Bestgum Polska

Rogówiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 181 ocen.

Opinie o Bestgum Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestgum Polska

Irek

Jak się aktualnie pracuje w firmie? Słyszałem o zmianach w firmie i mam zamiar aplikować.

Tutejszy

Już nic nie uratuje tej spółki równia pochyła nowa władza nie panuje nad niczym wymiotla fachowców zatrudniła jakichś nic nie potrafiących smutnych PiS...z agentem na czele nikt nie reaguje choć wszyscy mówią naokoło zastraszanie to codzienność giek udaje że nie widzi paranoja co się dzieje jedyna nadzieja to g.lorek ratuj panie bo jak nie pan to już nikt

Kerol
@Tutejszy 04.11.2017 22:57

Liczymy na Pana panie lorek. Jak kompetencje... to tylko Pan. Cała załoga trzyma za panem kciuki.

TEŻ TUTEJSZY

Ja o zastraszaniu nic nie słyszałem, ale słyszałem, że nowy zarząd wyprowadził firmę z dołka i ukrócił (usunięte przez administratora). No cóż zawsze znajdzie się ktoś komu nic nie pasuje. Najlepiej było kiedyś tj. picie, kradzieże to wszystko było ok. Prawda TUTEJSZY. A jak ci przeszkadza nowy zarząd to zmień firmę pewnie będziesz miał lepiej.

Też tutejszy
@załamany 15.11.2017 10:54

Ty załamany a co ty zbudowałeś? No chyba że zbudowałeś to dziadostwo które istniało przez tyle lat. Wolę być klakierem niż uprawiać dziadostwo. Ja też budowałem tą firmę tyle lat i się z nią utożsamiam w przeciwieństwie do ciebie, bo nie masz pojęcia o co w tym wszystkim chodzi a parę przekleństw które użyłeś świadczą tylko, że nie ma z tobą o czym rozmawiać.

Gumolepa
@TEŻ TUTEJSZY 14.11.2017 11:56

Ty (usunięte przez administratora)

adam

Czy w bestgumie sa jakies przyjecia na spawaczy w metodzie mag niemiecki tuv hl o45 ?

Zwykły Robol

Zarobki nie są złe. Naprawdę nie łatwo teraz znaleźć coś lepszego na podobnych warunkach. Tylko niestety nie widać jakoś tego dźwignia firmy, o którym pisał kolega o pseudonimie KADRA. Zaczyna to wszystko wyglądać kiepsko. Zarząd starszy zwolnieniami, mówią, że firma jest cały czas na minusie. No, ale wina w dużej większości jest po stronie zarządu. To nie my kierujemy firmą, nie my załatwiamy zlecenia. Naszym zadaniem jest pracować dla firmy i uważam, że z tego zadania znaczna część pracowników wywiązuje się bardzo dobrze.

malowazny
@Zwykły Robol 11.07.2017 12:51

Dobrze powiedziałeś waszym zadanie jest pracować dla firmy a nie grymasić że tu nie bo ciężko tam nie bo za mało z delegacji. Pewnie lepiej se poleżakować u smalca... eh brak słów.

Zwykły Robol
@malowazny 31.07.2017 11:02

No widzę, że kolega z zarządu nie załapał. Twoim zdaniem dobrze pracować to znaczy nie narzekać i zgadzać się na każde nawet bardzo niekorzystne warunki. No tak im dla nas mniej tym dla was więcej... eh brak słów.

i ten

A co robi PAN WU pierwszy złodziej Bestgumu? Nakradł, zaprzepaścił dobre kontrakty a teraz został dyrektorem. Dobry pływak nawet w szambie utrzyma się na powierzchni...

życzliwy
@i ten 19.08.2017 01:31

a kto to ten Pan WU? czym sie zajmuje/zajmował?

Julita

@MaJoR to oczywiste rozwiązanie. Jedak forum to służyć ma wymianie opinii o pracodawcy jak i warunkach pracy przez nich oferowanych. Wierzę, że na forum znajdą się życzliwi pracownicy Bestgum Polska, którzy podzielą się swoim doświadczeniem i wiedzą.

anonim

(usunięte przez administratora)

MaJoR

Wszelkie infirmacje otrzymasz składając CV bezpośrednio w firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

MaJoR

Niestety są to informacje o których nie można się publicznie wypowiadać. Ogólnie rewelacji ani tragedii nie ma.

pracownik

A będzie jeszcze gorzej zleceń z kopalni ubywa ma zewnątrz praca trudna i ciężka pod ziemią ludzie nie chcą pracować związki ich bronią ale to nic nie da pieniędzy w firmie nie ma i można mówić co się komu podoba i tak skończy się to zwolnieniami

...
@pracownik 14.07.2017 15:31

Więcej do biur..!A mniej fizoli i kadry zarządzającej!

Ktoś

Proszę ludzi nie mam na wulkanizacji a pan Włodzimierz przechodzi na oddział e 1 wszystko układy pewnie grunt pod nogami się wali i szwagier zalatwil przejście ,i nikt za to się nie weźmie dziadostwo.

xxx

Smutne to wszystko .....

titi

Na dyzur znow te same osoby. Nie można sie zapisać.

PP

TA!!!Awaria zwałowarki i co- goście posrani,a jak już robili,masakra opierdalacze,niech sobie dyżurują dalej ...

Pis

Szmalec ładuje premie swojemu szwagrowi Domagale niech prezes zobaczy jaka firma jest rodzina.

Pracownik1

Pomiary są..... tylko jakie?.... takie żeby było wszystko ok, dobre dla zakładu , nie dla pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

MaJoR

Byłeś podczas wykonywania pomiarów czy ktoś Ci o ich wykonaniu powiedział? Chłopie to jest Twoje zdrowie

Pracownik1

Pracujemy w warunkach tragicznych, rakotworczych, bez wyciągów. Gdzie te uczciwe pomiary.

MaJoR
@Pracownik1 01.05.2017 14:22

Pomiary? Sadza,siarka,kleje + temperatura obróbki - co tu jeszcze mierzyć? Inspekcja Pracy da radę tylko trzeba zgłosić

KADRA

Przepraszam bardzo za sformułowania ale niektórzy z Was tu piszących nie ma pojęcia co wypisuje. Poprzedni zarząd pozatrudniał tyle ludzi w administracji, że już nie mieli gdzie siedzieć to było OK? Jak nowy Prezes zatrudnił 5 osób bo każdy szef chce mieć nowych ludzi to jest źle. Firma za poprzedniego zarządu była tak źle zarządzana, że groził jej upadek nowy Prezes stawia ją na nogi takie są fakty. I nikt nikogo nie zwalnia i nie ma fali zwolnień. TO TAKA RODZINNA I TOWARZYSKA FIRMA I WSZYSCY DOBRZE O TYM WIECIE TO BARDZO PROSZĘ NIE PISZCIE GŁUPOT.

...
@KADRA 27.04.2017 08:22

Za krótko tu jeszcze pracujesz.....!!!

Ja

Panie Prezesie czemu na halach przodowy ustala roboty i sam pcha sie na Tokarke i bez uprawnień toczy na Tokarce?? Jak coś mu się stanie co powiecie Prokuraturze ??

XXL
@Ja 22.04.2017 12:37

Robi się coraz lepiej w firmie.Cały czas słyszymy:długi,firma na minusie!!Dwie dojne krowy przestały dawać mleko-wulkanizacja wewnętrzna i zewnętrzna, nieproduktywne działy.Mój Boże-teraz naprawdę inne działy muszą utrzymywać naszą firmę:krążniki,biura, szczałowi itp... ,cała nadzieja w was panowie i panie.Ludzie nie mogą już patrzeć jak firma kona,ruszyła fala zwolnień!!A w biurach wciąż przybywa nowych twarzy...!!!

zainteresowany

nadeszła DOBRA ZMIANA :) inaczej zwana PATOLOGIA. Kradli poprzednicy zaczną kraść i następcy taka POLSKA. Na temat PZ i MARKETINGU podkreślam tylko "kierowników" się nie wypowiadam tak niskiego poziomu nie widziałem w tej firmie od początku jej istnienia. Pozdrowić ciężko pracujących jesteście przyszłoscią tego zakładu

chlop

Do Praownik: oj chlopy chlopy, bo robić się z nami nie chce lepiej poleżeć jak się smalcowi co odpali po godzinach wiadomo... ale piniondze na wyplate z nieba nie spadna chlopino trza robic po ruwno a nie lebry jedne

KADRA

Do jo: Jak przez 6 lat okradali niektórzy firmę to było OK? A jak się robi porządek to jest dziadostwo. Chyba kolego masz jakieś problemy z rozróżnianiem i przestrzeganiem norm społecznych i prawnych-jeżeli wiesz co to znaczy. Pozdrawiam uczciwie pracujących.

pracownik

Zmiany ciągłe zmiany spokoju trzeba tej firmie ale jak z takimi jak szmalec który ludzi ma za nic czemu tacy ludzie jeszcze żądzą nowa władza nie widzi ????

jo

robi się dziadostwo albo gorzej

Napoleon

Ta dla zasluzonych chyba dka tych co daja kierownikom zborze lub inne rzeczy hehe :D ps. Kto ma wiedzieć to wie o co chodzi. ..

KADRA

Guma i odwodnienie weź się do roboty bo pracując 4 godziny dziennie nic nie osiągniesz.

guma ii odwodnienie

Ale sie tera we firmie porobilo!!!!!! pozabierane premie a przydup.... dostaja podwyzki i samochody i jeszcze bal był w janie i kase dostali za to!!!!!!!!!! a my to co???????/ jak tak dalej pójdzie to ktoś wyjedzie na taczce zwiazki tez cicho siedzą chyba kase dostali.

gumolep
@guma ii odwodnienie 29.01.2017 21:34

Bal był mój drogi dla zasłużonych i było bardzo rodzinnie, staraj się to za rok może dasz radę.

Nick

Od kiedy do pracy w odkrywce potrzebna jest dobra znajomość języka angielskiego ?

Nick
@pawel 20.11.2016 17:30

A często są te wyjazdy ?

I'm not a robot
@Nick 20.11.2016 22:26

Myślę, że są to informacje poufne spółki.

anonim

(usunięte przez administratora)

ex

no a ich wciąż jeszcze przybywa i przybywa

Waldemar

Dobra zmiana ....a związki podkulily ogony i teraz już nie "bronią " pracowników

pracownik

co to się dzieje? jak to się skończy , firma stoi na krawędzi , co z ludźmi,

ten co wie

Waldemar - jak zobaczysz jak Kamil zapier..la w robocie to zrozumiesz dlaczego dobrze go traktuje.

Waldemar

Ozarek teraz się zmienił . Traktuje ludzi jak przedmioty. Tylko z tymi ludźmi co żyje dobrze jak Gawronski Kamil to traktuje lepiej.

MaJoR

Praca tu nie jest rewelacją. Umówmy się że za te pieniądze można podjąć inną, mniej ciężką ale trzeba wziąć pod uwagę możliwości na rynku pracy w danym regionie. Pracuję tu już 9 lat i nie mam większych zastrzeżeń oprócz atmosfery która jest kreowana przez dozór. Są to osoby które nie potrafią zarządzać zasobami ludzkimi i traktują pracownika jak bydło za przyzwoleniem kierownictwa firmy. Płacowo jest znośnie w stosunku do wykonywanej pracy - "oni udają że nam płacą a my że pracujemy". Brakuje stosowania przepisów BHP zarówno przez pracodawcę jak i pracowników. Nagminne naginanie w/w często kończy się okaleczeniami . Oszczędności na materiałach eksploatacyjnych i ciągłe podnoszenie wydajności kosztem bezpieczeństwa kiedyś doprowadza do nieszczęścia - oby nie. Pozdrawiam "gumę i odwodnienie"

anonim

(usunięte przez administratora)

nowy

tera do pracy ? człowieku ta firma jest jak Rabm pomalu dogorywa...

anonim

(usunięte przez administratora)

wacek

oj zeby wiecej bylo takich oddanych pracownikow jak przywolany Kostrzewa to by ta firma wstala wreszcie z kolan...

wacek

oj zeby wszyscy byli tak oddani tej firmie jak przywolany powyzej Kostrzewa wtedy to ta firma mialaby szanse wstac z kolan... eh marzenia

AAA

Ponieważ pana "kierownika" Kostrzewy nie stać na własny :D

Waldek

Czemu Kostrzewa jeździ samochodem służbowym po Bełchatowie w weekend.

PaniOchrona

Nie wiecie czy kobiety też zatrudniaja?

Waldek

chyba kogoś wyrzucili z pracy i teraz z braku czasu siedzi i wypisuje głupoty

...

a szczególnie ci co tak ładują kierownikowi wieprzowinkę,a święta się zbliżają i świńska grypa też.żreć żreć!!!!!

ja

myślę że pracownicy na brak podwyżek nie powinni narzekać, najprościej policzyć sobie ich procent w ostatnich trzech latach i porównać ze średnimi w kraju zachęcam.... dbajcie o tą Firmę dla siebie i miejsc pracy

titi

Ja słyszałem że jest jeden. Bardzo duży i poważny romans .

###

Krzysiu napisz coś jeszcze,bo tak cicho na naszym forum.Prosze wysmaruj tu kogoś bo aż głupio jak jest taka cisza.NO PRZECIERZ POTRAFISZ?TYLKO TY JESTEŚ DO TEDO ZDOLNY!!!!

titi

A jak tam romanse w firmie?

Miły Marian

Cześć chcę się przyjąść do waszej firmy,mam miękkie s w nazwisku hoduję blondynki,księżycówka to moja pasja,mam kawałek własnego lasu,tylko jest jeden problem-komu ja mam to się udać?

re do Margaryna

Podwyżki są tylko trzeba mieć odpowiednie mięso tudzież płyn księżycowy i najważniejsze""powinneś mieć MIĘKKIE 'S'w nazwisku a nie twarde S-a to duża różnica,i praca,staweczka już jest.A co do miotły,to słynne do jądra ziemi.

Margaryna

Nie ma mowy o podwyzkach!! Bierz tą mietłe i szoruj hale.

darek

Czy pensje na czas? co to za pytanie to nie jest tz. prywaciaż że zapłaci albo nie. Pod tym względem jest tak jak trzeba pensja 10 wszystkie zusy, ubezpieczenia itd, tylko mało na początku kaski, i teraz tak łątwo nie dostaniesz się, ale ta spółka jest najlepsza z całej reszty spółek ale do kopalni daleko...

MACIEK

CO TO ZA CISZA NA NASZYM FORUM.

Zostaw opinię o Bestgum Polska - Rogówiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestgum Polska