ABC COLOREX

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ABC COLOREX

Opinie o ABC COLOREX Kraków

Nie przegap nowości o ABC COLOREX!

Andrzej

03.03.2020 11:12

Z końcem lutego zakończyłem swoją 3 letnią pracę w ABC Colorex. Zmieniam oczywiście na lepiej płatną, ale nie rozumiem czemu jest tu aż tyle negatywnych opinii... Nie będę źle wspominał tego okresu a chętnym do pracy mogę z czystym sumieniem Colorex polecić.
    Michał

04.03.2020 16:01

A na której linii pracowałeś? Co do warunków to minusów i czasem absurdów tu nie brakuje... Pieniądze też powinny być lepsze, ale z doświadczenia wiem, że w wielu podobnych zakładach (choćby w Niepołomicach) jest znacznie gorzej :-) pozdrawiam
    Robert

04.02.2020 15:43

Praca jak każda inna. Z jednej strony za spóźnienie, choćby 5 minut możesz wylądować na dywaniku i zebrać (usunięte przez administratora) Ale jeśli chodzi o pensję to zawsze jest na czas.

09.10.2016 22:03

Marketing

21.10.2016 09:49

Pensje wypłacają w terminie. Za doświadczenie nawet 5 letnie możesz dostać co najwyżej upomnienie że jakiegoś nowego nie przypilnowałeś. Stabilne zatrudnienie tylko w sezonie. Na zime zmniejszają kadrę pracowniczą.

17.12.2019 16:17

Może Tobie mi 5 razy przesłali po czasie.
    Kris

17.01.2017 10:14

bardzo dobre wrażenia. Nowoczesne hale, dobre warunki, możliwość dorobienia przez nadgodziny. Mogę polecić

17.12.2019 16:15

180 zł z rękaw to dobrze? Kim ty jesteś?

05.03.2018 12:14

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja ABC COLOREX na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważną wskazówką dla osób mieszkających w Kraków i okolicach oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

17.12.2019 16:04

Pamiętacie tego co podpalił altankę w hucie? pracował w Colorexe
    Anita

06.06.2018 12:42

Można tak pisać bo firma ma opinię dobrego pracodawcy.

17.12.2019 15:59

Jak lubisz być wykorzystywana i zapieprzać to tak
    Paweł

31.07.2019 14:56

Dobry poziom obsługi klienta, terminowe wykonanie i dostarczenie produktu. Chyba największa lakiernia na południu Polski.
    Paweł

10.12.2019 15:13

Chyba chłopie kpisz obsługa jest fatalna nie potrafią naprawić windy która sami montowali już drugi tydzień
    Sabina

19.07.2019 14:52

Współpracujemy z firmą ABC Colorex od kilku lat. Od początku współpraca układała się bardzo dobrze. Jakość świadczonych przez nich usług jest na najwyższym poziomie. Są otwarci i elastyczni jeśli chodzi o zmiany i dostosowywanie usług pod konkretnego klienta.Polecam tą firmę z pełnym przekonaniem!!! :)
    colorex-dziady

07.09.2018 20:07

Nie dość, że (usunięte przez administratora) płacicie to jeszcze nie na czas.
    Halina

05.06.2018 16:09

Pracowałam w Colorex 8 lat. Chwalę sobie, nie pracowałabym tak długo gdyby było źle. Odeszłam bo zmieniam profil zawodowy. Polecam jako pracodawcę. Rób swoje i nie oczekuj, że za nieróbstwo ktoś Ci będzie płacił, a będziesz zadowolony z pracy w tej firmie.
    Ahmed

20.02.2017 21:01

Tak praca jak Colorex to jest dno . Ludzie pracują po 230h/miesiac i zarobią poniżej 3 tys. Inne hale muszą harować jak woły mają największe przychody z całej firmy ? Nikt o tym nie wspomni ? Cała hala nr. 15 robi jak głupiaby utrzymać wszystkich tylko i wyłącznie przez to że robi się 10 h a nie 12 h Jak dla mnie porażka firma schodzi na psy . Materiał przyjeżdża coraz gorszy prawie na złom ale kierownictwo sądzi że się nadzieje i wystarczy tylko wyheblować ( takie heblowanie materiału to mniej więcej 200 papierów dziennie ) tak nawet nie ma na trawialni SYF SYF SYF
    gawron

18.01.2017 15:54

Słyszałem różne opinie ale dla mnie jest ok Czy biuro to pupilki prezesa to cieżko powiedzieć trochę pracowałem w biurze w trakcie remontu i tu też się trafiają "czarne owce" jak na hali bez różnicy. Tak po za tym firma normalna, zarobki jak gdzie indziej takie same
    Mika

09.12.2016 15:25

Dla mnie jest ok !- Musisz sam spróbować - każdy ma inne wymagania i oczekiwania.
    Grzegorz

02.11.2016 09:25

Normalna firma, pracujący rzetelnie są zadowoleni
    Były murzyn

30.10.2016 14:39

Cały COLOREX z LIFTEM na czele powinien nosic nazwę TYROLEX. Zwierze domowe ma lepsze warunki bo dostaje jesc, pić, mieszkać gdzie ma i sie niczym nie przejmuje.
    Pewnie to usuną

05.09.2016 13:37

Na stronie najgorsza praca znajdują się wszystkie wpisy jakie były robione na temat tego pracodawcy.
    Braveheart

05.09.2016 13:34

Niestety ale to forum jest najwidoczniej kontrolowane przez pracodawcę ponieważ sporo negatywnych opinii znikło. Autobusy można spr. na stronie kmk z krakowa. 110 jeździ od 1957r. 117-1975r. 242-2009r.
    Gosia

24.08.2016 13:51

pozytywne miejsce uczciwe podejście do pracowników - mogę polecić

Kontakt - ABC COLOREX

Gryczana 30A 31-266 Kraków

Wojtek

23.08.2016 08:48

właśnie dobiega końca moja wakacyjna "kariera" w ABC Colorex. Kształce się w innym kierunku więc pewnie miejsca tu nie zagrzeje ale na przyszłe wakacje chętnie bym tam jeszcze przyszedł bo atmosfera jest spoko, zarobki 10-12 zł, godzin 8, 10 lub 12 jak komu odpowiada. Pracowałem z ludźmi którzy są tam od wielu lat i raczej byli zadowoleni. Jak ktoś szuka pracy fizycznej na hali to mogę polecić

14.08.2016 18:56

Jacunio

16.08.2016 10:50

niby są tam jakieś zasady narzucone ale zawsze można się dogadać. Teraz na wakacje jest trochę chłopaków, którzy dogadują się indywidualnie z kierownikami tak jak każdemu pasuje. Trzeba zagadywać do kierownika

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ABC COLOREX?

Koksik

12.08.2016 23:24

GRRRRR.Jeżeli się nie krepujesz to podaj swoje nazwisko bo ja się nikogo nie boję w przeciwieństwie do Ciebie co może stracić swoje wymarzone stanowisko

15.08.2016 20:25

krepowac moze sie krempuje ale nie widze zeby kto kolwiek podawal tu swoje imie i nazwisko. Dla mnie praca w colorexie to juz akurat zamkniety rozdzial ale dziwi mnie dlaczego jezeli ktos osmieli sie powiedziec cos dobrego na te firme to od razu uwaza sie ze jest podstawiony albo z biura? Dla mnie firma jak kilka innych w ktorych pracowalem a pod kilkoma wzgledami nawet lepsza.
    adam

12.08.2016 08:32

robota jest OK

11.08.2016 15:02

(usunięte przez administratora)robiłem tam 5 lat i zmieniłem głównie z uwagi na dojazd. Z huty nie ma bezpośredniego autobusu, trzeba iść na podmiejski i dlatego szukałem czegoś bliżej domu. Jestem już na 3 lakierni i warunki zasadniczo są wszędzie takie same więc nie rozumie tych co narzekają. W colorexie było przynajmniej to na co się człowiek umówił, pieniądze na czas i te paczki co tu ktoś mówił, że psu dawał kiełbasę :)
    Głupi robol

12.08.2016 23:05

Dziękuję za odpowiedź. Pracowałem w tej firmie 7 lat i te połączenie są bardzo długo. Śmiało mogę się dowiedzieć od kiedy bo debilem nie jestem. Podważyć jeszcze to co mówisz oficjalna informacja od mpk?

15.08.2016 20:12

prosze cie bardzo - tylko po co?
    Jacunio

10.08.2016 15:05

dla mnie firma w porządku. Pracuje się 8, 10 lub 12 godzin ale to jest rzecz wyboru każdego. Wiadomo u nas część brygady woli robić więcej godzin bo kaska jest wtedy lepsza i na czas.
    anonimowy

05.08.2016 00:15

Wczoraj colorex dał ogłoszenie na OLX: Firma ABC Colorex sp. z o.o., lider w branży lakierowania proszkowego i obróbek blacharskich, w związku z rozwojem poszukuje zarówno kobiet jak i mężczyzn na stanowisko: Pracownik produkcji Miejsce pracy: Kraków / ul. Łuczanowicka 30 31-766 Kraków Opis stanowiska: •Przygotowanie elementów do lakierowania; •Zawieszanie elementów polakierowanych; •Pakowanie gotowych elementów; •Prace pomocnicze przy produkcji. Wymagania: •Dokładność, solidność, obowiązkowość; •Dyspozycyjność: Praca w systemie dwuzmianowym oraz trzyzmianowym. Oferujemy: •Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę; •Wynagrodzenie stałe plus premie; •Pracę w dynamicznie rozwijającej się i innowacyjnej firmie; Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z dopiskiem ,,praca na produkcji” Jak przeczytałem te wszystkie opinie to odpuściłem z wysłaniem do nich CV ,najbardziej przekonała mnie opinia "Mały" niezłe (usunięte przez administratora) robią jak macie na umowach 1850brutto a reszta jest w kopercie nieopodatkowana! Ale napewno do nich zadzwonię i zapytam się czy faktycznie tak robią.

03.05.2016 09:23

sp

10.06.2016 16:30

Chciałbym zobaczyć tego kolegę, jak będziesz pracował tam po 8h to dostaniesz tylko przelew i ewentualnie parę dyszek za przerób.(usunięte przez administratora) jak będziesz robił na 1 lub 2 hali po 12 + soboty, ale na początku na pewno tyle nie dostaniesz bo na początku nie płacą premii przerobowej.
    Janosz

08.04.2016 23:17

Szukam pracy . Kolega który tam pracuje na produkcji powiedział , iż wychodzi 4 kawałki na mies., na czysto + premia.Podobno szukają ludzi. Proszę o uczciwą i rzeczową odpowiedż.
    czy kasa to wszystko ?

02.04.2016 10:58

Ja zarabiam 4 tys. za ustawowe godz. plus nadliczbowe, co drugi m-c premia 15-20%. Ludzie czego wy jeszcze oczekujecie ? Warunki ? Zawsze jest coś za coś.Płacą wam i to dobrze , a wy ciągle narzekacie.Wiadomo każdy by chciał jeszcze więcej , ale na litość boską.
    rocky

25.03.2016 21:49

Nadajecie na zarobki , gdyby były małe , nie dałbyś psowi swojej świątecznej kiełbasy . Jak wam nie wstyd zakłamani ludzie ?
    Sandokan

25.03.2016 21:34

Mojemu pieskowi smakowała kiełbaska ze świątecznej paczki. Zeżarł całość tzn. 1 kg.

28.02.2016 22:15

klaklakla

20.03.2016 13:49

Som miejsca na produkcji. Tylko alkocholu pić nie wolno. Pozatym nie najgorzej. Jak gożelnik to lepi się nie przyjmować. Tszeba uczciwym zafsze być. Piniondz to nie wszystko.
    kupa

17.02.2016 13:46

Ten ciemniak cukiernik to najwiekszy wazeliniasz ,uwaga oszukuje z pieniędzmi ,bieże nieraz w kieszeń
    Pipi

12.02.2016 17:50

Trzeci świat.
    max

18.10.2015 14:46

NIE POLECAM , WSZYSTKO CO WYŻEJ TO PRAWDA.
    Titanic

31.07.2015 16:53

Uważam że mogę polecić pracę w colorexie ponieważ ona potrafi przygotować do każdego rodzaju pracy. Jeśli ktoś trafi na hale inną niż nr 3 to uważam że nie będzie żałował.Prawda jest taka że rządzą tam trzy osoby: Prezes,kierownik lakierni oraz dyrektor marketingu. Jeżeli ma ktoś za dużo do powiedzenia to wylatuje.Staż pracy czy starzy pracownic się nie liczą w choćby 1%.
    marcin

22.06.2015 13:52

Śmieszne propozycje zarobków, a wymagania z kosmosu. Grafikowi i osobie od reklamy i tworzenia stron www, chcieli by płacić tyle co osobie która kopie doły.

20.10.2014 10:18

Jak firma rodzinna to powinno być dobrze ja robię w molohu i tam każdy to sztuka nie pasuje to idź bez względu na doświadczenie i umiejętności.

Zostaw merytoryczną opinię o ABC COLOREX