Nie płacą żadnych premii. Ostatnią jaką pamiętam z przed trzech miesiecy to kilkadziesiąt złotych, ogólnie ciężko się doliczyć własnej pensji. A to nie wszytsko udają że nie mają pieniędzy i odciągają ludziom z pensji. Od 150zl do 200zl a co niektorym jeszcze więcej. Szef nie do końca wie co się dzieje na zakładzie. Kierownik i jego pomocnica udająca że nie wie co z czym, wszystko robią tak, żeby nie wyszło na światło dzienne. Kierownik rządzi kto idzie na urlop kto ile dostaje pensji premii w zależności jaki ma humor itp. Sam nie ogarnia produkcji nie zna wzorów nazw, a tyle lat tam pracuje. On jest tylko od pilnowania żeby ludzi stali przy maszynach. W czasie gdy wyszła ustawa o pomocy dla przedsiębiorców kierownik dawał ludziom wypowiedzenia potem je niby cofali. Zmienili umowy na 80% wynagrodzenia z najniższej pensji, bo na zebraniu szef ogłosił że jakoś to będzie że dostała firma dofinansowanie od państwa a zaraz przed wyplata zrobił kolejne zebranie na którym oświadczył żeby nie liczyć sobie godzin normalnie bo niestety tzreba będzie ciąć koszty bo nie dostał dofinansowania, choć oczywiście dostał, a nawet gdyby nie dostał to powinien umowy przywrócić do stanu jake były przed ubieganiem się o dofinansowanie to umowy nadal są 80%. Oczywiście praktycznie wszyscy zatrudnieni sa na najnizsza pensje nawet na podatkach oszczędza. (usunięte przez administratora) kombinują aby jak najmniej wypłacić. Zarobki przeciwne do umiejętności a wymagania za to konkretne . Dodatkowo że strony kierownika mobing i nie równe traktowanie, jedynie jego ludzie i koleżanka z którą praktycznie się nie roztaje mają dobrze reszta się nie liczy. W ciągu dwóch miesięcy firmę opuściło pięć wykwalifikowany osób którzy pracowali tam ponad 10 lat. Nie polecam to już nie jest firma godna polecenia.