Dradura Polska

• Huta Wiskicka
  • Bronisin
Aa - Drahtzug Stein

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Dradura Polska Sp. z o.o.

Opinie o Dradura Polska Łódź

Nie przegap nowości o Dradura Polska Sp. z o.o.!

Nowy neon nie był tani

11.08.2018 19:58

Kiedy nastąpi rozbudowa szatni?
    Stary

12.08.2018 16:59

No właśnie.W szatni smród i ciasnota.Oczywiście mądra pani z bhp czy hr wtrąci zaraz że to ludzie brudzą no ale jest juz odpowiedz że tam jest tak ciasno i przeludnienie ogólne panuje
    Praktycznie już była pracownic

10.08.2018 18:26

Witam Chcialam się dowiedzieć o opinie pana derektora Jacka K. (nawet fajny jest)który u was pracował oraz jego kolegów kierownikow których sciagnsl do siebie do szhnee, czy to jakaś rodzina, między sobą , dlaczego odeszli od was i poszli do konkurencji, jak się zachowywali w stosunku do ludzi i jakie mają umiejętności Chociaż nie wiem czy to coś zmieni, bo i tak zamierzam odejść bo za ich panowania robi się coraz większy bałagan
    Michał

11.08.2018 09:39

Jacek jest spoko.Czasami myślał że jest gdzie indziej ale to był efekt dnia poprzedniego a raczej wieczoru. Kierownicy bardzo fajnie sie z nimi pracowało szczególnie jak ich nie było.
    Pracujemy

10.08.2018 23:46

Śmierdzi strasznie z oczyszczalni nie idzie wyrobić.Gorąco od piecy i maszyn.Kurz metaliczny. Wypłata na czas.Parking dla rowerów.Obiady po pięć złotych.Szatnia
    Pracownica

08.08.2018 10:37

Nie pierzcie brudów tylko piszcie o firmie
    Hansi

09.08.2018 21:36

Na hali było 34 stopnie nie wiem gdzie i czym zmierzyłeś więc nie pisz głupot .Temperature max. tj 30 stopni ustawodawca określa tylko dla młodocianych pracowników ważna jest wilgotność nie może przekraczać 65% .Wszystkim pracownikom jest gorąco zatrudnij się w biedronce, lub w rosmanie tam mają klimę

10.08.2018 11:35

W biedronce płacą więcej.Zapraszam na piec to zobaczysz ile jest faktycznie stopni.BHP szaleje na go work.
    Michu

09.08.2018 18:25

Kto jest teraz kolegą farbowanego lisa ? (usunięte przez administratora)
    Przyjacielem jest

10.08.2018 02:53

Mop do podłogi
    Jacek

07.08.2018 15:14

Gorąco co?Trzeba było sie uczyc to byscie w klimatyzowanym siedzieli.
    Twój

08.08.2018 22:09

(usunięte przez administratora) to ty? Napisz co u Ciebie naprawdę masz tak dobrz, pijeszjuz po pół? No to wszystk dobrz się ułożyło tu już byś był z boku torów. Pozdrawiam z H2O2
    Jacek

09.08.2018 08:40

A no dobrze.Ściągnąłem kumpli i smolimy gołde jak za dawnych lat
    Gal

08.08.2018 19:15

Pizdrowienia dla bhp.Czy nowa koleżanka od osłon i guzików bezpieczeństwa została już zapoznana z go work.Pamiętam że jej poprzedniczka nawet na szkoleniach nawiązywała do forum
    Andrea

08.08.2018 12:38

A jak żyje ten f(usunięte przez administratora) z półek?

07.08.2018 19:04

@Marlena na jakim dziale pracujesz jak Ci sie pracuje co sądzisz o firmie komu dajesz (usunięte przez administratora)
    Mich

08.08.2018 03:57

Tak to jest jak się wychowalo na wsi
    Kima

08.08.2018 03:58

Prostaki z koluszek
    LOL

03.08.2018 12:33

A co mają powiedziec na BSH jak tam jedna niunia rządzi całą zmianą i dwoma brygadzistami?
    Kima

07.08.2018 21:43

Coz za inteligentna prostota.
    Niunia

07.08.2018 21:44

Poziom jaki soba reprezentujesz jest poniżej jakiejkolwiek normy ???? za robotę się weź pustaku.
    Tomek bsh

04.08.2018 20:10

Zapraszam Cię na nasz dział i też będziesz mógł /mogła nami rzadzic hehe:D
    Marzenka

05.08.2018 23:44

Tez sie dziwie co oni w tym wieszaku widzą.Z przodu jedyneczki z tyłu zero kurde juz chłopaki tak nisko upadli?Chyba że mają fiflaki krótki
    Niunia

07.08.2018 00:19

Lepszy wieszak niż nadwaga po tłustym się odbija
    Wedrowniczek

01.08.2018 15:50

○Pupilki pupilki jak mnie slychac? ●Kolego na komponentach bardzo dobrze. ○ Jak droga na awans przez czarnego? ● Nie no wiesz... przez czarnego to nie ma awansu.. mozna tylko sie narazic na grupowa krytyke przez reszte pracownikow. Tak wiesz... co by milej sie pracowalo hahaha ○ A wiec lepiej trzymac ze swoja druzyna niebieskich? ● Dokladnie! ○ Czarny mily fajny dopoki ma szanse cos ugrac, oczywiscie u plci przeciwnej. Chociaz jeden chudy czarny lubi wlazic w (usunięte przez administratora) kierownikom, (usunięte przez administratora)troche daje troche nie.
    Wedrowniczek

02.08.2018 22:45

A tam nie ma.(usunięte przez administratora)jest taki drobny ze sie popiesci to i on sie zmiesci. Bo(usunięte przez administratora) i tak przymyka oko na wszystko co spie.... zamiast nauczyc pokory.
    Dupoobrabiacz

05.08.2018 13:59

Już jadę już lecę z ziemi włoskiej do polskiej za niemieckim przewodem posprzątać Zone. Jasiek widzę ze nie dajesz rady beze mnie.
    Maksyma

03.08.2018 19:07

To zupełnie nie jest wina tych ludzi że tak się zachowują na stanowiskach brygadzistowskich i kierowniczych.Pełna odpowiedzialność spoczywa na tych którzy ich awansowali i tolerują to czyli zarząd i szef produkcji
    Dupa

02.08.2018 21:50

Ty lovelas zabieraj (usunięte przez administratora) i zmieniaj prace bo cie tu zniszczymy...miej troche godnosci meskiej itd. Krecisz tymi (usunięte przez administratora) a one jak glupie ci wierza. Zostawiles fajna dziewczyne dla j(usunięte przez administratora)i uwazasz ze masz szanse ha ha... nikt cie juz tu nie lubi wiec czas zmienic prace...wlazisz w (usunięte przez administratora) kierownikowi razem z(usunięte przez administratora)..(usunięte przez administratora)kolegow i uwazasz sie za bohatera kozaczysz i szpanujesz co to nie ty a jestes nikim pamietaj... dodala bym cos jeszcze ale szkoda slow na takiego smiecia...idz wlaz w (usunięte przez administratora) gdzie indziej miej godnosc i honor i odejdz z podniesiona glowa jak masz jaja... zabierz swoja p(usunięte przez administratora)... no coz przez brak twojej meskosci sporo sobie namieszales kolego...
    Ciepły Adaś

03.08.2018 04:34

Daj spokój on ma mutacje dopiero
    Czarnuszek

03.08.2018 14:56

Mial dobra szpryche to szuka wrazen u wiekszej od siebie i mysli ze cos ugra. Panna A zamiast sie wycofac to sie bawi uj wi po co i robi sobie (usunięte przez administratora) na zmianie. Zapraszam do mnie u mnie na zmianie panuje lepsza atmosfera, a u siebie jestes spalona niestet.I raczej tak zostanie dopoki z tym szczurem bedziesz trzymala. Szkoda obu dziewczyn
    Pracownik roku

28.07.2018 09:47

Brygadziści bibeloty, romanse zamiast roboty. Tyczy się komponentów ale i nie tylko. Kierownik albo nie widzi albo udaje że nie widzi kto na co albo komu poświęca godziny "pracy" .Tylko dziwne bo ludzie gadają może czas z tym coś zrobić i polikwidować pupilkowanie? Niektórzy czują się zbyt pewnie i myślą że wszystko im wolno. Czyli nic nie robić bo i tak przecież zapłacą takie podejście czarnych koszulek. Pogaduszki, fajeczki, bajerki, romanse. Tak się pracuje, a jak nie jesteś pupilkiem czarnego to niczego się nie doczekasz. Pozdro dla kierowników którzy nic z tym nie robia i pozwalają wejść sobie na głowę.
    Zorientowana

30.07.2018 16:43

Ona pewnie wie conieco , ale juz sama nie wie co zrobic a najlatwiej byloby poprostu zmienic towarzycho czarnego na lepsze i zaczac od nowa.
    Ms.

31.07.2018 05:22

Zrobil jednej zrobi drugiej to samo.
    Sasza

30.07.2018 14:14

Dział HR znów tworzy plakaty a tu do pracy nie chcą przyjść nawet ukraińcy .....
    Obiektywna

20.07.2018 11:28

Praca jak wszedzie. Nie ma nic za darmo. Sa cele i liczby do wykonania ze wzgledu na ujednolicenie wymagan. Atmosfera wcale nie gorsza niz w innych zakladach. Do brygadzistow a nawet kierownikow mozna zwracac sie na TY i nikt nie robi z tego problemu. Wynagrodzenie w ostatnim czasie nie odstaje mocno od innych miejsc. Jest wypłacane rzetelnie i nigdy nie dalej niz ustalone w umowie. Uczciwie sa rozwiazane kwestie badan w czasie ktorych jest dzien wolny od pracy. Wyzej placone sa nadgodziny zgodnie z kodeksem pracy. Karta multisport w przystepnej cenie jak i ubezpieczenie dodatkowe. Dofinansowanie do obiadow duzy plus. Zapewniona odziez. Respektowane wszelkie prawa mam karmiących. Możliwość zmian działów zgodnie z preferencjami. Brakuje wczasow pod grusza do pelni szczescia. Mozliwe sa awanse co pokazuja ostatnie lata. Gdybym miala przyjsc do tej firmy ponownie to nie zawachala bym sie. Od niedawna nie pracuje gdyz znalazlam cos blizej ale jest to firma godna polecenia. Nikomu sie nie dogodzi i zawsze znajda sie ci co narzekaja. Pracowac trzeba i to sie nie zmieni. Pracownicy powinni sobie zadac pytanie czy w innych zakładach mozna by bylo przeciagnac troche przerwe albo chodzic na papierosa co godzina. Jezeli nie jest to mocno naduzywane i praca jest wykonana to nikt nie zwraca na to uwagi. Nie bylam pracownikiem biura, ze tak pisze ale poprostu przy takiej fali zlych opinii trzeba pokazac druga strone medalu.
    Ciepły Andrzej z południa

28.07.2018 21:58

Ty a na jakim dziale jesteś,jeśli byś chciał na półki przyjśc....
    Babcia z mokotowa

29.07.2018 19:53

Ale ja lubie przy muzyce Ramsteinna.Zdradze Ci że mam czarną koszulke mhmhmhmmmmm
    Pracownik roku

28.07.2018 09:49

Na piecu gorąco ciekawe kiedy pierwsze omdlenie? Obstawiamy

26.09.2012 20:44

Jeśli nie musicie nie przychodźcie do tej firmy do roboty. Praca jest ciężka brudna i w hałasie. Podwyżki nie było ze trzy lata, za to zabierają nam dodatki n.p. prace w niedziele i święta, dodatek dla operatorów . Fundusz socjalny praktycznie nie istnieje, premia Świąteczna to jałmużna, nie wypłacają wczasów pod gruszą. Tworzą nowe etaty dla siostrzeńców. A teraz HIT prawdziwy szef zagroził że zwolni dyscyplinarnie tych co nie chcą przyjść do pracy w sobotę popołudniu i niedziele.

25.07.2018 14:33

A jak po latach wygląda ta kwestia.Wypowiedzcie się.
    Byłypracownik

27.07.2018 22:40

Tak byli teraz tak się nie czepiają bo nie mają ludzi do pracy... Co nie znaczy że krzywo nie patrzą potem na taką osobę.
    Wujo dobra rada

26.07.2018 20:43

Panie kierowniku BSH niech pan nie stoo nad ludźmi!Niech pan stanie przed ludźmi. By pracowało sie lepiej. Z produkcji powstałeś na produkcje wrócisz.Amen

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dradura Polska?

Kontakt - Dradura Polska Sp. z o.o.

Techniczna 8/10 92-518 Łódź

KRS:0000197843

Branże: Wyroby metalowe

LinkedinIcon
    Wujo dobra rada

26.07.2018 14:21

Może zamiast tak namiętnie walcząc z forumowiczami nie idącymi z linią partii to popracujecie nad atmosfreą w środku.Poprawicie relacje Kierownik -Pracownik Pracownik -Brygadzista.Poprawicie warunki patrz piaskarka pierwsza hala.Smród z oczyszczalnk,temperatura lato/zima.W tą strone idźcie.
    Margo

26.08.2016 17:33

Oczywiście firma jest spoko ale tylko dla "zielonych pracowników" . Popracujesz dłużej i będziesz wiedział co to zapierniczanie za marne grosze, premii za wydajność nie dostaniesz bo są zbyt kosmiczne normy na awaryjnych maszynach a o PREMII UZNANIOWEJ możesz zapomnieć bo ci ją zabiorą tylko za to, że jesteś na swoim zasłużonym dwutygodniowym urlopie.

26.07.2018 09:53

Czy przez dwa lata coś się poprawiło?
    SZOP PRACZ

22.11.2011 13:55

Milo jest nam takze przypomniec, ze kosmiczne 10 zl za pranie odziezy nie koniecznie jest przelewane na konto pracownika...ale widnieje na pasku. Zgodnie z wykladnia prawa, czy kolejne cuda zakladowe?

26.07.2018 04:41

Czyli jest poprawa.Gratulacje dla zarządu !!! Sukces.
    kail

14.12.2015 07:37

cześć pracuje w drakstugu niecały miesiąc i powiem wam szczerze pierwszy raz chodzę z płaczem do pracy firma koszmar praca wygląda jak w obozie karnym ludzie którzy tam pracują nie mili patrzą tylko na własny tyłek rzucając kolki pod nogi a zwłaszcza nowym pracownikom po trupach do celu robią problemy z każdym nie przyjściem do pracy np wizyta u lekarza traktują ludzi jak tania sile robocza nie polecam tej firmy nikomu chyba ze na kierowniczym stanowisku.wyraziłem swoja opinie po to by ostrzec ludzi przed podjęciem pracy w tej firmie pracowałem w różnych firmach i nie pomyślałbym ze jest jeszcze taki (usunięte przez administratora)

25.07.2018 22:50

Czy coś przez trzy lata się zmieniło?
    Dorotka

24.07.2018 19:02

Dziś na hali ponad 40 stopni....dramat
    Pravownik

23.07.2018 17:28

Jak wychodze z tej pracy to całe ciało mam pokryte tłustą klejącą substancją jakby olej.Dodatkowo strasznie zasycha mi w gardle i nosie.Pojawił mi sie kaszel.Pracuje szesc miesięcy i myśle o zmianie pracy.
    Pracuś

24.07.2018 09:59

To prawda w dodatku ciało pachnie takim metalicznym zapachem jakimś.
    Pravownik

24.07.2018 18:57

Niektóre dziewczyny dostają uczulenie i krosty
    Prawe Jajo

24.07.2018 08:26

Zaraz spotkanie.Nie bijcie pjany za dużo bo śliska podłoga na stołówce przez to jest.
    Marylka piec

23.07.2018 13:49

Bardzo gorąco potwierdzam
    Pierwszy dzien w pracy

22.07.2018 16:11

Wchodzimy do ciasnej śmierdzącej szatni przez ciasną stołówke.Wychodzimy na zapyloną brudną i głośną hale kierujemy sie na dział do brygadzisty gdzie dostajemy instrukcje którą czytamy.Czytałem instrukcje od maszyny A pracuje na maszynie B zupełnie innej niz czytałem instrukcje.Dwa dni stałem przy naburmuszonym pracowniku gdzie niby miał mnie szkolic ale w ciągu tych dwoch dni zamienił ze mną cztery słowa.Brygadzista nie podszedł ani razu noe zapytał kompletnie nic nie rozmawiał jak to bywa na wejsciu do nowych firm .Przez kolejne dwa dni byłem wykorzystywany do roznych pomocniczych prac do których oddelegowywali mnie.....szeregowi pracownicy.Brygadzista nie przejawiał żadnego zainteresowania.Kierownika nie poznałem nigdy.Zrezygnowałem po tygodniu.Konkretnej pracy nie wykonałem ani razu tylko prace typu przyprowadz kontener wrzuc drut w magazyn stan za mnie bo ide palić.Ogól ie atmosfera nie przyjazna.Hałas ,pył,kurz,bardzo gorąco.Pozdrawiam brygadziste z działu.Nie wiem jak ma na imie bo sie nie przedstawił.
    dyzio

19.07.2018 19:43

Z niecierpliwością czekamy na nowych kolegów do działu utrzymania ruchu.Tradycyjnie przywitamy ich wysokimi stawkami zaszeregowania,miłą atmosferą pracy i wieloma poza płacowymi korzyściami.

20.07.2018 07:20

Jabłka i banany od Pauliny czekają,tu kest czajnik,tu automat z ciasteczkami.....

06.07.2018 15:50

Witam serdecznie, na wątku dotyczącym pracy w Drahtzug Stein nie widzę wielu opinii, które mogłyby ukierunkować potencjalnych pracowników co do tego, jak pracuje się w tej firmie. Czy na forum znajdzie się ktoś kto rzetelnie podejdzie do sprawy i napisze coś na temat atmosfery jaku tu panuje oraz ogólnych warunkach świadczonych przez firmę?
    Zdziwiony Jarek

11.07.2018 17:21

Ale co byś chciała żeby napisać , ze jest super i zapraszamy , przecież masz posty z opiniami o warunkach w zakładzie .Czy może ma być tak zgodnie z linią władzy ????
    Agencyjny

19.07.2018 13:44

!!! Bałagan.Mało płacą.Nie polecam !!!
    Prawe Jajo

19.07.2018 10:03

@Paulina dlaczego milczysz?Dlaczego nie dopytujesz?....szefowa skarciła?
    Dzielny obserwator

16.07.2018 12:13

Zastanawia mnie piątkowa sytuacja. Teraz brygadzisci zostają dłużej w pracy żeby odrobić i odbić pupilka na wyjście? Bo przed 22 koleżanka zginęła z pola widzenia, a akurat brygadzista został do 22 30 w pracy. Co za zbieg okoliczności. Niespotykane zjawisko, ta miłośc z palarni nie zna granic Ogólnie praca przyjemna, nie ma co narzekać. Produkcja jak każda inna, kokosów nie ma, ale jak komuś nie pasuje to inne zaklady na pewno stoja otworem na nowych rekrutantów
    Marlenka

18.07.2018 14:51

Wszyscy widza ze brygadziści z komponentów dobijają licznik panience z bsh, sprawiedliwość , Panie kierowniku gdzie Pan jest ????????
    Operator niebezpiecznej prasy

18.07.2018 22:45

Kierownik?Promuje kierownika BSH i kitra skrzynki po owocach.
    Konkubent

17.07.2018 12:23

"Paulina" czy znalazłaś skrzynki po owocach?
    Aśka

13.07.2018 21:25

Kpiną jest że my na komponentach zarabiamy mniej niz na bsh !!!
    Opałka chyba Adam

14.07.2018 10:10

I mówi to osoba kończąca godzinne bądź więcej swoją prace i w między czasie paląc 4 fajke na godzinne i do tego stojąc za 10(takie min.) przed końcem pracy już przebrana.Zapraszamy na dział BSH obsłuży pani linie usunie awarie dołoży drut w miedzy czasie obsłuży jeszcze dwie kolejne maszynki.I choć raz skończy równo z dzwonkiem.
    Komponent

16.07.2018 08:48

Jaki kierownik tacy pracownicy
    Orzeł onanista

10.07.2018 15:36

Czy dział Behape wszedł już w łaski nowego dyrektora?Obserwatorium monitoringowe?
    Skowronek z LCD

15.07.2018 14:15

Tak wszedł , dziewczęta siedzą i wszystko opowiadają jak szaranowicz na mundialu, dobry, miłościwy pan słucha notuje w zeszyciku i później robi z tego użytek , panie z behape dostaną bonus w formie braku dyrekcyjnego focha przez trzy dni.
    Brygadzista nic nie robiący

09.07.2018 15:35

Mnie szkoda wuja.Widac jego niemoc spowodowaną sytuacją na rynku pracy.15 lat temu za brame bysmy po dwóch wylatywali a tak to mozemy siedziec w telefonach cały dzien.

09.07.2018 22:32

TOMASZ TO SUPER GOŚĆ. JESLI ON ODEJDZIE ,TO WSZYSTKIM NAM SIE DO d............y naleje.
    Ryba psuje sie od głowy

09.07.2018 21:14

HR myśli że jak da jabłka czy inne owoce to wzmocni więź pomiędzpracownikiem a pracodawcą.Wy ludzie po zarządzaniu powinniście wiedziec że takie relacje buduje się latami a nie jabłkami...
    Ciociosanek

09.07.2018 08:45

Korpo myszko nie zapomnijno meilu do go worka
    Seba

08.07.2018 22:59

Mam gorącego newsa, hans pracuje w Sieradzu ,serio, nie żadne parówki , rozpieprza teraz ich produkcje od środka ,tak jak robił u nas taki nasz koń trojański , Ilonka mi powiedziała .......

Zostaw merytoryczną opinię o Dradura Polska Sp. z o.o.