InterKadra Sp. z o. o

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 693 ocen.

InterKadra Sp. z o. o
3 693

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o

Iwona

@Nigdy więcej, rozumiem, że przemawiają przez Ciebie emocje, jednak na forum obowiązuje przestrzeganie regulaminu. Dla przypomnienia podam link: https://www.gowork.pl/regulamin Wspomniane jest w nim, że należy zachować kulturę wypowiedzi oraz nie obrażać innych.

Nigdy więcej

Przestrzegam przed tą firmą, jest to firma w której pracują sami kłamcy. Zwerbowali mnie jako opiekunkę do pracy w Niemczech, skłamali ,że warunki pracy są bardzo dobre, dużo odpoczynku dla opiekunki itd. Po przyjeżdzie okazało się że muszę gotować dla całej rodziny!!! nie tylko dla osoby którą się ma opiekować, do opieki jest również kot, który miał pełno kleszczy w sierści. Córka babki u ktorej byłam kazała mi kleszcze od kota wyciągać!!! Ze starą babą 90 letnią musiałam się szarpać pół dnia bo nie chciała wstawać. I jeszcze dodatkowo musiałam harować przy starej upierdliwej babie po 13 godzin codziennie.Tam było jak w Oświęcimiu. Interkadra nie odbiera telefonów gdy jest PROBLEM , w piątki po 16 godzinie gdy zdarzy się jakas niespodziewana sytuacja,NIKT ale to NIKT nie odbierze telefonu. Nie podali mi telefonów alarmowych gdyby coś się stało. Interkadra to (usunięte przez administratora) i kłamcy. Przestrzegam.

Grzesiek

Cześć spotkałem się ostatnio z ogłoszeniem pracy jako monter naczep w Francji. Może ktoś z uzytkowników pracował tam , jestem ciekaw co to za praca , jak z zakwaterowaniem no i oczywiście z wynagrodzeniem. w ofercie jaką przesłali Mi z owej agencji było napisane 12euro brutto na godzinę. Ile można się spodziewać netto? ile odliczają za dojazd , zakwaterowanie , ubezpieczenie itp. Pozdrawiam

Majk

Panowie i Panie szukam jakiś informacji na temat stanowiska Audytor Standardów Merchandisingowych. Chodzi o to jak wygląda praca, da się to pogodzić z inną pracą czy jak to wygląda oraz jakie są zarobki? Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam

Mateusz
@audyt1 28.05.2018 23:32

Na kombinacie hutniczym w Krakowie przyjmują świeżaków za 2600 na rękę w 160 godzinach i na jedną zmianę

Rad

Czy ktoś wybiera się na borówki do Portugalii od początku lipca?

Anonim
@bibi 24.05.2018 10:52

Bez przesady serio... zaliczki przeciez byly a i tak miala byc tylko jedna, jedzenie faktyxznie teraz wydzielaja, ale jak sie ludzie rzucali to nie starczalo dla innych. Pracy jest teraz malo to prawda ale bo pada, ale w czerwcu ma byc lepiej i odbijemy sobie te godziny. Do tego szefowa jest mega mila zawsze pomocna, ludzie fajni. Dajcie spokoj

Mmmmmhmm

Byłem w arcelormittal tubular w Krakowie, na produkcji wypłata 2100 - 2300, poza produkcją około 2400. Praca na 3 zmiany. Wszystko przez agencję pracy interkadra. Niech sobie sami sobie pracują. Porażka. W spółkach w hucie lepiej płacą.

anamon

Witam .Mam zamiar wyjechac do pracy przez ta agencjie . Chcialam sie dowiedziec czy ktos pracuje we we francji przy cebuli w Couternon , jak wygladaja warunki itd . czy sa godziny i czy firma jest wyplacalna. prosze o odpowiedz

Mat

Witam czy któś jedzie na borówki 04.05 Katowic

unknown
@Fgffgghgggbhhggvvh 02.05.2018 11:46

Podzielcie się opiniami z wrażeń z Portugalii, warto było jechać? Wszystko zgodnie z opisem koordynatorki?

Ja

Od głodu,ognia,wojny i INTERKADRY uchowaj mnie Panie!!!Wiem co piszę.

Abimulana

Jedzie ktos z krakowa ? Z jakiego miejsca bd odjazd z dworca glown? Czytaliscie umowe, mam mieszane uczucia? Iloma autokarami jedziemy?

Zyg zak
@my 03.05.2018 19:59

Z tego co wiem wyjazd jest z ulicy dworcowej tak ?

Róza

Dostałeście już umowę dobrze przeczytałyśce tą umowę to jest (usunięte przez administratora) nie wiem czy pojadę to jest chore

Siory
@Róza 01.05.2018 10:58

Dajcie kontakt sweetcoffeer@wp.pl

Hshshsgsg

Czy wyjazd jest tylko z krakowa ?

on24
@Hshshsgsg 30.04.2018 19:04

Kraków,Katowice,Wrocław ;)

Borowka

Kto bedzie przydzielac do zbioru a pracy na magazynie? Ile osob w pokoju? Ile zabieracie euro ze soba ? Jada jakies fajne dziewczyny?

my
@niewiem 30.04.2018 14:59

Masz rację trzeba ryzykować

Nick

Za prace na pakowni na tych borowkach jest 5 euro netto czy brutto? Ile srednio w 1h zbiera sie borowek. ? Plus minus

niewiem
@Nick 30.04.2018 11:41

Stawka: na polu - akord 90 centów / kg (średnio zbiera się 4-5 kg / godz), w pakowni 5 euro brutto / godz

Portugalia grandola

O ktorej godzinie wyjazd z krakowa. I z jakiego miejsca dokladnie?

anonymous
@Portugalia grandola 29.04.2018 22:22

o której to jeszcze nie wiadomo a wyjazd z l. Dworcowa, plac przed Dworcem PKP Kraków-Płaszów

Lusia

Czy moze jakies informacje na temat zbioru borowki w Portugalii czy ktos juz tam byl?

anonymous
@niewiem 27.04.2018 10:12

Też mam ale co tam raz się żyje

ja

WITAM czy ktoś dostał umowę od Interkaderki jeśli chodzi o wyjazd na borówkę bo do wyjazdu zostalo malo co a tu nic odewzu

alł
@ja 22.04.2018 10:21

Nie, ponoć mają być teraz na początku tygodnia ;)

Nat

Hej! Przeczytałam właśnie ogłoszenie dotyczące pracy przy zbiorze borówki amerykańskiej w Portugalii. Zbierałam ja wcześniej w Hiszpanii więc ogarniam temat. Mam pytanie do osób które już tam były jak to wszystko wygląda. Tzn czy transport faktycznie darmowy, wyżywienie oraz zakwaterowanie jak piszą czy to tylko sciema? Czy pracownik ponosi jakies koszta podróży? Z góry dziękuje za info

Nat
@Annno 17.04.2018 12:39

Wyjaz 4 maja, transport, wyżywienie oraz zakwaterowanie darmowe (przynajmniej taka informacje dostałam w mailu) Należy wpłacić te 200 zł na poczet transportu, któe to gwarantują wyjazd i jest to ponoc jedyny koszt jaki ponosi pracownik podczas całego trwania kontraktu. Stawak to 90 centów za kilogram borówki oraz 5 e BRUTTO za godzine pracy na pakowni, więc trochę przegięcie... Praca 9 godz od 8 do 20. 00 w tym 4 godz przerwy.

Iwona

@Wkurzony merch czyli nie masz żadnego kontaktu do tej koordynatorki żeby się dowiedzieć jaki powód był jej odejścia z firmy InterKadra? Może faktycznie sama się zwolniła? @xxx a czy dopytywaliście się czemu nie ma odprowadzonych wszystkich składek? Jaką dostaliście odpowiedź?

Maria Beata
@Iwona 05.02.2018 14:52

kobiety od dobrych facetów nie uciekają ...dotyczy też to pracy , jesteśmy raczej obowiązkowe ...jeżeli dziewczyna sama się zwolniła to musiał być powód ... gdyby firma szła na przeciw swoim pracownikom to nie miała by tak wielu zmian w karze którą zatrudnia ...

Janosik

Jesteście przekonani, że nie można o firmie InterKadra napisać coś pozytywnego? W każdej firmie są okresy lepsze i gorsze, może teraz jest ten czas gorszy? Sądzę, że bardzo starają się mieć dużą ofertę prac, chodź czasami nie wszystko jest jak być powinno!!

Maria Beata
@Krystyna.C 08.01.2018 19:00

ale gdzieś musiałeś nauczyć się tego francuskiego ... jak ogarnołeś temat z nauką tego jezyka ...bo i ja mam chęć na wyjazd ...jak możesz to odpowiedz ...pozdrawiam

WWUF

Cześć. Podpisałam dziś umowę zlecenie z firmą interkadra (praca na magazynie ) Nigdzie na umowie nie mogę znaleźć do kiedy wysyłają wynagrodzenie. Czy ktoś z was orientuje się do którego dnia miesiąca firma wysyła wynagrodzenie ?

anonymous
@Aga 15.02.2018 23:00

tak ... jak najbardziej ...ale w zasadzie czekasz na kase prawie 2 miesiące ...a z czego żyć i opłacić przejazdy do pracy ?

Ewa

Do "Nękanej" - czy jest możliwość o udostępnienie linków z filmikami które nagrała opiekunka z podopiecznym? Jestem żoną Niemca i chcielismy zatrudnić do moich teściów opiekunkę z Interkadry ale skoro oni wysyłają do pracy takie osoby to współpraca z nimi nie wchodzi w grę. Jednocześnie proszę Interkadrę o zajęcie stanowiska wobec opisanej sytuacji. Proszę o informację jak przebiega w Waszej firmie weryfikacja opiekunek, czy przypadek Darii P. jest odosobniony i czy ta osoba nadal u Was pracuje.Dziękuje

Maria Beata
@Marta 10.04.2018 14:39

dokładnie tak jest

małgosia

miałam podobną sytuację, jeździłam trzykrotnie do tej samej podopiecznej a Polka, która była po sąsiedzku namawiała moją zmienniczkę, żeby zadzwoniła do ik, że "kręcę" na paragonach, cokolwiek miało to znaczyć, zamiast się wspierać robicie jedna drugiej koło tyłka, jakie to typowo polskie, brawo wy! rzygać się chce

anonymous
@małgosia 08.03.2018 12:10

to normalne ... muzułmanie , UKRAIŃCY ...ROSJANIE CZESI ...za granicą wzajemnie wspierają się ...ale nie POLACY ...dlatego ja będąc na szteli z żadną nie chcę utrzymywać kontaktu

Grândola , Portugalia ,Borówki

Witam , kto jedzie na borówki przez te firme do Portugali w Grândola ,wyjazd w maju 2018 na 3 miesioce potrzeba 50 osób,jestem zapisany i jestem pozytywnie nastawiony porostu traktuje jako 3 miesięczny wyjazd turystyczny powiozany z zwiedzaniem kraju i pracą bo kasa mała ale wiekrza jak w Polsce :-) Proszę o inne przemyślenia jak i sugestie lub doświadczenia z Grândola w Portugali

Ola
@Mieszkanka 02.04.2018 16:13

Mogłabym prosić o jakiś kontakt , mam parę pytań odnośnie miejsca i pracy :) nons@o2.pl

anty disco polo

Witam , kto jedzie na borówki przez te firme do Portugali w Grândola ,wyjazd w maju 2018 na 3 miesioce potrzeba 50 osób,jestem zapisany i jestem pozytywnie nastawiony porostu traktuje jako 3 miesięczny wyjazd turystyczny powiozany z zwiedzaniem kraju i pracą bo kasa mała ale wiekrza jak w Polsce :-) Proszę o inne przemyślenia jak i sugestie lub doświadczenia z Grândola w Portugali

Grzechu
@anty disco polo 23.02.2018 12:40

Cześć, ja też się wybieram, pozdro ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Przez pomyłkę ,,polubiłam post jako 7 osoba'', sorki.

anonymous

Pozdrawiam

Były

Współpracowałem z tą firmą, jako merchandiser mobilny dla Coca Cola. Podczas rekrutacji kierownik deklarował, że jest to praca na stałych trasówkach i czasem da się wyrobić w 6 godzin, czasem potrzeba 10, ale średnio wychodzi 8 godzin dziennie. Niestety były to bzdury. Średnio pracowałem 12 godzin dziennie, by objechać wszystkie sklepy i wyłożyć towar według standardów. Były takie punkty, gdzie na jeden supermarket potrzeba było 3 godzin ciężkiej fizycznej pracy - tyle było towaru na magazynie do wyłożenia. Oczywiście nadgodziny niepłatne. Umowa zlecenie. Odradzam, bo grosze, które zapłacą, nie są warte tej ciężkiej pracy.

Były pracownik

Ta firma, to jest jakieś nieporozumienie. Co chwila zmiana zasad rozliczania. Ja nie jestem frajerem, żeby robić za darmo Nie polecam współpracy z tą firmą, przy wykladaniu towaru!!!! W innych firmach się z tym nie spotkałem nigdy!!!

InterKadra
@Zawiedziona 27.02.2018 06:51

Szanowni Państwo, @Były pracownik, @Zawiedziona W InterKadra nie zmieniły się zasady rozliczania, które zostały zapisane w podpisanej przez pracowników i InterKadra umowie. Wymagamy dokumentowania wykonanych zadań, za które chętnie płacimy. Rozumiemy poirytowanie, gdyż wcześniej nie sprawdzaliśmy realizacji zadań tak sumiennie jak teraz. Niestety ma to swoje przyczyny. W tej chwili, za zadania których wykonania pracownik nie umie potwierdzić - nie możemy płacić. W razie wątpliwości - zapraszamy do przełożonego, który chętnie odpowie na pytania. Jeśli Pracownik uważa, że InterKadra nie wywiązuje się z umowy - serdecznie zapraszamy do złożenia reklamacji z opisem zarzutów na adres reklamacje@interkadra.pl Na każdego takiego maila odpowiadamy. Mamy nadzieję, że zależy Państwu na wyjaśnieniu czy to, co robimy jest zgodne z tym, co podpisaliście Państwo w umowie. Zależy nam na naszych sumiennych pracownikach, dlatego też : chętnie wszystko wyjaśnimy - na odpowiedniej do tego drodze - jest nią email do nas, telefon, rozmowa. Jednocześnie uprzedzając dalsze pytania w tej sprawie, tu na GoWork ,uprzedzamy, że nie będziemy kontynuować tego wątku i udzielać szczegółowych odpowiedzi na anonimowe wpisy. Z wyrazami szacunku Zespół InterKadra

Iwona

@były chetny pracownicy przy zbiorach nie mają wolnego czasu, podczas którego mogliby zwiedzić przynajmniej okolicę? Czy autobus dla pracowników zapewnia InterKadra czy musicie we własnym zakresie przetransportować się do Portugalii? A do Skandynawii jest już transport samolotem?

były chetny
@Iwona 26.02.2018 13:17

nigdy wzyciu autokarem się do portugali się nie udam nawet jak oni kupią , jak bende miał na emailu od tej firmy bilet lotniczy to lece na 3 miesioce a w Skandynawii byłem i najlepiej wizzairem lub sasem

Zostaw opinię o InterKadra Sp. z o. o - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o