4.1/5

• Chcesz nas poznać? Zapraszamy!
  • Proces rekrutacji
  • Pracownicy o nas
  • Co oferujemy?
  • Masz pytania? Chcesz nawiązać współpracę? Napisz do nas
  • FAQ

Chcesz nas poznać? Zapraszamy!

Proces rekrutacji

Pracownicy o nas

Co oferujemy?

Masz pytania? Chcesz nawiązać współpracę? Napisz do nas

FAQ

• Skierniewice

5. Opinie o CT-CARD SP. Z O.O.

Opinie o CT-CARD Warszawa

Nie przegap nowości o CT-CARD SP. Z O.O.!

09.07.2024 21:57

Witaj! 👋
    Miło nam, że interesujesz się naszą firmą i odwiedzasz nasz profil na GoWork.pl.
    Zależy nam na otwartym, ale kulturalnym dialogu — merytoryczne komentarze pomagają nam lepiej rozumieć różne perspektywy, udzielać rzetelnych odpowiedzi i stale się rozwijać.
    Nasz zespół to przyjazne i dynamiczne środowisko, w którym cenimy inicjatywę, współpracę i kreatywność. Stawiamy na rozwój i innowacje, bo wierzymy, że „chcieć to móc” – każde wyzwanie traktujemy jako szansę na wspólny postęp.
    Oferujemy realne wsparcie, możliwości rozwoju zawodowego oraz dobrą atmosferę pracy — bo sukces budujemy razem.
    Zachęcamy Cię do pozostawienia swojej opinii lub zadania pytania. Jesteśmy tu, by rozmawiać i odpowiadać — z szacunkiem i otwartością.

Wywiadu udzielił/aCT-CARD SP. Z O.O.

16.01.2024 15:50

Czym zajmuje się Państwa firma?

CT-CARD to kompleksowa odpowiedź na potrzebę niekonwencjonalnych rozwiązań dla wielu dziedzin przemysłu. Dobieramy i modyfikujemy preparaty pod potrzeby klienta, dlatego każdy otrzymuje rozwiązanie szyte na miarę. Wspierając się doświadczeniem naszych partnerów, jesteśmy dumni, że możemy dostarczyć sprawdzone produkty o najwyższej jakości. Nasza firma została uhonorowana prestiżowym wyróżnieniem Diamentów Forbesa 2022 i 2023 roku.

Co jest podstawą oferty Państwa firmy?

Wśród naszych usług można wyróżnić: czyszczenie na sucho przy użyciu technologii ICE-CARD (metoda mgły gazowej o ciśnieniu 2 barów na bazie suchego lodu), czyszczenie technologią suchego lodu, korektę chemiczną wody, serwis urządzeń do uzdatniania wody, czyszczenie szaf elektrycznych pod napięciem do 15 kV, urządzeń elektrycznych przy wyłączonym napięciu, urządzeń elektrycznych przy wyłączonym napięciu z natychmiastowym załączeniem, a także czyszczenie uzwojeń silników i prądnic, generatorów, lakierowanie silników generatorów i prądnic, czyszczenie mazutu i instalacji mazutowych, wymienników ciepła, instalacji CO, kotłów, zbiorników. Możemy zaoferować również zabezpieczanie antykorozyjne powierzchni, pokrywanie powierzchni plastycznymi materiałami wypełniającymi odpornymi na ścieranie, ciśnieniowe nakładanie ceramicznych powłok zabezpieczających oraz czyszczenie chłodnic wewnątrz i z zewnątrz.

Czym wyróżnia się CT-CARD?

Przede wszystkim proponujemy dedykowane rozwiązania oparte na profesjonalnej chemii technicznej, własny serwis, wielotorowy monitoring, mobilne analizy przeprowadzone u Klienta, a także dostosowujemy aplikację. CT-CARD wyróżnia się na tle konkurencji dzięki następującym czynnikom: doświadczeniu, wysokiej jakości produktom i usługom, szerokiemu i unikalnemu zakresowi oferty, indywidualnemu podejściu do klientów. Kompleksowo obsługujemy branżę chemii technicznej i serwisu przemysłowego - jest to ważna część polskiej gospodarki, która rozwija się dynamicznie. Współpracujemy z firmami z różnych branż, a także z kontrahentami zagranicznymi.

Od jak dawna działacie Państwo na rynku?

Jesteśmy obecni na rynku od 2003 roku., a nasza główna siedziba znajduje się w Warszawie, jednak działamy na terenie całej Polski. Obecnie zatrudniamy 35 osób.

W jaki sposób doszło do powstania CT-CARD?

Tutaj posłużymy się cytatem, którego autorem jest Peter Drucker: „Za każdym razem, kiedy widzisz biznes, który odnosi sukces, oznacza to, że ktoś kiedyś podjął odważną decyzję”.

Jak prezentuje się Państwa otoczenie biznesowe?

Branża chemii technicznej i serwisu przemysłowego jest stosunkowo konkurencyjna. Na rynku działa wiele firm, które oferują podobne produkty i usługi. Jako CT-CARD planujemy dalszy rozwój w Polsce i za granicą oraz rozszerzenie oferty o nowe produkty i usługi, a także o nowe rynki. W CT-CARD wierzymy, że dzięki swojemu doświadczeniu, wysokiej jakości produktom i usługom oraz indywidualnemu podejściu do klientów, będziemy w stanie osiągnąć swoje cele i stać się liderem w branży chemii technicznej i serwisu przemysłowego.

Jak wygląda struktura Państwa firmy?

Struktura firmy jest dość rozbudowana. Najwyższymi stanowiskami są naturalnie stanowiska zarządu, czyli Prezesa Zarządu, który współpracuje bezpośrednio z Dyrektorem Finansowym. W firmie funkcjonują również stanowiska Dyrektorów: Handlowego, ds. Rozwoju Procesów Technologicznych i Wdrożeń Nowych Produktów. Zatrudniamy m.in. technologów, menagerów i inżynierów sprzedaży, doradców techniczno – handlowych, analityka biznesowego ds. wsparcia sprzedaży, specjalistów ds. obsługi klienta oraz pracowników księgowości i kadr.

Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?

Proces jest jasny, przejrzysty i sprawiedliwy. Najpierw publikowane jest ogłoszenie o pracę, które zawiera wszystkie istotne informacje, takie jak: stanowisko, zakres obowiązków, wymagania, warunki zatrudnienia. Następnie odbywa się weryfikacja CV i listów motywacyjnych kandydatów. Weryfikacja jest przeprowadzona przez osobę doświadczoną i odpowiedzialną za wskazane stanowisko, która będzie w stanie ocenić kwalifikacje kandydatów pod kątem wymagań. Kolejnym krokiem jest rozmowa kwalifikacyjna prowadzona online. Rozmowa kwalifikacyjna jest kluczowym etapem procesu rekrutacji. Podczas rozmowy kandydat ma możliwość zaprezentowania swoich kwalifikacji i doświadczenia. Pracodawca natomiast ma możliwość oceny kandydata pod kątem jego umiejętności, osobowości i motywacji. Rozmowa kwalifikacyjna jest przeprowadzona przez doświadczoną osobę, która będzie w stanie profesjonalnie ocenić kandydata. Następnie odbywa się rozmowa kwalifikacyjna w siedzibie firmy. Jest to spotkanie bez limitu czasu, podczas którego mogą mieć miejsce testy i zadania praktyczne, które pozwalają na ocenę konkretnych umiejętności i predyspozycji kandydata. Po przeprowadzeniu wszystkich etapów rekrutacji podejmujemy decyzję o zatrudnieniu. Decyzja zostaje podjęta na podstawie obiektywnych kryteriów, takich jak kwalifikacje, doświadczenie, umiejętności, osobowość i motywacja kandydata. Długość procesu rekrutacji zależy od wielu czynników, takich jak specyfika stanowiska, liczba kandydatów, dostępność kandydatów. Proces rekrutacji jest zawsze dostosowany do konkretnych potrzeb firmy i stanowiska.

Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?

Proces wdrażania nowego pracownika jest kluczowym elementem jego integracji z naszą firmą. Ma on na celu zapewnienie pracownikowi niezbędnej wiedzy i umiejętności do wykonywania jego obowiązków oraz zapoznanie go z kulturą i wartościami firmy. Wdrożenie na stanowiskach handlowych składa się z trzech etapów. Pierwszym etapem jest trzydniowe szkolenie wdrożeniowe, którego celem jest zapoznanie pracownika z produktami i usługami firmy, jej strategią handlową oraz procedurami i regulacjami. Szkolenie prowadzone jest przez doświadczonych doradców techniczno-handlowych i obejmuje następujące tematy: podstawy sprzedaży, produkty i usługi firmy, strategia handlowa firmy, procedury i regulacje. Drugim etapem jest szkolenie przez technologa/brand managera bezpośrednio u klientów z regionu. Podczas tego szkolenia pracownik ma możliwość zapoznania się z produktami i usługami firmy w praktyce oraz zweryfikowania swojej wiedzy i umiejętności w zakresie sprzedaży. Trzeci etap to praca z dyrektorem handlowym u klientów aktywnych. Podczas tego etapu pracownik ma możliwość obserwowania pracy doświadczonego handlowca oraz nabycia praktycznych umiejętności w zakresie sprzedaży. Wdrożenie na stanowiskach administracyjnych składa się z dwóch etapów. Pierwszym etapem jest szkolenie wdrożeniowe na wskazanych narzędziach. Podczas tego szkolenia pracownik ma możliwość zapoznania się z podstawowymi funkcjami i możliwościami wykorzystywanych w firmie narzędzi informatycznych. Drugim etapem jest praca z przełożonym w zakresach obejmujących obowiązki. Podczas tego etapu pracownik ma możliwość zdobycia praktycznych umiejętności w zakresie wykonywania swoich obowiązków. Po zakończeniu procesu wdrażania nowy pracownik powinien być w stanie wykonywać swoje obowiązki w sposób samodzielny i efektywny. Aby ocenić skuteczność procesu wdrażania, przeprowadzamy ankietę wśród pracowników. Ankieta zawiera pytania dotyczące takich kwestii, jak dostępność informacji i szkoleń, jakość przekazywanej wiedzy i umiejętności, wsparcie ze strony przełożonych i współpracowników. Informacje uzyskane z ankiety wykorzystujemy do poprawy procesu wdrażania w przyszłości.

Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w 2024 roku?

Obecnie planujemy zatrudnienie na zastępstwo specjalisty ds. uzdatniania wody. Ponadto posiadane przez firmę zasoby są wystarczające do realizacji celów jakościowych i prawidłowego funkcjonowania procesów.

W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój pracowników?

Naszą siłą jest zespół, dlatego stawiamy na współpracę i wsparcie. Staramy się zapewnić dobrą i przyjazną atmosferę, w której pracownicy czują się komfortowo i bezpiecznie. Zależy nam na otwartości, która pomaga w uniknięciu konfliktów i budowaniu wzajemnego zaufania. Regularnie spotykamy się w zespole, aby podsumowywać nasze działania i planować dalszy rozwój. Spotkania te mają formę otwartych dyskusji, podczas których każdy pracownik może podzielić się swoimi pomysłami i opiniami. Staramy się raz w roku organizować wyjazd integracyjny, na którym nie ma szkoleń i wykładów. Koncentrujemy się na relacjach i poznaniu siebie bliżej. Ważnym elementem rozwoju pracowników są szkolenia i kursy. Oferujemy naszym pracownikom szeroki wachlarz możliwości rozwoju zawodowego. W pierwszy poniedziałek miesiąca odbywają się spotkania online z technologami i brand managerami, podczas których nasi doradcy techniczno-handlowi przedstawiają relacje z działań zespołów w terenie. Raz na kwartał odbywają się spotkania indywidualne z doradcami techniczno-handlowymi. Podczas tych spotkań, doradcy otrzymują indywidualne wsparcie i wskazówki od swoich przełożonych. W siedzibie firmy znajduje się sala treningowa, w której odbywają się szkolenia praktyczne dla 3-osobowych zespołów. Szkolenia te są prowadzone przez doświadczonych technologów i specjalistów z zakresu chemii technicznej. Raz do roku, w styczniu, odbywa się podsumowanie sprzedaży. Podczas tego spotkania odbywa się szkolenie online TEAMS, podczas którego omawiane są bieżące trendy w branży oraz nowe rozwiązania oferowane przez firmę. W każdy poniedziałek wysyłamy newsletter informacyjny "Co Nowego w Portfelu?". Newsletter zawiera informacje o nowych rozwiązaniach i sposobach sprzedaży danych rozwiązań opartych na chemii technicznej. Dwa razy w miesiącu wysyłamy newsletter informacyjny „Horyzonty 4.0.”. Newsletter ten zawiera informacje o procesach i sposobach wdrażania kompleksowych rozwiązań procesowych dla przemysłu. W naszej firmie dbamy o rozwój pracowników na każdym etapie ich kariery. Oferujemy szeroki wachlarz możliwości rozwoju zawodowego, w tym szkolenia, kursy i wsparcie ze strony przełożonych i współpracowników. Wierzymy, że rozwój pracowników jest kluczem do sukcesu firmy.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

CT-CARD to firma z dużym doświadczeniem w branży chemii technicznej i serwisu przemysłowego. Naszym celem jest dalszy rozwój i rozszerzenie zakresu naszej oferty. Chcemy stać się globalnym partnerem dla przemysłu, oferując rozwiązania na najwyższym poziomie. Konkretne działania, które planujemy podjąć, to rozszerzenie oferty usług i produktów o nowe obszary, takie jak automatyzacja procesów produkcyjnych, monitoring i kontrola procesów produkcyjnych, projektowanie i budowa instalacji przemysłowych. Planujemy wprowadzenie nowych technologii, do których należą m.in. sztuczna inteligencja i Internet Rzeczy. Chcemy także wyjść na rynek zagraniczny. Wierzymy, że nasze plany są realne, oraz że dzięki nim będziemy w stanie osiągnąć sukces. Szczególnie mocno stawiamy na rozwój innowacyjnych rozwiązań. Chcemy być pionierami w swojej branży i oferować naszym klientom rozwiązania, które pozwolą im zwiększyć efektywność produkcji i obniżyć koszty. Jesteśmy przekonani, że dzięki naszemu zaangażowaniu i kreatywności będziemy w stanie osiągnąć nasze cele i zostać liderem na rynku chemii technicznej i serwisu przemysłowego.

Grzegorz Mamok

26.06.2024 11:13

Polecam @CT-CARD SP. Z O.O. Pracuje 4 lata w dziale handlowym. Zarobki na bardzo dobrym poziomie. Atmosfera, kontakt , współpraca - super. Cykliczna wymiana narzędzi pracy. Mocno zróżnicowane portfolio klientów więc nie ma nudy i rutyny :)

25.02.2025 13:54

Cześć, Czym jeździcie i jak wygląda sytuacja z GPS ?
    G

26.02.2025 09:57

Aktualna flota Leony , 308 , i30 , Octavie ( bogate wersje ) Gps weryfikowany. Praca nie dla ściemniaczy, kombinatorów a dla ambitnych chcących zarobić dobre pieniądze.
    Dominik B

03.07.2024 03:44

Słowa uznania dla założycieli i osób prowadzących ten biznes. Miałem przyjemność uczestniczyć w procesie rekrutacji. Obiektywnie oceniając kompetencje oraz podejście załogi do potencjalnego pracownika i tu bez rozczarować ocena wzorowa. Firma dużo oferuje co przekłada się na doskonałe warunki do rozwoju. Jasne warunki zatrudnienia i kształtowania kariery. Idealne miejsce po to by sięgać dotąd niezdobytych szczytów. Brawo Ct-Card jestem pod wrażeniem.
    Dominik B

03.07.2024 15:40

Tak przeszedłem wszystkie etapy rekrutacyjne łącznie z wizytą w siedzibie firmy. Sama rozmowa z Dyrekcją zrobiła na mnie duże wrażenie, rzeczowo konkretnie bez niedociągnięć wszystko okryte miłą atmosferą i uśmiechem. Osoby które poznałem cechują się niezwykłą charyzma i to czuć już od progu firmy. Jeżeli sam jej nie posiadasz możesz wypaść blado niczym okoń pośród rekinów (i tu ważna płęta jeśli nie jesteś rekinem zrób tak aby nim się stać) Sama siedziba firmy jako obiekt również nawet w małym stopniu mnie nie rozczarowała. Tobie przypomina hotel a mnie pełen profesjonalizm. Ciesze się że trafiłem na tą firmę do takiego miejsca i z tymi ludźmi, wynik już znam teraz realizacja.
    Szukający

05.09.2024 11:09

Na jakiej stronie można znaleźć ogłoszenia o pracę w firmie CT-CARD? Szukałem ogłoszeń i nie widziałem ofert z rejonu Małopolski. Z góry dziękuję za odpowiedź
    Imiennik

22.04.2024 12:18

O kurczę, muszę się wypowiedzieć na temat mojego doświadczenia w Ct-Cardzie! No więc, byłem tam kiedyś pracownikiem, ale teraz już nie jestem. Ale w sumie mogę powiedzieć, że było warto! Polityka w firmie jest super prosta i fair. Każdy może zrobić sobie tyle kasy, ile sobie wymarzy, no i wszystko się zgadza, tak jak mówią. Szczerze, dopiero jak zmieniłem robotę, zobaczyłem, ile dałem ciała, bo tu można było zarobić naprawdę nieźle „bez sufitów” W sumie, mnie ciągnęło dalej w świat. Dostałem lepsze finansowo stanowisko, więc nie mogłem odmówić. No i nie ukrywam, że już trzy razy zmieniałem kawałek chleba od czasu, jak tam byłem. Ale wiecie, co mi najbardziej brakuje? To podejście szefa. Nie, nie próbuję mu cukrzyć, ale Krzysiek to kawał gościa! Zawsze nauczył mnie czegoś nowego i zawsze mnie wspierał, nawet jak mi szło słabo z tymi sprzedażami. Naprawdę, to był ziom. To tyle, jak pomogłem to powodzenia

Piotr Piotr Poznań

04.11.2025 14:07

Dzień dobry, przyznam, że Państwa ogłoszenie bardzo mnie zaciekawiło, ale też trochę onieśmiela. Widzę, że działacie w dość zaawansowanym, technicznym obszarze przemysłu – i to chyba nie jest typowa sprzedaż, tylko coś znacznie bardziej specjalistycznego. Mam kilka pytań z ciekawości: Czy osoba bez dużego doświadczenia w przemyśle, ale z chęcią nauki i dobrym kontaktem z ludźmi, ma szansę odnaleźć się w takim środowisku? Jak wygląda wdrożenie nowych pracowników – czy firma uczy części technicznej i pomaga zrozumieć procesy przemysłowe? Czy Doradca Techniczno-Handlowy w CT-CARD to raczej praca w terenie, na zakładach, czy więcej działań zdalnych i kontaktów online? Będę wdzięczny za kilka słów wyjaśnienia. Branża wygląda bardzo ciekawie i profesjonalnie, a z tego, co czytam, CT-CARD sprawia wrażenie dobrze zorganizowanej firmy z konkretnym zapleczem i procedurami działania.

Dział handlowy CT-CARD

05.11.2025 13:17

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i za bardzo trafne pytania. Rzeczywiście – nasza praca różni się od typowej sprzedaży. Działamy w środowisku przemysłowym, gdzie doradztwo wymaga połączenia wiedzy technicznej z umiejętnością rozmowy i analizy potrzeb klienta. Nowych pracowników wdrażamy krok po kroku – zarówno w części praktycznej (wizyty w zakładach, poznanie procesów), jak i teoretycznej, w tym szkolenia z naszych technologii i marek. Dzięki temu osoby z chęcią nauki świetnie odnajdują się w tej roli. Doradca Techniczno-Handlowy łączy pracę w terenie z kontaktem online, w zależności od projektów. Nasz zespół ma silne zaplecze techniczne i wsparcie laboratoriów, co ułatwia codzienną pracę. Cieszy nas Pana zainteresowanie i otwartość – to właśnie takie podejście najlepiej sprawdza się w naszym zespole. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół CT-CARD Sp. z o.o.

Mariusz Woźniak

29.10.2025 15:16

Dzień dobry, Zainteresowało mnie Państwa ogłoszenie o pracę na stanowisku handlowca/sprzedawcy. Mam doświadczenie jako mobilny przedstawiciel handlowy, jednak dotychczas nie pracowałem w środowisku zakładów produkcyjnych. Chciałbym zapytać, czy w takiej sytuacji mogę złożyć swoje CV i czy moja kandydatura ma szansę na rozpatrzenie. Z góry dziękuję za odpowiedź,

Dział handlowy CT-CARD

30.10.2025 12:08

Praca w naszej organizacji to nie klasyczna sprzedaż lecz doradztwo techniczno-handlowe w wymagającym środowisku przemysłowym. Każdy zakład i proces są inne, dlatego każde wdrożenie wymaga analizy inżynieryjnej, znajomości technologii i chemii technicznej. Szukamy specjalistów, którzy łączą wiedzę techniczną z umiejętnością budowania relacji i tworzenia dopasowanych rozwiązań. Typowy profil „handlowca” to za mało — tu liczy się merytoryka, precyzja i zrozumienie procesów przemysłowych. Od ponad 30 lat budujemy pozycję na rynku dzięki profesjonalizmowi, rzetelności i sprawdzonym procedurom. Nasi Doradcy korzystają ze wsparcia technicznego, zaplecza laboratoryjnego i współpracy między działami, co daje im realne narzędzia, a Klientom – pewność skutecznych rozwiązań. To miejsce dla osób, które chcą rozwijać się w kierunku doradztwa inżynieryjnego, cenią precyzję, odpowiedzialność i partnerskie relacje.
    Waldek "Niski"

27.10.2025 11:35

Jak wygląda proces wdrożenia dla nowych Doradców Techniczno-Handlowych ? Z tego, co widzę, firma od wielu lat działa w przemyśle i konsekwentnie inwestuje w rozwój – zarówno w ludzi, jak i w nowe technologie. Widać bardzo szerokie podejście do rynku, ale jak to wygląda w praktyce, jeśli ktoś wcześniej nie pracował w tej branży? Czy nowi pracownicy mogą liczyć na realne wsparcie zespołu technicznego, szkolenia produktowe i możliwość poznania zaplecza technologicznego firmy od środka? Czy proces wdrożenia obejmuje również wspólne wizyty u klientów, testy przemysłowe oraz praktyczne szkolenia terenowe?

27.10.2025 12:37

Dziękujemy za pytanie! Proces wdrożenia nowych pracowników jest u nas ważnym elementem startu w firmie. Chcemy, aby każdy miał solidną wiedzę o produktach i narzędziach, a także dobrze poczuł kulturę i sposób pracy w CT-CARD. W przypadku stanowiska handlowego wdrożenie składa się z trzech etapów: Szkolenie wprowadzające (ok. 3 dni) Poznasz naszą ofertę, strategię sprzedaży oraz najważniejsze procedury. Szkolenie prowadzą doświadczeni doradcy techniczno-handlowi. Wyjazdy w teren z technologiem To praktyczne spojrzenie na nasz biznes: spotkania z klientami, prezentacje produktów i weryfikacja zdobytej wiedzy w realnych sytuacjach. Praca z dyrektorem handlowym u aktywnych klientów Tu szlifujesz techniki sprzedaży w sektorze przemysłowym. Przez cały okres wdrożenia otrzymujesz wsparcie bardziej doświadczonych pracowników — zarówno merytoryczne, jak i organizacyjne. Po zakończeniu programu Doradca Techniczno – handlowy jest przygotowany do samodzielnej i skutecznej pracy w swoim regionie.

11.06.2025 13:47

Dzień dobry, Czy ktoś z obecnych lub byłych pracowników mógłby podzielić się informacjami, jak dokładnie wygląda zakres obowiązków na stanowisku związanym z obsługą mobilnego laboratorium? Interesuje mnie szczególnie, czy w praktyce obejmuje to głównie przygotowywanie zestawów testowych, kalibrację sprzętu, prowadzenie dokumentacji pomiarowej, czy może dochodzą również inne działania terenowe lub kontakt z klientem? Z góry dziękuję za rzeczowe odpowiedzi. Pracuję w podobnej branży i z tego, co słychać na rynku, firma ma dobrze zorganizowane procesy terenowe i stawia na konkretne rozwiązania analityczne – jestem ciekaw, jak wygląda to od środka.
    TECHNOLOG AQUA

24.06.2025 10:46

Praca Technika Analityka głównie polega na wizytach analityczno-serwisowych u naszych Klientów. Do głównych zadań należy: pobranie próbek, wykonanie analizy, wykonanie niezbędnych działań na podstawie otrzymanych wyników np. zmiana ustawień pomp dozujących, oraz przekazanie zaleceń Klientowi. Po wykonanej analizie niezbędne jest wpisanie wyników do wersji elektronicznej i przekazanie wyników wraz z raportem osobie wyznaczonej ze strony Klienta i współpracownikom CT-CARD. Pracownicy są wyposażeni w niezbędny sprzęt laboratoryjny, muszą jednak dbać by mieć odczynniki (zgłaszają zapotrzebowanie do siedziby firmy), a także muszą pamiętać by mieć bufory do kalibracji i wysyłać sprzęt na przeglądy w wyznaczonym terminie. Każdy pracownik na początku przechodzi szkolenie wstępne, a także jest wprowadzany na obsługiwany zakład przez technologa lub opiekuna handlowego. Stawiamy bardzo mocno na współpracę zespołową oraz dbamy o jak najlepszą komunikację z Klientem.
    Agata Ochrona Środowiska

10.06.2025 13:10

Po zapoznaniu się ze stroną internetową i mediami społecznościowymi CT-CARD oraz treścią ogłoszenia na stanowisko Technik Analityk, firma zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie – widać tu profesjonalizm i nowoczesne podejście do rozwoju pracowników. Mam kilka pytań, które pojawiły się po lekturze ogłoszenia: Czy każdy nowy pracownik otrzymuje wsparcie wdrożeniowe i opiekę na początku pracy? Jak często odbywają się szkolenia rozwojowe oraz czy możliwy jest udział w zewnętrznych konferencjach branżowych? Na ile realne są możliwości awansu, np. na stanowisko Młodszego Technologa? Czy praca w mobilnym laboratorium pozwala brać udział w ciekawych projektach, czy raczej są to rutynowe zadania? Będę wdzięczna za opinie i odpowiedzi osób pracujących w CT-CARD. Firma wydaje się być ciekawym miejscem do rozwoju zawodowego.

10.06.2025 13:57

Każdy nowy pracownik otrzymuje wsparcie wdrożeniowe i opiekę na początku pracy ale również w trakcie jej trwania. W firmie odbywają się szkolenia produktowe, technologiczne prowadzone przez naszych doświadczonych technologów jak i zagranicznych partnerów biznesowych. Dodatkowo prowadzimy projekt „TrainingDay4You”, który umożliwia pracownikom samodzielny wybór tematów szkoleń , warsztatów , kursów jaki ich interesuje i podnosi kwalifikacje. Każdy zatrudniony obecnie Technolog oraz Młodszy Technolog rozpoczął swoją karierę w CT-CARD od pracy na stanowisku Technika Analityka ,więc jak najbardziej możliwości awansu są realne a droga do niego określona. Ponieważ praca na tym stanowisku wymaga dużego zaangażowania, w razie dodatkowych pytań zachęcam przed wysłaniem CV do kontaktu mailowego [email protected] w tytule proszę wpisać „pytania do rekrutacji”. Pozdrawiam
    Artur, pytanie o pracę

08.04.2025 17:10

Czy firma aktualnie poszukuje pracowników do zespołu zajmującego się czyszczeniem suchym lodem? Zastanawiam się nad aplikacją i chętnie dowiedziałbym się więcej – szczególnie, jak wygląda taki start, na jakich warunkach i czy jest możliwość przyuczenia do zawodu. Ostatnio miałem okazję obserwować ekipę przy pracy w jednym z zakładów – z zewnątrz wyglądało to naprawdę dobrze. Wszystko czyste, sprzęt poukładany, zabezpieczenia BHP na miejscu. Widać było, że nie są to przypadkowi ludzie – raczej ogarnięci fachowcy z doświadczeniem. Zainteresowało mnie to, bo szukam pracy technicznej, gdzie coś się dzieje i gdzie można się czegoś nauczyć. Jeśli ktoś z firmy tu zagląda – czy mogę liczyć na odpowiedź? Chętnie dopytam więcej.
    Dominik Brand Manager SERWISU

08.04.2025 18:41

Dziękujemy za opinię. Cały czas prowadzimy nabór do działu serwisu. Oferujemy umowę o pracę lub umowę zlecenie w zależności od dyspozycyjności kandydata. Każda forma współpracy wiąże się oczywiście z odpowiednim wynagrodzeniem. Osoby zatrudnione w serwisie przechodzą odpowiednie kursy i szkolenia m.in. z zakresu SEP, prac alpinistycznych czy obsługi zwyżek. Serwisantów dobieramy bardzo skrupulatnie, aby poziom zaangażowania i jakość wykonywanych usług były spójne w całym zespole. Nasz zespół działa odpowiedzialnie i profesjonalnie. Praca jest wymagająca, ale niezwykle ciekawa a każde zlecenie jest inne. Czasami są to rozdzielnie elektryczne z poziomu zero, innym razem szafy sterownicze umieszczone na suwnicach na wysokości 20 metrów, czy różnego rodzaju obiekty po pożarach od hal produkcyjnych po szpitale. Pracujemy w oparciu o Hybrydową Technologię ICECARD, korzystając m.in. z technologii mgły gazowej, która pozwala na czyszczenie urządzeń pod napięciem do 1 kV. W zależności od potrzeb stosujemy też inne metody. Trzeba również liczyć się z wyjazdami czasem jednodniowymi, czasem kilkudniowymi. Średnio raz na kwartał zdarza się dłuższy, kilkunastodniowy wyjazd, który może wypaść także w weekend. Jeśli jesteś zainteresowany, zapraszamy do kontaktu z działem obsługi klienta przez naszą stronę internetową https://ct-card.pl/#kontakt , przekażą kontakt do Brand Manager SERWISU.
    Piotr B

12.03.2025 09:41

Cześć, przymierzam się do zmiany pracy i szukam czegoś w sprzedaży w Małopolsce. W branży trochę siedzę, więc wiem, że firma ma dobrą politykę i dba o ludzi – sporo pozytywnych opinii słyszałem od pracowników CT-CARD, którzy bywają w moim obecnym zakładzie. Prowadziłem mały rekonesans i wygląda na to, że to naprawdę solidne miejsce. Czy wiecie może, czy przyjmują też handlowców z doświadczeniem w FMCG? Chciałbym wysłać CV, ale ciekawi mnie, czy moja branża również wchodzi w grę. Z góry dzięki za odpowiedź!

12.03.2025 10:39

Dzień dobry. Cenimy doświadczenie każdego potencjalnego kandydata, również z sektora FMCG, który mocno uczy systematyczności w działaniu. Dodatkowo bierzemy pod uwagę zmysł i umiejętności analityczno techniczne. W części południowej Polski mamy zaangażowany zespół handlowy i na tą chwilę nie planujemy zmian, natomiast prowadzimy obecnie rekrutację w województwie zachodniopomorskim. Z poważaniem Tomasz Bachniak
    Piotr B

12.03.2025 11:18

Tomku, dziękuję za rzeczową odpowiedź! Doceniam podejście CT-CARD do doświadczenia kandydatów i jasne kryteria rekrutacyjne – widać, że stawiacie na kompetencje i realne umiejętności, co tylko potwierdza Wasz profesjonalizm. Miałem już okazję współpracować z Waszym zespołem w południowej Polsce i muszę przyznać, że ich wiedza i zaangażowanie robią ogromne wrażenie. Rzadko spotyka się specjalistów, którzy z takim podejściem szukają rozwiązań – w mojej pracy mam kontakt z wieloma firmami, ale jeszcze nie zdarzyło się, żebyśmy wspólnie nie znaleźli optymalnego wyjścia. To naprawdę unikalna cecha Waszego zespołu. Dziękuję za informację o rekrutacji w województwie zachodniopomorskim – będę miał to na uwadze. Przy okazji szczególne podziękowania dla mojego imiennika i Wiktorii za dotychczasową współpracę – świetna robota! Pozdrawiam serdecznie, Piotr
    Jan

03.07.2024 07:35

Jeśli pracuje sie tu latami to można liczyć na indywidualne podwyżki? u mnie jedynie co roku czymś sypna i to niestety po równo co uważam za mało fair zwłaszcza ze człowiek sie stara. Tutaj za większym pieniądzem trzeba sie trochę nachodzić?
    Marek Z. Kraków

03.07.2024 14:00

Czy podwyżki są w przedziale 100-200 zł? W jakim stopniu pracownik ma wpływ na swoje wynagrodzenie? Rozumiem, że istnieją progi i odpowiedni procent ze sprzedaży, ale wielu kandydatów, w tym ja, chciałoby wiedzieć, jakie są ograniczenia i kiedy kończy się dobra wola pracodawcy w kwestii wynagrodzenia. Dziękuję za wszelkie informacje.

04.07.2024 12:03

Dzień dobry, Pracownik w dziale handlowym ma ogromny wpływ na swoją premię kwartalną , od jego wiedzy, zdolności sprzedażowych , zaangażowania zależy jak bardzo wysokość tej premii będzie satysfakcjonująca. Z naszej strony nigdy nie kończy się dobra wola, każdy wypracowany cel sprzedażowy jest rozliczany w formie %.
    Kazio

26.06.2024 11:18

Cześć jeśli u was sie tak super powodzi ze atmosfera taka dobra i ludzie pracują latami to będziecie sie rozwijać? U mnie teraz ciecia etatów będą i po prostu musze czegoś szukać. tu nie zwalniają za byle co?

26.06.2024 15:24

Jest u nas grupa pracowników związana z nami od lat, w tym roku 2 osoby obchodzą 25-lecie pracy w CT-CARD. Kariery nie można zrobić w odosobnieniu, karierę robi się w zespole, z kolegami, partnerami i przyjaciółmi. Szybciej osiągamy nasz cel i rozwój komunikując się w sposób otwarty i szczery. Staramy się rozbudzić entuzjazm i zapał u osób, z którymi współpracujemy. Na szczęście nigdy nie zostaliśmy zmuszeni do cięcia etatów , nawet w trudnym czasie pandemii , nie rozstajemy się też z nieuzasadnionych powodów. Powodzenia w szukaniu nowej drogi biznesowej.
    Wioleta

22.04.2024 16:42

Orientujecie się czy są przyjmowani doradcy techniczno-handlowi? Widzę tylko starsze ogłoszenie na to stanowisko. Możecie powiedzieć coś więcej na temat systemu czasu pracy? Jak to wyglada w rzeczywistości
    Muniek

12.05.2024 07:59

Jak nie ma teraz żadnych rekrutacji to chyba masz odpowiedź. Polecam jednak wysłać po prostu CV i może odpiszą
    Jacek M. Solec Kujawski

25.04.2024 10:22

Szanowny Panie/Pani, Zwracam się z zapytaniem dotyczącym ogłoszenia o pracę na stanowisku Doradcy Techniczno-Handlowego. W ogłoszeniu zauważyłem, że wymagane jest doświadczenie związane z pracą w przemyśle. Czy mógłby Pan/Pani wyjaśnić, co dokładnie przez to rozumie pracodawca? Moje doświadczenie obejmuje handel chemią techniczną, zarówno z warsztatami, jak i klientami z sektora produkcji. Czy to spełnia oczekiwania odnośnie wymaganego doświadczenia? Dodatkowo, interesuje mnie, co pracodawca ma na myśli podczas wspomnienia o "wsparciu klienta pod względem doboru i wykorzystania środków ze wszystkich grup produktowych". Czy handlowcy są podzieleni na konkretne grupy produktowe? Wreszcie, chciałbym/zmógłbym prosić o wyjaśnienie terminu "indywidualnie dobrana strategia rozwoju". Jakie elementy lub kryteria są brane pod uwagę przy tworzeniu takiej strategii? Te informacje są dla mnie istotne w kontekście decyzji o ewentualnym kandydowaniu na stanowisko Doradcy. Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi.

25.04.2024 10:39

Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie na adres mailowy [email protected] swojego maila , przekażemy do Dyrektora Handlowego , który odpowie na wszystkie Pana pytania.
    Ruda

21.04.2024 10:31

Głowię się nad stanowiskiem Doradca Techniczno-Handlowy na Podlaskie. Czy pracodawca różnicuje normy do wyrobienia w zależności od "natężenia" przemysłu w regionie? Chyba wszyscy wiemy, że Podlaskie do okręgów przemysłowych nie należy ;) Przy tym podoba mi się, że PTH ma się brudzić razem z klientem :D Dlatego poznam chętnie stawki zarobkowe

21.04.2024 21:09

Dzień dobry. Podchodzimy indywidualnie do każdego regionu oraz do OSOBY , która go obsługuje. Proszę o przesłanie CV na adres: [email protected] Jeżeli aplikacja zostanie zaakceptowana w trakcie rekrutacji będziemy mogli przejść do etapu rozmów także tych zarobkowych.
    [email protected]

23.04.2024 10:24

Oczywiście, chętnie udzielę odpowiedzi na zapytanie dotyczące możliwości pracy w CT-CARD. W kontekście stwierdzenia "Normy do wyrobienia", chciałbym podkreślić, że nasze podejście do pracy opiera się głównie na efektywności i wynikach. Zamiast skupiać się jedynie na minimalnych normach sprzedażowych, kładziemy nacisk na indywidualne cele i ambicje naszych pracowników. Nasza polityka została zaprojektowana tak, aby umożliwiać rozwój osobisty i zawodowy każdej osoby związanej z naszą firmą. Jesteśmy przekonani, że współpraca z ludźmi, którzy mają wysokie cele i determinację do ich osiągnięcia, przynosi najlepsze rezultaty. Dlatego też, poszukujemy Doradców Techniczno-Handlowych, którzy są gotowi wykraczać poza ograniczenia i pracować w duchu współpracy i zaufania. Naszym celem nie jest jedynie sprzedaż produktów, lecz również budowanie partnerskich relacji w zespole specjalistów. Dlatego zachęcam wszystkich zainteresowanych do dołączenia do naszej drużyny i przekonania się, jak dynamiczny może być rozwój osobisty i zawodowy w CT-CARD. Zapraszamy serdecznie do współpracy! Krzysztof
    ZP

06.04.2024 22:45

Jeżeli poszukujecie osoby z doświadczeniem. W tematyce uzdatniania, oczyszczania wody a wiem że tym też się zajmujecie to takie doświadczenie posiadam. Jestem zainteresowany współpracą z wami.

22.04.2024 11:48

Dzień dobry Zachęcam do przesłania CV na [email protected]
    Piotr Łódź

06.01.2024 08:37

Firma CT-CARD jest widoczna na rynku. Preparaty chemiczne tej firmy spotykam w wielu zakładach. Chciałbym zapytać o plany zatrudnienia na stanowiskach handlowych. Mam kilkuletnie doświadczenie w branży chemicznej. Pracowałem w firmie dystrybuującej preparaty chemiczne. Realizowałem plany sprzedażowe i ilość wizyt. Jestem otwarty na nowe wyzwania i chcę się rozwijać. Jestem osobą komunikatywną i otwartą. Mam łatwość nawiązywania kontaktów z ludźmi. Jestem również dobrze zorganizowany i pracuję efektywnie. Jeśli firma CT-CARD planuje zatrudnienie handlowców, to chętnie przedstawię swoją kandydaturę.
    Piotr Zduńska Wola

14.12.2023 10:20

Szanowni Państwo, Zwracam się z uprzejmą prośbą o możliwość złożenia swojej kandydatury na stanowisko Doradcy Techniczno-Handlowego, o którym dowiedziałem się z LinkedIn i pracuj.pl Z wykształcenia jestem inżynierem materiałoznawstwa, a w swojej dotychczasowej pracy zdobyłem doświadczenie w zakresie Maintenance and lubrication. Jestem osobą komunikatywną, zorientowaną na klienta i otwartą na nowe wyzwania. Na jaki adres mogę przesłać swoje CV , które zawiera szczegółowe informacje o moim wykształceniu, doświadczeniu zawodowym i umiejętnościach. Będę wdzięczny za możliwość osobistego przedstawienia mojej kandydatury.

14.12.2023 10:31

Dzień dobry, Panie Piotrze proszę przesłać swoje CV na adres [email protected] Życzymy miłego dnia

23.11.2023 17:24

chciałem się podzielić opinią. wysłałem CV i dziś otrzymałem odpowiedź: Szanowny P. Marku W nawiązaniu do Pan aplikacji na stanowisko Doradcy Techniczno-Handlowego w naszej firmie, pragniemy poinformować, że nie możemy podjąć decyzji o zatrudnieniu. Podczas procesu rekrutacji bardzo docenialiśmy Pana doświadczenie zawodowe, a także kwalifikacje i umiejętności. Niestety, w tym konkretnym przypadku zdecydowaliśmy się wybrać kandydata, który posiadał już doświadczenie w pracy w Przemyśle. Jesteśmy przekonani, że dzięki swoim predyspozycjom i umiejętnościom będzie Pan w stanie znaleźć pracę odpowiadającą oczekiwaniom. Życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach. podpisane z nazwiska i imienia To dla mnie przykład szanowania ludzi. Tak trzymać.

27.11.2023 12:48

Ciekawe pytanie. Nie, miałem tylko spotkanie zoom i rozmowy telefoniczne. Ciekawe bo oni nie szukają zwykłego handlowca. Raczej pracownika który zna się na procesach produkcyjnych, ale czuje żyłkę handlową. Oni sprzedają technologię. Sprzedaż technologii jest bardziej złożona, ponieważ wymaga zrozumienia technicznych aspektów produktu. Ja nie ma doświadczenia w przemyśle, bardziej DIY. Mam nadzieję, że pomogłem.

13.12.2023 11:19

Witam, Ogłoszenie było na pracuj.pl , rekrutacja została już zakończona pomyślnie.

03.12.2022 10:20

Czy można liczyć w CT-CARD SP. Z O.O. na prywatną opiekę medyczną?
    Pracownik CT

30.12.2022 13:25

Tak, można koszystać z opieki medycznej Enel-Med :)
    PL

20.10.2022 13:40

Jestem pracownikiem tej firmy już ponad 5 i wiele negatywnych opinii, które tutaj czytam bardzo mnie dziwią. Przez cały okres mojej pracy nie miałem sytuacji, w której byłbym potraktowany przez Krzysztofa lub Jowity "z góry" lub bez szacunku, wręcz przeciwnie! Uważam, że w każdej sytuacji można z nimi się porozumieć. Dobrze ktoś tu napisać, że to ludzie robią w tej firmie atmosferę i w pełnie się z tym zgodzę. Tomek, cały zespół Aqua jak również Dominik i Mateusz są zawsze pomocni i gotowi do współpracy. A wszystko opiera się na bardzo koleżeńskiej relacji. Jeżeli chodzi o awans stanowiskowy to jak najbardziej jest to możliwe i automatycznie wiąże się to ze wzrostem wynagrodzenia. Ja awansowałem już 2 razy i za każdym razem propozycja awansu wychodziła od przełożonych! Premię są i to nie małe (pięciocyfrowe), o ile jesteś w stanie wypracować sobie odpowiedni obrót. Uważam, że na każdym terenie Polski handlowiec może wypracować sobie wysoką sprzedaż - tylko trzeba chcieć i być systematycznym! (no i dać sobie trochę czasu:)) Przez firmę przewinęło się wielu handlowców, ale większość z nich to byli ludzie, którym po prostu nie chcieli się uczyć, byli leniwi bądź przyszli tu na przeczekanie. Każdy handlowiec z naszej firmy, który się mocno zaangażował i przyswaja wiedzę, odnosi co raz większe sukcesy. Mam na myśli np. Grzegorza, Marka, Daniela, Darka czy Zbyszka. To są ludzie, którzy chcą pracować i efekt tego przychodzi z każdym miesiącem. Najlepsze jest to, że firma dąży do tego, żeby się rozwijać, wprowadza nowe technologie a ja widzę w tym ciągle spory potencjał! :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę sukcesów zawodowych.
    Do Pracowników CT-CARD

27.10.2022 15:55

Moi Drodzy, Anonimowe ( tylko pozornie) opinie umożliwiają bez narażania się na negatywne konsekwencje publikowanie treści, które nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Pomimo ,że często ich treść wzbudza szok, złość i niedowierzanie ,że ta osoba mogła być kiedyś wśród Nas, to proszę nie przechodźcie na taki poziom dialogu, który oprócz poprawienia pozycjonowania się GoWork w wyszukiwarce, kompletnie nic nie daje. Negatywne i obraźliwe wpisy nie niosą żadnej wartości merytorycznej, kandydaci na spotkaniach rekrutacyjnych wprost o tym mówią i w większości bez problemu filtrują istotną dla siebie wiedzę, od komentarzy , które skupiają się na ośmieszaniu i znieważaniu. Personalne oczernianie i przypisywanie zachowań, do których nigdy się nie dopuściły to standard wśród hejterów na tym portalu i jednocześnie przestępstwo. Uważam, że krytyka jest niezbędna, ale uczciwa i konstruktywna , a żeby jeszcze była skuteczna powinna być przekazana one-on-one. Komentarze na temat warunków wynagrodzeń nie wymagają odpowiedzi , ponieważ każdy pracownik na etapie rekrutacji otrzymuje warunki finansowe i drogę awansu, które akceptuje bądź nie, a ich wysokość dla jednych jest odpowiednia a dla innych niewystarczająca i nie ma w tym nic złego. W 2023 roku mija nam 30 lat na rynku i naprawdę jesteśmy dumni z tego kim jesteśmy i gdzie jesteśmy, pomimo , że nie jest łatwo , potykamy się i wstajemy, popełniamy błędy ale i odnosimy sukcesy. Chcesz wiedzieć o Nas więcej - wejdź na https://www.google.com/maps/, https://ekrs.ms.gov.pl/ , https://ct-card.pl/,

28.10.2022 10:00

Przepraszam, nie podpisałam się pod wpisem do Pracowników CT-CARD, bo do nich był kierowany ten wpis. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Jowita

23.08.2022 20:03

Obserwator i Handlowiec

20.10.2022 11:31

Namawiasz czy zrażasz? bo nie rozumiem. Mam 32 lata, Pracuję w PSB, ok 5 lat, 3000 na rękę + premia czasami 2000, budowlanka kuleje. teraz jest rzeźnia. Pracować się nie chce. szukam zmiany pracy od ośmiu miesięcy. Byłem w Danone, Kraft, CocaCola, podstawa 5000 brutto i całymi dniami ustawianie na półkach. Premia śmieszna. W OBI czy Ikea podstawa 3600 i zapieprzasz na trzy zmiany. Wszędzie Ukraińcy biorą robotę. Nie chcą na Umowę tylko jakieś wynalazki. Dla mnie dobra premia robi robotę. Ja zarobię na siebie. Tylko niech ktoś da mi szansę. Przy podstawie 5000 - 6000 + premia to ja w to idę. Ale od rozstawiania na półkach to są inni. To nie robota dla handlowca. Ja muszę mieć kontakt z klientem. ale to moja opinia.
    szkoda słów

24.10.2022 11:04

Skąd się biorą tacy ludzie? Zostań pracodawcą. Załóż firmę i wytrwaj w tej rzeczywistości dwa lata. Nie dwadzieścia, tylko dwa. Następnie napisz o swoich wrażeniach. Z chęcią przeczytamy. Filtruję informację, bo praca to skarb. A mój pracodawca zamknął właśnie firmę. Razem wszyscy płakaliśmy z bezsilności. Ale rozumiemy, bo pracowaliśmy prawie 10 lat. Takie czasy. Nie kpij i nie wymyślaj. Moja córka pracuje w Biedronce od dwóch lat. Może mnie też się uda. Nikt więcej nie chce pracownika w moim wieku.

24.08.2022 10:53

Jak wygląda ścieżka kariery w CT-CARD SP. Z O.O.? Czy trudno jest zdobyć awans?
    Mateusz

24.08.2022 15:48

Hej Pojawiło się pytanie więc jako stary pracownik mogę się wypowiedzieć. Mimo iż firma nie zatrudnia dużej ilości pracowników możesz w niej awansować. zarówno poziomo jak i pionowo. Ja przeszedłem przez siedem lat każdą z tych dróg. Najpierw awans pionowy z działu handlowego do technicznego a od roku awans poziomy w tym dziale. Czyli da się.. ważne że jest wiele czynników które na to wpływają nie liczy się tylko wynik ale to jakie predyspozycje masz personalne i zawodowe. Jak zarządzasz swoim czasem pracy i jaki jesteś dla kolegów z pracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CT-CARD?

Kontakt - CT-CARD SP. Z O.O.

Farysa 15B 01-971 Warszawa

Branża główna: Chemia domowa

FacebookIconLinkedinIcon
    Zbyszek

13.07.2022 12:16

Czy w firmie CT-Card zachowany jest Work-life balance ??

25.02.2021 09:46

Piotr

05.07.2022 10:07

Skąd się biorą takie osobniki. Jestem pracownikiem CT-CARD. Nasza firma jest multibrandowa, co jest ważne szczególnie teraz, w czasach trudnych. Zaplecze produktowe i możliwości jakie daje firma, przekłada się na stabilność pracowników. Brak słów dla skomentowania powyższej bzdury.

19.01.2022 16:09

Witam Już minęło trochę czasu od kiedy nie pracuję,ale chciałbym podzielić się opinią o tej firmie. Rzeczywiście praca do łatwych nie należy. Ale taka jest praca handlowca. Największym plusem tej firmy są ludzie. W szczególności Karolina i Mateusz to oni dość często mają kontakt największy z handlowcami nie dyrektor. Zawsze można na nich liczyć i to oni pozwalają ci przetrwać lub nie. Takich ludzi ciężko znaleźć - utożsamiają się z firmą to widać i czuć. Mnie niestety nie udało się wstrzelić w przemysł ale wiedzą i doswisdzczenie zdobyte napewno zaprocentują.. Polecam pracę w tej firmie..
    Kolejny były pracownik

18.02.2022 00:32

Z zaciekawieniem czytam różnych wpisów i muszę się zgodzić. Praca nie jest dla każdego. Doświadczenie zdobyte jednak tutaj pozwala na posługiwanie się stwierdzeniem- kto dał radę w CT-CARD, da radę wszędzie indziej. Zgadzam się, że siłą tej firmy są ludzie. Nieliczni jeszcze obecni i rzesza już nieobecnych, niesłychanie wartościowych, mądrych i prawdziwie profesjonalnych, która przyniosła krocie tej firmie, a odeszli bez echa. Karolina, Mateusz, Piotr to filary. Reszty wymienić się nie da....tak szybko odchodzą ????. W firmie jesteś tyle wart, nawet jako człowiek i tyle waży twój głos, ile przynosisz pieniędzy. Każdy tam na wejściu usłyszy piękne hasła i każdy z nas, byłych pracowników mógłby książkę napisać na temat lekcji życia jaką wyniósł po zetknięciu z firmą i właścicielami. Byłby bezwatpienia bestseller z dzieciny psychologii, socjologii, zarządzania i zwykłego człowieczeństwa.
    Jowita S.

18.02.2022 19:27

Najważniejsze dla Nas jest tworzenie dobrego zespołu. Nawet najbardziej charyzmatyczny i skuteczny przywódca, bez odpowiednio dobranych ludzi/współpracowników, nie poprowadzi biznesu. Dlatego największym zasobem i siłą naszej firmy są właśnie ludzie - oprócz tych wymienionych, są jeszcze inni naprawdę ambitni, wykształceni, zaangażowani i oddani pracownicy. Wśród byłych pracowników są tacy, którzy mieli swój ogromny wkład w rozwój firmy, kształtowanie strategii i o tym nigdy nie zapomnimy. Na uwagę zasługuje fakt, że wróciło do Nas trzech pracowników, którzy kilka kat temu, odeszli na własne życzenie, poszukując nowych wyzwań, lepszych warunków finansowych itd. Każdy może spróbować własnych sił w prowadzeniu biznesu i wówczas szybko się zorientuje, że bierze na siebie ogromne ryzyko i dużą odpowiedzialność, nie tylko za siebie i swoje finanse, ale głównie za innych ludzi. I… na pewno nie znajdzie czasu na napisanie o tym książki.
    DB

11.08.2021 01:51

Banda nieudaczników. Omijać szerokim łukiem, jak tylko ktoś ma swoje zdanie to szanowny Pan Krzysztof twierdzi ze się nie dogadamy. Najpierw okres rekrutacji ponad 2 miesiące - bufor bezpieczeństwa Pana Tomka - On akurat w porządku gość. Reasumując - firma wydaje się być bardzo OK ale mając poczucie własnej wartości nie masz co szukać kariery w CT-CARD????
    Marek Wałbrzych

12.08.2021 11:12

Czy nadal szukacie handlowców? PS: to rzadkość czytać odpowiedź Prezesa. Jestem pod wrażeniem
    HR

12.08.2021 12:01

Dzień dobry, Szukamy doradców techniczno- handlowych na region Dolnośląski. Ponowne ogłoszenie ukazało się wczoraj w pracuj.pl , zapraszamy do złożenia CV.
    Adrian_Pieszyce

03.08.2021 11:45

Szanowny Panie Krzysztofie. Zaskoczył mnie Pan w dniu dzisiejszym, swoja odpowiedzią. Myślałem,że to przypadek. A tu niespodzianka. To naprawdę rzadkość. Proszę zachować moje CV. Wysłałem na fb zaproszenie. Imię jest prawdziwe, zam. Pieszyce.
    Justyna Województwo Podlaskie

10.05.2021 15:25

Chciałam podziękować Pani Karolinie i Panu Krzysztofowi za profesjonalne podejście do osób szukających pracę. Proszę mi wierzyć, to nie jest standard. A szkoda. Dziękuję za rozmowę i odpowiedź. proszę zachować moje CV. Justyna
    Sebastian_Kandydat

23.03.2021 10:51

Otrzymałem nie tylko odpowiedź. Jak się okazuję nie jestem jedyny. Otrzymałem informację o zakończeniu rekrutacji oraz powód dla, którego moja kandydatura nie została przyjęta. Panie Prezesie, pracodawcy powinni brać przykład. opiszę to na fb. sebastian_ 1990
    Piotr O.

23.03.2021 09:31

Dziękuję Panie Krzysztofie i Panie Tomaszu za szansę. Pouczające doświadczenie. Może nasze drogi się jeszcze przetną. Dla przypomnienia, rozmawialiśmy dużo o muzyce. Życzę powodzenia. PS: piszę na gowork, po o tym portalu rozmawialiśmy.

23.03.2021 09:26

Andrzej

Przebieg rekrutacji Rozmowa z Dyrektorem Handlowym i Prezesem. Co ciekawe o wszystkim. Bez ciśnienia, liczenia czasu. Niektóre pytania zaskakujące, żeby nie powiedzieć dziwne. Ale tłumaczenie zasadności wyjaśniło wszystko. Pytania Co pomyślę, jak wykonam dużą sprzedaż, moja pierwsza myśl?

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    Andrzej kandydat

22.03.2021 16:39

Wysłałem CV i otrzymałem odpowiedź skierowaną na moje imię i adres mail umieszczony w zgłoszeniu. Podziękowanie za udział w rekrutacji to przejaw szacunku dla drugiej osoby, a także świadczy o dojrzałości firmy. Wiem co piszę, tak robią nieliczni. Jest COVID i każde takie zachowanie zasługuje na uznanie. Dziękuję, Andrzej [email protected]
    Rafał P. z Łodzi

22.03.2021 12:37

Szanowny Prezesie. W dniu dzisiejszym otrzymałem odpowiedź negatywną na temat mojej kandydatury. To ponad 30 dni od złożenia CV i rozmowy telefonicznej. Mam ogromne doświadczenie w sprzedaży oraz prowadzeniu własnej firmy. Składając CV oczekiwałem poważnego podejścia i zaproszenia na spotkanie. Widocznie koszty związane z moim przyjazdem nie mieszczą się w budżecie działu rekrutacji. A szkoda. Jestem przekonany, że nasza rozmowa pozwoliła by podjąć właściwe decyzje. Nie oczekuję przeprosin. Rafał P
    HR

22.03.2021 13:48

Panie Pawle, Czas trwania rekrutacji nie zawsze jest zależny od Pracodawcy z zwłaszcza w obecnym czasie Covid-19. Otrzymaliśmy ponad 200 CV , rekrutacje przeprowadzamy na platformie ZOOM i tylko z wybranymi kandydatami - dlatego Pana uwagi na temat budżetu działu rekrutacji są zupełnie niepotrzebne. Staramy się odpowiadać wszystkim kandydatom ale ma to miejsce dopiero jak ją zakończymy. Złożenie CV nie jest jednoznaczne z zaproszeniem na spotkanie a tym samym nie jest wyrazem braku szacunku.
    Wojtek

10.06.2019 19:51

czy ktoś może napisać jakie są zarobki? czy zależą od miasta? czy region tzn województwo czy cześć miasta?
    Artur P.

14.06.2019 14:34

Zgadzam się. Najwięcej informacji uzyskałem dzięki wpisom właścicieli. Resztę dopytam. Znam swoją wartość i wiem, ile chcę zarabiać. Nie da się określić zarobków dla handlowca. Niech Pan(usunięte przez administratora)idzie pracować na pocztę. To lepsze niż pobieranie zasiłku na nasz koszt. także podziwiam wytrwałość w odpowiadaniu na niektóre wpisy. Jestem przeciwnikiem hejtów.
    nikt

30.11.2020 18:14

a czy umowa do wieku emerytalnego jest ok?
    Alicja z Warszawy

05.11.2020 12:32

To jedyna firma, która wysłała odpowiedź. Wysłałam CV do wielu pracodawców, z różnych portalów HR. Po ponad miesiącu, ale otrzymałam imienną odpowiedź. To pokazuje, że w firmie szanuje ludzi. Życzę sukcesów

17.08.2020 23:09

04.09.2020 14:56

W naszym zespole aqua mamy managera całego teamu, 4 technologów oraz 4 analityków. Manager oraz 3 technologów zaczynało swoją pracę w CT-CARD jako technik analityk. To wybitne dziewczyny ambitne, zdeterminowane, niebojące się kontaktów z klientami , potrafiące świetnie zarządzać swoim czasem pracy, kompetentne i fachowe, zaangażowane we wdrażanie rozwiązań. Po kilku latach pracy dostały awans stanowiskowy, zostały zauważone i docenione. Na stanowisko technika analityka zgłaszają się osoby kończące studia, bez doświadczenia zawodowego albo prosto po studiach pracujące zupełnie w innym zawodzie.Po czasie realia pracy dla niektórych okazują się nieodpowiednie (pomimo , że na każdym etapie rekrutacji określamy zakres obowiązków, teren, warunki finansowe , warunki korzystania z samochody służbowego itd. ) i to jest zupełnie normalne. Dla Nas każda zmiana jest in plus , każda nowa osoba w firmie to zmiana na lepsze, dwie strony zadowolone = osiągamy to do czego dążymy. Mamy inne oczekiwania , rozstajemy się - proste ????
    Bzdura

30.10.2020 16:29

Koleś odleciał od rzeczywistości. Jestem pracownikiem, mam pracę, którą lubię. Samochód używam bez ograniczeń. Nie wierzcie frustratom

18.08.2020 10:55

Paweł

29.09.2020 11:23

Witam, poprzedni post nie należy do mnie, nieźle ktoś wykorzystał sytuację... Minął miesiąc od kiedy zakończyłem współpracę z CT-CARD. Zgadzam się z tym co napisał Krzysztof, praca do łatwych nie należy... trzeba umieć szybko reagować i umieć szukać rozwiązań. W tym wszystkim pomaga cały zespół, zarówno manager działu jak i technolodzy. Nigdy nie było problemu w uzyskaniu pomocy bardziej doświadczonych osób. Wiem, że wobec mnie były pewne plany ale zakończyłem współpracę ze względów na zmianę miejsca zamieszkania, a nie sprawy związane z firmą. Gdyby mi się noga powineła w obecnej firmie, czy byłbym w stanie wrócić? myślę, że tak. Pozdrawiam
    Bartosz

02.07.2020 15:59

Szanowny Panie Krzysztofie, uprzejmie dziękuję za wiadomość. Żałuję takiej decyzji, ale rozumiem ją i szanuję. Oczywiście zgadzam się, żeby zatrzymali Państwo moje CV i odezwali się, gdyby pojawiła się pozycja bardziej odpowiadająca mojemu marketingowemu doświadczeniu (będąc szczerym zastanawiałem się nawet jaki jest zakres obowiązków w ogłoszeniu, na które zaaplikowałem, ponieważ w tytule był Brand Manager a wymagane doświadczenie i obowiązki mocno sprzedażowe). Jeszcze raz dziękuję za informację i rozpatrzenie mojej kandydatury. Mam nadzieję na kontakt w przyszłości. Łączę wyrazy szacunku Bartosz
    08:23

02.07.2020 13:05

08:23 Panie Krzysztofie, serdecznie dziękuję za informację zwrotną, w dzisiejszych czasach jest to niewątpliwie rzadka sytuacja. Przemysław
    Robert#

02.07.2020 13:03

Panie Krzysztofie, Bardzo dziękuje za informację o statusie rekrutacji. Dzięki tej wiadomości, widzę że firma którą Pan reprezentuje ma wysoką kulturę organizacji. z poważaniem Robert

01.07.2020 16:59

Chcielibyśmy podziękować wszystkim kandydatom za złożenie aplikacji do naszej firmy. Rekrutację zakończyliśmy na stanowiska Brand Managerów oraz Doradców Techniczno - Handlowych. Przyjęliśmy do zespołu 4 nowe osoby, proces rekrutacji był naprawdę pracochłonny z uwagi na ilość zgłoszeń ponad 970 oraz czas zarazy, część kandydatów rekrutowaliśmy zdalnie, innych osobiście. Zgłosiło się do nas wiele wykształconych, ambitnych , zdeterminowanych i chętnych wyzwań osób. Życzymy Wam powodzenia.
    fb_Mariusz_Regina

01.07.2020 16:52

Witam Dziękuję za odpowiedź. Dziękuję za wyjaśnienie decyzji. Szanuję, bo jestem szanowany. Życzę samych sukcesów. Będę śledził wydarzenia w firmie CT-CARD. Może spróbuję ponownie zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko handlowe. Z wyrazami szacunku. Mariusz

Zostaw merytoryczną opinię o CT-CARD SP. Z O.O.