Polcom Sp. z o.o.

Skawina

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 53 ocen.

Polcom Sp. z o.o.
2 53 6 1

Opinie o Polcom Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Grzesiek

Myślę, że na forum piszą byli pracownicy, którzy nie potrafią pogodzić się ze stratą pracy w firmie!

Wiktor

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Natalia
@Wiktor 15.07.2018 19:47

@Wiktor, tutaj aktualne oferty pracy u nas: http://www.polcom.com.pl/kariera/praca Jeśli specjalizujesz się w jakimś konkretnym obszarze, w którym nie ma teraz rekrutacji śmiało wysyłaj swoje CV na adres praca@polcom.com.pl - jest duża szansa, że odezwiemy się do Ciebie, kiedy będziemy szukać osoby z podobnym do Twojego doświadczeniem :)

Agnieszka

@Natalia, a jaka panuje atmosfera wśród pracowników? Jest ok? Ktoś jeszcze zna Polcom? Polecacie? Znalazłam kilka ofert pracy oraz stażu w firmie, podaję link http://www.polcom.com.pl/kariera Ktoś może opisać jak przebiega rozmowa rekrutacyjna?

Sergiusz
@Agnieszka 02.07.2018 14:01

Cześć Agnieszka, Zacząłem niedawno pracę w Polcom’ie jako asystent działu handlowego i wydaje mi się, że z czystym sumieniem mogę co nieco Ci opowiedzieć o moich wrażeniach i o samym przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej jaką sam przeszedłem. Odnośnie atmosfery, zastanawia mnie skąd biorą się negatywne opinie, w firmie można poczuć się jak w domu. Ludzie są pełni energii, i mega otwarci. Jako nowy pracownik spodziewałem się, że będę raczej pomijany w rozmowach, jest zupełnie inaczej, ludzie zagadują chcąc Cię poznać. Ogólnie mówiąc współpracownicy, jak również przełożeni, są po prostu ludźmi i ze wszystkim można się do nich zwrócić. Jeżeli więc to nie jest dla niektórych dobra atmosfera, to właściwie nie wiem czego szukają bo dla mnie jest naprawdę okej:) Odnośnie polecenia? Jak najbardziej jeżeli szukasz czegoś na dłużej i na poważnie, w Polcom, można się bardzo wiele i bardzo szybko nauczyć wielu praktycznych rzeczy z branży, co chwile mamy szkolenia czy to wewnętrzne czy zewnętrzne. Odnośnie samej rozmowy, przede wszystkim wielkie zaskoczenie. Pierwsze pytanie rekrutera: „Proszę niech mi Pan coś o sobie powie”, standardowo, więc standardowo dyktuję całą formułkę o mojej karierze i osiągnięciach. Jednakże w pewnym momencie widzę brak zainteresowania, zapytałem więc czy coś nie tak? Okazało się, że pytanie dotyczyło mnie jako osoby a nie pracownika, rekruter po prostu chciał mnie poznać jako człowieka. Sama rozmowa trwała około 40 minut, przy czym atmosfera jak przy kawie z przyjaciółmi – zero sztywniactwa czy niepotrzebnego stresu. Kilka dni później dostałem telefon od osoby rekrutującej, że firma jest zainteresowana zatrudnieniem mnie, jednocześnie okazało się, że ten przyjazny rekruter jest tak naprawdę dyrektorem mojego działu :) Przechodząc do meritum, jeśli chcesz zdobyć trochę doświadczenia w renomowanej firmie, które otworzy Ci wiele drzwi w przyszłej karierze czuj się swobodnie, żeby podesłać do nas swoje CV:) ps. to prawda, mamy wspaniałą kawę :)

Agnieszka

@Clemense, a czy pracodawca nie oferuje żadnych premii ani dodatków? Może zapewnia dostęp do benefitów pozapłacowych? Czy firma zapewnia szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy wraz ze stażem pracy można awansować? Może wiesz, czy potrzeba teraz nowych osób?

Natalia
@Agnieszka 25.05.2018 15:49

@Agnieszka oczywiście Polcom oferuje szereg benefitów pozapłacowych:) Nie ma u nas sztywnego systemu premii - obowiązują premie przyznawane przez dyrektorów działów. W każdym roku mamy też kilka wydarzeń integracyjnych tj. grille, wyjazdy działowe, firmowe czy piknik rodzinny :) Mamy też szereg szkoleń - np. w przypadku wspomnianego Działu Data Center są to między innymi szkolenia z najnowszych technologii UPS, technologii światłowodowych, systemów PPOŻ czy też szkolenia wewnętrzne z zakresu obsługi Centrum Monitoringu. Specyfika szkoleń dla poszczególnych działów znacznie się od siebie różni :) Czy mogłoby być ich więcej? Dobrych szkoleń nigdy za wiele ;), jednak naturalnym jest, że szefowie działów starają się organizować poszczególne szkolenia według wewnętrznych planów rozwojowych :-). Jestem więc przekonana, że w odpowiednim czasie przyjdzie także kolej na szersze szkolenia w dziale HVAC:)

Mirek

Jeśli jest tak źle to zawsze można zmienić pracę!

Clemense

Płaca podstawowa na start bardzo niska, zarówno w dziale IT jak i dziale technicznym, jeżeli firma IT płaci swoim pracownikom mniej niż 3000zł brutto, to nie świadczy za dobrze. Po okresie próbnym zero wzrostu zarobków. Zamiast normalnych podwyżek, wymyślają testy lub "egzaminy" które zdają wybrani. Pracownicy z wieloletnim stażem zarabiają mniej niż 2500 na rękę jeżeli chodzi o stanowiska techniczne.

Agnieszka

Co powiecie o aktualnej sytuacji w firmie? Czy atmosfera w Polcom jest przyjazna? @Paweł, zdecydowałeś się aplikować? Może opowiesz innym o swoim pierwszym wrażeniu? Zachęcam was do udziału w dyskusji odnośnie pracy u tego pracodawcy. Wszystkie komentarze mogą być cenne dla innych forumowiczów.

Paweł

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Natalia
@Paweł 13.05.2018 22:45

@Paweł tutaj znajdziesz aktualne oferty pracy w Polcom: http://www.polcom.com.pl/kariera/praca Jeśli jesteś zainteresowany jedną z ofert pracy, wystarczy wysłać aplikację na podany w ogłoszeniu adres. Pozdrawiam, Natalia

Natalia

Widzę, że narosło tu wiele mniej prawdziwych lub bardziej prawdziwych opinii dlatego chciałam zawrzeć głos, żeby pokrótce opisać jak wygląda u nas rekrutacja i jak to realnie wygląda:) To na co głównie zwracamy uwagę w procesie rekrutacji to doświadczenie oraz nastawienie do pracy. Zawsze bardzo zależy nam na tym, aby nowa osoba dobrze czuła się w zespole. Dlatego oprócz doświadczenia liczy się dla nas osobowość kandydata, cele jakie chce osiągnąć w pracy i poziom motywacji. Np. rekrutacja na stanowiska: · Młodszy inżynier – posiada niewielkie doświadczenie w branży IT lub studiuje kierunek związany z informatyką. Tutaj liczy się dla nas przede wszystkim chęć rozwoju w branży IT oraz poziom zmotywowania kandydata do nauki i szkoleń. Ścieżką awansu dla młodszych inżynierów jest stanowisko Inżyniera. · Inżynier – posiada doświadczenie w branży IT związane z administrowaniem systemami lub sieciami. Wiedzę i doświadczenie w przypadku tego stanowiska weryfikujemy poprzez testy merytoryczne i rozmowę, zależy nam także na tym, żeby podczas rozmowy dowiedzieć się nieco o tym jak kandydat widzi swój rozwój w firmie, czy z chęcią będzie brał udział w szkoleniach oferowanych przez firmę etc. To co oferujemy na tym stanowisku to m.in. dostęp do specjalistycznych szkoleń – po okresie próbnym pracownika, wyższą płacę, ustalanie ścieżki kariery z możliwością awansu, zadania o wyższym poziomie samodzielności oraz zadania związane z rozwojem infrastruktury. Specyfika naszych usług sprawia, że rekrutujemy osoby specjalizujące się w wielu odmiennych obszarach, w których liczą się zupełnie różne umiejętności, nie tylko związane z IT. Aktualnie prowadzimy także rekrutację na stanowiska takie jak: Operator data center, Key Account Manager, Asystent ds. Sprzedaży oraz Technik Chłodnictwa i Klimatyzacji. Obecnie pracuje u nas ponad 100 pracowników - oczywiście część z nich po pewnym czasie odchodzi. Jenak chyba nikt nie napisał, że w Polcom jest wielu pracowników pracujących u nas już kilkanaście lat - uczestniczyli w rozwoju firmy i myślę, że nie zgodziliby się z wieloma wpisami. Przyznam, że ja sama pracuję tu ponad 3 lata i uważam, że Polcom to po prostu bardzo dobra firma dla ludzi, którzy chcą się rozwijać, ( w szczególności w obszarze usług DC) w której pracują naprawdę pomocni, fajni i mądrzy ludzie, od których wiele się można nauczyć:)! Jak jest naprawdę? Żeby się przekonać zapraszamy na rozmowę rekrutacyjną w której w fajnej atmosferze, będziemy mogli się wzajemnie poznać nie tylko z opinii w Internecie ;););)

Czarek

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, tak można podsumowac wasze wpisy!!

Nick

@Agnieszka Jesli ktos po studiach faktycznie szuka normalnej pracy to nie polecam tego miejsca. Chyba, ze chce sie wyleciec bez powodu po 5 tygodniach i byc smieciem. W tej firmie jest bardzo duza rotacja pracownikow (w ciagu miesiaca nawet 10 osob potrafia zwolnic). Etapy rekrutacji sa strasznie smieszne... rozmowa, testy i kolejna rozmowa z malo kompetentnymi osobami. Wala scieme, szkoda zachodu.

Waldemarex
@Nick 11.04.2018 20:06

Potwierdzam, tak czy owak po studiach czy już doświadczeniem nie polecam. Z z zewnątrz DC ładnie wygląda, ale po bliższym poznaniu czar pryska. Teraz pracuję u operatora i kultura pracy jest zupelnie inna ludzie są kompetentni i na poziomie. Zarobki lepsze, benefity również karta fit profit, rozszeżony Luxmed, po pół roku płacą na PPE (program emerytalny), parking również strzeżony. Praca 8 godz. po pracy żadnych telefonów.

Agnieszka

@Waldemarex jednak Ty nadal opisujesz sytuację, w której pracownicy z doświadczeniem starają się o pracę w firmie Polcom, a ja pytałam o rekrutację dla osób świeżo po studiach. Czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat?

Wiktor

Idealnych firm nie ma. Myślę, że jeśli komuś nie odpowiada atmosfera w firmie to zawsze może ja zmienić a teraz są mozliwości.

Były pracownik IT

Kompletnie nie polecam, typowa korpo-strefa. Praca w dziale IT za najnizsza krajową (przedłuzenie umowy nic nie daje) chyba, że się jest po znajomościach to wtedy pewnie coś więcej rzucą. Próba o podwyzkę kończy się wypowiedzeniem i przymusowym urlopem. Atmosfera to porażka, kłótnie, mieszanie z błotem. Kompletnie nie polecam chyba, że ktoś lubi prace w ciągłym stresie, zostawanie po godzinach oraz mobing. Jedyny plus to dobra kawa.

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Polcom Sp. z o.o.? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Agnieszka

@Waldemarex rozumiem, że firma Polcom jest idealna dla studentów do rozpoczęcia kariery zawodowej. Czy zatem masz jakieś dla nich rady odnośnie rekrutacji? Jak mają się przygotować?

Waldemarex
@Agnieszka 29.09.2017 09:14

To zależy na jakie stanowisko, jako inż. sieciowy przepytywał (usunięte przez administratora) , niby miły gość na rozmowie nie powiem, pytając o zarobki to powiedziałem, że 4000zł na okres próbny to absolutne minimum, on mnie zapytał czy brutto?, po prostu śmiech na sali. :0). Po czym poprosił pracownika także inżyniera sieciowego(usunięte przez administratora)Test (ustny tylko) zaliczony poszedł rekrutujący po umowę i tu kolejny zgrzyt, bo brutto było mniej, nie wychodził 4K netto jak powiedział, że OK da mi tyle,(usunięte przez administratora), nie wiem w każdym razie podpadli już na wstępie. Wyszło niecałe 3700 netto, al. w sumie czy 4K to dalej są grosze dla kogoś z doświadczeniem. Z resztą to widać po samochodach pod firmą właściciele jeżdżą klasą premium (wiadoma sprawa), pracownicy starymi gruchotami typu skoda fabia, czy renault Clio II. itd. Kariery tam nie zrobisz, chyba, że będąc dyrektorem, to dają iPhona, czy służbowy samochód. Generalnie słabe zarobki jak to u Polaka. Pod Krakowem jest dużo centrów IT, później miałem oferty za 9K -11K netto ale umowa b2b i tyle nie mniej Network Engineer powinien zarabiać. Życzę powodzenia!

Agnieszka

@Natalia dzięki za odpowiedź. Jesteś osobą odpowiedzialną za rekrutację w Polcom Sp. z o.o.? Może dasz jakieś rady osobom, które będą aplikować do Waszej firmy, żeby ograniczyć im sporo stresu?

Agnieszka

@Natalia a mogłabyś powiedzieć dokładnie o całym procesie rekrutacji w Polcom? Jakie są etapy? Rozumiem, że firmie nie zdarza się nie dać odpowiedzi zwrotnej kandydatom. To bardzo dobra cecha, bo mało, który pracodawca decyduje się odpowiedzieć komuś kto nie został przyjęty.

Natalia
@Agnieszka 31.08.2017 10:39

@Agnieszka Aktualnie proces rekrutacji u nas dzielimy na co najmniej dwa etapy ( choć wiele zależy od tego do którego z działów trwa rekrutacja :) I etap – w postaci testów merytorycznych połączonych zwykle z indywidualną rozmową z kierownikiem zespołu do którego trwa rekrutacja - na tym etapie szczególnie ważna jest wiedza kandydata i jego doświadczenie II etap – w postaci rozmowy z dyrektorem działu – do tego etapu zapraszamy wybranych kandydatów. W tym etapie głównie zależy nam na tym, żeby móc porozmawiać z Kandydatem i zobaczyć na ile będzie mógł dopasować się do całego zespołu. To prawda, zawsze staramy się kontaktować ze wszystkimi kandydatami, którzy poświęcili swój czas na rozmowę z nami – zazwyczaj mailowo, za pośrednictwem Pracuj.pl lub telefonicznie. Jeżeli masz więcej pytań na temat procesu rekrutacji u nas śmiało pisz na adres: praca@polcom.com.pl

Inżynier

Szkoda tylko ze nie odpowiadają po rozmowach czy się zakwalifikowało czy tez nie, firmy szanujące ludzi jak i siebie informują o procesach rekrutacji poza tym po usłyszeniu że się chcę zarabiać minimum średnią krajową napotkamy na ironiczne uśmiechy ze strony rekrutujących. Sądząc po wyglądzie i ubiorze tych Państwa chyba o takiej kwocie rekrutujący mogą tylko pomarzyć a przecież nikt ceniący siebie za mniej nie będzie pracował ,powodzenia .

Natalia
@Inżynier 10.05.2017 13:47

"Inżynier" czy mógłbyś napisać kiedy byłeś na rozmowie u nas? Pytam, bo bardzo możliwe, że rekrutacja jest nadal w toku i dlatego nie dostałeś jeszcze żadnej odpowiedzi, bo z reguły wysyłamy odpowiedzi zwrotne do Kandydatów z informacją o wyniku rekrutacji. Równocześnie prowadzimy kilka rekrutacji, a sam proces wyboru Kandydatów jest u nas nieco wydłużony, ponieważ jako data center mamy rozbudowane normy bezpieczeństwa i dokładnie sprawdzamy wszystkie aplikacje. Kiedy napiszesz mi, (najlepiej na maila: praca@polcom.com.pl) kiedy i na jakie stanowisko aplikowałeś, postaram się pomóc. Pozdrawiam, Natalia

Agnieszka

Zainteresowani pracą w Polcom Sp. z o.o.? Na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne oferty pracy: http://www.polcom.com.pl/kariera/praca oraz oferty praktyk: http://www.polcom.com.pl/kariera/praktyki

er

@edrf bardzo dziękuję pani Natalio, bardzo doceniam ludzie podejścia pani i firmy do mnie, nawet w takim miejscu internetowym jak tutaj. szacunek dla was

Natalia

@edfr napisz na nasz adres podany na stronie i zostaw kontakt do siebie powołując się na mnie - odezwiemy się do Ciebie kiedy otworzymy rekrutację na to stanowisko i będziesz mógł spróbować swoich sił :) Pozdrawiam Natalia Gawłowska

Qlimax

Zarobki operatora śmieszne(naprawdę najniższa krajowa)... Jedynie premie ratują sprawę ale na początku nie ma szans na uzyskanie premii.

Natalia Gawłowska

Dzień dobry Odpowiadając na pytanie, wynagrodzenie jest zależne posiadanego doświadczenia i kompetencji. Polcom szyci się niską rotacją pracowników co - mam taką nadzieję - bezpośrednio świadczy o zadowoleniu z wynagrodzenia, rozwoju osobowego i komfortu pracy u nas. Zapraszam do złożenia aplikacji i spotkania z nami, będzie Pan miał okazję wyrobić sobie swoją opinię. Pozdrawiam serdecznie Natalia Gawłowska

Miroo

Konkretnie ktoś wie jakie zarobki są w tej firmie dla operatorów bo w ogłoszeniu podali min krajowe czy jest aż tak źle?? Taka nędza?? Bo za tyle to chyba praktykanta szukają.

anonim2

anonim dlaczego nie polecasz?

anonim

NIE POLECAM JAKO MIEJSCE PRACY !!!

anonim

zgadzam się z przedmówcą, polcom to tylko koneksje z dużymi firmami i nic poza tym, panuje tam okropna korporacyjna atmosfera, w dodatku środowisko bardzo hermetyczne, jak ktoś nie lubi korporacji, to będzie czuł się tam nieswój.

Zostaw opinię o Polcom Sp. z o.o. - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polcom Sp. z o.o.