PAS Polska

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 147 ocen.

PAS Polska
2 147 6 1

Opinie o PAS Polska

s.k

Praca tragedia kierownictwo dno,chamstwo,kasa marna .Ogólnie rewia mody przez młode, współczuje mężom pracujących tam pań i takich żon/dziewczyn.

S.R.
@s.k 05.09.2018 15:17

Sam mam tam dziewczynę i naczytałem się mnóstwa negatywnych opinii, co tam się wyprawia, bardzo proszę gdyby mógł Pan opisać coś więcej na temat, co Pan rozumie, przez "rewie mody" oraz współczuciu? Dziękuję z góry

Ad
@S.R. 17.10.2018 18:01

Oj wyprawia się ostatnio taka libacja była że jednego na taczce do szatni wieźli. Jeśli chcesz wiedzieć konkretnie co się wyprawia to musisz jakoś nakierować o kogo pytasz bo o wszystkich to 13 księga by wyszła .Co do warunków pracy to temperatura latem powyżej norm ,chałas i silne zanieczyszczenie oparami przegrzanego plastyku .Dodatkowo 4 zmiany i dw5 czyli zaplanowane nadgodziny w grafiku . I do tego wynagrodzenie mniejsze niż w Biedronce.

Rumburak
@Ad 18.10.2018 00:23

ale przecież pijaństwo panów technicznych z wtryskowni nie ma nic wspólnego z zadanym powyżej pytaniem.......to do brzegu do brzegu. po drugiej oni już nie pracują, nie zapominajmy dodać (uczestnicy libacji)

S.R.
@Ad 18.10.2018 00:23

Nie mogę rzucać dokładnie imionami, aczkolwiek proszę odpowiedzieć trochę bardziej szczegółowo, jeśli użył Pan sformułowania "współczuję takich żon/dziewczyn" interesują mnie czy zachodzą tam jakiekolwiek ekscesy na tle seksualnym. Jestem bardzo zaniepokojony także dziękuję za szczerą odpowiedź.

Ad
@Rumburak 18.10.2018 12:18

Widzę że udzielasz się dość często w sumie to ok.Ale muszę ci wyjaśnić że jesteś w dużym błędzie jeśli twierdzisz że pijaństwo nie ma nic wspólnego z powyższymi pytaniami .Otóż świadczy to że jest spore rozluźnienie jeśli chodzi o dyscyplinę pracy a uwierz że ma to duży wpływ na pozostałych pracowników .Tych pracujących i tych pzyszłych chcących wpierw sie czegos dowiedzieć ,wlasnie na tego typu forach, ale to chyba jest oczywiste i więcej nie będę się na tym rozkminiał .Wnioskuje również że jesteś już wieloletnim pracownikiem i raczej na stanowisku szczebla kierowniczego bo raczej nikt z fizycznych nie udzielał by się na forum w godzinach pracy .To też nie dziwi mnie kontekst Twoich jednostronnych wypowiedzi co raczej świadczy o nie przepracowaniu kadry ,ale zostawmy to.Napisales że uczestnicy tzw.libacji już nie pracują i to akurat jest prawidłowe działanie dziwił bym się, jakby było inaczej . Ale czy osoba nadzorująca bezpośrednio zmianę , reprezentującą pracodawcę została w jakiś sposób ukarana ? Za brak nadzoru i reakcji na bieżąco , nie !. A co gdyby wskutek tego incydentu powstało zdarzenie i ktoś by uległ wypadkowi?-odpowiem Ci prokurator i znaczne zadośćuczynienie. Myślę że właścicielowi nie spodobało by się to. I teraz zacytuję "do brzegu do brzegu "może marynarzem trzeba było zostać .

S.R.
@Ad 18.10.2018 19:43

Mógłby Pan jednak również mi odpowiedzieć?

anonim
@S.R. 17.10.2018 18:01

Dowiesz się jak przyjdzie czas lub jak nie przyjdzie to co zawsze jest raz w miesiącu u pan.

anonim
@S.R. 17.10.2018 18:01

W każdej firmie znajdzie się jakaś łatwa panna co miała między nogami więcej pał niż głąb w szkole. Nikt tu ci nie powie kto się puszcza i z kim. Wiec nie licz na to kolego.A jak chcesz wiedzieć co tu się dzieje przyjmij się do pracy.

S.R.
@anonim 19.10.2018 17:00

Boże broń. Kołchozy się podobno skończyły..:)

Iza

@Amazon, regulamin strony mówi jednoznacznie, iż obraźliwe wpisy będą kasowane. Miej powyższe fakty na uwadze. Jeśli ktoś z pozostałych użytkowników wie, jakie są warunki pracy u tego pracodawcy, niech też się taką informacją podzieli.

Amazon
@Iza 16.07.2018 14:38

Powtórzę jeszcze raz , nie użyłem słów na k czy h , widzę że demokracja to u nas mnogie pojęcie ! To oznacza że tu się pisze tylko dobre opinie

Rumburak

Witam wszystkich, zapraszam wszystkich do zadawania pytań dotyczących firmy, oczywiście merytoryczna wiedza dotyczy oddziału w Łodzi, bo można zauważyć wplatanie wątków z drugiego oddziału (Opalenica) a to chyba nikogo nie interesuje .......konkretne pytania, konkretna odpowiedź. Bez wycieczek personalnych, tylko i wyłącznie warunki pracy i całej otoczki z tym związanej :) Pani Iza niech nie pyta bo jest pracownikiem Go, który wymusza ruch na portalu a to chyba również nikogo nie interesuje (ruch to jest na Żeromskiego między Włókniarzy i niech tak pozostanie)......zatem pytajcie :)

Iza

@Amazon W swojej wypowiedzi użyłeś mocnych i obraźliwych określeń. Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Jeśli nie masz dobrych wspomnień związanych z tym pracodawcą, to opisz to w sposób kulturalny i merytoryczny.

Amazon
@Iza 10.07.2018 23:02

Po pierwsze nie użyłem słów na k czy h , po drugie mamy ustrój demokratyczne czy komunistyczny !? Narzekaliście na komune a sami nic lepsi nie jesteście , tylko tyle że w demokracji bezczelnie się kłamie !!!

Sztos

Nie warto. Ludzie przychodzą tu i za 2/3 dni już ich nie ma. Po za tym każdy kto orientuje się coś na rynku pracy dobrze wie że tą firme omija się szerokim łukiem. Kasa marna , nie warta zachodu, to już więcej w biedronce lub lidlu Ci zapłacą.

Amazon
@Sztos 21.04.2018 09:57

Masz rację ! Robiłem w Pas Opalenica i odradzam , normy za tą płace chore ! A kierownicy jak tacy mądrzy to niech oni robią i zobaczymy czy wyrobią normy !!!

Lili
@Amazon 26.04.2018 12:13

Od wyrabiania norm jest prosty pracownik Jasne i proste Nie czepiają się w tym kierunku kierownictwa Nie dajesz rady na produkcji?? Też zostań kierownikiem

Amazon
@Lili 04.05.2018 14:23

Święta racja , kierownicy innych gnębią bo sami nie dadzą rady ! Taki właśnie jest Adrian Krajewski z K+V w Opalenicy

Amazon
@Lili 04.05.2018 14:23

Właśnie za kierowników idą ci co mają lewe ręce , tacy co trzymają się koope czasu to du..owłazy i kapusie

Iza

@Ja rozumiem, że miałeś okazję pracować w firmie PAS Polska, może posiadasz również informacje na temat aktualnych rekrutacji w tej firmie? Daj znać, każda wypowiedź, zawierająca merytoryczną treść będzie cenna.

Czarek

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Jakieś wskazówki dla nowego?

Marek
@Czarek 24.06.2018 15:35

Zależy, na jakie stanowisko.

Iza

@Ja, a jakiego według Ciebie potrzeba zaangażowania i wiedzy niezbędnej do pracy w firmie PAS? Może mógłbyś opisać cechy osoby, która według Ciebie świetnie wpasowała się w życie firmy? Będę wdzięczna za Twoją odpowiedź.

ayo

Ludzie nie idźcie tam okropna atmosfera stres i nerwy, na pewno to nie jest praca dla normalnych ludzi, krótko na szczęście tam pracowałam, i każdemu będę odradzać żeby tam poszedł.

Ja
@ayo 12.03.2018 12:08

Ludzie , którzy obecnie przychodzą tam do pracy myślą, że czy się stoi czy się leży to wypłata się należy. Zero zaangażowania,zero odpowiedzialności,zero polotu.

Iza

Witam serdecznie na wątku dotyczącym pracy w PAS Polska. Widzę, że dzielicie się tu wieloma opiniami odnośnie tego, jak Wam się tam pracuje. Mnie zaś najbardziej interesuje to, czy PAS prowadzi obecnie rekrutacje na stanowiska pracownicze? Jeżeli tak to na kogo obecnie jest zapotrzebowanie? Za wszelkie informacje będę wdzięczna.

Administrator

Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie PAS Polska. Chce ktoś się podzielić swoją opinią?

Amazon
@Administrator 14.04.2018 09:34

Na pewno nie w tym zakładzie bu ha ha !!!!!!!

Jacek

Jak ktoś jest słabym pracownikiem to nie będzie zadowolony z pracy w firmie.

Amazon
@Jacek 13.05.2018 20:44

Nie do końca tak jest , no chyba że jest się du..powłazem i kabluje się innych

Zainteresowany

Tak jakoś rzadko piszecie na forum? Co dzieje się aktualnie w firmie? Warto aplikować?

zyta

zgadzam się pracuje tam już kilka lat ale to co teraz tam się dzieje to wielka kpina nakazy pracy w sobotę zastraszanie [jak nie przyjdziesz to szukaj sobie pracy]nie wyrażaj głośno swojej opini bo zostaniesz bez pracy

Maciej
@zyta 07.11.2015 10:35

Bo chcą tańszą I gorszą ukraine zatrudnić , przez to polskie zakłady traktują nas jak szmaty !

ADWOKAT
@zyta 07.11.2015 10:35

No to trzeba zgłaszać takie łamanie praw pracowniczych do Państwowej inspekcji pracy i będzie mandat kolejny coraz większy a jak cie zwolnią po zgłoszeniu udać się się do kancelarii prawnej i cie przywrocą i jeszcze zadość uczynienie będzie. Nie bać prawa pracownicze są święte. A kierownictwo lub szefostwo które łamie takowe prawa nie powinno być na takich stanowiskach.

Iza

@ayo nie polecasz pracy w firmie PAS Polska ze względu na atmosferę? Czy negatywną atmosferę wywoływali pracownicy czy szefostwo? Czemu jest stres i nerwy? To tempo pracy powoduje takie emocje?

dd

czy przyjmują męszczyzn na produkcję ? niech ktoś odpisze.... Jeśli tak to czym sie zajmują ??

magdzik
@dd 24.05.2016 09:12

Przyjmują, oczywiście, że przyjmują. Tu każdego biorą, aby tylko chciał przyjść. A jak zostanie na dłużej niż tydzień, czy dwa, to jest święto. A czym się zajmują faceci? Tym samym, co kobiety - stoją przy taśmie, odbierają plastikowe elementy, piłują, skrobią, czyszczą, obcinają niepotrzebne fragmenty i oczywiście dokładnie oglądają, czy aby jakiś czarny punkcik wielkości czubka szpilki, albo kreseczka zarysowania nie pojawiły się na gładziutkiej, białej powierzchni. Potem to pakują. Masz dwie maszyny do obrobienia, podczas przerwy nikt cię nie zastąpi, jak wrócisz, masz pełną taśmę plus to, co przez przerwę ci zdejmie osoba z sąsiedniej maszyny i tak zasuwasz w dzikim upale (wiatraki 3 na halę - kto pierwszy, ten lepszy), 8 godzin i do domu, chyba, że akurat ci wlepią dodatkowe 4 godzinki, bo na każdej zmianie zawsze brakuje ludzi i nie ma kto obrabiać maszyn. Jeżeli jesteś lekko niepełnosprytny, to nic nie szkodzi, też możesz przyjść, ludzi od dawna tu brakuje, wezmą i kalekę. No i naszykuj się na czterobrygadówkę, pracą w soboty, niedziele, jak leci, oczywiście za zwykłą pensję, nie ma nawet złotówki dodatku poza 20% za godziny nocne, ale to wszędzie muszą dawać. Na premię nie licz, zawsze coś się znajdzie, żeby jej nie dać. Ale oczywiście serdecznie zapraszamy kolegę

Maciej
@dd 24.05.2016 09:12

Ciągną kabla ????

staly pracownik

pas=porazka, brygadzistki jakies dziwne, zamiast doceniac uczciwie, dobrze pracujacego pracownika dbaja o swoje przyjacioleczki ktore liza im *up*. gora wcale nie lepsza wszyscy pracuja tam po znajomosci, jeden wciagnal drugiego bo to koledzy ze szkoly nie polecam, zarobki niewarte tych nerw, stersu jaki tam przezyjecie

Maciej
@staly pracownik 07.03.2017 12:00

Bo brygadzistki są z łapanki ☺

znam te firme

tu jest jak w każdej dużej firmie z zachodnim budżetem kiedy tylko Polak dostanie kierownictwo a ma wtedy dzień do nocy to co w polskiej mógłby zdobyć to musi swoich przygnębić żeby się wyróznic i aby czasem go nie dogonili W tym problem

Amazon
@znam te firme 17.01.2015 07:02

Niestety masz rację

młoda

(usunięte przez administratora) i tyle...omijajcie szerokim łukiem

Amazon
@młoda 02.06.2016 02:04

I masz rację bo ja mam dosyć robiłem na dziale K+V w Opalenicy jako operator , praca zła nie jest ale normy I kierownicy pierd..lnięci

B.P

Zupełnie zgadzam się z tą opinią mało tego że jest (usunięte przez administratora)to jeszcze Bosch tam żądzi i kierownik Pretla musi robić z pracownikami to co mu bosch każe no i najlepsze w święta jak pracownicy dostają kase na kartę bonusową to kierownik odbiera za nic pracowniką premie Jeśli chodzi o p.dyrektora to on już w ogóle ma gdzieś pracowników on tylko kierownikowi wierzy i koniec

Amazon
@B.P 04.09.2012 20:20

Czyli brakuje nad bramą napisu ARBITE MACHT FREI , polacy są sami sobie winni bo na to pozwolili !!!

zośka00

PAS Polska najgorsza firma jaka może być!!!Miałam przyjemność pracować na zmianie A i to co tam sie dzieje jest nie do opisania!Mgazynierzy przesiadują przy biurkach,ludzi traktuja jak śmieci a niestety Pani (usunięte przez administratora) nie widzi albo poprostu nie chce widziec co sie dzieje...

lol
@zośka00 05.02.2013 15:02

obecnie pracuje na technicznej. jestem na zmianie D. brygadzistka z pozoru wydająca sie spoko to w realu taka nie jest, wierzcie mi. wykorzystuje ludzi i to swoje stałe pracownice zap***ą jak głupie a inni się opierd***ą. ma gdzieś jak sie jej zgłósi ze nie dajesz rady na jakim detalu. nie wspominajac o trenerce, blondynce co tylko przez tel gada i wszyscy to widza nawet bryg ale jej nic nie powie bo psiapsióły a innym od razu zwraca uwagę. kiedyś była to super zmiana dopóki stali pracownicy nie poodchodzili. kazdy kazdemy pomagał nawet nowym osoba a teraz jest tu tragedia, pracuje bo musze, nie mam innej pracy. ale sie to zmieni nie dlugo :) nie dlugo wszyscy stali pracownicy odejda i zobaczymy wtedy jak sobie dadza rade choc nie ma ludzi niezastapionych. ale czekam na taki moment :) ustawiacze sa okropni zwłaszcza główny ustawiacz na tej zmianie, tragedia, nie jedna osoba przez niego odeszla z pracy albo sie popłakała bo wrzeszczy jak idiota. mysli ze jest drugim kiero. a kiero nic sobie z tego nie robi. płaca nie jest warta tego co sie tam przechodzi psychicznie. kazdy ma cie gdzies tylko zapierd....ć i robić poprwki z innych zmian jak nie masz maszyny albo jak masz mało pracy. a bryg to jest KŁAMCZUCHA i kazdy to wie, idiotka jedna!!!!!!

lol
@lol 15.01.2017 18:24

powiem tak, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ;) nie sugerucie sie wszystkimi opiniami, przyjdzcie i sami ocencie ;)

Ukraina
@lol 15.01.2017 18:43

No ja jestem już długoletnim pracownikiem i wiem co to znaczy pracować w tej firmie!!A faktycznie macie rację ze brygadzistka ze zmiany D to jakaś porażka!! Kobieta po studiach a w głowie siano i to jeszcze z klosami!! Masakra!! Skutecznie postarala się żeby pozbyć się byłej trenerki która była [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak na prawdę nie będzie takiej drugiej oddanej osoby jak ona!!Obecna blond to masakra!! Ta Brygadzistka pozbywa się wszystkich którzy za dużo mówią!Ale nie ma ludzi nie zastapionych!!Już zbyt dużo ludzi przez nią odeszlo i to bardzo dobrych pracowników!! Szkoda ze tego tylko kierownik nie widzi!! Albo po prostu nie chce widzieć bo jest mu to obojętne i ma nas gdzieś!! Pozdrawiam i pracującym życzę dużo wytrwałości!!!!!!!!!

pracownik zm d były
@Ukraina 01.02.2017 19:14

Zm d porażka brygadzistaka tylko chciała pozbyć się tych co za dużo wiedza a jej psiapsiula jeszcze gorsza ....nic nie robi chociaż jak w końcu się na niej poznali i dostała zjeby...to coś zaczęła robić ....

Amazon
@zośka00 05.02.2013 15:02

Właśnie taki jest Marek Kaźmierczak w Opalenicy , do tego włazi w du..e kierownikom I liderkom !

niepolecam

zarobki sa super jesli jestes pupilem brygadzistek lub kierownika. a jesli ktos nie lubi wchodzic gleboko w du* to bedzie zawsze stawiany na najgorszych maszynach, bedzie o byle co pozbawiany premii. jesli chodzi o urlop to nie ma co marzyc. za dzien na żądanie macie tez juz po premii no i kilo pomyj wylane, bo wg nich powinno sie stac przy maszynie 8 godzin, bez przerw ( jest to bardzo czeste, nie ma nawet kogo poprosic by stanal za ciebie na maszynie bo wszycy maja to gdzies) musicie zyc ta praca bo w przeciwnym razie do zwolnienia idziecie od razu!!!! (usunięte przez administratora)

Maciej
@niepolecam 16.03.2014 10:47

Znam takiego w Opalenicy Marka Kaźmierczaka , on liże d..pe kierownikom I liderkom ! Tylko tacy się trzymają w tym obozie !!!

coolio

Byłem na rozmowie w Opalenicy, stanowisko ustawiacz maszyn/operator czy coś takiego, umowa na dwa tygodnie odnawiana w nieskończoność przez agencję job impulse, zero socjalu, za chorobowe zabierana premia, trzy zmiany z opcją na cztery, nadgodziny raczej nie płatne, netto około 1700pln, nie dziękuję.

Maciej
@coolio 12.04.2014 23:48

No I w tym problem , zapier..ol jak h..j a / normy chore a płaca mizerna ! A jeszcze jak ktoś ma komornika to wypłate ogląda na papierku !!!

Bocian89

Zapraszam do Amazona.Tam nie ma takiej patologii

Amazon
@Bocian89 02.10.2015 16:25

I tu cibie pociesze w Poz1 patola jak h..j

Pracownik

Czy ktoś walczy o jakieś podwyżki płacy dla pracowników montażowych.?

nick
@Pracownik 24.01.2018 07:25

jak zawsze wszsyscy pracownicy o to walcza, oczywiscie kazdy w ciszy w swoim sumieniu bo nikt nie ma odwagi isc wyzej (btw chyba tu nie pracujewsz skoro nie wiesz jak tu jest, jak zawsze wszyscy sa za danym pomyslem i wielce waleczni a jak przychodzi co do czego to zostaje 1 osoba ktora kiero utemperuje). jedyne co slyszymy to ze nie dostaniemy a jak sie nie podoba to na nasze miejsce 10 chetnych tylko szkoda ze tych chetnych wogole nie widac, a podobniez kolejki na portierni o ta prace sie bija... niedobory ludzi caly czas a nikt nie chce tu przyjsc p racowac

nick

Nie polecam, praca ciezka, placa marna, ciagle miliony wymagan, ciagle tylko jakies czyszczenia, szorowania, szukanie bledow ktory puscili dostawcy... szkoda gadac, zamiast sie za nich wziac to naciskaja na swoich pracownikow zeby czyscili, polerowali i przebierali bubel a dostawy coraz gorsze. a jak nie zrobisz normy to nie zapomnij wymyslec dobrego usprawiedliwienia

Nick
@nick 16.01.2018 11:05

Tam jest wielki haos Brak warunków do pracy Brak miejsca do pracy Ciasno niechlujnie jedno zastawia drugie Najważniejsze to aby biegiem i do przodu

nick

Dyrektorze, proszę się w końcu zająć przekrętami w odpadzie na zmianie D. Dziękuję.

Nick
@nick 12.11.2017 17:21

Dyrektorze, proszę się w końcu zająć przekrętami w odpadzie na zmianie A i C również. Dziękuję.

Nick
@Nick 19.11.2017 15:05

Ogólnie proszę się zająć przekrętami w odpadzie na zmianie B również.

Nieznajoma znajoma
@nick 12.11.2017 17:21

Ogólnie to niech sie kazdy soba zajmie !!! Dziekuje:p

Iza

Widzę na stronie firmy PAS Polska, że można szukać zatrudnienia nawet bez doświadczenia, bo firma oferuje praktyki uczniowskie i staż studencki. Pytanie odnośnie praktyk czy trzeba mieć ukończone 18 lat, żeby wziąć udział w tym programie? Czy to płatny program? A dla kandydatów do pracy polecam zajrzeć na stronę firmy,gdzie są udzielone wskazówki jak aplikować, by zostać dostrzeżonym: http://www.pas-net.biz/index.php?article_id=48&clang=3

Pomocnik ustawiacza

Pomocnicy zarabiają marne grosze.,muszą tyrac nadgodziny by wyjsc jakas w miare ta wyplate ale to wszystko kosztem zdrowia. Nikt tu nie chce pracowac, stali pracownicy odchodzą bo mają dosyc tej firmy. O podwyżkach w tej firmie zapomnij. Kierownik widzi tylko swój interes i nie obchodzą go inni pracownicy.

nick
@Pomocnik ustawiacza 29.09.2017 15:18

i tak macie lepiej finansowo niz zwykly robol w tej firmie. firma tragedia, zero szacunku co najgorsze nie tylko gory ale i takze miedzy pracownikami, porobily sie kliki ktore rzadza jak chca a brygadzistka sie slucha jak piesek. info o firmie: wtryskownia: h#joza, 4 brygadowka ktora tak defacto nie jest 4 brygadowka bo nie dostajesz dodatku za taka prace, 1 nd w miesiacu jest wolna a tak zapitalasz kiedy chca montaz: prawie nie istnieje, zamowien na lekarstwo, kazdy kazdemu wilkiem, brygadzistki upodlaja ludzi a o wspolpracownikach to juz mi sie wiecej niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce pisac, jedna donosi na druga zeby dostac wieksza premie ktora przyznaje brygadzistka ktorej wystarczy lizac #upe. tampon: chyba najgorsza patologia, masz robic norme, nie wolno ci wyrzucic wiecej niz iles tam zlomu mimo iz realnie sie nie da, maszyny sa tak ustawiane przez pseudo 'drukarzy' ze co chwile musisz po nich latac zeby poprawiali, a jak juz maja dosc ciaglego lazenia to jest wielki foch i masz robic bez gadania bo wg nich jest dobrze ustawione, wizyta w QS i znow musza poprawiac i tak caly dzien kiero na wtryskowni juz jest opisany wyzej wiec nie ma co sie rozpisywac kiero na montazu, niewychowany trep, jako facet powinien pierwszy wypalic z 'dzien dobry' a tymczasem szanowny pan nawet ci nie odpowie, (nadmienie ze dyrektor pan C nawet sprzataczce potrafi pierwszy powiedziec i jakos korona z glowy mu nie spada) kiero tampon tragedia, jakala taka ze nie idzie go zrozumiec, z lapanki niby p.o a zachowuje sie jak wybrany przez boga QS pan marcin to juz kompletne nieporozumienie, tylko chodzi po halach i szuka dziury w calym, dzien bez donosu na pracownika dniem straconym, qs dziala hipotetycznie tzn wg niego moze isc dana wada a za 2 dni wraca jako blad auditowy NIE POLECAM, CHOROBA NERWOWA GWARANTOWANA jak jeszcze w czyms pomoc i cos opisac pytajcie

Rumburak
@nick 30.09.2017 21:09

Jestem pełen podziwu, że taki analityczny, inteligentny pracownik tak nisko aplikował w tej firmie, bo jak poczytamy to: kierownik wtrysku się nie nadaje, kierownik produkcji również jak i kierownik tamponu, drukarze się nie nadają, qs się nie nadaje.......generalnie to aż dziwne, że ta firma jeszcze funkcjonuje skoro wszyscy się nie nadają, no nie licząc osoby to opowiadającej. Przyszła, popatrzyła i wydaje się, że ma trafną diagnozę, a to może być guzik prawda. I mam nadzieję, że ktoś na górze tego słucha i odpowiednio wynagrodzi za tą żółć, zwłaszcza dotyczącą czyichś zdrowotnych ograniczeń.

nick
@Rumburak 06.11.2017 19:23

no wlasnie firma juz ledwie ciagnie, widocznie niejestes na bierzaco ew to ty jareczku, zle sie zrobilo jak o sobie przeczytales?

Pomocnik ustawiacza

Oczywiscie bez premi, natomiast z premią jakies 2,5 k. Wiec rewelacji nie ma. Wrecz przeciwnie jedna wielka bieda bo premia raz jest a raz nie ma.. jak ci zabiorą albo urwią to zostajesz z gołą wypłatą. Także absolutnie nie polecam.

Zostaw opinię o PAS Polska - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PAS Polska