Bestgum Polska

Rogówiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 183 ocen.

Bestgum Polska
3 183

Opinie o Bestgum Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestgum Polska

Kuba

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

   
Czarek

Czy firma ma jakieś nowe oferty?

   
Pracownik

A jednak Prezes Lorek będzie startował na prezydenta Piotrkowa, szkoda to wspaniały uczciwy i pomocny człowiek jakich teraz niewielu, będzie to duża strata dla Spółki. Wielki szacunek i zaszczyt pracować z takim człowiekiem ale cóż takie są koleje losu.

   
bywalec
@Pracownik 20.05.2018 10:13

No widzisz jak Twój Idol utożsamia się z tą firmą... a Ty się się tu tak rozpływasz same ohy ahy :D :D

   
Pracownik 2

O żadnej innej spółce nie pisze się tyle co o bestgumie xD

   
Zenek

Słyszałem sporo dobrego o firmie, potrzebują pracowników?

   
Julita

@MaJoR, co dokładnie masz na myśli pisząc swój komentarz? Twoja odpowiedź na moje zapytanie wydaje się być niezrozumiała. Napisałeś odnośnie wynoszenia rzeczy z firmy. Jest to poważne oskarżenie, jak już wcześniej wspomniałam. Jeśli chodzi o tak istotne sprawy to powinny być wyjaśniane z przełożonymi. Jeszcze raz nadmienię, że forum jest miejscem do wymiany informacji na temat warunków pracy oraz aktualnych rekrutacji. Wszystkie wpisy powinny być zweryfikowane oraz rzetelne.

   
Julita

@prawda w oczy kole, napisanie, że pracownicy wynoszą rzeczy z firmy jest poważnym oskarżeniem.Dlatego zawsze trzeba to uargumentować. Należy zamieszczać tylko rzetelne i sprawdzone informacje. @MaJoR, dlaczego uważasz, że wysoka pensja jest gwarancją "niewynoszenia rzeczy z firmy"? Przypominam, że jest to forum na którym użytkownicy dzielą się informacjami na temat pracy oraz rekrutacji do danej firmy. Należy zamieszczać posty zgodne z regulaminem. Dlaczego uważasz, że przełożeni "uważają się za bogów"? Poprzyj swoją wypowiedź konkretnymi argumentami, sytuacjami jakie miały miejsce w Bestgum Polska.

   
MaJoR
@Julita 27.03.2018 12:10

Nie załatwiam się tam gdzie jem. Więcej informacji w CBA.

   
prawda w oczy kole

Nie zmieniły się i nie zanosi się, żeby były jakieś podwyżki. Z drugiej strony gdyby ekipa nie wynosiła z firmy co popadnie może sytuacja byłaby inna. Poczynając od rękawiczek, wody, części, olei a kończąc nawet na grubszych rzeczach. Góra dawała taki przykład to i "dół" sobie dorabiał i dorabia. Do tego te "niezapowiedziane" wizyty bhp... Ogólnie brud, smród, niechlujstwo i brak poszanowania sprzętu i zero odpowiedzialności.

   
Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniły się wynagrodzenia w Bestgum Polska?

   
RadosławZłodziejka

Coś w tym wszystkim jest... Decydowali o milionach PLN, a jakie trefne towary przychodziły to juz produkcja wie. Jako obywatel mam nadzieję ze CBA ich rozliczy i sprawiedliwość zwycięży.

   
Biurowa

CBA już prostuje sytuację w firmie. Zawsze dziwilo mnie co ten Janek robi w dziale zakupów, niby emeryt, raczej bez predyspozycji do tak poważnego stanowiska... Ogólnie firma dobra ale za dużo dziwnych przypadków jak ten.

   
Irek

Jak się aktualnie pracuje w firmie? Słyszałem o zmianach w firmie i mam zamiar aplikować.

   
Tutejszy

Już nic nie uratuje tej spółki równia pochyła nowa władza nie panuje nad niczym wymiotla fachowców zatrudniła jakichś nic nie potrafiących smutnych PiS...z agentem na czele nikt nie reaguje choć wszyscy mówią naokoło zastraszanie to codzienność giek udaje że nie widzi paranoja co się dzieje jedyna nadzieja to g.lorek ratuj panie bo jak nie pan to już nikt

   
Kerol
@Tutejszy 04.11.2017 22:57

Liczymy na Pana panie lorek. Jak kompetencje... to tylko Pan. Cała załoga trzyma za panem kciuki.

   
TEŻ TUTEJSZY

Ja o zastraszaniu nic nie słyszałem, ale słyszałem, że nowy zarząd wyprowadził firmę z dołka i ukrócił (usunięte przez administratora). No cóż zawsze znajdzie się ktoś komu nic nie pasuje. Najlepiej było kiedyś tj. picie, kradzieże to wszystko było ok. Prawda TUTEJSZY. A jak ci przeszkadza nowy zarząd to zmień firmę pewnie będziesz miał lepiej.

   
Gumolepa
@TEŻ TUTEJSZY 14.11.2017 11:56

Ty (usunięte przez administratora)

   
adam

Czy w bestgumie sa jakies przyjecia na spawaczy w metodzie mag niemiecki tuv hl o45 ?

   
Zwykły Robol

Zarobki nie są złe. Naprawdę nie łatwo teraz znaleźć coś lepszego na podobnych warunkach. Tylko niestety nie widać jakoś tego dźwignia firmy, o którym pisał kolega o pseudonimie KADRA. Zaczyna to wszystko wyglądać kiepsko. Zarząd starszy zwolnieniami, mówią, że firma jest cały czas na minusie. No, ale wina w dużej większości jest po stronie zarządu. To nie my kierujemy firmą, nie my załatwiamy zlecenia. Naszym zadaniem jest pracować dla firmy i uważam, że z tego zadania znaczna część pracowników wywiązuje się bardzo dobrze.

   
Zwykły Robol
@malowazny 31.07.2017 11:02

No widzę, że kolega z zarządu nie załapał. Twoim zdaniem dobrze pracować to znaczy nie narzekać i zgadzać się na każde nawet bardzo niekorzystne warunki. No tak im dla nas mniej tym dla was więcej... eh brak słów.

   
i ten

A co robi PAN WU pierwszy złodziej Bestgumu? Nakradł, zaprzepaścił dobre kontrakty a teraz został dyrektorem. Dobry pływak nawet w szambie utrzyma się na powierzchni...

   
życzliwy
@i ten 19.08.2017 01:31

a kto to ten Pan WU? czym sie zajmuje/zajmował?

   
Julita

@MaJoR to oczywiste rozwiązanie. Jedak forum to służyć ma wymianie opinii o pracodawcy jak i warunkach pracy przez nich oferowanych. Wierzę, że na forum znajdą się życzliwi pracownicy Bestgum Polska, którzy podzielą się swoim doświadczeniem i wiedzą.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
MaJoR

Wszelkie infirmacje otrzymasz składając CV bezpośrednio w firmie

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
MaJoR

Niestety są to informacje o których nie można się publicznie wypowiadać. Ogólnie rewelacji ani tragedii nie ma.

   
pracownik

A będzie jeszcze gorzej zleceń z kopalni ubywa ma zewnątrz praca trudna i ciężka pod ziemią ludzie nie chcą pracować związki ich bronią ale to nic nie da pieniędzy w firmie nie ma i można mówić co się komu podoba i tak skończy się to zwolnieniami

   
...
@pracownik 14.07.2017 15:31

Więcej do biur..!A mniej fizoli i kadry zarządzającej!

   
Ktoś

Proszę ludzi nie mam na wulkanizacji a pan Włodzimierz przechodzi na oddział e 1 wszystko układy pewnie grunt pod nogami się wali i szwagier zalatwil przejście ,i nikt za to się nie weźmie dziadostwo.

   
xxx

Smutne to wszystko .....

   
titi

Na dyzur znow te same osoby. Nie można sie zapisać.

   
PP

TA!!!Awaria zwałowarki i co- goście posrani,a jak już robili,masakra opierdalacze,niech sobie dyżurują dalej ...

   
Pis

Szmalec ładuje premie swojemu szwagrowi Domagale niech prezes zobaczy jaka firma jest rodzina.

   
Pracownik1

Pomiary są..... tylko jakie?.... takie żeby było wszystko ok, dobre dla zakładu , nie dla pracowników.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
MaJoR

Byłeś podczas wykonywania pomiarów czy ktoś Ci o ich wykonaniu powiedział? Chłopie to jest Twoje zdrowie

   
Pracownik1

Pracujemy w warunkach tragicznych, rakotworczych, bez wyciągów. Gdzie te uczciwe pomiary.

   
MaJoR
@Pracownik1 01.05.2017 14:22

Pomiary? Sadza,siarka,kleje + temperatura obróbki - co tu jeszcze mierzyć? Inspekcja Pracy da radę tylko trzeba zgłosić

   
KADRA

Przepraszam bardzo za sformułowania ale niektórzy z Was tu piszących nie ma pojęcia co wypisuje. Poprzedni zarząd pozatrudniał tyle ludzi w administracji, że już nie mieli gdzie siedzieć to było OK? Jak nowy Prezes zatrudnił 5 osób bo każdy szef chce mieć nowych ludzi to jest źle. Firma za poprzedniego zarządu była tak źle zarządzana, że groził jej upadek nowy Prezes stawia ją na nogi takie są fakty. I nikt nikogo nie zwalnia i nie ma fali zwolnień. TO TAKA RODZINNA I TOWARZYSKA FIRMA I WSZYSCY DOBRZE O TYM WIECIE TO BARDZO PROSZĘ NIE PISZCIE GŁUPOT.

   
...
@KADRA 27.04.2017 08:22

Za krótko tu jeszcze pracujesz.....!!!

   
Ja

Panie Prezesie czemu na halach przodowy ustala roboty i sam pcha sie na Tokarke i bez uprawnień toczy na Tokarce?? Jak coś mu się stanie co powiecie Prokuraturze ??

   
XXL
@Ja 22.04.2017 12:37

Robi się coraz lepiej w firmie.Cały czas słyszymy:długi,firma na minusie!!Dwie dojne krowy przestały dawać mleko-wulkanizacja wewnętrzna i zewnętrzna, nieproduktywne działy.Mój Boże-teraz naprawdę inne działy muszą utrzymywać naszą firmę:krążniki,biura, szczałowi itp... ,cała nadzieja w was panowie i panie.Ludzie nie mogą już patrzeć jak firma kona,ruszyła fala zwolnień!!A w biurach wciąż przybywa nowych twarzy...!!!

   

Zostaw opinię o Bestgum Polska - Rogówiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestgum Polska