i sie śmieję. Masz rację!! Trzeba bardzo na CZECHOWSKIEGO złotoustego uważać!! Cwaniaczek doszedł do pieniędzy i gardzi ludźmi i sieje tylko zamęt. Ludzie w biurze wiedzcie jedno - przecież CZECHOWSKI ma was gdzieś. Macie tylko (usunięte przez administratora) jak dzikusy.

Logistyk

Rok temu pracowałem w handlówce jako logistyk i nie polecam, sam odszedłem To nie jest robota dla normalnych ludzi To co piszą poniżej to prawda Tempo, tempo,tempo.... Kolesiostwo, układy, szczucie jednych na drugich i wywyższanie się ludzi

APEL do rodaków w Dancoal!!

Kochani Polacy (pracownicy zakładu ...proszę przeczytajcie) !! Szanowna kadro niższego i wyższego szczebla, drogi " Polski robotniku", który trzymasz tą firmę na barkach swoją ciężką pracą...proszę przeczytaj i wyciągnij wnioski ! Od pewnego czasu widzę bardzo duży napływ "taniej siły roboczej ze wschodu" do zakładu- mam na myśli osoby pochodzenia ukraińskiego. JEST to ZARAZA która powoduje emigrację polaków do krajów zachodnich oraz zaniżanie waszych stawek....należy tym samym USUNĄĆ WSZYSTKICH UKRAIŃCÓW Z ZAKŁADU I WSZYSTKIE OSOBY POCHODZENIA UKRAIŃSKIEGO ABY ZAKŁAD SIĘ DOBRZE ROZWIJAŁ I ŻEBY POLACY GODNIE ZARABIALI ....ale do rzeczy, już wszystko tłumaczę: UKRAIŃCY ZABIERAJĄ MIEJSCA PRACY POLAKOM ! Jakie wnioski należy wyciągnąć: 1. Prezesi (REDMAN i CZECHOWSKI ) tworzą politykę która eliminuje polaków z rynku pracy w Polce co gorsza tworzą warunki do tego aby zatrudnienie znaleźli Ukraińcy, służą zagranicznym inwestorom i są zdrajcami polskiej przedsiębiorczości. Ta polityka eliminowania polaków to jest wypychanie młodych z polski i jest to sprzeczne z polityką prokreacji i tworzenia miejsc pracy dla polaków. Jeżeli ludzi się wypycha i dyskryminuje polaków w zakładzie to trudno aby chcieli oni tutaj zakładać rodziny i planować dzieci itd. Kadra zarządzająca jest w zmowie z politykami którzy premiują rozwój kapitału zagranicznego i wypływ pieniędzy z Polski i tym samym pogarsza się dysproporcja pomiędzy bidnymi a bogatszymi i ZANIK KLASY ŚREDNIEJ. 2. Ci polacy, którzy mogliby zarobić więcej (eliminując Ukraińców), nie musieliby się tak zadłużać w instytucjach finansowych, które również służą zachodowi. Ukraińcy pracują ciężko to fakt, ale często na szaro i na czarno ( mówię o rynku Goleniowskim), nie płacą podatków i oszczędzają bo chcą zaoszczędzone pieniądze wywieźć z kraju (Polska biednieje). Ukraińcy oszczędzając - nie kupują. Kto narzeka? Polski przedsiębiorca i handlowiec. Co robią ukraińcy? Wywożą tyle ile zaoszczędza z Polski zamieniając złotówki na dolary . Skala tego procederu jest ogromna. W skali kraju jest wywożonych z polski kilka miliardów złotych każdego roku. Powtarzam jest to szok dla narodu i ukraińska zaraza powinna zostać wyeliminowana. 3. To oznacza, że nie zarobił polski przedsiębiorca, nie zarobił polski FISKUS i w związku z tym nie ma inwestycji i nie ma nowych miejsc pracy - to jest ten KONKRET !!! 4. W najbliższych 5-10 latach zaniknie polska siła robotnicza. Tania siła robocza ze wschodu będzie bardziej opłacalna i banderowcy będą stanowić 70-80% siły roboczej zakładu - jest to straszna wizja. Zanik polskiej siły robotniczej. ZRÓBCIE coś już teraz ! 5. To będzie oznaczało problem dla polskiego budżetu bo szeroka gama Ukraińców jest w szarej strefie i wcale nie płaci podatków. Wszystkich Ukraińców WON z zakładu oraz każdą osobę pochodzenia ukraińskiego !! Zaczną się osiedlać i wiązać z polskimi kobietami. Polacy ! Będziecie przegrani. ! 6. Po co trzymać polskiego robotnika jak można mieć tańszego ze wschodu ? Bardzo źle się dzieje jeżeli dla imigrantów tworzymy warunki i miejsca pracy. 7.W pomyśle 500+ uwzględniono również że ponad 500 tys Ukraińców będzie otrzymywać pieniądze na swoje dzieci. Czy to jest normalne? Czy dla was jest to "(usunięte przez administratora)" normalne? ? ? 8. Jeśli robotnik polski chce zarobić 2500zł to gdybyśmy zamiast 500+ dołożyli tym ludziom którzy chcą pracować to byśmy mieli ponad 2 miliony ludzi, którzy nie musieliby wyjeżdżać i mogli by godniej zarabiać w zakładzie. POSŁUCHAJCIE PROSZĘ MĄDREGO CZŁOWIEKA - tak się dzieje w Dancoal już od dłuższego czasu. https://www.(usunięte przez administratora).com/watch?v=zEFw9TB_AA4 W trosce o Polskę !! Pozdrawiam Patriota

Zastanów się
@APEL do rodaków w Dancoal!! 30.10.2017 17:34

Kolego Patriota, Jak czytam Twoje wypowiedzi to tak jakbym żywcem wydarł je z marszu 11 listopada. Zapomniałeś jeszcze dodać kilku haseł o Żydach i uchodźcach i będzie wszystko. Sami pozwalacie na taki stan rzeczy bo praca jest tylko 500+ i ta hołota co je rozdaje wodę z mózgu robi i lepiej brać na 2 dzieci kasę i na czarno dorobić a do uczciwej pracy nie pójdzie jeden z drugim bo jak wykaże legalne dochody to dopłata znika. I kto tu nie płaci podatków i jest w szarej strefie!!! Kończąc to pokaż mi Polaka który tyra za granicą i kasy na dzieci nie bierze ???? Nie spotkałem jeszcze takiego a mało tego to i w Polsce jeszcze chcą wyłudzić 500+!!!! Uderz się w pierś Patrioto a dopiero kieruj takie słowa do innych!!

Patriota
@Zastanów się 20.11.2017 07:05

Proszę uprzejmie przeczytać raz jeszcze z naciskiem na zrozumienie wątku

mechanior

Witajcie...a może szukają mechaników? Jak to tam wygląda? Czy też jakaś masakra jak w np. "handlowym" jak wszyscy krytykują?

Warsztatowy
@mechanior 30.07.2017 22:27

Szukają cały czas nawet ogloszenia były. Masz doświadczenie to startuj!

Misiek

Ehhhhh ludzie czytam te bzdury i zastanawiam się czy nie szkoda Wam życia na pisanie takich głupot. Jeden pożal się Panie Boże patriota jedzie na Ukraińca a sam pewnie za niemiecką granicę do pracy by chętnie ruszył tylko nygusa nie chcą tam ;) A zapomniał kto był okupantem bo euro nie śmierdzi!!! Inni na atmosferę jadą a to WY ja tworzycie. Jeszcze jakiś pracuś czuje się uciskany i wyzyskiwany. Ja pracuje tak prawie 2 lata i nie narzekam. Robota jak każda inna swoje musisz zrobić bo za leżenie nikt nie zapłaci ale mam wszytko na umowie o pracę, świstek z wypłaty do ręki, bonus na święta jedne i drugie, jakieś paczki dla dzieci więc nie biadolcie tylko do roboty nygusy. Nie każdy może być biznesmenem i odnieść sukces ale każdy może spróbować ....... powodzenia. Idę na 8h wiem co mam robić i za ile więc co mam się czepiać. Stawka całkiem niezła bonus za 4 brygady jest premia jest i jeszcze dodatkowo teraz jedną premia do stawki zrobili wiec w sumie jest nieźle bo ponad 20zł/h możesz mieć. Jak masz papiery na wózek to od razu 2 oczka wyżej startujesz i na magazynie z wyrobami czystą robotę masz. Polecam każdemu kto potrafi pracować i ma dystans do ludzi bo co mnie obchodzi biuro, prezes, franki i inne elementy skoro robię swoje i kasa na czas. Też kiedyś czytałem te opinie zanim złożyłem CV i gdym tylko tym się sugerował to dalej bym nic nie zmienił w życiu. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz!!

Patriota nr 2
@Misiek 10.11.2017 23:04

Panie Misiek Kompletnie nie odpowiedziałeś Pan na poniższy apel kolegi tylko zachwalasz Pan produkcję i prace za 20zl/h. Prosze przeczytac raz jeszcze ze zrozumieniem

Kejsssiii

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Być może również myślisz podobnie? Być może Ciebie również nie interesuje praca w systemie niewolniczym od pon-pt, od 8-16, przez 50 lat, wakacje raz w roku(no dobra! przy dobrych wiatrach dwa!) i ciężka harówka na „widzimisię” swojego ukochanego szefa? Być może również i Twoim celem jest dojśćie do WOLNOŚCI FINANSOWEJ? Być może chcesz poznać ludzi, którzy ku tej wolności sukcesywnie zmierzają? Być może czujesz że to TEN CZAS i chciałbyś w końcu zatroszczyć się o swoją finansową przyszłość? Być może chciałbyś zainwestować swoje pieniądze, pomnażać je oraz budować sobie dochód pasywny a nie wiesz jak to zrobić i gdzie? Być może potrzebujesz motywacji? Inspiracji?

Iza

@mechanior czy aplikowałeś może na stanowisko mechanika? Jeśli tak to jak poszła rozmowa kwalifikacyjna? Czego spodziewać się na rozmowie? Jakich pytań? Czy doświadczenie trzeba mieć duże, aby zostać przyjętym? Takie informacje są ważne dla osób, które chcą przyjąć się do firmy Dancoal Sp. z o.o.

Niezadowolony

Ciezko pracuje w Dancoal w biurze a moja żona przedszkolanka mowi mi że jestem ciotą i nieudacznikiem.....:/

dr house
@Niezadowolony 29.06.2017 18:01

Zmień żonę:)

Xxx

A co powiecie na temat seula czy jak on tam się zwie

Chętny do pracy w biurze

Bardzo bym chciał pracować w Dancoalu w biurze w dziale handlowym ale boję się że codziennie będę sie musiał kłaniać przełożonym i zaczną mnie boleć plecy a ja wolę jak mnie plecy bolą od pracy niż od kłaniania się przełożonym.... Słyszałem teź że w biurze siedzi cała masa rozżalonych Frankowiczów którzy czekają na pomoc socjalną ze strony państwa i pracodawcy....a ja nie mam kredytu i innych długów więc Ci ludzie dostaliby szału i chyba by mnie zjedli..... :/ CV mam profesjonalne i podanie moglbym przesłać tylko czy ludzie w biurze to wytrzymają i nie będzie zawiści ze strony tych ludzi bo ja to znam z poprzednich firm że jak ktoś ma lepiej to piana może lecieć tym ludziom z mordy:/ Niech sie wypowie ktoś rzetelny proszę ...

Chętny do pracy w biurze

Bardzo bym chciał pracować w Dancoalu w biurze w dziale handlowym ale boję się że codziennie będę sie musiał kłaniać przełożonym i zaczną mnie boleć plecy a ja wolę jak mnie plecy bolą od pracy niż od kłaniania się przełożonym.... Słyszałem teź że w biurze siedzi cała masa rozżalonych Frankowiczów którzy czekają na pomoc socjalną ze strony państwa i pracodawcy....a ja nie mam kredytu i innych długów więc Ci ludzie dostaliby szału i chyba by mnie zjedli..... :/ CV mam profesjonalne i podanie moglbym przesłać tylko czy ludzie w biurze to wytrzymają i nie będzie zawiści ze strony tych ludzi bo ja to znam z poprzednich firm że jak ktoś ma lepiej to piana może lecieć tym ludziom z mordy:/ Niech sie wypowie ktoś rzetelny proszę ...

Czytaj uważnie !

Bogaci koncentrują się na szansach a biedni koncentrują się na przeszkodach !! Bogaci grają tak aby wygrać a biedni grają tak aby nie przegrać !! Bogaci we wszystkim widzą szanse a biedni widzą we wszystkim przeszkody !! Biedni splacaja kredyty a bogaci wykorzystują pieniadze I talenty innych ludzi !!

Prawda

Miała być ot WIELKA KARIERA W DANCOALU a są kredyty we frankach, płacz i lament i rzucanie kłód pod nogi między sobą ( tak samo reagują małpy gdy czują się zagrożone) Zachowujecie się dokładnie jak zwierzęta = gdy macie ciepło to szybko bierzecie 500+ i odrazu się rozmnażacie jak króliki i myślicie że pracodawca czy państwo o was zadbają przez całe życie.... Gdy zaś sufit zaczyna spadać na głowę wszyscy PANIKUJECIE jak stado. ZACHOWUJECIE SIĘ JAK ZWIERZĘTA dlatego tak łatwo można wami sterować. Czy warto płacić 40% podatku dochodowego ?

Prawda

Jeśli widzisz, że ktoś próbuje okazać swoją władzę siłą, czyli zastraszaniem i krzykiem, nie dyskutuj, zmień firmę jak najszybciej. Agresję powoduje strach. Zachowanie takich ludzi nie jest racjonalne, wynika z lęku i niepewności. Często ukrywają kompleksy, brak kompetencji. Są ograniczeni. Nie licz więc na uczciwe traktowanie i docenienie twojego zaangażowania. Nie warto z takimi ludźmi współpracować. Będziesz chodzić sfrustrowany, a nie o to przecież w tym chodzi.

prawda w oczy kole
@Prawda 05.06.2017 08:42

Prawda,bzdury piszesz wracają czasy kierownik=pan ,pracownik=robol tak ma być nie podoba ci się to won za granicy np. do Syrii

Indokrynacja

Biuro - Indokrynacja ludzi nieświadomych możliwości życia Tylko odpękac do 16, nażreć się spłacać kredyt we frankach przez 30 lat i udawać że jest miło ciepło i stabilnie. To jest cena jaką płacicie za IGNORANCJĘ

Frankowicz

Cudowna firma, szczerze polecam... Zarabiam w biurze nieco ponad 3000zł i mam ratę kredytu we frankach ponad 1500zł + żona przedszkolanka + dziecko itd....ale praca stabilna i kasa na czas Chyba pójdę do Prezesa po podwyżkę tylko nie wiem jak to zrobić :/ Frankowicz

Prawda w oczy kole

Praca w Dancoal? Przecież każdy odrobinę kumaty człowiek WIE, że PRACA NAJEMNA, która nie służy gromadzeniu aktywów NIE MA SENSU ...

Paweł

Witajcie Chciałbym się zatrudnić w waszej firmie tylko mam problem z dojazdem , może ktoś dojeżdża do pracy przez Załom lub w okolicy ?, a może ktoś zna kogoś kto ma wolne 1 miejsce ? Oczywiście koszty dojazdu itp. do ugadania :) Nie znam nikogo z waszej firmy . Proszę o info. na adres e-mail : pawel-jarass@o2.pl Pozdrawiam czytających :)

hiob

wiecie mam oferte pracy w tej firmie , czytam te posty i nie mogę nic wywnioskować chciałbym rzetelnej opini nie rozzalonego pracownika któremu wydaje się że zwoniono a on byl jedyny w swoim rodzaju taki debeściak , tylko osób które bez obrażania napisza mi jak tak sie pracuje , jaka jest atmosfera , i wszelkie inne ciekawe rzeczy jeśli ktoś chce sobie poużywać niech nie pisze , samego mnie kilka razy zwalniano więc wiem jak to jest współczuje takim osoba ale nie zawsze do koca jest to wina pracodawcy

Ł

Siema. Pracowałem kiedyś w tym zagładzie jako brygadzista na magazynie. Jeżeli chodzi o T.K. dobrze wspominam naszą współpracę. Facet jest konkretny i jak trzeba kogoś zj....ać to to zrobi, pochwalić też potrafi. Generanie widzę, że Wam coś się należy bo tak. Popracujcie trochę. Pokażcie się z dobrej strony, a jeżeli chcecie kogoś oskarżać zróbcie to przy Prezesie i oskarżanym. Anomimowo oskarża tylko ten co nie ma odwagi tego zrobic osobiście. A jak Wam praca nie pasuje to ją zmieńcie. Mi nie pasowała to zmieniłem. Ale nigdy nie uważałem, że coś mi się należy z urzędu. "Jest lepiej tam, gdzie nad nie ma".

Pracownik miesiąca
@Ł 06.11.2016 15:36

pracuję sobie w tej firmie już 3 miesiąc w biurze i hehe cały czas tylko się kłócicie, żrecie się nawzajem w pracy i po pracy, i co wam z tego?? Błędne koło...ile tak można ciągnąć?? donosy, kopanie dołków, rzucanie kłód pod nogi kolegom ajajajajajjjjjj. Co to wnosi do waszego życia? Siedzę w tym biurze i chyba złożę wypowiedzenie bo nie mogę ścierpieć tego chamstwa i prostactwa.... czas na zmianę pracy....serio!! produkcja i biuro = zero komunikacji !!! każdy chce być Panem i zgrywać prezesa.... o co tu chodzi? Chcecie być nagle tacy ważni? ! bo całe życie byliście bardzo NIEWAŻNI !! jesteście tak strasznie zmanipulowani że widzicie tylko kredyt i zapierdziel - typowy dancolowski naród. W tej firmie lepiej się za dużo nie wychylać i nie mądrzyć bo bardzo szybko wam pokażą, że jesteście tylko zwykłymi pachołkami do roboty. Ja staram się coś zmienić, pokazać że można inaczej to zaraz hohohoh pracownicy starsi stażem pokazują jacy to oni mądrzy hahaha BARANY!!! niedługo składam wypowiedzenie i się skończy ten cały cyrk dancolowski :) No tak czy nie? Kto trzepie hajs? kto ustala reguły gry? kto wozi tyłek BMW? i tak dla wszystkich jedno słońce świeci.... czas jednym słowem na wypowiedzenie

pola

Nie ma od nich ofert od jakiegoś czasu, nie wiem czy ktoś z Was moze wie co dokładnie stało się u nich, czy to jest jakiś większy przestój w rekrutacji? Zastnawiam sie czy można do nich osobiście iśc, bo gdzies już taki pomysł się pojawiał, ale nie wiem co myślcicie o tym.

True

Czy prezes zatrudniony na umowę o prace jest faktycznie przedsiebiorca ?? Czy dalej ma mentalność etatowca ?? I tak większość udziałów ma Duńczyk

True

Czy prezes zatrudniony na umowę o prace jest faktycznie przedsiebiorca ?? Czy ma mentalność etatowca ?? I tak większość udziałów ma Duńczyk

Zwykły Pracownik

1. Proszę o pisanie "po polsku". Pana Alwaro uprasza się o wzięciu udziału w podstawowym kursie języka polskiego, gdyż w naszym języku obowiązują znaki: kropka (na końcu zdania - to do Pana Alwaro), przecinek (w środku zdania) itp. 2. Jeśli ktoś zostaje zwolniony z pracy to musi sobie ulżyć, a nic nie pomaga jak wypisywanie bzdur na swojego niedawnego przełożonego/kierownika. To naprawdę pomaga - psychologowie tak twierdzą. Bo przecież nie można się przyznać przed znajomymi, że jest się leserem i chciałoby się zarabiać dużo pieniędzy za nicnierobienie. Trzeba przypisać komuś winę - a najłatwiej kierownikowi. Człowiek popisze sobie w internecie (anonimowo) i już mu lepiej. Gratuluję Panie TK. Widać był Pan za słaby na swoje stanowisko. 3. Pieniądze są wypłacane zawsze na czas w firmie. 4. Jeśli ktoś chce pracować to pracuje i zarabia pieniądze - nie warto trzymać leniuchów. 5. Benefity są, a że nie takie jakby sobie życzył Alwaro - no cóż, trudno wszystkim dogodzić. 6. Propozycja dla Pana Alwaro (taka darmowa dobra rada) - po kursie z języka polskiego radzę skończyć jakąś szkołę, potem zdać maturę, następnie ukończyć studia i już można szukać pracy na miarę aspiracji. Albo najlepiej założyć własną firmę - wtedy nie trzeba kończyć żadnych szkół - trzeba mieć tylko dobry pomysł i przez jakiś czas poświęcić się firmie, trzeba być kompetentnym, uczciwym, inteligentnym, sprytnym, trzeba orientować się w swojej branży itp. .... - życzę Panu wszystkiego najlepszego, Panie Alwaro - przed Panem nowe możliwości - może Pan teraz rozwinąć skrzydła. Pozdrawiam serdecznie.

Prawdziwy T.K
@Zwykły Pracownik 07.10.2016 15:13

Siema!!!! Widze ze plotki to prawdziwe na moj temat kraza hmmm ze ja jakies komentarze wam tu dodaje,otoz mowie wam ze to co tu sie wypisuje to nie moja sprawa,ja jestem z ta firma w pelni rozliczony i prosze o nie gadanie takich bzdur ze to ja bo tylko szkoda mi tego sluchac to co sobie piszecie tu to nie moj interes,zakonczylo sie bo tak mialo byc ale nie zycze sobie zeby ktos o mnie tu pisal bo ma jakies swoje podejrzenia,zajmijcie sie innym tematem bo codziennie slysze co innego lecz to mnie nie interesuje :-) pozdrawiam pan T.K (prawdziwy ):-),powodzenia i nie wymyslsc prosze juz zadnych temattow z moim udzialem bo nie mam zamiaru sluchac bo ten tam cos dodal itd ja tu nie wbijam i nie pisze jak to zostalo napisane wiec oczekuje tego samego. Dzieki i pozdrawiam. Ps to co bylo miedzy mna a firma czy tez kierownikiem to moja sprawa nie jakis komentarzy bez cienia prawdy.

Prawdziwy T.K
@Zwykły Pracownik 07.10.2016 15:13

Siema!!!! Widze ze plotki to prawdziwe na moj temat kraza hmmm ze ja jakies komentarze wam tu dodaje,otoz mowie wam ze to co tu sie wypisuje to nie moja sprawa,ja jestem z ta firma w pelni rozliczony i prosze o nie gadanie takich bzdur ze to ja bo tylko szkoda mi tego sluchac to co sobie piszecie tu to nie moj interes,zakonczylo sie bo tak mialo byc ale nie zycze sobie zeby ktos o mnie tu pisal bo ma jakies swoje podejrzenia,zajmijcie sie innym tematem bo codziennie slysze co innego lecz to mnie nie interesuje :-) pozdrawiam pan T.K (prawdziwy ):-),powodzenia i nie wymyslsc prosze juz zadnych temattow z moim udzialem bo nie mam zamiaru sluchac bo ten tam cos dodal itd ja tu nie wbijam i nie pisze jak to zostalo napisane wiec oczekuje tego samego. Dzieki i pozdrawiam. Ps to co bylo miedzy mna a firma czy tez kierownikiem to moja sprawa nie jakis komentarzy bez cienia prawdy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rom

wejďz na ich strone www danoal . pl tam maja dane do kontaktu

anonim

(usunięte przez administratora)

Alwaro

Zarobki i wyoksta na czas to prawda sle ile mozna sie dawac traktowac jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biuroliczy siano i patrzy jakby cieoskubac i wykorzystac kiero biega pod wpływem. Alkohol u i drze morde choc on robi najgorsze walki niedopaly sprzedaje tez na walku swoich pacholkow pilnuje i dba reszte ksrci zazdrosci ze sa lepsi od niego lata z alko to niech zacznie on te dmuchanko potem czepia sie innych pajac walki podatkowe oszustwa papierowe kupowanie ludzi z kontroli to cos co umieja bardzo dobrze robic nie bawem moze rowno z sezonem pokazemy panstwu jaki jest dancoal za murami ciekawe czy dalej beda chodzic z usmiechami czas sie wziasc za ich walki i to ujawnic do usłyszenia nie bawem podamy panstwu link pieknej strony dancoala bedzie to szol za murami pozdro dla cudownej zlodziejskiej gory i zbombionego nissana :-) :-) :-) :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

True

10000 zł netto + laptop+ telefon i auto służbowe

true

wymagania wobec pracowników są bardzo duże, a stopień odhumanizowania miejsc pracy ogromny, Wyłączenie mózgu to podstawa - im bardziej próbuje się coś zmienić, tym bardziej kłody pod nogi ludzie ci rzucają. Im głupszy, albo chociaż im lepiej udający głupszego, tym lepiej. 8-10 godzin dziennie, hałas, presja, po sali chodzą kierownicy, krzyczą. Siedzi się jak w mrowisku, pracownik na pracowniku. ma się poczucie bycia pionkiem. Nie jest się człowiekiem ze swoją własną osobowością, tylko trybikiem, że niby paczki świąteczne?? i fundusz socjalny i dodatek na dzieci? haha Przestańcie ogłupiać ludzi !!

Pani wielkie zdziwienie

Nie dają karty np. multisport na siłownię/ basen, nie ma dopłaty do rekreacji po pracy, nie ma możliwości korzystania z prywatnej opieki medycznej, nie ma samochodów służbowych dla najlepszych pracowników, nie ma darmowych posiłków w pracy.... Dlaczego firma nie zgadza się aby pracować w biurach/ na produkcji jako samo zatrudniona osoba? Przecież ludzi płaciliby niższe podatki Niby są jakieś podwyżki pitu pitu ale co to jest? :/ Co to za firma???

Świeżo zatrudniony w Dancoal

Otóż to !! Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda. Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda. Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.

anonim

(usunięte przez administratora)

prosta 35

U mechaników. .........

prosta 35

Ludzie jak można pracować w firmie gdzie pracuje cała rodzina prezesa. Same lalusie. A od placowego można kupić ropę i mokry węgiel w niskiej cenie. Od mechaników wszystkie klucze olej i każda ilość rękawiczek jeden ma ponoć 6000 szt. Kamery są tylko nie tam gdzie trzeba. Wywoza w autach wszystko. Zaufani ludzie dyrektora. Porażka

Dancoal
@prosta 35 18.09.2016 19:25

Otóż to !! Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda. Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda. Praca w Dancoal = "jak grasz z kimś w pokera 30 minut i nie wiesz kto w tej grze jest frajerem, to znaczy że Ty nim jesteś", taka prawda.

fel
@prosta 35 18.09.2016 19:25

co ma piernik do wiatraka? jeśli pracownicy oszukują to chyba nie wina pracodawcy? ? jak dla mnie spoko praca i wypłata zawsze o czasie.

Pracownik

Pracuje już tutaj dłuższy czas i nie zdarzyło mi się dostać wypłaty 10 zawsze była dzień lub dwa dni wcześniej.

Użytkownik grilla

Polecam wszystkim grille jednorazowe są świetne, dzisiaj smażyłem na nich kiełbaski i nie spodziewałem się, że tak długo ten grill będzie trzymał ciepło...kilka złotych a taka wygoda niesamowita. Dzięki, naprawdę innowacyjny produkt i spełnia swoją rolę. Użytkownik

Alwaro
@Użytkownik grilla 14.09.2016 21:41

Bo nie wiesz z jakiego syfu to jest zrobione i co sie dzieje za brama tej firmy biuro tez sie nadaje na smieci splesnialy brykiet pakowany ponownie to same chamy ,kiero z nissana to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pijak 3whysky w biurku ttrzyma i na tydzien w pracy mu wystarcza na zakazie jezdzi pije w pracy ddrze ryja i nie szanuja wszyscy tam pracownika a madrzejszych sie szybko pozbeda oszusty kreca ze wszystkim nawet z podatkami bo dla nich pracownik to murzyn ma byc stratny na ich walach ale nie oni zlodzieje szykuje sie wam nie zla kontrol ktora zakonczy waasze zadowolenie czas poplynac zasrane smiecie dotyczy to biura i kiero z nissana pozdro dla pracownikow ktorzy ich tam nie spalili chociaz ich wegiel i brykiet sie nie chce palic nie bawem pokaza sie filmiki jacy oni sa naprawde wraz z towarem juz nie beda ladnie grac gra skonczona zlodzieje

Zainteresowany

Panie True, Po pierwsze dziwne ma Pan skojarzenia, żeby większą ilość biurek kojarzyć z większą ilością pracy dla innych. Moim zdaniem większa ilość biurek oznacza zapotrzebowanie na większą ilość osób, aby odciążyć innych, co by mogli pracować w normalnym wymiarze swojego etatu. Firma cały czas się rozwija, a tym samym rozrasta, czego kolejnością jest zatrudnianie dodatkowych osób. Skoro ma Pan skojarzenia ze szkołą spekuluje, że po prostu niedawno jeszcze Pan do niej uczęszczał.. Skoro mowa o "zabójczych" normach wydajności - czy tutaj ktoś umarł? W jaki sposób są jakieś oszustwa na podatku VAT - jakieś dowody? Skąd taka informacja?

Znak ostrzegawczy "wszyscy tak robią"

Pt. "Głupie pieniądze" Czym są "głupie pieniądze"? To konsumenci! Poszukiwacze pieniędzy! Goniący za pieniędzmi! Niektórzy cwani ludzie opanowali zasadę "wszystkich" do perfekcji. Zamiast uciekać, oszukują drugą stronę i zyskują na jej klęskach. Jednakże czy możliwe jest to, że wszyscy się mylą? Otóż TAK ! Nowi milionerzy powstają przy okazji każdego ludzkiego krachu, ponieważ potrafią przewidzieć gwałtowny i nieracjonalny wzrost I tak, musisz tylko przewodzić stadu lecz nie myl tego z wyjątkowością, upewnij się tylko, ze "wszyscy" pójdą za tobą...Kiedy jagnięta ustawią się w rządku, jedno za drugim, na rzeź, powinieneś upewnić się, że jesteś właścicielem rzezi...

Zakładowy

Spoko firma. Wynagrodzenie w terminie :) Nie jest lekko na produkcji ale wszystko ok....:)

Były kierownik

Kto się bogaci pracownicy czy prezesi? Byłem kierownikiem "handlówki" i widziałem ile złości i zakłamania w ludziach, reagowali na wszystko wręcz agresywnie, musiałem szybko reagować.... Dziwne normy, procedury, za dużo zbędnej papierologii - nikt tego nie ogarnia...!! Pyskaci, agresywni, przerażeni ludzie pozbawieni kontroli nad własnym życiem ( kontroluje ich system finansowy, spłacają kredyty w frankach - wiem o tym bo co chwilę słuchałem tego lamentuuuu i są też kontrolowani przez zarząd) dlatego się tak o wszystko boją, o własne stołki......strach i lęk = agresja - są na to dowody naukowe w psychologii. Prawda jest taka, że manipulacja bierze górę! Jakie premie, jakie podwyżki? Ja nic nie dostałem. W poprzedniej firmie już po miesiącu były podwyżki i auto służbowe. Problem jest taki że ludzie mają płacone za czas pracy a nie za EFEKTY dlatego czekają żeby tylko "odpękać" do godz. 16 i do domu. CYRK i KOMEDIA - tak się tworzy socjalistów z krwi i kości którzy za 100zł podwyżki się razem "pobiją" W Niemczech hahah Pani sprzątaczka zarabia 1500Euro = grubo ponad 6000zł/ miesięcznie. 2000 Euro jest normalną pensją !!! Kto komu pierze mózgi? 150km na zachód dzieli was od finansowej wolności ale wy tego nie widzicie bo siedzicie szczelnie w jajku i czekacie na bony świąteczne

Pks

blisko przystanku autobusowego jak ktoś musi dojezdżać.

Ciekawski

Brak słów. Robicie specjalnie niektórzy tutaj zamieszanie na forum ale to o Zbrodni Wołyńskiej jak Ukraińcy mordowali Polaków to akurat prawda !

anonim

(usunięte przez administratora)

Epi

Zawsze mozna tam zadzwonic i sie zapytac

tfp

Przecież na stronie internetowej mają zaznaczone, że poszukują pracowników zatrudnianych na podstawie umowy o pracę. "Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, stale zwiększającą swoje możliwości produkcyjne. W związku z wzrastającą ilością zamówień, poszukujemy pracowników na następujące stanowiska: Pakowacz – pracownik produkcji, Operator wózków widłowych, Mechanik utrzymania ruchu. Zatrudniamy na podstawie umowy o pracę. Oferujemy przyjazną atmosferę pracy zespołowej, w stale rozwijającej się firmie oraz atrakcyjne wynagrodzenie, uzależnione od posiadanego doświadczenia i umiejętności."

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

A co Ty masz do Ukraińców. Przynajmniej pracują na tyle dobrze żeby pracodawca nie musiał zatrudniać takich ludzi jak ty ;) A tak pozatym radzę się dowiedziec jaki jest %bezrobocia w Goleniowie i sam sobie wtedy odpowiesz dlaczego zatrudniają Ukraińców

odstający

kierownictwo=cała rodzinka prezesa, wszyscy z córkami prezesa , jeżeli chodzi o pracowników na umowę o prace to tu ciężko prawie wszyscy są przyjmowani przez pośrednika ,taka prawda, czym dłużej pracujesz tym mniej wart jesteś w tej firmie ,zarobisz kilkaset złotych więcej przez awans lub nadgodzin i zero świadczeń na święta ,czy tylko mało zarabiający je wyrabiają ,Panie PREZESIE świadczenia dla wszystkich albo dla nikogo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Info

Umowa o pracę jest praktycznie dla każdego. Nawet na okresie próbnym, który zazwyczaj trwa 3 miesiące. Wypłata według umowy jest zawsze do 10-go dnia miesiąca, czyli zazwyczaj 9-go jest na koncie.

Były kierownik

Były kierownik 2016-09-05 09:30:15 Ja tu się nie będę kłócił. Byłem, widziałem i podziękowałem i podtrzymuję moje słowa... Ehhhh Niestety jest bardzo dużo jadu, złości i niepotrzebnej arogancji w ludziach w tym zakładzie. Krótko mówiąc....ludzie, którzy są codziennie nadzwyczaj kontrolowani poprzez procedury oraz zarząd który ciśnie z produkcją i wydajnością (bo liczą się inwestorzy i zysk)... szeregowi pracownicy w biurze są tak naprawdę bardzo "przestraszeni", nic w tym dziwnego... boją się o "własne jutro" ponieważ mają np. kredyty we frankach do spłaty itp, itd. Zarząd wykorzystuje świadomie ten LĘK w ludziach...To jest gra na ludzkich uczuciach, ludzkich nerwach, ludzkim cierpieniu i nieszczęściu...jeden drugiego rozszarpie ponieważ ma związane ręce i nic nie jest w stanie zrobić.....akurat w tym zakładzie bardzo mocno rzuciło mi się to w oczy.

ciekawski
@Pracuś 05.09.2016 12:41

No właśnie, dokładnie "Pracusiu" typowy przykład agresji pracowniczej. "Były kierownik" napisał prawdę powyżej i już rodzi to w Tobie agresję. Wiem kim jesteś...!! Typowym szarakiem, który spłaca kredyt (prawdopodobnie we frankach), żyje w lęku przed utratą stołka, jesteś kontrolowany i manipulowany przez system finansowy i pracodawcę a celem twojego życia jest to samo co jest celem życia królika...norka + trawa, nora+ trawa+spanie i rozmnażanie. Żyjesz w pudełkowym świecie (z pudełka do pudełka - praca-dom) i nie masz o niczym pojęcia... Nic dziwnego, ze jesteś sfrustrowany i zestresowany i później podkładasz ludziom świnie Cóż firma właśnie na takich ludziach jak Ty robi największą kasę ;)

Pracuś
@ciekawski 05.09.2016 16:54

Z głupotą widzę nie wygrasz.. Były kierownik nie radził sobie najzwyczajniej w robocie i postanowił odejść. Potem wypisuje takie brednie, a ty go bronisz jak nie masz o niczym pojęcia. Co do mojej osoby w zupełności nie trafiłeś. Nie mam powodu bać się o swoją posadę, nie mam kredytów, a tym bardziej nie mam się czym stresować . Masz zerowe pojęcie o ludziach.. Przykre więc jest to, że powyższy komentarz dodałeś bazując na swoim życiu, z tym, że nie dodałeś, że jak już wrócisz do domu, przeglądasz internet oraz fora i czekasz na to by komuś dowalić wypisując wyimaginowany komentarz, stąd też Twój nick ;) Niestety nie wszyscy mają taki styl życia jak ty.. Fakt drażni mnie jak ktoś wypisuje takie pierdoły, typowo użalając się nad sobą. Co nie oznacza, że okazuję jakąkolwiek agresję wobec innych w pracy. Życzę Ci więc powodzenia w dalszej egzystencji..

Zostaw opinię o Dancoal Sp. z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.