Opinie o Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.

Natalia

@Lider jeśli dobrze się orientuję, to w czasie 8h dnia pracy, Kodeks Pracy zapewnia pracownikom właśnie 15 minut płatnej przerwy. Duża część Twojej opinii to hasła, z których ciężko wyciągnąć pełniejszy obraz tego pracodawcy. Mógłbyś ją rozwinąć? Co sprawia, że masz poczucie braku szacunku do pracowników?

Lider

Żadnego. Szacunku dla pracownika przerwa trwa 15 min stawki głodowe chaos syf i smród dlaczego Polak u siebie tak daje się traktowac omijajcie hjort w wysoczce Z daleka.

Malowazne

Tak jestem tego najlepszym przykladem

rotto

czy to prawda ze ludzie sie sami zwalniaja??

klakier
@rotto 18.06.2017 21:53
czy to prawda ze ludzie sie sami zwalniaja??

No to chyba normalne, że zwalniają się sami, bo jak można zwolnić się nie samemu niech ktoś mi to wytłumaczy. Gorzej jakby zostali zwolnieni dyscyplinarnie.

sdj

czy (usunięte przez administratora) kupił już samochód bo zawsze siedział przed kompem i szukał auta ostanie półtora roku

anonim

Brak jakiej kol wiek organizacji pracy wszytko robione chaotycznie na zaraz teraz , brak planowania , chaos , zarobki nie wiem skąd bierzcie 4 tysiące, szwaczki zarabiaja grosze tapcerowie 4 tysiace to marzenie , ja zarabiam max 2400 z nadgodzinami jestem na akordzie , nie wierzyć w to że wożą autobusami i kiedykolwiek będą to robić , nie wierzyć w podwyżki dostają je tylko ludzie z układu , reszta marne 50 groszy raz na 2 lata jeszcze robią laskę , to tylko ich propaganda mająca na celu przeciągnięcie ludzi , bardzo duża roszada w ludziach udawania moje racje , Brak zarządcy, przed duńczykami jest wiele ukrywane zarówno w ax jak i wiele innych rzeczy robią co chcą ludzie z układy.

Pan

Zdecydowanie wyzyskiwanie ludzi oraz mobbing totalny.

1234567
@Pan 31.01.2017 09:10
Zdecydowanie wyzyskiwanie ludzi oraz mobbing totalny.

A gdzie tego niema

gosc

witam jak to wszystko czytam to jestem szczesliwy ze sie stamtad zwolnilem (usunięte przez administratora) taki duzy zaklad gdzie pracy bylo full i dobre zarobki to mistrzostwo. z tego co slyszalem na jednego pracownika fizycznego przypada kilku (usunięte przez administratora) kierownikow itp masakra ciekawe kiedy przejrza na oczy . moze powinni kogos z tych rzadzacych zwolnic???albo na stol np (usunięte przez administratora) wyjatkowo paskudny typ miesza jak malo kto i ponoc caly czas to robi . ogolnie zycze znajomym ktorzy zostali wytrwalosci i niech szukaja nowej pracy bo tam zaraz bedzie pozamiatane

Byłem tam

Co mogę powiedzieć w zasadzie zakład w Wysoczce jest taki jak inne masz wypłatę na czas i w większości przypadków robisz pod dachem, niestety tu plusy tej firmy się kończą to zaczynamy z minusami: słabe wypłaty nie adekwatne do wykonanej pracy, i zaraz usłyszę "bo pewnie olewałeś robotę" albo "chciałbyś zarabiać miliony " cóż chciałem tylko zarabiać godnie a tam jak nie jesteś kolegą kolegi lub nie jesteś rodziną szefostwa to powyżej 2tys. możesz pomarzyć nadmienię iż mówię tu o szarym pracowniku. 2 kadra zarządzająca jest totalną porażką już nie mówię o tym żeby posiadali jakieś podstawowe umiejętności w zarządzani bo tu znowu się kłania " kolega kolegi " itp.itd. większość brygadzistów tu nadmienię że aż DWUCH których miałem okazję poznać było odpowiednich , nie tylko wykształcenie ale i kulturę posiadali. brygadziści mają tam fuchy przez tzw zasiedzenie, robią na jakimś stanowisku długo więc robią takiego brygadzistą, do tego ilość brygadzistów nie spada, co to znaczy? ano to iż pracowników fizycznych jest coraz mniej a brygadzistów grono się powiększa:) Ogólnie mógł bym tak długo o wadach owego zakładu się rozpisywać ale szkoda czasu , jeśli nie masz wyjścia spróbuj lecz jeśli masz jakąś alternatywę olej HJORT.

nanan

a już nie długo firmowa wiglia

ojejekej

Co teraz sie tam dzieje. Masakra. Mąż pracuje po 10 godzin i to 7 dni w tygodniu. Musi juz brac cos na uspokojenie bo nie idzie wytrzymac. Jak ma w grafiku dzien wolnego to i tak musi przyjsc do pracy. Teraz mówia tak : "Chcesz to idz po papiery do biura. Na twoje miejsce mamy 5 ukraincow" Zero szacunku dla pracownika.

dora
@ojejekej 05.12.2016 22:07
Co teraz sie tam dzieje. Masakra. Mąż pracuje po 10 godzin i to 7 dni w tygodniu. Musi juz brac cos na uspokojenie bo nie idzie...

Mam takie pytanie . Pracowałam dla takiej jednej firmy która brała szycie z waszego zakładu a teraz przestali bo podobno wasz zaklad się zamknął i teraz jest na Ukrainie? Więc nie wiem czy to jest prawda czy nie?

byłem tam
@dora 27.12.2016 20:23
Mam takie pytanie . Pracowałam dla takiej jednej firmy która brała szycie z waszego zakładu a teraz przestali bo podobno wasz z...

w zasadzie to prawda i nie , bo zakład jeszcze funkcjonuje ale większość produkcji jest już na ukrainie tu powoli będzie wszystko wygaszane.

Gie

Oszukują ludzi,stawki indywidualne, prace robią skazani - cywil potrzebny do pracy w nocy po godzinach i w sobotę. Pieniędzy tam nie zarobisz, chyba że lubisz spędzić w pracy 300 godzin w miesiącu i zarobić ok 2500 netto.

anatol

teraz to sami ino ukraincy i wiezniowie robia

pracownica tapicerni hali nr 1

Najgorsza firma w ktorej pracowalam dotychczas! ze wzgledu na przelozonych , ktorzy psuja atmosfere wsrod pracownikow... po roku wegetacji sama sie zwolnilam , gdyz psychicznie nie moglam wytrzymac z Panem D.N. Minelo 3 lata i widze ze nic sie nie zmienilo... a ja nie zaluje ... oczywiscie sa obroncy zakladu ,ktorzy zaraz mnie zjedza zywcem:} lizodupy hehe . BAJO

exsale

Socjal to dodatki na urlop i swieta (niewysokie) i jak to masz w umowie napisane "ewentualna premia uznaniowa" (ponoc kiedys ktos ja zobaczyl :) ) jesli chodzi o multisporty, prywatna opieke medyczna czy cokolwiek - zapomnij

Produkcja

Zna ktoś jakiegoś Michała na kontroli?

gosc
@Produkcja 13.06.2016 05:15
Zna ktoś jakiegoś Michała na kontroli?

a jakiego michala szukasz na jakim byl dziale?

praca

Propozycja dla szukających pracy. (usunięte przez administratora) firmy w Holdingu Niemieckim. Proponuję pracę wykwalifikowanym tapicerki i nie tylko. W bardzo dobrych warunkach przyjaznej atmosferze i z wysokimi zarobkami. Przeszłam tam z firmy Knudsen i nie żałuję. polecam. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

exsale

jaki socjal ? :) ekspres do kawy masz, wode w baniakach. Tyle.

rekrut

Można się dowiedzieć jaką funkcję pełni pan Grzegorz P. w Złotowie? (ten od nagrobków) Ponoć ma być majstrem czy kierownikiem działu. Mam nadzieje że to tylko plotki. Przecież ten pan nie potrafi sam nic zrobić a zrobiliby go jakimś majstrem?

anonim

(usunięte przez administratora)

1234

Masz dość że ciebie wszyscy omijają.

anonim

(usunięte przez administratora)

exsale

Nieprawda :)

Nowy

Witam chciałbym złożyć CV do tej firmy ale z tego co czytam to mam obawy. Możecie mi powiedzieć czy praca jest tu na 2 zmiany czy na 3 zmiany, czy jest dużo nadgodzin, i czy praca również jest w weekendy. No i jakie jest wynagrodzenie miesięczne.

lola
@Nowy 01.02.2016 15:24
Witam chciałbym złożyć CV do tej firmy ale z tego co czytam to mam obawy. Możecie mi powiedzieć czy praca jest tu na 2 zmiany c...

ponawiam pytanie, opowie mi ktoś o tej firmie

lolek
@lola 22.01.2017 21:47
ponawiam pytanie, opowie mi ktoś o tej firmie

popracuje to bedziesz wiedzial

zlotow

Szczera prawda. Pseudo kierownik ogláda tylki dziewczyn zamiast zajac sie produkcja.Przypisuje sobie osiagniecia zakladu chociaz ciagle jest na Ukraine. Ekipa z wyrzyska ciagnie produkcje a on bierze premie. No ludzie!!!. Jak ci chlopacy sie zwolnia.to w zlotowie produkcja pada. Pozdro dla chlopakow.

ktoś

Słuchajcie powiedzcie mi jaką teraz funkcje pełni (usunięte przez administratora) przecież teraz kiedy do niego się idzie to słysze odpowiedz " (usunięte przez administratora) " po co on tam jest potrzebny do brania pieniędzy nawet nie potrafi dokładnie podliczyc ile czego potrzeba czy manual set czy elektryk do czego to doszło żeby ludzi na produkcji było mniej jak kierowniczków i innych szwędaczy i robić tylko na nich. A po drugie do czego to doszło żeby nie było można sie nigdzie załatwić wszystkie kible zatkane gówna po łazienkach pływaja wstyd do czego to doszło.

Ja
@ktoś 24.01.2016 21:14
Słuchajcie powiedzcie mi jaką teraz funkcje pełni (usunięte przez administratora) przecież teraz kiedy do niego się idzie to s...

Pracowałem tam a pan (usunięte przez administratora) stal przy stole w smierdzacych dresach pamietam jakie jeze robil . A co do liczenia przeciez on ledwo zawodowke skończył. A teraz ma średnie w jednej ze szkół rolniczych w okolicy załatwione. Ogólnie koleś że tak napiszę nie przyjemny . Pozdrawiam

Pracownik ze Złotowa

Pracować trzeba wszędzie. Jak Ty jesteś OK to i do Ciebie szefostwo będzie OK. Jeśli przychodzisz do pracy tylko po to żeby 8 godz. łazić bez celu i narzekać jak ci jest ciężko to zatrudnij się u Ferdka Kiępskiego. P/S. Organizacja. I jeszcze raz organizacja pracy jest do d..y. Jest kilku starych pracowników ( jeszcze z Wyrzyska - Adek.Jacek.Wiechu.Mariusz którzy "ciągną" produkcję. Szkoda.że nikt z szefostwa tego nie docenia.

gość

Dlaczego stolarze uciekają? Już ci mówię nasz wspaniały pan dyrektor zatrudnił pana Janusza który jest kierownikiem stolarni pianek i klejenia jego zadaniem jest usprawnienie produkcj i korygowanie błędów i co zrobił jak do tej pory wielkie G.... upierniczył monterom jak tylko można bo tam było najłatwiej i najszybciej zaoszczędzic na produkcji gratuluje pomysłu panie dyrektorze.

gość

Witam wiecie co wam powiem szkoda że ta firma nie spaliła sie dwa lata temu przynajmniej urwało by się tym wszystkim kierowniczkom od siedmiu boleści ale zobaczycie predzej czy pożniej to upadnie zresztą tu mają być magazyny i reperacje produkcja na ukrainie i więżniowie.

ACAB

Nie polecam pracy w tej firmie. Dla tych wyżej pracownicy to zwierzęta i mają nas gdzieś. Zimno na hali

złotów

Hehe. Duńczycy mało wiedzą. Firma jeden wielki żal. Trzeba uciekać z tego zakładu

anonim

(usunięte przez administratora)

zet

I nie masz kiedy jej wydać, bo jesteś cały czas w pracy!!! hahaha I od razu mówię, że wiem bo tam pracowałem!!!

gosc

witam wszystkich wie ktos co sie tu dzieje ?stolarze uciekaja na chorobowe tapicerzy wyzywaja ogolnie cos sie tu dzieje nie halo.... tylko szefostwo nic nie widzi bo przeciez na papierze jest ok wiezniowie robia co trzeba a tutaj pracy nie ma...... szkoda ze tylu porzadnych ludzi odchodzi .

Xyz

Popieram, brak jakiejkolwiek organizacji, haos, niedbalstwo , brak materiału a zaległości, wszystko na już... Wstawiaja akordy, mierzą czas i ciągle im mało zrobione... Ciągła nerwówka.

gosc

witam a ktos mi powie po co mamy dwoch agentow???chyba wystarczy jeden chodzi o p. Tomka ten drugi tylko stoi przy pakowaczach i nic nie robi i na dodatek jakis dretwy jest .po co wydaja kase na kogos takiego??/

...

bo jest za dużo wiatraków he he he

upał

zimno jest na hali he he he

12

jaaica jak ta piosenka

Ja

i te gatki ze Ukraińcy przyjadą tak tak bo oni tylko czekają przy granicy za 500€ robic . Zakwaterowanie wyżywienie i co im zostanie ?! W duszy maja hjorda

......

No właśnie ,na wydajność w pracy to oni wcale nie patrzą ,mógłbym podać przykład na krojowni...

Jenny

Wszystko rozumiem, praca-pracą ale romanse na terenie zakładu to już jakaś porażka....rodziny rozpadają się przez to,ze młode cizie zatrudnione a panowie na jakimś tam stanowisku myślą sobie nie wiadomo co....Proponuję patrzeć na wydajność w pracy a nie na inne atuty.

anonim

(usunięte przez administratora)

jeant

Byłem na rozmowie w Nowogardzie, przez 3 miesiące 7 zł/brutto + 1000 zł premii. Po 3 miesiącach 8 zł/brutto i akord

1234

jesteśmy robakami w mrowisku

gosc

napisalem tak dlatego ze za duzo tej muzyki tam puszczaja a nie ze jest za wesolo a tak poza tym jak chcesz tu pracowac to spoko te 2 tys dostaniesz

jeant
@gosc 04.03.2015 11:06
napisalem tak dlatego ze za duzo tej muzyki tam puszczaja a nie ze jest za wesolo a tak poza tym jak chcesz tu pracowac to spok...

Witam, mam pytanie odnośnie tej firmy. Szukają pracowników w Nowogardzie, zachodniopomorskie. Po przeczytaniu paru postów nie można wyrobić sobie opinii. Jedni są zadowoleni inni psioczą. Interesuje mnie: - czas pracy - ile zmian - płaca netto - czy są wolne soboty - czy praca jest w miarę normalna czy super ciężka Wiadomo za leżenie nikt nikomu nie zapłaci ale człowiek jak się nasłucha jak niektórzy zasuwają za 1200 to włosy się jeżą na głowie.

gosc

witam . dzisiaj wszedl do kina film dla wiekszosci zalogi ,,Disco Polo,, ....troszke przesadzaja z ta muzyka jak na moj gust

tapicer

witam pracuje tam juz jakis czas i jak w kazdym zakladzie trzeba zapieprzac zeby zarobic ale da rade 4tysie zarobic przy ok 190-200godz takze chyba przyzwoicie nie. a brygadzisci sa troche mlodzi ale kumaci przynajmniej moj taki jest . jak ktos chce sie nauczyc zawodu to wiadomo ze od razu nie zarobi nie wiadomo ile ale z miesiaca na miesiac bedzie lepiej takze Hjort nie jest taki zly

gal
@tapicer 28.01.2015 19:35
witam pracuje tam juz jakis czas i jak w kazdym zakladzie trzeba zapieprzac zeby zarobic ale da rade 4tysie zarobic przy ok 190...

4 tysiące śmiech na sali ja pracuje kilka lat na jednych z lepszych stanowisk szczytowo 2500 na rękę dwie soboty w tym trochę innych nadgodzin ewidentnie widać że pisze te bz...ry jakis brygadzista

tygrys

PAN (usunięte przez administratora)TO PÓŁ BIEDY ALE SĄ GORSI NP. (usunięte przez administratora) KAPUŚ UKŁADY (usunięte przez administratora) ŻE JAK KTOŚ SIĘ NIE SPODOBA TO ZARAZ LECI ZA BRAME PANIE W KADRACH POWINNY ZASUWAĆ NA AKORDACH A NIE SIEDZIEĆ DUMNE JAK PAW I KAWKE POPIJAĆ TEŻ WYBIERAJĄ KTO MA PRACOWAĆ SAMI ZNAJOMI ZNAJOMYCH BYŁ DAWNO TEMU PONOĆ INCYDENT ŻE KTOŚ ZAPYTAŁ SIĘ W KADRACH O PRACE A TA STARA GĘŚ ODPOWIEDZIEĆ MIAŁA ŻE TU Z ULICY NIE POTRZEBUJEMY I NA CZYM SIĘ SKOŃCZYŁO NA SPRAWIE BO GOŚĆ WYJEBAŁ JEJ W PYSK DOBRZE ZROBIŁ BO JAKI TAM SZACUNEK DO LUDZI A (usunięte przez administratora) ĆPUN TYRAŁ KIEDYŚ PO SADACH A PONOĆ SIĘ PAJAC WOZI TAM I KABLUJE BO ZAD LIRZE (usunięte przez administratora) NIGDY TAM DOBRZE NIE BĘDZIE JAK TACY BĘDĄ U BOKU KIEROWNICTWA A BRYGADZISTÓW MOŻNA TEŻ ZAŁATWIĆ PO PRACY ALE KTÓRY ODWAŻNY ZNAJDZIE SIĘ....SKORO TYLKO NAŚMIEWAJĄ SIĘ I GONIĄ NAS DO PRACY

.....

robak-popieram cię w stu procentach,przyjdzie taki nowy(a) i po pół roku chciałby już podwyżkę,ale nie 50 zł na miesiąc tylko więcej.Narzekają potem na firmę,brygadzistów,kierownictwo i dyrekcję."Zapierdzielaj" kilka lat za najniższą ,a potem może coś osiągniesz.Nie ma nic od razu i za darmo jak się nie podoba to "baj".Przy okazji niedługo jest rocznica tego feralnego dnia-wielkie dzięki dla właścicieli,że tak się podnieśli i odbudowali zniszczone hale.

nom
@..... 04.12.2014 14:51
robak-popieram cię w stu procentach,przyjdzie taki nowy(a) i po pół roku chciałby już podwyżkę,ale nie 50 zł na miesiąc tylko w...

No właśnie nie ma nic za darmo za grosze też nikt nie będzie pracował , ale płacisz albo do widzenia czasy sie zminiły a kierownicy z chiorda zdziwieni i nie umią się dostosować a organizacjia wugule coś takiego tu nie istnieje .

Robak

Niektórzy ludzie naprawde sa smieszni. Narzekacie tutaj na slabe zarobki, a przepraszam bardzo co Wam sie niby nalezy?Wiekszosc w firmie nie skonczylo nawet glupiej zawodówy a na ich twarzach promienieje debilizm. W zyciu na wszystko miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem domagac sie kokosow. W firmie rzadko kiedy patrza na wykształcenie, a placa przy tym calkiem niezle. Jak cos sie nie podoba to droga wolna - mozna sie zatrudnic w galerii jako ochroniarz i miec polowe wyplaty co tutaj. Jak ten Hjort kiedys (nie daj Boże) jebnie to sie obudzicie z reka w nocniku.

xxx

brygadziści to dno...śmieją się w twarz, ciągłe docinki z ich strony tylko się słyszy, poganianie...nerwy puszczają

niewazneile

Mam pytanie czy trzeba pracowac w tej firmie w weekendy? czy jest to obowiazkowe?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zet

Mogę Ci powiedzieć, że jeżeli jesteś gotowy robić za 2 tys. za 250 godz. pracy oraz słuchać chamskich odzywek brygadzistów i reszty "kierowników" to oni zapraszają. A tak szczerze nie polecam!!!!

Oszukany

Nie polecam tej firmy jest ona znana z oszustw już na całą okolice a nawet powiat jest jeszcze gorzej tam niż u zaruzomialego prywaciaza a to dzięki (usunięte przez administratora) Mam pytanie czy nadal jest tak ze zatrudniają a po 2 miesiącach robią szkolenia?

Zostaw opinię o Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. - Wysoczka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.