Dancoal Sp. z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

Dancoal Sp. z o.o.
3 91 6 1

Opinie o Dancoal Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Użytkownik grilla

Polecam wszystkim grille jednorazowe są świetne, dzisiaj smażyłem na nich kiełbaski i nie spodziewałem się, że tak długo ten grill będzie trzymał ciepło...kilka złotych a taka wygoda niesamowita. Dzięki, naprawdę innowacyjny produkt i spełnia swoją rolę. Użytkownik

Alwaro
@Użytkownik grilla 14.09.2016 21:41

Bo nie wiesz z jakiego syfu to jest zrobione i co sie dzieje za brama tej firmy biuro tez sie nadaje na smieci splesnialy brykiet pakowany ponownie to same chamy ,kiero z nissana to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pijak 3whysky w biurku ttrzyma i na tydzien w pracy mu wystarcza na zakazie jezdzi pije w pracy ddrze ryja i nie szanuja wszyscy tam pracownika a madrzejszych sie szybko pozbeda oszusty kreca ze wszystkim nawet z podatkami bo dla nich pracownik to murzyn ma byc stratny na ich walach ale nie oni zlodzieje szykuje sie wam nie zla kontrol ktora zakonczy waasze zadowolenie czas poplynac zasrane smiecie dotyczy to biura i kiero z nissana pozdro dla pracownikow ktorzy ich tam nie spalili chociaz ich wegiel i brykiet sie nie chce palic nie bawem pokaza sie filmiki jacy oni sa naprawde wraz z towarem juz nie beda ladnie grac gra skonczona zlodzieje

Zainteresowany

Panie True, Po pierwsze dziwne ma Pan skojarzenia, żeby większą ilość biurek kojarzyć z większą ilością pracy dla innych. Moim zdaniem większa ilość biurek oznacza zapotrzebowanie na większą ilość osób, aby odciążyć innych, co by mogli pracować w normalnym wymiarze swojego etatu. Firma cały czas się rozwija, a tym samym rozrasta, czego kolejnością jest zatrudnianie dodatkowych osób. Skoro ma Pan skojarzenia ze szkołą spekuluje, że po prostu niedawno jeszcze Pan do niej uczęszczał.. Skoro mowa o "zabójczych" normach wydajności - czy tutaj ktoś umarł? W jaki sposób są jakieś oszustwa na podatku VAT - jakieś dowody? Skąd taka informacja?

Zm
@Alwaro 07.10.2016 11:19

I co masz jakiś filmik może się wymienimy

Mieszalnik
@Zm 07.04.2018 11:19

Mam takie filmy że głowa boli

Iza

@Urszulka @Religijny niczym prezes, na forum regulamin zabrania podawania nazwisk osób, które są zatrudnione w firmach, o których dyskutujemy. Jest to związane z koniecznością ochrony danych osobowych. Wpisy, które zawierają takie informacje mogą zostać usunięte przez administratora serwisu.

Urszula

Niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie. Trzeba pracować z zaangażowaniem a firma to doceni!!

Urszulka
@Urszula 22.08.2018 19:53

Urszulka - córeczka tatuńcia i prezesa Rodmana? No na was wszyscy robią, na waszą rodzinę i wy się bogacicie. Bogacicie się pracą innych ludzi. Tak to sobie można opowiadać historie, że ciężką pracą ludzie się bogacą jak się jest córeczką tatusia i ojciec w przyszłości przepisze udziały i majątek firmy na rodzinę. To jak ciężka praca ma popłacać jak to Wy macie udziały ? Czemu prezes nie da ludziom podwyżek znaczących tylko buduje kolejne hale - no bo chce przejąć kontrolę nad rynkiem i budować swój majątek netto. Pracownicy UMYSŁOWI mają z tego tortu same ochłapy. To że ktoś dostanie 200-500zł podwyżki to dużo. Czy pensje 2500-3500zł to pensje za które ojciec wyżywi 3 osobową rodzinę i zapewni dach nad głową. Ok tworzycie miejsca pracy, dajecie ludziom etaty itd itd - to się chwali jednakże swój swojego kryje - prezes nie pozwoli aby majątek w obce ręce wypłynął dlatego obsadza stanowisko w firmie swoimi...a reszta ludzi co głupsza...mniej inteligentna, gorsze studia pokończyli? No macie ten przywilej że jesteście w rodzinie i na Was spływa i spłynie cała śmietanka. Nie ma równości, są podziały, stąd takie dysproporcje. Rodzinka prezesa ma na umowie kilka tys a resztę pod stołem dostają i nikt ich z tego nie rozlicza. Ładnie to tak? To się nazywa KUMOTERSTWO i krycie swoich. Tak jest w rządzie i tak jest w prywatnych firmach. Proszę Pani więcej pokory i szacunku do ludzi którzy na Was pracują

Religijny niczym prezes

Ooooooo Panie Czechowski To ty na mnie spojrzałeś Twoje usta dziś wyrzekły me imie W Dancoalu swoją widzę dziś przyszłość O nasz Panie dla Ciebie pracować dziś chcee Swoją barkę pozostawiam na brzegu Tyś mym domem i sprawiedliwym Panem jest... Tyś mym chlebem arką i nadzieją Mym majestatem którem oddać się chce Ooo nasz Panie to ty na nas spojrzałeś Dajesz wartość dajesz radość i nadziejeeee O nasz Panie po prostu wielbimy Cię.... A gdy smutek gorycz żal i przepaść O nasz Panie dajesz nam schronienie Dajesz wypłatę do Zusu odprowadzasz składki O nasz panie wieerlbimy Cie Z Tobą chcemmmy związać zycie ooo nasz Panie daj na chlebbb O nasz zbawco i dobroczyńco dajesz miejsca pracy i dobrobyt jest Oooo Panie Czechowski Ty ty na mnie spojrzałeś dzieki Tobie spłacam kredyt we frankach Swoje złości pozostawiam na brzegu O nasz Panie ukochaj mnieeee ....

Dancoal love

Najlepiej pracują ludzie w dziale handlowym- reagują na każdą komendę hauhauhau :) Nie ma to jak kredyt we frankach na 40 lat, żonka przedszkolanka i w biurze od 7 rano do 19 za 100zl podwyzki w miesiącu :D To jest życie marzeń ;) no ale prezes da na święta bonusy czyli koszyk pełen fantów... gorzką czekolade i 20 zł w kopercie i się mordki cieszą ze praca jest i stabilizacja :) Ah ta epoka i mentalność socjalizmu

Czarek

Czy firma normalnie funkcjonuje? Jaki jest powód, że zupełnie nikt tu nie zagląda?

Slaby

Wasz wegiel w tym roku to jest masakra wogole sie nie pali!

Iza

@Pracownik miesiąca, napisałeś bardzo rozbudowaną wypowiedź na temat pracy w Dancoal. Jednak muszę Ci przypomnieć, że na forum nie opisujemy konkretnych osób. Jest to niezgodne z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin Piszesz, że można liczyć na premie, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy po za premią można liczyć na inne benefity pozapłacowe? @Witek, rozwiń proszę swoją wypowiedź. Jakie są Twoje doświadczenia z firmą Dancoal?

Witek

Niestety nie potrafimy doceniać tego co mamy. A mamy dobrą firmę

Gregor

Czy ta cisza na forum to efekt dobrej pracy?

Dział handlowy

Trzeba wyeliminować konfidentów z handlówki i pozbyć się frajera ukraińca który kabluje Czechowskiemu ... Znajdzie się tu również kilku stałych adoratorów prezesa którzy za 100zł podwyżki potrafią płaszczyć się od godz 8 aż do 18... haha ....nazywają się PIESKI hauuu hauu pobieważ co Pan bogacz powie i nakaże to pieski i suczki ogon podkulą i (usunięte przez administratora) za miskę ryżu aż huczy :) Są też tam tacy którzy myślą że spłacą kredyt we Frankach do 67-go roku a później życie jak w Madrycie Są też tam tacy którzy boją się, siedzą jak za karę i udają że pracują... Najgorsza jest ta zaraza ukraińska którą należy wyplewić i pozwolić działać lokalnym. Byłam świadkiem jak z handlówki w ostatnich 2-3 latach uciekło z 10 osób....razem z kierownictwem To chyba dobrze nie świadczy...

Feliks

Dobry pracownik zawsze będzie miał dobrze ponieważ szanuje pracę i firmę!!!

Dział handlowy

Trzeba bardzo uważać na konfidentów w handlówce i pozbyć się ukraińca który kabluje Czechowskiemu ... Znajdzie się tu również kilku stałych adoratorów prezesa którzy za 100zł podwyżki potrafią płaszczyć się od godz 8 aż do 18... haha ....nazywają się PIESKI hauuu hauu pobieważ co Pan bogacz powie i nakaże to pieski i suczki ogon podkulą i (usunięte przez administratora) za miskę ryżu aż huczy :) Są też tam tacy którzy myślą że spłacą kredyt we Frankach do 67-go roku a później życie jak w Madrycie Są też tam tacy którzy boją się, siedzą jak za karę i udają że pracują... Najgorsza jest ta zaraza ukraińska którą należy wyplewić i pozwolić działać lokalnym. Byłam świadkiem jak z handlówki w ostatnich 2-3 latach uciekło z 10 osób....razem z kierownictwem To chyba dobrze nie świadczy...

Igor

Firma która ma dobrą opinię jako pracodawca nie zasługuje na negatywne wpisy!

Lennaa

Hej! Jak jest w tej firmie ? To prawda że zarabia się 2400? Na rękę?? Czy warto do niej iść ? I Czy zatrudnienie przez personalpartner gwarantuje mi co miesięczna wypłatę ? Bo słyszałam że oni nie wypłacają należności.

2400 za 12h dziennie w pyle i
@Lennaa 14.02.2018 20:23

2400 za 12h dziennie w pyle i miale i jak przyjdziesz do domu to plujesz czarną mazią i po 2 latach w takich warunkach chorujesz na pylicę + choroby układu oddechowego + choroby oczu + zmiany skórne

Ktoś
@Lennaa 14.02.2018 20:23

Pracowałem przez tą agencję I do 8 zawsze był przelew. A z promilami można wyciągnąć nawet więcej.

Ktoś
@Ktoś 21.02.2018 21:34

Poprawka. Z premiami

Ktoś inny
@2400 za 12h dziennie w pyle i 21.02.2018 13:53

2400 na rękę za 8 godzin pracy, nie wprowadzaj ludzi w błąd

Carbo medicinalis
@2400 za 12h dziennie w pyle i 21.02.2018 13:53

Jak widać to jeszcze niektórzy mają zmiany z głową ;) Płacą na czas i 2400 to jest bez problemu z podstawy. A pylica to po węglu kamiennym a nie drzewnym proponuje poczytać a nie siać zamęt. pylica węglowa (anthracosis) Pył węglowy jest względnie obojętny i dopiero duże jego ilości zalegają w płucach ujawniając zmiany kliniczne. Dlatego typowo występuje u górników węgla kamiennego. Jednak narażeni na wystąpienie choroby są również mieszkańcy dużych aglomeracji miejskich i palacze tytoniu. Krzem i azbest są bardziej reaktywne niż pył węglowy, dlatego nawet niskie stężenia wywołują wyraźne zmiany włókniste w płucach.

Zawiedziony

Najgorsze są te młoty w handlówce...nic załatwić nie potrafią...przepływ informacji idzie z dużym opóźnieniem...chyba czas na zmianę dostawcy, telefony tez z wielką łaską odbierają !!!!!

abc

Firma ta to jedna wielka PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pracuję tam ale za żadne pieniądze świata bym tam nie chciał pracować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! traktują ludzi jak śmieci ..... człowiek przyjeżdża do nich z załadunkiem jest u nich dobre kilkanaście godzin a Ci w firmie w piórka już obrośli bo ani z wc skorzystać z wielką łaską raz mnie do kanciapy wpuścili a tak martw się sam za siebie ŻAŁOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mówiąc już że w taką pogodę ( zaznaczam na dworze ok.-10 stopni a tam wszyscy w ciepełku sobie siedzą ale tobie nawet wody na herbatę nie pozwolą ugotować Wszystkich mają w (usunięte przez administratora) Jeśli tak traktują ludzi z zewnątrz to ciekawe jakie podejście mają do swoich pracowników NIE POLECAM

Biuro handlowe

Ja tam poszłam na macierzyński i sie śmieję. Masz rację!! Trzeba bardzo na CZECHOWSKIEGO złotoustego uważać!! Cwaniaczek doszedł do pieniędzy i gardzi ludźmi i sieje tylko zamęt. Ludzie w biurze wiedzcie jedno - przecież CZECHOWSKI ma was gdzieś. Macie tylko się kłaniać i dymać jak dzikusy Ile nakradłeś pieniedzy pod stołem ? Ile kasy na lewo wyciągnąłeś z firmy?

Rafał

Na chwilę obecną stali pracownicy odchodzą i nikt nie robii z tego problemu chcesz idź...nie zatrzymują, nawet nie pytają dlaczego odchodzisz.... Lepiej niech idą bo chcą podwyżkę za parę lat ciężkiej pracy a z Ukrainy zrobią za grosze... Nie polecam pracy .... Nie zależy im na stałych dobrych pracownikach. Pracownik pracownikowi nie równy ,są ważni i najważniejsi np.jeden za urlop na żądanie nie ma zabranej premii ...inni owszem !

A co !
@Rafał 26.01.2018 09:20

A jak....a tymczasem pan Prezesik sobie BMW śmiga i się śmieje z pachołków ktorzy na niego robią...

Prawdawoczykole

Ja ponad 5 lat tam przepracowałam i powiem krótko, że CZECHOWSKI CWANIACZEK DOSZEDŁ DO PIENIĘDZY i ma w (usunięte przez administratora) większość....układziki i układziki, ręka rękę myje....ale tak to jest w prywatnych firmach. Kolesiostwo jednym słowem. Uczciwą pracą sie tam nie dorobisz. Nie dajcie się nabrać na te jego gadki i szyderczy uśmiech ! Skoro firma taka duża i prężna to powinno się ludziom z reguły lżej pracować a nie tylko podkręcanie śruby cały czas. O ! Nie ma to nic wspólnego z lenistwem. Jaka jest kultura pracy np w Skandynawii?? Dużo nerwów i zdrowia mnie to kosztowało

Gogol

Jak ktoś nie ma chęci do dobrej pracy to żadna firma nie będzie dobra ponieważ wymagają pracy.

Józek
@Gogol 06.01.2018 19:10

Są chęci do pracy i uczciwa praca nie poplaca. Tylko wybrane osoby podwyżki dostają !

Biuro handlowe

Ja tam poszłam na macierzyński i sie śmieję. Masz rację!! Trzeba bardzo na CZECHOWSKIEGO złotoustego uważać!! Cwaniaczek doszedł do pieniędzy i gardzi ludźmi i sieje tylko zamęt. Ludzie w biurze wiedzcie jedno - przecież CZECHOWSKI ma was gdzieś. Macie tylko (usunięte przez administratora) jak dzikusy.

Logistyk

Rok temu pracowałem w handlówce jako logistyk i nie polecam, sam odszedłem To nie jest robota dla normalnych ludzi To co piszą poniżej to prawda Tempo, tempo,tempo.... Kolesiostwo, układy, szczucie jednych na drugich i wywyższanie się ludzi

APEL do rodaków w Dancoal!!

Kochani Polacy (pracownicy zakładu ...proszę przeczytajcie) !! Szanowna kadro niższego i wyższego szczebla, drogi " Polski robotniku", który trzymasz tą firmę na barkach swoją ciężką pracą...proszę przeczytaj i wyciągnij wnioski ! Od pewnego czasu widzę bardzo duży napływ "taniej siły roboczej ze wschodu" do zakładu- mam na myśli osoby pochodzenia ukraińskiego. JEST to ZARAZA która powoduje emigrację polaków do krajów zachodnich oraz zaniżanie waszych stawek....należy tym samym USUNĄĆ WSZYSTKICH UKRAIŃCÓW Z ZAKŁADU I WSZYSTKIE OSOBY POCHODZENIA UKRAIŃSKIEGO ABY ZAKŁAD SIĘ DOBRZE ROZWIJAŁ I ŻEBY POLACY GODNIE ZARABIALI ....ale do rzeczy, już wszystko tłumaczę: UKRAIŃCY ZABIERAJĄ MIEJSCA PRACY POLAKOM ! Jakie wnioski należy wyciągnąć: 1. Prezesi (REDMAN i CZECHOWSKI ) tworzą politykę która eliminuje polaków z rynku pracy w Polce co gorsza tworzą warunki do tego aby zatrudnienie znaleźli Ukraińcy, służą zagranicznym inwestorom i są zdrajcami polskiej przedsiębiorczości. Ta polityka eliminowania polaków to jest wypychanie młodych z polski i jest to sprzeczne z polityką prokreacji i tworzenia miejsc pracy dla polaków. Jeżeli ludzi się wypycha i dyskryminuje polaków w zakładzie to trudno aby chcieli oni tutaj zakładać rodziny i planować dzieci itd. Kadra zarządzająca jest w zmowie z politykami którzy premiują rozwój kapitału zagranicznego i wypływ pieniędzy z Polski i tym samym pogarsza się dysproporcja pomiędzy bidnymi a bogatszymi i ZANIK KLASY ŚREDNIEJ. 2. Ci polacy, którzy mogliby zarobić więcej (eliminując Ukraińców), nie musieliby się tak zadłużać w instytucjach finansowych, które również służą zachodowi. Ukraińcy pracują ciężko to fakt, ale często na szaro i na czarno ( mówię o rynku Goleniowskim), nie płacą podatków i oszczędzają bo chcą zaoszczędzone pieniądze wywieźć z kraju (Polska biednieje). Ukraińcy oszczędzając - nie kupują. Kto narzeka? Polski przedsiębiorca i handlowiec. Co robią ukraińcy? Wywożą tyle ile zaoszczędza z Polski zamieniając złotówki na dolary . Skala tego procederu jest ogromna. W skali kraju jest wywożonych z polski kilka miliardów złotych każdego roku. Powtarzam jest to szok dla narodu i ukraińska zaraza powinna zostać wyeliminowana. 3. To oznacza, że nie zarobił polski przedsiębiorca, nie zarobił polski FISKUS i w związku z tym nie ma inwestycji i nie ma nowych miejsc pracy - to jest ten KONKRET !!! 4. W najbliższych 5-10 latach zaniknie polska siła robotnicza. Tania siła robocza ze wschodu będzie bardziej opłacalna i banderowcy będą stanowić 70-80% siły roboczej zakładu - jest to straszna wizja. Zanik polskiej siły robotniczej. ZRÓBCIE coś już teraz ! 5. To będzie oznaczało problem dla polskiego budżetu bo szeroka gama Ukraińców jest w szarej strefie i wcale nie płaci podatków. Wszystkich Ukraińców WON z zakładu oraz każdą osobę pochodzenia ukraińskiego !! Zaczną się osiedlać i wiązać z polskimi kobietami. Polacy ! Będziecie przegrani. ! 6. Po co trzymać polskiego robotnika jak można mieć tańszego ze wschodu ? Bardzo źle się dzieje jeżeli dla imigrantów tworzymy warunki i miejsca pracy. 7.W pomyśle 500+ uwzględniono również że ponad 500 tys Ukraińców będzie otrzymywać pieniądze na swoje dzieci. Czy to jest normalne? Czy dla was jest to "(usunięte przez administratora)" normalne? ? ? 8. Jeśli robotnik polski chce zarobić 2500zł to gdybyśmy zamiast 500+ dołożyli tym ludziom którzy chcą pracować to byśmy mieli ponad 2 miliony ludzi, którzy nie musieliby wyjeżdżać i mogli by godniej zarabiać w zakładzie. POSŁUCHAJCIE PROSZĘ MĄDREGO CZŁOWIEKA - tak się dzieje w Dancoal już od dłuższego czasu. https://www.(usunięte przez administratora).com/watch?v=zEFw9TB_AA4 W trosce o Polskę !! Pozdrawiam Patriota

Zastanów się
@APEL do rodaków w Dancoal!! 30.10.2017 17:34

Kolego Patriota, Jak czytam Twoje wypowiedzi to tak jakbym żywcem wydarł je z marszu 11 listopada. Zapomniałeś jeszcze dodać kilku haseł o Żydach i uchodźcach i będzie wszystko. Sami pozwalacie na taki stan rzeczy bo praca jest tylko 500+ i ta hołota co je rozdaje wodę z mózgu robi i lepiej brać na 2 dzieci kasę i na czarno dorobić a do uczciwej pracy nie pójdzie jeden z drugim bo jak wykaże legalne dochody to dopłata znika. I kto tu nie płaci podatków i jest w szarej strefie!!! Kończąc to pokaż mi Polaka który tyra za granicą i kasy na dzieci nie bierze ???? Nie spotkałem jeszcze takiego a mało tego to i w Polsce jeszcze chcą wyłudzić 500+!!!! Uderz się w pierś Patrioto a dopiero kieruj takie słowa do innych!!

Patriota
@Zastanów się 20.11.2017 07:05

Proszę uprzejmie przeczytać raz jeszcze z naciskiem na zrozumienie wątku

mechanior

Witajcie...a może szukają mechaników? Jak to tam wygląda? Czy też jakaś masakra jak w np. "handlowym" jak wszyscy krytykują?

Warsztatowy
@mechanior 30.07.2017 22:27

Szukają cały czas nawet ogloszenia były. Masz doświadczenie to startuj!

Misiek

Ehhhhh ludzie czytam te bzdury i zastanawiam się czy nie szkoda Wam życia na pisanie takich głupot. Jeden pożal się Panie Boże patriota jedzie na Ukraińca a sam pewnie za niemiecką granicę do pracy by chętnie ruszył tylko nygusa nie chcą tam ;) A zapomniał kto był okupantem bo euro nie śmierdzi!!! Inni na atmosferę jadą a to WY ja tworzycie. Jeszcze jakiś pracuś czuje się uciskany i wyzyskiwany. Ja pracuje tak prawie 2 lata i nie narzekam. Robota jak każda inna swoje musisz zrobić bo za leżenie nikt nie zapłaci ale mam wszytko na umowie o pracę, świstek z wypłaty do ręki, bonus na święta jedne i drugie, jakieś paczki dla dzieci więc nie biadolcie tylko do roboty nygusy. Nie każdy może być biznesmenem i odnieść sukces ale każdy może spróbować ....... powodzenia. Idę na 8h wiem co mam robić i za ile więc co mam się czepiać. Stawka całkiem niezła bonus za 4 brygady jest premia jest i jeszcze dodatkowo teraz jedną premia do stawki zrobili wiec w sumie jest nieźle bo ponad 20zł/h możesz mieć. Jak masz papiery na wózek to od razu 2 oczka wyżej startujesz i na magazynie z wyrobami czystą robotę masz. Polecam każdemu kto potrafi pracować i ma dystans do ludzi bo co mnie obchodzi biuro, prezes, franki i inne elementy skoro robię swoje i kasa na czas. Też kiedyś czytałem te opinie zanim złożyłem CV i gdym tylko tym się sugerował to dalej bym nic nie zmienił w życiu. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz!!

Patriota nr 2
@Misiek 10.11.2017 23:04

Panie Misiek Kompletnie nie odpowiedziałeś Pan na poniższy apel kolegi tylko zachwalasz Pan produkcję i prace za 20zl/h. Prosze przeczytac raz jeszcze ze zrozumieniem

Kejsssiii

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Być może również myślisz podobnie? Być może Ciebie również nie interesuje praca w systemie niewolniczym od pon-pt, od 8-16, przez 50 lat, wakacje raz w roku(no dobra! przy dobrych wiatrach dwa!) i ciężka harówka na „widzimisię” swojego ukochanego szefa? Być może również i Twoim celem jest dojśćie do WOLNOŚCI FINANSOWEJ? Być może chcesz poznać ludzi, którzy ku tej wolności sukcesywnie zmierzają? Być może czujesz że to TEN CZAS i chciałbyś w końcu zatroszczyć się o swoją finansową przyszłość? Być może chciałbyś zainwestować swoje pieniądze, pomnażać je oraz budować sobie dochód pasywny a nie wiesz jak to zrobić i gdzie? Być może potrzebujesz motywacji? Inspiracji?

Iza

@mechanior czy aplikowałeś może na stanowisko mechanika? Jeśli tak to jak poszła rozmowa kwalifikacyjna? Czego spodziewać się na rozmowie? Jakich pytań? Czy doświadczenie trzeba mieć duże, aby zostać przyjętym? Takie informacje są ważne dla osób, które chcą przyjąć się do firmy Dancoal Sp. z o.o.

Niezadowolony

Ciezko pracuje w Dancoal w biurze a moja żona przedszkolanka mowi mi że jestem ciotą i nieudacznikiem.....:/

dr house
@Niezadowolony 29.06.2017 18:01

Zmień żonę:)

Xxx

A co powiecie na temat seula czy jak on tam się zwie

Zostaw opinię o Dancoal Sp. z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dancoal Sp. z o.o.