Langset International Ltd.
2 505 2732 5 1

Opinie o Langset International Ltd.

Filtruj opinie po kryteriach:

BILET
 Opinia

Langset zrobił sobie źródło dochodu z biletów lotniczych, bukuja bilety na krótko przed końcem rotacji, obciążają tym pracownika czyli wypłata maleje bo rotacja 4 na 2 jest trudna do pliczenia po co kupić bilet za 1000NOK jak można za 3000 NOK i tak pracownik zapłaci gdzie tu logika, czy ktoś w tym biurze WOGÓLE myśli, ciągle problem z biletami żeby je na czas zamówić, spółka Langset i Bergen Hansen biznes biletowy.

Pomocna?
Tak5Nie
Krzysiek
 Opinia
@BILET 28.05.2019 23:08

Co do biletów to absolutna racja. Ale najgorszy jest totalny bałagan w firmie. Sporo przydupasków, którzy zaraz będą się odszczekiwać niczym burki. Nawet nie zdają sobie sprawy, że to przez nich. To są ludzie dla których jest zawsze dobrze. Nawet jakby im na łby narobić. Przez takich Polacy są coraz bardziej wykorzystywani za coraz mniejsze pieniądze. Etatowi kierowcy Lagsetu są tak rozbisurmanieni , że wysługują się monterami czy spawaczami żeby któryś zawiózł lub przywiózł chłopaków z lotniska. Langset nie prowadzi żadnej wstępnej weryfikacji. W wyniku tego na kontrakty przyjeżdżają alkoholicy, ćpuny, kryminaliści itd. W Alesund wiosną na kampach mieszkali Norwegowie, Włosi, Szwedzi, Litwini, Rumuni. Kto robił co weekend zadymy? Obsr... Panowie Świata Polacy. Zdarzało się że któryś leżał zaszczany przed kampem i wszyscy na to patrzyli. Ale Langset ma to w pupie. Bierze wszystkich jak leci. Kasa to kasa.

Pomocna?
Tak1Nie
Bendzi
 Opinia

Witam. Jak wygląda praca w Norwegii? Bo widzę rekrutują spawaczy. Jak wygląda kwatery? Wypłata na czas?

Pomocna?
Tak2Nie2
Nick
 Opinia
@Bendzi 09.03.2019 07:22

Nie polecam.

Pomocna?
Tak3Nie
Ixx
 Opinia
@Bendzi 09.03.2019 07:22

Lipa nie polecam

Pomocna?
TakNie
Realista
 Opinia

Drogie Panie z biura proszę przyjąć do wiadomości , że niedługo reszta pracowników z doświadczeniem ma zamiar odejść z firmy langset ponieważ wiele projektów rusza właśnie teraz i w czerwcu . Firmy te nie zabierają pracownikom pieniędzy za wyżywienie , bilety gwarantują za darmo , a i często mają lepsze stawki . Na dodatek pracownik z nv service przy rotacji 4 tygodniowej zarabia za tą samą pracę 2 tys więcej netto zł . Rusza west con , stord i ogólnie projekt ,,troll,, realizowany w różnych miejscach . Więc zamiast nachalac się ile wlezie kosztem zwykłego pracownika proponował bym wam od zaprzestania pobierania 160 nok dziennie . No chyba , że jesteście nastawieni na szybki zarobek w krótkim czasie i wyrobienie sobie takiej opinii na stoczniach Bardzo jak w Rumunii poprzez zatrudnianie podobnego personelu ( już się to dzieje ) Dobrzy odchodzą i będą odchodzić , a przyjeżdżają ludzie bez pojęcia . No i pamiętajcie , że papier wszystko przyjmuje ;)

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia
@Realista 16.03.2019 11:21

To niech pan sie zatrudni w nvservice prosze bardzo

Pomocna?
Tak6Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Magda 16.03.2019 19:22

Wszędzie tylko nie w langsted

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Magda 16.03.2019 19:22

Oo Pani (usunięte przez administratora)jak zwykle profesjonalna ????

Pomocna?
TakNie
Ixx
 Opinia
@Magda 16.03.2019 19:22

Kiczowata firma sam element zatrudnia

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Bardzo duża rotacja. Brak stabilności. Tzn. krótkie strzały.

Pomocna?
Tak2Nie
Nick
 Opinia
@Pracownik 26.04.2019 09:46

I coraz gorsze zarobki.

Pomocna?
Tak2Nie
ana
 Opinia

Langset znowu rekrutuje monterów do Norwegii. Widziałam oferty na stronie szukamdopracy.com

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lok89
 Opinia
@ana 14.01.2019 21:27

No i co? Ja od wakacji jeżdżę do Norwegii i sobie chwalę.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Lok89 17.01.2019 20:12

I skończyła się przygoda z langstetem

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@Ixx 24.01.2019 09:44

Chwalisz sie czy żalisz

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Ciekawy 25.01.2019 07:39

Zale

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@Ixx 24.01.2019 09:44

Jak skonczyla ? Co masz na mysli ? Nie maja pracy ?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Ciekawy 26.01.2019 16:58

Wymiana personelu hi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@ana 14.01.2019 21:27

Haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia
@Ixx 26.03.2019 19:44

No już pracy nie ma za bardzo. Sam się muszę rozglądać za czymś innym. Tylko coraz gorzej z zarobkami i coraz mniej się opłaca.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Dostał już ktoś podatek z US za Rumunię? Albo czy ktoś się już sam rozliczył?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wqurw
 Opinia

Albo ludzie niedługo podchodzą , albo ten baran , który płacze , że filtry musi dawać . To są niezbędne środki ochrony , , ten parów płacze jakby sam musiał kuoywac i rozdawać ludziom . Elwart to chory człowiek jest , którego nikt prócz (usunięte przez administratora)nie trawi ..

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

I znowu pseudo foreman Rafał Elwart odstrasza ludzi swoim zachowaniem , wiedzą oraz kultura osobista . To nie Rumunia i ten jego mobbing nie przejdzie długo . Jak z kilku ludzi sie zwolniło między innymi dzięki niemu . Niech ktoś mi wogole wyłączy co ten piekarz bez wiedzy i wykształcenia robi na stanowisku foreman ? Niedługo pójdą warningi do safety office na stoczni odnośnie jego podejścia do ludzi , kompetencji i ogólnie mobbingu .

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hgt
 Opinia

Kiedy rusza rumunia

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@Hgt 30.01.2019 16:56

Rusza hehe pewnie wcale

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szatyn
 Opinia

trzeba isc w polsce do biura i tam narozrabiac burdlu im zrobic tym(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
herubin
 Opinia
@szatyn 30.10.2018 17:55

A co biuro w Polsce ma do płatności ? Jesteś prostym człowiekiem jak tak myślisz. Z kim podpisujesz kontrakt tam jedż po pieniądze krzykaczu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia

Kasy nie możecie dostac, przez połowę tych alkoholików i szmaciarzy co jeżdżą i Ch. Uja się znają na robocie!!! Zjeb.ali robotę i firmie nie chcą wypłacić, bo tak to jest jak spuszczeni od żony że smyczy i tak jakby nigdy alkoholu na oczy nie widzieli, no i oczywiście kurw.y do hotelu.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@Spawacz 31.10.2018 20:21

Zgodze się bo taka byla prawda niestety i do tego kolesiostwo. A im wiekszy gamon tym bardziej w (usunięte przez administratora) Wlazil co poniektorzy to nawet sie reklamowali ze sa kucharzami i h..... potrafia ale gotuja Klamie i calej reszcie jak by to nazwac foremanow obiadki i inne takie i dlatego jeżdżą. A teraz oczywiscie ELLYTA pojechala do Norwegii no bo przecież trzeba kontynuować dzieło heheheh

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jebać spoleczniakow
 Opinia
@Spawacz 31.10.2018 20:21

O widzę prawilniak się znalazł. A widziałeś te dziwki w jakimś hotelu? Czy znasz kogoś co zna kogoś co słyszał że ktoś zamawiał dziwki do hotelu. Po za tym na kontaktach większość pije i nie ważne czy to Niemcy Norwegia czy Rumunia. A pieniędzy nie ma bo ta pała leif je ukradł i za to chu.j mu na karabin.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yyyy
 Opinia
@Jebać spoleczniakow 31.10.2018 23:38

Ja znam.. nie jednego. Nie próbuj nikogo wybielać

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Noname
 Opinia
@Spawacz 31.10.2018 20:21

Co ty gadasz ma ludzi jakich zatrudniają tak mają i przez to nie powinni cierpieć inni gówn9ana firma i tyle w temacie dobrze tam mają tylko (usunięte przez administratora) pewnie tacy jak ty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
The Best!
 Opinia
@Jebać spoleczniakow 31.10.2018 23:38

Ja widziałem dziwki na hotelu! Ty nie? Okulary se k... A kup

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pozamiatał
 Opinia
@The Best! 02.12.2018 05:58

Jesteś the best!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia
@The Best! 02.12.2018 05:58

Braila, kontrakt marzec/kwiecień. A Ty sobie kup lepiej alkomat bo chyba jeszcze z tej Rumunii nie wytrzeźwieles.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Ciekawy 31.10.2018 21:12

Haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@The Best! 02.12.2018 05:58

Haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Spawacz 31.10.2018 20:21

A widziałeś że były kur.wy w hotelu ??? dla mnie to istotne wiadomości heh

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@The Best! 02.12.2018 05:58

Na pewno widziałeś?? Zainteresowana ????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lol
 Opinia
@Ixx 06.12.2018 22:13

Penwie, że dzięki były. Piją i bzykaja i się chwałą, że żona nie wie ile zarabiają.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia
@Lol 28.12.2018 16:55

Moj znajomy byl i jest i dziwek nie widzial alko tak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spaw
 Opinia

Prawda jest taka ze kto nie siedział z założonymi rękami i nie czekał na pieniądze to je otrzymał .Szkoda tylko że puzniej zastali zablokowani przez firmę z niewiadomych przyczyn ale to może i dobrze z względu na obecną sytuację firmy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@Spaw 01.01.2019 21:19

Zablokowani przez firme jaki tekst. A co to za firma do której jak chcesz sie dodzwonic to czekasz na cud az ktos łaskawie odbierze. Zresztą zaliczylem 3 rotacje kase dostalem a co teraz tam sie dzieję koło (usunięte przez administratora) Mi to lata

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DIABLO
 Opinia

Mama oferte wyjazdu do norwegii po nowym roku, czy w norwegii sa takie same problemy z pieniedzmi jak w rumunii

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kowal
 Opinia
@DIABLO 18.12.2018 15:25

Na norwegi płacą regularnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sveiser
 Opinia
@DIABLO 18.12.2018 15:25

diablo napisz gdzie masz oferte .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia

Sory ze pytam ale ile zabrali wam kasy za samolot we wrześniu? Pozdro

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia
@Monter 26.11.2018 15:52

...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert foreman z Tul
 Opinia

Co dzień rano wstaje i mam dość tej firmy firma krzak ja jestem bardzo dobrym foremanem najlepszym a tu co za tepego robola robie co oni sobie myslą ja debilem jestem czy idiotą z poważaniem Robert Wisniewski

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Telewizor
 Opinia
@Robert foreman z Tul 20.11.2018 14:42

Przestań sie ponizac pajacu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Im
 Opinia
@Robert foreman z Tul 20.11.2018 14:42

Serio? Pozdrawiam Romana R. najlepszy foreman na świecie. Polecam tą firmę. Pozdrawiam Romana...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert foreman z Tul
 Opinia
@Im 21.11.2018 15:01

W tej firmie było i jest wilu foremanow ale ja jestem najlepszy na świecie foreman byłem w Tulcji foremanem i swój poziom światowy udowodnilem pozdrawiam wszystkich Robert W foreman z Tulcji

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
The Best!
 Opinia
@Robert foreman z Tul 20.11.2018 14:42

Hehe. No!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia

a ja napisze tak, firma krzak...banda złodziei i (usunięte przez administratora)!!!!!jakieś odliczanie za samolot, które ja sam osobiście bukowałem, a niech się wypchają szmaty (usunięte przez administratora) Ogólnie nie polecam. I nigdy więcej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Langset to sami (usunięte przez administratora) którzy szukają ludzi tylko po to, żeby na nich nabić sobie kabzy. A gdy kończy się już kontrakt nie wpłacają wynagrodzenia i myślą, że to jest O.K. Mają już założone sprawy za kontrakt w Rumunii. Jeżeli jeszcze ktoś ma u nich jakieś zaległości powinnien zrobić to samo,chociaż by po to ,żeby więcej nie naciągali innych. Bez poważania były pracownik !!!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Były pracownik 16.11.2018 19:07

Musze sie z toba zgodzic. Jeszcze nie mozna bylo doprosic sie nowych ubran W zime trzeba bylo marznac Nie polecam tej firmy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ixx
 Opinia

Skąd taka teoria o piciu i dziwkach Moje sugestie dla Langset International Ltd.: Czekajcie cierpliwie na wyplaty

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia

Zgadza Wam się kasa? Mi coś za mało za wrzesień ale nie chce mi się już drążyć.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia
@Wojtek 05.11.2018 18:44

Wlasnie drazysz. Mi sie zgadza.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szatyn
 Opinia

dostalem kase ale niepolecam tej firmy nikomu

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Kasa doszła Pekao SA

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia

Właśnie dostałem przelew.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia

Oddali wypłatę po 4 miesiącach. Nie dzwonić nie pisać nie wysyłać gołębi. Jak najszybszej zapomnieć o tej nie wyplacalnej na czas firmie. Nie polecam tam jeździć. Dla wszystkich bab z biura chwd

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia
@Monter 02.11.2018 12:15

Czyli dostałeś kasę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia
@Wojtek 02.11.2018 12:18

Tak mam na koncie w pko.bp

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia
@Monter 02.11.2018 12:30

Ciekawe jakoś nie dostałem pieniędzy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia

O co Ci chodzi? Spytałem go czy dostał przelew. Więcej wykrzykników wstawiaj.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Pieniądze doszły ????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia

Szybko coś ten przelew dostałeś A w jakim banku masz konto?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inz78
 Opinia
@Monter 02.11.2018 10:12

ING Holandia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia
@Monter 02.11.2018 10:12

Ja tam nie mam kasy na koncie. Mam pko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia
@Wojtek 02.11.2018 11:40

Ja też pko i cisza w eterze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicki
 Opinia

Doszły pieniążki panowie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inz78
 Opinia

Panowie mam przelew za lipiec. A ci co tu sieją ferment niech się (usunięte przez administratora) w łeb. A tak ogólnie i tak nie polecam langset.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monter
 Opinia
@Inz78 02.11.2018 08:55

Przecież też tu siałeś ferment (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Langset Group
 Opinia

Uprzejmie informujemy, iż wszelkie rozliczenia związane z zakończonym kontraktem spółki Langset International Ltd. w Rumunii, zostały zrealizowane w dniu 31.10.2018r. Z wyrazami szacunku, Langset Group

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szatyn
 Opinia

jedziemy do molde w trzy samochody i tam sie bedzie dzialo zobaczycie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia
@szatyn 30.10.2018 17:57

Zamkną Cię w Norweskim więzieniu, tyle kur. wa zobaczysz hahahahah, a kasy również nie zobaczysz hahahahah

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szatyn
 Opinia

znowu cos wymyslili z kasa by ludzi uspokoic ladna klauzure ulozyli zlodzieje nie jezdzicie od nich niech zaplaca kary za nie zrealizowane kontrakty albo jedzic i nic nie robic zlodzieje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@szatyn 30.10.2018 17:53

Zanim izyjesz slow ktorych nie rozumiesz sprawdz znaczenie i pisownie w slowniku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Langset International Ltd. - Molde

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny