2.5/5

Pracownicy

Zakwaterowanie

Transport

Szkolenie

Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

05.06.2021 18:15

CO DO LOKACJI SPECJALNIE USUWAJĄ WPISY ....o WARUNKACH ...JAK JUZ NAPISAŁEM DOBRZE BY panie w ...cudzysłowie ...damy ...z biura ....tam pomieszkaly....a nie pisaly jakie mają ...CUDOWNIE LOKACJE ..moze klasztor ....49 ....gemente ....Massbre ...lub hotel....

05.06.2021 18:09

LUDZIE ZAPOZNAJCIE SIĘ Z PISOWNIA LUB GRAMATYKA BO AŻ BOLĄ MNIE OCZY...........i dochodzę do wniosku ZE DOBRZE ZE PRACUJECIE DLA firmy ...jupiter .........
    Kolega2 Cfaratite

04.06.2021 17:41

Kordynator szukał bluzą TEGO zinego dnia wykoleił z roboty jestes na liscie a z biura dzwonią (usunięte przez administratora)
    Boa

28.05.2021 21:32

PRZECIEŻ NAPISALI WAM TLUKI ZE na klasztorze pod 109 JARAJA ZIOŁO A WY DALEJ RZNIECIE GLUPA .....no GDZIE JEST KOORDYNATOR sie pytam pewnie sam nie potrafic wyczuć zioła .....i musi prosic o pomoc i dalej NIE WIECIE KTO TAM MIESZKA i gdzie pracuję ....to taki sam smutny widok tak ...jak(usunięte przez administratora) i ziemniaki oraz jego rodzina ... .

27.05.2021 20:49

CZYLI JAK ROZUMIEM TO W OPINIACH POZYTYWNYCH PRZEWAZAJA WULGARYZMI I SA RASISTOWSKIE ......nooooo ciekawe .....OSLABIACIE SIE SAMI takimi odpowiedziami ....CHYBA WAKTYCZNIE WIESZA WAM SIĘ system ale chyba rozumu ....

27.05.2021 18:45

STRASZNIE SIE CIESZE ze choć w kwietniu jedna pozytywna opinia .....NOOOOO SZACUN.......to do grudnia nic nie musicie robic ......juz jestescie nalepsi w Niderandach .......

27.05.2021 18:15

ALE PAŃSTWO NIC NIE ROBIĄ .....TYLKO DALEJ NA LISTĘ DO PRACY ...nawet ktoś nie przychodzi ....NA DZIWNE SPRAWDZANIE ....i ...jeszcze dziwniejsze sprawdzenie alkomatem TRZYMAJCIE tych ludzi ....NO PO CO .....przecież doskonale WIECIE z ktorej lokacji ludzie SĄ BEZ PROBLEMOWI.... ...I UCZCIWE PODCHODZĄ DO WYKONANIA OBOWIĄZKU .....PRACY ....ale nie po raz kolejny damy szansę ...no moze wrescie nie zapije po solarisie moze BĘDZIE NORMALNY ........ ..

26.05.2021 20:22

TO PROSZĘ JĄ WSKAZAC BO BARDZO CIĘŻKO JA ZNALEŹĆ NAWET DO 15 STRON ...WSTECZ ..........jedna na trzy strony .....no proszę sie nie obrazic ALE NA ILEŚ OPINI NEGATYWNYCH jedna pozytywna to ......troche slabo......NO CHYBA ZE TO PANSTWO SA DUMNI .....z tych opini gdzieś pisalem ZE DLA ŚREDNIO ROZUMNYCH ....TO POWINNO DAC DO MYSLENIA ALE CHYBA PRZECENIAM PAŃSTWA .....

27.05.2021 10:51

być może ta statystyka wynika z faktu, że większości opinii NIE USUWAMY - chyba że zawierają wulgaryzmy, są obraźliwe, rasistowskie.

