Firma stanowczo godna polecenia. Wspaniali ludzie i atmosfera w pracy. Co się rzuca w oczy to profesjonalne podejście pracodawcy i zaangażowanie w Twój rozwój w firmie . Przed rozpoczęciem pracy szczegółowo omawiana jest z Tobą treść umowy, warunki współpracy - z czym spotkałam się po raz pierwszy w swojej karierze ;) Liderzy są zawsze dostępni i chętni do udzielania rad, pomocy.
Najważniejsza w tym wszystkim jest kwestia zarobków, co do której też nie miałam uwag. To od Ciebie i od Twojego zaangażowania zależy ile zarobisz. Praktycznie wszyscy w zespole realizują planowany budżet, więc dostają wysokie prowizje. Moje zarobki przez kilka miesięcy pracy osiągały poziom średnio 3-5 tys netto. Z czego byłam zadowolona, ponieważ praca trwała 8 godzin i to 5 razy w tygodniu (bez weekendów ). Pieniądze wypłacane są na czas, a nawet i parę dni wcześniej, co było miłym zaskoczeniem ;)
W trakcie pracy organizowane są czasem spotkania, na których omawiamy projekty, plany budżetowe, ale i śmiejemy się, i rozmawiamy na luzie. Organizowane są też ciekawe konkursy za wysokie wyniki zrealizowane w danym okresie czasu - moje dwie koleżanki wygrały tygodniowe wczasy z Itaką w Grecji, więc warto zwrócić na to uwagę. ;)
Dojazd do firmy w porządku, kilka linii tramwajowych oraz autobusy.
Jedyne czego żałuję to że musiałam się wyprowadzić i zakończyć pracę w tym miejscu. Finalizując, jeśli Ty masz wątpliwości czy podjąć współpracę z tą firmą, czy też nie - nie masz się nad czym zastanawiać. Po prostu się zgłoś :)
Pozdrawiam,