PAS Polska

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 143 ocen.

PAS Polska
2 143 6 1

Opinie o PAS Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PAS Polska

Iza

@Amazon, regulamin strony mówi jednoznacznie, iż obraźliwe wpisy będą kasowane. Miej powyższe fakty na uwadze. Jeśli ktoś z pozostałych użytkowników wie, jakie są warunki pracy u tego pracodawcy, niech też się taką informacją podzieli.

Iza

@Amazon W swojej wypowiedzi użyłeś mocnych i obraźliwych określeń. Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Jeśli nie masz dobrych wspomnień związanych z tym pracodawcą, to opisz to w sposób kulturalny i merytoryczny.

Amazon
@Iza 10.07.2018 23:02

Po pierwsze nie użyłem słów na k czy h , po drugie mamy ustrój demokratyczne czy komunistyczny !? Narzekaliście na komune a sami nic lepsi nie jesteście , tylko tyle że w demokracji bezczelnie się kłamie !!!

Sztos

Nie warto. Ludzie przychodzą tu i za 2/3 dni już ich nie ma. Po za tym każdy kto orientuje się coś na rynku pracy dobrze wie że tą firme omija się szerokim łukiem. Kasa marna , nie warta zachodu, to już więcej w biedronce lub lidlu Ci zapłacą.

Amazon
@Lili 04.05.2018 14:23

Właśnie za kierowników idą ci co mają lewe ręce , tacy co trzymają się koope czasu to du..owłazy i kapusie

Iza

@Ja rozumiem, że miałeś okazję pracować w firmie PAS Polska, może posiadasz również informacje na temat aktualnych rekrutacji w tej firmie? Daj znać, każda wypowiedź, zawierająca merytoryczną treść będzie cenna.

Czarek

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Jakieś wskazówki dla nowego?

Marek
@Czarek 24.06.2018 15:35

Zależy, na jakie stanowisko.

Iza

@Ja, a jakiego według Ciebie potrzeba zaangażowania i wiedzy niezbędnej do pracy w firmie PAS? Może mógłbyś opisać cechy osoby, która według Ciebie świetnie wpasowała się w życie firmy? Będę wdzięczna za Twoją odpowiedź.

ayo

Ludzie nie idźcie tam okropna atmosfera stres i nerwy, na pewno to nie jest praca dla normalnych ludzi, krótko na szczęście tam pracowałam, i każdemu będę odradzać żeby tam poszedł.

Ja
@ayo 12.03.2018 12:08

Ludzie , którzy obecnie przychodzą tam do pracy myślą, że czy się stoi czy się leży to wypłata się należy. Zero zaangażowania,zero odpowiedzialności,zero polotu.

Iza

Witam serdecznie na wątku dotyczącym pracy w PAS Polska. Widzę, że dzielicie się tu wieloma opiniami odnośnie tego, jak Wam się tam pracuje. Mnie zaś najbardziej interesuje to, czy PAS prowadzi obecnie rekrutacje na stanowiska pracownicze? Jeżeli tak to na kogo obecnie jest zapotrzebowanie? Za wszelkie informacje będę wdzięczna.

Administrator

Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie PAS Polska. Chce ktoś się podzielić swoją opinią?

Amazon
@Administrator 14.04.2018 09:34

Na pewno nie w tym zakładzie bu ha ha !!!!!!!

Jacek

Jak ktoś jest słabym pracownikiem to nie będzie zadowolony z pracy w firmie.

Amazon
@Jacek 13.05.2018 20:44

Nie do końca tak jest , no chyba że jest się du..powłazem i kabluje się innych

Zainteresowany

Tak jakoś rzadko piszecie na forum? Co dzieje się aktualnie w firmie? Warto aplikować?

zyta

zgadzam się pracuje tam już kilka lat ale to co teraz tam się dzieje to wielka kpina nakazy pracy w sobotę zastraszanie [jak nie przyjdziesz to szukaj sobie pracy]nie wyrażaj głośno swojej opini bo zostaniesz bez pracy

ADWOKAT
@zyta 07.11.2015 10:35

No to trzeba zgłaszać takie łamanie praw pracowniczych do Państwowej inspekcji pracy i będzie mandat kolejny coraz większy a jak cie zwolnią po zgłoszeniu udać się się do kancelarii prawnej i cie przywrocą i jeszcze zadość uczynienie będzie. Nie bać prawa pracownicze są święte. A kierownictwo lub szefostwo które łamie takowe prawa nie powinno być na takich stanowiskach.

Iza

@ayo nie polecasz pracy w firmie PAS Polska ze względu na atmosferę? Czy negatywną atmosferę wywoływali pracownicy czy szefostwo? Czemu jest stres i nerwy? To tempo pracy powoduje takie emocje?

dd

czy przyjmują męszczyzn na produkcję ? niech ktoś odpisze.... Jeśli tak to czym sie zajmują ??

Maciej
@dd 24.05.2016 09:12

Ciągną kabla ????

staly pracownik

pas=porazka, brygadzistki jakies dziwne, zamiast doceniac uczciwie, dobrze pracujacego pracownika dbaja o swoje przyjacioleczki ktore liza im *up*. gora wcale nie lepsza wszyscy pracuja tam po znajomosci, jeden wciagnal drugiego bo to koledzy ze szkoly nie polecam, zarobki niewarte tych nerw, stersu jaki tam przezyjecie

Maciej
@staly pracownik 07.03.2017 12:00

Bo brygadzistki są z łapanki ☺

znam te firme

tu jest jak w każdej dużej firmie z zachodnim budżetem kiedy tylko Polak dostanie kierownictwo a ma wtedy dzień do nocy to co w polskiej mógłby zdobyć to musi swoich przygnębić żeby się wyróznic i aby czasem go nie dogonili W tym problem

Amazon
@znam te firme 17.01.2015 07:02

Niestety masz rację

młoda

(usunięte przez administratora) i tyle...omijajcie szerokim łukiem

Amazon
@młoda 02.06.2016 02:04

I masz rację bo ja mam dosyć robiłem na dziale K+V w Opalenicy jako operator , praca zła nie jest ale normy I kierownicy pierd..lnięci

B.P

Zupełnie zgadzam się z tą opinią mało tego że jest (usunięte przez administratora)to jeszcze Bosch tam żądzi i kierownik Pretla musi robić z pracownikami to co mu bosch każe no i najlepsze w święta jak pracownicy dostają kase na kartę bonusową to kierownik odbiera za nic pracowniką premie Jeśli chodzi o p.dyrektora to on już w ogóle ma gdzieś pracowników on tylko kierownikowi wierzy i koniec

Amazon
@B.P 04.09.2012 20:20

Czyli brakuje nad bramą napisu ARBITE MACHT FREI , polacy są sami sobie winni bo na to pozwolili !!!

zośka00

PAS Polska najgorsza firma jaka może być!!!Miałam przyjemność pracować na zmianie A i to co tam sie dzieje jest nie do opisania!Mgazynierzy przesiadują przy biurkach,ludzi traktuja jak śmieci a niestety Pani (usunięte przez administratora) nie widzi albo poprostu nie chce widziec co sie dzieje...

Amazon
@zośka00 05.02.2013 15:02

Właśnie taki jest Marek Kaźmierczak w Opalenicy , do tego włazi w du..e kierownikom I liderkom !

niepolecam

zarobki sa super jesli jestes pupilem brygadzistek lub kierownika. a jesli ktos nie lubi wchodzic gleboko w du* to bedzie zawsze stawiany na najgorszych maszynach, bedzie o byle co pozbawiany premii. jesli chodzi o urlop to nie ma co marzyc. za dzien na żądanie macie tez juz po premii no i kilo pomyj wylane, bo wg nich powinno sie stac przy maszynie 8 godzin, bez przerw ( jest to bardzo czeste, nie ma nawet kogo poprosic by stanal za ciebie na maszynie bo wszycy maja to gdzies) musicie zyc ta praca bo w przeciwnym razie do zwolnienia idziecie od razu!!!! (usunięte przez administratora)

Maciej
@niepolecam 16.03.2014 10:47

Znam takiego w Opalenicy Marka Kaźmierczaka , on liże d..pe kierownikom I liderkom ! Tylko tacy się trzymają w tym obozie !!!

coolio

Byłem na rozmowie w Opalenicy, stanowisko ustawiacz maszyn/operator czy coś takiego, umowa na dwa tygodnie odnawiana w nieskończoność przez agencję job impulse, zero socjalu, za chorobowe zabierana premia, trzy zmiany z opcją na cztery, nadgodziny raczej nie płatne, netto około 1700pln, nie dziękuję.

Maciej
@coolio 12.04.2014 23:48

No I w tym problem , zapier..ol jak h..j a / normy chore a płaca mizerna ! A jeszcze jak ktoś ma komornika to wypłate ogląda na papierku !!!

Bocian89

Zapraszam do Amazona.Tam nie ma takiej patologii

Amazon
@Bocian89 02.10.2015 16:25

I tu cibie pociesze w Poz1 patola jak h..j

Pracownik

Czy ktoś walczy o jakieś podwyżki płacy dla pracowników montażowych.?

nick
@Pracownik 24.01.2018 07:25

jak zawsze wszsyscy pracownicy o to walcza, oczywiscie kazdy w ciszy w swoim sumieniu bo nikt nie ma odwagi isc wyzej (btw chyba tu nie pracujewsz skoro nie wiesz jak tu jest, jak zawsze wszyscy sa za danym pomyslem i wielce waleczni a jak przychodzi co do czego to zostaje 1 osoba ktora kiero utemperuje). jedyne co slyszymy to ze nie dostaniemy a jak sie nie podoba to na nasze miejsce 10 chetnych tylko szkoda ze tych chetnych wogole nie widac, a podobniez kolejki na portierni o ta prace sie bija... niedobory ludzi caly czas a nikt nie chce tu przyjsc p racowac

nick

Nie polecam, praca ciezka, placa marna, ciagle miliony wymagan, ciagle tylko jakies czyszczenia, szorowania, szukanie bledow ktory puscili dostawcy... szkoda gadac, zamiast sie za nich wziac to naciskaja na swoich pracownikow zeby czyscili, polerowali i przebierali bubel a dostawy coraz gorsze. a jak nie zrobisz normy to nie zapomnij wymyslec dobrego usprawiedliwienia

Nick
@nick 16.01.2018 11:05

Tam jest wielki haos Brak warunków do pracy Brak miejsca do pracy Ciasno niechlujnie jedno zastawia drugie Najważniejsze to aby biegiem i do przodu

nick

Dyrektorze, proszę się w końcu zająć przekrętami w odpadzie na zmianie D. Dziękuję.

Nieznajoma znajoma
@nick 12.11.2017 17:21

Ogólnie to niech sie kazdy soba zajmie !!! Dziekuje:p

Iza

Widzę na stronie firmy PAS Polska, że można szukać zatrudnienia nawet bez doświadczenia, bo firma oferuje praktyki uczniowskie i staż studencki. Pytanie odnośnie praktyk czy trzeba mieć ukończone 18 lat, żeby wziąć udział w tym programie? Czy to płatny program? A dla kandydatów do pracy polecam zajrzeć na stronę firmy,gdzie są udzielone wskazówki jak aplikować, by zostać dostrzeżonym: http://www.pas-net.biz/index.php?article_id=48&clang=3

Pomocnik ustawiacza

Pomocnicy zarabiają marne grosze.,muszą tyrac nadgodziny by wyjsc jakas w miare ta wyplate ale to wszystko kosztem zdrowia. Nikt tu nie chce pracowac, stali pracownicy odchodzą bo mają dosyc tej firmy. O podwyżkach w tej firmie zapomnij. Kierownik widzi tylko swój interes i nie obchodzą go inni pracownicy.

nick
@Rumburak 06.11.2017 19:23

no wlasnie firma juz ledwie ciagnie, widocznie niejestes na bierzaco ew to ty jareczku, zle sie zrobilo jak o sobie przeczytales?

Pomocnik ustawiacza

Oczywiscie bez premi, natomiast z premią jakies 2,5 k. Wiec rewelacji nie ma. Wrecz przeciwnie jedna wielka bieda bo premia raz jest a raz nie ma.. jak ci zabiorą albo urwią to zostajesz z gołą wypłatą. Także absolutnie nie polecam.

Pomocnik ustawiacza

Wolf niestety nie ma szansy na takie zarobki.. moze za jakieś 15 lat bedzie tu tyle się wychodziło. Obecnie pomocnik ma tu cos typu 2300.

Wolf

Czy pomocnik ustawiacza to 3ke z przodu zobaczy co miesiac na koncie ?

Zostaw opinię o PAS Polska - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PAS Polska