InterKadra Sp. z o. o

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 657 ocen.

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o

Pracuś
użytkownik zarejestrowany

Pracowałem już z ta agencją i nie mogę powiedzieć jednego złego słowa. Zarobiłem całkiem dobrze i mogę powiedzieć, że mam zamiar ponownie popracować. Może wydarzyło się coś niekorzystnego dla pracownika ale takie sytuacje zdarzają się nawet najlepszym.

Sebastian

Dajcie sobie spokój z tą agencja tyle jest ogłoszeń z pracą omijać

Sebastian

Odradzam co innego w biurze w Polsce obiecują, a co innego jak się na miejscu jest sporo ludzi oszukali, oszukują na godzinach przede wszystkim operatorów wózków widłowych

Janosik
użytkownik zarejestrowany

Jesteście przekonani, że nie można o firmie InterKadra napisać coś pozytywnego? W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze, może teraz jest ten czas gorszy? Sądzę, że bardzo starają się mieć dużą ofertę prac, chodź czasami nie wszystko jest jak być powinno!!

Nick

Dzwoniła jakaś pani, strasznie niekompetentna. Byłem na zajęciach, oddzwoniłem 5 minut później, a ona mi oznajmia, że ma tyle telefonów, że nie pamięta, do kogo dzwoni. W trakcie rozmowy nieuprzejma, nawet nie dała dokończyć mi zdania i tyle ..rozłączyła się...chyba w biegu do następnego telefonu była biedaczyna...syf..AIDS rynku pracy, śmiecie Zasługują na pełną pałę.

jooo

Gdyby PR24 przynajmniej połowę tego co daję na niepotrzebną i bzdurną reklame i inne gadżety,wtedy wiecej by mogła dawać dla opiekunek. Widać od dawien dawna ile nie potrzebnych gadżetów co róż Promedica niby daje ale pod pewnymi warunkami,a mogło by się obejśc bez tego i by mieli wiecej na wypłaty dla pracowników.

jooo
@jooo tydzień temu
Gdyby PR24 przynajmniej połowę tego co daję na niepotrzebną i bzdurną reklame i inne gadżety,wtedy wiecej by mogła dawać dla op...

oho pomylilam fora,sorki

LILIANNNA

Bardzo nie kompetentna firma. Termin rozpoczęcia pracy był przekładany 3 krotnie. Kiedy nareszcie udało mi się rozpocząć trwała ona zaledwie 4 godziny a nie 8.. po drugie nie było przepracowanego obiecanego szkolenia. A po 3 w sposób naruszający prawo została rozwiązana moja umowa. Tak,po tych 4 godzinach dostałam telefon z agencji,że miejsce w którym byłam nie chce mnie już. No jasne kufa bo po 4 godzinach da się ocenić jak ja pracuję,gdy dopiero poznawałam miejsce pracy. Ale do rzeczy w umowie jest zawarta klauzula,że wypowiedzenie musi być 3 dniowe,po 2 zerwanie umowy przez telefon to w sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] możecie wsadzić, będę żądała o wypowiedzenie na piśmie, a po 3 nie odpuszczę wam tych 60 zł złodzeje! według prawa musicie zapłacić mi moje pieniądze za przepracowany czas! NAJGORSZA AGENCJA PRACY NA ŚWIECIE.PFU

Marian

Bardzo niepoważna firma, przynajmniej w Toruniu. Termin rozpoczęcia pracy przekladany kilkukrotnie. Dwutygodniowe opóźnienie w wypłacie należnej delegacji. Bardzo utrudniony kontakt, Pani Mirosława wcale nie odbiera telefonów od zatrudnionych przez interkadre pracowników, także nie można nic załatwić. W biurze na Wlk. Garbary również trudno ją zastać. Nigdy więcej przez tą firmę nie będę pracował.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Kiepsko to nie miejsce na pisanie o konkretnych pracownikach/osobach. Zabrania tego regulamin forum: http://www.gowork.pl/regulamin. Czy ktoś jeszcze chciałby wypowiedzieć na temat pracy w InterKadra? To zainteresuje osoby starające się o pracę.

Kiepsko

Makabra - praca w oddziale Poznań pod nieruszalną i wspaniałą Aleksandra C. Ciekawe czy szefostwo zna poziom tej Pani - nie ma co się dziwić że pracownicy narzekają na agencje jak wewnątrz tylko gwiazdy.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@magda.mi to może warto zgłosić przełożonemu tych Pań z biura, że są niekompetentne i nie wykonują swoich obowiązków należycie? Może on nie wiem co się dzieje i jak jego pracownicy pracują? Spróbujesz?

magda.mi

Witam. Ja osobiście nie polecę nikomu tej firmy. Pracowałam za jej pośrednictwem na kasie w sklepie Auchan w Krakowie. A kto kilka powodów: wypłatę dostaje się dopiero 25. dnia kolejnego miesiąca. Panie w biurze są kompletnie niezorganizowane, zapominają poinformować sklep o przyjściu pracownika, także moja na szczęście tylko pół godzinna podróż do pracy o 7 rano zakończyła się powrotem do domu z "pustymi rękoma" dwukrotnie. Przy podpisaniu umowy obiecują dużo godzin pracujących, a kończy się na tym, że jest to parę godzin w tygodniu. Nie informują bardzo często o grafiku, tłumacząc sie, że przecież go wysłały. Mają bałagan w papierach. To tylko kilka z zaistniałych powodów. Nie życzę nikomu, by został tak potraktowany przez pracodawcę. Jedyny plus? Przyzwoita stawka godzinowa.

Zaradna
użytkownik zarejestrowany

Dlaczego nie otrzymujecie całego wynagrodzenia tylko 80% a pozostała część za miesiąc. Przecież tak nie powinno być, to jest niezgodne z przepisami. Powinniście zgłosić to osobom odpowiedzialnym za te sprawy w firmie.

jo
@Zaradna 13.09.2017, 23:02
Dlaczego nie otrzymujecie całego wynagrodzenia tylko 80% a pozostała część za miesiąc. Przecież tak nie powinno być, to jest n...

chyba umowe kazdy czytal,a ty w jakiej firmie pracujesz?

On

Odradzam cebule po 2 tygodniach wrocicie tam nie wiadomo o co chodzi dla szefa,bierze ludzi co 2 tygodnie..

Zaradna
użytkownik zarejestrowany

Informacje o odprowadzanych składkach uzyskacie w ZUS-ie

.......
@Zaradna 10.09.2017, 21:44
Informacje o odprowadzanych składkach uzyskacie w ZUS-ie

firma ma też obowiazek podać takie informacje

Finka
@Zaradna 10.09.2017, 21:44
Informacje o odprowadzanych składkach uzyskacie w ZUS-ie

... sama oglądam swoje składki na platformie ZUS i widzę jak firmy odprowadzają moje składki i od jakiej wysokości wynagrodzenia. Interkadra od 4.000,00 ale co drugi miesiąc.

ewa

mnie pasuje, że odprowadzają co drugi miesiąc, najchętniej płaciłabym do zusu 1 zł m-c, bo i tak z tych składek będzie jedno wielkie g, lepiej odkładać w skarpetę, moja ciotka kilkadziesiąt lat prowadziła aptekę i dostała 1200 zł emerytury, ten kraj to porażka

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Finka a czy ktoś z firmy InterKadra informował swoich pracowników o tym? Czy macie to gdzieś na piśmie? Mówiliście, że chcecie, aby składki były odprowadzane co miesiąc? Czy jakiś pracownik może zweryfikować słowa pracodawcy w wywiadzie: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4577,wywiad-krzysztof-jakubowski? Jak to ma się do rzeczywistości w firmie?

mloda
@Iwona 07.09.2017, 10:03
@Finka a czy ktoś z firmy InterKadra informował swoich pracowników o tym? Czy macie to gdzieś na piśmie? Mówiliście, że chcecie...

brak słów na ten post, jeżeli pracujemy to chyba chcemy żeby składki były odprowadzane co miesiąc,chyba że komuś nie zależy na składkach,ja co miesiąc dostaję informacje o tym ile mam odprowadzanych składek, A fakt jest taki że składki sa odprowadzane co drugi miesiąc,nie dajcie sie oszukiwać,znajdźcie firme ktora odprowadza co miesiąc Mam nadzieje że INTERKADRA napisze na forum jak odprowadza składki ?

.......
@mloda 07.09.2017, 13:10
brak słów na ten post, jeżeli pracujemy to chyba chcemy żeby składki były odprowadzane co miesiąc,chyba że komuś nie zależy na...

A INTERKADRA dalej milczy !!?!!?!!?!!!chyba jest cos na rzeczy

Zuzanna
użytkownik zarejestrowany

@Finka Czy mogłabyś napisać skąd masz takie informacje? Czy to sprawdzone czy też zwykła plotka oczerniająca firmę? Może komuś zależy na dyskredytowaniu firmy?

byla pracownicca
@Zuzanna 05.09.2017, 10:56
@Finka Czy mogłabyś napisać skąd masz takie informacje? Czy to sprawdzone czy też zwykła plotka oczerniająca firmę? Może komuś...

skladki odprowadzaja co drugi miesiac,ale bardzo bym tez prosila zeby DROGA INTERKADRA sie wypowiedziala na ten temat (jestem ciekawa co odpowie Interkadra) Szanowna Interkadro prosze napisac jak Interkadra odprowadza skladki (ile co miesiac i czy faktycznie co miesiac odprowadzacie)

Finka
@Zuzanna 05.09.2017, 10:56
@Finka Czy mogłabyś napisać skąd masz takie informacje? Czy to sprawdzone czy też zwykła plotka oczerniająca firmę? Może komuś...

Zuzanno, wiem o składkach z autopsji. A wynagrodzenie jest płatne 80% za przepracowany miesiąc, dopiero na koniec drugiego miesiąca wypłacają całość. Tak jak pisałam składki do ZUS co drugi miesiąc. Taka dziwna polityka tej firmy. Pozdrawiam

Finka

Składki do ZUS odprowadzają co drugi miesiąc - słabe to jak na dobrą firmę.

Tadeusz
użytkownik zarejestrowany

Z tego co się dowiedziałem to InterKadra jest oceniana jako dobry pracodawca. Może nie jest ideałem ale przecież takich nie ma! Zastanawiam się jedynie dlaczego mają tak długa listę ofert pracy. Może ktoś wie?

odradzajaca

INTERKADRA TO NAJ NAJ NAJGORSZA FIRMA pod słońcem,kiepska organizacja wyjazdów,okłamują na każdym kroku,trzymajcie sie jak najdalej od nich, a Panie menagerki potrafią się bez potrzeby obrazic, TOTALNA POMYŁKA,ODRADZAM

Tymoteusz
użytkownik zarejestrowany

Ludzie muszą być zadowoleni z wyjazdów przez InterKadra ponieważ mało ostatnio piszą na tym forum! Jak ktoś planuje wyjazd do pracy to przydają się takie informacje. Może jednak ktoś znajdzie czas ?

osia

dziewczyny, proszę o info, jak tam teraz jest w ik, zmieniło się coś? jakie zarobki? pozdro dla wszystkich ciężko pracujących i kiepsko zarabiających

Obserwator
użytkownik zarejestrowany

Jestem bardzo ciekawa czego dotyczy oferta do samotnego seniora, miejsce pracy — Rüsselsheim? Bardzo tajemnicza jest ta oferta, na jakie zarobki można liczyć? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się informacjami?

Cezary
użytkownik zarejestrowany

InterKadra fajna firma tylko zastanawiam się jaka jest przyczyna tylu ofert pracy?

Edyta

dowiedziałam sie, że interKadra bedzie szukać specjalisty do działu handlowego. Nie wiecie czy dają służbowe samochody? I opiekę w lux med? A moze premie roczne ? A może coś jeszcze? Śniadania ?

Marek
użytkownik zarejestrowany

InterKadra ma aktualnie bardzo dużo nowych ofert ale szkoda, że tylko w kraju. Chciałbym wyjechać do Niemiec ale nic nie mogłem znaleźć. Może ktoś słyszał o dobrej robocie i mógłby się podzielić na forum?

InterKadra

Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, że dla wszystkich osób, które z nami współpracują występujemy zarówno o formularz A1, jak również o kartę EKUZ. W zależności od charakteru współpracy z nami - wybieramy odpowiednią podstawę prawną, na podstawie której składamy odpowiednie wnioski do właściwych urzędów, przejmując związane z tym formalności. W ubiegłym roku na legalnie działającym rynku wydano łącznie 500 000 formularzy A1. Jednocześnie zakład ubezpieczeń społecznych weryfikuje każdorazowo dokumenty sprawdzając, czy istnieje podstawa do wydania formularza. Wszystkie te procedury trwają około 2 tygodnie, a czasami, na skutek korespondencji z organem rentowym- dłużej. Wszystko to jednak ma na celu prawidłowe zastosowanie przepisów prawa do indywidualnej sytuacji każdego z Państwa. Staramy się pomagać Państwu i przejmujemy formalności. Opóźnienia nie wynikają z naszej winy, bowiem dla każdego występujemy o formularz. Jednocześnie -jeżeli w trakcie oczekiwania na jego wydanie, zaistnieje potrzeba skorzystania z pomocy lekarskiej- pomagamy uzyskać Certyfikat Tymczasowo Zastępujący Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego, który może uzyskać osoba ubezpieczona, która: * nie uzyskała przed wyjazdem EKUZ, a konieczne jest potwierdzenie prawa do rzeczowych świadczeń zdrowotnych, * utraciła EKUZ (kradzież, zagubienie lub zniszczenie), * zapomniała przed wyjazdem zawnioskować o EKUZ. Jednocześnie pomimo tego, że o formularz A1 występujemy zawsze w momencie podpisania umowy, zaznaczamy, że zgodnie z orzecznictwem można również formularzem A1 objąć okres wsteczny. Samo zatem opóźnienie leżące po stronie urzędu nie rzutuje negatywnie na Państwa sytuację prawną. Korespondencja sms-owa przesyłana do Państwa ma na celu przyspieszenie naszych kontaktów i ich ułatwienie, a prośby o ewentualne uzupełnienie dokumentacji maja na celu uniknięcie jakichkolwiek sytuacji, w których niemożliwe byłoby określenie Państwa i naszych praw i obowiązków związanych z nawiązaną współpracą, co mogłoby rzutować na Państwa świadczenia z ubezpieczenia społecznego. Jednocześnie na wszelkie zgłoszenia indywidualne kierowane do nas reagujemy najszybciej jak to możliwe po przeanalizowaniu sytuacji. Na dalsze pytania będziemy odpowiadać tylko w przypadku, jeśli zostaną one skierowane do nas mailowo: opiekunki@interkadra.pl , telefonicznie 12 290 44 38 lub osobiście - w jednym z naszych 16 biur, których listę znajdziecie Państwo tutaj: http://www.opiekunki.interkadra.pl/kontakt/ Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami - tylko tak możemy odpowiedzieć na wszystkie pytania i rozwiać wątpliwości. Z poważaniem Zespół InterKadra

Immer mit der Ruhe und einer guten Zigarre...

Szanowni Państwo. Dziś otrzymałam SMS od Firmy InterKadra o treści: "Przypominamy o obowiazku regularnego odsylania raportow wynikajacym z podpisanej przez Państwa umowy. Brak poprawnie wypelnionych raportow skutkuje niemoznoscia uzyskania druku A1 i karty EKUZ! W celu uzupelnienia brakow prosimy o pilny kontakt - Zespol InterKadra (tu nr tel.)." Brak możliwości wysłania wiadomości zwrotnej, sprawił, że odpowiedź swoją zamieszczam TU. Informacje uzupełniające - dot. karty A1 i EKUZ przesyłacie Państwo z dużym opóźnieniem! Współpracując z InterKadrą zaczynam powoli przyzwyczajać się (niestety) do sposobu, w jaki funkcjonuje Firma, co nie oznacza, że go pochwalam. Rozumiem natomiast, że Firma, tak, jak każdy rozwija się, wyciągając wnioski ze swoich błędów, czego Państwu życzę! :) Plusem jest fakt, że mój układ nerwowy jest świetnie zahartowany przez tego typu Praktyki, i na wszelkie odstępstwa od prawidłowości reaguję z uśmiechem i spokojem. Kierując się powiedzeniem, że tylko ten, co nic nie robi, nie popełnia błędów oraz lepiej późno niż ... później ;), życzę Państwu dalszego rozwoju i sukcesów. Pozdrawiam. :)

gosia
@Immer mit der Ruhe und einer guten Zigarre... 28.06.2017, 20:31
Szanowni Państwo. Dziś otrzymałam SMS od Firmy InterKadra o treści: "Przypominamy o obowiazku regularnego odsylania...

nie rozumiem tego szantażu, co mają raporty do druków, których wydanie jest obowiązkiem firmy, łachy żadnej nie robią, nie ogarniam tego, myślałam, że coś się tam zmieniło na lepsze a tu coraz większe nie wiadomo co

XyZ

-Francja- Pomyłka nie ta agencja

Francja

Witam Chciałbym się dowiedzieć coś na temat pracy we Francji jakie pieniądze? Jakie warunki mieszkaniowe? Czy rzeczywiście pokrywają przelot w jedną i drugą stronę? Czy jest się tam miesiąc i na pl na 2tygodnie ? I czy w ogóle warto zawracać głowę ta praca i ta agencja? Dzięki z góry

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Robertorozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z agencją InterKadra. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Jak oceniasz komunikację z firmą? Jak szybko udało Ci się znaleźć za jej pośrednictwem pracę? Wspominasz, że nie jeden już raz wybrałeś właśnie tą agencję. Co wyróżnia ją według Ciebie na tle innych firm z branży?

Roberto
użytkownik zarejestrowany

Fajna agencja i do tego mają bardzo dużo ofert pracy. Korzystałem z ich oferty już nie jeden raz i byłam zadowolony. Wszystko dopięte tylko pracować.

nierozumiem

PYTANIE DO INTERKADRY,Czy ja jako opiekunka czyli wasz pracownik moge pozalatwiac sobie te dokumenty,tzn karte Ekuz i druk A1?bylo by najszybciej ,czekam na odpowiedz z INTERKADRY

0101010
@InterKadra 28.06.2017, 13:20
Nie uraziła nas Pani :-). Staramy się odpowiadać na zastrzeżenia, rozwiewać wątpliwości. Niemniej jednak wszystkich prosimy...

chciałam sie tylko dowiedzieć czy jesteście w stanie zapewnić pracownikowi ktory wyjezdza do innego kraju karte A1 w dniu wyjazdu ?

niezapominajka
@InterKadra 28.06.2017, 11:28
Szanowna Pani, z Pani wpisów wnosiłam, że miała już Pani z nami kontakt skoro miała Pani do nas właśnie konkretne zastrzeżenia...

Jesteście legalną agencją i oferujecie legalną pracę, ale osoba, która wyjeżdża w danym dniu do pracy nie posiada A1 ani karty EKUZ- dostaje ją po miesiącu, czyli...przez miesiąc przebywa za granicą NIELEGALNIE ;-)

Onica

Mam pytanie do ,,Szanownej INTERKADRY",po co sie rozsławiacie ze każda opiekunka otrzyma karte EKUZ oraz druk A1 jak i tak nie wysyłacie,nie rozumiem dlaczego nie dajecie tych raz na caly rok tylko na każdy wyjazd.Inne firmy daja te karty z ważnością na cały rok,czekam na dpowiedz !!!!

GośGoś
@0101010 27.06.2017, 16:55
to jest cytat z wpisu powyzszego od INTERKADRY = ,,Bez karty A1 wyjazd jest nielegalny".--mam bardzo wazne pytanie i oczek...

Jak już jesteś na wyjeździe, czyli w pracy to po miesiącu przychodzi pocztą druk A1 a po 1,5 miesiąca EKUZ. Pozdrawiam

niezapominajka
@InterKadra 27.06.2017, 15:20
Szanowna Pani, Uważamy, że najlepszym miejscem do zadawania tego typu pytań jest kontakt bezpośredni z nami - osobisty, mailo...

BZDURY!, BZDURY!, BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze raz BZDURYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! Na wystawionym jednym druku A1, wyjeżdżałam przez cały rok do rożnych miejsc pracy jak również zwróciłam się o wyrobienie karty EKUZ bez druku A1 i jakoś dostałam....

Zaradna
użytkownik zarejestrowany

Czy agencja ma jakieś nowe projekty, może większe kontrakty? Tak imponująca jest lista ofert pracy. Każdy mógłby znaleźć coś dla siebie. Napiszcie coś więcej?

InterKadra
@Zaradna 22.06.2017, 22:03
Czy agencja ma jakieś nowe projekty, może większe kontrakty? Tak imponująca jest lista ofert pracy. Każdy mógłby znaleźć coś dl...

Szanowna Pani, InterKadra to Agencja Pracy Tymczasowej - stąd tak pokaźna liczba ofert. Zatrudniamy Pracowników na zlecenie wielu naszych Klientów. To prawda- prawie każdy może znaleźć coś dla siebie. Zachęcamy do aplikowania na interesujące Panią stanowisko/stanowiska lub do kontaktu z regionalnym oddziałem - najbliżej miejsca Pani zamieszkania. Pozdrawiamy Zespół InterKadra

0000000
@InterKadra 23.06.2017, 12:23
Szanowna Pani, InterKadra to Agencja Pracy Tymczasowej - stąd tak pokaźna liczba ofert. Zatrudniamy Pracowników na zlecenie w...

Czekamy na odpowiedz od Panstwa w sprawach EKUZ i Druku A1

Dominik

Pytanie do firmy - czy wystawiacie certyfikat RZETELNY KANDYDAT?

InterKadra
@Dominik 19.06.2017, 20:43
Pytanie do firmy - czy wystawiacie certyfikat RZETELNY KANDYDAT?

Dzień dobry Panie Dominiku , nie jesteśmy zarejestrowani w tej bazie, nie udostępniamy danych osobowych naszych pracowników nikomu. Jeśli jednak potrzebuje Pan rekomendacji - możemy je Panu wystawić. Prosimy o kontakt w tej sprawie z koordynatorem. Pozdrawiamy Zespół InterKadra

PH
użytkownik zarejestrowany

Czy InterKadra ma dobre warunki do pracy dla PH?Może ktoś wie?

pozdrawiam

Nie mam zastrzeżeń do interkadry ,ale jeżeli ktoś wybiera sie za pośrednictwem agencji na plakiste, lub szpachlarza itd ....do firmy z YUTZ.... we francji radze sie 2 razy zastanowić.

Dariusz
użytkownik zarejestrowany

Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat miejsc pracy? Ostatnio widziałem bardzo długą listę i zastanawiam sie dlaczego? Mam zamiar aplikować i interesuję się firmą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Córka

Wynagrodzenie osoby zatrudnionej na umowę zlecenia może być, tak samo jak wynagrodzenie za pracę, zajęte przez komornika na podstawie tytułu wykonawczego. Jednak różne są w tym zakresie możliwości dokonania potrącenia z wynagrodzenia pracownika i z wynagrodzenia zleceniobiorcy. Zleceniodawca, który otrzymał tytuł wykonawczy na zajęcie wierzytelności przysługujących zleceniobiorcy, ma obowiązek dokonać zajęcia całego wynagrodzenia ze zlecenia, jeżeli tak wynika z zawiadomienia. Zatrudniający nie może samodzielnie podjąć decyzji o zastosowaniu do tego wynagrodzenia granicy potrącenia czy kwoty wolnej od potrąceń w wysokości minimalnej płacy przysługującej pracownikom. To nie interkadra jest niedouczona tylko Pan niedoinformowany ,radzę kontakt z komornikiem.

Córka

Firma nie sprzedaje pracowników ,taki ma obowiązek ,przecież doZUS odprowadzane są składki, do US podatki a komornik ma informację z tych miejsc. A jezeli chodzi o smieciówki,dłużnik musi wykazać że umowa jaka posiada jest jedynym dochodem,komornik może zmienić decyzję o zajęciu

anonim

(usunięte przez administratora)

InterKadra

Dzień dobry, Kiedy i na jakiego maila złożył Pan reklamację? Anonimy wpis trudno nam jest zweryfikować, a bardzo nam na tym zależy, aby sprawę wyjaśnić do końca. W ciagu dwóch ostatnich miesięcy na adres reklamacje@interkadra.pl - do tego celu przeznaczony, na pewno nie wpłynęło Pańskie zgłoszenie. Dlatego proszę, aby Pan to zrobił, podając swoje dane do kontaktu. Chciałabym zająć się tym osobiście i dopilnować, aby ta sprawa zakończyła się dla Pana pomyślnie. Nie dlatego, że sugeruje Pan nagłośnienie sprawy, lecz dlatego, że nam naprawdę zależy na tym, aby pracownicy byli zadowoleni. Mamy nadzieję, że uda nam się w ten sposób zatrzeć nieprzyjemne wrażenie jakie powstało w tej sprawie. Pozdrawiamy Małgorzata - Zespół InterKadra

anonim

(usunięte przez administratora)

Zespół InterKadra

Szanowny Panie, Na forum nie jesteśmy w stanie odnieść się konkretnie i szczegółowo do Pana sprawy zgłoszonej anonimowo (co rozumiemy). Przykro nam, że jest Pan niezadowolony. Nieprawdą jest, że nie przejmujemy się ludźmi. Faktem jest natomiast, że przepisy prawa polskiego nie pozwalają nam na wypłatę wynagrodzenia bez podstawy tej wypłaty - czyli bez podpisanej umowy. Nie odpowiadamy za to, że Poczta Polska nie doręczyła przesyłki. Zawsze należy dla własnego bezpieczeństwa takie dokumenty wysyłać za potwierdzeniem ( list polecony). Sprawy umów pomiędzy przedsiębiorcami regulowane są zupełnie odrębnie. Jeśli ma Pan zastrzeżenia co do procedury wypłaty wynagrodzenia, prosimy o przesłanie szczegółowego opisu sytuacji na adres reklamacje@interkadra.pl . Na pewno się tym zajmiemy. Pozdrawiamy Zespół InterKadra

Baranek888
@Zespół InterKadra 25.05.2017, 14:23
Szanowny Panie, Na forum nie jesteśmy w stanie odnieść się konkretnie i szczegółowo do Pana sprawy zgłoszonej anonimowo (co r...

Chodzi mi tylko o to ze zgadzam sie z panstwem co do wysłania mojej umowy zwykłym listem.ok moja wina rozumiem.Ale ktos liczy potem godziny do wypłaty moje godziny dostarczone były 2 maja do waszej placówki>Chodzi mi o to że ktoś wcześniej powinien sie zainteresowac tym ze moja umowa nie została dostarczona.Gdybym nie zadzwonił 25 maja to bym dalej nic bym nie wiedział dlaczego nie mam wypłaty.I co spowdowało to ze jej niema.Chodzi mi dokładnie o to bo takiego problemu szło uniknoć tym bardziej ze wystarczyło tylko zdzwonic i poinformowac o tym.Jak wczesniej kiedyś tam dzwonilem to mówilem pani z biura ze zwykłym listem wysłalem umowe powiedziała ze to sprawdzi czy doszła ale jak nikt nie odzwanial to dlamnie jest to zrozumiane ze jest pozdrawiam Baranek888.Ta sytułacja duzo mnie nauczyła nigdy już żadnej agencji pracy

Zenek
użytkownik zarejestrowany

Agencja ma bardzo dużą listę nowych ofert pracy, zawsze coś będzie można wybrać. Mam pytanie do forumowiczów o wyjazdy za granicę czy organizują do Francji? Słyszałem sporo dobrych słów o firmie i mam zamiar wyjechać.

SEBA

Witam wszystkich ;) mam małe pytanko czy może ktoś orientuje się ile teraz płaci int za godzinę na kasie fiskalnej? Pozdrawiam ;)

Zaradna
użytkownik zarejestrowany

Fajna firma i jeśli ktoś nie chce pracować nie musi.

Zuzia
użytkownik zarejestrowany

Czasami najlepszym coś się nie uda , tak po prostu bywa. Ogólnie słyszałem, że InterKadra potrafi zorganizować robotę poza granicami. Maja już swoje utarte ścieżki.

Norbi
użytkownik zarejestrowany

Przegadałem ostatnie oferty pracy i jest bardzo duży wybór. Mam pytanie o firmę , jak organizują wyjazdy? Czy mieszkania są w miarę przyzwoite? Słyszałem dobre opinie o nch.

Malarz
użytkownik zarejestrowany

Słyszałem trochę o agencji i to były dobre opinie. Sam zgłosiłem sie do nich, gdyż interesuje mnie praca malarza we Francji. Mam w związku z tym pytanko, jak można na tym zarobić? Jakie wymagania ma firma?

Dorobiony
@Malarz 07.05.2017, 21:15
Słyszałem trochę o agencji i to były dobre opinie. Sam zgłosiłem sie do nich, gdyż interesuje mnie praca malarza we Francji. Ma...

Hej Mnie Interkadra płaciła za mc 2800 Euro,ale to było 8 lat temu. Dorobiłem się czego chciałem i pa Teraz siedze przed kompem i smieje się z takich jak Ty. Całuski dla wszystkich Dorobiony

gosc
@Dorobiony 08.05.2017, 10:47
Hej Mnie Interkadra płaciła za mc 2800 Euro,ale to było 8 lat temu. Dorobiłem się czego chciałem i pa Teraz siedze przed kom...

Ej Dorobiony , 8 lat temu to ludzie nawet o takich zarobkach nie słyszeli na wyjeździe , a co dopiero zarobić . Bajki to możesz wstawiać dzieciom pewnie posluchaja . W tej chwili na budowie ciężko zarobić dobre pieniądze , no chyba ze brutto ,odejmij za chate ,zycie i tak naprawdę jest niewiele ,ale na pewno więcej niż w PL . A już na pewno nie przez firme IK .Kon by się usmial

Klara
użytkownik zarejestrowany

Szkoda, że tak mało wpisów na temat pracy w Niemczech. Mam wielką ochotę wyjechać ale szukam opinii o agencjach. O InterKadra mówił znajomy, że spokojnie można wyjechać.

Zostaw opinię o InterKadra Sp. z o. o - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o