Security Plus

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 143 ocen.

Security Plus
2 143

Opinie o Security Plus

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Security Plus

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Security Plus? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o posadę?

Franek

Rozumiem, że dobrze się tu pracuje. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Scooter

Ciekawe czy się porozliczał półmenagier. Były półmenagier. Z ludźmi oczywiście

Lila

Były półmenagier ! Dooobre. Lawirant i kombinator ze świtą

Scooter

Nareszcie spokój zagościł w Biskupicach Podgórnych. W końcu jest spokój. Kto miał odejść to odszedł. Nie trzeba znosić fochów naburmuszonej recepcjonistki pijjącej wódę i puszczającej się z byłym półmenagerem. Szkoda że wszyscy odeszli. Było kilka notmalnych osób. Firma jak najbardziej ok.Nie można się przyczepić

Kazik

Co to za syf. Tak nie profesjonalnej ochrony jeszcze nie spotkałem.

pingu
@Kazik 07.04.2017 16:34

No ty pewnie jesteś profesjonalny matol.co wyleciales za wodę czy spanie pajacu

miro

norbert b. 2016-11-24 05:08:04 z tego co widze na facebooku to prezes B grzeje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tropikach...

bolo

ciekawe ile tej laluni płacą??? i za co hehehe

były
@były pracownik 21.02.2017 16:31

słabe masz informacje kolego. w tym okresie funkcjonowala zupełnie inna firma niż dzisiaj hahaha. zobacz na zółtą legitymacje. Ch....ja im zrobi zus czy inny .... mogą sobie szukać b. prezesa hahahha

Sebo

G.C pracuje jeszcze ?

norbert b.

prezes musiał odejść )-:

efrb

@Miro super że w firmie są jednak oferowane premie a jeszcze wiadomo może od czego one tutaj zależą? bo podejrzewam że są one takie uznaniowe tak ??

Miro

Wypłata na czas i nie mam nigdy nic obcięte. Na stoczni co miesiąc 200-300 premii, ale nie dla lewusów...

ks.karol

pigu wiem kim jesteś wiec wstrzymaj się z obrażaniem innych

pingu
@ks.karol 09.10.2016 09:39

jasne wiesz hahah

ks.karol

a ja dziś kończe przygode z tą firmą i jestem szczęśliwy .

pigu
@ks.karol 28.09.2016 19:17

byłes jestes i zostaniesz gamoniem karol

beata

firma to zupełne dno,kręcą i oszukują na godzinach stałych pracowników,przy G.C jeszcze jakoś to funkcjonowało a teraz za panowania per T.W to jest jakaś żenada,ten człowiek traktuje ludzi jak śmieci,zero w nim kultury zarowno do swoich pracowników jak i do innych osób a co najważniejsze obcina przepracowane godziny przez co zamiast całej wyplaty otrzymuje się połowe.Gdyby tak wszyscy ci ludzie którym nie zapłacił sie zgadali i poszli do sądu to może wkońcu by z tą firmą zrobiła Stocznia porządek.To się nadaje tylko dla prezesa stoczni

Amanda2345
@Ryszard 09.10.2016 19:46

Z umową zleceniem można też iśc do sądu pracy z pozwem o uznanie stosunku pracy. Po uznaniu stosunku pracy pracodawca musi ci wypłacić zaległe nadgodziny, ekwiwalent za urlop itp.

KOWALSKI pingu

no juz mord sie zawinął król julian szuka nowego morda do bojuuuu

oblalalala

Firma na plus, robie w niej 5 miesięcy, jak chcę to pracuje więcej, bo potrzebuje zarobić, stawka ok, ogolnie mi sie podoba, nie ma sie co czepiac, hmhmhhm tak wszedłem sobie tu przed podjęciem pracy i w sumie trochę się zniechęciłem i wystraszyłem, piszecie tak jakby to by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normalna praca, płacą na czas, wszytsko co do grosza, robią szkolenia, inwestuja w nas, grafik elastyczny.... mi sie podoba, nie narzekam przynajmniej

fads
@veris 23.01.2017 23:28

jakoś te super firmy nie mogą się wepchnąć do stoczni. A mocno próbują i bez szans.. ciekawe czemu:)

mordega

Ogólnie masakraaaaa co tu pisać patrol jedna wielka sciema brak ludzi super firma zapraszamy najlepiej inwalidów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w zatrudią od zaraz.

pingu

samochod to szrot pchają go co zgaszenie co za cyrk ,ostatnio ta ulewa a gosc zapierdziela cały mokry kładem bekka drugi jezdzi jakims zielonym vw z burtami siwymi co za firma nas chroni. i tylko dawaj przepustke dmuchaj w alkomat co masz w plecaku. a ostatnio chyba im koło przednie dmuchneli stał na lewarku pół dnia hahah

wodz

Firma krzak, normy ISO to przykrywka. Buty kup sobie sam jak chcesz pracowac.Wody nie dostaniesz do picia,napij sie Karnowki jak tak się pocisz. Na wyplate nie licz jak będziesz się zwalniać to są nasze standardy. Jak bedziesz się przyjmować kup od razu baterie do gareta i alkomatu. My się nie rozdrabniamy na takie wydatki . To nie są nasze koszty tylko pracowników w końcu chcecie u nas pracowac to musicie sobie zapewnić środki do pracy.

wodz

Firma krzak, normy ISO to przykrywka. Buty kup sobie sam jak chcesz pracowac.Wody nie dostaniesz do picia,napij sie Karnowki jak tak się pocisz. Na wyplate nie licz jak będziesz się zwalniać to są nasze standardy. Jak bedziesz się przyjmować kup od razu baterie do gareta i alkomatu. My się nie rozdrabniamy na takie wydatki . To nie są nasze koszty tylko pracowników w końcu chcecie u nas pracowac to musicie sobie zapewnić środki do pracy.

gruby

Firma amatorska wszystko załatwiane na boku. Smarujemy to jedziemy.

były

Podobno cieć statkowy musiałby pół roku po 300 godzin robić żeby dostać taką kase jak on będzie zgarniac co miesiąc. I nie wiadomo czy by wystarczyło hehe... k..wa co za p..kraj

Blabla
@były 07.07.2016 13:48

Podobno... Czyli Ch...J wiesz...

kolo

xxx, to powiedz ile?

xxx

Wiecie ile GSR płaci Securiri Plus za przejęcie pana TWR?? jak się dowiedziałem to mi kapcie spadły. A reszta zap..tala za grosze!!! Ktoś musi się za to zabrać w koncu

byly

Ja praocwałem w tej firmie, odszedłem i jakos wypłacili mi wszystko co zarobiłem bez żadnej ściemy...widac ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u Was w stylu nie chcialo mi sie pracować zwolnili mnie za lenistwo albo nieudacznictwo to wyżyje się na forum anonimowo - napinacze! Ja pracowałem, było spoko, mnie nie oszukali:)

Byly pracownik

Wreszcie wywalili Pana T.W.R lepiej późno niż wcale teraz kolej na inspektorów i managerów i całą tą śmieszna firme Security+ .Złożona z oszustów i nieudaczników

Byly pracownik

Prawda nie wyplacaja za zlecenie wszystkim co odchodzą firma ogólnie dno a całe kierownictwo jeszcze większe . R.J inspektorek to totalne dno stawki żadna rewelacja są firmy które płacą więcej i dają umowy o pracę a nie tak jak w security+ zlecenie i sciema ze dostanie się umowę trzeba dobrze włazić w tyłek i strzelać z ucha żeby umowę o pracę dostać

bul
@Byly pracownik 22.06.2016 08:30

zgadzam się z tobą w 100% firma dno i inspektorki, menagerki brak podstawowej wiedzy dotyczącej ochrony mienia.....żal pl

DED

a KLAN rządzi alee jak w serialu juz głowny bohater na wykończenia haa

widz

TWR jaki awans gratulacje TO JUZ JEST KONIEC NIE MA JUZ NIC JESTESCIE WOLNI PAPAP

#######
@widz 19.06.2016 21:06

Jakie bzdury. sama prawda, nie wypłacają pieniędzy ze zlecenie i ekwiwalentu za urlop tym co odchodzą. Jaka firma ochroniarska jak 2 umowy zlecenie są na firmy sprzątające!!!

Zostaw opinię o Security Plus - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Security Plus