Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Nisko

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 22 ocen.

Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik
4 22 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Merytoryka

Martwię się po wcześniejszych komentarzach i braku odpowiedzi na owe komentarze , że, znowu w poniedziałek po mocno przesolonym w towarze moczonym w wodzie z solą przez sobotę i niedzielę ten towar powróci na rynek obwoźny. Niuki unika odpowiedzi bo wie o co chodzi. Nic nikomu nie może zarzucić że to kłamstwa bo bylli przcownicy przewidzieli swój los w firmie i to co złośliwy szef potrafi więc zabezpieczyli się na zaś robiąc fotografie oraz nagrywając filmy na zapleczu firmy jak towar jest myty i płukany po powrocie z trasy. Filmy już widziało wiele osób i ma swoje zdanie na ten temat. Dlaczego nowik unika odpowiedzi i mydli ludziom oczy wypisując bzdury że jest stałym klienten itp. Oszustwem stara się ukryć prawdę która jest zbyt ciężka dla niego. Podobnie jak z panienkami , ty jesteś tą jedyną , najpiękniejszą i żadnej innej nie ma itd. Już to znamy z historii nowika i jego magicznych prostackich słówek których się nauczył do manipulowania pracownikami jak i poznanymi panienkami.która następna ? Jakiej soli używa nasz szef do konserwacji towaru i dlaczego nie odpowiada merytorycznie na zadawane pytania?

Klient

Lubię atmosferę w Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik za: Obserwując tą całą sytuacje która kręci się w okół tej firmy można stwierdzić; klientów jest dosyć dużo patrząc na sklep. Ekspedientki miłe i zadowolone, chcą pomóc we wszystkim. Towar świeży zawsze, nigdy stojąc z boku nie widziałem problemów. Więc stwierdzam,że te opinie są grubymi nićmi szyte. Kupuje tam cały czas i nie zamierzam zmienić sklepu. To mniemam , że jak w sklepie jest dobry towar i miła obsługa to samochody rozwożą inny towar oraz sprzedawcy są inaczej nastawieni? Coś mi się nie chce w to wierzyć! Każdy wierzy w to co widzi,a ja widzę dobrze. Pozdrawiam panie ze sklepu.

Odpowiedź
@Klient 09.10.2018 23:15

Co ty tu wypisujesz za głupoty. Nie wszystko to co się błyszczy jest złotem. Zaglądnij na zaplecze firmy a nie na jej fasadę a wszystko zrozumiesz. Dziewczyny w sklepie miłe i pracowite bo za to mają płacone. Stare czy nowe , bez znaczenia, wszystko ma być sprzedane. Nikt nowikowi nie chce się narażać więc szsnuje pracę i cicho siedzi żeby nie mieć obrobionej d**y przez niego i nie skończyć jak wielu byłych pracowników którzy nie chwalą tej firmy i nawet wrogom swoim jej nie polecają. lepiej niech odda pieniądze dziecku o których jego była żona napisała że dziecko swoje okradł.

Odczepić się

Co wy od (usunięte przez administratora) chcecie. Mnie tam nie oszukuje i ja mu we wszystko wierzę . On napewno taki nie jest ! Dajcie sobie na luz.

No ładnie
@Odczepić się 09.10.2018 13:01

A kim ty jestś że tak mówisz ? Widzę że nie jestem jedyną.

ktos

Ddosyc juz wypisywania tych glupot i obrazania normalnego czlowieka .Jezelipiszesz to napisz cos normalnego na temat firmy bo raczej o to tu chodzi .Opinie firmy a nie pranie brudow wlasnych Wstyd

Ktoś nr.2
@ktos 03.10.2018 23:03

No właśnie i o to tu chodzi. Coś normalnego o firmie a nie jakieś głupoty. Wstyd ! Więc o firmie napiszę. Dlaczego firma nie chce odpowiedzieć normalnie na pytanie które się powtarza w poprzednich komentarzach. Co firma robi z drobiem którego nie udało się sprzedać i czy to prawda z tym moczeniem porcjowanego drobiu w wodzie z solą żeby mięso przetrwało do następnego handlu obwoźnego ? Myślę że moje pytanie jest konkretne i dotyczy firmy NIUKi a nie niepoważneg nowika. Wstyd że firma unika odpowiedzialnej postawy i odpowiedzenia na konkretne pytania dotyczące firmy i towaru który trafia do konsumentów.

OburZONA
@ktos 03.10.2018 23:03

(usunięte przez administratora), wstydu nie masz? Na stronie z opiniami o pracodawcy mnie fałszywie oczerniales (nie do tego jest ten portal) zaatakowałes (błędnie sądziłeś, że tylko ja nie przepadam za tobą,bo cię dobrze znam) ciężko się przed tobą bronic, bo nie masz wstydu kłamać, twój kręgosłup moralny cierpi na skoliozę, jesteś sfrustrowany, mściwy i nieobliczalny. Jeżeli ktoś się tobie nie podporządkowuje wpadasz w furię. To chore, że kazałeś napisać corce tu na matkę, ale na szczęście ona jest mądra. Lepiej jej wypłacić pieniądze, które zarobiła pracując w twojej firmie, tak jak się z nią umówiłes, dość, że wlasnego syna okradles.

A masz
@ktos 03.10.2018 23:03

Clowieku ! Jakie glupoty ? Jaki normalny ? Wchodzenie przez okno do nieswojego domu to nie glupota?!!! Obrazanie pracownikow to normalne? Pisane jest o firmie a on tu sie obrazony normalnoscia zaslania zamiast odisac na zadawane pytania. Jak o normalnisci wspomina to (usunięte przez administratora) moze powiedziec cos. Czy normalny czlowiek bije i zamyka zone w szopie a mlodszego brata(usunięte przez administratora) we wiezieniu bo niby go okradl. Co na to jego mama ? Co czula kiedy jechala na widzenie do kryminalu do mlodszego syna bo starszy syn z zemsty go zamknal. To jest twoim zdaniem normalne ? Czego sam nie opisze jak pracownikom robil manko za to ze kurczaki z trasy wrocily ? Czego nie napisze ja podsluchuje i nagrywa ? Dowodem tego jes slynny film jak nagral nazeczona mlodszego brata i w dniu slubu podarowal braru skandaliczne nagranie ? To jest normalne ? To jest brat ? Kolege ktorego owinol sobie do okola palca w klopoty wpedzil ! To jest kolega? Dziewczyny z ktorymi... a potem ... . Szkoda gadac. Jak to jest normalne to chwala ci za to. Ja wiem o jeszcze gorszych czynach jakich dokonal i to osoby od ktorej nigdy by sie najpotezniejszy nie spodziewal ale to przemilcze bo az nie wypada pisac i moze nikt w to nie uwierzyc chyba ze inni napisza bo duzo osob wie o co chodzi a sam najpotezniejszy choc nie wierz pewnie sie modli zeby jego sekretu nie ujawnic. Nie sam nie obraza innych zeby sie domagac nie obrazania najpotezniejszego a zreszta te obrazy to nie obrazy. Sam sobie taka opinie wyrobil swoim postepowaniem.

Skandal
@OburZONA 04.10.2018 19:26

Co zrobił ? Jak syna okradł to do kryminału tak samo jak on brata za kradzież ukarał. Córce za prace nie zapłacił ? Skandal !!! Nie ma już kogo to w rodzinie bo tak najlepiej. O ile to prawda to wstyd i skandal żeby taki ktoś jak szef na własnych dzieciach żerował ! Dobrze że pani to ujawnia bo takie coś jest karygodne i nie wolno tego ukrywać. Niech ludzie wiedzą u kogo są zatrudnieni.

Nie kradnij
@OburZONA 04.10.2018 19:26

Ile ukradł synowi i w jaki sposób ? Czy córka pracowała u niego legalnie czy na czarno i za ile dziecku zalega ? Powinien się tym zająć jakiś inspektorat. Milczenie daje przyzwolenie na takie grzechy i czyni nas w ten sposób współodpowiedzialnymi.

Nisko
@OburZONA 04.10.2018 19:26

Piszesz o kręgosłupie moralnym ? To jakaś bzdura. Jego nazwiko na wilkipedi wiele tłumaczy. Ktoś napisał że nowik to gryzoń ale są też inne definicje nowika. To glon ,chwast morski który nie może mieć kręgosłupa. Ja dodam że ... No właśnie, wiemy o co kaman czisz ? ! Gdzie jest stare mięso ? Ile daje teraz szef za donosy do szefa na kolegów i koleżanki w pracy? Jest jakaś premia za to ? Chyba nic się nie zmieniło poza tym że nie ma barana który biegał z balonikiem alkomatem wyręczając szefa żeby sprawdzić trzeźwość kierowców. Jaki teraz jest klimat w firmie bo ci co się boją o pracę nic nie piszą ale za plecami gadają a do ucha w całej okolicy wpada co nie co. Oddaj dziecku pieniądze !

Zdrowie

Niuki ! Gdzie się podziewa śmierdzące stare przeterminowane moczone w soli mięso? Nie mów że tym najlepszym filetem całyczas się odżywiasz gdyż jesteś na diecie. Zbyt duża ilość soli jest szkodliwa dla zdrowia, czy dajesz tę informację przy sprzdaży świeżego kurczaka ? Warto żeby ktoś to sprawdził.

ZNiska

Sylwek jest ok tylko była żona dym robi niepotrzebny temu chłopu. Chyba jej chłopa brakuje i przez to wariuje.

Też z Niska
@ZNiska 04.10.2018 19:33

To chyba słabo znasz Sylwka???? obyś nie musiała go bliżej poznawać. On tylko z pozoru taki spoko i milutki. I nie jest to opinia byłej żony ???? nie ma dobrej opinii na mieście. Nie ma dymu bez ognia ???? a dym to on robił w życiu swojej byłej rodziny i innym.

Naj

Myślę że niuki jest zakompleksionym osobobnikiem gatunku ludzkiego który za wszelką cenę chce utrzymać twarz w mieście. Dlatego nie odpowiada na pytania. Pytania które budzą wiele wątpliwości tj porcjowany kurczak moczony w solance aby nie rozwijały się bakterie w już zepsutym towarze, uczciwość kiedy samemu nie jest się uczciwym a zamyka się do więzienia własnego brata, przemoc w rodzinie , bita i więziona żona, swoje dziecko z ulotkami dla dobra firmy na mieście też pobite,zwolnione pracownice oskarżone o złodziejstwo, kierowcy bez prawa jazdy itd. Listadługa i bez końca.oto oblicze twojego szefa. I do tego te padkudne filmy. Jesteś wporzo SYWEk Niuki naj

anonim

(usunięte przez administratora)

Problem

Witam i pozdrawiam. Nikt firmy nie chce zdyskredytować. Firma jest OK. Dzięki niej mała grupka ludzi ma pracę . Jaką i u kogo ? Sami o tym wiedzą. Bez komentarza. W tym szczególnym przypadku chodzi o udczciwość przedsiębiorcy który nie potrafi odpowiedzieć na pytanie co robi z przeterminowanym towarem i tu jest problem.

anonymous
@Problem 24.09.2018 20:22

Fakt fiema nie jest problemem każdy orze jak może ale szef już jest problemem bo jak by był w porządku to nikt by jego brudów nie wyciągał a tak wszystko wychodzi a świerze to są tylko kurczaki całe reszta to już (usunięte przez administratora) kilkudniowy albo płukany

Brawo

Musiało być coś dobrego skoro zostało usunięte. Brawo.

Układ

Nie wiem jaki on ma układ że niewygodne komentarze są likwidowane. Z tym co Iza pisze o narkotykach jest podobnie. Była sprawa w sądzie a on za narkotyki nie siedział . W stosónku do innych podiadaczy narkotyków jest inaczej. Ma skubany układy!!! I to jest dzef wszystkich szefóf.

Przesolone

Ty , Niuki! ile czasu trzeba moczyć pokrojonego kurczaka w wodzie z sloą żeby za tydzień dalej był świeży ? Twoi pracownicy coś opowiadają że najświeższy kurczak w regionie to tylko u ciebie hehehe zaraz po dostawie bo potem po zwrotach to musi się peklować w soli. Pracownicy sprzedają świeży czy ten moczony w soli tak samo jak najświeższy bo się boją że jak za dużo wróci na firmę to z wypłat szef poucina. Co to ma znaczyć i czy to prawda?

O rany

Piszcie co chcecie ale faktycznie zagadką jest temat o przeterminowanym towarze. Niuki nigdy nic nie wywoził na wysypisko specjslnych śmieci spożywczych. Co on z tym towarem robi??? Musi gdzieś to wyrzucać , albo sprzedawać. O rany ! Jakie straty- manko albo i zyski-premie !!! O rany, o co tu kaman bo ja nic nie czaję ! Czaisz?

anonymous
@O rany 26.09.2018 21:55

Czaisz on to płucze w soli i wodzie i to co się da jeszcze to sprzedaje a to najgorsze to weterynarka czyli dla zwierząt he he nawet syworzenia truje

Rosmofni

Sylfek, brak ci jaj? Pszetsież jesteś najpotężniejszy. Mófiłeś że Bogiem jesteś ! Gdzie tfoja mots i psztsiempierczość hehehe. Zaplułeś się czy co ? Czaisz ? Fiara w ciebie upadła ! Jusz ci nie fierzę a ci co fierzą w ciebie lub tobie zmienią zdanie niebawem kiedy zostaną stradzeni przes tsiebie poligloto i PSZETCIEMPIORCO z tom tfojom poprafnom polszczyznom panie wykształcony bez matury. Mosze na ferbatkę sie ufmófimy porosmsfiać ?

Ale smród

Jak to nie prawda z tym starym mięsem to dlaczego Szef nie odpowie na pytania ? W ten sposób może udowodnić że jest czysty i uczciwym sprzedawcą. Z tym sprzedawcą to mam na myśli świeżego kurczaka, żeby było jasne, a nie kogoś lub coś. No niech coś szef powie! Co szef robi z towarem który wraca z tras i to nie jednym autem i nie z jednej trasy tylko ze wszystkich samochodów i tras no i nie jeden kilogram towaru tylko wszystkie te pojemniki z mięsem. Szef każe znowu to wszystko płukać wodą żeby nie śmierdziało czy oddaje do utylizacji jako odpady?

Niuki

Zostaniesz ukarana za te nie prawdziwe opinie o tej firmie.....

Ortograf
@Niuki 13.09.2018 17:05

Sylfuś , nieprawdziwe pisze się chyba razem a nie osobno. Popraw to bo całe Nisko będzie ziało.

OburZONA
@Niuki 13.09.2018 17:05

A ty dalej się kompromitujesz sylwus i ludzie z ciebie śmieją. Przestań mi grozić (akurat wszystko co JA napisałam to sama prawda)i lepiej weź się za siebie. Jak byś mądrze pomyślał to byś się tu nie udzielał i nie dawał pożywki innym do pisania, a ty jeszcze mnie atakowałes. Oj... Kiepsko u ciebie z rozumkiem.

Drweutnia
@Niuki 13.09.2018 17:05

Kogo chcesz karać i za co ? No i w jaki sposób hehehe. Pięścią ? bo prawnie to raczej nic ci z tego nie wyjdzie. Udowodnij że to wszystko jest kłamstwem a każdy wie jak jest i jak zajdzie potrzeba to w Sądzie wszystko powtórzę. Nie strasz tylko odpowiadaj merytorycznie na pytania w sprawie towaru o którym zrobiło się tak głośno. Te pytania to nie przestępstwo a ty jako uczciwy przedsiębiorca powinieneś odpowiedzieć a nie straszyć. Ja nie twoja żona którą biłeś i zamykałeś w komórce na drzewo damski bokserze. Nie wszystkim możesz przemocą i strachem usta zamknąć.

Ciekawscy

Ile towaru wczoraj wróciło do firmy po całodziennej trasie ? Czy ten sam towar znowu wyjechał dziś z firmy w trasy ? I co się stanie z tym towarem jutro jeżeli znowu jego znaczna część dziś wieczorem zostanie zwrócona do firmy.

Pytanko

Co dzieje się ze starym przeterminowanym i nieświeżym towarem? Na to pytanie najwyraźniej Niuki nie chce nam udzielić odpowiedzi. Będzie wypisywał głupoty i obrażał tylko po to żeby ukryć prawdę spychając temat starego towaru na drugi plan a w zamian daje siebie na pośmiewisko by odwrucić uwagę zainteresowanych. Ciekawe zjawisko.

Apel

Mieszkańcy Niska i okolic! Uwaga na psychopatę, który (prawdopodobnie pod wpływem narkotyków, bo inaczej nie da się tego zachowania wytłumaczyć) wchodzi w nocy przez balkony do ludzi i czołga się po ich łóżkiem gdy śpią. Mieszkańcy domu się obudzili, sytuacja zostala zgłoszona i zbadana przez policje, więc (usunięte przez administratora) nie może się wyprzeć. Czy jesteśmy bezpieczni w swoich domach, gdy grasuje(usunięte przez administratora) Zamykajcie w nocy okna i balkony, bo nie wiadomo gdzie czai się zło :)

Oj totalna psychza
@Apel 13.09.2018 18:58

(usunięte przez administratora) to gryzoń . Takie informacje są na wilkipedii. Dzięki za apel. Ze strachu gonię do sklepu po pułapki na myszy i je poroskładam pod łóżkiem . Chociaż bardzo się boję to okna i drzwi szeroko otworzę i poczekam aż zło wpadnie w pułapkę. Innego wyjścia nie widzę.

§ fik

Za co wyroku nowiku się domagasz? Ta strona jest zgodnie z jej polityką przeznaczona do wyrażania swoich opini o pracodawcy i firmie oraz do zadawania pytań. W czym więc jest problem ? Sam pan sylwester prowokujesz ,wyzywasz ludzi i żone znieważasz. Wyrok! Za co? Za prawdę o tobie szefie. Proszę powiedz które komentarze są nieprawdziwe bo moje mogę potwierdzić wieloma faktami. Są też ludzie którzy wszystko pamiętają i o tym mówią. Znany jesteś więc przed czym się bronisz? Nie moja to sprawa ale czy prawdą to nie jest że Ize biłeś i zamykałeś w komórce na podwórku? Wszyscy o tym wiedzą i aż dziwi mnie to że dzielnicowy z tym nic nie zrobił. To jest znęcanie się psychiczne i fizyczne, pobicie oraz uwiézienie. To poważne przestępstwa za które nie poniosłeś kary a ty tu wyrokami straszysz?! Może prawdą nie jest to że użyłeś kamer przemysłowych do nakręcenia filmu co dzieje się w firmie po to żeby zniszczyć życie własnemu bratu. Może prawdą nie jest to że... . Początku listy a ni jej końca nie widać i to jest prawda. Co do firmy może prawdą nie jest to że na czarno się wzbogaciłeś zatrudniając ludzi bez legalnej umowy? A film na którym widać jak się mięso myje, tylko szkoda że zapachu nie można odtworzyć i tu możemy się poczuć jak szef wszystkich szefów który nie czuje jak śmierdzi. Nie obwiniaj żony i się na niej nie znęcaj bo z tym wpisem ona nie ma nic wspólnego po za tym że jest twoją ofiarą i to ty powinieneś się bać § kodeksu karnego. Dzięki tej stronie ludzie mogą poznać bliżej swojego pracodawcę by wiedzieć czego można się spodziewać kiedy mu nerwy puszczają. Jak się poci i wije ze złości . Jak się zapluwa kiedy wyzwa i wysłowić się nie może coś sepleniąc przez zęby. Co to też może prawdą nie jest ?

Xxx

Fajny ten filmik. Pozdrawiam

dla KS

Dostałaś odpowiedź prostą i logiczną, tylko po czasie żeby można było zweryfikować z kim mamy do czynienia. Proszę to cała wiadomość która jest poniżej w odpowiedziach; ’’Weź (usunięte przez administratora) się nie kompromituj, jak się nie znasz to w ogóle nic się nie udzielaj (usunięte przez administratora). Znasz w ogóle procedurę przechowywania drobiu i wędlin....? widać ,że NIE.....!!! To ci to wyjaśnię żebyś się nie wypowiadał jak się nie znasz i to w prostym języku żebyś zrozumiał. Drób termin 4-5 dni w temperaturze od 0*C-4*c a wędlina od 7-21 dni w temperaturze 0*C-8*C . Więc proszę oszczędź sobie robienia z siebie (usunięte przez administratora)’’ I nikt nic nie ukrywa tylko czekaliśmy aż się ujawnisz. Teraz to będzie prosta sprawa ,dostaniesz wyrok za to co wypisujesz a sprawę doprowadzę teraz z miłą chęcią do końca. Wtedy będziesz się śmiała (usunięte przez administratora) Taka inteligentna a robi błędy ortograficzne,cytuje; ‘’odwrucenia’’i jeszcze jeden ha’’przefrówa’’ w wpisie’’Kochające społeczeństwo ‘’ten alkohol jednak mózg ci zjadł. Takiego prostaka już dawno nie widziałem. Za bardzo się podnieciłaś tymi wpisami ,aż ci mózg paruje. I jeszcze piszesz o wysławianiu się, proszę popatrz na swoje błędy dyslektyku…!!! Zapisz się do AA i takie rzeczy to sobie pisz na fb gdyż nas twoje problemy psychiczne nie obchodzą… Z tego co widać masz jakieś zaburzenia psychiczne , zresztą zawsze miałaś, a ksywa co ci dali jest nie na darmo shiza…!!! Pozdrawiam xd..

OburZONA
@dla KS 12.09.2018 17:39

(usunięte przez administratora)no żałosny jestes. Niby wiesz, że ja błędów nie robię, a myślisz, że to mój wpis. Pisałam, że oskarżasz mnie o nie moje wypowiedzi (chociaż nie kryje, że ich czytanie sprawia mi przyjemność, bo już oczami wyobraźni widzę jak się pocisz i wijesz obslizgly typku) (usunięte przez administratora)nie dociera do ciebie? (usunięte przez administratora). Na zaburzenia psychiczne to ewidentnie ty cierpisz, a dokładnie na manie prześladowczą. Fakt, że też ze mną było coś nie tak, bo się związałam z tobą i tyle wytrzymalam w tym chorym zwiazku. Przestan mnie atakować, odwal się człowieku w końcu i zainteresuj sobą. HACCP dla firmy sama pisałam i lepiej wiem od ciebie jak prawidłowo przechowywać towar ????

Jak tam świeżyzna?
@dla KS 12.09.2018 17:39

Szefie! Nikt nie pyta o procedurę przechowywania towaru tylko o to co szef robi ze starym towarem nie nadającym się do spożycia. Czy to pytanie jest takie skomplikowane? Takie skomplikowane żeby obrażać ludzi i straszyć wyrokiem ? Zamiast dać zwykłą odpowiedź to szef ucieka w żałosną agresję słowną . Na tyle cię stać panie z klasą? Nikt tu wyroku nie da za opinie i pytania ale za wyzwiska i straszenie szef może zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Na marginesie zapytam gdzie szef bez matury tak się podciągną z ortografffią że błenduf nie popełnia? Ciekawe czy bez pomocy komputera poradziłby sobie ze złożeniem chociaż jednego zdania bez błędu. Nie obrażaj ludzi i Izabeli tylko odpowiedz na pytanie gdzie się podziało stare śmierdzące mięso i dlaczego inne mięso jest myte skoro niby jest świeże? Odnośnie temperatury o której piszesz i wyjaśniasz mam następne pytanie dotyczące temperatury mięsa sprzedawanego z samochodów firmy Niuki z napisem świeży kurczak? Czy aby nie za ciepło żeby kurczak przetrwał 4-5 dni? No i właśnie podstawowe pytanie od samego początku co z kilogramami starego kurczaka który nie przetrwał?

Staly klient

Przypadkiem trafiłem na stronę opisującą firmę któwej jestem częstym klientem. Widzę teraz lepszych i mądrzejszych oraz bardziej wykształconych ludzi którzy pracują w tej firmie. Teraz po przeczytaniu tych negatywnych komentarzy wiem kto je napisał. Towar pierwsza klasa, zawsze miła oraz profesjonalna obsługa. Polecam.

Serio
@Staly klient 19.02.2018 18:05

Bardziej wykształcony personel? Kasia- sekretarka po podstawówce i szef po zawodowce. Każdy stały klient ma wiedzę o wykształceniu pracowników? No dziwna sprawa. Chyba nie pisał tego klient????. Sylwester, jak piszesz na siebie oczyszczające komentarze to użyj dobrego głowy, bo ciężko cię nawet bronic. Uzbierało się tu przez lata niegatywnych wpisow i tłumaczeniem sobie że wszyscy cię nie lubią i się na ciebie uwzieli robisz sobie krzywdę. Przemysl sylwester co jest tego prawdziwym powodem, czy wina nie leży w szefie a Nie wszystkich dookola

x
@Serio 02.03.2018 10:06

Właśnie widać w późniejszych wpisach jaka inteligentna osoba to wypisuje, co ortografy sadzi w komentarzach z 09.2018r

SMAKOSZ

Jestem na diecie w ktorej filet z kurcza jest na pożądku dziennym. LEPSZEGO FILETU Z KURCZAKA NIE ZNAJDĘ NIGDZIE INDZIEJ.... POLEAM TEGO SPRZEDAWCE

Obserwacja...
@SMAKOSZ 07.09.2018 21:24

Smacznego. Podpowiedz gdzie dokładnie kupujesz ? Też chcę przejść na dietkę. Xd pozdrawiam.

Dietka
@SMAKOSZ 07.09.2018 21:24

Te filety to dzisiejsze? Gdzie można je kupić. Jak nie zdążę dzisiaj to juto będą nowe i świeże czy te same? Jak mają być jutro te same co dzisiaj to się pośpieszę z tym że te dzisiejsze najświeższe nie są aby wczorajsze? Pytam bo to dla mnie ważne z uwagi na moją dietę.

dla dietka
@Dietka 11.09.2018 13:04

Weź baranie się nie kompromituj, jak się nie znasz to w ogóle nic się nie udzielaj Prostaku. Znasz w ogóle procedurę przechowywania drobiu i wędlin....? widać ,że NIE.....!!! To ci to wyjaśnię żebyś się nie wypowiadał jak się nie znasz i to w prostym języku żebyś zrozumiał. Drób termin 4-5 dni w temperaturze od 0*C-4*c a wędlina od 7-21 dni w temperaturze 0*C-8*C . Więc proszę oszczędź sobie robienia z siebie kretyna.

Wnikliwy
@dla dietka 12.09.2018 08:28

Doprecyzuj. A po ilu dniach są płukane w twojej firmie?

x
@Wnikliwy 12.09.2018 08:59

Przeczytaj prostaku to co napisałaś wcześniej.

Kochające społeczeństwo

To jaki nowik jest wszyscy wiedzą. Lepiej niech powie gdzie się pozbywa starego mięsa i to w dużych ilościach. Coś ukrywa skoro nie odpowiada na tak ważne pytanie a dla odwrucenia uwagi obraża Izabele swoją żone. Widać po wpisach i tym co na Nisku się mówi jak jest lubiany i szanowany no i ten jego świeży kurczak i teraz doszła dietka o której sam pisze. Pewnie musi zjadać codziennie filety których nie sprzedał w zeszłym tygodniu. Musi uważać żeby w niebiosa się nie wzbił z tym że biedak nie wie że kura to ptak nielot i nie lata tylko przefrówa krótkie odległości co z resztą pasuje do niego bo on nigdy skrzydeł nie rozwinie tak jak nie rozwiną się jego intelekt. Nawet wysłowić się nie potrafi a jak mówi to się cały zapluje. Filety zjada OK a co robi z resztą mięsa? Jutro pewnie pojedzie umyty na nowo stary towar w nowe trasy.

Albo albo

.Na żone nasyła policje żeby dzieci zabrać nie kryjąc , lub kłamiąc, że żona pije. Dziwie się dlaczego tego pana nie podano kontroli i na alkohol i test na narkotyki. Dziwie się też żonie i innym czego piszą o brudzie i myciu mięsa w firmie a nie zgłaszają tego do sanepidu i sprawa byłaby zamknięta. Albo by się nauczył jak dbać o porządek i odpowiadać ciekawskim na pytania odnośnie starego towaru albo sanepid by go tego nauczył. Może wtedy zainteresowałby się sobą a nie innymi.

OBIEKTYWNY :)
@Albo albo 11.09.2018 14:48

sCHIZA jak czytam te twoje wypociny to już mnie to zaczyna denerwować . Chwilowo byłaś śmieszna ależ ile można się śmiać z twojego niezadowolenia życiowego... Piszesz w kołko te same głupoty , a spójrz na siebie . Adorowana na weekendach przez bandę brudnych samców , upijających cię na mieście , zapominasz o dziecku . Ciekawe w jakiej kolejce się po ciebie ustawiają .. ? Hierarchia jest ustalana od wysokości IQ czy (usunięte przez administratora) ? Każdy dobrze wie na mieście ze się sypiesz za 2 piwa . A ten kompleks z umytymi kurami to się pewnie wziął z braku twojej higieny . bo jak każdemu w tym małym mieście wiadomo ze myjesz się od święta , ale twoim brudnym adoratorom wcale to nie przeszkadza :))) jesteś pasożytem rozumiesz ? dzieci traktujesz jak kurę znoszącą złote jaja . masz tak wysokie mniemanie o sobie , a wystarczy zobaczyć kto się z tobą zadaje .. sam margines społeczny (alkoholicy , narkomani i recydywiści) to chyba jednak za słabe otoczenie jak na tak wysoki iloraz inteligencji .. no chyba , że ktos tu się pomylił w obliczaniu IQ :D pamiętaj pasożycie, że karma ci wróci ]:->

Ktoś
@OBIEKTYWNY :) 11.09.2018 23:38

Ciekawe co powiedzą znajomi Izabeli o tym wpisie w którym wszystkich bezczelnie obrażasz. Popatrz na twoje otoczenie. Nawet ze swoim byłm pupilkiem masz konflikt. Potraciłeś znajomych. Nie masz honoru. Sam jesteś przestępcą i dobrze wiesz o czym mówię tylko dziwne dlaczego nie siedzisz w kryminale za swoje brudy . Taki ktoś jak ty potrzebny jest w terenie , dyskoteki i inne dziwne miejsca gdzie dyktafonik się przydaje , a w kryminale byłbyś nieużyteczny chyba że maskotka do zabawy i to dlatego jeszcze nie siedzisz.

OburZONA
@OBIEKTYWNY :) 11.09.2018 23:38

Tak, zadawałam się z alkoholikiem, recydywista i narkomanem a także damskim bokserem i kurwiarzem, ale nowiku zakończyłam już z tobą znajomość. Teraz zatruwaj innym życie. Dzieci znoszące złote jaja? Nie rozsmieszaj. Tyle lat nie jestem z tobą a dopiero teraz musisz płacić alimenty (i to komornik musiał ściągac, bo na dzieci nie chciałeś płacić. Taki jesteś bogacz niby a nie chciałeś na syna płacić 550zl. Dawalam sobie radę bez twoich alimentów tyle lat to i teraz dam. Już tylko prostacko obrażasz, no tak... Reprezentujesz niski poziom. Zajmij się człowieku swoim życiem.jest teraz szczesliwa, życie mam poukladane i to cię boli. powtarzam ci- nie tylko ja tu pisze negatywne opinie na twój temat, chyba nie jesteś tak lubiany jak myślisz.

Ktoś

Dodam żeby nowik przypomniał sobie z kim sam się zadawał zanim będzie obrażał znajomych Izy. Znajomi nowika to też recydywiści i drobe ćpuny z ktòrmi obficie nowiczek ćpał i się zadawał. Nawet to środowisko na które nowik jedzie go olało . Chya biedaczek ma problemy nie tylko z węchem ale i z pamięcią. Jeżeli nie pamięta co robi ze starym mięsem to ma poważny problem z tą pamięcią. Myślę że sanepid mu pomoże odświeżyć pamięć i mięso.

Dal P.Gienii

Policja zabiera Pani dziecko z domu a Pani pije w knajpie i wypisuje na naszą firmę niestworzone rzeczy. Proszę zacząć od siebie i zapisać się do AA a jak to nie wystarczy to będzie potrzebny przymusowy odwyk alkoholowy i nie wiadomo co będzie trzeba z Panią zrobić,żeby do normalności doprowadzić. Pozdrawiam Panią z Asnyk z Niska, chyba każdy wie kim Pani już jest i dlaczego chce nam zaszkodzić........!!!! To więc nie trzeba więcej opisów w tej sprawie,gdyż każdy wie z kim mamy doczynienia.

Oburzona
@Dal P.Gienii 09.09.2018 11:51

Sylwek nie cpaj tyle. Przychodzac z policją się tylko zgasiles, bo wszystko było ok (chyba, że nie znasz się na prawie). Zajmij się lepiej firma a nie niszczeniem innym życia. To ty masz niebieska kartę, sprawy za narkotyki i pobicia. Nie oczerniaj mnie, bo to ty masz sporo za uszami damski bokserze i kurwiarzu.

Dla p.gieni,oburzonej.
@Oburzona 10.09.2018 12:01

Oskarżając kogoś trzeba mieć dokumenty na ręce, a jak ich się nie ma to się jest zwykłym "frajerem". Nie masz nic już do powiedzenia to myślisz że ludziom przez internet przekarzesz nieprawdziwe informacje. Lepiej zajmij się swoim marnym życiem zwykłego prostego alkoholika. Zapisz się wkońcu do AA,może zmądrzejesz. I nie kłam,gdyż nikt w to co piszesz ci nie uwierzy jak nie pokażesz dokumentów. Oczywiście tych których nie masz.....!!!!

Oburzona
@Dla p.gieni,oburzonej. 10.09.2018 19:10

Informacje są prawdziwe cpunie i dobrze o tym wiesz (dokumenty, nagrania, świadkowie są) Ludzie też sporo o tobie wiedzą. przestań robić ze mnie akloholiczke, bo to już nudne a moje życie w końcu jest szczęśliwe i spokojne. Słyszałam, że u ciebie wszystko po staremu i zdradzasz swoje kochanki z innymi dziewczyniami hehe monogamia nie jest twoja mocno strona. Mam nadzieję, że obecnych dziewczyn nie tluczesz. To portal o firmie i właścicielu, więc się na tym skup a nie na pisaniu o mnie. Nie prowokuj mnie, bo możesz źle na tym wyjść. Bawi mnie jak ludzie na ciebie najeżdżają a ty się wybielasz pisząc sobie komplementy jako klient, pracownik itp.

dla oburzonej pani n....
@Oburzona 11.09.2018 07:55

W końcu się przyznajesz że to ty piszesz była właścicielko tej firmy. Bardzo miło że to robisz ,gdyż teraz wszyscy co to czytają będą wiedzieli że pisze to jedna osoba która utraciła władze w zarządzaniu tym przedsiębiorstwem. Jak ktoś się wgłębi w tą zbędną dyskusje sam zauważy kto tu pisze te niestworzone rzeczy. Dobrze zauważyłaś ,że ten portal jest o opiniach firm a nie prywatnym bujnym życiu alkoholików(alkoholiczek)badania w rodoku to potwierdzają, że masz problemy z alkoholem. To więc sama w jednym komentarzu sobie zaprzeczasz. Widzę że to szczęśliwe i spokojne życie nie jest takie miłe jeśli szukasz pocieszenia na tej stronie. A o "wybielaniu" to wiesz dobrze kto mówił,cytował tak twój kochanek. Zostawiłem alkoholika z działającą firmą,ale nie potrafił tego ciężaru utrzymać i teraz próbuje wszelkimi sposobami mnie zniszczyć. Więc napiszę tak; dobrze się czuje,jeszcze lepiej prosperuje firma,każdy jest zadowolony i najważniejsze jesteśmy zgranym zespołem który da sobie radę w każdej sytuacji. A panią to pozdrawiamy....xd

OburZONA
@dla oburzonej pani n.... 11.09.2018 08:45

Badania w rdok za każdym razem wskazywały, że jestem ofiarą twojej przemocy a ty się nie nadajesz na ojca itp. jedyne wspomnienie o alkoholu w opinii to było takie, że ty tak twierdzisz. Nie kompromituj się już człowieku. Wolałam ci zostawić firmę, żebyś tylko przestał mnie nacpany nachodzić, (grozic, wybijać szyby itp.) i dał mi spokój. Gdybym chciała cię zniszczeń to byś był zniszczony. Masz poważne problemy z psychika, jesteś niezrównoważony, ale na szczescienie już to mnie nie interesuje. A jak cię martwią negatywne komentarze (bardzo mi przykro, ale nie ja tu cały czas wypisuje) to zapracuj na pozytywne opinie. Nie pozdrawiam cię (na pana to trzeba potrafić się zachować)

Jak tam świeżyzna?
@dla oburzonej pani n.... 11.09.2018 08:45

Nie wypusuj głupot tylko powiedz co robisz z towarem z całego zeszłego tygodnia?! Dalej każesz myć mięso i wozić na sprzedaż jako świeży kurczak ? A może kierowcom wciskasz jako część wypłaty bo jak nie sprzedadzą towaru to będzie manko!!! Taka jest prawda bo nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie gdzie utylizujesz odpady. Nie ma żadnego śladu z żadnej utylizacji i ten proceder trwa od wielu lat. Chcąc uniknąć odpowiedzi zasłaniasz się wypisywaniem głupot na swoją żone a nic o brudach w firmie nie rozwijasz tematu. Nadgodziny na czarno. Brudny sprzęt. Złe traktowanie pracowników . Mycie mięsa i oszukiwanie klienta że towar zawsze jest świeży. Nielegalne podsłuchiwanie i nagrywanie rozmów na dyktafon. Obrabianie tyłków ludziom. Nieuczciwa walka z konkurencją-przypomnij coś sobie! I otym napisz a nie nad kobietą, dzięki której zaistniałeś, się znęcasz pschicznie i kto wie jak jeszcze. Napisz o swoich szantażach i preparowaniu nieprawdziwych historyjek i jak bratu swojemu życie niszczyłeś i dlaczego poszedł siedzieć do kryminału przez ciebie panie uczciwy.

Ja nie mogę
@Dal P.Gienii 09.09.2018 11:51

Kim jest pani z Asnyk w Nisku wszyscy wiedzą. Dobra szefowa dzięki której ludzie w firmie byli zadowoleni . Nie tracili kierowcy prawa jazdy za picie z szefem a potem donos że z firmy wyjeżdża pijany . Szefowa nikogo nie nagrywała na kamery zakładowe w firmie. Pani która nie rozbijała związków partnerskich i nie prowadziła auta pod wpływem narkotyków. Szefie ! Pisząc obraźliwe rzeczy o swojej żonie to szczyt prostactwa które jest głębogo w twojej pustej osobowości zakorzenione. Ciekawe ile w twoim ciele jest związków chemichnych po przećpanych imprezkach ? Ilu młodych ludzi wprowadziłeś w magiczny świat w którym ty osobiście czułeś sie bogiem . To żeś jest bogiem sam zaćpany wygadywałeś. Zejdź szefie z niebios i po ziemi zacznij chodzić.

Gienia

W tej firmie płukanie towaru to praktyka nagminna. Czystość samochodów pozostawia wiele do życzenia, sprzęty typu waga brudne i zniszczone. Sanepid miał by wiele do roboty. Nic dziwnego, bo właściciel w firmie jest rzadkim gosciem. To powód spadku obrotów firmie i braku chętnych do pracy. Nie sądzę, żeby ktoś zazdrościł nowikowi, bo nie ma czego. Na negatywne opinie sam zasłużył i powinien wyciągnąć z nich wnioski, poprawić sie. Pisanie samemu o sobie pochlebnych komentarzy nie załatwi sprawy. Mogę doradzić właścicielowi, żeby był bardziej pracowity i uczciwy, szanował pracownika, ale i wymagał.

osoba

Osoba wypisująca takie koemnatrze robi to tylko i wyłącznie złośliwie. Zazdrość zrzera że komuś sie dobrze powodzi

Jak tam świeżyzna?
@osoba 06.09.2018 16:00

Nie rozumię postawy szefa. Dlaczego szef zamiast odpowiedzieć merytorycznie na proste pytanie co dzieje się z nie sprzedanym towarem w poprzednie dni i czy ten sam towar powraca ponownie na rynek jako świeży, zasłania się tym że są to złośliwe komentarze. Mnie nie obchodzą inne komentarze i to czy szefowi się powodzi czy nie , tylko to czy ten świeży kurczak naprawde jest świeży i co dzieje się z innymi kurczakami które są już nieświeże? Jako uczciwy przdsiębiorca szef powinien odpowiedzieć uczciwie na pytani a nie komentować komentarze. Nie zdziwi mnie to że w przyszłości szef zabroni wnosić telefony na teren firmy aby pracownicy nie nagrywali filmików jak to się kurczakom kompiel organizuje żeby towar był bardziej świeży niż wczorajszy. Na marginesie dodam że nie jestem osobą zazdrosną bo tu nie ma czego zazdrościć a co do powodzenia się szefow to dobrze to zobrazowała żona szefa; ciuchy w cicholandzie , tanie zakupy w Biedronce, przemoc w rodzinie... Jest co zazdrościć. Proszę szefa nie komentować tylko udzielić odpowiedzi na pytanie co dzieje się z towarem który wraca z trasy ? Jest utylizowany jako odpady ? Jeżeli tak to gdzie? Wraca ponownie w następne dni na rynek? Czy jest dawany sprzedawcom jako część wypłaty i tak zwane manko ?

Remik

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Może podpowiecie jaka jest atmosfera czy macie jakiś socjal?

Jak tam świeżyzna?
@Remik 21.08.2018 19:43

Ty chba żarty robisz ! Firma ma dobrą opinie? To jakieś kpiny ! Mnie do tej pory kiszki bolą po świeżym kurczaku. Nie rób sobie jaj. Co robisz z towarem którego kierowcy nie sprzedali w upalne dni? Pchasz dalej w nowe trasy jako świeży towar?

JN
@Jak tam świeżyzna? 02.09.2018 17:17

Z tego co mi wiadomo firma by nie działała jakby tak robiła, gdyż klienci by sami przestali kupować !!!! Więc informacje masz kiepskie jeśli firma działa i klienci kupują a firma się utrzymuje na rynku. Pozdrawiam. xd

Jak tam świeżyzna?
@JN 05.09.2018 19:44

Informacje mam bardzo dobre a jeżeli ktoś mnie w błąd wprowadza to wytłumacz mi proszę co robisz z nie sprzedanym świeżym kurczakiem? Trudno mi uwierzyć w to że z każdej trasy kierowcy wracają do bazy bez towaru a na drugi dzień w nową trasę z nowym i świeżym towarem i tak na okrągło bez żadnych strat z nie sprzedanej świeżyzny. Ciekawe ?????? A i nie mów że drobiu nie każesz myć jak ci pracownicy sygnalizują że towar cuchnie a ty nic nie czujesz bo węchu nie masz. Pozdrawiam xd.

Nick
@Jak tam świeżyzna? 06.09.2018 10:38

Ktos zazdrosci i bzdury wypisuje. Prosze spowazniec albo wrocic do podstawowki

Jak tam świeżyzna?
@Nick 06.09.2018 12:00

No nie bzdury tylko fakty bo dalej nie wiem co się dzieje z nie sprzedanym towarem który wraca do bazy na koniec dnia. Więc proszę mi powiedzieć czy ten towar jest niszczony w specjalnej utylizacji odpadów spożywczych czy dalej przez kolejne dni jest wożony w trasy jako świeży kurczak i sprzdawany nieświadomym klientom. To nie zazdrość tylko dbanie o zxdrowe i świeże artykuł spożywcze na naszym rynku. A jeszcze jedno , nie wie szef coś o filmie nagranym w przez pracowników na którym widać ciekawe rzeczy ?

Norbert

Jak się pracuje w firmie? Czy jakieś oferty pracy macie? Szkoda, że o pracy tak mało piszecie

Pracownik
@Norbert 25.07.2018 11:45

W firmie bardzo fajny klimat. Kazdy sie ze soba dogaduje. Szef jak najbardziej w porzadku.

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik - Nisko

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik