Jak wygląda ścieżka kariery w Blejkan S.A.? Czy trudno jest zdobyć awans?
Ciężko jest w systemie 12/12 w Blejkan Sp. z o.o.? Ktoś coś?
Firma idzie jak burza do przodu. Nic dziwnego, że nie zależy wam na korzystaniu z forum.
Firma rozwija się cały czas, ma dobre opinie w internecie. Praca dla tych co pracują!!!

Od dłuższego czasu nie wypowiadaliście się na temat zarobków w Blejkan Sp. z o.o.. Jak aktualnie wygląda ich wysokość?
Firma o bardzo specyficznym podejściu do płatności. Z założenia nie płaci w terminie a kontakt z sekretariatem jest tragiczny. Równie dobrze można mówić do ściany - odpowiadają metodą zdartej płyty. Bez zaliczek bądź przedpłat nie polecam wykonywania jakichkolwiek usług dla tej firmy. Profesjonalizm nie ma twarzy Blejkan niestety...
napisz konkretnie co i kiedy ci nie zapłacili. ja pracuję już ponad 7 lat w tej firmie i napewno nie jest idealnie, ale co do terminowości płacenia to są rewelacyjni - wszystko w terminie a nawet przed terminem. do tego diety, zwroty za dojazdy, dobre noclegi w delegacji, bony na swieta itd. chyba firmy pomyliłeś albo nie wiesz kiedy powinieneś dostać wypłate
Firma pomimo kryzysu placi w regularnie, kokosow nie ma, wiadomo obnizki pensji, ale robotnik srednio zarabia 2500 netto + 2x w miesiacu zwrot za dojazdy do miejsca zatrudnienia + wyplata diet 23zł/dzien, srenio z dietami wychodzi ponad 3 tys.; choc niektorzy maja lepiej