Interkosmos

Deurne

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 259 ocen.

Interkosmos
3 259 6 1

Opinie o Interkosmos

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Sylwka98

Jak wygląda sytuacja na ten moment

Kosmitka

Jesli chce sie mieszkac z,w najlepszym wypadku obok rumunow ,gdzie imprezy sa codziennie i niema jak sie wyspac,a pan Artur ma na to wyjeb....ne bo dostaje od nich alko i jedzenie ,nie reaguje na to kompletnie ,a powinien bo chyba za to mu placa.to prosze...mozna sprobowac przygody z interkosmosem. Ale gwarantuje... max wytrzymacie 5dni-roboczych i niech zacznie sie weekend. Cpanie,chlanie,jaranie a to wszystko za przyzwoleniem jak i z uczestnictwem ludzi ktorzy powinni tego pilnowac aby byl spokoj. Praca - zazwyczaj ciezka za psie pieniadze Biuro i organizacja- (usunięte przez administratora)

CCCP
@Kosmitka 14.09.2018 23:57

Daj spokój przecież wiedzą że jeden Artur lubi dzieci a drugi Artur lubi chłopców z Rumuni sie kolegować. Tu trzeba poruszyć temat rozbudowanej agentury . Jeden telefon z Polski od psiokow i cie szpicle pocisną . Na pewno tak jest są po rejestrowane . Co do Romnów (usunięte przez administratora) kiła i mogiła Co do Bułgarów to HIV , aids......widziałem testy Ps nawet schaboszczaka ci (usunięte przez administratora) . Ale pracajest OK tylko ten Ommel patologia

XXX

A więc tak, ja z dziewczyną wylądowaliśmy w niekomfortowej sytuacji, dowiedzieliśmy się, że jest w ciąży. Pracować pracowaliśmy było wszystko wporządku nagle zaczęły sie wymioty i coraz silniejsze nudności. Jednego dnia byliśmy na wieczornej zmianie, moja dziewczyna bardzo źle się czuła nawet wymiotowała na taśmie po czym wyszła z liniowym a ja za nią. Liniowy bardzo wporzadku zadzwonił wezwał transport i zadzwonił do planisty KUBY(Człowiek niezaradny, konfliktowy, nigdy by nie pomógł, zwykły prostak) wydarł się na nas, że do racy mamy iść ja mu grzecznie tłumacze, że moja dziewczyna jak trup wyglada blada jak ściana, a ja ją chce się zaopiekować bo nie daj Boże coś się stanie, po czym usłyszałem ZAŁATW KOGOŚ NA ZMIANĘ po czym zadałem sobie pytanie od czego on w tej „firmie złodzieji” jest? No nic przemilkłem temat, wracam z dziewczyną w busie wymiotowała dobrze ze reklamówkę wzięła, wysiadamy idziemy moja dziewczyna ledwo co idzie co piec kroków zatrzymywaliśmy się mało co się nie wywróciła, mówię do siebie dobrą decyzje podjąłem, że wróciłem z nią bo gdyby zemdlała nikt by jej nie pomógł i mogło by jej nie być. To nie koniec, następnego dnia dzwoni (przepraszam musze to napisać) (usunięte przez administratora) Ewka której tylko na kasie zależy i byśmy jak mrówki zarabiali na nich i mówi ze do jutra ma nas nie być, wyrzuciła kobietę w ciąży na bruk, w skrócie póki zarabiasz na nich jest ok zacznij mieć problemy wyląduj w szpitalu czy cokolwiek zawsze dostaniesz telefon JUTRO MA CIĘ TU NIE BYĆ.

Katolik
@XXX 11.07.2018 11:28

Trza było celowi ma he obić

Luidzi

Chciałbym wyjechać do pracy za granicę ale zastanawiam się. Podpowiedzcie co jest dobre na pierwszy raz?

Filip

Podpowiedzcie jak organizują mieszkanie za granicą?

Rafał
@Filip 11.07.2018 12:27

Ommel Kemping Domki 4 osobowe . 2 jedynki jedna dwójka i living . Kuchnia z salonem plus kibelek . Nie jest ciasno , nie jest novo daje rade . Wszystko zależy na jakich ludzi traficie .

