Langset International Ltd.
3 503 6 1

Opinie o Langset International Ltd.

ana

Langset znowu rekrutuje monterów do Norwegii. Widziałam oferty na stronie szukamdopracy.com

Lok89
@ana 14.01.2019 21:27

No i co? Ja od wakacji jeżdżę do Norwegii i sobie chwalę.

Spawacz

Kasy nie możecie dostac, przez połowę tych alkoholików i szmaciarzy co jeżdżą i Ch. Uja się znają na robocie!!! Zjeb.ali robotę i firmie nie chcą wypłacić, bo tak to jest jak spuszczeni od żony że smyczy i tak jakby nigdy alkoholu na oczy nie widzieli, no i oczywiście kurw.y do hotelu.

Ciekawy
@Spawacz 31.10.2018 20:21

Zgodze się bo taka byla prawda niestety i do tego kolesiostwo. A im wiekszy gamon tym bardziej w (usunięte przez administratora) Wlazil co poniektorzy to nawet sie reklamowali ze sa kucharzami i h..... potrafia ale gotuja Klamie i calej reszcie jak by to nazwac foremanow obiadki i inne takie i dlatego jeżdżą. A teraz oczywiscie ELLYTA pojechala do Norwegii no bo przecież trzeba kontynuować dzieło heheheh

Jebać spoleczniakow
@Spawacz 31.10.2018 20:21

O widzę prawilniak się znalazł. A widziałeś te dziwki w jakimś hotelu? Czy znasz kogoś co zna kogoś co słyszał że ktoś zamawiał dziwki do hotelu. Po za tym na kontaktach większość pije i nie ważne czy to Niemcy Norwegia czy Rumunia. A pieniędzy nie ma bo ta pała leif je ukradł i za to chu.j mu na karabin.

Yyyy
@Jebać spoleczniakow 31.10.2018 23:38

Ja znam.. nie jednego. Nie próbuj nikogo wybielać

Noname
@Spawacz 31.10.2018 20:21

Co ty gadasz ma ludzi jakich zatrudniają tak mają i przez to nie powinni cierpieć inni gówn9ana firma i tyle w temacie dobrze tam mają tylko (usunięte przez administratora) pewnie tacy jak ty

The Best!
@Jebać spoleczniakow 31.10.2018 23:38

Ja widziałem dziwki na hotelu! Ty nie? Okulary se k... A kup

Pozamiatał
@The Best! 02.12.2018 05:58

Jesteś the best!

Spawacz
@The Best! 02.12.2018 05:58

Braila, kontrakt marzec/kwiecień. A Ty sobie kup lepiej alkomat bo chyba jeszcze z tej Rumunii nie wytrzeźwieles.

Ixx
@Ciekawy 31.10.2018 21:12

Haha

Ixx
@The Best! 02.12.2018 05:58

Haha

Ixx
@Spawacz 31.10.2018 20:21

A widziałeś że były kur.wy w hotelu ??? dla mnie to istotne wiadomości heh

Ixx
@The Best! 02.12.2018 05:58

Na pewno widziałeś?? Zainteresowana ????

Lol
@Ixx 06.12.2018 22:13

Penwie, że dzięki były. Piją i bzykaja i się chwałą, że żona nie wie ile zarabiają.

Ixx
@Lol 28.12.2018 16:55

Moj znajomy byl i jest i dziwek nie widzial alko tak

Spaw

Prawda jest taka ze kto nie siedział z założonymi rękami i nie czekał na pieniądze to je otrzymał .Szkoda tylko że puzniej zastali zablokowani przez firmę z niewiadomych przyczyn ale to może i dobrze z względu na obecną sytuację firmy

Ciekawy
@Spaw 01.01.2019 21:19

Zablokowani przez firme jaki tekst. A co to za firma do której jak chcesz sie dodzwonic to czekasz na cud az ktos łaskawie odbierze. Zresztą zaliczylem 3 rotacje kase dostalem a co teraz tam sie dzieję koło (usunięte przez administratora) Mi to lata

DIABLO

Mama oferte wyjazdu do norwegii po nowym roku, czy w norwegii sa takie same problemy z pieniedzmi jak w rumunii

Kowal
@DIABLO 18.12.2018 15:25

Na norwegi płacą regularnie

sveiser
@DIABLO 18.12.2018 15:25

diablo napisz gdzie masz oferte .

Monter

Sory ze pytam ale ile zabrali wam kasy za samolot we wrześniu? Pozdro

Monter
@Monter 26.11.2018 15:52

...

Robert foreman z Tul

Co dzień rano wstaje i mam dość tej firmy firma krzak ja jestem bardzo dobrym foremanem najlepszym a tu co za tepego robola robie co oni sobie myslą ja debilem jestem czy idiotą z poważaniem Robert Wisniewski

Telewizor
@Robert foreman z Tul 20.11.2018 14:42

Przestań sie ponizac pajacu

Im
@Robert foreman z Tul 20.11.2018 14:42

Serio? Pozdrawiam Romana R. najlepszy foreman na świecie. Polecam tą firmę. Pozdrawiam Romana...

Robert foreman z Tul
@Im 21.11.2018 15:01

W tej firmie było i jest wilu foremanow ale ja jestem najlepszy na świecie foreman byłem w Tulcji foremanem i swój poziom światowy udowodnilem pozdrawiam wszystkich Robert W foreman z Tulcji

The Best!
@Robert foreman z Tul 20.11.2018 14:42

Hehe. No!

były pracownik

a ja napisze tak, firma krzak...banda złodziei i (usunięte przez administratora)!!!!!jakieś odliczanie za samolot, które ja sam osobiście bukowałem, a niech się wypchają szmaty (usunięte przez administratora) Ogólnie nie polecam. I nigdy więcej.

Były pracownik

Langset to sami (usunięte przez administratora) którzy szukają ludzi tylko po to, żeby na nich nabić sobie kabzy. A gdy kończy się już kontrakt nie wpłacają wynagrodzenia i myślą, że to jest O.K. Mają już założone sprawy za kontrakt w Rumunii. Jeżeli jeszcze ktoś ma u nich jakieś zaległości powinnien zrobić to samo,chociaż by po to ,żeby więcej nie naciągali innych. Bez poważania były pracownik !!!

Gość
@Były pracownik 16.11.2018 19:07

Musze sie z toba zgodzic. Jeszcze nie mozna bylo doprosic sie nowych ubran W zime trzeba bylo marznac Nie polecam tej firmy

Ixx

Skąd taka teoria o piciu i dziwkach Moje sugestie dla Langset International Ltd.: Czekajcie cierpliwie na wyplaty

Wojtek

Zgadza Wam się kasa? Mi coś za mało za wrzesień ale nie chce mi się już drążyć.

Monter
@Wojtek 05.11.2018 18:44

Wlasnie drazysz. Mi sie zgadza.

szatyn

dostalem kase ale niepolecam tej firmy nikomu

Stefan

Kasa doszła Pekao SA

Spawacz

Właśnie dostałem przelew.

Monter

Oddali wypłatę po 4 miesiącach. Nie dzwonić nie pisać nie wysyłać gołębi. Jak najszybszej zapomnieć o tej nie wyplacalnej na czas firmie. Nie polecam tam jeździć. Dla wszystkich bab z biura chwd

Wojtek
@Monter 02.11.2018 12:15

Czyli dostałeś kasę?

Monter
@Wojtek 02.11.2018 12:18

Tak mam na koncie w pko.bp

Spawacz
@Monter 02.11.2018 12:30

Ciekawe jakoś nie dostałem pieniędzy.

Wojtek

O co Ci chodzi? Spytałem go czy dostał przelew. Więcej wykrzykników wstawiaj.

Xyz

Pieniądze doszły ????

Monter

Szybko coś ten przelew dostałeś A w jakim banku masz konto?

Inz78
@Monter 02.11.2018 10:12

ING Holandia

Wojtek
@Monter 02.11.2018 10:12

Ja tam nie mam kasy na koncie. Mam pko

Monter
@Wojtek 02.11.2018 11:40

Ja też pko i cisza w eterze

Nicki

Doszły pieniążki panowie.

Inz78

Panowie mam przelew za lipiec. A ci co tu sieją ferment niech się (usunięte przez administratora) w łeb. A tak ogólnie i tak nie polecam langset.

Monter
@Inz78 02.11.2018 08:55

Przecież też tu siałeś ferment (usunięte przez administratora)

Langset Group

Uprzejmie informujemy, iż wszelkie rozliczenia związane z zakończonym kontraktem spółki Langset International Ltd. w Rumunii, zostały zrealizowane w dniu 31.10.2018r. Z wyrazami szacunku, Langset Group

szatyn

jedziemy do molde w trzy samochody i tam sie bedzie dzialo zobaczycie

Spawacz
@szatyn 30.10.2018 17:57

Zamkną Cię w Norweskim więzieniu, tyle kur. wa zobaczysz hahahahah, a kasy również nie zobaczysz hahahahah

szatyn

znowu cos wymyslili z kasa by ludzi uspokoic ladna klauzure ulozyli zlodzieje nie jezdzicie od nich niech zaplaca kary za nie zrealizowane kontrakty albo jedzic i nic nie robic zlodzieje

Nick
@szatyn 30.10.2018 17:53

Zanim izyjesz slow ktorych nie rozumiesz sprawdz znaczenie i pisownie w slowniku.

Inz78

Panowie też otrzymałem maila ze jutro będę wychodzić przelewy.

Ja A kto
@Inz78 30.10.2018 19:52

Tylko nie wiadomo czy wyjdą.

Wojtek
@Ja A kto 30.10.2018 20:23

Ja nic nie dostałem

koles
@Wojtek 30.10.2018 23:07

tez nic nie dostalem

szatyn

trzeba isc w polsce do biura i tam narozrabiac burdlu im zrobic tym(usunięte przez administratora)

Info

Panowie jest dobrze, jest mail wyslali wlasnie dostalem ze wszystkie wygrodzenia wypłacą jutro 31.10.2018.

!!!!
@Info 30.10.2018 15:41

Chyba tylko ty dostałeś takiego maila

Oddać pieniądze!!!!!
@!!!! 30.10.2018 16:03

Ja też dostałem Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, iż wypłaty wynagrodzeń z tytułu kontraktu w Rumunii zostaną zrealizowane w dniu 31.10.2018r. Osoby, które nie otrzymały wcześniej przelewów mogą spodziewać się wpływu środków a wskazany rachunek w najbliższych dniach. Przypominamy, iż 01.11.2018 w Polsce jest dniem wolnym od pracy , dlatego może to mieć to wpływ na to kiedy finalnie środki trafią na Państwa konta. Chcemy Państwa zapewnić , rozwiać wszelkie wątpliwości, iż wyplata wynagrodzeń nastąpi zgodnie z przedstawionym przez Grupę Langset oświadczeniem, tj. dnia 31.10.2018r. Z wyrazami szacunku,

Pozdrawiam

Cześć chłopaki, byłem dosłownie godzinę temu w Langsecie, jechałem akurat z rodziną i po drodze ich zahaczyliśmy i nic sie nie nie zmieniło, to znaczy tak jak mówili że do 31 będą wysłana to nadal to podtrzymują : ).. Więc osobiście podejrzewam że zostanie wysłany hajs 31 października, 1 jest święto,więc będzie 6/7 hajs na koncie : )

Oddać pieniądze złodzieje
@Pozdrawiam 30.10.2018 11:08

Jakoś Ci nie wierzę po za tym pieniądze miały być do końca października A nie 7 listopada. Po prostu byłeś zbyli Cię jak młodego i koniec

Monter
@Oddać pieniądze złodzieje 30.10.2018 11:30

Nie znasz langsetu? Jak mowia ze bedziesz mial kase 31 a 1 to swieto potem piatek nie oplaca sie wysylac wiec wysla w poniedzialek. Kasa na koncie 6 albo 7 listopada. Tak robili przy kazdej wypalcie. Nie pamietasz? W umowie bylo ze do 20 a bylo do 26. Nigdy nie robili inaczej wiec dlaczego tym razem mieliby sie wylamac. Najwazniejsze ze nie wypieraja sie tego ze wysla. Jest jakas szansa odzyskania kasy bez sadow itp

Oddać pieniądze!!!!!
@Monter 30.10.2018 11:37

Obyś miał rację pozdrawiam

J.... Langset

Ja w poniedziałek idę do biura i nie wyjdę dopóki te (usunięte przez administratora) nie zadzwonia do księgowej w norkach i dokładnie nie powiedzą co z pieniędzmi. W przyszłym tygodniu lece do Norwegii i czas będzie zgłosić to skatowi. Dla jednych mają hajc dla drugich nie.

Magne znajdę Cię kurwo
@J.... Langset 26.10.2018 21:32

Ja też lecę 4 listopada możemy się zgadać i razem pojechać do tej (usunięte przez administratora). Ja nie odpuszczę

xxx
@Magne znajdę Cię kurwo 26.10.2018 21:41

Lecicie bez kasy?? Co za (usunięte przez administratora) hahaha

J.... Langset
@xxx 26.10.2018 21:48

Do roboty pajacu ale nie od nich

Magne znajdę Cię kurwo
@xxx 26.10.2018 21:48

To że ty się tam skurwiles w tym langsexie robisz pałę wszystkim do tego jesteś pusty w ryj,nie znaczy że wszyscy tacy są.

Jacek klawisz pamietasz
@Magne znajdę Cię kurwo 26.10.2018 21:41

Najpierw będziesz musiał spotkać mnie...a to mówi że to Ty jesteś palą!!! Dam Ci possać kutasa,...chcesz imbecylu? Czekaj na przelew a nie plujesz krwią s. z. m.a. t . o!!!

Langsex
@J.... Langset 26.10.2018 21:32

I co byłeś? Coś się dowiedziałeś?

Langsex

Nie cwaniakuj bo do kleven niedaleko.

J.... Langset
@Langsex 29.10.2018 23:04

Byłem zarzekaja sie ze wszystkie przelewy do 31 będą zrealizowane gadanie że zarząd langsetu ma tez już dość tej sytuacji bo wiadomo jaka jest obecnie opinia .

Oddać pieniądze złodzieje
@J.... Langset 30.10.2018 07:56

No to czekamy do jutra,ale nie sądzę że wypłacą

Nie odpuszczę

Siemanko chłopaki ,dodaje już 3 raz tą opinię bo coś mam z netem,z mojej strony dla was jest taki pomysł ,zgłoszone jest to do programu tv który się tym zajmuję ,padło od nich zapytanie :ilu jest poszkodowanych ,na jakie sumy i czy wystąpią w programie .Tak że od was zależy czy chcecie dalej walczyć o swoje pieniądze a nie tylko wylewać nerwy i się spinać między sobą na go worku ,do 31 nie będzie siana to taki jest pomysł .

kkkkk
@Nie odpuszczę 29.10.2018 10:34

no pewnie ja mogę do kamery nawijać

Oddać pieniądze!!!!!
@kkkkk 29.10.2018 11:03

Spoko też coś dorzucę

Wojtek
@Nie odpuszczę 29.10.2018 10:34

Ja czekam do 2/3 listopada. Jeżeli 31 puszczą przelew to do w/w daty powinny być pieniądze. W razie czego też mogę wystąpić. Pozdro

kkkkk
@Oddać pieniądze!!!!! 29.10.2018 11:11

proponuje założyć grupe na fb bo pewnie każdy ma, a te przygłupy co tylko wyzywają z IQ kury co tylko jedzą i srają nie będą już takie wygadane, i razem nam sie uda sianko odzyskać pzdr

Spawacz
@Wojtek 29.10.2018 11:16

31 to miały pieniądze być na koncie więc przelewy musieliby dziś puścić

Wojtek
@Spawacz 29.10.2018 11:29

Nie wierzę w ich terminowość, więc poczekam do 2/3 listopada i będę działać.

Oddać pieniądze!!!!!
@Wojtek 29.10.2018 11:33

Nie chce nikogo martwić ale siana nie zapłacą a już na pewno do końca października.

Munter
@Nie odpuszczę 29.10.2018 10:34

A jaki to program i kiedy ma się to odbyć i gdzie?

Magne znajdę Cię kurwo

Na 4 listopada mam bilet do Norwegii zabukowany ktoś potwierdzi czy to tej (usunięte przez administratora) adres czy tej ilonki? Leif Magne Olsen Langset Ranesvegen 42, 6456 Skåla

!

nie znasz jacka klawisza?

Pozamiatał
@! 27.10.2018 09:15

Widocznie żadna z niego figura

?

?

Pozamiatał

Jedyne co możesz zrobić klawiszku to pałę hehe

Zastawa

Koledzy jak zjezdzacie z Norwegii to kiedy latacie w sobotę po pracy czy później ?? Jak teraz loty

Zetor
@Zastawa 27.10.2018 12:45

Niedziela albo sobota jak teraz zjeżdżają nie wiem

Nick nick

BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO A I JESZCZE RAZ BRAWO podziwiam was nie dostaliscie kasy a jeszcze bedziecie dla nich pracowac. Niema co bardzo fachowe podejscie h..... Z kasa grunt by robota byla. A potem sie dziwicie ze nie chca wyplacic kasy. Podziekujcie kolegom co w pierwszej turze czyli we wrzesniu pojechali do Norwegii i Langset zobaczyl ze mozna nas dy.... jak to sie mowi jak nie prosba to groźbą

Pozamiatał
@Nick nick 27.10.2018 10:51

Tu Ci przyznam rację (usunięte przez administratora) pojechało bo się bali że nigdzie roboty nie znajdą tacy fachowcy jaka firma.

Zostaw opinię o Langset International Ltd. - Molde

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langset International Ltd.