• Co oferujemy

• Czarnów

3. Opinie o pracodawcach Kostrzyn nad Odrą
  5. Opinie o ICT Poland

Opinie o ICT Poland Kostrzyn nad Odrą

Nie przegap nowości o ICT Poland!

08.12.2023 17:58

Co roku przychodzą święta i co roku zabieracie nam premie żeby wyrównać do ,1000 zł świątecznego brutto śmiech na sali a wypłata taka sama jak w poprzedni miesiąc , inne firmy mają 2500 /3000 dodatku światecznego a tutaj ? Od 20 lat to samo. Pamiętajcie ,że żaden statek jeszcze bez załogi nigdzie nie popłynął.
    Jozin

09.12.2023 10:31

A przecież od tego są związki zawodowe. To oni negocjacji co roku podwyżki itd. Cały czas chodzą i namawiają aby zapisywać się. Aby urosnąć w siłę.

26.11.2023 09:05

Alwaro

07.12.2023 08:25

A może zmiana matryc dla pakarzy jest po to aby kobietą zrobić miejsce. Tak są ostatnio wychwalane. Same juz mówią że będą szły na pakarki.
    Vikary

08.12.2023 13:45

W tej firmie chodzi tylko o pr mydlenie oczu ze juz dawno był pomysł nad zatrudnianiem kobiet itp , tu chodzi o to że nie było chętnych do pracy i tyle teraz będę na siłę je wciskać bo muszą być dwie na obszarze chodz chłop na rozmowie będzie miał lepsze papiery by tu robić
    Zbysiu

25.11.2023 06:21

Taki super lekarz tak wie jak wygląda praca w ict , a gdyby człowiek się nie odwołał to już by tu nie pracował, a i jeszcze jedno bez badań zostali właśnie ci ludzie co się boją ze nie przejdą
    Tamborek

17.11.2023 16:02

Do końca roku jeszcze kilkadziesiąt osób musi zrobić badania. Ciekawe ilu z nich już do nas nie wróci. I będzie problem z obsługą maszyn. Nikt się tym nie martwi. Uwazaja że jakoś to będzie. Przecież to tylko ewentualnie kilka osób.
    Ciemność widzę

17.11.2023 22:04

Ale tak serio to czy ostatnimi jakaś osoba została zwolniona z powodu nie przejścia badań?
    Vikary

18.11.2023 07:47

Jedna osoba już nie przeszła matrycy na pakarke dostala skierowanie z gilziarki którego też nie przeszła ale magicznie po odwołaniu do wojewódzkiej przychodni medycyny pracy może już nawet być liderem , więc co drogi ict jak to z tymi lekarzami z medicover tacy super czy nie do końca? Dlatego jak nie przejdziecie badań to się odwolujcie bo oczywiście nikt z szanownego zarządu wam o tym nie powie ze tak można. Ale co nerwów się najadl przez dwa tygodnie że straci pracę to zdrowia nikt mu za to nie zwroci
    Alwaro

16.11.2023 19:15

Droga firmo teraz przyszedł czas (usunięte przez administratora)na badaniach u okulisty... kto będzie nastepny kardiolog? Nikt w tej firmie nie czuję się bezpiecznie. Bo nie wiadomo kto co i kiedy wymyśli. Już w pracy wrze i ludzie zastanawiają się czy nie zmienić zakładu i zaczynają szukać alternatywy gdzie nie będzie takich problemów z badaniami. Bo nie wiadomo czy następne badania przejdą.

16.11.2023 11:48

Pracuś

16.11.2023 18:11

Cyklicznie co kilka lat jak jest pełna załoga zauważyłem że firma zaostrza badania. Jak ludzi brak to wtedy nie ma problemu z badaniami. Teraz wypełnili pustki kobietami to sobie sortują. Tylko co jest wart mlody pracownik do pracownika który zna maszynę jak własną kieszeń i robi produkcję. Jak stracą % to może się obudzą. Chociaż z ich punktu widzenia. Maszyną (usunięte przez administratora) pojedzie. Ważne żeby motyla widziała.
    Patrzałek

16.11.2023 16:22

Apropo tego waszego szacunku. Co tak się nim chwalicie? Jak on się ma do tych ludzi co wysyłacie na badania i mają problem. Chciałbym aby kadra zarządzającą spojrzała im w oczy wraz z bhpowcem. Czy wy ludzie naprawdę nie macie sumienia! Pomyślcie jak to wy byście byli na ich miejscu,ich rodzin.
    Rolka

16.11.2023 16:13

Fajnie jest pracować w tej firmie. Pracujesz kilka dobrych lat. Przechodzisz badania. Planujesz sobie przyszłość w tej firmie. Przechodzisz szkolenie. Starasz się. A przy kolejnych badaniach nie dopuszaja Ciebie do pracy. I tak ci firma dziękują. Nawet kierownik nie jest wstanie tobie pomóc bo sam się trzęsie o swoje stanowisko.
    Mordeczka

16.11.2023 14:45

I co firma ma już ludzi to selekcję na badaniach robią. Jak zwykle szacunek powraca do ludzi z długim stażem oraz doświadczeniem. Będzie następny co zastąpi. Fajne podejście.
    Klika

15.11.2023 15:41

Dziwne dlaczego ict tak kurczowo trzyma się tego medicovera czyżby jakieś układy? Lekarz medicover nie podbija badań a niezależny lekarz jak najbardziej jakieś to wszystko zagmatwane, dlaczego nie mogę iść odrazu do niezależnego lekarza medycyny pracy?
    Migotka

10.11.2023 19:20

Drogi zarządzie ict poland , jak to jest z tymi waszymi badaniami ze lekarz w kostrzynie nie podbija a po odwołaniu do wojewódzkiej przychodni medycyny pracy może pracować normalnie , czyli co nie jest taki super ten wasz lekarz czy jak? Czy wam to na rękę że jak by się nie odwołał to byście go zwolnili?

26.07.2023 13:04

Szanowni Państwo,

Zgodnie z przepisami prawa o medycynie pracy, pracodawca ma obowiązek zawarcia pisemnej umowy z lekarzem lub poradnią medycyny pracy (ustawa z dnia 27 czerwca 1997 r. o służbie medycyny pracy (Dz.U. 2018.1155)).
    Koszt takich badań musi być poniesiony przez pracodawcę.
    Zatem Pracownik nie może wybierać sobie w jakiej placówce będzie wykonywał badania, ani też nie może za te badania płacić.

Zgodnie z naszą Wartością Bezpieczeństwo, zdrowie naszych Pracowników jest dla nas bardzo ważne.
    Nie chcemy dopuszczać do sytuacji, w której będziemy zatrudniać osoby z przeciwskazaniem do pracy na danym stanowisku, szkodząc tym samym takiej osobie i narażając bezpieczeństwo w firmie.
    Aby zweryfikować zdolność do pracy danej osoby, należy mieć rzetelnego i zaufanego partnera.

Od początku naszej działalności korzystaliśmy z usług kilku lekarzy medycyny pracy. Jakość tych usług była na różnym poziomie.
    Dlatego 10 lat temu nawiązaliśmy współpracę z Centrum Medycznym Medicover, które specjalnie dla nas i dla naszego sąsiada utworzyło placówkę w Kostrzynie nad Odrą.
    Od tego czasu korzystamy z medycyny pracy w ramach pakietu wynikającego z podpisanej umowy.

Dodatkowym atutem współpracy z Medicover jest fakt, iż lekarz medycyny pracy bierze udział w spotkaniach Komisji Bezpieczeństwa. Dzięki temu zna specyfikę pracy w naszym zakładzie i orientuje się we wszystkich ryzykach występujących na danych stanowiskach.
    Na podstawie tych informacji oraz stanu zdrowia kandydata/ Pracownika, wydaje orzeczenie lekarskie.

Nie zauważyliśmy jakichkolwiek zaniedbań czy nieprawidłowości ze strony Medicover w zakresie medycyny pracy.
    Według naszych obserwacji centrum rzetelnie wywiązuję się z obowiązków w tym zakresie. Dlatego też nie widzimy powodu zmiany.

Pozdrawiamy,
    Zespół ICT Poland
    Rezolutny kabaczek

09.11.2023 15:32

Widać po minkach ile pracowników jest zadowolonych z medicovera,ict poland uwielbia robić sobie pod górkę a później dlaczego taka opinia o firmie

10.11.2023 19:09

Panowie nie martwcie się badaniami. W sam (usunięte przez administratora) Czekają na ludzi z ict. Tam nie ma z tym problemu. Dostajesz skierowanie i badania robisz gdzie CHCESZ!!! Przyjmują z otwartymi rękoma.
    A.M

29.10.2023 20:04

Drogi zarządzie ICT Poland! Jak już wiemy od dawna zwykły pracownik fizyczny jest u was tylko numerkiem w exelu , a ICT poland to ludzie -ludzie pracujacy na Maszynie papierniczej , przetwórstwie , logistyce i nie tylko dzisiejsze czasy są trudne pelne problemow czy to rodzinnych,finansowych czy to właśnie zdrowotnych, a wiemy ze depresja to choroba XXI wieku więc po co narażacie pracowników na niepotrzebny stres zwiazany z badaniami okresowymi? Temat wracajacy jak bumerang, nie łatwiej jest cos z tym zrobić np. obniżyć wymagania itp , a czy tak ciezko podpisac umowe jeszcze z kilkoma innymi placowkami medycyny pracy ? Zastanowcie się nad tym bo szcześliwy niezestresowany pracownik to najlepszy pracownik i wszystkim to zaprocentuje . Z poważaniem A.M
    Synek

03.11.2023 10:28

Był covid 3 lata ludzie w maskach pracowali 3 długie lata gorąco na hali było prawie 40 stopni biura zdalnie w domku pracowały a w zasadzie odpoczywali nad jeziorkiem. A zwykli pracownicy (usunięte przez administratora) wdychali CO 2 do swoich płuc i co teraz mają szacunek zawsze wraca te magiczne słowa nic się nie mają do firmy.
    A.M

07.11.2023 06:05

Wade można mieć ale są jakieś wady ktore w ich mniemaniu dyskwalifikuja cie , teraz jest akcją z pracownikiem który pracuje 15 lat nie było problemów ale co jakiś czas mieszają z wytycznymi i dziś uważają ze nie może pracować tylko i wyłącznie wina zakładu

01.11.2023 08:13

Koleżanka

01.11.2023 21:29

Wózki się przewracają ale dlaczego ??? Bezpieczeństwo …. Czyżby prędkość wózków była podkręcona według przepisów: ,,6 km/h – maksymalna prędkość na halach produkcyjnych i magazynach; 12km/h – prędkość, z którą można jeździć wózkiem widłowym na terenach przyzakładowych, w pobliżu budynków oraz hal; 18 km/h – dopuszczalna prędkość na prostych odcinkach dróg’’ Nie wieże że te wózki jeżdżą 6 km/h chyba szybciej szczególnie te spalinowe. Ktoś oszczędza na ludziach. 1 pracownik robi tyle co powinno 5 robić zakład oszczędza na pensjach i sprzęcie bo by musiało na całym zakładzie dodatkowo 40 osób zatrudnić. Człowiek się przez to szybciej zużywa i mamy to co mamy, siada wzrok, słuch a później zakład zwiększa limity badań gdzie trudno je przejść czyli bezpieczeństwo na zakładzie działa w jedną stronę dziękuje ….
    romeks

02.11.2023 15:27

Nie wózki a wózek i same się nie przewracają tylko został przewrócony przez operatora który niestety nie umie wózka prowadzić i zachaczył chyba masztem o konstrukcję hali, podstawowy bład, nie schował masztu. Prędkośc jest ustalona, trzeba tylko słuchać szkoleń i czytać instrukcje a nie gadać bzdury. NIewiem czy powinno się pisać o tym że pracownicy pracują za 5 osób bo jak ktoś policzy dokładnie ten czas pracy to się możemy zdziwić że jest nas za dużo i nie bedzie spania na nockach i weekendach.
    Śnieżynka

30.10.2023 07:43

Witam mam pytanko bo jestem świeżo zatrudnioną kobieta nie mam prawa jazdy kat b do pracy dojeżdżam autokarem i właśnie dlaczego nie można zrobić badań u lekarza medycyny pracy w Dębnie to jest problem bo nie każdy ma jak się dostać do kostrzyna kilka razy w nietypowych godzinach czy nie można ułatwić tego i dać możliwości robienia badań w innej przychodni medycyny pracy?
    Pracownik..

02.11.2023 10:28

Chyba już szczyt bezczelności Tylek do pracy zawieziony i odwieziony... spóźnienia usprawiedliwione... nic nie interesuje prawo jazdy, ani paliwo, ani złe warunki atmosferyczne, czy auto sprawne... zarobki jak dla kobiety duże... Za zaoszczędzone pieniądze wez sąsiada poproś albo taxi zamów na te badania... Szczyt bezczelności !!!!
    here

06.09.2023 11:38

Jaki jest czas oczekiwania na odpowiedź od firmy od złożenia cv?

17.10.2023 11:43

Trudno określić "zwyczajowy czas". Jeżeli jest duża zbieżność profilu kandydata z ogłoszeniem, to kilka dni. Najlepiej złożyć podanie i spokojnie poczekać. W końcu zmiana pracy to poważna sprawa ;-)
    Mistrz - L4

01.11.2023 20:37

Jak nie ma pracowników to najwidoczniej nie ???? zmieniają się wymagania, tylko proszę się zachowywać przyzwoicie, inaczej trafisz na czarną listę. I zrobimy tobie pod górkę, chyba że sama się zwolnisz.
    Pytek

31.10.2023 10:26

Pytanie na co mi na skierowaniu wózki widłowe pracując 15 lat nie mam nawet uprawnień ?
    Marek skwarek

29.10.2023 04:57

W tym ict weźmi się ktoś w końcu za te badania? Ludzie bojąsie na nie iść i dobrze o tym wiecie , po co komu jakieś powyżej 3 m jak kilkanaście lat pracując nigdy nie byłem powyżej 3m , maszyny wirujące? Wszystko za osłonami jest ogarnijcie się tam bo Ludzie idąc gdzie indziej do pracy mogą pracować normalnie tylko nie w fantastycznym w waszym mniemaniu ict
    Patrzałek

28.10.2023 11:22

Pytanko. Dlaczego osoby nie widzące 3d są dyskryminowane i nie mogą pracować na produkcji? W innych zakładach w mieście nie ma z tym problemu.
    Wściekle pieści węża

19.10.2023 09:20

Może wprowadzicie transparentność premii dla Liderów? Kierwonik przyznaje premie, ale za każdym razem trzeba się dopytywać dlaczego taka premia a nie inna. Przecież mozna udostępnić arkusz do odczytu dla wszystkich. Nie mam problemu z tym aby innin widzieli czy dostałem więcej czy mniej. Może kogoś to zmotywuje do pracy i ukruci teksty (oczyści atmosfere) , że ktoś jest pupilkiem to zawsze dostaje maksa.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ICT Poland?

Kontakt - ICT Poland

Włoska 3 66-470 Kostrzyn nad Odrą

Branża główna: Artykuły higieniczne
    !On!

22.09.2023 20:41

Dziś przechodzę sobie przez ogrodek a tam dwie damy jedna w różowych włosach druga blondi czeszą się, warkocze jej robi porażka w pracy jeszcze na swoim stanowisku gdzie sie towaru dotyka! gdzie bhp ! I to już kolejny raz widziałem jak one się czeszą. I wy nic z tym nie robicie musza być od kogoś wyżej postawionego inaczej dawno by ich nie było.

19.09.2023 21:15

pytanie ukraińskiego kierowcy autobusu linii północ, dlaczego jeżdżą przez Drzewice skoro nikt nie korzysta z możliwości dojazdu do pracy z tej miejscowości?.Bez sensu jest ta decyzja,koszty łatwe do policzenia
    Wściekle pieści węża

10.09.2023 05:43

Jedną z wartości ICT jest Fair Play. Czy pracownicy którzy nie mogli skorzystać z atrakcji pikniku rodzinnego zostaną potraktiwani fair play związku z tym, że byli fair i przyszli do pracy?

01.08.2023 23:09

Pracownik obszaru

02.08.2023 07:53

Zgadzam się Jest ogromna presja szybciej szybciej A premii jak nie było tak nie ma Robimy co możemy ale oszczędności...
    Ksiadz robak

01.08.2023 08:07

Już sytuacja się uspokoiła to znów zaczynają pilotów myśliwców na badaniach szukać, i premi też coraz mniej
    Dziewucha

10.03.2023 16:57

Hej. Widzę że wisi ogłoszenie do pracy jako operator/ka. Pracowałam w innej firmie przy pakowaniu papieru, zastanawiam się czy jako drobną kobieta dałabym sobie tam radę. Czy mógłby ktoś opowiedzieć jak traktowane są kobiety w firmie i czy to jest wgl praca dla tej płci.
    Belzebub

12.07.2023 19:59

Dołączam się do pytani. Dlaczego nie możemy robić badać w innych placówkach. Możemy sami za nie zapłacić. To nie problem.
    Tomek

13.07.2023 13:46

Ja nie wiem czemu w tym Medicoverze robimy badanią do pracy. Okulistka się czepia byle czego. Kiedyś robiliśmy badania u dr. M... i było dobrze. Szybko sprawnie. To ktoś nam wcisnąl Medicover wiele firm w Kostrzynie juz z tej przychodni rezygnuje bo ciężko badania przejść a firmy potrzebują ludzi do pracy. Logiczne ze jak ktoś badań nie przejdzie to pracownik straci pracę ale firma tez będzie stratna bo straci pracowNika. Wiec gdzie tu logika bo nie rozumiem. W normalnej przychodni badania trwają dosłownie 5 minut ewentualnie badają cukier i krew a tu to ja nie wiem 2 dni badania aż szkoda gadać.
    1KVN3

16.06.2023 06:30

Cześć Mam pytanie o to jakie są warunki pracy w ict Słyszałem od znajomego że warunki pracodawca praca jest godny polecenia gdyż zamierzam się zwolnić z teleskopu i się przenieść do ict Z tego co słyszę to w ict wygrywa niż teleskop bo tu co się dzieje to jest dramat
    Twardagilza

21.06.2023 16:05

Mordo zaczynasz z pełnej stawki tylko przy zmianie stanowiska na wyższe skille dają Ci odblokować pełną wypłate ale wszystko zależy od premii której jest co raz mniej.
    Pracownik ICT

08.07.2023 19:15

Zaczynasz jako pomocnik lub gilziarz. Możesz awansować jak się nadajesz na wyższe stanowisko o ile zwolni się etat na wyższym stanowisku. Pozdrawiam
    Damian

06.07.2023 21:34

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na produkcji, jaka jest atmosfera w firmie, jak kierownictwo i czy jest możliwość zatrudnienia tylko na trzy zmiany
    Ziutek

16.06.2023 20:48

Jak wygląda praca operatora wózków? Zastanawiam się żeby wstąpić w szeregi I interesuje mnie jak kto wygląda.

01.01.2023 09:04

Czy w ICT Poland wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?

04.01.2023 18:47

Zgadza się. Są różne cele do osiągnięcia ważne z perspektywy konkurencyjności firmy. Średnio w 2022 roku Pracownicy osiągali premię na poziomie 85-90%. Wszystkie nadgodziny płacone są +100%. Jest możliwość pracy w nadgodzinach, choć wynika to raczej ze szczególnych potrzeb pracodawcy niż z prośby Pracownika.

06.03.2023 13:53

Nadgodziny wynikają ze szczególnych potrzeb pracodawcy, np. awarii lub nieobecności pracownika, więc trudno określić jak często mogą się zdarzać. Natomiast widełki finansowe : ile średnio można zarobić w systemie czterobrygadowym i trzyzmianowym podane są w ogłoszeniu o pracę. Szczegóły dotyczące tych kwot, a więc co się na nie składa, podawane są kandydatom, którzy złożyli do nas CV/ podanie i zostali zaproszeni na I etap rozmów rekrutacyjnych. Zachęcamy do złożenia swojej aplikacji :)
    A.K.

28.02.2023 11:54

"Nieczułość" Ogłaszam wszem i wobec! Niech mi Bóg będzie świadkiem, Że te papier w mym plecaku znalazł się przypadkiem, Stoję zaciskając w dłoni gorącą pożogę, Głos w głowie krzyczy "weź mnie!", ale ja nie mogę", Odchodzę w milczeniu. Towarzysz jest ze mną. Spokojnie idziemy, on ma twarz kamienną. Razem niewzruszeni wśród tamborów masy, Jak w fale bryła lawy. "Cóż to za czasy"?                                                              A.K
    Andrzej Andrzej

23.12.2022 09:29

To teraz wszyscy razem głośno : Dzięęękuuujeeemyyy (A ci co tak narzekają niech będą cichutko)
    Bo mam blisko

22.12.2022 11:41

Dziękuję kolega z chusteczek za narzekanie, że jedne linie są odstawione na święta a inne nie. Teraz żadnej linii nie odtsawili jeśli nie musieli. Dziękuję ***
    Wściekłe pięści węża

11.12.2022 21:28

Przeglądając oferty pracy zauważyłem,ze na stanowisku mechanika jest więcej korzyści a mianowicie "zajęcia z języka angielskiego oraz kursy kwalifikacyjne w zależności od stanowiska pracy" . Rozumiem,ze organizowanie takich zajęć z j.angielskie dla całej firmy jest nieopłacalne i bezsensowne.Ale można wyjść poza schemat i zaproponować możliwość nauki z poziomu aplikacji w telefonie.Dofinansowane przez firmę jak karnety na siłownie [ jedni ćwiczą mięśnie, inni umysł].Czasem szeregowi pracownicy tez musza komunikować się z zagranicznym serwisem ;) Jeżeli pomysł będzie wart uwagi to proponuje aplikacje nastawione bardziej na mówienie niz gramatykę (mogę polecić jedna aplikacje https://speakly.me/).Jak pomysł przejdzie to firma będzie pionierem z taki rozwiązaniem w okolicy
    Sarnie żniwo

22.12.2022 01:30

Wow! Jak dla mnie super pomysł i w pełni go popieram. Chętnie pouczyłbym się angielskiego na jakiejś bardziej profesjonalniej platformie niż te darmowe. Z naciskiem właśnie na aplikację, a nie lekcje fizyczne.
    A.K.

08.11.2022 17:40

"Niepewność w ICT" Gdy ICT nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy ICT zobaczę; Jednakże gdy ICT długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam; I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie?   Gdy z oczu znikniesz, nie mogę ni razu W myśli twojego odnowić obrazu? Jednakże nieraz czuję mimo chęci, Że ICT jest zawsze blisko mej pamięci. I znowu sobie powtarzam pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? Cierpiałem nieraz, nie myślałem wcale, Abym przed ICT szedł wylewać żale; Idąc bez celu, nie pilnując drogi, Sam nie pojmuję, jak w ICT zajdę progi; I wchodząc sobie zadaję pytanie; Co tu mię wiodło? przyjaźń czy kochanie?   Dla ICT zdrowia, życia bym nie skąpił, Po ICT spokojność do piekieł bym zstąpił; Choć śmiałej żądzy nie ma w sercu mojem, Bym był dla ICT zdrowiem i pokojem. I znowu sobie powtarzam pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? Kiedy ICT położy rękę na me dłonie, Luba mię jakaś spokojność owionie, Zda się, że lekkim snem zakończę życie; Lecz mnie przebudza żywsze serca bicie, Które mi głośno zadaje pytanie: Czy to jest przyjaźń? czyli też kochanie? Kiedym dla ICT tę piosenkę składał, Wieszczy duch mymi ustami nie władał; Pełen zdziwienia, sam się nie postrzegłem, Skąd wziąłem myśli, jak na rymy wbiegłem; I zapisałem na końcu pytanie: Co mię natchnęło? przyjaźń czy kochanie?                                                                      A.K.
    A K.

02.12.2022 03:55

Panie Szymonie, odpowiedź jest prosta! Tu nie pomoże nawet psychodiagnosta. Rekrutacja to banał, zaufaj mi przecie, Operator to pikuś! Tam celujecie? Dodatki wakacyjne? A na co Ci to? Za nadgodziny dostaniesz smaczne burrito. Zarobki są dobre, zależy jak patrzeć, Zapraszam tu szybko umowę zawrzeć.                                                  A.K.
    Ksiadz proboszcz

02.12.2022 16:54

Oo i Julian Tuwim w ict się znalazl : D
    Anna

21.11.2022 20:52

Cześć. Od dość dawna widzę na (usunięte przez administratora)ogłoszenia o pracę w ICT. Na jakie zarobki mogłabym liczyć na start na produkcji? Pytam pracowników, bo na najniższym szczeblu o indywidunej stawce na bank nie ma mowy, a Wasze opinie nie zachęcają do podjęcia współpracy

29.11.2022 10:25

W naszej firmie pracuje ponad 500 Pracowników, a z naszych obserwacji wynika, że na gowork.pl udziela się kilkanaście osób. Proponujemy nie opierać się na opinii wąskiej grupy Pracowników i najlepiej samemu przekonać się jak wygląda praca w naszej firmie :) Najlepszym źródłem informacji o poziomie wynagrodzeń i dostępnych benefitach jest Dział Kadr. Zachęcamy do złożenia swojej aplikacji – w momencie rekrutacji otrzymasz wszelkie informacje. Zapraszamy :)
    Pakarz

08.08.2022 14:48

Po 7 latach pozwolę sobie dodać subiektywną opinię pracodawcy oraz przełożonym z którymi miałem przyjemność lub nie..pracować:) Płaca jest naprawdę okey co roku podnosząca się o parę stówek spokojnie, co do przełożonych , na każdym obszarze znajduje się minimum jeden którego będziesz chciał unikać jeden który jest do rany przyłóż i jeden który wiecznie jest niedecyzyjny ( bo nie chce za nic odpowiadać lub nie potrafi pomóc ) kolejka sprawa to standaryzacja ..każda linia jest inna jeden będzie siedział 7 na 8 godzin i zbijał bąki drugi zaś na tym samym stanowisku będzie musiał zasuwać, aż pot po plecach cieknie .. oczywiście za te same pieniądze. Gilziarze mają najgorzej wiadomo robisz wszystko za lidera za siebie a i jeszcze pomóc pakarzowi jak się coś zepsuje, trzeba przecierpieć i chcieć awansować pakarz już ma z górki ...a lider ? No cóż bez poduszki pod tyłek idzie odcisków dostać . Ogólnie mimo wszystko jestem bardzo zadowolony ,przecierpiałem jako gilziarz parę lat i teraz na spokojnie przychodzę z uśmiechem do pracy :) Panie kadrowe złote Kobiety ,zawsze pomocna dłoń z ich strony .
    Lancelot

29.11.2022 10:04

Prawda ,popieram :)
    Lider do czasu.

29.11.2022 09:02

Szanowne ICT Czas pandemii już za nami.Więc pewnie kwestią czasu jest ,kiedy pojawią się nowe szkolenia dla pracowników z naciskiem,dla Liderów. Związku z powstaniem platformy akademia ICT , jest szansa na kontynuacje szkoleń na tej platformie (online zamiast stacjonarnie)? Dla chętnych wywiad na YT z firmą która tworzy takie szkolenia
    Pozdrawiam Jak podwyżki?

20.07.2020 10:39

Ciężko jest w systemie 12/12 w Ict Poland?
    Janko

05.08.2022 04:20

O tam to jest dopiero na tych chusteczkach (usunięte przez administratora) kierowniczek biega udaje że nic nie widzi tak jest super wieczne gadanie zajmę się tym i cisza tak się zajmuje że wiecznie zapomina mimo ze robi niby notatki w notesiku skąd oni go wzięli ? Z kamerą przy beliwnicy nie miał czasu sie zająć dopiero jeden z majstrów się za to wziął i moment zrobione przypadek czy może jest nieodpowiednią osobą na tym stanowisku
    no to

17.11.2022 03:30

no to już jest 4 brygadowa i jak zmiennik nie przyjdzie 8+4=12
    On

22.09.2021 04:23

Firma która napluła w twarz swoim pracownika loterią z okazji 20 lecia istnienia. Pracownicy którzy pracują 20 lat moze wygraja nagrodę a może nie jedno jest pewne dostan bon na 100 złoty, wiadomo ze główne nagrody zostaną wylosowane w biurowcu tak jak to było na 10 lecie.
    Maras

27.12.2021 16:00

Ja tam blokuje pajaców i mam spokój jak chcą się czegoś dowiedzieć to niech przychodzą jak jestem w pracy
    dobre słowo

17.11.2022 03:19

dobre słowo "dobrowolny" widzę przerwa na śniadanie też jest "dobrowolna"

Zostaw merytoryczną opinię o ICT Poland