Administrator

Co sądzicie o zarobkach w Interkosmos? Czy w ostatnim czasie uległy one zmianie?

Zainteresowany

Czyli można śmiało pracować z firmą?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Interkosmos? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej zatrudnienia w firmie.

Roxi
@Administrator 05.03.2018 14:21

Szczerze obecnie pracuję przez agencje interkosmos i nie mogę o nich powiedzieć złego słowa, a atmosfera w pracy jest fajna na luzie... Ludzie są spoko i bardzo otwarci więc nie wiem dlaczego są takie złe opinie mi się tam podoba praca na plukonie :)

Maks

Zachęcony opiniami o firmie Interkosmos postanowiłem wyjechać i niczego tak bardzo nie żałuję. Pracowałem w Plukonie przy kurczakach przez miesiąc. Do samej firmy Interkosmos nie mam wielu uwag (koordynator nie chciał uzupełnić naszego bungalo o miotłę, krzesła i kosz na śmieci, a za każde jedno pranie trzeba było płacić dodatkowe 2 euro mimo, że mieszkanie w tej budzie jest i tak już cholernie drogie - 85 euro na tydzień za osobę). Sam bungalopark to jedna wielka patologia ludzi zapieprzajacych tu jedynie na fajki i hektolitry lidlowego alkoholu, wypijanego tradycyjnie codziennie po pracy. Nie wspomnę oczywiście o weekendach. Bądźcie tylko pewni, że nie odpoczniecie w żadną sobotę i żadna niedzielę, a wszystko dzięki napierdalajacej do 3 rano techniawy i ryku najebanych sąsiadów lub współlokatorów. Nie ma sensu zgłaszać tego komukolwiek, nawet samemu koordynatorowi - on również się bawi. Uwagi za to mam do samego Plukonu. Ludzie, uważajcie. Polacy traktowani są jak psy, żadnego szacunku dla pracowników, wsparcia, czy jakichkolwiek wskazówek. Jeśli jesteś Polakiem, to jesteś skreślony na starcie. Ja wiem, jak wygląda sytuacja finansowa w Polsce i rozumiem ludzi, którzy emigruja. Doszedłem jednak do wniosku, że mam jeszcze resztki swojej godności i wolę pracować tu, za 1300 PLN niż martwić się w Holandii o to, czy będzie mnie stać na cokolwiek prócz opłacenia bungaloo przy 30 godzinach pracy tygodniowo. Amen.

gregor
@Maks 08.07.2015 10:39

podziwiam tych ludzi co byli w Interkosmosie tydzień lub jeden dzień i sami uciekli,napiszę teraz prawdę i proszę wszystkich którzy się wybierają o przeczytanie tej opinii,po pierwsze biuro(ludzie bardzo w porządku-( usunięte przez administratora ) nie wiem czy jeszcze pracuje)ośrodek na Ommel jak najbardziej zadbany,czyściutko,kiedyś pranie było za darmo w pralkach(dawali zetony)ale polacy to świnie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e płyn do pralki kradli lub kamienie wrzucali do pralek(alkoholicy i nie robyyyyyyyyyyyyy)dlatego ( usunięte przez administratora ) postanowili okratować i zrobić płatne pranie-jeżeli komuś nie pasuje płacić 2e to niech idzie sobie prac na ośrodek gdzie zapłaci 4.50e i wtedy już nie będzie narzekał,co do domków lub jak tu opisują baraków,jak przyjeżdżasz do pracy to jest to jak najlepsze mieszkanie na okres który tam spędzisz,przecież każdy z nas wyjeżdżając myśli tylko by pracować mieć godziny i po pracy wziość prysznic,zrobić obiad i odpocząć,ja byłem z dziewczyną mieliśmy duży pokój i na domku pełne wyposażenie,wielkim plusem jest,że Interkosmos daje dodatkowo dużą lodówkę od siebie,za płotem mają jedną małą lodówke i bez zamrażalnika i w dodatku mieszkają w 6ściu na domku i ludzie też siedzą i pracują,no i najważniejsze co do pracy-ludzie interkosmos daje pracę,ale ludzie którzy przyjeżdżają do pracy to jest dnoooooooooooo,dnoooooo,nie są nauczeni pracy,mało tego nie umią dobrze się wysłowić i po polsku rozmawiać a co tu dopiero o angielskim czy niemieckim i wiecznie mają problem,wracać do Polski i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1000zł i siedzieć na l-4 całymi tygodniami tacy są,co do opłat to płaciło się 60e tygodniowo i dowóz już był w to wliczony więc nie było drogo,wakacyjne 0.75c za kazdą przepracowaną godzinę,jezeli jesteś nauczony ciężkiej pracy to smialo się wybieraj i na pewno nie pozalujesz,srednia tygodniówka 240-280e,jezeli lubisz lezec i w poniedziałki dzwonic o wolne to zostan w Polsce bo wyrzucają nie robow po jednym dniu,pozdrawiam starych kosmitów GREGOR

miki????
@gregor 17.07.2015 16:06

siema grzechu robisz tam jeszcze ....pamietasz gaszenia domku.......pozdrawiam Mikołaj

Olga
@Maks 08.07.2015 10:39

Pluton to królestwo Rumunów....... A co do Polaków to patologia bo normalnie ludzie potrzebują po pracy odpocząć.... Jak ktoś jest normalny to daje miesiąc może dwa..... Bo albo problem z patologia sąsiadami, Rumunami.zasyfiani..... Zakłamnanii...albo trafi na ujową robote na Płukanie.

Agnieszka
@Maks 08.07.2015 10:39

Zgadzam się w stu procentach!

Ponki

Witam.Ile mniej więcej można wyjść pracując w Interkosmos? Wiem że praca jest na trzech firmach, między innymi na serach. Zależy mi na sporej ilości godzin. Z góry dziękuję za odpowiedź

rgradonski
@Ponki 08.01.2018 01:16

do jakiej pracy jedziesz

bumblebee

ktos sie wybiera do helmond?

Wiktor

Sprawdzałem opinie o firmie i widzę, że nie jest tak źle. Ja również słyszałem o nich sporo dobrego. Mam nadzieję, że będę zadowolony.

anonymous
@Wiktor 17.12.2017 20:08

hahhahaha lipa jak uj

tak na serio

Na tydzien przy pelnym tygodniu pracy jak tak akurat ci sie pofarci ze bedziesz robil caly czas po 40 godz tygodniowo to 200 euro czasem troszke ponad 200 czyli 220 dostaniesz juz na czysto. W robocie trzeba zapier*** na linii jak ktos w polsce dymal to sobie poradzi i niska temperatura plus mieso ale ogolnie spoko amtosfera bez spiny jak nie walisz w bambuko nie trzeba znac jezyka bardzo duzo polakow prawie wszystkie majstry i brygadzisci plus pracownicy . Kontakt z koordynatorem Marcinem jak najbardziej wzorowy, Artur parkmanager tez wporzadku chlop wszytsko idzie zalatwic jak cos brakuje albo jest popsute wstarczy zglosic ewentualnie sie przypomniec ale tez ma duzo na glowie to nie ma sie co dziwic, dowoz do pracy w zadbanych nowych busach co dobre koordynator potrafi telefonowac do Ciebie do skutku w celu obudzenia Cie do pracy :) oczywiscie jesli czesto sie to zdarza to masz problemu lub out jak jestes kulawy w robocie, sofii zalatwiaja odrazu zaworza cie do Eindhoven do Urzędu i zalatwiaja formalnosci. Domki juz gorzej jak w przyczepie campingowej, sciany z plyty jak ktos pierdnie w kiblu to slychac doskonale (lazienka+kibel metraz 1x2 metry tak przy okazji) okolica dziura na maxa jednak sa 2 polskie sklepy w malym miescie Asten nieopodal wsi-polany Ommel gdzie miesci sie park, pokoje NIE zamykane na klucz, jeden piecyk gazowy od strony 2 osobowego pokoju wiec tam bedzie jeszcze w miare ale w 1 osobowych jak przyjdzie mróz to będzie ciężko, 2 kołdry albo farelka od dziada :) pranie 2 jurki jednorazowo bo sa 2 pralki na caly park plusem sa 2 lodowki w domku i wyposzazenie tez zalezy od "domku" jak Ci sie trafi jak na pierwsze kroki w Holandii nie jest najgorzej. CONCLUSION : Praca wmiare spoko, mieszkania nie .

Aneta Aneta
@tak na serio 28.12.2015 07:55

Ludzie firma jest w porządku,bungala zadbane,wymalowane,co do ogrzewania to ja miałam odwrotnie,mi było za gorąco normalnie sauna i nie mogłam się dogadać z lokatorami by przykrecic piecyk,dopiero po interwencji Artura zaczęli przykrecac, wyposażenie jest komplety obiadowe,garnki,patelnie,suszarki na pranie,pralka 2e jak za drogo to na prisenmerze 5e,,za 40h wychodzi 214e na czysto+38ewakacyjnego+14eurlopowego czyli266e a ludzie już tego nie liczą, polecam biuro bungala jak najbardziej jak ktoś dba,inaczej kara i do polski,jest dyscyplina i porządek

miki????
@Aneta Aneta 29.12.2015 13:32

nadal tak pracujesz.....tyle lat

Patrycha

Pracowałam w kosmosie prawie rok co mogę powiedzieć praca jak dla mnie okey narobić się trzeba ale i wynagrodzenie jak dla mnie było w porządku. O Marcinie nie mogę nic złego powiedzieć nigdy nie miałam z nim problemu :) ktoś kto chce pracować będzie pracował:) z czystym sumieniem mogę polecić kosmos

anonim

(usunięte przez administratora)

on

Umowy tygodniowe a jesli chodzi o zmiany to zalezy gdzie trafisz to samo tyczy sie godzin

Alicja

Praca za granicą wiąże się z koniecznością wynajęcia mieszkania i dojazdów do miejsca pracy. Często firmy zatrudniające osoby z Polski zapewniają te kwestie. Jak to wygląda podczas pracy dla Interkosmos? Czy możemy liczyć na zapewnienie chociażby warunków mieszkalnych?

on
@Alicja 15.08.2017 16:39

Interkosmos zapewnia mieszkanie w bungalach 4 osobowych dwie jedynki i jedna dwojka ze wspolnym salonem z aneksem kuchdnnym oraz bezplaty dojazd do pracy i z pracy oraz 2 razy w tygodniu dojazd do sklepu

Moby Dick

Uwolnić Orke :)

maciek

prawde mówiąc nie polecam jeśli chodzi o prace na plukonie zap...... taki że pot z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leci i jeszcze mowią ze wolno robisz kasa co prada jest terminowo ale na poziomie 200 -230 euro jak za taką orke to jest śmiech na sali jak potrzebny dzień wolny to się go dostanie ale można się spodziewać dnia wolnego telefonu że już nie pracujesz pod pretekstem że niby za wolno się robi jeśli chodzi o artura ( pana dajcie mi święty spokoj) to zapomnijcie że wam w czymś pomoże załatwić na ommelu już lepiej się zgłosić do Eli a co do domkow to zależy do kogo się trafi mieszkałem z polakami i było wszystko ok a u ciapatych to syf totalny

Prawdziwy kosmos

Interkosmos schodzi na psy.Słuszna racja Paula.Za te pieniądze co się tam zarobi teraz w Pl mozna wyciagnąć a nawet lepiej.Pracowałem tam krótko bo ta firma bardziej przypomina Obóz uchodzców.Rumuni,Węgrzy,Łotysze i Cygańce.Przez telefon cacy babka z którą rozmawiałem jak pozniej się okazało to nijaka Martus-a.Nic z nią nigdy nie mozna było dojśc do ładu i składu bo wiecznie pretesje że się do niej dzwoni.Planista to zakłamany fiut-k ,bajere ma taką że głowa boli.Jadąc tam myslałem ze ludzie sobie wymyslaja na temat osob z biura ale niestety to prawda.I na koniec jakaś Elc-a. Zapalic przed bungalem nie mozna bo zaraz donos do biura.Mój kumpel z nią mieszkał to darła jape z byle powodu.Pisała sprawozdanie do biura przez tłumacza gogle albo dzwoniła do kogoś i ktoś jej tłumaczył.Strasznie rozwydrzona i panoszy się po całym Parku.Ludziska się z niej smieja jak przechodzi a ja przez nią poleciałem bo nagaała bzdur w biurze a raczej nabełkotała bo ja nie byłem niczemu winny tylko bicz nie potrafiła wytłumaczyc.Daleko nie poszedłem i będzie polowanie na Lisice.DDupe opier---a wszystkim z biura Art---wi i Mar---owi że ona się wszystkim teraz zajmie i porządki zrobi.Porządek to owszem będzie jak tylko gdzieś ją spotkam w Asten.Co do domków to strach spac bo rumuńce robią buje ,kradną i wyzywają albo bija własne kobiety.Godziny to jak się uda trzeba posłodzic lub powłazic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo donosic.Na busy czasem trzeba poczekać no ale zawsze są gorzej kierowcy .Siedzi tam taki czarny co ma coś z piatą klepką i myśli że pozjadał wszystkie rozumy.Inni co przyjadą to zaraz uciekaja jak zobaczą co się dzieje tam sam z kolezką odradzilem kumpelą tam pracy i zrezygnowały.Artu-- coś nie coś pomoże akurat z nim sie dobrze tam dogadywaliśmy ale ostatnim czasem jak jezdzi na urlop to kicha jakich mało .Jak sie zasłuzy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się dostanie ale jak czlowiek robi i nie ćpa czy nie zasypia to kicha i trzeba zaraz zjechać. Dobrze sie zastanówcie ludziska bo za jais czas tam będzie jeszcze gorzej.Pozdro dla Damia....a kierowcy dla Bzika i Klamki. Działajcie chłopcy . zapomniałem wspomniec o panu planiscie ale tez sie jeszcze zobaczymy :)

Paula

Nie polecam,praca tylko na kurczakach,bardzo mało płacą za taką orkę,po tygodniu uciekłam,za 150e nie będę orała,znajoma była 3 lata temu i sobie chwaliła,starzy pracownicy na przerwie powiedzieli,że firma schodzi na psy,sporo osób zapowiedziało,że będę rezygnować, gdyż na Interkosmosie świat się nie kończy,narzekali na wypłaty,że soboty robią i 240 e,na domkach plus minus,prze tydzień się przewinęło z 50 osób,mieszka się z Rumunami lub Węgrami, przez telefon złote góry obiecują, rzeczywistość jest inna,tylko pieniądze na wyjazd straciłam,teraz w PL się więcej zarabia, radzę się dobrze zastanowić by później nie być rozczarowana jak ja!!!

karol

Znajoma pracuję w Interkosmosie od 2 tygodni,uciekła z kempingu bo zadymy i bójki na okrągło,jakaś Ela tam jest kordynatorem ?na początku spoko ale,zero organizacji i nic nie umie pomóc,tylko zaraz jutro,itd,biuro tragedia zero organizacji,w ciągu 3 dni 3 prace po 6 h masakra,za 2 tygodnie dostała 185e,nie polecam

Rafłek

Cześć Wszystkim Jestem osobą o niku Rafłek........Piszącą zapytanie o firmie w dniu 25.03 powyżej . Więc mimo wielu pozytywnych i wielu negatywnych opinii postanowiłem sprawdzić co w trawie piszczy i przyjąłem prace .Chcę na wstępie zaznaczyć iż jestem osobą bez nałogów w wieku 36 /7 lat. Z obawami wżiołem busa i wylądowałem na Ommelu pod Kasynem . Miałem skontaktować się z Hausmajstrem o Imieniu Artur ..... nikt nie odbierał telefonu . Dopiero po którymś razie i telefonach do biura zjawił się Pan Który tymczasowo zakwaterował Mnie w całkiem znośnym Banglu . No i tu moge pochwalić . Bangiel czysty z telewizorkiem 2 pokojami jedynkami i jedną dwójką . Wszystko nie pierwszej nowości . Ale daje Rade (spałem na lepszych i gorszych miejscówkach ) Zostałem także uposażony w sim karte . Następnie zostałem przeniesiony na zagracony domek z dwójką dziewczyn i jednym chłopakiem .(Piotrkiem asertywnym acz inteligentnym i pracowitym człowiekiem ) Następnego dnia Zostałem zawieziony do Biura przez młodego kierowcę , Polaka (jedna z inteligentniejszych osób z którymi miałem kontakt podczas pobytu , posiadający bogatą strukturę wypowiedzi i fajny sposób bycia ) . Tego samego dnia do Pracy a następnego po numer sofi . Zostałem przydzielony do stałej pracy na Plukonie . Ze stołówki odebrała mnie kierowniczka która pokazała mnie co jak założyć z ubrania roboczego , gdzie odbić czip i przekazała mnie w ręce Polaka który tak na od….ol mnie coś pokazał i uciekł ( tu pierwszy zonk chcę zaznaczyć że nie zostałem wyposażony w gumiaki co doprowadziło do olbrzymich odparzeń ) A charakter pracy , była to myjka zakładowa . Dopiero po 2 dniach dzięki pomocy osób Niemieckojęzycznych dostałem gumiaczki .Powiem tak byłem bliski rezygnacji (Pamiętajcie na króla Parówek nie możecie liczyć) . Kolejny zonk Dostałem informacje od współlokatorów że po powrocie z roboty powinienem zachowywać się ciszej (chałupa tekturowa i wszystko się niesie ) . Ale w sumie za to płace a wykapać się po pracy i zjeść muszę . No im dłużej tam mieszkalem tym więcej pojawiało się problemów…… Poprosiłem o przerzucenie mnie na domek C24a na którym mieszkałem do Końca .Domek czysty .Przez okres ok. 2 miesięcy przewinęło się wielu ludzi kilku Polaków i kilku Rumunów . Polacy trzymali ogolnie czystość ewentualnie nie brudzili . Natomiast o Rumunach za wiele dobrego powiedzieć nie mogę , Kłamali , syfili i ciągle pogrywali na nerwach ………Ogólnie w moich oczach są tam gdzie Banderowcy  Nad to mają wiele widocznych zmian skórnych ……….. Co do pracy zostałem operatorem wózka widłowego Haftracka .do końca . Wywożenie śmieci , Palet układanie na magazynie ściąganie palet , wożenie skrzynek …….Co do charakteru pracy i obowiązków nie mogę się przyczepić do niczego …Natomiast wielokrotnie zdarzało się porywanie mnie wozka przez osoby nie przeszkolone ……a nawet gdy taką Rumuńską kreature złapałem ta zaczęła mnie legitymować czy mam uprawnienia (mam 1 wjo w 2 najyższych kategoriach –UDT na wózki specjalizowane , przełożone na niemiecki , angielski ). A Rumuńska [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma nic a kierownictwo z Plukonu ma wyj..... ! Co do Planisty Marcina , mogę powiedzieć same dobre rzeczy bo jest bardzo , bardzo pozytywną pomocną osobą . Co do warunków muszę powiedzieć że są bardzo znośne , ale trzeba walczyć o wszystko o gumiaczki , rękawiczki itd. Bo może być ząk jak się samemu nie dopilnuje .Wypłaty są terminowe acz nie porażające …….Szczególne dla operatora wózka . Ale jeżeli chodzi o panią która stoi i cały dzień na patyczek od saszłka wkłada kawałek cebuli i jej koleżanke która wkłada kurczaczka i następną co kładzie na patyczek cebule ……..To szmal jest nawet za duży .Co do mieszkania na Ommelu jak trafisz na ludzi którzy nie palą i nie piją , bądż Robią to kulturalnie …….to będzie ok. Ale jak trafisz na jakieś obrzydliwe babska obgadujące wszystkich i wszystko , bądż jakiś pijaków to będzie bardzo kiepsko . Tak samo jak trafisz na Brudów z Rumuni. Natomiast chcę pochwalić zachowanie Ludzi z Łotwy gdyż zachowują się na Poziomie . Firma gra Fair Play a diabeł tkwi w ludziach z którymi będziesz pracował . Pozdrawiam Rafłek

ruda

witam czy mogłabym prosić o aktualna opinie o tej firmie? mam jechać z chłopakiem do pracy przy drobiu a po przeczytaniu tych wszystkich opinii zaczynam się zastanawiać.... proszę napiszcie szczeze co sadzicie o tej pracy zakwaterowaniu itp.

Grzesiek

Witam czy wyjeżdza ktoś do pracy pod koniec tygodnia do Eindhoven do pracy na magazynie przy pakowaniu produktów mięsnych jak tak to proszę o kontakt grzesiek19881@onet.eu lepiej poznać wczesniej nowych ludzi pozdrawiam

kasieńka

Byłam z chłopakiem i uciekłam, nie zdążyłam dojść do pracy bo w biurze była tak okropna obsługa, zdufana w sobie i sama nie wiedziała co mówi że podziekowaliśmy, zero organizacji w tym biurze szok, nie polecam

aleksandra

Praca w Plukonie na kurczakach to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chcesz iść się wysikac, musisz się pytać, gorzej niz w przedszkolu. Zimno, trzeba zasowac jak nie wiem, wszyscy patrzą Ci na ręce, zwłaszcza bulgarka Reni ktora myśli ze umie mówić po polsku i jej przydupas (kto pracował to wie o kogo chodzi). Cały czas narzekanie ze za wolno i porównywanie do pracowników co lata tam pracują i już maja wyćwiczone. Polowe przerwy tracisz na rozbieranie i ubieranie się w ubrania robocze które składają się z kombinezonu, takiego ze od stop do glow jest się zakrytym i widać tylko nos i oczy. Do tego 3 pary rękawiczek. Człowiek się czuje jak idiota. I za co to wszystko? Za marne pieniądze. Pomijając tych wszystkich polaczków którzy sami pod soba dołki kopią. A po całym dniu ciężkiej, poniżającej pracy, wraca człowiek styrany do tego bungala, z tą hołotą autobusem. Każdy każdego obgaduje. Tragedia.

krzychu

Dziwne,bo byłem na domkach do 1wszej w nocy u znajomych i była cisza na c23,gdzie ta bijatyka była?policji tez nie widziałem?co to za brednie!!!!!!

Ryga
@krzychu 17.04.2017 13:26

Zapytaj kordynatora.......i dzisiaj ludzi na przeprowadzkach.... .

Ania
@krzychu 17.04.2017 13:26

Kszychu ale ty sobie sam łapkę walnełeś........jedną.

Alicja

@Jolo, kiedy wyjazd? W takim razie trzymamy kciuki. Koniecznie podzielcie się z nami wrażeniami ze współpracy z Interkosmos.

Jolo

Witam serdecznie wraz z przyjaciółmi mamy wyjechać do Ommel. Obecnie porzuciliśmy pracę w Polsce dla pracy dla agencji. Mamy wielką tremę i mieszane uczucia po tym co przeczytaliśmy. Pomóżcie

aleksandra
@Jolo 10.04.2017 09:26

Jesli traficie na fajnego bungala, to nie będzie tak źle. Gorzej z pracą. Jeśli traficie do plukonu to wspolczuje. Obóz pracy. Czasem się komuś pofarci i dostanie jakas wmiare normalna prace. Ogólnie to biuro to jest miejsce dla cwanych ludzi. Ci co sa fałszywi, i źle wychowani mają tam najlepiej. A jak ktos chce uczciwie zarobić, nie spouchwalajac się przy tym z wszystkimi to nie ma szans. Wszędzie tylko pełno głupich kobiet które nie maja żadnych zainteresowań prócz palenka fajek, ze o mezczyznach nie wspomnę.Tragedia.

Siemirosław

Witam, Jak to tam wygląda teraz ktoś się orientuje może ? Chcemy wyjechać razem mamy zaplanowany przylot na koniec marca, ale nie jadę tam żeby siedzieć w domu tylko pracować i coś odłożyć. Jak to z tymi zmianami i zarobkami jest w praktyce ? Czy wszystko jest tak jak to opisuje agencja czy dalej faktycznie pracuje się po 2 dni w tygodniu ??

Rafłek
@Siemirosław 15.03.2017 17:11

Ja mam jechać za tydzień właśnie załatwiam sobie busa . Mam troszke mieszane uczucia....jedzie ktoś normalny poczytalny kto będzie chciał zarobić .

Zostaw opinię o Interkosmos - Deurne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interkosmos