24.05.2021 21:26

LUDZIE CZYTACIE ZE ZROZUMIENIEM ....NIE MA ŻADNEJ POZYTYWNEJ OPINII....A WY DALEJ WIERZCIE ZE TO super agencja ....KŁAMIĄ znow jest problem z godzinami za dzień krola ...ZNÓW IM ZAWIESZA SIE SYSTEM jak ZAWSZE PRZY WYPLATACH WAKACYJNEGO I INNYCH moze czas zmienić informatyka ..... MOZE ICH NIE STAC NA INNEGO .... DZIWNE ....WIECZNE PROBLEM.....z systemem ....NA LOGIKE MOZNA BY WYMYSLIC INNY POWÓD .....ale znając panie z biura to CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ ...... no brak ...a...kiu....CIEKAWE CZY W DOMU TEŻ TAK KŁAMIĄ (usunięte przez administratora) TOTALNE ... .. .(usunięte przez administratora)

26.05.2021 22:55

BARDZO PROSZE O WSKAZANIE TYCH POZYTYWNYCH BO moze je przeoczylem W NATŁOKU TYCH NEGATYWNYCH ........I dalej grzecznie proszę o wskazanie tych obrazliwych epitetow .....BO JAK NARAZIE TO LIPA ..... czasami trafia się inteligentny gracz .... .......

27.05.2021 10:31

Zacznę od tego, że w przypadku większości agencji przeważają złe opinie, taka jest specyfika forów: piszą zwykle ludzie wkurzeni - zwykle winą obarczając w 100% pracodawcę, nigdy siebie... Często bywa tak (nie zawsze!) że ktoś traci pracę za łamanie podstawowych zasad - alkohol i inne używki, spóźnianie się, nieobecności, nieprzykładanie się do pracy itp. Zwolnienie następuje szybko i jeśli poważnie naruszył przepisy, najczęściej nie ma tzw. drugiej szansy. I co robi? Domyślcie się, co pisze na forach.... I nie chodzi tylko o naszą agencję - ten mechanizm działa w przypadku większości. Naszym ideałem jest pracownik przestrzegający zasad pracy, uczciwy, punktualny. W większości ofert nawet nie wymagamy znajomości języka ani doświadczenia - to proste prace przy pakowaniu produktów w magazynach. Tylko tyle i aż tyle. A dobra opinia? Proszę bardzo - z kwietnia - i naprawdę nie my jesteśmy jej autorem ???? 1. Polecam agencje Jupiter.Wszelkie sprawy pracy,rozmowy kwalifikacyjnej, dowóz do pracy,pomoc koordynatorów na wysokim poziomie.Panie z biura pomocne w każdej kwestii.Zarobek...jak pracujesz tak zarabiasz???? zależne od godzin.P.Marta kobieta młoda ale o wysokiej kulturze inteligencji pomocna i konkretna.Wyjezdamy i chce podziękować za współpracę i polecić agencje Jupiter...lokacja Maasbree... bardzo przyzwoita,czysta,zadbana...a Pan Koordynator dba o wszystkich.. należycie.. dziękuję; 2. A jeżeli chodzi o firmę to pieniądze na czas ,a zarobki zależy gdzie się trafi i ile masz godzin . Troszkę kosmiczne pieniądze jak na takie warunki mieszkalne ,ale idzie przeżyć.

26.05.2021 20:36

NAJDZIWNIEJSZE Z TYM SYSTEMEM JEST TO ZE ZAWSZE ZAWIESZA SIE WAM PRZY WYPLATACH ...WAKACYJNEGO... TO troszkę dziwne ....zawsze i myli sie .....i CALY CZAS TA SAMA ŚPIEWKA .....no ale zawsze to lepiej miec nawet przez pare dni troszkę wiecej ojro na koncie ......razy ilosc pracownikow ......
    Kalkaz

24.05.2021 23:03

Pardą slownik dokarmianie
    Kalkaz

24.05.2021 23:02

A za doładowanie. TYCH waszych siersci to kto nam wruci work and stey. kacper + melhior+baltazar
    Sebastian

27.09.2019 12:38

Pogubiłem się w tych komentarzach. Nigdy nie pracowałem przez tą firmę. Mieszkam na swoim. I szczerze,chciałbym mieć 800 euro na czysto za miesiąc. Płacę za mieszkanie prawie 1500 euro miesięcznie,mieszkam z rodziną.Fakt chata nie zła i to ja decyduje kto do niej wejdzie(Ja i moja kobieta oczywiście). Dojeżdżam do pracy własnym autem,płacę za nie podatki bo jest na NL blachach. Jak się zepsuje to nie mam komfortu zadzwonienia do koordynatora i powiedzenia sorki,auto nie pali. Nie dość,że tracę dzień w pracy to jeszcze muszę za warsztat zapłacić. Mieszkam tu 9 lat,zarabiam prawie 3 tysie na łapę w branży hutniczej. Ile mi z tego zostaje? Po opłatach,niespodziewanych wydatkach? Sorki 800 paczek do łapki na czysto,bez kosztów. Chciałbym.
    Odp

04.10.2019 18:26

To pracuj zaś przez agencje, "dadzą" Ci auto i pieniądze. Pozdrawiam.

24.05.2021 20:57

1500 eu TO GDZIE TY MIESZKASZ NA MALEDIWACH (usunięte przez administratora)wez se wsadz te rady w 1500 eu i przestań (usunięte przez administratora) KOGO (usunięte przez administratora)SIEBIE I NIE RÓB (usunięte przez administratora) Z INNYCH 1500 EU ŚMIESZNE ........a moze to Hilton .....
    Ktos wii

23.05.2021 16:24

A moze niekturzy uwazaja ale za niewiadomo co ze W 2006 wyjechali na Holandia I maja sie za bogow niepozwalajja innym pracowac bo ale boi ze ale ja wygryzie ze stanowiska
    @

24.05.2021 16:59

Z takimi błędami ortograficznymi i mega składnią zdania, to nie ma co się bać, że kogokolwiek wygryziesz z jakiegokolwiek stanowiska ????????????????
    Smerf Zgrywus

23.05.2021 17:40

A chyba biuro chce miec klopot za wyzucila I blokowanie TYCH ludzi co niepowinni
    wspołlokator

22.05.2021 18:41

Na pakistanie dalej maja cyrki 3,5 godz na busa czekaja ale I inne biura
    hartarac

22.05.2021 00:57

Uwazaj cie na szefuw scelty bankena specialnie wrabiaja na innych biurach Pacza w karte BSM I dokuczja photo jest karta holand zorc itd
    Rambo

21.05.2021 20:09

I jeszcze jeśli chodzi o kwaterę to niby jest regulamin o spożywaniu alko I dragów do którego nikt się nie stosuje . Na klasztorze to jest istny psychiatryk . (usunięte przez administratora) ludzie nawet nie sprzątną po sobie w toalecie . Zakrwawione kible bo jakaś landzwia ma okres , podpaski wywalone na podłodze tragedia
    Rambo

21.05.2021 20:06

Najlepsze wrażenie jest jak wchodzisz na kwaterę i widzisz co się tam dzieje i jest ciężki szok i pytanie " gdzie ja(usunięte przez administratora)jestem " chodzi mi o kwaterę Klasztor . (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) .(usunięte przez administratora) Jeżeli chodzi o kontrole pracowników to nie ma takich , przychodzą naćpani do pracy , jarają blanty podczas przerw i zaraz po wyjściu z budynku firmy . No i ten klasztor . Tu jest impreza 7 dni w tygodniu 24h . Nie wspomnę o dojazdach i powrotach z pracy które są zapewnione . Kończysz robotę i siedzisz czasem po 1,5 h pod firma i czekam aż ktos łaskawie po Was przyjedzie .
    Postronny

20.05.2021 09:11

Problemem tej agencji jest faktycznie zatrudniania patologii , ćpunów i pijaczków. Rozumiem że macie zapotrzebowanie na ludzi , ale nie rozumiem po co wam ta bezużyteczna patologia, która żyje do wypłaty żeby się naćpać albo nachlać po czym robią awantury .

20.05.2021 09:53

Szanowny Postronny - czy sądzi Pan, że ktoś, kto wysyła CV, z kim przeprowadzamy rozmowę rekrutacyjną ma takie rzeczy wypisane na twarzy ? To chyba oczywiste że chcielibyśmy, żeby zgłaszali się do nas tylko solidni, uczciwi, pracowici.... Ale jest różnie - nie z naszej winy przecież... W każdym razie natychmiast rozwiązujemy umowy z osobami, które łamią podstawowe zasady regulaminu pracy obowiązującego nie tylko w Holandii, ale na całym cywilizowanym świecie. Pozdrawiamy
    Postronny

21.05.2021 18:12

Dobrze Pani to ujęła ONI MAJĄ TO WYPISANE NA TWARZY tylko wy tego nie chcecie widzieć. Są tacy którzy palą i cpają aż im.uszami wylatuje i to przed pracą. Widzą to też inni . Na 109 parter , aż zatyka wystarczy podejść pod drzwi . Czy przed pracą można palić zioło?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

Sza kal

21.05.2021 10:43

wpisz ze unich pracowales w cv I na innym biurze masz problemu odrazu bo dzwonią do TYCH firm
    Była pracownica

18.05.2021 23:19

Pracowałam w tej pseudo agencji tylko miesiąc musiałam wytrzymać bo musiałam zarobić na bilet do domu i oddać kasę którą pożyczyłam na wyjazd.Codziennie picie bicie awantury darcie mordy.Czlowiek wieczorem bał się wychylić nosa z domu bo latali pomiędzy domkami i się bili.Agencja przyjmuje wszystkich jak leci nie patrzy czy to ćpun kryminalista.A 90 procent ludzi to ludzie z kryminalną przeszłością.Inne szanujące się agencje wymagają zaświadczenia o niekaralności wtedy wiesz że jesteś bezpieczny przyjdziesz z pracy jest cisza i spokój można odpoczywać.Wiec ta agencja Jupiter powinna się zastanowić jak chcą utrzymać się na rynku powinni coś z tym zrobić .Bo niedługo przestaną istnieć.

18.05.2021 23:54

Szanowny Były Pracodawco niestety, nawet zaświadczenie o niekaralności, którego również wymagamy w wielu ofertach nie gwarantuje, jak ludzie będą się zachowywać w nowej dla siebie sytuacji,, pracując za granicą. Wszystkie osoby, które nie spełniają naszych wymagań: uczciwość, trzeźwość w pracy - czyli podstawowych, oczywistych zachowań - są natychmiast wydalane z pracy. To naprawdę nie nasza wina, że zdarzają się nieodpowiedzialni, siesolidni pracownicy. Naszym celem jest dawanie ludziom pracy. Ci, którzy chcą pracować - mają pracę, są z nami czasem przez lata. Z pozostałymi się natychmiast rozstajemy. Życzymy powodzenia!

20.05.2021 11:50

TAK ICH WYDALACIE ZE NASTĘPNYM RAZEM SĄ NA LIŚCIE DO PRACY ....nie macie kim pracować ... TO PRAWDA CO NAPISANO ........... ZGADZAM SIĘ Z TYM BO ZNAM TO Z autopsji ....a wy dalej żyjecie w przekonaniu ze jesteście ...najlepsza...agencją w Niderandach... i jesteście 20 lub 30 lat na rynku pracy i z .....najlepszymi lokacjami ...i super....ludzmi pod księżycem....a to NIE JEST PRAWDA .....ZAL TYLKO LUDZI KTÓRZY WAM ZAUFALI...A KTORYCH BEZWZGLĘDNIE OSZUKALISCIE... TO JEST PRAWDA O WAS ...TYLE ...W TEMACIE ....nie pozdrawiam ...
    Malus

20.05.2021 03:19

A niektorzy niepamietaja swoich blendow .ca przypomnac bo wlasnie dwuch sznurkow na palecie to I tak mialo za te cyganstwa
    KtosV

20.05.2021 01:22

(usunięte przez administratora) za dwoje a I tak wykopuja cie z firmy I biura zlosliwie
    Alicja

13.04.2021 10:40

Lulka

18.05.2021 22:33

Najgorsza agencja pod słońcem codziennie picje awantury..Później bijatyki pod domkami strach było wyjść wieczorem na powietrze (usunięte przez administratora) i patologia połowę to ludzie poszukiwani przez policję . Że ta agencja nie wymaga zaświadczeń o niekaralności to się dziwię bo porządne agencje to już tak robią.Wtedy jest spokój nie ma ćpunów kryminalistów.

18.05.2021 23:58

Szanowna Lulko - zaświadczenie o niekaralności, którego również wymagany, niestety nie gwarantuje, że ludzie będą się w porządku zachowywać., Osoby, które przyjeżdżają do pracy i nie spełniają podstawowych wymagań: trzeźwość, uczciwość, pracowitość, są natychmiast wydalane. Pozdrawiany
    Kolega2

18.05.2021 00:52

Moze trzeba pisac nazwiskami to sie nauczą jak pluja na wlasną rodzine
    Kolega

17.05.2021 13:28

Ma cie peoblem do ludzi. A pieniadze to smieszne wyslacie to razyrazy4 kazdy urlopowy czy konczacy przelew na ubojniach lepiej czlowieka tratowali
    Gorole

17.05.2021 11:51

SNCU
    Zigolak

17.05.2021 07:37

Jak przychodzi na gzicie w kawlerke szefczyna z scelty na work and stey I one moga szefczyc. szczekac I robic. co chcą za plecami swoich chłopuw aten mysli ze baba jest wierna jak pies (usunięte przez administratora) prawda
    kto sie nienadaje

17.05.2021 07:26

A nawet nietrzeba jezdzic p.o. innych pracach TEGO biura zeby wiedziec co sie tan dzejeje total bery scelta itd
    Ktos

17.05.2021 07:08

Jazdą ci stac I tony sztaplowac ale podwyzki ni (usunięte przez administratora)
    Ktos

17.05.2021 07:00

A jakich skurwielczy zostawią na pracach a spokojnych wyganiają lesbianism niektorzy bo on ona pracuje tyle I tyle I pokazuje co to nie jest ale drugiego niespytaja czy nic nie jest czy da rade stac na nogach bo przeganiają zjednej na drugą strone hali liniowe podra ryja podpisze stiker I tyle ja widac a Ty (usunięte przez administratora) to jeszcze pretense do ciebie ma

16.05.2021 23:20

Witam serdecznie wszystkich na samym wstępie. Z tą agencją miałem przygody niderlandach. Od siebie mogę wypowiedzieć się na temat tego jak postrzegam chociażby ich lokacje. A więc mimo że nie powinno się zaczynać od a więc jeżeli chodzi o lokacje to tragedia !!!!! Odradzam każdemu. Niech każdy zastanowi się i przemyśl i 10 razy przed wyjazdem do Niderlandów czy aby na pewno ten cały interes się kalkuluje. Moje zdanie jest takie że nie polecam !!!!
    Kolega

16.05.2021 16:12

Na niektorych domkach tragazy szukali (usunięte przez administratora) jedna z druga busa ma I niemowi kiedy jedzie do sklepu Ty pujdziesz niepowiesz ,, dlaczego nic niemowiles
    Dipsi

16.05.2021 15:43

Ludzi w kradzierze wrabiają idziesz do pracy goscia przenosza a razem znim sprzed I ciuchy
    Teresa

10.05.2021 00:40

Pracowałam i odradzam każdemu. Warunki mieszkalne słabe !!! Wynagrodzenie cieniutkie! Możesz liczyć tylko na samego siebie! Odradzam każdemu pracę z nimi.....

13.05.2021 08:18

BARDZO PROSZĘ O WSKAZANIE TYCH EPITETÓW......OBRAZLIWYCH ......bo według panstwa są obraźliwe a według mnie to z autopsji ....czekam .....
    Cuba Libre

16.05.2021 14:20

10.55 to dobre wynagrodzenie? 15.50 to dopiero mozna zacząć rozważać czy warto spróbować.
    Otth widz

16.05.2021 12:44

Tu Kolega z otto mieszkam z wami na jednej pientrze I najwiekszym sposobem to wymiana waszych szefuw chodzi taki grubasek z takimi dwiema. czarnymi I patrza co by (usunięte przez administratora) ludziom z pokoi jak niema nic konkretnego to wtajemniczają czlowieka
    Shumacher

16.05.2021 12:33

Niestworzone rzeczy czasem ludziom co niektorym zazucają
    Shumacher

16.05.2021 12:30

A czy ktos wie ze czasem zazucają co niektorym nastawianie rzeczy
    Samobuj

16.05.2021 12:23

A kurto mowiac kazdy firmie liniowe to wariatki

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter