Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Nisko

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Administrator

Znaczenie atmosfery w miejscu pracy jest coraz większe. Czy podobnie jest w Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik? Napisz, co o tym myślisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Pozytywna zmiana.

A mnie się wydaje, że pozytywna zmiana wynikła z tego, że pan Sylwester odciął się definitywnie od swojej byłej żony. Przez to ma mniej problemów i więcej czasu aby poświęcić na dopilnowanie swojej firmy. Ktoś poniżej wspomniał o Kasi.... Jak kojarzę to była najbardziej rzetelna osoba, ktorą poznałem bywając w firmie po towar, szkoda,że jej już nie ma.(mam nadzieję,że po urlopie wróci). A ogólnie wszędzie gdzie jeżdżę po firmach to brakuje ludzi do pracy. To nie tylko u pana Sylwka tak jest.

Serio
@Sylwester 02.03.2018 22:01

Tym razem nie wycofam oskarżeń. Mnie mogles katować, ale pobiciem dziecka przesadziłeś (czego wyprzeć się nie mogłeś, bo jest nagranie) myślisz, że dalej będziesz się ślizgać? Taki zacpany masz już mozg panie najpotężniejszy? Prawda boli, co?

Serio

Widzę, że Nowik wziął się za oczyszczanie swojego wizerunku na internecie. Nagle tyle wpisów chwalebnych i na jedną nutę. Wiadomo, że jedna osoba to pisała. Niestety Nowik długo pracował na opinie, która ma i nikt nie uwierzy, że się nawrócił. Chociaż brak chętnych do pracy u niego w firmie powinna zmusić go do refleksji i szanowania człowieka pracującego u niego. rotacja pracowników w tej firmie nie świadczy o tym, że przyjmowani byli sami nieudacznicy. Dobrze, że nie pracuje już u niego dziewczyna -Kasia sekretarka, która kazała myć śmierdzący towar i sprzedawać. Ekipa dziewczyn w sklepie teraz jest ok. Kupuje tam z przyjemnoscia

Serio
@Sylwester 02.03.2018 22:07

No ty pod różnymi nickami tu występujesz: kierowca, pracownica, były pracownik, pozytywną zmiana. Straszyłes sądem, a dalej się wypowiadam a wiesz czego? Bo prawdę pisze. Więc nie strasz, nie strasz, bo się... co? Znowu mnie pobijesz? Już się ciebie nie boje

Serio

Wybielania ciąg dalszy. teraz pisana niby jako kontrahent.no co za przypadek ????hehe.Dla informacji nieświadomych, to żona nowika założyła firmę i o nią dbała na wszystkich płaszczyznach. Gdy opuściła firmę zaczęło się sypać. Każdy kto tam pracował w tym okresie o tym wie. Nowika interesowały inne sprawy. Pilnowała aby towar był dobrej jakości i świeży. W tym okresie firma miała się świetnie i nie miała problemów. Zrzucanie winy na było żonę jest absurdalne.Niestety sekretarka kasia może robiła dobre wrażenie,ale zostala przyłapana jak kazała myć pracownikom zepsuty towar lub spożywała alkohol w czasie pracy itp.

Sylwester
@Serio 02.03.2018 10:08

Zajeła byś się lepiej dziećmi a nie wpisywaniem niemądrych rzeczy na internecie.

Staly klient

Przypadkiem trafiłem na stronę opisującą firmę któwej jestem częstym klientem. Widzę teraz lepszych i mądrzejszych oraz bardziej wykształconych ludzi którzy pracują w tej firmie. Teraz po przeczytaniu tych negatywnych komentarzy wiem kto je napisał. Towar pierwsza klasa, zawsze miła oraz profesjonalna obsługa. Polecam.

Serio
@Staly klient 19.02.2018 18:05

Bardziej wykształcony personel? Kasia- sekretarka po podstawówce i szef po zawodowce. Każdy stały klient ma wiedzę o wykształceniu pracowników? No dziwna sprawa. Chyba nie pisał tego klient????. Sylwester, jak piszesz na siebie oczyszczające komentarze to użyj dobrego głowy, bo ciężko cię nawet bronic. Uzbierało się tu przez lata niegatywnych wpisow i tłumaczeniem sobie że wszyscy cię nie lubią i się na ciebie uwzieli robisz sobie krzywdę. Przemysl sylwester co jest tego prawdziwym powodem, czy wina nie leży w szefie a Nie wszystkich dookola

Pracownica

Witam Jestem pracownikiem w firmie Sylwestra Nowika już dłuższy czas i nadal zamierzam pracować gdyż jestem zadowolona z pracy, wynagrodzenia oraz atmosfery jaka panuje w naszej firmie. Jeśli chciałbyś dołączyć do nas to zapraszamy i nie sugeruj się tymi złymi opiniami bo wiadomo kto ich napisal i w jakim celu. Pozdrawiam.

RM

Zal mi ludzi ktorzy napisali te negatywne opinie praca jest jak kazda inna chyba ze jest sie totalnym nieudacznikiem i nie potrafi sie wykonywac najprostszych czynnosci a potem wylewa sie swe smutki i zale w necie dla podniesienia swej wartosci oczerniajac normalnego pracodawce i wszystkich pracownikow firmy.

pracownica

Pracuje w tej firmie od lat. jestem zadowolona z pracy jak i z pracodawcy. Zastanawiam się jakiego pokroju muszą być te osoby, które wypusują takie głupoty

byly pracownik

Witam panie Sylwku. Rozmawiałem z jednym z pracowników i słyszałem co się dzieje w ostatnim czasie. Przykre jest to, ze tak Pana atakują. a jeszcze gorsze jest to ze brużdżą Panu, które pracowaly w firmie i jawnie przeginały z alkoholem (sami popijali na trasach), a teraz pisza, ze Pan im stawial i na nich kablowal. Brak slow na ich glupote. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

kierowca

No to się uśmiałem oczywiście czytając większość poniższych komentarzy A teraz poważnie: od ponad roku jestem zatrudniony w "NIUKI" u Pana Sylwestra. jeśli mam się odnieść do opini pojawiających się tutaj jako większość to dochodzę do wniosku że zostały napisane przez osoby o inteligencji na poziomie pierwotniaka. Trzeba zrozumieć że osoba która ma problem ze zrozumieniem czy też zapamiętaniem prostych czyności które powtarzają się cyklicznie nie nadaje się do pracy należy dodać do żadnej pracy. W naszej firmie potrzebujemy ludzi rozważnych ii inteligentnych a ja jako osoba zatrudniona też chciałbym współpracować wlaśnie z takimi ludżmi. Fajnie że teraz mamy bardzo zgraną załogę.

Pracownica

Ja również pracuje w firmie Niuki od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z atmosfery i warunków w pracy. Cieszę się, że nie sugerowałam się tymi niepochlebnymi komentarzami kiedy decydowałam się na tę pracę.

noName

Pracuje u Pana Sylwestra od paru miesięcy i jestem zadowolona z warunków pracy, wynagrodzenia oraz klimatu jaki panuje w firmie. Czytając poniższe komentarze mam wrażenie że piszą je osoby, które były niekompetentnymi pracownikami chcące zrobić „bałagan” w życiu prywatnym i zawodowym Pana Sylwestra. Jaki trzeba mieć niski poziom inteligencji, żeby uważać, że szef daje pracownikom alkohol by stracili prawo jazdy – jemu też to nie na rękę w końcu utracił kierowcę. Do tego wyszkolenie nowego kierowcy kosztuje dużo czasu i pieniędzy, więc jest to nieopłacalne. I kto mądry wsiądzie do samochodu po alkoholu. Teraz jest bardzo dobra ekipa, która wie co ma robić. Nasi sprzedawcy są bardzo chwaleni przez kupujących. Opisy w stylu kazał nam sprzedawać stary towar są nieadekwatne do sytuacji, gdyż ten co pracuje dba o niego, a towar codziennie przyjeżdża świeży. Tak więc można się domyśleć, że ci co tak napisali sami nie zadbali o towar i teraz piszą o swoich błędach. Jako właściciel dba o pracowników i firmę w którą włożył wiele wypocin i wiele lat pracy, a przede wszystkim zależy mu na klientach aby byli zadowoleni z produktów oraz sprzedawców. Następnym razem zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną i proszę nie sugerować się nieuzasadnionymi opiniami.

Nie polecam

Nie polecam pracy u tego pana nawet tym których nie lubię.

Nędza
@Nie polecam 25.10.2017 15:02

Masz rację. Nędza i rozpacz. Ciekawe czy dalej wymyśla fikcyjne manka żeby z wypłaty obciąć? A i czy premie świąteczne będą super szefie? Hehehe.

Alicja

@Kierowca nie do końca rozumiem zastrzeżenia jakie macie do pracodawcy. Jeśli na terenie zakładu zostaje popełnione przestępstwo to nie można zarzucić nikomu jego zgłoszenie. Rozumiem też, że osobom, którym zostało zabrane prawo jazdy, nie zrobiono tego bezzasadnie. Nie jest to raczej odpowiedni temat do poruszania na wątku. Możecie powiedzieć coś więcej o tym jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy w ciągu ostatnich miesięcy coś się zmieniło?

błąd
@Alicja 12.09.2017 10:19

Dobrze byłoby gdyby pracodawca sam prawa przestrzegał a potem wymagał od innych. Przedewszystkim nie nagrywał na kamerę ludzi bez ich zezwolenia a potem nagrania dawał do zmiksownia na komputerze tworząc kompromitujące filmy i niszczyć za ich pomocą czyjeś życie. To zrobił swojemu byłemu pracownikowi. Nagrał kompromitujacy film o przyszłej żonie swojego brata i byłego pracownika za pomocą kamer w biurze i wręczył ten film jako prezent ślubny w dniu ślubu. Nie tylko przestępstwo na terenie zakładu ale najpodlejsze świństwo że strony pracodawcy. Nie wypłacone wypłaty do końca zapomnianym pracownikom na czarno to nie przestępstwa?! Świadome upijania alkoholem i palenie narkotyków z kierowcami a potem wysyłanie ich w trasy autem to nie przestępstwa?... Ilu jeszcze musi stracić prawo jazdy żeby to zrozumieć?

Kierowca

Problem nie w firmie tylko z zakłamanym szefem. Merytoryka szefa jest obludna i podstepna jak on sam. Jak można własnego pracownika i zarazem brata wsadzić do więzienia? A to właśnie zrobił szef że swoim młodszym bratem.Ludzie w tej firmie tracą prawo jazdy!!! Dlatego co jakiś czas wystawia ogłoszenie że szuka kierowcy.

Alicja

@Merytorycznie wspominasz o rotacji jaka panuje w firmie. Jak duża jest jej skala? Ile osób odeszło w ciągu ostatnich miesięcy? Ważna będzie też informacja odnośnie tego, czy problem ten dotyczy całej firmy, czy też może któregoś z działów szczególnie.

Pamięć

O dobrą atmosferę w firmie można spytać brata Pana Nowika. Trochę chłopak powiedział w kryminale przez firmę nauki i jej właściciela, czyli własnego brata. Jak Ci szef z wypłaty ustnie to jest ok. Ale jak ty sobie zrobisz wyrównanie w towarze to możesz posiedzieć w areszcie. Nowik jest znany ze zgłoszeń na policję. Wystarczy zapytać ludzi ilu dzięki niukiemu prawo jazdy potracilo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Patologia

Te teksty pisze ktoś, kto dużo dłużej niż miesiąc pracował w tej firmie i jest bardziej wtajemniczony w sprawę. Jaki właściciel taka firma. Jest to strona zbierająca opinie o firmie i pracodawcy.

Merytorycznie

Merytorycznie to płaca licha, ważna w pracy jest także atmosfera... A to już widać po wcześniejszych komentarzach, że nie jest ciekawie. Rotacja duża, cały czas poszukują nowych.

Alicja

@nick, proszę o publikowanie komentarzy merytorycznych na temat pracy w Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe , a nie na temat poszczególnych osób.

nic nie wiem a wiem wiele

W firmie wielkie zmiany. Personel pozmieniany od a do z oprucz pani Zofii i Katarzyny. Co w firmie sie dzieje nic nie wiadomo! tak mogloby sie wydawac Szefowi , ale tak nie jest. Wystarczy tylko przy zakupie u sprzedawcow zupelnie przypadkowo grzecznie popytac ,,jak tam w pracy?'' a sami nieznajomym klientom wszystko powiedza i juz troche wiemy. Nastepny pracownik do zwolnienia ! lub sam-a odejdzie. Nowi!!! Trzymajcie sie !

wazelina

jak tam adas wazelina ? doszly mnie sluchy ze sie poslizgna i to bez wazliny hehehe. Bezlitosny sylwus rzucil swojego chlopaka? ale kwas. Tak sie nie robi no ale co, takie zycie . Ciekawe ktory nastepny sie poslizgnie i czy szefuncio ma nastepnego frajerka do wykorzystania. Tak trzymaj sylwus ! dzieki tobie mniej kierowcow na fazie i bedzie w powiecie bezpieczniej. Po kielichu i wio w trase i znowu jakies prawo jazdy do anulowania. Ech ci biedni kierowcy. Pare prawek juz poszlo do smieci i tylko czekac jak przyjaranego szefa policja zlapie. Adas Wazelina sprawdzal kiedys innych a sam siebie biedaczek nie sprawdzil czy jest trzezwy i sie przeliczyl. Za wysoko glowe francuzik nosil to teraz ma za swoje , chyba ze znajdzie nastepnego naiwniaka z super autem i pieniedzmi jak nasz sylwus ktory sie w nim zakocha i go sobie przytuli. Dziwne ze po takim romansie H Iza jeszcze nie nabrala obrzydzenia do takiego mena i wystawia z nim fotki na fejcu. Jej sprawa co gdzie i z kim. Mnie tez by strach ogarnol przed ponownym uwiezieniem w komorce na drewno wiec przypuszczam ze to zrozumiale robic sztuczne usmiechy i wspolne fotki na fejca-maskarada . Podsumowanie i rada: nie ulegaj szefowi gdy cie naklania do picia alkoholu a potem pozwala prowadzic auto w stanie nietrzezwym. Lepiej stracic u niego prace za odmowe polecenia jazdy po pijaku niz prawo jazdy i to na dosyc dlugo bo dzis dez prawka ciezko znalezc prace . Jezeli chodzi o facetow to jest ich pelno wszedzie , jak ktos lubi takie meskie swinstewka, i to przystojniejsi niz ten nieudacznik z waskimi ustami i swijskimi oczkami a w dodatku jak mowi to pluje co jest malo podkrecajace.

kurier

Co ? jaranie w parze z biedakiem nie idzie ? masz nowego na miejsce Adama? Tylko jak przywali w nocha to niech nie opowiada od kogo bierzecie tak jak adam ledwo na nogach w Sydney wygadywal ze masz go jako kuriera. Do Zarzecza i spowrotem . W Zarzeczu moze sie dziac po takich informacjach a to nie dobrze .

anonim

(usunięte przez administratora)

kandydt-ka
@Joker 20.10.2016 00:06

Jezeli to praca legalna 100 na 100% czemu nie, ale tylko na kierowce i nic wiecej lub na sklep i nic wiecej, ewentualnie do porcjowania ale w dobrych rekawicach i odziezy ochronnej. Prosze tylko podac adres emaila a zloze podanie za pomoca poczty internetowej. Nie chce byc kandydatem ktory- ktora przechodzi test z ustnego u szefa pod biurkiem a potem sie okaze czy sie nadaje czy nie. Jak firma powazna to prosze o powazne propozycje a ja powaznie podejde do sprawy i byc moze do pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

social areszt
@zszywacz 17.10.2016 12:07

o socialach to sobie moge wyobrazic ze jest ok! jak sobie ktos do torebki nie napcha nie upchnieteych porcji rosololowych to inaczej socjali nie ma ! chyba ze jak brat szefa sam sobie socialne porcje zorganizuje to w zamian jego brat szef sylwester mu zapewni sociale w areszcie na zalezu kolo rzeszowa to wtedy jest ok. spoko szef ! socjale na Zalezu w zakladzie karnym. Trzeba zapytac brata safa czy sie oplaca taki social ufundowany przez brata a sponsorowany przez panstwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

raz dwa i na lopatki
@biuro 13.10.2016 22:59

O Kasie nic sie nie martw. Kasia juz sie nie boi o utrate stanowiska. Nie ma w firmie Adasia meskiej panienki szefa to i nie ma zagrozenia. A z atmosfera jest roznie , szef jest jakis dziwny od jakiegos czasu i to bardzo. Widac to po nim, jakis zestresowany. Nie wiadomo czy interes nie idzie czy to kleska milosna miedzy Adamem a szefem. Nikt szefa nie pyta bo nie wypada a i prace mozna stracic wiec nie warto. Dla szefa i firmy lepiej ze sie chwasta pozbyl bo chwast w pracy przysypial i ostatnio przysnac mu sie zdazylo za kierownica az sie obudzil w Kopkach u chlopa na ogrodzeniu. Blond Kasia moze i firme rozklada na lopatki ! ale tak jak panienka Adasiowka Jezowa powalila swojego szefa na glebe to nikt tak nie potrafi. Mozna powiedziec ze na koniec swojej kariery pokazal facet ze ma jaja, odjechal z firmy z piskiem opon. Ciekawe jak daleko zajedzie i gdzie sie zatrzyma ? Pozdrawiam wielbicieli szybkiej jazdy.

anonim

(usunięte przez administratora)

czajnik

Jak uwazasz ze tu sa zdania standartowe to powiedz mi Jaki jest w takim razie standard firmy? Sadzac po innych opiniach to raczej bylejaki. Co do doswiadczenia i wyksztalcenia na dane stanowisko to tu juz wcale nie ma o czym mowic skoro sam SZeeef nie ma nawet matury he he he. Przed rozmowa kwalifikacyjna pot sie po czole leje z obawy przed trudnymi pytaniami a tu nie ma sie czego obawiac poniewaz po pierwszym kontakcie z szeeefem odrazu mozna zauwazyc jego niski iloraz inteligencji. W dodatku szeef ma dobra metode jezeli nie rozumie pewnych i konkretnych pytan ktore czasem wymagaja minimum logiki, wtedy zaslania sie tym ze na jedno uch nie szlysz i pros o ponowne pytanie na drugie ucho. Siebie samego nie czuje jak czasem przesadzi z perfumami albo jak od niego zalatuje, nic dziwnego ze podobnie jest z drobiem. Nikt juz mu nawet na to uwagi nie zwraca bo i po co skoro mozna sie spodziewac odpowiedzi "nie czaje o co ci chodzi ! tu nic nie smierdzi czaisz!"

anonim

(usunięte przez administratora)

zdziwiony

ogloszenia na stalowkanet wystawiaja caly czas oraz wszedzie kartki z ogloszeniami. ciezko ci bedzie znalezc jakas prace jak szukasz piszac tu zamiast udac sie do biura z cv lub zadzwonic do firmy (adres i nr tel. ogolnie dostepne)

anonim

(usunięte przez administratora)

kuku

co? jeza wytepiles to jejenia szukasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafiles bo ty uprawiasz klusownictwo a my lapiemy klusownikow f,,,,rze.

nic dziwnego

Popieram Ize ze sobie z ludzmi robi wypady Jak ze swoim przystojniakiem nie moze , bo on woli towazystwo meskie i to duzo mlodsze z tego co widac ,wiec normalne ze mloda i piekna kobieta ktora potrzebuje normalnego otoczenia i ludzi nie zaluje sobie i nie liczy na kogos kto zamiast zajac sie SWOJA zona to zajmuje-zajmowal sie tym mlodziencem z ktorym razem sobie robili przejazdzki rowerowe i romantyczne spacery a moze i cos wiecej z tego co mozna bylo zauwazyc jak tego chlopaka - szofera traktowal i czasem dotykal kiedy z nim rozmawial. Przeciez to wszystko widac i co tu sie domyslac. Iza ma racje a nie o co tu kaman. Popieram

UFFFFF jak goraco
@nic dziwnego 12.09.2016 22:27

Dzieki za telefon i cynka .Wlasnie czytam co tu bloguja . Ja to sam moge stwierdzic po sylwka zachowaniu ze jest jakis homo. Zbyt dziwnie sie zachowywal w stosunku do tego kretaczai oszusta niz do innych. Moze to jedna z przyczyn ze kierowcy z jego firmy uciekaja. Boja sie o tylki. Pozdrawiam.

wiernosc

Sylwek jest spoko i taki przystojny koles i doby szef ze dziwie sie tym co plotkuja o nim. Moze to zazdrosc i dlatego nie bardzo nie ma nowych kierowcow mimo tego ze jest ogloszenie. Nie czaje jego zony dlaczego zamiast z nim jechac na wczasy pojechala z jego kolega francuzem w bieszczady. Robi mu na zlosc czy co? nie czaje tego o co tu kaman. Fajnych ma kolegow ze mu zone podbieraja hehehe.

ulllala..
@wiernosc 11.09.2016 23:54

on juz adwno nie ma Zony... tylko na papierze..

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik - Nisko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik