ZPG GALWAH

Herby

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 26 ocen.

Opinie o ZPG GALWAH

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPG GALWAH

poldek

Wiecie może jak teraz wygląda praca u nich, bo niesttey nie pojawia się tutaj od dawna żadne ogłoszenie no i to mnie troche już zaczyna martwić niestety. Dajcie znać co o tym sądzicie, czy jest jakiś przestój?

Kj

Praca dla chcacych pracy I. We firmie potrzeba systemu- superwizora Ale ogólu !#@ Jakosc zadowoli Pomoc w rozwiazywaniu problems wysoka Mozliwosci produkcji wysoka Starania I polityka jakosc OK Wynagrodzenia niskie Motywacja wysoka = Samoocena Niezadowala bark inforinformation elektronicznej detalu w one once , one by one ! $ Uwazam iz gonna polityka jakosc nie ufa Chemia bardzo wysoka - ok Polecam byc kontrachentem a nie klientem _ cena za uslugi ... hm people cook the pasta to make you tasted on health Pozdrawiam

Antek

Zgodnie z rozporządzeniem od 1 stycznia 2015 r. minimalne wynagrodzenie za pracę wynosi 1750 zł, a w I roku pracy 1400 zł. więc jesli jest inna umowa w tej firmie niż o pracę to wszystko możliwe :-( Wielu przedsiębiorców mogłoby płacić swoim pracownikom więcej. Nie robią tego, bo – albo wolą wydawać na siebie, albo kiszą pieniądze w firmie, zamiast inwestować je w ludzi. Tylko czy rząd może coś na to poradzić?

sumienny

Była podwyżka dlatego że podnieśli najniższą krajową.Stawka godzinowa na czysto taka że niewiadomo czy śmiac się czy płakac,jak zawsze robią ludzi w balona

galwaniarz
@sumienny 11.01.2015 20:55
Była podwyżka dlatego że podnieśli najniższą krajową.Stawka godzinowa na czysto taka że niewiadomo czy śmiac się czy płakac,ja...

Jak ci żle się zwolnij adaś z b......a to będziesz miał na zasiłku więcej!!!!!

sumienny

Jak było tak dobrze to dlaczego zrezygnowałeś z pracy w Galwahu ,zawsze możesz wrócić za 7 zł i umowa zlecenie.Pozdrawiam wszystkich którzy już odeszli z firmy

sumienny

Pracuję w tej firmie trochę czasu jednak drugi raz za operatora linii nigdy bym się nie zgodził pracować. Różnica w wypłacie niewielka a odpowiedzialność na każdym kroku.Mam nadzieję że kiedyś zmienię prace na inną.Zarobki bardzo słabe jak na ten rodzaj zakładu.Wszystkich najlepiej przyjęliby na umowę zlecenie

nick
@sumienny 08.09.2014 10:43
Pracuję w tej firmie trochę czasu jednak drugi raz za operatora linii nigdy bym się nie zgodził pracować. Różnica w wypłacie ni...

Jak tak żle to się przjdz do eko jury odwalisz 250 godz to minimum na miesiąc to zobaczysz, bedziesz tesknił za galwahem robiłem tam to mam porównanie u stefana trzeba zapieprzać i nie ma zlituj się szanuj sobie tą robote pod dachem i ciepło.pozdrawiam wszystkich galwaniarzy i starą ekipe.

armin
@sumienny 08.09.2014 10:43
Pracuję w tej firmie trochę czasu jednak drugi raz za operatora linii nigdy bym się nie zgodził pracować. Różnica w wypłacie ni...

taki certyfikat w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech wsadza pracowalem tam to wiem za kase kupione wyniki i nic wiecej

Oleńka

Zdecydowanie odradzam wszelakie aplikowanie do niniejszej firmy. Pani szefowa jest jedyna w swoim rodzaju i oczywiście pępkiem tego świata. Jeżeli ktoś ma naprawdę mocne nerwy, to może spróbować swoich sił, jednak ani warunki, ani wynagrodzenie, a już na pewno nie szefowa, nie zachęcają do podjęcia tam zatrudnienia. Pozdrawiam.

koxu

Witajcie, Pracuje tam już jakiś czas, stawka 10zł czyli około 7zł/h brutto przy tak szkodliwych warunkach to 10zł powinno być na rękę dla nowego pracownika. Rękawiczki oszczędzają, a nawet zaczęli je prać !!! Podwyżki nie zobaczysz tam ... Praca od poniedziałku do niedzieli zmiana 3 po 8h zakład chodzi 24/7 nocki płatne 20%, sobota niedziela 100% Jak pracujesz od poniedziałku do piątku to wychodzisz około 1200zł a sobota + niedziela 1700zł+ przy tak szkodliwych warunkach, po około 1 roku płuca już odczuwają skutki tej chemi nie polecam

krecik

Tak wal smialo do Babci na pewno się dostaniesz.Tam zawsz trzeba nowch murzynow bo inni odchoza a ktoś musi ich zastapic. Przeciez Pani Ola nie wyjdzie zza biurka żeby się ubrudzić a tym bardziej wdychać smrody

lopez

powalony zaklad a szefostwo mysli ze sa jedyni i najlepsi

anmm

Zdecydowanie odradzam. Słabe zarobki, brak możliwości rozwoju, wysokie ryzyko utraty zdrowia

memens

Waszym zakładem powinny zająć się instytucje publiczne, A Wy jako pracownicy powinniście się zorganizować aby nareszcie być stroną dla pracodawcy. [usunięte przez moderatora]

solidny

Niskie zarobki ,brak szacunku dla pracowników.Ale za to dobrze zarabiają mistrzowie produkcji,bo przecież oni robią najwiecej.Produkcja zawsze jest najgorsza.pomimo tego że jest podstawą tego zakladu

kubek

Witam. Praca jak praca bo pracować trzeba. Pracowałam tam dość dawno. Kiedyś było lepiej 13nastki, jakieś pieniądze na święta itp. teraz z tego co wiem nie ma nic. Szefowa obiecałą że w jeden rok zabierze jeden dodatek ale na drugi rok będzie 2 razy więcej na święta. Minął rok. Świeta przyszły i nie było nic. Ani grosza no bo jak wiadomo kryzys. Zakład idzie non stop 24/h 7 dni w tygodni a oni wpajają ludzią że kryzys oszczędności tip.\ Ile godzin taka wypłata. Praca przy chemikaliach, amoniaku, kwasach wodorotlenkach. Żadnych dodatków za szkodliwe choć czasem można na hali kroić powietrze. Wynagrodzenie hmm ludzie z produkcji to serce tego zakładu gdyby nie oni nic by nie było a zarabiają najmniej. Kierownicy produkcji...takie stanowisko a nie wiedzieć podstawowych spraw-za co biorą tą kasę? W zime zimno Ogrzewanie jak sie podoba to jest jak nie to niema. Cały czas wpajane jest ludzią z produkcji że jest kryzys...kryzys od X- lat. ale kryzys dotknął tylko produkcje. Ten kto ma stanowisko można powiedzieć wyższe zarabia dobrze. Ludzie z produkcji wykonują najcięższą, najniebezpieczniejszą najbardziej szkodliwą pracę a zarabiają w tych czasach 6.80 pln na rękę na pierwszej i drugiej zmianie. na nocce ma się 20% więcej. W weekendy jest 100%. Ogólnie dobry system wymyślili oczywiście właściciele i to dla siebie. Podwyżek nie ma bo KRYZYS Chcesz zarobić to pracuj cały miesiąc w każdy dzień. Ludzie tak robią bo nie mają wyjścia, zakład nie stoi a więc nie ma strat. Jako takiego przymusu do pracy niema no ale jak nie przyjdziesz to nie zarobisz. Przepracowałam tam 30 dni w jednym miesiącu i nie zarobiłam 2 tyś. Kto chce niech próbuje Przekona się co to wyzysk i zobaczy jak można dorobić się na ludzkim nie szczęściu. Motto przewodnie to KRYZYS-KRYZYS-KRYZYS i tak w kółko.

dzony

anonim - 2010-10-06 23:38:24 rozowy - 2010-09-30 15:47:39 no i co tam u was po podwyzkach-normy Ktoś jest niespełna rozumu jeśli myśli że w Galwahu będą podwyżki , tam musicie zrobić strajk ale i tak zawsze znajda się osoby które przyjdą i będą bekać 16 godzin i cieszyć się że szefowa ich po ramieniu poklepie . Kiedyś jak pamiętam był niby strajk wszystko byłoby ok gdyby nie pewne osoby Tam nigdy nie będzie podwyżek do puki pani [usunięte przez moderatora] rządzi

anonim

rozowy - 2010-09-30 15:47:39 no i co tam u was po podwyzkach-normy Ktoś jest niespełna rozumu jeśli myśli że w Galwahu będą podwyżki , tam musicie zrobić strajk ale i tak zawsze znajda się osoby które przyjdą i będą bekać 16 godzin i cieszyć się że szefowa ich po ramieniu poklepie . Kiedyś jak pamiętam był niby strajk wszystko byłoby ok gdyby nie pewne osoby

rozowy

no i co tam u was po podwyzkach-normy

krakers

Pracowalme tam pol roku ., to tragedia jak sie tam traktuje ludzi. PAni [usunięte przez moderatora] wydaje sie ze swiat nalerzy dy niej cokolwiek sie odezwiesz to ona odbija pileczke i mi osobiscie powiedziala ze nic nie mge jej zrobic a jak mi sie nie podoba to mnie zwolni. Dyktatorka

smoken

chyba normy produkcyjnej bo juz przestało sie poki co robic w weekendy i trzeba to nadrobic w tygodniu-w co ty wierzysz ze dadza podwyzke stawki-daremnie a do obiecywania to maja talent jak to ze beda wakacje pod grusza co roku wzamian za to ze zabrali talony swiateczne a na koniec skonczyło sie tak ze nie ma ani jednego ani drugiego a kasa gdzies wyparowała

były

szykuje się podwyżka-super

bobo

Ten zakład jest chory oni mają swoje [usunięte przez moderatora] prawa !!! Ludzie którzy pracują na produkcji są nikim, jeleniami do roboty ,lidery za 1 zł.a reszta z pierwszej łapanki tak traktują starych pracowników którzy na nich ciężko robią.

anonim

były i dobrze pracownik - 2009-12-03 12:54:40 Słaba praca warunki uciążliwe , brak np bonów świątecznych - główne słowo szefostwa kryzys Kryzys to ich słowo nadrzedne pracownicy wcale nie moga sie o nic upomniec bo zaraz sie robia niewygodni i nazywa sie ich konfliktowymi. Co do zarobków ostatnia podwyzka była jakies 2,5 roku temu o całe 0,20gr na godzinie zas firmą ktore dostarczaja przedmioty do obróbki mowia ze musza pracowniką podnosic wypłaty i ze wszystko drozeje to i ich usługi drozeją i tak sie to wszystko kreci ,firmy odchodza przychodza nowe nic ich nie wzrusza.

były pracownik

nusze sie zgodzic z przedmówca ze trzeba robić swiatek piatek i niedziele jednak te 2500zł dostaniesz chyba jak bedziesz robic na PUB-przy srebrze bo tak to max 2000 na reke na innych halach z wszystkimi sobotami i niedzielami.No a jako nowy pracownik to jeszcze dostaniesz mniejsza stawke to juz całkiem porazka wiec warto sie zastanowic czy warto chodzic na rzesach zeby to zarobic.

taki tam

Jak przyjdziesz do pracy powiedzą Ci 3 tyś tylko nie powiedzą że brutto . Tak naprawdę wiecej jak 2500 na rękę nie wyciągniesz ale wtedy musisz pracować we "wszystkie dni " i jeszcze zostać parę razy na 2 zmiany . Normalnie od pn-pt dostaniesz około 1200 w szkodliwych warunkach , opary chemiczne . Pracowałem tam 3 miesiące i dałem sobie spokój szkoda zdrowia

hutnik

Witam. Jakie jest wynagrodzenie netto /miesięcznie za taką niewole??

g.kanzy

zgadzam sie z przedmowca i pragne jeszcze dodac zero poszanowania i szacunku dla pracownikow.ludzi w tym zakladzie traktuje sie jak niewolnikow,tylko producja sie liczy, robic i robic po 240 godzin bez przerwy.Ot taki to jest swiatowy zaklad.

były i dobrze pracownik

Słaba praca warunki uciążliwe , brak np bonów świątecznych - główne słowo szefostwa kryzys

Zostaw opinię o ZPG GALWAH - Herby

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPG GALWAH