CT-CARD SP. Z O.O.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 45 ocen.

CT-CARD SP. Z O.O.
3 45 6 1

Opinie o CT-CARD SP. Z O.O.

Piotr

Lubię atmosferę w CT-CARD SP. Z O.O. za: podejście. Duża autonomia. możliwość podejmowania decyzji. współpraca z koleżankami i kolegami.

anonim

(usunięte przez administratora)

HR

A na jakim stanowisku szukasz pracy ?

Julita

@Michał i co poszedłeś na tą rozmowę w firmie CT-CARD SP. Z O.O.? Udało Ci się uzyskać pracę? Możesz opowiedzieć coś więcej o rekrutacji? Jak wyglądała? Każdy szczegół może zniwelować stres u osób, które również będą na rekrutacji w firmie.

Michał
@Julita 06.03.2018 09:27

To już pół roku mija. Na razie wszystko co obiecane zostało zrealizowane. Pensja w terminie. Premia też się trafiła. Ale nie jest łatwo. Dużo czasu w aucie po za domem. Jeżeli to czytają moje koleżanki i koledzy z firmy CT-CARD, to dziękuję za pomoc. Bez waszego wsparcia nie byłbym tu gdzie jestem.

Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 29 przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat teraźniejszej sytuacji w firmie CT-CARD SP. Z O.O.?

Michał

Witam, dostałem zaproszenie na rozmowę w sprawie specjalisty ds. sprzedaży. Możecie poratować aktualną opinia o firmie. Jakie narzędzia pracy, jaka atmosfera itp. Czy warto? Dziękuję za odpowiedzi

Julita

@Kolot tak jak pisałam pracodawca nie musi dawać odpowiedzi zwrotnej. Przykro mi, ale pewnie musiało coś pójść nie tak skoro skoro nie dostałeś się do CT-CARD SP. Z O.O. A chcesz powiedzieć jak cała rozmowa przebiegała? Jakie były pytania/zadania? Może komuś innemu to pomoże.

Julita

@Michał P. masz rację. Teraz sporo pracodawców nie daje odpowiedzi zwrotnej, a w CT-CARD SP. Z O.O. jednak ona jest. Dzięki takiej informacji człowiek dowiaduje się nad czym jeszcze musi popracować. A może komuś ostatnio udało się dostać tam pracę? Zdradzicie czym się wykazaliście?

Kolot
@Julita 08.09.2017 10:27

Ja niestety do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi a na rozmowie byłem jeszcze w lipcu. Dodam, że rozmowa przebiegła w miarę przyzwoicie i bez zbędnego stresu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Michał P.

Nie jestem pisarzem, ale Na firmę natrafiłem przez pracuj.pl. Po rozmowie telefonicznej, zostałem zaproszony do siedziby firmy. Pierwszy raz byłem na rozmowie o pracę, na której nie czułem stresu, niepokoju. Miałem wrażenie ,że jestem w innym wymiarze. To była rozmowa. Nie dostałam się, ale Pan Krzysztof zadzwonił i wyjaśnił mi, co zadecydowało o wyborze innej osoby. Uważam,że warte naśladowania jest podejście do człowieka. czekam na następną szansę

...

Witam Na wstępie tego komentarza chcialbym napisac że właśnie stuknelo mi dwa latka w tej pracy i mogę powiedzieć ze to co czytam zlego jest nie prawdą.Przychodząc tutaj też czytałem wiele opini negatywnych ale życie pokazało ze jest inaczej.Każdy się uczy na wlasnych błędach i w tej firmie ta nauka nie idzie w las.Pensje takie jak sobie wywalczysz-zawsze płatne w terminie,premie tak samo.Gps jest ale to żaden kaganiec.Awanse jak najbardziej możliwe jak prezes widzi w tobie potencjał to sam ci to zaproponuje-jeśli masz pomyśl na siebie i ambicje w tej firmie napewno nie zginiesz.wiem co pisze....

d

no tak ale wiaodmo ze co miesac takie zarobki moga byc przeciez rozne zalezy ile sie wyciaganie co nie?

tata

OJ Dominiś, Dominiś - lizusostwo i fałsz do osiągnięcia celu. Nie tak Cię wychowywaliśmy...

ct
@tata 27.07.2016 08:14

oj nie tak , nie tak..... :-) Ale pod presją to ludzie różne bzdury piszą. A może za referencje? To w stylu zarządu - coś za coś.

Dominika eR

Umowa na zastępstwo + podpisane przez moją zamienniczkę zaświadczenie, że wraca = jak nic walka o przedłużenie = brawo ja :) Pozdrawiam wiecznie nieszczęśliwych!

CT
@Dominika eR 25.07.2016 18:13

I co teraz powiesz mądrego?

Chyba, że się mylę
@CT 27.12.2016 17:47

Przecież Dominika zakończyła karierę w CT i nie pisała opinii dla własnych korzyści... :)

Nick

Jak widać dominika r. rozpoczęła działania nad przedłużeniem umowy celując w Krzysztofa, Jowitę ale również bokiem w Piotra, może on powie parę dobrych słów szefostwu. Dominiko! brawo - ty.

Dominika Rutkowska

To może chcecie przeczytać opinię pracownika która poda swoje dane?:) W firmie pracuję jako analityk od ponad roku i kończę pracę w październiku br. (umowa na zastępstwo) Czytałam te opinie zanim przyjęto mnie do pracy i też miałam obawy. I najlepsze jest to, że żadnego z powyższych zarzutów czy złych opinii nie doświadczyłam. Może do paru nawiążę: -umowa zlecenie - ?? nieprawda, normalna umowa o pracę jak wszędzie. -12 h pracy za 2 tyś - nie słyszałam żeby któryś z handlowców tyle pracował, każdy z nich ma też więcej niż 2 tyś netto + premie. Analitycy też pracują w normalnym wymiarze godzin. -Każdy układa sobie grafik sam i dopasowuje zakłady tak, żeby było dla niego najwygodniej. -GPS - wiadomo, że jest. Chyba każdy, kto udostępnia swoje samochody, chce to kontrolować. Ja nie doświadczyłam w związku z tym żadnych nieprzyjemności. -udział własny - zniesiony -wypłaty, zaliczki, informacje, odpowiedzi na pytania, rozliczenia - wszystko dostaje zawsze na czas -ludzie - bardzo bardzo fajni - zarówno "południe" jak i swoi handlowcy :). Jeśli chodzi o moje stanowisko - świetna współpraca z technologiem Piotrem K. Pomocny, wyrozumiały, cierpliwy, bezproblemowy i sympatyczny - mieć taką osobę bezpośrednio nad sobą to przyjemność, nie pamiętam żebym miała jakiś większy stres w tej pracy, Piotr zawsze pomagał okiełznać sytuacje ;) -Urlopy - bez żadnego problemu -Jowita i Krzysztof - dla mnie zawsze mili. Jowita na każde pytanie i prośbe odpisuje od razu i nie miałam problemów z załatwieniem czegokolwiek. Miałam za to dwie prośby, które zostały spełnione. Teraz jak ktoś chce zacząć hejtować to śmiało. Ja nie muszę się podlizywać z opinią, bo kończę swoją pracę. Morał z tego taki, że ludzie w większości mają problem ze wszystkim i nikomu nie dogodzisz. Trzeba próbować, a nie sugerować się tym co ludzie mówią/piszą, bo każdy jest inny.

Handlowiec
@Dominika Rutkowska 22.07.2016 18:47

Dlaczego wypowiadasz się za handlowca jak nim nie jesteś?? Jak już tak obszernie opisujesz atmosferę i warunki pracy, to napisz ile godzin dziennie Ty pracujesz i ile zarabiasz. Ta informacja bardziej pomoże zobrazować warunki pracy w firmie niż lizustwo do szefostwa. Nie przyszło Ci do głowy, że Twoja umowa na zastepstwo i krotki staz w pracy nie pozwoli szefom na całkowite odsłonięcie prawdziwych zasad panujacych w firmie?? A może, KTOŚ poprosił Cię o ten wpis.... No wiesz- Coś za coś - powodzenia w dalszej karierze...

HR
@Handlowiec 25.07.2016 21:37

Warunki zatrudnienia są ustalane indywidualnie i są poufne. Nie ma możliwości , żeby ktokolwiek z firmy ( a tym bardziej spoza ) wyciągnął średnią zarobków PH czy administracji. Dla zainteresowanych administracja pracuje 40 godzin tygodniowo a dział handlowy ustala sobie grafik indywidualnie wg potrzeby w danym dniu/tygodniu. Nie prawdą są rownież informacje podane przez " życzliwą" osobę o 100% rotacji w okresie dwóch ostatnich lat. Faktem jest , że rotacja jest na wyższym poziomie niż w latach ubiegłych, ponieważ nie kontynujemy współpracy z osobami , które nie rokują bądź stanęły w miejscu (albo z niego od lat nie ruszyły). Z przykrością stwierdzam , że ten portal niczemu nie służy , prawdziwych informacji jest tutaj zbyt mało żeby ktokolwiek z zaintersowanych mógł dowiedzieć się konkretów dotyczy to zarówno CT a jak i innych firm.

Gość
@Handlowiec 25.07.2016 21:37

Niewiarygodne jest to , że jeśli ktoś pisze subiektywną opinię i jest ona dobra , przychylna to jest to podlizywanie lub osoba ta została wręcz zmuszona do jej wyrażenia - zaś mile widziane i czytane jest tylko hejtowanie. Dla mnie tak naprawdę wiarygodne są dwa wpisy Dominiki i Krzysztofa bo mieli odwagę podpisać się z imienia i nazwiska.

Życzliwy
@HR 26.07.2016 08:53

Proszę czytać ze zrozumieniem i nie oskarżać o mówienie nieprawdy. Sprytna manipulacja. Gratuluję :)

PH
@Życzliwy 27.07.2016 14:48

Życzliwy zajmij się swoją jednoosobową działalnością gospodarczą i sprawdzaj czy Ciebie nie zaczęli już hejtować .

Życzliwy
@PH 27.07.2016 15:53

Nie zaczęli :) dziękuję za troskę :)

veni vidi vici

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Może dla PH to dobra praca. Dla prezesa i kółka adoracji też natomiast reszta jest złem koniecznym. W sumie prawie 100% rotacji w przeciągu 2 lat mówi samo za siebie

Norm

warunki finansowe są dużo lepsze niż 3 000 zł. CT-CARD zatrudnia ludzi ze stażem ponad 20 letnim! większość z Nas pracuje ponad 10 lat. a co do opisywanych "smyczy" to koleś nie ma pojęcia o czym pisze i nigdy nie pracował w CT-CARD. jestem pewien

anonim

(usunięte przez administratora)

pewniak

można zarobić nawet ponad 10 tys. trzeba tylko umieć sprzedawać i żadne dopłaty do wczasów pod gruszą nie są wtedy potrzebne. Zapewnione jest to co najważnejsze dla każdego z nas- umowa o pracę i bardzo dobra pensja. A GPS ! faktycznie wielki problem dla tych , którzy udają ,że pracują.

ct

Ale jaja! Nie ma żadnych wczasów pod gruszą -kto Ci to powiedział. Jakie benefity - nawet nie ma porządnego ubezpieczenia tylko od wypadków w czasie pracy, o wszystko się musisz prosić, smycze wszędzie (GPS itp.. Wszystko jest ok dopóki nie będziesz oddawał auta - każda ryska z twojej kasy. Życzę powodzenia

Magneto

jestem po spotkaniu. Moje wrażenia: firma otwarta na ludzi, nic z korporacji. ogromne wrażenie robi sala konferencyjna, bardziej jak klub niż miejsce pracy. W centralnym miejscu perkusja. Jestem pod wrażeniem rozmowy z prezesem. Ciekawy człowiek o wielu pasjach, świetnie wyglądający. Przyszedłem wcześniej i czekając miałem okazję obserwować pracowników, normalnie ubranych (bez garniturów) uśmiechniętych i zadowolonych. Jest to firma dla samodzielnych i ambitnych. Osobiście, bardzo chętnie dołączyłbym do zespołu. Mam nadzieję,że tak będzie.

tren

Dziękuję ! mam nadzieję , że będę miał sam niebawem okazję się przekonać, dla mnie po kilku latach spędzonych w korporacji wizja rodzinnej firmy to akurat atut..zadziwiająca jest twoja aktywność wydawacz

Wydawacz
@tren 16.03.2016 18:15

Zadziwiająca jest Twoja zmiana Nicków, zawsze chętnie służę pomocą.

wydawacz

Awanse w małej, rodzinnej firmie? Czy my stąpamy po tej samej planecie? Jak niżej życzę powodzenia :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Wydawacz

Skoro Ci się wydaje, że jest ciekawa to skąd wiesz, że jest dużo szkoleń, jak wyglądają i co wnoszą? Wszystkim chętnym do pracy w tej firmie życzę powodzenia

Intr

od siebie jako pracownika, nie rozpisując się zanadto. - pensja jest wypłacana zawsze w terminie - ZUS i podatki opłacone - wysokość pensji uzależniona od mojej pracy i zawsze wypłacona w umówionej kwocie - premie za np. wymyślenie nazwy środka, za usługi, za pomoc kolegą - samochód b.dobrze wyposażony do dyspozycji. Nigdy nie dostałem odmowy użyczenia. - mam poczucie docenienia i szacunku. - udział własny został zniesiony, jeżeli dla kogoś to istotne. jedyne co mi przeszkadza, to jak widzę ,że niektórzy pracownicy wykorzystują dane możliwości. mam nadzieję ,że pomogłem. wieloletni pracownik

takiktos
@Intr 21.11.2015 10:05

Mnie się w głowie nie mieści że tak bogata i dobrze finansowo prosperująca firma potrafiła się tak poniżyć przed pracownikami. A niby to czego można nadużywać w tej firmie ? Udział własny był niezgodny z prawem. W żadnej firmie nie będą płacić za friko, ale każdy pracownik pracuje tyle ile mu płacą. Premie rozumie ze to legenda jak wszędzie, przynajmniej tak brzmią powody otrzymania premii.

Były pracownik

Witam , jestem byłym pracownikiem pracowałem 2006 roku u Pana Krzysztofa , z Perspektywy czasu muszę powiedziec ze jest to bardzo rozsądny facet który duzo mnie nauczył i dzięki niemu jestem tam gdzie jestem , teraz sam prowadzę podobna firmę i sam tez jestem obsmarowywany przez takich ludzi którzy nie chcą pracować nie maja determinacji ani ochoty do działania. A oczekują niewiadomo czego .Proponuje samemu otworzyć firmę kupić pracownikom samochod , zapłacić składki , tez nie rozumie problemu z karami zniszczyłeś to zapłać chyba to rozsądne , wyszłem przez przypadek na te opinie bo chciałem porównać firmy z tej samej branży i czytając opinie na temat tej firmy powiem krótko jesteście żałosnymi leniami i niczego nie osiągniecie w życiu . A Panu Krzysztofowi bardzo dziekuje ze kiedyś mnie przygarnoł i dał mi szanse nie miałem okazji tego zrobic osobiście przez tyle lat , jednak w pełni mu sie to należy .

Lider

Sądzę ,że powinieneś/powinnaś sam/sama się przekonać a najlepiej zadzwonić do kogoś z Pracowników na stanowisku Brand Managera lub do Technologów aquateam - kontakty podane na stronie www.ct-card.pl. Zachęcam , ponieważ na tym forum nie znajdziesz obiektywnej i szczerej opinii. Posty pisze nawet konkurencja. Pozdrawiam

Krzysztof M.

Witam, "zaprzyjaźniona" w moim przypadku oznacza to, iż w owej firmie dokonywałem kiedyś zakupów i znałem asortyment oraz osobę zajmującą się obsługą klienta od której dowiedziałem się, że firma szuka osobę na bardzo intratne stanowisko - tzw. życiowa szansa - był proces rekrutacji i wygrałem. Jednym z warunków przyjęcia były wymagane referencje oraz dyspozycyjność w ciągu miesiąca. Zgodnie z umową z firmą CT-CARD okres wypowiedzenia obowiązywał mnie 3 miesięczny - dzięki empatii jaką wykazało Szefostwo rozwiązaliśmy umowę za porozumieniem stron, chociaż na pewno nie było to na rękę firmie. Otrzymałem referencje które mogą mi się przydać jeszcze nie jeden raz w życiu. Po miesiącu od zakończenia współpracy potrzebowałem z byłej firmy pewien dokument - nie było problemu, do tego bardzo życzliwa rozmowa z zapewnieniem, że jak będę czegoś potrzebować to mam dzwonić. Pozdrawiam km

Krzysztof M.

Witam wszystkich zainteresowanych. Doszły mnie informację, że na forum "się dzieje" - jako kilkuletni (ponad 4 lata) aczkolwiek były pracownik chcę wyrazić swoją opinię. Otóż: każda firma ma swoje zalety jak i wady (tak jak ludzie). W tej firmie zdarzają się sytuacje które mogą frustrować nie mniej jednak na drodze rozmowy z Szefostwem można osiągnąć satysfakcjonujące porozumienie i na prawdę dużo profitów dla siebie wynegocjować - uważam, iż bardzo dużo zależy od mocy własnych argumentów i sposobie ich przekazania. w woli formalności dla zainteresowanych pracą w CT-CARD - firma daje umowę o pracę, przyzwoitą podstawę oraz premię. Są jeszcze Szefowie brandów oni również umożliwiają pozyskanie dodatkowych prowizji i służą pomocą. Rozwiązałem umowę z firmą CT-CARD ponieważ dostałem bardzo intratną ofertę pracy z zaprzyjaźnionej firmy lokalnej. Co ważne - ostatecznie Szefostwo Ct-card nie dość, że nie utrudniło mi przejście do innej firmy to jeszcze mi pomogli a na koniec wystawili pozytywne referencje nt mojej osoby i usłyszałem od nich dużo życzliwych słów. Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych pracowników CT-CARD.

zadowolony

nie wiecie kto kryje się pod większością tych postów??? Tomek , który wyleciał z roboty kilka m-scy temu, pewnie nie ma roboty albo siedzi nadal na zasiłku i wypisuje te bzudry,jak przyszedł do nas to cały czas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiał poprzedniej firmie... olać to

Krzysztof Salwin

dotychczas nie odpowiadałem. Jednak to moja firma, wiec pozwolę sobie na ustosunkowanie się do wypowiedzi CTniewolnika. Osobniku, starasz się wykazać wiedzą dotycząca kompetencji działu handlowego, jednocześnie operujesz informacjami które wykazują twoja niewiedzę w zakresie funkcjonowania firmy lub zwykłą nieudolność. Każdy dobry handlowiec, a z takimi mam przyjemność pracować, sam potrafi zarządzać swoim czasem pracy. Każdy Pracownik pionu handlowego otrzymuje dużo wyższe wynagrodzenie, niż przytoczone w Twojej wypowiedzi. Mam wrażenie, że jeteś niewolnikiem swojej nieudolności. Sądząc po formie wypowiedzi, jest Pan/ Pani dość sfrustrowany brakiem pracy. Oczywiście wysłucham konstruktywnej krytyki, lecz jak się domyślam, nie odważysz się stanąć twarzą w twarz. Anonimowość pozwala wyrazić myśli bez konsekwencji, ale czy napewno?. Sfrustrowani osobnicy chowają się pod tym osobliwym przykryciem, pokazując jednocześnie, że są tchórzami własnej świadomości. Ludzie sukcesu, nie potrzebują schronienia w anonimowości. Jesteśmy dumni z tego co robimy i z kim. Podsumowując; w CT-CARD pracują wspaniali ludzie, dużo lepsi ode mnie. Razem Odnosimy sukcesy i zamieniamy porażki w spektakularne wygrane. Tworzymy zespół, z którym trudno się mierzyć anonimowemu nieudaczników, niewolnikowi własnych frustracji. Wszystkich kolegów z CT-CARD pozdrawiam.

znudzony
@Krzysztof Salwin 18.08.2015 17:08

Szkoda że nie ustosunkował się Pan do pozostałych zarzutów i z innych komentarzy, tylko napisał Pan nic nie wnoszącą analizę czyjejś wypowiedzi. Widać macie problem w firmie albo już poza. Ja bym się nie skupiał na dziale handlowym, bo przecież zatrudniacie też na inne stanowiska. Firma jest mała to wszyscy wszystko wiedzą, więc o zawaleniu kontraktu tym bardziej, o ile takie coś miało miejsce. @Krzysztof M Dzięki za merytoryczną opinie, szkoda że ze ustosunkował się Pan do innych komentarzy. Tak z czystej ciekawości zapytam, jak szefostwo pomogła Panu przejść do innej firmy, no i poco referencje skoro poszedł Pan do pracy po znajomości.

DF

Może trochę konkretów bo frustratów mamy nadmiar. Jeśli szukasz pracy w której chcesz być prowadzony za rękę, nie chcesz podejmować decyzji i brać za nią odpowiedzialności , szukasz drogi żeby omijać ustalone zasady , nie lubisz się angażować - to praca w Naszym zespole nie jest dla Ciebie.My budujemy zespół samodzielnych,ambitnych ludzi a atmosferę w pracy tworzymy My wszyscy.

CTniewolnik
@DF 29.07.2015 17:49

@DF chyba sobie kpisz, jaka odpowiedzialność za 2 tyś zł ?? po 12 godzin dziennie?? Wy nie przestrzegacie kodeksu pracy !! ( mam wymienić punkty ?? ) Co ma do tego prowadzenie za rękę ? Ustalone zasady ?? Przecież to Wy omijacie to co sami ustalicie czy obiecujecie, stąd ta frustracja i te komentarze. Jak się angażować jeśli nie potraficie zorganizować warsztatu pracy, jak się angażować jeśli zawalacie w kwestii przygotowania oferty dla klientów czy dostarczenia im zamówionych środków ?

Zostaw opinię o CT-CARD SP. Z O.O. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CT-CARD SP. Z O.O.