Opinie o Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. w Wysoczka

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Meble - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. w Wysoczka

baner wywiady
Pan spostrzegawczy

Dwóch panów pracujących na dziale metalowym jeden spawacz bodajże i Pan co tnie na pile chodzą i ze złomu wybierają aluminium następnie tną na kawałki i wynoszą z firmy żeby następnie sprzedać... pytanie nikt tego nie widzi ? I czy firma aż tak źle płaci ze ludzie muszą sobie do premii dorabiać? Śmiech na sali ...

@Pan spostrzegawczy

Caly metalowy jest super!!! A najlepszy brygadzista narożnik hali....

Nick 23

Czy prawdą jest że firma plajtuje?

NICK 24
@Nick 23

Jest prawdą tak samo jak to, że lato jest w lutym:) Chyba ślepy widzi co się dzieje w kraju i na świecie...

Bercik

To co się dzieje w firmie to jakaś tragedia. Człowiek nie ma nawet gdzie załatwić potrzeb fizjologicznych, bo od dłuższego czasu jedna toaleta nieczynna z powodu zarwanego sufitu a w innych muszle zapchane; do spłuczek nie leci nawet woda, więc i nie ma czym po sobie spłukać. Wszędzie pleśń, grzyb i smród. Z powodu zwolnień atmosfera jest beznadziejna, nie wiadomo czego się jutro spodziewać...

Marzena

A kto tym czyszczeniem się osobiście zajmuje? Tu nie ma zatrudnianej jakiejś firmy zewnętrznej do tego? Chociaż z drugiej strony z tym grzybem to wy tak na serio?

Nick 23

Czy prawdą jest że firma plajtuje?

NICK 24

2`1
@Nick 23

nie prawda przechodzi restrukturyzacje pracownicy out dyrekcja zostaje

Zga

Do końca roku i koniec

lokko
@Nick 23

we firmie oszczednosci nawet rekawiczek nie ma na stolarni a niekture dziewczyny dostaja firmowe samochody aby do pracy dojechac o co tu chodzi

Allah
@Nick 23

Podobno przenoszą produkcję do Indii . Już przyjechało 10 hindusów i szkolili ich na sofach tapicerowanie klejenie i pakowanie mają 2 miesiące na naukę i jadą do Indii szkolić podobno mają mieć 1 grosz za minutę to się jest biznes wyzysk

@Allah

Co ty mówisz? Serio aż takie problemy i oszczędności? A co z wypłatami? Też oszczędzają i nie będzie żadnych podwyżek chociaż jak tak inflacja?

lokko
@Adam

jakie podwyrzki jeszcze premie zabieraja za 2500 robimy mysle ze to juz koniec bliski

xyz

Agregat wywieźli ze względu na braki prądu na Ukrainie z powodu bombardowań...

the best

Dominika Nowy wpis
@Zga

Jest już nowy rok. Jak sytuacja? Stalo się tak jak podałeś że do końca roku i koniec pracy?

Bercik

Marzena

Bercik Nowy wpis
@Marzena

Serio, serio. W toalecie męskiej i szatni jest pleśń i grzyb, zwłaszcza na suficie. Dach gdzieś przecieka i woda kapie na płyty kartonowo gipsowe, którymi jest pokryty sufit. Zresztą, tutaj woda nawet kapie na rozdzielnice elektryczną więc co się dziwić...

Adam Nowy wpis
@Bercik

Przecież to grozi wypadkiem. Elektryczność i woda. Nie ma kogoś z BHP kto z robi z tym porządek? W ogóle to było zgłaszane?

4444 Nowy wpis
@Bercik

a jak myślisz samo się za[chało lub połamało jak dbacie tak macie

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. na stanowisko Księgowa?

z

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o., daj nam znać, co sądzisz o jej przebiegu. Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca na stanowisko SPECJALISTA DS. OBSŁUGI KLIENTA/OBSŁUGA POSPRZEDAŻOWA? Podziel się swoimi wrażeniami!
Dorota

firma nie zatrudnia zadnej ekipy sprzatajacej biura, powieszchnie gdzie sie pracuje? ktos wspominal o ciagle zlym zapleczu socjalnym, jak sie pracuje gdy nie działa toaleta, co na to przelozony ?

aaaaa

mam nadzieje że za takie pomówienie i upublicznienie dany zapuka do ciebie prokurator

Na stronie internetowej Jobs.pl zamieszczono kilka aktualnych ofert pracy do firmy Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.. Poszukiwani są brak. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?

@Administrator

(usunięte przez administratora)to mało powiedziane co tam się dzieje

Tu tu ru tu
@3333

(usunięte przez administratora)to był tam zawsze jeden mądrzejszy od drugiego a tak naprawdę bada (usunięte przez administratora)

www

I co tam w Hjort Knudsen?

@www

CIEMNO

Pan spostrzegawczy

@Pan spostrzegawczy

Caly metalowy jest super!!! A najlepszy brygadzista narożnik hali....

@Pan spostrzegawczy

Niestety ale przykład idzie z samej góry

@Pan spostrzegawczy

To idź przed nimi i powybieraj przed nimi . A skad wiesz ze sprzedaja masz skup zlomu Ale Ty widzisz zgłoś gdzie trzeba i juz masz plusika ta firma lubi takich ,,SPOSTRZEGAWCZYCH " Jak byś tak dobrze miał to Byś nawet nie zwrocil uwagi a tak jest ból (usunięte przez administratora)

Sistemi
Klient

Czy wszyscy dyrektorzy w tej firmie są tak obrażalscy jak pan (usunięte przez administratora) J.? - Dyrektor R&D

@Sistemi

Jeden nawet bardzie ale ten to jest akurat główno dowodzący

Alice
@as

Jeszcze Zbychu - Główny Technolog hahah

@Alice

tan to jeszcze znawca wszystkiego i niczego zwłaszcza niczego

Czacha dymi

Aktualnie w firmie epicentrum (usunięte przez administratora) Szefostwo podaje do sanepidu tylko osoby zaszczepione. Ci nie zaszczepieni którzy mieli kontakt z chorymi dalej chodzą do pracy i sieją zagrożenie. Jak to jest? Gdzie odpowiedzialność społeczna?

Pan i władca
@Czacha dymi

Mam pytanie czy pracuje tam nadal nie jaki pan Jackowski z wysokiej był kiedyś brygadzista na stolarni

Beee
@Pan i władca

Nie pracuje

A Zibi pracuje ?

@Beee

Dziękuję za informację(: pracowałem tam parę lat temu . Nie zapomnę jak skakal koło stołu bo ledwo go sięgał w tych swoich dresikach (: Jeże wali takie że sszywki wystalawy z każdej strony (: . Kiedy został brygadzistą bo kopał dołki pod Darkiem który był spoko , czepiał się wszystko a sam robił takie buble ze szok . Ogólnie bardzo nie przyjemny pan . Bardzo go lubił powiem pan beż włosów bo chodził do biura i tam bardzo lubił opowiadać o tym i o tamtym . Ludziom akordy obcinał bo miał zly dzien . Miał swoich kolegów z wysokiej którym dawal zarobic a innym gówniane modele dawal . Napisał bym jeszcze o piątkowych imprezech na 2 zmianie o których wiedzial ale to świta pana jaskowskiego wiec mogła się kulać w sprzezynach o 21 .

@Beee

Dzięki za informację. Słyszałem, że był na odwyku....

@Łysy

Dobrze ze zdarzył bo brat zachlal sie na śmierć i udusi własnymi zygami (usunięte przez administratora) śmierć. Jak przejeżdżam koło hjorda do mi się zygac chce i cieszę się że mnie tam nie ma JEZELI TO CZYTASZ JASKOWSKI WYJECHAŁEM Z PL PARENASCIE LAT TEMU I ZYJE JAK PACZEK W MASLE DZIEKI TOBIE BO TAK MOZE DALEJ BYM TAM TYRAL JAK PIES A TY JAK CHODZISZ PO WYSOKIEJ TO WSADZ GLOWE POD PACHE

Zofia
@Czacha dymi

Jak to możliwe , przecież mają obowiązek zgłaszać wszystkich. Jak się rozwiązała sytuacja ? Czy cała firma przechorowała ?

Bolo
@Pan I władca

Myśle ze głupszy już nie będziesz

Pan i władca
@Bolo

Bolo Zostaw myślenie innym bo nie jest to twoja ewidentnie twoja mocna strona .

Firma Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. poszukiwała ostatnio pracowników na stanowisko Inżynier Procesu. Czy dalej można tam aplikować?

@Administrator

Lepiej , niech zaczną szukać strażaków na etat , a nie inżyniera procesu .Dziś tj. 08-02-2022 maja kolejny pożar w zakładzie ......chyba już 5 w ciągu ostatnich lat.

ktoś

Słuchajcie powiedzcie mi jaką teraz funkcje pełni (usunięte przez administratora) przecież teraz kiedy do niego się idzie to słysze odpowiedz " (usunięte przez administratora) " po co on tam jest potrzebny do brania pieniędzy nawet nie potrafi dokładnie podliczyc ile czego potrzeba czy manual set czy elektryk do czego to doszło żeby ludzi na produkcji było mniej jak kierowniczków i innych szwędaczy i robić tylko na nich. A po drugie do czego to doszło żeby nie było można sie nigdzie załatwić wszystkie kible zatkane gówna po łazienkach pływaja wstyd do czego to doszło.

@ktoś

Pracowałem tam a pan (usunięte przez administratora) stal przy stole w smierdzacych dresach pamietam jakie jeze robil . A co do liczenia przeciez on ledwo zawodowke skończył. A teraz ma średnie w jednej ze szkół rolniczych w okolicy załatwione. Ogólnie koleś że tak napiszę nie przyjemny . Pozdrawiam

@Ja

Myślimy chyba o tej samej osobie . Co do szkoły rolniczej to prawda . Akordy liczyla jego żona bo dla niego za dużo cyferek ????

Zbyszek

Wszystkie normalne firmy mają długi weekend tylko Hjort (usunięte przez administratora) pracuje. Pozdrawiam

xxPaweł

Witam. Proszę mi powiedzieć jak w danej firmie wychodzi Tapicer robiąc np. 100% normy Czy około 5 tyś będzie na rękę za przepracowany miesiąc ?

Bicki

Najgorsza świnia w tej firmie to rudy!Jezdze jeszcze w tej firmie i gorszego gościa w transporcie nie widziałem jak żyje..(usunięte przez administratora)

Gabriela
@Bicki

Nie wiem kim jest 'rudy' ale raczej tak publicznie na forum nie warto obrażać innych pracowników :P Można kogoś nie lubić ale moim zdaniem szacunek do drugiej osoby trzeba mieć ;) Co takiego ta osoba Ci zrobiła?

Jakie narzędzia pracy zapewnia Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

@Pytanie

Kompletnie żadnych, nie ma mowy o służbowym telefonie, laptopie czy samochodzie, no chyba że mówimy o stanowisku dyrektora

pracownik07
@Pracownik

nie jest to prawdą w 100 %, racja uzależnione jest to od stanowiska ale to nie znaczy że tylko "biurowi " z tego korzystają. Dla przykładu cała flota kierowców posiada służbowe telefony, każdy pracownik biurowy ma prawo zgłosić taką potrzebę by dostać służbowego laptopa, dodatkowy monitor czy drukarkę jeżeli ma to pomóc w pracy. Służbowy samochód? Jest taka możliwość, dla przykładu ludzie dojeżdżają z Bydgoszczy i bliskich jej okolic. dostali samochód i jeżdżą wspólnie... i nikt mi nie powie że tylko "biurowi i tylko dyrektorzy" mają lepsze warunki, bo wątpię że pracownikowi produkcji potrzebny jest służbowy telefon czy laptop , bo chyba tylko do grania xD nie wspomnę o tym , że wielu pracowników produkcji dzięki hjortowi sobie garaże wyposażyła w narzędzia... dużo się zmieniło od kiedy zatrudnili nowego dyrektora , który jest de facto wyżej jak "łysy"

Lizus
@pracownik07

Czy możecie powiedzieć coś więcej o zmianach, które się dzieją?

Dżon
Klient

I jak tam moi Drodzy się pracuje po urlopie?

Kiedy Hjort knudsen kończy działalność w Polsce i przenosi się na Ukrainę patrząc na całokształt już nie długo.

@Ja

Nie wiem co chcesz zasugerować tym wpisem? Ale skoro znasz Hjort Knudsen Polen od środka to może powiesz coś o zarobkach? Jaka jest pensja w tej firmie, ile tu można zarobić?

Były Pracownik
@Czesław

Zależy od stanowiska, na produkcji grosze, w biurze lepiej ale raczej max na co można liczyć to 2300-2500 brutto

Pedro
@Były Pracownik

Ta, może jeszcze trzeba dopłacać, że się tam robi?

@Pedro

No czasem wydaje się jakby robili ci łaskę że możesz dla nich robić, smutne ale prawdziwe

@Były pracownik

Są jakieś perspektywy na podwyżki pensji? I czy do tej kwoty którą podałeś można doliczyć też jakieś premie, czy nie ma czegoś takiego w Hjort Knudsen?

Były Pracownik
@Czesław

To już ruletka raczej, mnie tam już nie ma, i nie ma dnia kiedy nie myśle czemu tak długo tam siedziałem

@Były Pracownik

A jak to wygląda w Hjort Knudsen jeśli chodzi o atmosferę? Były jakieś zgrzyty, czy raczej było spokojnie? I jakie było podejście do pracowników? Chętnie poznam więcej szczegółów. :)

Czy w Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. pracuje się na open space?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. - Wysoczka

• Jak się pracuje w Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.
2.3/5 Na podstawie 349 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Hjort Knudsen Polen Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii