Ludzie trzymajcie się z daleka od tej firmy Ricor jak i Nowoczesnej agencji pracy ktora dostarcza im pracownikow. Zrobili sobie z pracownikow posmiewisko i traktuja jak dzieci w przedszkolu, zakaz wlasnego zdania, wlasnego zycia wszystko ma byc podporzadkowanie panu [usunięte przez moderatora]. wielkiemu kierownikowi z zerowym doswiadczeniem w kierowaniu ludzmi, ktory prowadzi powierzona mu przez anglikow firme na zasadzi "widzimisie" zero przepisow, zadnych praw,a co wiecej szukaja kazdej mozliwej sposobnosci by wyciagnac z pracownikow jak najwiecej za jak najmniejsza kase(np pracujace soboty i niedziele za zwykle stawki) nawet cham nie umie powiedziec dzien dobry i przywitac sie gdy przechodzi obok. Ludzi maja za baranow mowia agencyjnym ze praca jest na dlugi okres by pozniej po weekendzie ich wywalic i wziasc nowych ktorych znow moga wykorzystac przez weekend. Obiecujac kariere i rozwoj chyba nie wiedza co te slowa znacza no chyba ze tyranie na maxa to kariera jaka mozna miec np w Koszalinie, no ale nie w Poznaniu. O jego [usunięte przez moderatora]nawet nie wspomne bo szkoda slow dobralo sie dwoch zielonych ludkow ktorzy chca rzadzic w Poznaniu. Dobrze ze mnie juz tam nie ma, a czas u nich zdecydowanie nalezal do straconych.