Bestgum Polska

Rogówiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 184 ocen.

Bestgum Polska
3 184 6 1

Opinie o Bestgum Polska

ccc

A widziałeś kiedyś sprawnego Kamaza ??

Polish patology

Czy ktoś już wyjaśnił sprawę Kamaza? Kto odebrał maszyne w której polowa rzeczy albo nie działa i są do wymiany albo ich nie było a widniały na papierze...

Filon

Sztygarzy na zewnetrznej to jakaś pomyłka, Pan so....ak na nocce zrobi podział i do spania, nie raczy nawet przyjechać na stanowisko, zero zainteresowania, macie sobie radzić sami...jak nie to po premii, leberstwo, dziadostwo i nic więcej

Komar

Marjuszek ma nerwicę :)

Smoczek

Radzę zwrócić uwagę na trzeźwość pracowników i zacząć to kontrolować zarówno na 1, 2 i 3 zmianie. Prawdziwe niezapowiedziane kontrole mogą przynieść bardzo ciekawe rezultaty a i osoby, którym praca w Bestgumie już się znudziła pomoże w odejściu :)

Awokado

(usunięte przez administratora)

Kamil

Nie rozumiem dlaczego tak piszecie. To spoko firma a jak komuś nie odpowiada to może ją zmienić.

who

Zarobki nie sa zle ? sa bardzo niskie jak za taka ciezka prace, wlasciwie to pracujeciee tam jak niewolnicy, a wyplata starcza wam na nędzne przewegetowanie miesiaca jak niewolnicy pracuja za dach nad glowa i jedzenie, to jest tragedia jedna z najgorszych firm na rogowcu

Pis

Szmalec ładuje premie swojemu szwagrowi Domagale niech prezes zobaczy jaka firma jest rodzina.

Frank
@Pis 06.05.2017 13:33

Jeszcze trochę i na kopalni będzie robił, a głąb jakich mało !!

Waldi

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i dziwie się niektórym wpisom.

1

Czy ten (usunięte przez administratora) grzejdziak tam jeszcze pracuje?

Kuba

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Czarek

Czy firma ma jakieś nowe oferty?

Pracownik

A jednak Prezes Lorek będzie startował na prezydenta Piotrkowa, szkoda to wspaniały uczciwy i pomocny człowiek jakich teraz niewielu, będzie to duża strata dla Spółki. Wielki szacunek i zaszczyt pracować z takim człowiekiem ale cóż takie są koleje losu.

bywalec
@Pracownik 20.05.2018 10:13

No widzisz jak Twój Idol utożsamia się z tą firmą... a Ty się się tu tak rozpływasz same ohy ahy :D :D

Pracownik 2

O żadnej innej spółce nie pisze się tyle co o bestgumie xD

Zenek

Słyszałem sporo dobrego o firmie, potrzebują pracowników?

Julita

@MaJoR, co dokładnie masz na myśli pisząc swój komentarz? Twoja odpowiedź na moje zapytanie wydaje się być niezrozumiała. Napisałeś odnośnie wynoszenia rzeczy z firmy. Jest to poważne oskarżenie, jak już wcześniej wspomniałam. Jeśli chodzi o tak istotne sprawy to powinny być wyjaśniane z przełożonymi. Jeszcze raz nadmienię, że forum jest miejscem do wymiany informacji na temat warunków pracy oraz aktualnych rekrutacji. Wszystkie wpisy powinny być zweryfikowane oraz rzetelne.

Julita

@prawda w oczy kole, napisanie, że pracownicy wynoszą rzeczy z firmy jest poważnym oskarżeniem.Dlatego zawsze trzeba to uargumentować. Należy zamieszczać tylko rzetelne i sprawdzone informacje. @MaJoR, dlaczego uważasz, że wysoka pensja jest gwarancją "niewynoszenia rzeczy z firmy"? Przypominam, że jest to forum na którym użytkownicy dzielą się informacjami na temat pracy oraz rekrutacji do danej firmy. Należy zamieszczać posty zgodne z regulaminem. Dlaczego uważasz, że przełożeni "uważają się za bogów"? Poprzyj swoją wypowiedź konkretnymi argumentami, sytuacjami jakie miały miejsce w Bestgum Polska.

MaJoR
@Julita 27.03.2018 12:10

Nie załatwiam się tam gdzie jem. Więcej informacji w CBA.

prawda w oczy kole

Nie zmieniły się i nie zanosi się, żeby były jakieś podwyżki. Z drugiej strony gdyby ekipa nie wynosiła z firmy co popadnie może sytuacja byłaby inna. Poczynając od rękawiczek, wody, części, olei a kończąc nawet na grubszych rzeczach. Góra dawała taki przykład to i "dół" sobie dorabiał i dorabia. Do tego te "niezapowiedziane" wizyty bhp... Ogólnie brud, smród, niechlujstwo i brak poszanowania sprzętu i zero odpowiedzialności.

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniły się wynagrodzenia w Bestgum Polska?

RadosławZłodziejka

Coś w tym wszystkim jest... Decydowali o milionach PLN, a jakie trefne towary przychodziły to juz produkcja wie. Jako obywatel mam nadzieję ze CBA ich rozliczy i sprawiedliwość zwycięży.

Biurowa

CBA już prostuje sytuację w firmie. Zawsze dziwilo mnie co ten Janek robi w dziale zakupów, niby emeryt, raczej bez predyspozycji do tak poważnego stanowiska... Ogólnie firma dobra ale za dużo dziwnych przypadków jak ten.

Irek

Jak się aktualnie pracuje w firmie? Słyszałem o zmianach w firmie i mam zamiar aplikować.

Tutejszy

Już nic nie uratuje tej spółki równia pochyła nowa władza nie panuje nad niczym wymiotla fachowców zatrudniła jakichś nic nie potrafiących smutnych PiS...z agentem na czele nikt nie reaguje choć wszyscy mówią naokoło zastraszanie to codzienność giek udaje że nie widzi paranoja co się dzieje jedyna nadzieja to g.lorek ratuj panie bo jak nie pan to już nikt

Kerol
@Tutejszy 04.11.2017 22:57

Liczymy na Pana panie lorek. Jak kompetencje... to tylko Pan. Cała załoga trzyma za panem kciuki.

TEŻ TUTEJSZY

Ja o zastraszaniu nic nie słyszałem, ale słyszałem, że nowy zarząd wyprowadził firmę z dołka i ukrócił (usunięte przez administratora). No cóż zawsze znajdzie się ktoś komu nic nie pasuje. Najlepiej było kiedyś tj. picie, kradzieże to wszystko było ok. Prawda TUTEJSZY. A jak ci przeszkadza nowy zarząd to zmień firmę pewnie będziesz miał lepiej.

załamany
@TEŻ TUTEJSZY 14.11.2017 11:56

Jestes klakier albo jesteś pop...albo jedno i drugie. Od razu widać ze jesteś od tego co rozp....ta firmę i mu to całkiem niezle wychodzi. Załamka tak patrzeć jak upada to co przez tyle lat żeśmy budowali. A zwiazki jak zwykle udają ze wszystko gra.

Też tutejszy
@załamany 15.11.2017 10:54

Ty załamany a co ty zbudowałeś? No chyba że zbudowałeś to dziadostwo które istniało przez tyle lat. Wolę być klakierem niż uprawiać dziadostwo. Ja też budowałem tą firmę tyle lat i się z nią utożsamiam w przeciwieństwie do ciebie, bo nie masz pojęcia o co w tym wszystkim chodzi a parę przekleństw które użyłeś świadczą tylko, że nie ma z tobą o czym rozmawiać.

Gumolepa
@TEŻ TUTEJSZY 14.11.2017 11:56

Ty (usunięte przez administratora)

adam

Czy w bestgumie sa jakies przyjecia na spawaczy w metodzie mag niemiecki tuv hl o45 ?

Zwykły Robol

Zarobki nie są złe. Naprawdę nie łatwo teraz znaleźć coś lepszego na podobnych warunkach. Tylko niestety nie widać jakoś tego dźwignia firmy, o którym pisał kolega o pseudonimie KADRA. Zaczyna to wszystko wyglądać kiepsko. Zarząd starszy zwolnieniami, mówią, że firma jest cały czas na minusie. No, ale wina w dużej większości jest po stronie zarządu. To nie my kierujemy firmą, nie my załatwiamy zlecenia. Naszym zadaniem jest pracować dla firmy i uważam, że z tego zadania znaczna część pracowników wywiązuje się bardzo dobrze.

malowazny
@Zwykły Robol 11.07.2017 12:51

Dobrze powiedziałeś waszym zadanie jest pracować dla firmy a nie grymasić że tu nie bo ciężko tam nie bo za mało z delegacji. Pewnie lepiej se poleżakować u smalca... eh brak słów.

Zwykły Robol
@malowazny 31.07.2017 11:02

No widzę, że kolega z zarządu nie załapał. Twoim zdaniem dobrze pracować to znaczy nie narzekać i zgadzać się na każde nawet bardzo niekorzystne warunki. No tak im dla nas mniej tym dla was więcej... eh brak słów.

i ten

A co robi PAN WU pierwszy złodziej Bestgumu? Nakradł, zaprzepaścił dobre kontrakty a teraz został dyrektorem. Dobry pływak nawet w szambie utrzyma się na powierzchni...

życzliwy
@i ten 19.08.2017 01:31

a kto to ten Pan WU? czym sie zajmuje/zajmował?

Julita

@MaJoR to oczywiste rozwiązanie. Jedak forum to służyć ma wymianie opinii o pracodawcy jak i warunkach pracy przez nich oferowanych. Wierzę, że na forum znajdą się życzliwi pracownicy Bestgum Polska, którzy podzielą się swoim doświadczeniem i wiedzą.

anonim

(usunięte przez administratora)

MaJoR

Wszelkie infirmacje otrzymasz składając CV bezpośrednio w firmie

Zostaw opinię o Bestgum Polska - Rogówiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestgum Polska