Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 33 ocen.

Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.
3 33

Opinie o Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.

Administrator

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w danej firmie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w "Toruń - Pacific" Sp. z o.o.? Napisz o tym!

Fryzjer
@Ciekawa 13.07.2018 21:00

Zapytaj się swojego Pana Władeczka jakiej marki farby do włosów używa, bo jak widać kolor mu dobrze trzyma.

Gaal

Na przełomie zmian ustrojowych Opatrunki firma z sąsiedztwa Pacyfiku własnymi siłami zbudowała Grupę TZMO, a Józiu Land Rover z Karlsonem zarżnęli przedsiębiorstwo państwowe, bo inaczej nie potrafili.

Nikoś
@Gaal 12.07.2018 22:54

Jaki tam z niego Józiu powiedziałbym Władeczek co kocho polske ludowo.

FIFLAK

Podobno Karlson Forester składa złoty spadochron. Ciekawe czy zdąży się otworzyć ?????

Instruktor

Podobno(usunięte przez administratora) składa złoty spadochron. Ciekawe czy zdąży się otworzyć ?

Czytelnik

Czytając zamieszczone tu komentarze nasuwa się jeden wniosek, praca w Pacyfiku to WSTYD.

Tak sobie myślę

Jaki był sens zwolnień kilku pracowników z ponad 20-sto i 30-sto letnim doświadczeniem? Jest to mikroskopijny koszt do kosztów firmy. Prawdopodobnie chodziło o to, żeby zdyscyplinować ludzi przed otwierającym się rynkiem pracy oraz przygotowanie zmian organizacyjnych dla zapewnienia sukcesji.

Luck
@Tak sobie myślę 05.06.2018 22:54

T-P to firma o wysokich standardach na wielu obszarach.Nie można o tym powiedzieć w przypadku podejścia do ludzi. Jak można zwolnić lojalnych,doświadczonych pracowników z wieloletnim stażem , aby zrobić miejsce dla ulubieńca. W zachodnich cywilizowanych krajach jest to nie do pomyślenia. Tam dba się o długoletnich pracowników ,stwarza się nawet dogodne warunki, aby im się dobrze i wydajnie pracowało.To co zrobiono w T-P jest poza standardami .

Ktostam

Odradzam prace jako pakowacz w Grębocinie. Przez pierwsze miesiące wszystko jest ok, później jednak okazuje się ze nie jest tak kolorowo. Jeżeli nie ma pracy siedzimy z przymusowym wolnym w domu i NIE MA ZA TO PŁACONE. W jednym miesiącu jeżeli jest dużo pracy można zarobić powyżej 2/3 tysięcy a potem przez 3/4 miesiące żyje sie ledwo za 1tys. Odradzam również ze względu na ludzi który są bardzo fałszywi i poniżają innych, nie wspominając o traktowaniu przez kierownictwo do których nie można isc z problemem bo maja to ewidentnie GDZIEŚ. Straszny wyzysk za śmieszne pieniądze.

Gosc
@Ktostam 22.03.2018 12:46

Czy chodzi o zatrudnienie przez firmę co paking?

Ciekawski

Czy mógłby ktoś rozwinąć wątek "sekcesja"?

Definicja
@Wszystko jasne 13.06.2018 19:57

Sukcesja - PRYWATYZACJA KOSZTÓW

anonim

(usunięte przez administratora)

....

Chyba Pacyfik ma coś do ukrycia z ,,najgorsza praca,, taki sam wpis został usunięty...

Lol

A co tam slychac w dziale inwestycji i ur u pana "Ziamia Pankła" nadal hardy?

Smutna

Prawda jest taka ze w Pacyfiku coraz więcej ludzi jest na zwolnieniach od psychiatry. I corocznie samobójstwa pracowników stają się norma. To poklosie Diamentów i Gazeli Biznesu. Oj przed emeryturami będą fajerwerki.

Zatroskany

w T-P zawsze musi być naj . Najlepsza fabryka w 2017 roku, najwięcej zwolnień w ramach wiadomego projektu. Nie oszczędza się nawet długoletnich pracowników krótko przed okresem ochronnym emerytalnym.Najbardziej spektakularny transfer roku- zwolniony menadżer zostaje przywrócony do pracy i zostaje szefem działu , na pracy którego się mało zna.

transfer
@Zatroskany 05.06.2018 20:50

i jeszcze jedno naj dotyczące transferu - najważniejsze , ze pensja menadżerska wpływa co miesiąc na konto.

Zdumiona

Oglądałam w TV transmisję z wielkiego wydarzenia z Windsor. W orszaku pojazdów weselnym zauważyłam Land Rovera.

Obserwator

Najnowsze wieści z T-P. Zwolnienia pracowników z ponad 30 letnim stażem pracy w firmie na dwa miesiące przed okresem ochronnym przedemerytalnym. Hi-Tech technologiczny połączony z XIX wiecznym modelem zarządzania. Przydatne info dla młodych z programu Yes 4 Yeti.

Spostrzegawcza

Diamenty, Gazele, itp. i nadal dzierży "palmę" pierwszeństwa. Parafrazując Cezara, konia zatrudnią, bo taniej.

WBS Odnowiciel

Diamenty, Gazele, itp. Później zwolnienia co piątego pracownika. Rozwój czy upadek? O WBS można wiele powiedzieć, ale nie to, że jest Persona Non Grata.

SUM

Moi Mili Sprawa zwolnień, która toczy się przez firmę ujmowała mnie od lat. Zapewniam, że pozostaną moi, mojsi i najmojsi.

Zawiedziona

Aplikowałam do firmy na ogłoszenie pracy. Nawet nie dostałam informacji zwrotnej, no chyba, że brak informacji zwrotnej to też informacja. Skoro tak to już na starcie widać, że człowieka traktują przedmiotowo. Typowe dla (usunięte przez administratora), jako potwierdzenie dla słuszności zamieszczonych tutaj opinii. Nie polecam. Podwójnie Zawiedziona

Ptyś

Kochani, Zwracam się do Was czyli 20% specjalistów objętych zwolnieniami. Nie martwcie się. Firmy konkurencyjne z branży wiedzą o zwolnieniach. Czekają na Was z otwartymi ramionami.

Pindolokio

To ja z kolei zapraszam do Grębocina tutaj jest bardzo przyjemnie, (jeżeli choć w 10 % posiadasz umiejętność komunikowania się z innymi pracownikami)

Kaba3

LUBICZ MAGAZYN PACIFIC - TO jedna wielka TRAGEDIA. Mobbing i zastraszanie przez magazynierów i starych pracowników Pacifiku, na każdym kroku. Wysługiwanie się podległymi pracownikami. Ci starsi na równorzędnych stanowiskach są już tylko do wydawania poleceń. Ciągły stres. O papierosie możesz zapomnieć. Po 8 godzinach wychodzisz do domu i nie wiesz jak się nazywasz. Jedno wielkie kumplostwo i kolesiostwo zaczynając od samej góry. Omijać szerokim łukiem.

pracownik Nestle Lubicz
@Kaba3 07.12.2015 08:11

Prawda po jednym dniu zrezygnowałem, nawet do sądu chciałem podać.

były

szkoda gadać omijać szerokim łukiem szczególnie Lubicz kto pracuje to wie o czym mowa bez komentarza

byłego
@były 11.02.2015 15:17

pisząc o Lubiczu zapewne masz na myśli pana folwarcznego "jak się nazywa"i tutaj masz racje w tym zakładzie tylko może cię spotkać dobrze zakamuflowany mobbing i paskudna atmosfera

Magda

Atmosfera rewelacyjne, a firma dba o pracowników

a

firma lipa... praca zalatwiana tylko i wylacznie po znajomosci... praktycznie brak mozliwosci awansu- sami swoi.... praca tylklo dla ludzi lubiacych w(usunięte przez administratora).. zarobki tez bez rewelacji- ucianaja wszystkie swiadczenia dla pracownikow jak moga!

Ł

SWIETNA FIRMA!!!(usunięte przez administratora) LUDZIE!!!! KIEROWNICY!!! BRAKUJE MI TEJ PRACY.... I TO BARDZO.... ZALUJE ZE NIE MOGE DALEJ PRACOWAC W TORUŃ PACIFIC..... WSZYSCY KTORZY CHCA PRACOWAC I OSIAGNAC SUKCES ZAWODOWY.... NIECH WYSYLAJA CV DO PACIFICA.... POLECAM WARTO!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.