KRISBUT S.A.

Myszków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 36 ocen.

Opinie o KRISBUT S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRISBUT S.A.

pekin

Co do zarobków w tej firmie to szkoda słów.Jeżeli 2300 na rękę za prace od 6.00 do 15.30 i soboty to jest ok to gratuluje .To jest jedno wielkie wykorzystywanie ludzi,no ale jak się na takie zarobki godzą za taką ilość godzin to pogratulować .Ja mam jeszcze parę lat do emerytury to jakoś wytrzymam,ale młodzi????

ciekawski
@pekin 08.06.2017 05:50
Co do zarobków w tej firmie to szkoda słów.Jeżeli 2300 na rękę za prace od 6.00 do 15.30 i soboty to jest ok to gratuluje .To...

moje pytanie?????????? czy te 9,5 godz. to cały czas pracujecie czy przebywacie na terenie firmy...a te 2300 to płaca najmniej zarabiejącego robola czy najwięcej???

Mloda

Popieram buciarza! Sama tam pracuje od 3 lat i wasze bzdury które wypisujecie nie maja nic wspólnego z realiami! Polak nauczony narzekania dla zasady. Poczytajcie inne swoje posty o innych firmach z terenu ? ani jednej dobrej opini wszedzie ZLE według was nie da sie zarobić nigdzie na terenie myszkowa a jednak przemysł kwitnie.

Buciarz

Wiesz co nie do mnie te pytanie ale dzwon czy podejdz a napewno sie czegos dowiesz. Cały czas robimy wiec mysle ze moze sie cos znajdzie. Ogolnie uwazam ze jak na myszkowskie warunki placa jest dobra.

Buciarz

Robię w Danielu od dłuższego czasu płaca na czas i robota jest na bieżąco gdzie dookoła cieżko bo juz przerabiałem inne firmy. Zarobki na poziomie 3500 do ręki.

ciekawski
@Browningowa 19.09.2016 18:14
Z ta średnia krajowa twoja wiarygodność spadła poniżej zera mówicie o postach ze strony zarządzającej a bardziej bym była wstan...

jak sprawuje się nowy majster na krajalni i czy poprawiły się zarobki w firmie bo zamierzam wrócić do kraju a może i do firmy krisbut

pracuś
@ciekawski 27.12.2016 12:25
jak sprawuje się nowy majster na krajalni i czy poprawiły się zarobki w firmie bo zamierzam wrócić do kraju a może i do firmy...

w firmie jest spoko zarobki nie najgorsze jak na warunki polsko -myszkowskie atmosfera dobra wśród załogi przynajmniej na montażu i krajalni,słyszałem że na szwalni coś tam zgrzyta . a nowy [stary] majster na krajalni w porząsiu jest bardziej równo z rozdziałem roboty i panuje ogólny porządek jest ok! zmiana na +

Xc

Gdzie jest ta dobra atmosfera bo na pewno nie wśród pracowników. Ciągle jakieś wymianay ,poprawki, zrzucanie winy na drugiego. A co do zwolnienien to większość pracowników jest w wieku przedemerytalnym wiec kto się zwolni.Przyjęcia tez były chętnych jakoś nie ma.

expert

uważam że z płacą jest nie najgorzej bo nikt się nie zwalnia a to dobry sygnał a narzekanie jest domeną polaków,pracować trzeba wszędzie i czasy kiedy się mówiło ,,czy się robi czy się leży .... się należy'' poszły do lamusa

mariusz

popieram włodka pracowałea w riko makabra piszcie na opiniach riko zero opiń

włodek
@kroiczy 02.02.2016 17:10
tak jak mówisz krisbut to najlepsza firma pod słońcem zgrana załoga jest super a na krajalni to naprawdę dobrze ,majstrowa supe...

garbaty mietek wątpie że się wypala to jest taki cwaniak ohhooo pracowałem znim na krajalni tylko lać go

krisbutowiec
@włodek 11.02.2016 17:30
garbaty mietek wątpie że się wypala to jest taki cwaniak ohhooo pracowałem znim na krajalni tylko lać go...

gościu mietek nie jest pracownikiem krisbutu pisz o nim na forum riko

włodek

pracowałem 2 razy na krajalni było niezle gorzej w kacperku najgorzej w riko majster mietek robi co mu sie podoba same łatwe wzore a ty same trudne nie polecam nikomu pobierasz materiał z magazynu zawsze masz przepał aon nigdy tylko on sobie sam pobiera i podaje jak zrobi robotę i norma jest ok zero reakcji nato szefa

Misia

Oczywiście umowya pełny etat 8h dziennie czyli 40h tygodniowo soboty są dniami wolnymi od pracy.A pracujesz 10 plus soboty.Wynagrodzenie najniższa krajowya a o % za soboty też zapomnieli na dodatek z dniem 01.01 2016 najniższe wynagrodzenie wzrosłao wiec Krisbut wydłuża czas pracy aby jego pracownicy mogli zarobić to 1.850,zł /miesięcznie BRUTTO.

dyngs
@Misia 06.01.2016 18:00
Oczywiście umowya pełny etat 8h dziennie czyli 40h tygodniowo soboty są dniami wolnymi od pracy.A pracujesz 10 plus soboty.Wyna...

nie wierzę że to jest 1850 brutto ,to raczej tyle na rękę czyli netto [no może się znajdzie jakaś zabłąkana owieczka która ma to 1850 brutto bo to praca w akordzie ale to jednostki]A przypuszczam że większość to zarabia dużo więcej.....ale chyba nie jest to aż taka ciężka praca no może z małymi wyjątkami

anonim

(usunięte przez administratora)

robol

pracuje w sokpolosie i soboty ,niedziele przychodzi się do pracy[i to na 8 godz.] no jakoś tam za to płacą w miesiącach letnich to czasami trudno o wolne ,a może lepsza organizacja pracy w tygodniu zapewni wam wolne soboty,może jest jakieś pilne zamówienie i nada rabotat w sobote

Misiek

Zgadzam się z tobą Pekin masz rację tam się powinien ktoś zainteresować. Jest tam coraz gorzej,wymagają a sami nie potrafią docenić ludzkiej pracy. Od lat nic nie podnoszą tylko na papierku. Najniższa krajowa za9.30h plus soboty. Nawet jutro sobota 2 styczeń a oni kazali przyjść.Ty Amadusz będziesz spał a Krisbut pracuje.Chcesz przyjdź zaczynają o 6.00

anonim

(usunięte przez administratora)

pekin

Ludzie tam tylko PIP skierować odnośnie godz. pracy.A co niektóre wypowiedzi tutaj są ZARZĄDU a nie zwykłych pracowników.Nie dajcie wciągać się w głupie gadki.Emeryci się tam wykruszają z roku na rok a młodzi za takie pieniądze tyrać tam nie będą.

isia

krisbut jest teraz najsłabiej płacącą firmą obuwniczą podwyżek nie było od lat a pracy jest coraz więcej

isia
@robi 08.12.2015 12:26
tylko gdzie w myszkowie lub okolicy dobrze płacą no może w sokpolu ale też chyba nie wszystkim a pracujesz jak osioł...

co powiesz na 1500zł za dzisięć godzin? na rękę na montażu i ćwiekarz zarobił 2000 brutto. jakie miałeś wynagrodzenie na myśli ,bo to nie jest warsztat szewski tylko zakład produkcji obuwia.

były
@isia 09.12.2015 21:09
co powiesz na 1500zł za dzisięć godzin? na rękę na montażu i ćwiekarz zarobił 2000 brutto. jakie miałeś wynagrodzenie na myśli...

czy to jest 10 godz. pracy czy 10 godz przebywania w zakładzie ......wiem coś na ten temat ale ja około 15.30 to spotykam pracowników na mieście

anonim

(usunięte przez administratora)

doświadczony
@ROBOL 10.05.2015 06:34
Co ty piszesz szyszka jakie wyższe kierunkowe?Tam jesteś fachowcem jak pracujesz 20-lat w tej firmie, nieważne że wykonywałaś j...

tak oczywiście doświadczenie jest bardzo ważne ,ale kierowanie zespołem ludzkim wymaga również pewnych predyspozycji i uważam że produkcja butów to nie produkcja oranżady

modniś

na ilość pracowało się dawno, dawno temu no wiadomo ilość jest ważna ale z zachowaniem najwyższej jakośći ,dzisiaj klient jest wymagający jak płaci to musi wiedzieć za co i to wszędzie i za wszystko no chyba że kupuje buty za 20 czy 30 zł itp. ,itd. tak ,że twoje myślenie jest z poprzdniej epoki SCHEMATYCZNE

weteran

Zależy z kim będzie rozmowa kierownicy montażu spoko ale reszta ...... Główny zarządca zakładu stosuje mobbing w pracy facet bardzo chamski i ordynarny ale do czasu.Nie polecam .

certyu

Czy ktos podpowie.. jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.

$$$$$$

anonim - 2011-03-09 19:28:43 Prezes (usunięte przez administratora) to zakała firmy Krisbut,sprowadza skóre najgorszą z możliwych za kosmiczna kwotę a wymaga krojenia jak w 1 gatunku.Na krojni chleją wóde litrami a żródło to magazynier skóry,wali nawet majstrowa-nie kompetentne osoba.Następna zakała to p Marysia ze szwalni(starość nie radość) Mnóstwo kasy ucieka szefowi przez tych co wykrojniki zamawiają bo robią takie bzdury jak pianka na wew i zew a różnica 1 mm-a p Marysia już nie wklai bo to złe.Chory zakład i to bardzo.Lekarstwo-wywalić te dwie osoby i magazyniera z majstrową.Dają fikcyjne premie ale podatek zabierają prawdziwy.Największy błąd w zyciu-praca tam na krojni-inne działy nie wiem.Wrogowi nie polecam.Masz racje.Pani (usunięte przez administratora)na szwalni czuje sie jak ryba w wodzie,nic nie robi tylko pozory stwarza ZERO kompetencji.Lepiej gdyby siedziała w domu a Pan (usunięte przez administratora)kase na konto jaj przelewał.Pracowałam tam i widziałam.

sokpolista

z Drewniaka taki dyrektor jak z koziej dupy trąba, osioł jeden, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cz stosujący terror, człowiek bez sumienia i szacunku dla innych, gdyby nie kolega po fachu(usunięte przez administratora). w sokpolu to by tam wcale nie trafił.

wiki

u nas drewniak nie pracował tylko krisbut spody w żarkach i to dosyć długo tylko że nie miał tyle do powiedzenia bo nie był dyrektorem

rx

Zawsze możesz wrócić bo tam jest przecież tak fajnie!!! Beczki z trupimi czaszkami nie złe zapachy sam miód!!! A pensja najniższa krajowa ana uciechę dwie stówy w kopertę, aby miło było małżonce oddać dodatkową wypłatę

sokpolista

A jak u Was się sprawował Drewniak? Znacie jakieś sposoby, żeby się go pozbyć?

Kris

Również pracowałem , ale poszłem do Sokpolu i to był życiowy błąd . W tej chwili za ciężką pracę w styczniu zarobiłem bagatela 1126 zł . Gdyby się dało to bym wrócił . Myślałem , że w Krisbucie do normalności dużo brakuje , ale szokpol to przebija wszelkie normy. Szukam innej pracy bo nie wytrzymuje z wariatami

krasnoludek

co tam słychać w firmie KRISBUT są przyjęcia i jakie zarobki czy da się za to wyżyć ,pracowałem tu ale były redukcje wylądowałem w SOKPOLU - i żałuje bo już nie daje rady od kolegów wiem że jest dobrze macie troche luzu

weteran

firma KRISBUT obecnie jest nieżle zorganizowana najbardziej kuleje KRAJALNIA może p.(usunięte przez administratora)sobie z tym poradzi. COŚ TAM NIE GRA

anonim

masz gościu słabe pojęcie o produkcji butów i o rynku zbytu a tak w ogóle p.(usunięte przez administratora)jest spoko może troche upierdliwy w porównaniu z sokpolem to mamy tu luz szluga się nawet zapali

anonim

pracowałam tam parę ładnych lat bywało różnie, zależało od tego kto rządził .Było wielu cwaniaków i arogantów, było sporo grózb i chamstwa w stosunku do pracowników ale jedno trzeba przyznać sporo można było się tam nauczyć jak ktoś oczywiście tego chciał . Teraz jak tam jest nie wiem ale trochę się słyszy

ada

I o tym wszystkim myslicie

Zostaw opinię o KRISBUT S.A. - Myszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRISBUT S.A.