interroyal

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 26 ocen.

Opinie o interroyal

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie interroyal

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@były pracownik, a jakie pozytywne aspekty znalazłeś w pracy?

lks
użytkownik zarejestrowany

To, że są szkolenia @ki na pewno dobrze o nich świadczy.

obecny pracownik Inter Royal

Zgadzam się to jest ważne bo Zarząd Inter Royal jest uczciwy dla obecnych pracowników , według mnie nie ma co wylewać tutaj swoich jakiś żali, bo nikomu to niestety nie pomoże, sam piszący kłamstwa i złośliwości wystawia sobie złą opinię Lepiej byłoby gdybyśmy pisali tu same konkrety i najważniejsze ostatnio - czy są jakkolwiek wypłacalni? Tu mogę potwierdzić są bardzo wypłacalni ,regulują wszystkie faktury w terminie .Nasze wynagrodzenia też otrzymujemy w terminach .Premie otrzymujemy rzeczywiście zawsze w całości .Dodatkowo otrzymujemy premię świąteczną w razy w roku .Dodatkowo są bogate paczki świąteczne .Prezes osobiście wszystkim indywidualnie od lat składa życzenia i wręcza paczki i premie dodatkowe .Pracuję na magazynach .Prezes ostatnio kupił nam dodatkowo nową sztaplarkę (wózek widłowy elektryczny ) Jungheinrich super jeżdzi .Miła praca od 8.00 do 16.00 . Soboty i Niedziele wolne .Firma codziennie płaci nam za gorące obiady .Przywożą na miejsce .Żałujcie że nie ma dla was tu miejsc bo atmosfera super .Szanują bardzo pracownika .Dodatkowo socjalnie otrzymujemy dla chętnych bilety do teatru ,basen ,fitnes ,Byłoby grzechem narzekać na Prezesa i firmę Inter Royal .Pozdrawiam wszystkich ciekawych opini na temat pracy w Inter Royal .Obecny pracownik magazynów . Życzę wszystkim takich prezesów i pracodawców .

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

@

Jak piszesz - wszędzie są cele, ale różnica polega na tym, że wyznaczone przez prezesa cele są nieosiągalne w wyznaczonym czasie ze względu na to, ze nie możesz sam podejmować decyzji - a prezes specjalnie przeciąga sprawy, żeby nie wypłacić premii. Nikt jeszcze w historii IR nie dostał premii. To samo tyczy się umowy o pracę - nie masz co liczyć na taką umowę. Co miesiąc jest podpisywana umowa zlecenie i to dostajesz ją jeszcze na koniec miesiąca za obecny miesiac - czyli jak zrezygnujesz w połowie to zapomnij o kasie.

były pracownik

Miałam okazje pracować w tej firmie. Byłam świadkiem jak synalek prezesa pytał się nas jak się liczy kwotę brutto/ netto. Super poziom wykształcenia. Szkoda czasu na prace w tej firmie.

nnn

pokrótce wyglada to tak, ze dostajesz umowę zlecenie... na umowie jest napisana polowa stawki ktora zostala ustalona... w razie gdybys chcial zrezygonowac dostajesz polowe [trzymaja cie w szachu]. Wynagrodzenie zxazwyczaj wyplkacane terminowo, o premiach mozesz zapomniec bo mimo ze masz wyznaczone terminy realizacji celow i spokojnie moglbys to w tym terminie zrobic to decyzyjnosc prezesa jest specjalnie przez niego przeciagana tak dlugo az sie termin skonczy. Atmosfera niestety nie fajna, miedzy pracownikami wyscig szczurow, jedna na druga kabluje [pracuja ta stare komunistki - pozdrawiam pania B]. Codziennie siedzi sie na dywaniku u prezesa i cokolwiek chce sie wyegzekwowac to konczy sie ostra wymiana zdan - co bardzo prezesa ciesz - taki czlowiek. Co do socjalu to raczej nie masz na co liczyc. Stanowczo odradzam prace tam, tylko nerwowo mozna sie wykonczyc. Co do opini ktore sa tu pisane to wiekszosc [tych broniacych lub pozytywnych] pisze sam prezes - widac to po skladni [prezes to analgfabeta, ktory nie potrafi porzadnie sklecic zdania].

Nona
@ZDEGUSTOWANA 17.03.2015, 10:00
Jestem zdegustowana kłamstwami które piszą osoby nnn .Interroyal to firma rodzinna .Nie pracują tu komunistki tylko młodzi ludz...

Zagadzam się prezes to analfabeta, wyzyskiwacz itd. W swoich komentarzach niby pracownik wszystko przekręca I oczywiście inter royal jest suuperrr ! Wierzcie mi szkoda czasu na spotkanie, oszust, kłamca i hochsztapler obiecuje zlote gòry i premie a jak trzeba zapłacić przeciaga I nigdy tej premii nie zobaczysz. A pani B to historia firmy i prezesa! jest na ego usługach I jak nie wiecie to donors I to ONA-pani B

nnn
@ZDEGUSTOWANA 17.03.2015, 10:00
Jestem zdegustowana kłamstwami które piszą osoby nnn .Interroyal to firma rodzinna .Nie pracują tu komunistki tylko młodzi ludz...

widać, ze pisał to sam prezesik - brak ładu i składu, skrajny analfanbetyzm... Do wiadomości prezesika - zamiast się podszywać pod inne osoby i pisać bzdury - to miej trochę honoru i godności i sam się pod tym podpisz!

bav
użytkownik zarejestrowany

A możesz opisać swoje doświadczenia w pracy? Bo ja złożyłam cv i jeżeli mogę to chciałabym uniknąć niemiłych przeżyć... Wogle zastanawia mnie fakt jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze, czego mam się spodziewać. Czy jest coś co powinien wiedzieć pracownik przed podjęciem tej pracy? Mogłby ktoś z doświadczonych troche przybliżyć mi sprawę??

alabala

Wszelkie zle opinie na temat inter royal sa prawdzilwe. Szkoda na nich czasu. Ladnie to jest tylko w gadce, a jak przyjdzie co do czego to sie okazuje ze obiecanki prezesa to bajka.

były pracownik

Niestety muszę potwierdzić złe opinie o pracodawcy. Nie będę si rozpisywał , bo wszystko zostało już napisane wcześniej. Napisze tylko że pierwsza myśl która przyjdzie do głowy po przeczytaniu przedziwnych treści ogłoszeń o prace tej firmy, trafnie opisuje standardy pracy która czeka "szczęśliwca". A są to standardy z czasów PRL. Niestety nic na lepsze się nie zmieni póki Pan (usunięte przez administratora)jest u władzy w firmie.

Były pracownik
@były pracownik 26.03.2013, 14:31
Niestety muszę potwierdzić złe opinie o pracodawcy. Nie będę si rozpisywał , bo wszystko zostało już napisane wcześniej. Na...

Jeżeli. Ktoś nigdy nie pracował w tej firmie nie powinien. się wypowiadać nie znając realiów

autor

z wszystkim powyżej się zgadzam... co chwilę szukają jakiej kobiety-mrówki proponując cuda na kiju... a jak już dojdzie do podjęcia współpracy to okazuje się, że to były tylko bajki zachęcające... w tej firmie nie istnieje coś takiego jak umowa o pracę - pracujesz albo na zlecenie, albo na działalności... o premiach zapomnij - chyba nikt nigdy w życiu nie dostał tam premii. Dostajesz 3tyś brutto, pracujesz 9h dziennie [godzina dodatkowa ponieważ jedzenie i sikanie nie jest wg pana prezesa wliczane w czas pracy więc trzeba to odrobić], umowa zlecenie, gnębienie pracownika... i wiele innych nieprawidłowości... Czekam na ripostę od prezesa... hehehe

ZDEGUSTOWANA

Jeżeli nie wiesz jakie zarobki są proponowane w Inter Royal to co robiłaś na rozmowie kwalifikacyjnej ? na pewno było to omawiane .Widocznie nie pytałaś lub taka ciężko kapująca jesteś .Na ogłoszeniu jest napisane wyrażnie 3000 zł + premie trzeba było tylko przeczytać ogłoszenie . 3000 zł + premie? W obliczeniach prezesa wygląda to tak: 3000 to kwota, którą prezes ma zamiar wydać na pracownika razem ze wszystkimi kosztami , w których jest m.in. ZUS oraz FP i FGŚP (opłaty będące po stronie pracodawcy). Po odjęciu tych kosztów pozostaje 2485 zł brutto, czyli ciut MNIEJ NIŻ 1800 zł NETTO. Ale to jeszcze nie koniec kombinacji płacowych. Wypłata owej kwoty jest uzależniona od wykonania zadań przydzielonych na dany miesiąc. (Do nich wrócę za chwilę.) Jeśli nie poradzisz sobie z nimi jest wypłacana tylko połowa tej kwoty, czyli NIECAŁE 900 zł NA RĘKĘ. Pozostałe jest w gestii prezesa. Co do zadań są one podzielone na zadania większe i mniejsze. Próbowałam dowiedzieć się czegoś konkretniejszego na ich temat: ile ich jest w ciągu miesiąca, jakiego są typu i jak są wynagradzane. Bezskutecznie. Usłyszałam jakieś ogólniki typu: to zależy. Drążenie tematu w niczym nie pomogło. W ogóle prezez jest bardzo niekonkretny. Rozmowa kwalifikacyjna z nim trwała 2,5 godziny, (kto szanuyjący swój i kogoś czas tak długo rozmawia???,) z czego spóźnił się kilka minut i zaczęła od pokazania kilku filmików, gdzie "mądre głowy" wypowiadają się o jakości pracowników. Nastepną godzinę wysłuchiwałam narzekań o nierzetelności zatrudnianych. A przez kolejną próbował opowiadać mi o pracy. Było wiele chwalenia się i mało konkretów. Udało mi się z nich zrozumieć, że prezes nie tylko szuka kobiety-mrówki, ale i woła roboczego i kozła ofiarnego. Pracownik miał wypełniać zadania kierownika budowy i administratora w jednym. Do jej zadań należałoby dozorowanie remontu dawnego domu towarowego w Słupsku - znajdywania podwykonawców, zakup mareriałów budowlanych, ustalenia z urzędami, w tym konserwatorem zabytków, pod którego pieczą jest budynek. Jednocześnie w grę nie wchodziły wyjazdy do Słupska, ale należało robić to z Gdańska, opierając się na dokumentacji zdjęciowej przesyłanej każdego dnia przez podwykonawców do biura, a przed zakończeniem pracy codziennie przedstawianej do sprawdzenia prezesowi. Do zadań zatrudnionej pracownicy będzie należał wynajem wyremontowanych powierzchni biurowych. (Te ekstra premie miały być jednarozowe za wynajem na okres nie mniej niż rok. Przy dłuższym okresie wynajmu nie obowiązywała dodatkowa zapłata dla pracownicy. Przy czym proponowana premia była stawką niższą niż za to samo otrzymują pracownicy biur nieruchmości.) Dodatkowo praca jest pracą na umowę zlecenie, a nie na umowę o pracę, co zdecydowanie kłóci się z założeniami pana prezesa: praca od-do, codzienny kontroling postępu prac, a nie efektów. Mam nadzieję, że moja wypowiedź będzie najpełniejszym obrazem panujących tam zasad. Choć może spotkać się z ripostą prezesa lub jego podwładnego. Lecz może w końcu osoba pisząca laurki opamięta się i zauważy, że jak cię widzą, tak cię piszą. A mi udało się poznać w ciągu tych 2,5 godziny firmę z nieuczciwej strony. (Płacy podstawowej, umowy o pracę, nieokreślonych zasad wypłaty premii w zalezności od niesprecyzowanych zadań do wykonania w ciągu miesiąca.)

Fajny
@Realista 04.01.2014, 10:23
Opinie powinien o firmie INTER ROYAL pisać wyłącznie były pracownik lub obecny inne osoby Przychodząc pierwszy raz na...

Nie pracowała i nie dostała się do pracy nigdzie w firmach i do Interroyal też dlatego tyle złośliwości nieprawdziwych

ZDEGUSTOWANY
@ZDEGUSTOWANA 07.01.2013, 16:49
Jeżeli nie wiesz jakie zarobki są proponowane w Inter Royal to co robiłaś na rozmowie kwalifikacyjnej ? na pewno było to omawia...

Opinia złośliwości i Nie dostała się do pracy ,wyliczenia sobie sama robi . Najważniejsze to tej pani czy się leży to się należy . Bez wykonania zadań ,premii i efektów . Wyjedz do Wielkiej .Brytanii będzie miała socjal i bez wymagań . Uczciwy pracownik nie pisze takich bzdur .

były pracownik

na niepochlebne opinie odpowiada sam prezes, jego styl pisania jest niezmienny, faktycznie... nie polecam pracy w tej firmie, prezes jest osoba nastawioną na wyciśnięcie soków nie tylko z pracowników, ale i ze zleceniodawców, najchętniej by chciał by Ci drudzy pracowali dla niego za darmo, jest osobą mało konkretną z wysokim ego. Pracownicy zatrudnieni od wielu lat są w kieracie .... Szkoda tych ludzi i nie ma poco składać tam swojego cv póki on będzie prezesem... trzeba poczekać na czasy, kiedy prezesem zostanie żona albo syn, oni będą mieć rezultaty w prowadzeniu firmy i tworzeniu pozytywnego wizerunku firmy wśród pracowników, a przede wszystki wśród firmy współpracujących z InterRoyal..... A teraz poczekajmy co prezes odpisze na to.....

JOKER

zetoja - 2011-05-03 12:58:54 przyszlam tutaj "zaciekawiona" ogloszeniem na (usunięte przez administratora)ogl3702907.html , tresc ogloszenia : "PRACOWITĄ KOBIETĘ -SPECJALISTKĘ -HANDLOWCA ZAJMUJĄCĄ SIĘ SEKRETARIATEM I PRACAMI BIUROWYMI I MARKIETINGIEM -WYMAGANIA ; WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE ,CECHY CHARAKTERU : ASERTYWNA ,BYSTRA,LOGICZNE MYŚLĄCA PRACOWITOŚĆ POWINNA BYĆ WRODZONA I ADHD ,NIE LUBIĄCA SIĘ NUDZIĆ W PRACY I W DOMU AMBITNA , KREATYWNA , DYSPOZYCYJNĄ , SKROMNA , POZYTYWNE MYŚLĄCA ,UCZCIWA ,LOJALNA ,O DOBREJ KULTURZE OSOBISTEJ ,ODPORNA NA STRES I CHCĄCA WYKONYWAĆ ZADANIA W PRACY ,BARDZO ODPOWIEDZIALNA , DUŻA SAMODZIELNOŚĆ W DZIAŁANIU. UWAGA !!! NIE MA MOŻLIWOŚCI UDAWANIA PRACY I POZORÓW W PRACY WARUNKI SOCJALNE BARDZO DOBRE -OBIADY W ZAKŁADOWYM BUFECIE -DOBRE WYNAGRODZENIE ZA WYKONYWANĄ PRACĘ , A NIE ZA SIEDZENIE I BYCIE TYLKO W PRACY . DODATKOWE PREMIE ZA WYKONANIE CELÓW I ZADAŃ.,DOŚWIADCZENIE POTRZEBNE I OBYCIE W PRACY BIUROWEJ . DYSPOZYCYJNOŚĆ ,KOBIETA WIEK 27-45 LAT PRAGNĄCA WŁASNEGO ROZWOJU, TYLKO POWAŻNE OSOBY SPEŁNIAJĄCE OCZEKIWANIA PROSIMY O SKŁADANIE OFERT .OSOBA POWINNA MIEĆ USTABILIZOWANE ŻYCIE PRYWATNE .NIEPALĄCA ,BEZ WIĘKSZYCH NAŁOGÓW. ZNAJOMOŚĆ PROGRAMÓW EXEL MINIMUM 4 .WORD 5 .PROSIMY SKŁADAĆ OFERTY CV TYLKO PRAWDZIWE I DOKŁADNE Z PRZEBIEGU PRACY W MIESIĄCACH I LATACH W OSTATNIM OKRESIE DO 2 LAT I NAWET NA ZLECENIE I DZIEŁO .OFERTY SKŁADAĆ NA (usunięte przez administratora)SERDECZNIE ZAPRASZAMY .ZAPROSIMY NA ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ DZIĘKUJEMY ZA ZŁOŻENIE CV." jesli to pisal "prezes" to nawet zdania logicznie nie potrafi zbudowac, az zal to czytac, zwlaszcza, ze ogloszenie dotyczace pracy powino zachecac a nie odstreczac i dawac do zrozumienia ze twoim przelozonym bedzie ktos z wyksztalceniem zawodowym nie umiejacy sie wyslowic po polsku po tresci wnioskuje, ze szukaja osoby lubiacej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] c za grosze. a obiady w stolowkach pracowych to byly, owszem, ale za czasow prl :/Wielki prezes... śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte! Przestrzegam(usunięte przez administratora)

to piszą właśnie

Romuald - 2010-10-17 19:38:06 (usunięte przez administratora)Na szczęscie niedługo!Ha ha.Góra z górą sięnie zejdzie,ale człowiek z człowiekiem zawsze...Tak piszą ci sami c(usunięte przez administratora)i . I ich zwolniono z pracy .

UNIWERSALNY

misio - 2009-05-21 17:01:41 Szkoda na nich czasu, przelot pracowników, nikt nie chce z nimi pracować. Praca niby na magazynie, ale gdy jej brak (a tak jest prawie cały czas) to: pielenie, sprzątanie całej okolicy, malowanie i remonty, koszenie trawy itp. Pracownik socjalny a nie operator wózka.. A wózki to totalny złom, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ulców brak,opony zdarte prawie do zera, pozamieniane bieguny na pedałach! Wózki są po prostu nie do użytku!! Tylko umowa zlecenie, bez opłacanych składek chorobowych...Przelot pracowników wynika z tego że mało kto się nadaje do pracy . Tylko mówi ,że potrafi robić różne rzeczy potem okazuje się ,że nic nie potrafi . nawet na wózkach widłowych nie potrafi jezdzić .uszkadza towary . same straty . Braki w dbałości o sprzęt . Firma ma wózki widłowe jak mercedesy niemieckie .Naprawdę Super . Po co te kłamstwa .

widzący

anonim - 2011-03-24 21:39:24 Tak z ciekawkości odszukałam ostatnie ogłoszenie o pracę w tej firmie, i co zobaczyłam za dołączonym zdjęciu :sztandarowy projekt kamienica w Słupsku, której nie mogą wykonczyc Wzieli najtanszą ekipę a teraz same tynki spadają. Tak samo jest w pracy, nierealne wymagania co do stanu faktycznego w firmie.A poza tym ostrzeżenie dla nowych sekretarek, uważajcie na( usunięte przez administratora )bo prawdopodobnie donosi prezesowi.TEN SZTANDAROWY PROJEKT W SŁUPSKU TO WŁAŚNIE Z DOBRYM ZESPOŁEM LUDZI WYKONANY ,A NIE Z OSOBAMI NIE NADAJĄCYMI SIE DO PRACY . TAKIMI JAK PISZĄ TYLKO ANONIM . JEDNAK TO NAJPIĘKNIEJSZY BUDYNEK W SŁUPSKU . JEST CZYM SIE POCHWALIĆ . TO SĄ 100% FAKTY . A NIE GŁUPIE PISANIE .ZŁOŚLIWYCH KANDYDATEK DO BIURA .

NORMALMY

Romuald - 2010-10-17 19:38:06 (usunięte przez administratora)Na szczęscie niedługo!Ha ha.Góra z górą sięnie zejdzie,ale człowiek z człowiekiem zawsze...Szanowny Panie piszący kłamstwa dziwi mnie fakt ,że Ci pracujący kradną materiały , kaloryfery ,blachy miedziane itp. A niby firma jest winna . To jakaś paranoja w takim zachowaniu ludzi przychodzących do pracy

Zdziwiony

tak jest - 2009-08-03 23:10:35 To wszystko prawda..... smutne ale prawdziwe. Totalne G.... Klapa jak nic.. Aha, i jeszcze jedno do Pani (usunięte przez administratora)..... - ludzie to nie bydłoJak ktoś opiniuje musi być sam obiektywny i prawdziwy . Pani (usunięte przez administratora).. po prostu wymaga i nie lubi pijaństwa i lenistwa . niestety co drugi to codziennie w pracy kilka piwek pije najtańszych i chce na wózkach jezdzić . jak wylatują to piszą głupoty . smutne właśnie i prawdziwe . To jest cała prawda .

Realista
@Zdziwiony 04.07.2012, 14:57
tak jest - 2009-08-03 23:10:35 To wszystko prawda..... smutne ale prawdziwe. Totalne G.... Klapa jak nic.. Aha, i jeszcze je...

Opinie powinien o firmie INTER ROYAL pisać wyłącznie były pracownik lub obecny inne osoby Przychodząc pierwszy raz na. 1 lub 2 godziny rekrutacji. Niewiele mogą powiedzieć .takie są fakty

zetoja

haha zauwazyliscie, ze ilekroc pojawi sie niepochlebna opinia, od razu odbijana jest pileczka i ktros pisze, ze osoba widocznie sie nie nadawala, albo ze pracuje w tej firmie i ona tego nie doswiadczyla? i to ten sam styl wypowiedzi co szef- analfabeta??? smiechu warte

Paula

Chciałabym wznowić wątek i zapytać czy w ostatnim czasie wybierał się ktoś do Inter Royal do pracy i czy ewentualnie dostał się tam. Na czym polega tam praca biurowa ?

wiarygodna kandydatka

zetoja - 2011-05-03 12:58:54 przyszlam tutaj \ Witam i nie zgadzam się z tą opinią ponieważ sama zauważyłam to ogłoszenie i uważam że jest jasne czytelne i nie szablonowe jak inne Jest napisane wprost kawa na ławę ,wiadomo że ideałów nie ma Ale byłam na rozmowie z prezesem .Wielka wiedza i poziom , miło było rozmawiać ,życiowy człowiek ,wie czego chce ,chciałabym być jego pracownicą jak by mnie zatrudnił bo dużo się bym nauczyła . Widocznie nie spełniałaś warunków i nie zostając zaproszona tak jak ja i dlatego ze złości piszesz nieprawdę i to trzeba mieć tupet .... Kandydowałam i oceniam dobry poziom ...ludzie tam pracują z Prezesem kilkanście lat i firma ma badzo dobre opinie wiarygodności widziałam na ścianie certyfikaty i dyplomy przejrzystej firmy

wiarygodna kandydatka

Witam i nie zgadzam się z tą opinią ponieważ sama zauważyłam to ogłoszenie i uważam że jest jasne czytelne i nie szablonowe jak inne Jest napisane wprost kawa na ławę ,wiadomo że ideałów nie ma Ale byłam na rozmowie z prezesem .Wielka wiedza i poziom , miło było rozmawiać ,życiowy człowiek ,wie czego chce ,chciałabym być jego pracownicą jak by mnie zatrudnił bo dużo się bym nauczyła . Widocznie nie spełniałaś warunków i nie zostając zaproszona tak jak ja i dlatego ze złości piszesz nieprawdę i to trzeba mieć tupet .... Kandydowałam i oceniam dobry poziom ...ludzie tam pracują z Prezesem kilkanście lat i firma ma badzo dobre opinie wiarygodności widziałam na ścianie certyfikaty i dyplomy ..

Kandydatka

Witam i nie zgadzam się z tą opinią ponieważ sama zauważyłam to ogłoszenie i uważam że jest jasne czytelne i nie szablonowe jak inne Jest napisane wprost kawa na ławę ,wiadomo że ideałów nie ma Ale byłam na rozmowie z prezesem .Wielka wiedza i poziom , miło było rozmawiać ,życiowy człowiek ,wie czego chce ,chciałabym być jego pracownicą jak by mnie zatrudnił bo dużo się bym nauczyła . Widocznie nie spełniałaś warunków i nie zostając zaproszona tak jak ja i dlatego ze złości piszesz nieprawdę i to trzeba mieć tupet .... Kandydowałam i oceniam dobry poziom ...ludzie tam pracują z Prezesem kilkanście lat i firma ma badzo dobre opinie wiarygodności widziałam na ścianie certyfikaty i dyplomy ..zz. To nie pisał Prezes tylko właśnie taka nie ogarnięta pracownica która dostała szanse pracy i nie potrafiła wykonać żadnego zadania .Na rozmowie prezes o tych pannach mi opowiadał . Przychodzą siedzieć cały dzień i nic nie robią a potem są obrażone na cały świat i firmę ..

anonim

anonim - 2011-03-24 21:39:24 Tak z ciekawkości odszukałam ostatnie ogłoszenie o pracę w tej firmie, i co zobaczyłam za dołączonym zdjęciu :sztandarowy projekt kamienica w Słupsku, której nie mogą wykonczyc Wzieli najtanszą ekipę a teraz same tynki spadają. Tak samo jest w pracy, nierealne wymagania co do stanu faktycznego w firmie.A poza tym ostrzeżenie dla nowych sekretarek, uważajcie na( usunięte przez administratora )bo prawdopodobnie donosi prezesowi. Witam i nie zgadzam się z tą opinią ponieważ sama zauważyłam to ogłoszenie i uważam że jest jasne czytelne i nie szablonowe jak inne Jest napisane wprost kawa na ławę ,wiadomo że ideałów nie ma Ale byłam na rozmowie z prezesem .Wielka wiedza i poziom , miło było rozmawiać ,życiowy człowiek ,wie czego chce ,chciałabym być jego pracownicą jak by mnie zatrudnił bo dużo się bym nauczyła . Widocznie nie spełniałaś warunków i nie zostając zaproszona tak jak ja i dlatego ze złości piszesz nieprawdę i to trzeba mieć tupet .... Kandydowałam i oceniam dobry poziom ...ludzie tam pracują z Prezesem kilkanście lat i firma ma badzo dobre opinie wiarygodności widziałam na ścianie certyfikaty i dyplomy ..zz

anonim

Te które nie dostały się do pracy lub niewiele sobą reprezentują te panie piszą złośliwości .Jestem pracownicą w Inter Royal i sobie chwale prezesa i firmę .Pracy dużo, a panny nowe nic nie potrafią zrobić tylko siedzieć cały dzień. Prezes ma racje że wymaga bo przecież płaci to chyba logiczne .Tylko te kobietki przychodzą być a nie pracować Nie lubię pozorów w pracy Ciągłego udawania to dopiero nuda

Pracownik

Chętnych jest dużo ale nie do pracy tylko przychodzą nic nie robić .Ja pracowałem z takim tragedia pilnował mnie żebym się nie wychylał w pracy i nie szybko pracował tylko na czas .Powtarzał praca nie zając nie ucieknie daj sobie spokój .Tylko dużo papierosów i ręce w kieszeni Ale jak został zwolniony to się odgrażał i pyskował do wszystkich . Tak to wygląda Pracodawcy też mają problemy z takimi ludźmi . Sam byłem świadkiem straszenia i wulgaryzmów takiego pracownika

Przełożona

Jestem przełożoną w Inter Royal z pijakami cały czas jest problem . (usunięte przez administratora) Nie do wyleczenia i patrzą żeby przesiedzieć cały dzień .Jak się ich ściga łaskawie do pracy to obrażają się ,wyzywają wulgarnie od różnych i piszą żale w internecie Na firmę i innych a wina jest po ich stronie Tak jest prawda Przełożona

Rozsądna

Dziwne określenia dotyczące opini i komunizmu .Liczy się człowiek jakim jest do ludzi w pracy a nie czy jest komunistą przecież komuny dawno już nie ma Rozsądna

anonim

Jeżeli nie wiesz jakie zarobki są proponowane w Inter Royal to co robiłaś na rozmowie kwalifikacyjnej ? na pewno było to omawiane .Widocznie nie pytałaś lub taka ciężko kapująca jesteś .Na ogłoszeniu jest napisane wyrażnie 3000 zł + premie trzeba było tylko przeczytać ogłoszenie .

anonim

To Niesprawiedliwe dlatego reaguje na oszczerstwa .Widocznie ta tz .Panna nie dostała się na rekrutacje i nie spełniała oczekiwań w ogłoszeniu Firmy ,dlatego złośliwie opisuje negatywnie Prezesa nawet go nie znając pod żadnym względem jako szefa i przełożonego .To moja osobista opinia na temat pozytywnego człowieka szefa i na dobrym poziomie intelektualnym z dużym doświadczeniem i szanującym ludzi w pracy i na pewno nie komunistę ponieważ nie lubił z tego co wiem komuny ,ale stwarzającego dobre warunki pracy ,płacy i naprawdę dobrze się z nim współpracuje .Te osoby piszące kłamstwa powinny się wstydzić takiego zachowania .Firma ta jest oceniana przez ekspertów na wysokim poziomie wiarygodności biznesowej i finansowej .Dlatego nie rozumiem złośliwości do Prezesa i firmy .Widocznie taki niski poziom reprezentują te osoby ,które właśnie te złośliwości piszą. jest mi wstyd za te młode osoby .Kiedyś na nie ktoś napisze takie kłamstwa bo to brak poszanowania żadnego .Pozytywna

słupszczanin

Wykonawcy nie wywiązują się z umów .Kontrakty za setki tysięcy złotych ,zaliczki a wykonastwa beznadziejne . W Słupsku wykonali dobra pracę dekarze cały remont dachu super , teraz widać że remont idzie z nowymi wykonawcami dużo lepiej . Tacy są nasi niektórzy fachowcy polscy i na partaczy nie ma rady .

anonim

zetoja - 2011-05-03 12:58:54 przyszlam tutaj \ ZACIEKAWIONA OGŁOSZENIEM NIBY NIE LOGICZNYM ,A ZŁOŻYŁA CV I PRZYSZŁA NA SPOTKANIE A PONIEWAŻ NIE DOSTAŁA TEJ PRACY TO PISZE NA PREZESA ŻLE I FIRMĘ INTER ROYAL TO SAME ZŁOŚLIWOŚCI ,A FAKTY ZMYŚLONE PROPONOWANE WYNAGRODZENIE OFICJALNIE W OGŁOSZENIU TO 3000 ZŁ + PREMIE CZY TO SA GROSZE ZA PRACĘ .LUDZIE PRACUJĘ ZA MINIMALNĄ KRAJOWĄ .

nona

ogłoszenie ukazuje się od ubiegłego roku, co miesiąc, byłam na rozmowie, oczekiwania od pracownika podane logicznie ,ale, jeśli ogłoszenie ukazuje się tak cyklicznie to albo szukają pracownika za niewielkie pieniądze(otrzymujesz tylko podstawę bo na premię to zaslużysz może w przyszłym miesiacu-ale już tu nie będziesz pracowała) nie wiem tez jakie zarobki są propobowane .

zetoja

przyszlam tutaj "zaciekawiona" ogloszeniem na (usunięte przez administratora) : "PRACOWITĄ KOBIETĘ -SPECJALISTKĘ -HANDLOWCA ZAJMUJĄCĄ SIĘ SEKRETARIATEM I PRACAMI BIUROWYMI I MARKIETINGIEM -WYMAGANIA ; WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE ,CECHY CHARAKTERU : ASERTYWNA ,BYSTRA,LOGICZNE MYŚLĄCA PRACOWITOŚĆ POWINNA BYĆ WRODZONA I ADHD ,NIE LUBIĄCA SIĘ NUDZIĆ W PRACY I W DOMU AMBITNA , KREATYWNA , DYSPOZYCYJNĄ , SKROMNA , POZYTYWNE MYŚLĄCA ,UCZCIWA ,LOJALNA ,O DOBREJ KULTURZE OSOBISTEJ ,ODPORNA NA STRES I CHCĄCA WYKONYWAĆ ZADANIA W PRACY ,BARDZO ODPOWIEDZIALNA , DUŻA SAMODZIELNOŚĆ W DZIAŁANIU. UWAGA !!! NIE MA MOŻLIWOŚCI UDAWANIA PRACY I POZORÓW W PRACY WARUNKI SOCJALNE BARDZO DOBRE -OBIADY W ZAKŁADOWYM BUFECIE -DOBRE WYNAGRODZENIE ZA WYKONYWANĄ PRACĘ , A NIE ZA SIEDZENIE I BYCIE TYLKO W PRACY . DODATKOWE PREMIE ZA WYKONANIE CELÓW I ZADAŃ.,DOŚWIADCZENIE POTRZEBNE I OBYCIE W PRACY BIUROWEJ . DYSPOZYCYJNOŚĆ ,KOBIETA WIEK 27-45 LAT PRAGNĄCA WŁASNEGO ROZWOJU, TYLKO POWAŻNE OSOBY SPEŁNIAJĄCE OCZEKIWANIA PROSIMY O SKŁADANIE OFERT .OSOBA POWINNA MIEĆ USTABILIZOWANE ŻYCIE PRYWATNE .NIEPALĄCA ,BEZ WIĘKSZYCH NAŁOGÓW. ZNAJOMOŚĆ PROGRAMÓW EXEL MINIMUM 4 .WORD 5 .PROSIMY SKŁADAĆ OFERTY CV TYLKO PRAWDZIWE I DOKŁADNE Z PRZEBIEGU PRACY W MIESIĄCACH I LATACH W OSTATNIM OKRESIE DO 2 LAT I NAWET NA ZLECENIE I DZIEŁO .OFERTY SKŁADAĆ NA MAIL kstrzelczyk@interroyal.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY .ZAPROSIMY NA ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ DZIĘKUJEMY ZA ZŁOŻENIE CV." jesli to pisal "prezes" to nawet zdania logicznie nie potrafi zbudowac, az zal to czytac, zwlaszcza, ze ogloszenie dotyczace pracy powino zachecac a nie odstreczac i dawac do zrozumienia ze twoim przelozonym bedzie ktos z wyksztalceniem zawodowym nie umiejacy sie wyslowic po polsku po tresci wnioskuje, ze szukaja osoby lubiacej(usunięte przez administratora) za grosze. a obiady w stolowkach pracowych to byly, owszem, ale za czasow prl :/

anonim

Tak z ciekawkości odszukałam ostatnie ogłoszenie o pracę w tej firmie, i co zobaczyłam za dołączonym zdjęciu :sztandarowy projekt kamienica w Słupsku, której nie mogą wykonczyc Wzieli najtanszą ekipę a teraz same tynki spadają. Tak samo jest w pracy, nierealne wymagania co do stanu faktycznego w firmie.A poza tym ostrzeżenie dla nowych sekretarek, uważajcie na( usunięte przez administratora )bo prawdopodobnie donosi prezesowi.

brainwash

Ostatnio natknęłam się na ogłoszenie na stanowisko sekretarki. Było dosyć nieszablonowe. Zastanawiam się czy warto wybrać się na rozmowę, ponieważ opinie o firmie są bardzo skrajne. Mam też wrażenie że zarówno ogłoszenie jak i pozytywne komentarze wystawiła ta sama osoba :) Czy mógłby ktoś rozwiać moje wątpliwości ?

Zostaw opinię o interroyal - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie interroyal