Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Nisko

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 22 ocen.

Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik
4 22 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

anonymous

Sylwek to spoko gość i super szef...... trochę miał zawirowań ale to przez eks żonę. Trudno zrozumieć tą kobietę chyba za dobrze miała i od nadmiaru kasy jej się w głowie pomieszało. Różne historie o niej krążą .... ale dobra nieważne niech sobie kobita układa życie od nowa jak jej źle było z Sylwkiem. Trzeba przyznać atrakcyjna kobita :) nie jeden na zakładzie się ślini na myśl o niej :)

Uświadamiający
@anonymous 04.07.2018 14:59

"za dobrze miala z nowikiem" haha błagam. haha Damskim bokserem i człowiekiem znanym z uwodzenia obcych żon i malolat. "Od nadmiaru kasy" haha bo jeździła wspólna połówka, mieszkali na wynajmowanym, zakupy robiła w ciucholandzie i biedronce. Oj przelewało się XD pracowała w firmie, która założyła od rana do wieczora i wolala ja zostawić nowikowi, żeby mieć tylko spokój. A Nowik bogaty bo jeździ audi, nosi koszulkę ferrari i żel na włosach? XD właściciel firmy nie oznacza bogaty. Za dużo bajek się nasłuchales, faktów nie znasz a się wypowiadasz. A jego ex nie tylko atrakcyjna kobieta, ale i inteligentna

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Alicja

@Janusz, czy jesteś pracownikiem Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik? Może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz jak oceniasz warunki zatrudnienia? Jaka atmosfera panuje w pracy? Myślę, że Twoja opinia może okazać się pomocna dla wielu osób obecnych na forum.

Janusz

W zasadzie jak ktoś wykonuje w pracy to co lubi to zawsze będzie zadowolony

Alicja

Czy ktoś z obecnych na forum byłby w stanie podzielić się informacją na temat warunków zatrudnienia w firmie Niuki? Cenną wskazówką dla przyszłych pracowników byłaby również odpowiedź na pytanie: jaka atmosfera panuje w firmie?

Nick
@Alicja 21.05.2018 19:22

Warunki zatrudnienia są jak w innych firmach,masz zadania do zrobienia i robisz. Tylko tyle dobrze,że nie stoi nikt ci nad głową i nie patrzy co i jak. Później się rozliczasz z całej pracy w miesiącu i sam wiesz ile zarobiłeś. To mi się podoba,że wiesz jak pracowałeś i ile za to się należy pieniędzy. Atmosera jest bardzo dobra,niewiem co się działo wcześniej,bo nie pracowałem widząc po komentarzach. Każdy do każdego dobrze nastawiony i pomocny jak się poprosi. Nie wiem dlaczego takie komentarze są poniżej. Chyba to prawda z tymi złośliwymi ludzmi.!!!

Ehh...

LUDZIE! jeśli ktoś szuka pracy w tej bądź innej firmie to nie kieruje się opiniami na temat prywatnego życia szefa i komentarzami sflustrowanej eks żony, tylko umawia się na rozmowę kwalifikacyjną, ustala warunki i albo mu pasuje albo nie. Proste. Po co czytać takie internetowe brednie... Szkoda czasu.

Leszek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Historiia

Dyrektor tej firmy ma ciekawą historię, zachęcającą do podjęcia pracy u niego. Pobice-a żony i własnego dziecka, wsadzenie do więzienia własnego brata, potracone prawa jazdy byłch pracowników za picie z szefem w trakcie pracy lub po pracy a potem za kierownicę, jakieś przypalanie ziółek zamiast tytoniu, knflikt z prawem-częsty klient na komisariacie, nagrywanie i podsłuchiwanie ludzi i pracowników, różne skandale, demoralizowanie dużo młodszych od siebie, wyrabianie negatywnych i nieprawdziwych opini znajomym i pracownikom, oskarżanie niektórych pracowników o złodziejstwo za co było zwolnienie z pracy a w tym przypadku swojego brata do kryminału i to na długo, zatrudnianie na czarno i sztuczne manko żeby potrącić z wypłaty,straszenie ludzi, doczynienia z nielegalnymi środkami zmieniającymi stan trzeźwości i świadomości, namawianie do przestępstw.Jednym zdaniem super szef.

Administrator

Znaczenie atmosfery w miejscu pracy jest coraz większe. Czy podobnie jest w Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik? Napisz, co o tym myślisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Pozytywna zmiana.

A mnie się wydaje, że pozytywna zmiana wynikła z tego, że pan Sylwester odciął się definitywnie od swojej byłej żony. Przez to ma mniej problemów i więcej czasu aby poświęcić na dopilnowanie swojej firmy. Ktoś poniżej wspomniał o Kasi.... Jak kojarzę to była najbardziej rzetelna osoba, ktorą poznałem bywając w firmie po towar, szkoda,że jej już nie ma.(mam nadzieję,że po urlopie wróci). A ogólnie wszędzie gdzie jeżdżę po firmach to brakuje ludzi do pracy. To nie tylko u pana Sylwka tak jest.

Serio
@Sylwester 02.03.2018 22:01

Tym razem nie wycofam oskarżeń. Mnie mogles katować, ale pobiciem dziecka przesadziłeś (czego wyprzeć się nie mogłeś, bo jest nagranie) myślisz, że dalej będziesz się ślizgać? Taki zacpany masz już mozg panie najpotężniejszy? Prawda boli, co?

Serio

Widzę, że Nowik wziął się za oczyszczanie swojego wizerunku na internecie. Nagle tyle wpisów chwalebnych i na jedną nutę. Wiadomo, że jedna osoba to pisała. Niestety Nowik długo pracował na opinie, która ma i nikt nie uwierzy, że się nawrócił. Chociaż brak chętnych do pracy u niego w firmie powinna zmusić go do refleksji i szanowania człowieka pracującego u niego. rotacja pracowników w tej firmie nie świadczy o tym, że przyjmowani byli sami nieudacznicy. Dobrze, że nie pracuje już u niego dziewczyna -Kasia sekretarka, która kazała myć śmierdzący towar i sprzedawać. Ekipa dziewczyn w sklepie teraz jest ok. Kupuje tam z przyjemnoscia

Serio
@Sylwester 02.03.2018 22:07

No ty pod różnymi nickami tu występujesz: kierowca, pracownica, były pracownik, pozytywną zmiana. Straszyłes sądem, a dalej się wypowiadam a wiesz czego? Bo prawdę pisze. Więc nie strasz, nie strasz, bo się... co? Znowu mnie pobijesz? Już się ciebie nie boje

Serio

Wybielania ciąg dalszy. teraz pisana niby jako kontrahent.no co za przypadek ????hehe.Dla informacji nieświadomych, to żona nowika założyła firmę i o nią dbała na wszystkich płaszczyznach. Gdy opuściła firmę zaczęło się sypać. Każdy kto tam pracował w tym okresie o tym wie. Nowika interesowały inne sprawy. Pilnowała aby towar był dobrej jakości i świeży. W tym okresie firma miała się świetnie i nie miała problemów. Zrzucanie winy na było żonę jest absurdalne.Niestety sekretarka kasia może robiła dobre wrażenie,ale zostala przyłapana jak kazała myć pracownikom zepsuty towar lub spożywała alkohol w czasie pracy itp.

Sylwester
@Serio 02.03.2018 10:08

Zajeła byś się lepiej dziećmi a nie wpisywaniem niemądrych rzeczy na internecie.

Staly klient

Przypadkiem trafiłem na stronę opisującą firmę któwej jestem częstym klientem. Widzę teraz lepszych i mądrzejszych oraz bardziej wykształconych ludzi którzy pracują w tej firmie. Teraz po przeczytaniu tych negatywnych komentarzy wiem kto je napisał. Towar pierwsza klasa, zawsze miła oraz profesjonalna obsługa. Polecam.

Serio
@Staly klient 19.02.2018 18:05

Bardziej wykształcony personel? Kasia- sekretarka po podstawówce i szef po zawodowce. Każdy stały klient ma wiedzę o wykształceniu pracowników? No dziwna sprawa. Chyba nie pisał tego klient????. Sylwester, jak piszesz na siebie oczyszczające komentarze to użyj dobrego głowy, bo ciężko cię nawet bronic. Uzbierało się tu przez lata niegatywnych wpisow i tłumaczeniem sobie że wszyscy cię nie lubią i się na ciebie uwzieli robisz sobie krzywdę. Przemysl sylwester co jest tego prawdziwym powodem, czy wina nie leży w szefie a Nie wszystkich dookola

Pracownica

Witam Jestem pracownikiem w firmie Sylwestra Nowika już dłuższy czas i nadal zamierzam pracować gdyż jestem zadowolona z pracy, wynagrodzenia oraz atmosfery jaka panuje w naszej firmie. Jeśli chciałbyś dołączyć do nas to zapraszamy i nie sugeruj się tymi złymi opiniami bo wiadomo kto ich napisal i w jakim celu. Pozdrawiam.

RM

Zal mi ludzi ktorzy napisali te negatywne opinie praca jest jak kazda inna chyba ze jest sie totalnym nieudacznikiem i nie potrafi sie wykonywac najprostszych czynnosci a potem wylewa sie swe smutki i zale w necie dla podniesienia swej wartosci oczerniajac normalnego pracodawce i wszystkich pracownikow firmy.

pracownica

Pracuje w tej firmie od lat. jestem zadowolona z pracy jak i z pracodawcy. Zastanawiam się jakiego pokroju muszą być te osoby, które wypusują takie głupoty

byly pracownik

Witam panie Sylwku. Rozmawiałem z jednym z pracowników i słyszałem co się dzieje w ostatnim czasie. Przykre jest to, ze tak Pana atakują. a jeszcze gorsze jest to ze brużdżą Panu, które pracowaly w firmie i jawnie przeginały z alkoholem (sami popijali na trasach), a teraz pisza, ze Pan im stawial i na nich kablowal. Brak slow na ich glupote. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

kierowca

No to się uśmiałem oczywiście czytając większość poniższych komentarzy A teraz poważnie: od ponad roku jestem zatrudniony w "NIUKI" u Pana Sylwestra. jeśli mam się odnieść do opini pojawiających się tutaj jako większość to dochodzę do wniosku że zostały napisane przez osoby o inteligencji na poziomie pierwotniaka. Trzeba zrozumieć że osoba która ma problem ze zrozumieniem czy też zapamiętaniem prostych czyności które powtarzają się cyklicznie nie nadaje się do pracy należy dodać do żadnej pracy. W naszej firmie potrzebujemy ludzi rozważnych ii inteligentnych a ja jako osoba zatrudniona też chciałbym współpracować wlaśnie z takimi ludżmi. Fajnie że teraz mamy bardzo zgraną załogę.

Pracownica

Ja również pracuje w firmie Niuki od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z atmosfery i warunków w pracy. Cieszę się, że nie sugerowałam się tymi niepochlebnymi komentarzami kiedy decydowałam się na tę pracę.

noName

Pracuje u Pana Sylwestra od paru miesięcy i jestem zadowolona z warunków pracy, wynagrodzenia oraz klimatu jaki panuje w firmie. Czytając poniższe komentarze mam wrażenie że piszą je osoby, które były niekompetentnymi pracownikami chcące zrobić „bałagan” w życiu prywatnym i zawodowym Pana Sylwestra. Jaki trzeba mieć niski poziom inteligencji, żeby uważać, że szef daje pracownikom alkohol by stracili prawo jazdy – jemu też to nie na rękę w końcu utracił kierowcę. Do tego wyszkolenie nowego kierowcy kosztuje dużo czasu i pieniędzy, więc jest to nieopłacalne. I kto mądry wsiądzie do samochodu po alkoholu. Teraz jest bardzo dobra ekipa, która wie co ma robić. Nasi sprzedawcy są bardzo chwaleni przez kupujących. Opisy w stylu kazał nam sprzedawać stary towar są nieadekwatne do sytuacji, gdyż ten co pracuje dba o niego, a towar codziennie przyjeżdża świeży. Tak więc można się domyśleć, że ci co tak napisali sami nie zadbali o towar i teraz piszą o swoich błędach. Jako właściciel dba o pracowników i firmę w którą włożył wiele wypocin i wiele lat pracy, a przede wszystkim zależy mu na klientach aby byli zadowoleni z produktów oraz sprzedawców. Następnym razem zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną i proszę nie sugerować się nieuzasadnionymi opiniami.

Nie polecam

Nie polecam pracy u tego pana nawet tym których nie lubię.

Nędza
@Nie polecam 25.10.2017 15:02

Masz rację. Nędza i rozpacz. Ciekawe czy dalej wymyśla fikcyjne manka żeby z wypłaty obciąć? A i czy premie świąteczne będą super szefie? Hehehe.

Alicja

@Kierowca nie do końca rozumiem zastrzeżenia jakie macie do pracodawcy. Jeśli na terenie zakładu zostaje popełnione przestępstwo to nie można zarzucić nikomu jego zgłoszenie. Rozumiem też, że osobom, którym zostało zabrane prawo jazdy, nie zrobiono tego bezzasadnie. Nie jest to raczej odpowiedni temat do poruszania na wątku. Możecie powiedzieć coś więcej o tym jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy w ciągu ostatnich miesięcy coś się zmieniło?

błąd
@Alicja 12.09.2017 10:19

Dobrze byłoby gdyby pracodawca sam prawa przestrzegał a potem wymagał od innych. Przedewszystkim nie nagrywał na kamerę ludzi bez ich zezwolenia a potem nagrania dawał do zmiksownia na komputerze tworząc kompromitujące filmy i niszczyć za ich pomocą czyjeś życie. To zrobił swojemu byłemu pracownikowi. Nagrał kompromitujacy film o przyszłej żonie swojego brata i byłego pracownika za pomocą kamer w biurze i wręczył ten film jako prezent ślubny w dniu ślubu. Nie tylko przestępstwo na terenie zakładu ale najpodlejsze świństwo że strony pracodawcy. Nie wypłacone wypłaty do końca zapomnianym pracownikom na czarno to nie przestępstwa?! Świadome upijania alkoholem i palenie narkotyków z kierowcami a potem wysyłanie ich w trasy autem to nie przestępstwa?... Ilu jeszcze musi stracić prawo jazdy żeby to zrozumieć?

Kierowca

Problem nie w firmie tylko z zakłamanym szefem. Merytoryka szefa jest obludna i podstepna jak on sam. Jak można własnego pracownika i zarazem brata wsadzić do więzienia? A to właśnie zrobił szef że swoim młodszym bratem.Ludzie w tej firmie tracą prawo jazdy!!! Dlatego co jakiś czas wystawia ogłoszenie że szuka kierowcy.

Alicja

@Merytorycznie wspominasz o rotacji jaka panuje w firmie. Jak duża jest jej skala? Ile osób odeszło w ciągu ostatnich miesięcy? Ważna będzie też informacja odnośnie tego, czy problem ten dotyczy całej firmy, czy też może któregoś z działów szczególnie.

Pamięć

O dobrą atmosferę w firmie można spytać brata Pana Nowika. Trochę chłopak powiedział w kryminale przez firmę nauki i jej właściciela, czyli własnego brata. Jak Ci szef z wypłaty ustnie to jest ok. Ale jak ty sobie zrobisz wyrównanie w towarze to możesz posiedzieć w areszcie. Nowik jest znany ze zgłoszeń na policję. Wystarczy zapytać ludzi ilu dzięki niukiemu prawo jazdy potracilo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Patologia

Te teksty pisze ktoś, kto dużo dłużej niż miesiąc pracował w tej firmie i jest bardziej wtajemniczony w sprawę. Jaki właściciel taka firma. Jest to strona zbierająca opinie o firmie i pracodawcy.

Merytorycznie

Merytorycznie to płaca licha, ważna w pracy jest także atmosfera... A to już widać po wcześniejszych komentarzach, że nie jest ciekawie. Rotacja duża, cały czas poszukują nowych.

Alicja

@nick, proszę o publikowanie komentarzy merytorycznych na temat pracy w Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe , a nie na temat poszczególnych osób.

nic nie wiem a wiem wiele

W firmie wielkie zmiany. Personel pozmieniany od a do z oprucz pani Zofii i Katarzyny. Co w firmie sie dzieje nic nie wiadomo! tak mogloby sie wydawac Szefowi , ale tak nie jest. Wystarczy tylko przy zakupie u sprzedawcow zupelnie przypadkowo grzecznie popytac ,,jak tam w pracy?'' a sami nieznajomym klientom wszystko powiedza i juz troche wiemy. Nastepny pracownik do zwolnienia ! lub sam-a odejdzie. Nowi!!! Trzymajcie sie !

wazelina

jak tam adas wazelina ? doszly mnie sluchy ze sie poslizgna i to bez wazliny hehehe. Bezlitosny sylwus rzucil swojego chlopaka? ale kwas. Tak sie nie robi no ale co, takie zycie . Ciekawe ktory nastepny sie poslizgnie i czy szefuncio ma nastepnego frajerka do wykorzystania. Tak trzymaj sylwus ! dzieki tobie mniej kierowcow na fazie i bedzie w powiecie bezpieczniej. Po kielichu i wio w trase i znowu jakies prawo jazdy do anulowania. Ech ci biedni kierowcy. Pare prawek juz poszlo do smieci i tylko czekac jak przyjaranego szefa policja zlapie. Adas Wazelina sprawdzal kiedys innych a sam siebie biedaczek nie sprawdzil czy jest trzezwy i sie przeliczyl. Za wysoko glowe francuzik nosil to teraz ma za swoje , chyba ze znajdzie nastepnego naiwniaka z super autem i pieniedzmi jak nasz sylwus ktory sie w nim zakocha i go sobie przytuli. Dziwne ze po takim romansie H Iza jeszcze nie nabrala obrzydzenia do takiego mena i wystawia z nim fotki na fejcu. Jej sprawa co gdzie i z kim. Mnie tez by strach ogarnol przed ponownym uwiezieniem w komorce na drewno wiec przypuszczam ze to zrozumiale robic sztuczne usmiechy i wspolne fotki na fejca-maskarada . Podsumowanie i rada: nie ulegaj szefowi gdy cie naklania do picia alkoholu a potem pozwala prowadzic auto w stanie nietrzezwym. Lepiej stracic u niego prace za odmowe polecenia jazdy po pijaku niz prawo jazdy i to na dosyc dlugo bo dzis dez prawka ciezko znalezc prace . Jezeli chodzi o facetow to jest ich pelno wszedzie , jak ktos lubi takie meskie swinstewka, i to przystojniejsi niz ten nieudacznik z waskimi ustami i swijskimi oczkami a w dodatku jak mowi to pluje co jest malo podkrecajace.

kurier

Co ? jaranie w parze z biedakiem nie idzie ? masz nowego na miejsce Adama? Tylko jak przywali w nocha to niech nie opowiada od kogo bierzecie tak jak adam ledwo na nogach w Sydney wygadywal ze masz go jako kuriera. Do Zarzecza i spowrotem . W Zarzeczu moze sie dziac po takich informacjach a to nie dobrze .

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik - Nisko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik