Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.

Adres: Szosa Lubicka 38/58, 87-100 Toruń

NIP: 8790168725 KRS: 0000012733

Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.
3 34 6 1

Opinie o Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.

impreza nietypowa

kto by pomyślał że WBS w stanie wskazującym naobiecywał pracownikom UR gruszek na wierzbie, a "Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział!"

Jarząbek

rekordowy pasyfik z rekordową ceną za furę dla prezesunianiunia a ludziom gdzieniegdzie po 10 gr do godziny albo w ogóle "Łubu dubu, Łubudubu niech nam żyje..."

Tatanka

Co na to wszystko wódz plemienny OTUA (WBS)?

księgowa
@Tatanka 11.12.2018 13:02

liczy srebrniki i liczy i ciągle malo

Melville

TW zaliczył kolejny awans tym razem na Mobbing...Dick

Kapuśniak
@Melville 10.09.2018 22:38

Nadawał na wszystkich jak leci i myślał, że wleci na miejsce małego mściwego (Karlsona Forestera), a to Ptyś się załapał.

Proletariusz

W Pasyfiku dobiegla dzis konca kariera Karlsona Forestera. To był dobry towarzysz, uświadomiony wykształcony na WUMLu.

nieświadomy
@Proletariusz 27.09.2018 14:30

WUML czy to szkoła byznesu czy co?

robotnik
@Proletariusz 27.09.2018 14:30

brakuje nam jego mądrości ludowych typu "jak się coś nie podoba to stu chętnych za bramą czeka"

zapal świeczkę

dla pracowników którzy przedwcześnie odeszli

zasłyszane z tv

Miło popatrzeć jak rodzimy biznes tzmo się rozwija a łapserdaki opchnęli pasyfik do nestle zyski fru za granice i załodze ogarek. Karma wróci

były pracownik

kilka miesiecy pracowałem w sluzbach technicznych na postoje planuja hura optymistycznie zadania a polowe z tego nie wykonują i tak w kolo gonią własny ogon, a na spotkaniach operacyjnych gęby pelne frazesow

były pracownik
@były pracownik 19.10.2018 22:46

odzywki przełożonego podpadaja pod (usunięte przez administratora)

Bolek

WUML to szkoła dla biernych miernych ale wiernych (BMW) Ostał się jeszcze jeden rodzynek i doczeka się podsumowania. Zegar sprawiedliwości lubi się spóźniać, ale jego godzina wybije.

Gaal

Na przełomie zmian ustrojowych Opatrunki firma z sąsiedztwa Pacyfiku własnymi siłami zbudowała Grupę TZMO, a Józiu Land Rover z Karlsonem zarżnęli przedsiębiorstwo państwowe, bo inaczej nie potrafili.

Nikoś
@Gaal 12.07.2018 22:54

Jaki tam z niego Józiu powiedziałbym Władeczek co kocho polske ludowo.

nick
@Gaal 12.07.2018 22:54

charakterystyczne działania dla najemników

geograf

hmm, projekt równik dotyczy rownego dostepu do aut marki AUDI aby nikt nie był poszkodowany na "górze" i wsrod "oklaskiwaczy"

szkoda gadać
@geograf 11.09.2018 22:34

a zaloga na produkcji moze tylko podziwiac te furmanki lub zalapac sie na parę groszy podwyzki do godziny na otarcie łez

Widziane z ławki

Jak się wysiądzie z Audi Q8 i przejdzie się w parku obok stawu to kaczki jeść rzucają.

etyczny

nie od dziś wiadomo ze w związku z 500+ pracownikom obcina sie premie i co bardziej odwazni odchodzą ot etyka pacyficznych

Mieńszewik

Gdzie leżą racje absolutne? Nie są zdeponowane w Sevres, tylko przy Szosie Lubickiej u Bolsz...ków.

anonim

(usunięte przez administratora)

....

Chyba Pacyfik ma coś do ukrycia z ,,najgorsza praca,, taki sam wpis został usunięty...

dociekliwy

Administrator, dlaczego usuwasz wiarygodne informacje? Przecież ostatnio coroczne samobójstwa w Pacyfiku to fakt i zwolniania lekarskie od psychiatryka to też fakt, więc jak Administratorze napisałeś wiarygodne opinie dotyczące pracy w tej firmie to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie.

Administrator

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w danej firmie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w "Toruń - Pacific" Sp. z o.o.? Napisz o tym!

OBURZONA
@Administrator 23.02.2018 12:43

Administratorze gowork.pl NIE CENZURUJ SMUTNEJ PRAWDY O PACYFIKU !!! NIE WIESZ CO TAM SIĘ WYPRAWIA.

Ciekawa
@OBURZONA 10.07.2018 22:08

Ale na produkcji czy w biurze czy pionie handlowym? Źle się dzieje? I co takiego?

Fryzjer
@Ciekawa 13.07.2018 21:00

Zapytaj się swojego Pana Władeczka jakiej marki farby do włosów używa, bo jak widać kolor mu dobrze trzyma.

FIFLAK

Podobno Karlson Forester składa złoty spadochron. Ciekawe czy zdąży się otworzyć ?????

Instruktor

Podobno(usunięte przez administratora) składa złoty spadochron. Ciekawe czy zdąży się otworzyć ?

Czytelnik

Czytając zamieszczone tu komentarze nasuwa się jeden wniosek, praca w Pacyfiku to WSTYD.

Tak sobie myślę

Jaki był sens zwolnień kilku pracowników z ponad 20-sto i 30-sto letnim doświadczeniem? Jest to mikroskopijny koszt do kosztów firmy. Prawdopodobnie chodziło o to, żeby zdyscyplinować ludzi przed otwierającym się rynkiem pracy oraz przygotowanie zmian organizacyjnych dla zapewnienia sukcesji.

Seneka
@Tak sobie myślę 05.06.2018 22:54

Zastanawiam się ,jak do tego ma się sentencja Seneki „Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie.” Kim sa ci inni?

Familijny
@Seneka 21.06.2018 12:11

INNI to dzieci dobrych towarzyszy, teraz idą już wnuki.

Luck
@Tak sobie myślę 05.06.2018 22:54

T-P to firma o wysokich standardach na wielu obszarach.Nie można o tym powiedzieć w przypadku podejścia do ludzi. Jak można zwolnić lojalnych,doświadczonych pracowników z wieloletnim stażem , aby zrobić miejsce dla ulubieńca. W zachodnich cywilizowanych krajach jest to nie do pomyślenia. Tam dba się o długoletnich pracowników ,stwarza się nawet dogodne warunki, aby im się dobrze i wydajnie pracowało.To co zrobiono w T-P jest poza standardami .

Ktostam

Odradzam prace jako pakowacz w Grębocinie. Przez pierwsze miesiące wszystko jest ok, później jednak okazuje się ze nie jest tak kolorowo. Jeżeli nie ma pracy siedzimy z przymusowym wolnym w domu i NIE MA ZA TO PŁACONE. W jednym miesiącu jeżeli jest dużo pracy można zarobić powyżej 2/3 tysięcy a potem przez 3/4 miesiące żyje sie ledwo za 1tys. Odradzam również ze względu na ludzi który są bardzo fałszywi i poniżają innych, nie wspominając o traktowaniu przez kierownictwo do których nie można isc z problemem bo maja to ewidentnie GDZIEŚ. Straszny wyzysk za śmieszne pieniądze.

Gosc
@Ktostam 22.03.2018 12:46

Czy chodzi o zatrudnienie przez firmę co paking?

Ciekawski

Czy mógłby ktoś rozwinąć wątek "sekcesja"?

Wszystko jasne
@Ciekawski 06.06.2018 22:06

Odpowiedz jest prosta - po to zwolniono dwie osoby z tego samego działu , z dużym doświadczeniem, aby było miejsce dla Ł.K. A Ł.K. ma już plany rozwojowe na kilka lat. Za trzy lata zamierza awansować na wyższe stanowsko, ale nie w pionie , w którym obecnie pracuje.

Definicja
@Wszystko jasne 13.06.2018 19:57

Sukcesja - PRYWATYZACJA KOSZTÓW

Lol

A co tam slychac w dziale inwestycji i ur u pana "Ziamia Pankła" nadal hardy?

Smutna

Prawda jest taka ze w Pacyfiku coraz więcej ludzi jest na zwolnieniach od psychiatry. I corocznie samobójstwa pracowników stają się norma. To poklosie Diamentów i Gazeli Biznesu. Oj przed emeryturami będą fajerwerki.

Zatroskany

w T-P zawsze musi być naj . Najlepsza fabryka w 2017 roku, najwięcej zwolnień w ramach wiadomego projektu. Nie oszczędza się nawet długoletnich pracowników krótko przed okresem ochronnym emerytalnym.Najbardziej spektakularny transfer roku- zwolniony menadżer zostaje przywrócony do pracy i zostaje szefem działu , na pracy którego się mało zna.

transfer
@Zatroskany 05.06.2018 20:50

i jeszcze jedno naj dotyczące transferu - najważniejsze , ze pensja menadżerska wpływa co miesiąc na konto.

Zdumiona

Oglądałam w TV transmisję z wielkiego wydarzenia z Windsor. W orszaku pojazdów weselnym zauważyłam Land Rovera.

Obserwator

Najnowsze wieści z T-P. Zwolnienia pracowników z ponad 30 letnim stażem pracy w firmie na dwa miesiące przed okresem ochronnym przedemerytalnym. Hi-Tech technologiczny połączony z XIX wiecznym modelem zarządzania. Przydatne info dla młodych z programu Yes 4 Yeti.

Spostrzegawcza

Diamenty, Gazele, itp. i nadal dzierży "palmę" pierwszeństwa. Parafrazując Cezara, konia zatrudnią, bo taniej.

WBS Odnowiciel

Diamenty, Gazele, itp. Później zwolnienia co piątego pracownika. Rozwój czy upadek? O WBS można wiele powiedzieć, ale nie to, że jest Persona Non Grata.

SUM

Moi Mili Sprawa zwolnień, która toczy się przez firmę ujmowała mnie od lat. Zapewniam, że pozostaną moi, mojsi i najmojsi.

Zostaw opinię o Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o. - Toruń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cereal Partners Poland Toruń-Pacific Sp. z o.o.