Langset International Ltd.
2 505 2732 5 1

Opinie o Langset International Ltd.

Filtruj opinie po kryteriach:

Montur
 Opinia

Kurde ciekawe kiedy będzie kasa. Koniec miesiąca zbliża się wielkimi krokami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zom
 Opinia
@Montur 19.10.2018 17:03

Ja dziś po 15 miałem przelew za sierpień

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony
 Opinia
@Zom 19.10.2018 17:16

Pewnie jesteś w Norwegii

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia

I co ma ktoś kasę na koncie tak jak wczoraj jedna pani pisała ze przelewy wychodzą?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sp
 Opinia
@Wojtek 19.10.2018 13:05

Nie ma kasy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Graźyna
 Opinia
@Wojtek 19.10.2018 13:05

Mam pieniądze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Graźyna 19.10.2018 13:50

Nie pytal o 500+ tylko o zalegle pieniadze z langestu. Nie ma pieniedzy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Graźyna
 Opinia
@Nick 19.10.2018 14:00

Jeżeli nie rozumiesz to jeszcze raz piszę dziś otrzymalam pieniądze za miesiąc lipiec i sierpień a 500+to mi nie przysluguje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Graźyna 19.10.2018 14:21

To fajnie ze dostalas kase. Jakos bylem w lipcu i sierpniu a nie przypominam sobie zadnej kobiety z langsetu na statku. I biorac pod uwage ze nie dostalem kasy ani ja ani nikt ze znajomych ktorych widzialem w pracy a dostala jakas Grazyna to kto wie gdzie nasze pieniadze poszly. Moze Leif za innr uslugi naszymi pieniedzmi placi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Spawacz zawsze gamoń spawać To idzie małpę nauczyć

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pancio..
 Opinia
@Ja 18.10.2018 19:32

Przerwa W heheheheh

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
S
 Opinia
@Ja 18.10.2018 19:32

To prawda nauczysz ale ciebie na pewno nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aśka
 Opinia

Naucz się pisać jak już tak wymądrzasz się.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Heweliuszu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

Panowie, spokojnie, kurde, napisali w końcu nawet sami na swoim oficjalnym facebooku że wypłacą do końca miesiąca : ). Spodziewajmy się pieniędzy najprędzej jak już w następnym tygodniu : ) . Co ma być to będzie, miejmy nadzieje ze nie przepadną nam pieniądze : ).

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Łukasz 18.10.2018 15:44

Usunęli już ten wpis na Facebooku...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Wojtek 18.10.2018 16:05

Takie to są właśnie oświadczenia poważnej firmy, na Facebooku. I cyk usunięte.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inz78
 Opinia

Kasy nie ma nadal za lipiec i sierpień. A że ktoś dostał to nieliczni.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heweliusz
 Opinia

Witam,wszystkich zmartwionych i oczekujących na pieniądze informuje,iż otrzymałem zaległe pieniądze za pracę w Vard Tulcea Rumunia,jednocześnie chciałbym PRZEPROSIC FIRME LANGSET za to,że tak dużo dużych ku t as ów Wam posłałem w Wasze (usunięte przez administratora) ska. Rozumiem teraz iż to Vard Tulcea był niewypłacalny i plotki o tym stały się faktem.PRZEPRASZAM. Przy okazji,(ponieważ więcej nie będę się tu udzielał,gdyż firma jest jak najbardziej OK) chciałbym pozdrowic Pania Magdalenę oraz Panią Ilone gdyż kontakt od momentu rozpoczęcia współpracy do jej zakończenia był na dobrym poziomie jak nie na wysokim. Nie mieszkam w Gdańsku ale jeśli będę miał okazję podrzucę jakieś ciacho. Reasumując,pomimo wielu przeciwności płacowych,wszystko już jest ok,polecam współpracę z tą firmą i proszę nie komentować mojej wypowiedzi jakoby miałbym być lizodupem,pracownikiem biurowym czy innym czynnikiem wspierającym tą firmę. Jestem spawaczem,stąd poprawność formy i brak błędów ortograficznych. Z całym szacunkiem pozdrawiam Was koledzy i koleżanki.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 11:16

Jestem spawaczem stąd poprawność formy i mowy? Jaja jakieś... Nie rozprzestrzeniaj plotek człowieku. Przepraszasz firmę, która od 3 miesięcy nie wypłaciła Tobie pieniędzy? Twoja wypowiedź była żenująca. Faktycznie inteligentny facet z Ciebie. Niech Cię teraz jeszcze bank przeprosi, że zwlekales z płatnościami... Pozdrawiam Cię kolego.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldek
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 11:16

Ja juz tez otrzymalem wynagrodzenie za Rumunie i wszystko sie zgadza, osoby ktore nie maja pojecia o finansach duzych koncernow, nie zrozumieja dlaczego byla opozniona platnosc. Polecam firme jako pracodawce. Waldek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldek
 Opinia
@Paweł 18.10.2018 11:24

Pawel, czytaj wpisy ze zrozumieniem a potem komentuj !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heweliusz
 Opinia
@Paweł 18.10.2018 11:24

Kolego żenujący jesteś Ty,jak można doprowadzić do sytuacji takiej jak brak pieniędzy,aby nie móc przeżyć trzech miesięcy? Nawet pół roku? Wyjeżdżając za granicę do pracy?! Dopuszczam dwie opcje,albo jesteś taki bystry że jeździsz za "dobre"stawki (czyt.niskie),lub też żyjesz ponad stan (czyt. toniesz w kredytach,bo nawet na maszynkę do mięsa bierzesz kredyt w Media Markt!) Tyle na temat Twojej durnej uwagi.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 11:51

A mi się wydaje , że Ty w biurze siedzisz i chcesz firme wybielic w oczach ludzi. Nikt przelewu nie dostał. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 11:51

Szukasz sensacji? To każdego sprawa ile wydaje pieniędzy. Jeśli ktoś dobrze zarabia to może jeździć i co miesiąc na wycieczki i nikomu nic do tego. Zarabiam to chcę wypłaty. A Ty dostałeś wypłatę bo pewnie siedzisz w Norwegii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@Paweł 18.10.2018 12:20

Gdzie w Norwegii w biurze za biurkiem firmy Langset

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Monter 18.10.2018 12:22

Albo i tak. Żałosna jest ta firma... Do końca miesiąca mają wypłacać, ciekawe kiedy zaczną.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia

Do końca października podobno ja mam taką informację. A jak będzie ręki sobie uciąć nie dam bo pewnie 1 listopada bym chodził z jedną.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Pozamiatał 17.10.2018 19:02

Właśnie ale ciekawe którego będą wysyłać pierwsze przelewy. Znając życie to ostatniego października albo wcale.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan Kutas
 Opinia

Skoro firma krzak, to poco się tam zatrudnialiście?, płaczecie o kasie a jednak ona was kusiła żeby pojechać do Rumunii, większość z was jest takimi łajzami że spierdalała co chwilę coś. Więc na miejscu Vardu również bym nic nie wypłacił za to : ). Takich frajerów jak wy trzeba dymać w dupę, nadajecie się do pracy za Koreańskie pieniądze : ). Skoro Langset nawet na facebooku napisał że do końca miesiąca wpłaci pieniądze to wpłaci kurwy jebane podłe, ta firma ma tyle lat że nie pozwoli sobie na to żeby nie wypłacić : ). Kurwy jebane zapłakane.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Pan Kutas 16.10.2018 13:15

Jednak firma mimo tylu lat na rynku pozwoliła sobie na to, że nie wypłaciła pieniędzy. Ma popsutą renomę. Mów za siebie kolego. Może było kilka osób które nie nadały się do pracy ale miały podpisany kontrakt? Miały. Więc pieniądze się należą. Firma mogła bardziej dopatrzyć kogo zatrudnia, a nie brać byle kogo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inz78
 Opinia
@Pan Kutas 16.10.2018 13:15

panie (usunięte przez administratora) przez duże K. Odnośnie tej wypowiedzi którą napisałeś, widać jakim prymitywem pan jest. Bo nikt tu nie płacze wypowiadając się o firmie. Wypowiedź jest tylko czystą klarowną informacja dla przyszłych pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dżekson
 Opinia
@Pan Kutas 16.10.2018 13:15

Po co takie coś jak pan kutasik wogole tu się wypowiada..prymityw..a sam pewnie nadaje się tylko do czyszczenia klozetów..żul jeden

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inz78
 Opinia

Firma krzak... Wypłaty za lipiec i sierpień (usunięte przez administratora). Tylko nieliczni którzy dostali bo pracują w Norwegii dostali.... Śmiechu warte...... Co firma sobą reprezentuje wysyłając maila o wyplacie po 2 miesięcznym spóźnienie. Cytuję.... Szanowni Państwo, "Koncern Langset w Norwegii postanowil wystapic z gwarancja wyplaty wynagrodzen wsyzstkim pracownikom Langset International Ltd. Langset International nie jest czescia Norweskiego Koncernu, ale tak czy inaczej wlasciciele postanowili udzielic gwarancji. Kazdemu pracownikowi, ktoremu przysluguje wyplata wynagrodzenia z LI Ltd, bedzie ono wyplacone do konca pazdziernika." WIADOMOŚĆ WYSŁANA W PAŹDZIERNIKU..... Każdy kto ma rozum w głowie z daleka o od Langsetu. Pozdrowienia dla wszystkich poszkodowanych.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Inz78 16.10.2018 12:38

No i ciekawe czy wypłacą te pieniądze... Niby payslip wysłali ale wolałbym kasę na koncie aniżeli jakiś kwitek.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia

Czy ktoś dzwonił lub pisał do Ilony kiedy będzie wypłata?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Wojtek 15.10.2018 18:43

Tak. Powiedzialem jej ze bedzie w srode.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@Nick 15.10.2018 19:06

Ty jej tak powiedziałeś....?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Nick 15.10.2018 19:06

Ty jej powiedziałeś że będzie w środę? Mam podać numer konta skoro robisz przelewy?:)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@Wojtek 15.10.2018 19:15

To ja tez podam .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dafid
 Opinia

A pozniej firma się dziwi że stocznia nie płaci i robota złe wykonana. Jak fach mogą ludzie mieć w ręku ale jeżeli przychodzą na kacu to i robota nie idzie. Tylko Ci co chcą zarobić na tym cierpią tak jak teraz ci którzy czekają na wypłaty.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia

Czy ktoś coś wie kiedy zacznie firma wysyłać zaległe wypłaty za lipiec i sierpień?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Monter 15.10.2018 11:31

31 pazdziernika

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patryk
 Opinia

Dokładnie miało nie być picia i co? Takie samo chlanstwo!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulki
 Opinia

Firmo miało być tak pięknie w Norwegii a dalej pszywiozlas alkoholików z Rumunii. Człowiek zarabia chce wypaczać a tu pierwszy tydzień i libacje, alkomaty i kary lepiej bo to do dobrego nie prowadzi a waz chanbi.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szattyn
 Opinia

Ja tez dostalem to jest Kwitek do sklepu by zakupy robic smieszne gdzie kasa mamy te same zoladki lejw ty moze masz z blachy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Szattyn 12.10.2018 19:05

Pieniądze mają być do końca miesiąca... Nie ma jeszcze nawet połowy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Guest star
 Opinia

Witam mam pytanie dostalem dzisiaj payslipa za sierpień. Napiszcie kto jeszcze dostał

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia
@Guest star 11.10.2018 20:21

Ja też dostałem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Wiedźmin 11.10.2018 20:47

Na maila dostaliście czy gdzie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick nick
 Opinia
@Wojtek 11.10.2018 20:52

Nie pocztą przyszedł. No raczej ze na miala

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Guest star 11.10.2018 20:21

Ja nie dostałem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dżekson
 Opinia
@Guest star 11.10.2018 20:21

Ja też dziś dostałem na maila za sierpień..za lipiec nie..tylko kasy dalej nie widać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony
 Opinia
@Guest star 11.10.2018 20:21

Ja dostałem payslipa za sierpień

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Zawiedziony 12.10.2018 13:21

Ja również

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czekamy
 Opinia

LANGSET AS ZACZNIJ WYPLACAC PIENIADZE

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia

A na jakiej stoczni on teraz jest?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wujek
 Opinia

A Ty możesz mi zrobić za 50 jak lubisz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!
 Opinia
@Wiedźmin 11.10.2018 00:02

w tulcei podobno

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@! 11.10.2018 06:42

W Tulcea to dużo dobrych ludzi zwiuzł i o czernił.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia
@anonymous 11.10.2018 07:34

To jest prawda... Ja osobiście z nim mało co miałem do czynienia... Ale to co widziałem i słyszałem o nim to szczera prawda... Jest fałszywy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pancio
 Opinia

Moja wiedza na temat firmy jest taka iż mamy październik a czekamy na wyplaty za miesiąc sierpień... to chyba wystarczająca odpowiedź na pojawiające się pytanie przy wejściu na stronę to work

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Pancio 09.10.2018 22:24

Za sierpien i lipiec

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Munter
 Opinia
@Pancio 09.10.2018 22:24

Ja za lipiec czekam jeszcze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxxxer
 Opinia
@Munter 10.10.2018 06:39

ja tez za lipiec czekam czekam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick nick
 Opinia

No jakos ja nie pojechalem do Norwegii i kasy jeszcze do dzisiaj nie dostalem. Dzwonila Magda do mnie i mówiła ze do konca Października maja byc. Ciekaw jestem kiedy zaplaca

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Kto jedzie to jedzie. Żadnych odsetek nie dają wręcz zabierają. Ci za to płacą że tak piszesz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fgy
 Opinia

Sierpień wrzesień kasę zalega langset

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@Fgy 10.10.2018 08:49

Niektórzy za lipiec też nie dostali jeszcze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kio
 Opinia

No właśnie w końcu langset as sie zobowiązał wypłacić kase wszystkim którzy nie dostali jej jeszcze ciekawe czemu mamy czekać do końca miesiaca

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czekamy
 Opinia

LANGSET AS. KIEDY ZACZNIESZ WYPLACAC NASZE PIENIADZE ZALEGLE KTURE ZALEGA NAM LEÍF

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
S
 Opinia

Zadzwoń do bociana

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
seba
 Opinia

Podobno langset zaległe wynagrodzenia wypłacił z odsetkami

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@seba 03.10.2018 20:15

Teraz z odsetkami a niżej pisali ze za mało dostali. Piszcie prawdę

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia
@Wojtek 03.10.2018 20:19

Żadnych odsetek nie dostałem tylko tyle ile mi byli winni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olik
 Opinia
@Wiedźmin 03.10.2018 20:39

A za jaki miesiąc Ci byli winni.??? Bo ja miałem dwa miesiące łamane i mi się nie zgadza dostałeś całość ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia
@Olik 03.10.2018 21:41

2 tygodnie temu dostałem za lipiec a wczoraj za sierpień i wszystko mi się zgadzało

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
69
 Opinia
@Wiedźmin 04.10.2018 06:54

Ale jestes w Norwegii?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Guest star
 Opinia
@69 04.10.2018 09:16

W pierwszej kolejności wyplacaja tym co sa w Norwegii a dla reszty do konca miesiąca. Ciekaw jestem finału jak to sie zakonczy. Prawda jest taka ze osoby które są w Norwegii jak by miały kochones to juz dawno wszyscy by mieli kase na koncie. Nie oszukujmy sie. Tylko ze chlopaki sie boja o robotę no bo przeciez Langset to ostatnia firma na swiecie i co potem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomuś
 Opinia
@Guest star 04.10.2018 09:51

Ja myślę że większość pojechała po to by odzyskać kasę właśnie ale zgadzam się jeżeli oni w Norwegii by się postawili byłoby inaczej. A oni tylko gadają i głowy chowają w piasek. Ciekawe czy wam zaplaca bo część mówi o umowach a część o byle jakich kontraktach

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia
@69 04.10.2018 09:16

Tak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Guest star 04.10.2018 09:51

Skoncz (usunięte przez administratora) kazdy robi na siebie i swoje rodziny i kazdy dba tylko o swoje interesy w (usunięte przez administratora) mam czy ty dostaniesz czy nie interesuje mnie to zeby moja rodzina miala kase i (usunięte przez administratora) ze ktos sie boi o prace jestey tu zeby nam nasz kase oddali i ja wlasnie wczoraj oddali i koncze wspolprace z ta firma

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Guest star
 Opinia
@Nick 04.10.2018 20:31

Oj kogos tu nerwy ponoszą. Wyluzuj chłopie bo niema co sie spinac. Pojechales to spoko ja niemusialem bo juz mam inna robote i nie bede dorabiał cwaniactwa. Jak (usunięte przez administratora)dzwoniła i proponowala wyjazd oswiadczylem ze znam sytuacje chlopakow i wiem ze duzo ludzi nie dostalo kasy za lipiec. I teraz zbliza sie kolejna wyplata i nie zamierzam jechac i pajacowac. Jak wyplata wplynie normalnie to prosze o telefon. A ogólnie pracuje w firmie jezdze sobie na krótkie kontrakty typu 2do3 tygodni i jak koncze kontrakt to kase mam na drugi dzien na koncie. Rumunia byla dla mnie tylko epizodem bo jak zobaczylem co tam sie dzieje to stwierdzilem ze to długo nie potrwa

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fuck off
 Opinia
@Guest star 04.10.2018 09:51

Dokładnie dobrze mówisz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia
@seba 03.10.2018 20:15

Ta nie mogą zapłacić tego co zrobiłeś a odsetki zapłacą hehe.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majster
 Opinia
@seba 03.10.2018 20:15

Tak to prawda . Za każdy dzień zwłoki wypłacają odsetki .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jas
 Opinia
@Majster 05.10.2018 20:17

Chyba was wyróżnili. Ludzie z którymi rozmawiam nie dostali z odsetkami a część wcale. W taki razie nie wiem skąd takie informacje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majster
 Opinia

Trzeba było tylko chwile poczekać i za wszelkie opóźnienie jest rekompensata . Firma jednak istnieje wiele lat i nie pozwoli sobie na utratę wykwalifikowanych pracowników .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia

Hahaha dobry żart nawet się uśmiałem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vicia
 Opinia
@Majster 06.10.2018 17:16

Wykwalifikowanych pracownikow? Nie rozśmieszaj mnie. Wiekszosc to papraki i banda alkoholików

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majster
 Opinia

Z tego co słyszałem w biurze szykują coś na święta ale to na razie nic oficjalnego . Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
12345
 Opinia

Ktoś tu komisy fantastyczne zaczął pisać... Coś trzeba robic....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!
 Opinia

Szkoda że nie na Karaibach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Al
 Opinia

(usunięte przez administratora) pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stoczniowiec
 Opinia

Koledzy po fachu. Obserwuję wpisy opinii na GO-WORKu pracowników różnych firm głównie z branży stoczniowej.Zauważyłem,że dużo narzekacie a wciąż ich finansowo ,,dorabiacie,,. Też pracuję w Norwegii ale takich numerów jak u Was to nie ma. Żeby ogarnąć ten bałagan który Polaczki w komitywie z niektórymi Norkami tam wprowadzają zacznijcie od członkostwa w związkach zawodowych.W życiu nie ma nic za darmo. Powodzenia i trochę jaj między nogami a nie na talerzu.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia

Jak na moje to tylko idioci jechali teraz do norków. Naoboecywali im umów o pracę a dostali zwykle kontrakty tyle że norweskie a nie jakieś cypryjskie. Niektórym odciągają z wypłaty za jedzenie a inni sami muszą kupować. Wzięli sobie znów majstrów którzy sprzętu na oczy nie widzieli a zaraz będzie to samo co w Rumunii.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@Wojtek 03.10.2018 08:11

Ja mam normalną norweska umowę o pracę. Piszecie bzdury, straszycie ludzi. Weźcie się może do roboty

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Spawacz 03.10.2018 21:55

Który raz jesteś w Norwegii?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fuck off
 Opinia

Kasy nadal nie ma

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasa
 Opinia
@Fuck off 02.10.2018 12:06

No nie ma ciekawe czy będzie?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Musolini
 Opinia
@Kasa 02.10.2018 12:08

(usunięte przez administratora) bedzie mydla nam tylko oczy proponuje sie zebrac i pojechac do molde albo zawiadomic zwiaski zawodowe o calej sytuacji moze sie tym jakies media zajma w norwegi nie mam pojecia cos trzeba robic a nie czekac na kolejne klamstwa langsetu

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Fuck off 02.10.2018 12:06

Ludzie co czytacie a pracujecie w norwegi musimy stanac im na robicie bo oni nas oszukuja caly czas musimy cos z tym zrobic a nie tylko rozmawiac miedzy soba proponuje stanac ma godzine zobaczymy co langset zrobi a jak to nie pomorze stanac az zaplaca

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Nick 02.10.2018 14:09

Dosc ciekawe . Tylko kto się A to odważy? Tam każdy się boi. Chociaż nie wiem czego

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Guest star
 Opinia
@Nick 02.10.2018 14:09

No my w POLSCE juz stanelismy. Dzwonili do mnie w piatek z zapytaniem czy jade. Odmowilem oznajmiajac ze jak zobaczę pieniążki na koncie to mozemy podyskutowac. Rozumie was ze podjeliscie prace i pojechaliscie z myślą ze istnieje wieksza szansa na wyrwanie kasy ale nie oszukujmy sie jezeli tak bedziemy robic to firma bedzie miała nas wiecie gdzie. Bo zawsze soe ktos znajdzie zeby robic. A jak by wykonali dziesiec telefonow i uslyszeli sorry ale........ To by zmienili polityke

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mówiłem
 Opinia
@Musolini 02.10.2018 12:40

Zaraz poszukam jakie instytucje sie takim czymś zajmują i dam znać wieczorem na forum i tak jak piszesz trzeba tam jechać na miejsce pisalem juz o tym ale widzę ze maja wyj...ne ludzie wola czekać za swoimi pieniędzmi a tak kasa zaraz by sie znalazla

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vicia
 Opinia
@Mówiłem 02.10.2018 15:23

Niektórzy nie mają na zycie. A ty mowisz nam o podróży do Molde.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony
 Opinia
@Musolini 02.10.2018 12:40

Jestem zzzzaaaaaa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
spawacz
 Opinia
@Zawiedziony 02.10.2018 16:21

Ja tam nie staje, oni mi wsza tylko z 5tys, w norwegii placa na czas. mam to gdzies, nie bede sie ponizal za 5 kola

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vicia
 Opinia
@spawacz 03.10.2018 00:08

To jak dostaniesz to podziel się z nami. Najwidoczniej nie masz szacunku do swojej pracy i do siebie a także pieniedzy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
69
 Opinia
@spawacz 03.10.2018 00:08

Bo jesyes zwykła(usunięte przez administratora) by stanąć boisz się że Cię (usunięte przez administratora) z firmy A może jestes taki słaby że w inne firmie na robocie by Cię(usunięte przez administratora) po jednym dniu za (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@69 03.10.2018 12:30

Po prostu nie jestem desperatem. I słusznie bo dziś dostałem przelew. Po prostu umiem czekać. Wiem ile można i kiedy można. Wy jak desperaci i dlatego nikt was nie będzie szanował. W stoczniach pracuje od 15 lat i nigdy nie miałem sytuacji żebym pracował za darmo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedźmin
 Opinia

Dla zainteresowanych: już pierwsze osoby dzisiaj dostały przelewy... Pozdrseiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wolf
 Opinia
@Wiedźmin 03.10.2018 13:19

nie ja :(

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@Wiedźmin 03.10.2018 13:19

Ale ci co sa w norkach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grażyna
 Opinia
@Wiedźmin 03.10.2018 13:19

Nie wieżę źeby ktoś dostał przelew

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janek
 Opinia
@Grażyna 03.10.2018 15:12

Tak, ja dziś dostałem wszystko mi się zgadza. Jestem w Norwegii

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Langset International Ltd. - Molde

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny