Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

Robo

10.12.2016 11:51

Masakra przyjmują ludzi do pracy i prawie wszystkich zwalniają nie przedłużając umow Plewiska i Komorniki nie polecam chyba ze ktos chce prace tylko na trzy miesiące
    nmvg

21.12.2016 16:15

ktoś, o ta, zwłaszcza, że niektórym za kilka/kilkanaście dni kończą się umowy. Pracujący w Strykowie, "będziecie narzekać": nie odpowiadam za resztę pracowników i czy będą czuli się zmęczeni czy nie, ani czy będą na to narzekać. Jesteś jasnowidzem? "Pokaz mi magazyn gdzie nie trzeba pracowac?" Yyyy, czy moja odpowiedź nie odnosiła się do braku pracy? W którym miejscu była mowa o tym, że jest jej za dużo? (a nie o tym, że nie ma czego robić). Trochę logiki i zdolności czytania ze zrozumieniem, bo nawet nie spróbowałeś ogarnąć, o co mi chodziło, a już się pienisz. ktoś: "Za chwilę napiszesz że jest tyle pracy że nie ma chwili wytchnienia" Numery do totka też potrafisz przewidzieć? "to droga wolna.." a to ci argument.
    Prof historii

25.01.2021 12:25

I nic się nie zmieniło od lat. Jedna wielka droga przelotowa z wylotem przed emeryturą.
    ZdezorientowanA

17.10.2016 12:23

Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do arvato w Komornikach na stanowisko pakowacz-pracownik magazynu. Czy ktoś może mi powiedzieć czy warto tą pracę podjąć i ile płacą ?. Po przeczytaniu opinii obcym że w rzeczywistości zamiast 8 godzin pracujesz 12 i oddają ci to w dniach wolnych. Do tego że to ciężka praca itp a za małe pieniądze, mam mieszane uczucia
    pracuję w komornikach

18.10.2016 23:29

Wynagrodzenie brutto na umowę na okresie próbnym to minimalne wynagrodzenie , czyli 1850, potem 2200. Jeśli przez cały miesiąc nie chorujesz to masz dodatkowo 75 brutto. Za pracujący weekend (sobota i niedziela) dodatkowo 100 brutto. A z premią za wydajność to różnie bywa. Zazwyczaj musisz się nieźle nabiegać jako picker lub napakować jako pacer, żeby dostać 150 brutto. Zazwyczaj jest praca 8 godzin, w okresie wyprzedaży letniej i zimowej po 12 godzin- to jest tragedia. Nie płacą za to tylko dają wolny dzień. Na wyprzedaźach pracujesz od 6-18 lub 18-6 codziennie.
    Bujdy

25.01.2021 12:22

Jak ja się przyjmowałem później mówili mi że to nowootwarty magazyn. Kłamią w żywe oczy.

16.06.2016 23:20

Fakt

09.08.2016 20:10

Nowy magazyn juz jest zbudowany wiec to tylko kwestia czasu. Drabiny - mnie nie przeszkadzaly ale to sprawa indywidualna no i wzrostu osoby tez. Podwyżka to fakt, ale masz racje ze od stycznia przepisy zmienia sie. Z mojej perspektywy lepiej dostac juz teraz wieksza kase i miec niz nie miec. Woda sodowa - nie dziekuje, wole mineralna, mniej uderza do glowy.
    Rafi

25.01.2021 12:20

Z grafikami od lat są problemy bo ulegają zmianie w ciągu miesiąca bez ważnej przyczyny.
    drakkar

06.08.2016 19:18

witam chcialbym sie dowiedziec jakie sa zarobki(magazyn i pakowanie jaki jest socjal itd) w waszej firmie jesli to mozliwe.Pytam dlatego ze buduje sie hala tej firmy w strykowie i niewiem czy warto sie tam starac z gory dzieki za odpowiedz.
    Historyk

25.01.2021 12:17

No i teraz wiadomo, że ludzie w Strykowie mają problemy na Zarze. Nic ino uciekać. A miało być tak pięknie.
    Rufus

21.01.2016 17:09

Tak szczerze to można sie tu zatrudnic tylko z mocnym postanowieniem szukania dalej innego miejsca zatrudnienia. Na czas poszukiwan czegos lepszego od biedy moze byc. Z kazdym miesiacem jest gorzej,tyramy po 12 godzin,czesto w nocy. Zycia nie ma,bo jednego dnia przychodzisz do pracy i slyszysz,ze jest duzo zamowien,ale pracujemy w standardowych godzinach,a za 2 dni przychodzac slyszysz na powitanie,ze od jutra na 12 godzin,do odwolania. Nic nie zaplanujesz w takim ukladzie. Kierownictwo jak mantre na swoja obrone powtarza,ze w umowie sobie zastrzegali "ewentualna mozliwosc" wydluzenia pracy do 12 godzin. Slowo- klucz w cudzyslowiu,bo od 2 miesiecy sie to zdarza ciagle,ludzie maja z nadgodzin juz po kilka dni roboczych wypracowanych,za ktore nie zobacza ani dodatkowej zlotowki,bo beda pozniej siedziec w domu po 2 tygodnie,bo arvato nadgodziny oddaje,nie wyplaca. Zachecanie premiami to tez farsa,bo jak pracujesz normalnie,wydajnie,bez zadnych potkniec i przekretow,to masz premie na srednim poziomie,jak 90 procent pracownikow,jak starasz sie byc pracownikiem miesiaca i latasz na maksa to masz 50 zl brutto wiecej,czyli trzydziesci kilka zlotych na reke... Zyc nie umierac! Wyplata? Pierwsze 3 miechy minimum krajowe,pozniej troszke wiecej,ale i tak marnie biorac pod uwage dyspozycyjnosc jaka sobie arvato zyczy i to ze z tygodnia na tydzien jest wiecej pracy. Obecnie jest tu porownywalnie jak w innej firmie na A,ktora stoi w Sadach pod poznaniem. Nie polecam.
    R.S.

25.01.2021 12:06

I nic się nie zmieniło od lat poza tabunami ukraińców pracujących za nas po 12 godzin a my po 8 godzin, pensja żenująca.
    juda

19.11.2014 11:15

Praca masakra.Na produkcji jedna z kierowniczek zmianowych ocena -1
    Rafał History+

25.01.2021 12:04

I tak cały czas jest i nic się nie zmieniło.
    strudzona

02.07.2015 12:04

Arvato w Żernikach, praca jak wszędzie indziej. Wypłatę zawsze miałam na czas - tu sie nie zgadzam ze są opóźnienia, co innego ich kwota oraz jakość pracy. Stawka 1800 brutto, premia do 300 zł brutto, (jak zarobisz 1400 na rękę to szok)z tym ze masz ja zawsze obciętą, jak masz nadgodziny to wypłaca ci za nadgodziny ale obetną ci te kwotę z premii wiec robisz tak naprawdę za darmo. O ile nie puszcza cie wcześniej do domu żeby tylko nie zapłacić ci za nadgodziny. Kierownik spoko, Liderki - zależy na jakich działach, (niektóre to zwykłe buraki które nic nie robią i tylko wyręczają się innymi, niektóre spoko) pracownicy w 80 % sprzedadzą cię za paczkę dropsów - zwłaszcza Ci którzy przyjeżdżają z daleka do pracy. Ja nie jestem zbytnio zadowolona. Pracuje tam bo nie mam innej alternatywy. Atmosfera tam panująca poniżej krytyki. Ostatnio zastraszają nas faktem pozbawienia premii za korzystanie z urlopów na żądanie, niedługo pozbawia cie premii za wyjście do ubikacji czy sniadanie.
    Rafał History

25.01.2021 12:02

Prawda cały czas jak masz dla nich zbyt wysoką pensję, np. dodatek świąteczny to zabierają na niego z premii.
    aucun

11.10.2013 20:22

Czy może się wypowiedzieć ktoś kto pracuje w nowym oddziale firmy w Krakowie? Jakie warunki, czy warto? Wiem że trwa teraz rekrutacja i podobno już jedna albo dwie grupy zaczęły pracę. Proszę o opinie.
    mmm

04.02.2014 16:54

a czy ktos ma jakas opinie o arvato Krakow? ponoc klientem jest google? jakie warunki, place? i w ogole czy warto ?
    R.S.+

25.01.2021 12:00

Tak liderzy cały czas od lat są do niczego tylko do brania zbyt wysokiej kasy, tkwienia w ich układach m.in. rodzinnych i szkodzenia innym.
    expracownik

14.11.2014 15:01

praca ujdzie, jak lubicie czekać do 20stego na wypłate, gdy zabraknie dokumentu aby otrzymać wynagrodzenie nikt nie informuje- po prostu nie dostaniesz :))) oprócz tego konkursy w których ustalony jest zwycięzca "ma to działac motywacyjnie na reszte" na umowie napisane jest wynagrodzenie do 5 w rzeczywistości opóźnienia są.
    S.R.

25.01.2021 11:57

Tak konkursy cały czas są na projekty magazynowe i wygrywają zawsze te same podstawione pupile.
    seweryn krajewski

28.01.2013 10:32

pracowałem w arvato dość długo kierownictwo nie jest złe czasem niektórym odbija ale to normalne przy stresie o(usunięte przez administratora) praca fajna nie narobisz się jak w kżdej firmie są anomalie ale ogólnie nie było żle teraz jest kryzys to sa zwolnienia ale moze bedzie lepiej i ponownie będą zatrudniać
    R.S.

25.01.2021 11:50

Liderom na magazynach też odbija od lat non stop. Nie dbają o pracę i pracowników tzw. elita wyjęta spod prawa karmiona pieniędzmi z pracy podwładnych.

22.01.2021 20:02

Moim zdaniem nie powinno się dopuszczać do pracy osób, które nie poddadzą się szczepieniu przeciwko Covid. Każdy na wejściu powinien mieć stałe zaświadczenie do okazania.
    Norbertanek

23.01.2021 11:56

Najlepiej niech każą przechodzić przez kurtynę wodna dezynfekujące na wejściu do magazynu i wyjściu do autobusu.

23.10.2019 11:47

Jak kończysz się wam umowa w arvato, a jesteście na 3 miesiące, to lepiej sobie poszukajcie czegoś, bo może was trafić przykra niespodzianka, bo nie informują o tym pod koniec umowy, dopiero w ostatni dzień trzeba się dowiadywać.

22.01.2021 20:28

Wystarczy nie pytać i przyjść na następny dzień do pracy będą mieli problem i przedłużą umowę.
    Sasza

23.01.2021 08:11

Pamiętaj, że ilość nas Ukraińców musi się zgadzać i dlatego wam nie chcą dawać umów. Rozumiem problem.
    Kasia

16.10.2019 14:45

Jak oceniacie zarządzanie w Arvato?
    Kasia

10.11.2019 11:07

Ok, no rozumiem.
    Paweł

22.01.2021 20:25

Ryzykowne? Przecież Ukraińscy liderzy pracują a Polscy się obijają np. P zamiast pracować jak może to dłubie w uszach i w nosie.
    jerryku

21.01.2021 10:10

Witam Ile można zarobić w tej firmie na Rękę?

22.01.2021 20:04

O dużo za dużo za taką fuszerę.
    Wachu

14.01.2021 17:38

Komedia nikt nie umie napisać ile można zarobić, gdzie my żyjemy ko koryguje te wpisy banda!
    Nbi

20.01.2021 22:56

2900 na probnym , po 3 msc 3200 brutto podstawy lub wiecej, zalezy od stanowiska
    Cbn

09.01.2021 00:20

Jak wyglada pryznawanie premi wg norm ? Co miesiac jest ta premia przyznawana czy dopiero po jakims czasie ?
    Radek

15.01.2021 09:04

Premia jest co miesiąc i jestem z niej zadowolony
    Martyna

15.01.2021 16:34

To szczerze zazdroszcze, bo nasza premia to jakoś mało śmieszny żart
    The Punisher

14.01.2021 16:50

Gdyby nie to, że muszą zatrudnić pewien procent Polaków, ponieważ zakłady znajdują się na naszych ziemiach, to zatrudniliby samych Ukraińców.
    The Punisher

15.01.2021 11:21

Oczywiście przyznaję Ci rację. Ale tak pomijając to, gdy człowiek przegląda różne oferty, to to są praktycznie same wykańczalnie ludzi. Naprawdę lepiej pomyśleć nad własnym interesem, niech sobie sami Ci śmieszni liderzy (usunięte przez administratora) ????
    Mika

15.01.2021 16:32

Ale piszesz bzdury. Jestem Polką i nie mam problemu z umową. Po okresie próbnym dostalam przedłużoną umowę, teraz niedawno kolejną. Jak pracujesz sumiennie to przedłużą umowe bez problemu
    Adams

01.01.2021 17:42

Polecam pracę w Arvato: samochód służbowy i do celów prywatnych z kierowcą, telefon do celów służbowych i do celów prywatnych, karta Multisport i ubezpieczenie medyczne oraz w PZU, pożywny katering, 3 przerwy, mieszkanie służbowe blisko magazynu, imprezy integracyjne, spa w weekendy, pensja ok. 15 tys CHRW.
    Nikita

15.01.2021 00:16

Praca za śmieszne pieniądze dla ludzi z poczuciem humoru :)
    Beata

15.01.2021 09:47

Nieprawda. Socjal jest. Mozesz korzystac normalnie. Poza tym jak jestes sumienny i masz chec do pracy to bedziesz zadowolony. Gorzej jesli liczysz na manne z nieba. Ale to chyba wszedzie bedziesz narzekac.

07.11.2020 09:23

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Arvato Polska? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

15.01.2021 09:09

Zależy na jakie stanowisko ale odpowiadają jeszcze nawet w ciągu tego samego dnia
    V. Jungingen

14.01.2021 20:23

Praca w Arvato podoba mi się tylko mało płacą. Płacą mało bo praca jest lekka i niewiele wymagająca. To dlatego wola Ukraińców zatrudniać niż Polaków. Spodziewam się nieprzedłużenia umowy z tego powodu. Nic tylko uciekać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Wirusek

18.03.2020 17:16

Firma nie radzi sobie w ogóle z obecną sytuacją. Nie są na nią wcale przygotowani... Żeby dać pracownikowi papierowy ręcznik i kazać przecierać wózki płynem do mebli, to to jest jakaś abstrakcja! Do tego przy wejściu na magazyn jak i podczas zejścia z niego ludzie są w bliskich odległościach od siebie... kierownicy zapewniają, że wszystko jest okej i mówią, że nie widzą żadnych przesłanek do zamknięcia magazynu... kwestia czasu jak tylko pojawi się pierwsza zarażona osoba :(
    Dyrektor Unimil

05.01.2021 13:47

No i co? Jak po epidemii? Wszyscy zdrowi i było się o co tak kłócić i brać wolne?
    Kołovidka

15.12.2020 14:39

Jak idą przygotowania do trzeciej fali pandemii?
    Zvariovana

05.01.2021 13:26

Zaczynają szczepić ale firma nie dopłaca.
    Sic

06.12.2020 12:25

Arvato (usunięte przez administratora) taka firma z tradycjami jesteś potrzebny pracujesz latami i nagle dowiadujesz się że nie ma już miejsca dla ciebie bo lepiej zatrudnić tych co nie mówią po Polsku i nic nie ogarniają dziwię się że ta lokalizacja ma jeszcze trzy gwiazdki bo zasługuje góra na jedną, dziwią się że ludzie nie chcą się zatrudniać ale co tu się dziwić skoro samo kierownictwo nawet nie zna pracowników a tym bardziej nie wie jak pracują. Teraz to jest firma Lidersko Ukraińska nie liczy się co potrafisz ile lat pracujesz ile lat starasz się o podwyżkę a tym bardziej ile lat starasz się o awans, ale kierownictwo zdziwione że ludzie nie chcą się zatrudniać. Sami sobie zasłużyli na taką sytuację właśnie poszanowaniem pracownika.
    Dotacja

07.12.2020 05:16

Polaków lepiej się zatrudnia i zwalnia bo za nowe zatrudnienie jest dotacja państwowa i zyski jeszcze większe. Wiele firm robi to celowo i nikt nikogo nie ściga. Takie są układy w Polsce.
    UA

05.01.2021 11:24

Tak to prawda. Liderzy agencyjni z Ukrainy wydają polecenia pracownikom Arvato, a Liderzy polscy i kierownicy polscy to popierają. To kto tu jest ważniejszy?
    Roki

16.12.2020 22:43

Praca w arwato dla kapusi co nic nie robią tylko chodzą i patrzą kogo do lidera zgłosic .ludzie zachowują sie jak z buszu zostali wypuszczeni zero szacunku jedna drugą obgaduje liderzy nic nie rpbią tylko normy w głowie jedna patologia się szerzy pracując w arwato psychicznie wykonczą ciebie te stare wygi inspekcja pracy juz powiadomiona mobing nie polecam pracy w firmie arwato omijac szerokim łukiem zero człowieczenstwa co nie jedni pracują za kare chyba bo muszą bo są zdesperowani lider krzysztof zamiata wszystko pod dywan a wie o zgłoszonych mu konfliktach pomiedzy pracownikami wstyd nie odpowiedzialni ludzie na odpowiedzialnych stanowiskach

23.12.2020 08:55

Chcecie szacunku od pracodawcy to najpierw zacznijcie szanować siebie nawzajem. Tak się angażujecie w życie innych i wymyślanie głupot tutaj jak powinniście angażować się w swoją pracę
    Się wie

31.12.2020 21:57

Jakiej lokalizacji tyczy się ta opinia
    Xx

31.12.2020 02:30

Arvato? Jedna jedna porażka! Nie polecam! Doświadczyłam mobbingu, podsłuchów, nagrań ... szkoda gadać. I nikt z tym nic nie zrobił. Przełożony- wielka jedna porażka, pokażesz, że jesteś bardziej doświadczony i więcej masz wiedzy to zrobi wszystko żeby Cię upokorzyć. Cały zespół wielokrotnie zgłaszał problem z przełożonym - wszystko obrócone przeciwko nam!
    Efka

27.12.2020 12:17

Regulamin firmy oraz kodeks code of conduct to u osób kierujących fikcja prawna.
    Poprzedni pracownik

27.12.2020 18:26

W tej kwestii to prawda. Ale co poradzisz, nie masz żadnych praw, jedne to twoje prawo to przyjść, zrobić swoje, odbić się i do domu. Code Of Conduct ładnie napisany, fajna książką nawet, ale niech któryś z liderów zobaczy ze jesteś niewygodną osobą, to pamiętaj przedłużenia nie będzie. A jak jesteś z agencji to na drugi dzień cię nie będzie, jak jednego chłopaka na zwrotach
    Rekruterka

27.12.2020 05:36

Jedna z rekruterek pytała mnie w staraniu o stanowisko magazynowe o to czy umiem obsługiwać komputer. Byłem zaszokowany, kto zatrudnia takie osoby w Arvato skoro już dziesięcioletnie dzieci posługują się laptopami, a margines osób nie znających obsługi komputera dotyczy osób nawet nie 70-letnich ile raczej 80-letnich, które już dawno przebywają na emeryturze. Oczywiście pani, która prowadziła rekrutację miała gorsze wykształcenie, umiejętności i wiedzę od moich i udawała, że rekrutuje, bo wcale tego dnia nie planowała zatrudnienia pracowników, a z resztą sam zrezygnowałem obrażony przez nią.
    Mel

27.12.2020 15:04

Ciekawe czy ona wie do czego służy telewizor bo mnie chyba też rekrutowała.
    Mateusz

27.12.2020 15:13

Mnie tak potraktowali, że żeby mnie zwolnić potrafili udowodnić, że krzywo chodzę i zbyt dużo pobieram powietrza kiedy oddycham. Od razu przeszli na pan bo nie chcieli żebym poszedł na urlop, który sami mi chcieli wyznaczyć.
    nicola

27.12.2020 12:25

Pracowałam w Plewiskach i Komornikach.
    Centrala

24.12.2020 10:53

Z okazji zbliżających się świąt i nowego roku życzę coraz większej wydajności w pracy przekraczającej dotychczasowe normy prędkości. Umiaru majątkowego, aby opanowanie materialne zawsze było na pierwszym miejscu.
    Mars

25.12.2020 07:59

Dołączam sie do życzeń . Życzę również zmian na samej górze aby w koncu nastała sprawiedliwość , szacunek dla pracownika, skonczył sie mobbing i dyskryminacja.

25.12.2020 13:55

Więcej wyrozumiałości w oczekiwaniach płacowych. Więcej pracy i lepszej wydajności. Ostrego współzawodnictwa w nowym roku życzę.
    Nepotyzm

23.12.2020 05:53

Sprawiedliwość w (usunięte przez administratora) Facet kolego brat jest liderem został przeniesiony na inną zmianę. Następnie wyslali go na inny dział aby nie było wątpliwości czy brat zbyt łagodnie go nie traktuje. Natomiast na dziale gdzie teraz pracuje jest ojciec z synem i w tym nikt problemu nie widzi że ojciec wydaje polecenia synowi i rozlicza go z pracy. Są równi i równiejsi jak wszędzie.
    MM

23.12.2020 14:09

Widocznie muszą dobrze kapować, że jeszcze nikt z góry się do tego nie przyczepił. Układy rządzą w tej firmie.
    Robi

13.12.2020 18:19

Nie polecam pracy w firmie arwato porazka atmosfera w pracy nie miła kazdy rządzi zero kontaktu liderów stare wygi co chcą to robią im wolno wszystko omijac tą firme szerokim łukiem
    Nisia

17.12.2020 17:59

Każdy rządzi? Rozwiniesz proszę temat? I co oznacza " stare wygi"?
    Neska

17.12.2020 22:55

Co oznacza każdy rządzi? Od tego to są chyba liderzy? Kim są stare wygi? Której lokalizacji dotyczy opinia? Miło było by wiedzieć
    Karton master

07.12.2020 05:14

482 dzień !!!!!!! Wytrzymajcie !!!!!!! Jeszcze troszkę :) musicie zacisnąć pasa :) Niesamowite wyniki Arvato. Rośnie w praktycznie każdym kierunku buabuhbauhbuhbauhaha!!! Dominują dwucyfrowe wzrosty i siwe odrosty :-) marna płaca a brak podwyzki to kara za ich koszty jakie ponoszą miesięcznie za to że dopłacają do waszego PPK ? Z takimi wynikami robić Wam coś takiego? Oczywiście że można tą chciwość zrozumieć, pewnie odcinaja jeszcze za to kupony !!!! Lecą pochwały zza granicy, że w Polsce stawki nie zmienione od tylu dni Ale wasza obojętność czy służalczość to już powala !!!!! Wysilił sie choć jeden łeb aby sprawdzić ile dni minęło od ostatniej waloryzacji ? Pracujecie na lepszą rasę? :( dlaczego wasza praca jest tylko miskę ryżu warta? to już przepaść się robi :) Jechałem w okolicach Olsztyna i widziałem cały plac z nowymi naczepami z tą smutną nazwą :) Hospicjum!!! powiem tak !!!!! mają wobec was poważne plany :) więc zaciśnijcie poślady i pasa Będą Waszymi wyrzeczeniami tworzyli swoją, nową, lepszą HISTORIĘ !!!!!!! Pozdrawiam
    Mika

15.12.2020 17:12

A w Amazonie strajkują.Zablokowali wjazd.Nie dajecie kasy blokujemy pasy.
    iXi

16.12.2020 08:41

U nas blokują ale jedni drugim WC jak potrzeba.
    De Funes

15.12.2020 14:33

Jak tak czytałem wpisy to wysłałem CV (usunięte przez administratora)
    Eustachy

06.10.2020 17:20

Głównym celem ustalenia normy 80 na Z**** była furtka do redukcji zatrudnienia. Tak zwolniono mojego znajomego, który jest sportowcem i pracował jak prawdziwy sprinter. Wystarczyło, że na godzinę miał do pobrania z 5 krzeseł i z 5 ław, które pojedynczo mieszczą się na wózkach. "Praca na serio"?
    Norbertanek

13.12.2020 11:20

Chciałem się przyjąć ale jeden SPM mówił mi że teraz zwalniają tych którzy nie wyrabiają normy. To jak z tą normą jest i czy w ogóle przyjąć się?
    Gbdyc

14.12.2020 23:16

Zle myslisz. Pobieram 3 etykiety i mam zeskanować : po 3 rzeczy na paletach (dywany, lustra, blaty , stoliki.). Do kazdego zamowienia musze miec 1 wozek bo wszystkiego nie zmieszcze. Jade wozkiem na koniec, po dlugosci calej wszerz i wracam. Zajelo 10 min na 3 rzeczy. Po 3 takich etykietach normy juz nie wyrobisz jak cie od poczatku do konca po 1 rzecz skaner prowadzi. 80 zrobie jakbym mial wielopaki i na etykiecie po 20-30 szt a nie 3-5 duze ch chwile.... w produkcji masz linie i robisz a ja o picku mowie a nie pakowaniu...

04.07.2020 23:19

Po zmianie kierownika w Arvato zrobilo sie strasznie. Nie przedłużają umow, mieszają pracowników miedzy dzialami, wydajnosc jaka jest hehehhe jest nie do przerobienia itp. Zrobiło sie zle. Liderzy juz po tych wszystkich szkoleniach to juz człowieczeństwa brak. Liczy sie tylko wydajnosc wydajnosc wydajnosc i zadowolony kierownik. Opinia dotyczy Zernik
    Ola

05.07.2020 22:52

W plewisksch tez jest zle bo zmianach
    ?

13.12.2020 16:19

Czy to ty jesteś liderem?
    Stach

13.12.2020 13:18

Chciałem zapytać kiedy wymiana palet drewnianych i kartonów na halach? Chętnie je zezłomuję bezpłatnie. Może ktoś odpisać?
    Hela

13.12.2020 12:51

Chciałam zapytać oficjalnie jak to jest z tą pracą w domu bo na rozmowie kwalifikacyjnej pani pytała o to czy jeśli będzie trzeba to wezmę pracę do domu. Mąż ma szklarnie i można w niej zimą zrobić magazyn do komisjonowania. Pakować mogę w garażu. Nie rozumiem czy w końcu są te prace domowe czy nie i o czym mówili na rekrutacji.

13.12.2020 12:38

Moim zdaniem przyjazdy do pracy na 6 powinny być na 5, żeby przed czasem pracy dokonać dokładnego meetingu. Po czasie pracy od godz. 14 do 15 powinien być czas na dokładne sprawdzenie pracowników przez ochronę. Dwie dodatkowe godziny powinny być bezpłatne ponieważ już obecnie trzeba doliczać 30 minut a to tylko 90 minut więcej. Rozgrzewka przed pracą i oględziny po pracy są potrzebne dla poprawy jakości.
    Nietoper

13.12.2020 11:27

Czy to zemsta za nagą prawdę o magazynach że są dwie strony opinii o pracy w firmie żeby dalej cenzurować?
    nicola

12.12.2020 19:06

Parę lat temu pracowałam w tej firmie i nie miałam żadnych zastrzeżeń .Pracownicy byli mili a liderzy bardzo pomocni.Bylam wynajęta poprzez inną firmę.Nieczulam się tam źle a wręcz czułam że moja praca jest doceniana i jako człowiek się liczę.
    2007

13.12.2020 07:25

To było chyba najpóźniej w 2010 r a zaraz jest 2021 r. Czasy zmieniają się.

13.12.2020 08:18

W jakiej lokalizacji pracowałaś?

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska