Langset International Ltd.
2 505 2732 5 1

Opinie o Langset International Ltd.

Filtruj opinie po kryteriach:

Inz78
 Opinia

Panowie też otrzymałem maila ze jutro będę wychodzić przelewy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja A kto
 Opinia
@Inz78 30.10.2018 19:52

Tylko nie wiadomo czy wyjdą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Ja A kto 30.10.2018 20:23

Ja nic nie dostałem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koles
 Opinia
@Wojtek 30.10.2018 23:07

tez nic nie dostalem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Info
 Opinia

Panowie jest dobrze, jest mail wyslali wlasnie dostalem ze wszystkie wygrodzenia wypłacą jutro 31.10.2018.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!!
 Opinia
@Info 30.10.2018 15:41

Chyba tylko ty dostałeś takiego maila

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze!!!!!
 Opinia
@!!!! 30.10.2018 16:03

Ja też dostałem Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, iż wypłaty wynagrodzeń z tytułu kontraktu w Rumunii zostaną zrealizowane w dniu 31.10.2018r. Osoby, które nie otrzymały wcześniej przelewów mogą spodziewać się wpływu środków a wskazany rachunek w najbliższych dniach. Przypominamy, iż 01.11.2018 w Polsce jest dniem wolnym od pracy , dlatego może to mieć to wpływ na to kiedy finalnie środki trafią na Państwa konta. Chcemy Państwa zapewnić , rozwiać wszelkie wątpliwości, iż wyplata wynagrodzeń nastąpi zgodnie z przedstawionym przez Grupę Langset oświadczeniem, tj. dnia 31.10.2018r. Z wyrazami szacunku,

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozdrawiam
 Opinia

Cześć chłopaki, byłem dosłownie godzinę temu w Langsecie, jechałem akurat z rodziną i po drodze ich zahaczyliśmy i nic sie nie nie zmieniło, to znaczy tak jak mówili że do 31 będą wysłana to nadal to podtrzymują : ).. Więc osobiście podejrzewam że zostanie wysłany hajs 31 października, 1 jest święto,więc będzie 6/7 hajs na koncie : )

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze złodzieje
 Opinia
@Pozdrawiam 30.10.2018 11:08

Jakoś Ci nie wierzę po za tym pieniądze miały być do końca października A nie 7 listopada. Po prostu byłeś zbyli Cię jak młodego i koniec

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@Oddać pieniądze złodzieje 30.10.2018 11:30

Nie znasz langsetu? Jak mowia ze bedziesz mial kase 31 a 1 to swieto potem piatek nie oplaca sie wysylac wiec wysla w poniedzialek. Kasa na koncie 6 albo 7 listopada. Tak robili przy kazdej wypalcie. Nie pamietasz? W umowie bylo ze do 20 a bylo do 26. Nigdy nie robili inaczej wiec dlaczego tym razem mieliby sie wylamac. Najwazniejsze ze nie wypieraja sie tego ze wysla. Jest jakas szansa odzyskania kasy bez sadow itp

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze!!!!!
 Opinia
@Monter 30.10.2018 11:37

Obyś miał rację pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J.... Langset
 Opinia

Ja w poniedziałek idę do biura i nie wyjdę dopóki te (usunięte przez administratora) nie zadzwonia do księgowej w norkach i dokładnie nie powiedzą co z pieniędzmi. W przyszłym tygodniu lece do Norwegii i czas będzie zgłosić to skatowi. Dla jednych mają hajc dla drugich nie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magne znajdę Cię kurwo
 Opinia
@J.... Langset 26.10.2018 21:32

Ja też lecę 4 listopada możemy się zgadać i razem pojechać do tej (usunięte przez administratora). Ja nie odpuszczę

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxx
 Opinia
@Magne znajdę Cię kurwo 26.10.2018 21:41

Lecicie bez kasy?? Co za (usunięte przez administratora) hahaha

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J.... Langset
 Opinia
@xxx 26.10.2018 21:48

Do roboty pajacu ale nie od nich

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magne znajdę Cię kurwo
 Opinia
@xxx 26.10.2018 21:48

To że ty się tam skurwiles w tym langsexie robisz pałę wszystkim do tego jesteś pusty w ryj,nie znaczy że wszyscy tacy są.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek klawisz pamietasz
 Opinia
@Magne znajdę Cię kurwo 26.10.2018 21:41

Najpierw będziesz musiał spotkać mnie...a to mówi że to Ty jesteś palą!!! Dam Ci possać kutasa,...chcesz imbecylu? Czekaj na przelew a nie plujesz krwią s. z. m.a. t . o!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Langsex
 Opinia
@J.... Langset 26.10.2018 21:32

I co byłeś? Coś się dowiedziałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Langsex
 Opinia

Nie cwaniakuj bo do kleven niedaleko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J.... Langset
 Opinia
@Langsex 29.10.2018 23:04

Byłem zarzekaja sie ze wszystkie przelewy do 31 będą zrealizowane gadanie że zarząd langsetu ma tez już dość tej sytuacji bo wiadomo jaka jest obecnie opinia .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze złodzieje
 Opinia
@J.... Langset 30.10.2018 07:56

No to czekamy do jutra,ale nie sądzę że wypłacą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nie odpuszczę
 Opinia

Siemanko chłopaki ,dodaje już 3 raz tą opinię bo coś mam z netem,z mojej strony dla was jest taki pomysł ,zgłoszone jest to do programu tv który się tym zajmuję ,padło od nich zapytanie :ilu jest poszkodowanych ,na jakie sumy i czy wystąpią w programie .Tak że od was zależy czy chcecie dalej walczyć o swoje pieniądze a nie tylko wylewać nerwy i się spinać między sobą na go worku ,do 31 nie będzie siana to taki jest pomysł .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kkkkk
 Opinia
@Nie odpuszczę 29.10.2018 10:34

no pewnie ja mogę do kamery nawijać

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze!!!!!
 Opinia
@kkkkk 29.10.2018 11:03

Spoko też coś dorzucę

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Nie odpuszczę 29.10.2018 10:34

Ja czekam do 2/3 listopada. Jeżeli 31 puszczą przelew to do w/w daty powinny być pieniądze. W razie czego też mogę wystąpić. Pozdro

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kkkkk
 Opinia
@Oddać pieniądze!!!!! 29.10.2018 11:11

proponuje założyć grupe na fb bo pewnie każdy ma, a te przygłupy co tylko wyzywają z IQ kury co tylko jedzą i srają nie będą już takie wygadane, i razem nam sie uda sianko odzyskać pzdr

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@Wojtek 29.10.2018 11:16

31 to miały pieniądze być na koncie więc przelewy musieliby dziś puścić

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Spawacz 29.10.2018 11:29

Nie wierzę w ich terminowość, więc poczekam do 2/3 listopada i będę działać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze!!!!!
 Opinia
@Wojtek 29.10.2018 11:33

Nie chce nikogo martwić ale siana nie zapłacą a już na pewno do końca października.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Munter
 Opinia
@Nie odpuszczę 29.10.2018 10:34

A jaki to program i kiedy ma się to odbyć i gdzie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magne znajdę Cię kurwo
 Opinia

Na 4 listopada mam bilet do Norwegii zabukowany ktoś potwierdzi czy to tej (usunięte przez administratora) adres czy tej ilonki? Leif Magne Olsen Langset Ranesvegen 42, 6456 Skåla

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!
 Opinia

nie znasz jacka klawisza?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia
@! 27.10.2018 09:15

Widocznie żadna z niego figura

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
?
 Opinia

?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia

Jedyne co możesz zrobić klawiszku to pałę hehe

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zastawa
 Opinia

Koledzy jak zjezdzacie z Norwegii to kiedy latacie w sobotę po pracy czy później ?? Jak teraz loty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zetor
 Opinia
@Zastawa 27.10.2018 12:45

Niedziela albo sobota jak teraz zjeżdżają nie wiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick nick
 Opinia

BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO A I JESZCZE RAZ BRAWO podziwiam was nie dostaliscie kasy a jeszcze bedziecie dla nich pracowac. Niema co bardzo fachowe podejscie h..... Z kasa grunt by robota byla. A potem sie dziwicie ze nie chca wyplacic kasy. Podziekujcie kolegom co w pierwszej turze czyli we wrzesniu pojechali do Norwegii i Langset zobaczyl ze mozna nas dy.... jak to sie mowi jak nie prosba to groźbą

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia
@Nick nick 27.10.2018 10:51

Tu Ci przyznam rację (usunięte przez administratora) pojechało bo się bali że nigdzie roboty nie znajdą tacy fachowcy jaka firma.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magne znajdę Cię kurwo
 Opinia

Ja też dziś dzwoniłem i nie wiedzą kiedy będą przelewy więc sciema z tym pazdziernikiem. Grali na zwłokę (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inz78
 Opinia

Wydaje mi się że mail z info o końcu pazdziernika to wielka ściema. Dzisiaj informacja po wykonaniu tel do Ilony jaka usłyszałem po pytaniu co z przelewami to oczywiście nic nie wiadomo a mamy 26. Chłopy zastanówcie się dobrze..... I dajcie So ie spokój z Langsetem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monterr
 Opinia

Słuchajcie i co jeśli nie wypłacą tych pieniędzy? Czyżby wysyłali te payslip tylko dla podpuchy? O co chodzi? Dzisiaj minął też termin wypłat za wrzesień. Liczyłem na to, że może wypłacą pieniądze razem. Co sądzicie o tym wszystkim? Proszę o kulturke panowie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@Monterr 26.10.2018 18:33

Ja czekam jeszcze do końca października te parę dni tyle czekałem to jeszcze zaczekam ale potem to zgłaszam sprawę do firmy windykacyjnej A jak nic nie da to będę kombinował jak odzyskać swoje pieniądze.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monterr
 Opinia
@Spawacz 26.10.2018 18:45

No ja też poczekam do końca miesiąca. Może się wywiążą. Dostałem jeszcze wcześniej maila od nich z info ze wypłacają do końca października także podkładkę pod to mam. Pozdro

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać pieniądze złodzieje
 Opinia

Leif Magne oddaj pieniądze złodzieju!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
doinformowany
 Opinia

Trzeba zadzwonic do końca miesiąca i się upomnieć. Inaczej nie wypłacają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kkkk
 Opinia
@doinformowany 26.10.2018 09:30

oni nawet ten post usuneli z fb ze wypłacą do końca miesiąca

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@kkkk 26.10.2018 09:52

Ja mam go zapisane na telefonie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia

Ma ktoś kasę za wrzesień?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja A kto
 Opinia
@Monter 25.10.2018 19:42

A za lipiec ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oddać wypłaty złodziejka firem
 Opinia

Gdzie pieniądze??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia
@Oddać wypłaty złodziejka firem 25.10.2018 13:06

Ci co sie zgodzą jechać do Norwegii mają odrazu przelew a reszta ma czekać ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja A kto
 Opinia
@Spawacz 25.10.2018 14:35

A ja mam (usunięte przez administratora)na ich szantarze. Chcę tylko swoje pieniądze za wykonaną pracę. Nigdzie od nich więcej nie jadę zresztą mam nową robotę. Niech sobie jeżdżą lamusy co lubią robić za darmo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Brawo ja Brawo wy
 Opinia

Kasy nie będzie, nie łudźcie się Panowie :D.. Jeszcze się z tym nie pogodziliście? : D

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Brawo ja Brawo wy 24.10.2018 14:52

Wysłali maila z info ze będzie kasa do końca miesiąca. Poza tym wysłali payslipy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szlifierz
 Opinia

Czas mija, a kasy dalej nie ma.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Weteran
 Opinia
@szlifierz 24.10.2018 12:38

Nie zapłacą

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heweliusz
 Opinia

Jak dostaniecie pieniądze,to mnie na tym forum przeproscie!!! I nie siedzę za żadnym biurkiem ani nie jestem żadną z kobiet pracujących w biurze. Jestem człowiekiem sukcesu i nazywam się Heweliusz!!! I słabe jest wyzywanie pani Ilony,zero dżentelmena w Panu! Prujcie się tu dalej,a ja spokojnie idę zakupić szampana by wypić Wasze zdrowie!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olo
 Opinia

Nie powiem złego słowa na P. Ilonę. Od kiedy pracowalem dla Langset, zawsze chciala pomoc jak tylko sie dalo. Jesteś burakiem, ze takie rzeczy wypisujesz. Obiektywnie dziewczyna robi swoje i jest w porządku. Ok firma ci nie zapłaciła, ale do co ta Pani Magda czy Ilona są ci winne. To nie ich firma, ich pieniądze a odbierają od nas telefony, chcą pomoc jak mozna. Na przyszłość pomyśl zanim coś napiszesz...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szpital Psychiatryczny
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 12:49

Twierdzisz ze nazywasz sie Heweliusz jestes czlowiekiem sukcesu a wyplaty z langsetu juz wyszly. No i skoro przepraszasz kobiety z biura rozumoem ze jestes jednym z tych ktorzy je obrazali sadzac ze to od nich zalezy czy firma pieniadze wysle czy nie. Diagnoza jest zatem prosta. Zapraszamy do nas na oddzial. Pozdrawiamy i czekamy. Centrum Zdrowia Psychiatrycznego Srebrzysko.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heweliusz
 Opinia
@Szpital Psychiatryczny 19.10.2018 13:43

Czytaj ze zrozumieniem i sam weź dawkę leku,bo coś chyba pominales! Przepraszam firmę,bo źle się o niej wypowiadałem i myślałem,że nie wypłaca zaległej kasy,a dziewczyny z biura gorąco pozdrawiam,gdyż kontakt z nimi był na wysokim poziomie.... Łyso Ci teraz??? Zrozumiałeś? Czytaj to czarne a nie to białe!!! Pozdrawiam Miałem się nie udzielać,ale przez niektórych g ł ą b ó w to się nie da!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bonaparte
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 12:49

Jestes czlowiekiem sukcesu? To co ty chlopie robisz w Langsecie? Picie szampana na jachcie sie znudzilo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szpital Psychiatryczny
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 12:49

Mowisz ze nazywasz sie Heweliusz? Jestes czlowiekiem sukcesu pracujacym w Langsecie? Twoje miejsce jest u nas chlopie. Spodoba ci sie. Zamiast kawioru biale drazetki i czysta woda zamiast szampana ale po pierwszej drazetce bedzie ci lepiej jak w domu. Z czasem i tobie zdrowie wroci.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szpital Psychiatryczny
 Opinia
@Heweliusz 18.10.2018 12:49

Wprawdzie mamy za dlugie rekawy w koszulach dla pacjentow ale zwiaze sie na plecach i bedzie dobrze. No i przynajmniej krzywdy sobie nie zrobisz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pablo
 Opinia

Po piersze to nie wina dziewczyn ze nie ma kasy z Rumuni tak mnie sie wydaje. Poza tym jeszcze masz dwóch kordynatorow do kturych możesz dzwonic Krzychu i Rafal skoro dziewczyny Ci nie odpowiadają. A s tego co mi wiadomo Krzychu zajmuje sie projektem Tulcea... Ja tesz jeszcze kasy nie mam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rado
 Opinia

:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

Hah, hajs mam na koncie przyszło mi 5423 euro..Dosłownie tyle co w payslipie mi przysłali za dwa miesiące. inni też dostawali już w zeszłym tygodniu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pozdrawiam
 Opinia
@Łukasz 23.10.2018 11:51

Tylko jeszcze musisz zaplacic z tego 18% podatku dochodowego od osob fizycznych czyli 976 euro.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia
@pozdrawiam 23.10.2018 12:10

Nic nie muszę,moje dochody w Langsecie szły co 3 miesiące na rożne konta bankowe żeby Bank nie zgłosił tego dalej : ),nic nie muszę płacić. Z czego pamiętam, idioci którzy dostawali przez pół roku wypłatę na te same konto bankowe, dostali pisemko z Banku o wyjaśnienie dochodu w sposób bardzo szczegółowy : ). I oni będą musieli zapłacić karę z padatkiem : ).

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sobieski
 Opinia
@Łukasz 23.10.2018 12:41

(usunięte przez administratora)Ban nie zglasza od ilosci przelewow tylko od wysokosci przelewow w 1 miesiacu. W langsecie nie przekroczysz tej kwoty chocbys sie zesral. Problem bedzie dopiero gdy Cypr podpisze umowe z Polska i przekaza informacje do Polski kto pracowal a mial sie rozliczyc w kraju. Tejbumowy jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie. Zeby Cie scigneli maja 5 lat na podpisanie tej umowy od chwili gdy powinienes zlozyc pit. Czyli realnie 6 lat. Po drugie langset nie bawi sie w wysylanie wyplat co miesiac na inne konto. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Łukasz 23.10.2018 11:51

Ciekawe skąd masz tyle ;) chyba że za lipiec i sierpień.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pozamiatał
 Opinia
@Łukasz 23.10.2018 11:51

Jedyne co dostałeś to porażenia mózgowego. Zakładając że w ogóle to posiadasz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
doinformujsie
 Opinia
@Sobieski 23.10.2018 12:50

To się zmieniło i bank ma obowiązek zgłaszać każdy przelew przekraczający 10tyś polskich złotych

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monter
 Opinia
@doinformujsie 23.10.2018 21:12

Euro chlopie. Euro. Skarbowka wszystkie limity liczy w euro. Pewno zeby byly zmienne z kursem i latwiej sie bylo wpieprzyc np na dzialalnosci z vatem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia

Teoretycznie do piątku powinny być pieniądze za wrzesień. Ciekawe czy się wywiążą.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja A kto
 Opinia
@Wojtek 23.10.2018 10:48

Za wrzesień?? Jeszcze za lipiec nie ma hehe

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Ja A kto 23.10.2018 11:20

Zobaczymy czy oddadzą......

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Er
 Opinia

Pieniądze za sierpień i wrzesień odawac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Banda jebanych złodziei
 Opinia

Oddać pieniądze za lipiec.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piiii
 Opinia

Za to co ludzie robią na hotelach w Norwegii i Rumunii powinni mieć takie kary że nic nie zarobią. Czy normalni ludzie nie mogą odpocząć??? Tylko zatrudniają dalej patologie. Ostatnia moja kadencja wcześniej było inaczej.a jak się ktoś postawi zwróci uwagę to jest awantura

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jam
 Opinia

Praktycznie wszyscy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WiecznyOptymista
 Opinia

"All money will appear"- August and september??? Are You gonna pay only for august? It is nearly time (25-th of the month) to pay for september to.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

Dobre sobie. Już mówiłem, przestańcie kur*a rozsiewać plotki....... Każdy może sobie w nick wpisać nazwę firmy. I przetłumaczyć na translatorze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koko
 Opinia

Powiedzieli ze zapłacą do końca miesiąca, wiec przestańcie się zastanawiać co będzie jak będzie, co powiedziała (usunięte przez administratora) co to ma za znaczenie, kto co powiedzial. Kasa ma byc na kontach i wtedy temat sie zamknie, a do czasu az bedzie zastanawianie sie co kto, (usunięte przez administratora) Firma mam zapłacić wiec daj jej jeden z drugim czas by się wywiązać z obietnicy. Szukacie wsparcia na tym forum, a co wy (usunięte przez administratora)jesteście jacyś średnio rozgarnięci? Stoczniowcy, spawacze, monterzy a plączecie jak dzieciaki. Weźcie się do życia i za zarabianie kasy a nie ciągłe (usunięte przez administratora)jak to wam źle bo was Langest nie wypłacił. Zaplaci do konca miesiaca, a jak nie to bedziecie robic co tam chcecie, ale skonczice juz to biadolenie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koko
 Opinia

Ty też pewnie byś chciał ale nawet pewnie nie wiesz jak to zrobić wypocino żałosna, płacz dalej i zgrywaj twardziela na forum. Ruchać to dałeś się ty dlatego tu jesteś i smecisz więc zanim mi każesz się pier...olic sam sie pier...olnij w łeb zanim coś odpiszesz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majster
 Opinia

A Ty nie miałeś być foremanem ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roman R.
 Opinia
@Majster 20.10.2018 14:58

Miałem na następną rotację, teraz chciałem poznać ludzi i robotę ale, nie podoba mi się stosunek ludzi do mnie już na samym początku, do tego marne pieniądze i 2 godziny dziennie w autobusie. Porażka normalnie porażka.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przyjaciel Romana
 Opinia
@Roman R. 20.10.2018 15:01

Nie dziś się , ze maja Cię za idiotę jak na swoich siejesz ferment .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia

Rozmawiałem z Krzysztofem.. kazał dzwonić do Ilony, a ona łaskawie odebrała po 5 razach i z wielką pretensją głupia (usunięte przez administratora) odpowiedziała że nie wiem kiedy dokładnie, ale może tylko powiedzieć że do końca tygodnia będą wszystkie przelewy wysłane i w nowym tygodniu zacznie przychodzić. A rozmawialem z krzysiem, to potrzebują wszystkich na robote :D.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Łukasz 20.10.2018 05:57

Czyli do końca przyszłego tygodnia będą wysłane? Może przyjdzie razem z kasą za wrzesień. Wszystkich namawiają na wyjazdy, niech się bujają!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia

Rozmawialam dziś z Panią Z. biura przelewy dziś zaczęły wychodzić. Także poczekajcie na przelew

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Montur
 Opinia
@Ania 18.10.2018 17:03

To jakieś potwierdzone info?pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Montur 18.10.2018 17:18

Tak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Ania 18.10.2018 17:24

I podali pani takie informacje? Nie chce mi się wierzyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Paweł 18.10.2018 17:49

Tak podali i proszę uwierzyć. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Ania 18.10.2018 18:17

Również pozdrawiam pani Aniu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stocznowiec
 Opinia
@Paweł 18.10.2018 18:45

Ja to już nie licze raczej na pieniądze a szkoda bo wiele by to mi pomogło. Z rsszta pewnie jak wiekszosci

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia
@Stocznowiec 18.10.2018 19:30

Ja też nie. Tym bardziej że usunęli całe ich oświadczenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Jack 19.10.2018 17:51

W dniu dzisiejszym dostaliśmy przelew

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawy
 Opinia
@Ania 19.10.2018 19:48

A Pani mąż ze tak powiem pojechal do Norwegii we wrzesniu czy juz skonczyl współprace z Langset

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojtek
 Opinia
@Ania 19.10.2018 19:48

Można skontaktować się jakoś z Wami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Wojtek 19.10.2018 20:06

Mąż nie pracuje już w langsecie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony
 Opinia

Ok chłopaki potwierdzenie info Kolega dostał dziś przelew za wrzesień tylko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zom
 Opinia
@Zawiedziony 19.10.2018 18:40

Jak już to za sierpień bo za wrzesień jeszcze nie płacili nikomu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia
@Zawiedziony 19.10.2018 18:40

Niemożliwe że za wrzesień. Jak już to za sierpień i pewnie pojechał do Norwegi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick nick
 Opinia
@Zawiedziony 19.10.2018 18:40

A kolega pojechal do Norwegii. Czy jest w polsce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick nick
 Opinia
@Zawiedziony 19.10.2018 18:40

Langset Nowerski płaci 20tego kazdego miesiaca ciekawe czy zastosuje to do tych ktorym miał wyplacic zaległość.

Pomocna?
Tak1Nie
Zawiedziony
 Opinia
@Nick nick 19.10.2018 19:22

Sorry za sierpień, kolega jest w Danii już nie pracuje w Langsecie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawy
 Opinia
@Zawiedziony 19.10.2018 22:15

No to ciekaw jestem kiedy wyplaca dla reszty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał Smolski
 Opinia

Co chwila plotki, kłamstwa. Ludzie!! Jesteśmy na tym forum żeby się wesprzeć prawdziwymi informacjami. A nie wymyślanie że dostaliśmy przelew, albo ze przepraszacie firmę.... Tu powinny być konkretne informacje. Jesteśmy facetami, lubimy konkrety.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Langset International Ltd. - Molde

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny